Log in

Pogledaj cijelu verziju : Mage

Stranica : 1 [2]

flander
13-07-2009, 09:17
sumnjam da ti treba puno ressa ako drmenš pyroblast sa critom i odma ga makneš, ali opet kako onda protiv roge ili droda u cat formi ^^

Gu$ht3r
13-07-2009, 10:10
ozbiljniji PvP magevi su vecinom frost

Wizard
13-07-2009, 11:44
resilience pa 400-500 ces na kraju imati, vise ti netreba, barriera ti abrosba skoro 5k, imas oko 18-19k hpa, a imas cc najjaci u igri pa :)

LD
27-09-2009, 17:01
U tbcu si mogo kupit onaj jedan boe staff cim bi dingo 70 i to je neko vrijeme bio pristojan equip. Evo nov sam u northrednu, svjeza 80setka; stvar je u tome da sam radio cisti farming questova, niti jedna instanca. Znaci imam gear za lvl 70. Uspio sam nabavit shouldere sa honorom (deadly set, ako se ne varam), sada me samo zanima gdje bi mogao nac tako neki wep za pocetak. Trazio sam po atlas lootu ali sve su to neki heroici a mene sa 1200 sp nitko ne zeli ni pogledat u heroicu.

Wizard
27-09-2009, 18:52
toc normal, je da nema oruzje al se dobro giras pa ides toc hc i to ti je to

Gu$ht3r
28-09-2009, 14:44
ili za pocetak titansteel spellblade epic dagger koji rade BS-eri.

Zv0nZ1
07-10-2009, 23:55
ovako, level 50 sam, Troll Mage.
zasada moj lik ovako izgleda:

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... g&n=Zwonzi (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Saurfang&n=Zwonzi)

dosad sam sve talente trpao u frost, prema buildu koji sam našao na internetu. i sad neznam dalje. biti frost+fire mage ili arcane+frost?
može mala pomoć oko daljnjeg builda? :D

LukA33
08-10-2009, 16:35
ja preporucam da ides frost+arcane

Zv0nZ1
08-10-2009, 17:33
A jel ovo sada liči na nešto barem? :D

Wizard
08-10-2009, 17:54
lici lici, samo nastavi ici u frost, popunjaj i dalje samo frost talente, skoro sve i tako to, tako ti je mislim najbolje, na 80 respec i to je to

Devil Dog
13-12-2009, 12:38
Meni je mage prej. klasa, prvi mi je lik troll mage na Blade's Edgeu. zanima me samo (offtopic) jel jos neko igra na b.'s edge kao pripadnik horde (lvl 80, jel?) , pa da nabacimo neki raid il nesto tako...

junkieee
14-12-2009, 13:21
ti si previse na te trolove zabrijo da si i sam posto troll :D

Devil Dog
14-12-2009, 19:03
ti si previse na te trolove zabrijo da si i sam posto troll :D

a nisam :rotfl: pa ne trollam?!

Elraxery
16-12-2009, 19:16
Inaće volim te sparky, shiny and stuff like that magije pa sam si mislio rollat maga ali kad sam uvidio kako sucka u PvE nije mi se dalo (svako malo moram piti, a ako me do 30 lvl napadnu više od 4 moba I am dead more less)iso sam samo do 30 lvl pa mi se vise nije dalo drzat, cu se ja roguea.

Wizard
17-12-2009, 15:03
Nemos rec da sucka u pve ako si dosa do 30lvl, mag je mozda i najjaci dps trenutno u igri tak da...

A moras pit al sta ces, preporucam ti da odes frost, lakse je lvlat, do 40-50lvla ti je s svakom klasom isto skoro sto se tice pijenja il jedenja

master of bullshit
20-12-2009, 00:44
ima li kakvih arkejnskih mejđova?
svi na frost neš.

Wizard
20-12-2009, 00:51
Ma nevalja frost, arcane il fire

Gu$ht3r
07-01-2010, 17:30
jesu frost magevi i u 3.3 op u pvpu?

Aerial
08-01-2010, 11:06
Naravno.. frost je OP u PvP, arcane je OP u PvE.

bananac
15-01-2010, 23:42
arcane je OPOPOP u pveu
sa 3 spella ekipa mi radi 10k dps

Wizard
16-01-2010, 18:04
Al ima vise od 3 spela, ab, am, pom, ap :) cak 4, ima i peti al se ne koristi bas cesto

Stryder
03-03-2010, 20:06
Dajte neke "must have" addone za mageve, i neke macroe, pao mi je na pamet jedan, tj. da napravim counterspell ali pritom da prekinem sa spelom koji castam u tom trenutku, kako bi odma izveo counterspell.Hvala

FaTaL_mRkvA
03-03-2010, 20:57
#showtooltip Counterspell
/stop casting (ili /stopcasting, neznam)
/cast Counterspell
Jel to to?

Aerial
04-03-2010, 00:45
Da, zajedno se piše, /stopcasting.

Stryder
04-03-2010, 07:51
ok, tnx , a koje addonove preporucujete? nisam dugo igro wow XD

Wizard
04-03-2010, 12:37
Quartz (http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/quartz.aspx/)Si Mage Nuggets (http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/mage-nuggets.aspx/)Sja koristim i zadovoljan sam, vise mi od toga netreba, ali Quartz je obavezan addon dok je Mage Nuggets cisto solidan al ne obavezan, ima jos slicnih addona meni ovi najbolje lezi.

SHODAN
04-03-2010, 13:24
Planiram igrat malo PvE s burazovim mageom, fire spec je posto nije igran vec 1g... ja bih ga prebacio odmah u arcane pa molim jednog magea da mi linka neki dobar specc za heroice/raidove i da napise rotaciju za single target te aoe rotaciju... ili jednostavnije dali postoji neki dobar mage guide/forum s takvim basic informacijama kao sto za lockove postoji Warlocks Den?

Wizard
04-03-2010, 15:21
Evo ti spec (http://www.wowhead.com/?talent#of0qcu0IzxGuMxedcZMhf0o:Nzi/), a za rotaciju ides arcane blast dok ti ne proca arcane missiles, tada opalis missiles, barrage nije ukljucen u rotaciju neg se koristi samo u fajtovima di treba dosta kretanja. Znanost je kad upaliti cdove i trinkete, to ti ostavljam da sam odlucis :).

SHODAN
06-03-2010, 15:08
Evo ti spec (http://www.wowhead.com/?talent#of0qcu0IzxGuMxedcZMhf0o:Nzi/), a za rotaciju ides arcane blast dok ti ne proca arcane missiles, tada opalis missiles, barrage nije ukljucen u rotaciju neg se koristi samo u fajtovima di treba dosta kretanja. Znanost je kad upaliti cdove i trinkete, to ti ostavljam da sam odlucis :).

ajd thanx, s ovim cu pocet

Arbiter of Change
10-04-2010, 09:38
Pew pew.
Cataclysm Class Preview: Mage (http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=24262357286&sid=1)

The ability to conjure food and water will not become available until higher levels (likely around level 40), as we're making changes to ensure mages generally won’t run out of mana at lower levels. Once mages learn how to conjure food and water, the conjured item will restore both health and mana.
Ništa od hleba? :(

Wizard
10-04-2010, 10:50
Prejake su promjene, vjerovatno ce naci nekih 100 nacina da ih nerfaju do cati, jedino sto se bojim da bi shamani mogli izgubiti mjesto u raidu, dobivamo bloodlust...

We are planning to remove spells that don't have a clear purpose. Amplify Magic, Dampen Magic, Fire Ward, and Frost Ward are being removed from the game, and we may remove more.
Neznam kako su to zakljucili, wardovi su prejaki spellovi, iako magic se nesjesam kad sam zadnji put trebao koristiti isto nadju neku primjenu tu i tamo, npr. na dreamwalkeru je amplify magic fora

Sve u svemu najbolji promjene sto smo dosad vidjeli :) moga bi iopet maga u cati igrat

Aerial
10-04-2010, 12:23
Shamani izgubiti raid spot? Jes ti vidio promjene koje namjeravaju shamanima dati? :D

Wizard
10-04-2010, 13:08
Da, zato i kazem to, dobro resto je odlican hiler i mogao bi postati jos bolji, al s trenutnog pogleda na stvari enhan i ele raid spot imaju samo radi bl-a, a cata promjene mi ne izgledaju bas obecavajuce po pitanju njihovog dpsa, al ovisi kako ce to na 85 izgledati, cinjenica je da ni mage nije najpozeljnia klasa u raidanju pa je sve relativno

Aerial
10-04-2010, 17:23
Da, tog se i ja bojim, enh i ele ne donose neke masivne buffove za raid (mada računaju na izjednačavanje ToW-a i Demonic Pacta) u odnosu na druge klase, a elemental je trenutno jedna od naj... čudnijih klasa, koja prilično loše scalea s opremom i nema baš nekakav koristan repeartoar spellova.

Al, ajd, valjda će srediti to u expanziji :)

Što se magea tiče, samo se bojim da Time Warp ne bude pretjerano koristan u PvP-u. Mage je već jedna od najjačih klasa u PvP-u, a s ovakvim spellom će moći napraviti wizz cleave kako mu god padne na pamet :P

THUNDER_DINIX
21-05-2010, 09:29
može pomoć u vezi magea?
koje iteme trebam kupovat itd....

prije sam isto igrao s mageom, dosao sam do 54 lvl, no nisam nista kupovao od opreme vec sam samo kupio ono sto sam putem nasao.
sad sam trenutno lvl 16 pa me zanima dali da kupujem nesto posebno da budem jaci ili da nastavim kupiti putem ko i prije?

Wizard
21-05-2010, 09:45
Nemas sto kupovat iteme dok lvlas, sto ce ti to, questanjem ili istancama dobijes dovoljno dobre, jedini itemi koje se isplati nabaviti su heirloomi

flander
21-05-2010, 10:11
Nemas sto kupovat iteme dok lvlas, sto ce ti to, questanjem ili istancama dobijes dovoljno dobre, jedini itemi koje se isplati nabaviti su heirloomi

nabavil ja heirloom za svog locka :D lvli idu sami od sebe hehe dobra fora

sad imam sve cloth heirloom tak da bum sigurno još koju colth klasu zaigral

THUNDER_DINIX
22-05-2010, 10:36

onda nisam pogrijesio :) hvala

Devil Dog
22-05-2010, 13:54
Ako nisi scribe, kupuj samo glyphove.

THUNDER_DINIX
24-05-2010, 17:31
kako vidim koje teleporte imam (znam da imam za Orgrimar i UC od prije al ne znam kako vidit to)

sickpetey
24-05-2010, 17:42
U spellbooku? Trebao bi ih imati kod magija

Wizard
24-05-2010, 17:56
kako vidim koje teleporte imam (znam da imam za Orgrimar i UC od prije al ne znam kako vidit to)
u spellbooku pod arcane pri kraju su ti

THUNDER_DINIX
24-05-2010, 21:31
di kupim rune of portals?

FaTaL_mRkvA
24-05-2010, 22:33
Reagents vendor. Imaš ga u svakom većem gradu. Podesi na minimapi ono povećalo da prikazuje Reagents pa ćeš vidjeti točkicu na mapi ako je u blizini.

THUNDER_DINIX
24-05-2010, 23:00
ok hvala na odgovorima

green man
27-05-2010, 14:54
pozdrav, nov sam na forumu pa me zanima jel ima jos kojeg fire mage-a medju vama?
osobno mi je to najzabavniji spec a pitam jel ih jako rijetko vidim...nazalost

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Defias+Brotherhood&cn=Helisphan

Wizard
27-05-2010, 15:15
Ja koristim fire na nekim fajtovima, al neigram bas maga tako cesto vise, za trash je svakako fire najbolji.

I da spec ti je ocajan, glyphovi, gemovi, enchovi, gear, ma sve...

http://www.wowhead.com/talent#of0Vcu0cZ ... Vubhct:VLi (http://www.wowhead.com/talent#of0Vcu0cZ0Ec0RhIhVubhct:VLi)Sto ti je klasicni fire spec, po potrebi se moze par talenata zamjeniti ako imas problema s manom iz Student of the Mind u Arcane Meditation, i glyphove sam ti stavia da vidis.

Sto se tice gira pa 30 stamina je gem koji nikako ne zelis imati, gemove koje koristis su 23sp za crveni slot, 12sp 10spirit, 2 trebaju za aktivnu metu i 12sp 10 haste za zuti slot. I metu Chaotic Skyflare Diamond (21 crit i 3% inc crit dmg).

green man
27-05-2010, 15:36
zbog cega spec ocajan?
ne namjeravam stavljat u arcane jos, vise mi se svidja cistokrvni fire :D

sto se tice gemova, na stam sam stavio jel nisam imao healtha (nije toliko vazno za magea ali u nekim situacijama se pokazalo da je to bio dobar potez).

Devil Dog
27-05-2010, 15:49
Ja sam igrao kao fire mage, zbrisao karaktera. Trebaš pomoć oko nečeg??

FaTaL_mRkvA
27-05-2010, 17:29
Talente ne biraš prema "nije mi fora stavljat tamo jer se drukčije zove" principu, jer te takvog nitko neće htjeti u grupu.
Pitao si i čovjek ti je pristojno odgovorio, a ako ti se sviđa tako kako je i ne želiš mijenjati, zašto uopće pitaš?

Btw., dobrodošao na forum.

m0dkayZ
27-05-2010, 17:36
Talente ne biraš prema "nije mi fora stavljat tamo jer se drukčije zove" principu, jer te takvog nitko neće htjeti u grupu.
Pitao si i čovjek ti je pristojno odgovorio, a ako ti se sviđa tako kako je i ne želiš mijenjati, zašto uopće pitaš?

Btw., dobrodošao na forum.
Mozda je tek krenio :P.... Ali staviti sve talente u 1 grupu nije bas way to go... :P

THUNDER_DINIX
27-05-2010, 17:44
kako da stavim mage talente da bude "najjaci"

m0dkayZ
27-05-2010, 17:47
Pitaj Wizarda on ti je pro s tom classom :P Ovisi sta zelis pve ili pvp?

Wizard
27-05-2010, 18:41
zbog cega spec ocajan?
ne namjeravam stavljat u arcane jos, vise mi se svidja cistokrvni fire :D

sto se tice gemova, na stam sam stavio jel nisam imao healtha (nije toliko vazno za magea ali u nekim situacijama se pokazalo da je to bio dobar potez).
Stamina gemove se ne stavlja, imas blink, frost/fire ward, mana shield i naravno ice block kao survival mehanizme i njihovo pravilno koristenje je kljuc uspjeha :) .

U arcane stavljas talente jer ti daju 16% more dmga na fireball, te focus magic koji ti daje zapravo 3% staticnog crita, i jedini spec di se focus magic se ne koristi je frostfire, koji je dobar na jednom jedinom fajtu, ali i tamo je fire bolji, al ffb se ide radi slow efekta. Te u arcane treeu dobije jos clearcasting koji je dobar za manu te vise spiritia ili mana regena ovisno sto ti je potrebnijee, naravno spirit=crit.
A talenti kao imp fire blast, incineration, impact, flame throwing, blazing speed, fiery payback... su vise manje potpuno beskorisni pve talenti, a ako zelis ici pvp ides frost. Blast Wave i Dragon Breath imaju svojih koristi, ali naspram buffa kojeg dobivas iz arcane se neisplati izmat, iako ako bas zelis mozes umjesto u Studen of the Mind stavit po 1 talenat u Blast Wave i Dragon Breath.

I na kraju imas Glyph of Scorch koji koristis svako 30 sec, i kojeg upoce ne koristis ako imas shadow priesta/balance druida u grupi te Glyph of Fire Blast koji u pve-u prakticki nema svrhe, a ni Fire Blast nebi trebao koristit osim u fajtovima s puno kretanja.

Ukazujem ti na pogreske da ti pomognem, igram maga jako dugo i poprilicno sam dobar u toj klasi, vjeruj mi isprobavao sam sve moguce i nemoguce speceve i znam sto govorim.

@ THUNDER_DINIX:

Najbolji dps spec ti je trenutno arcane, tek u par fajtova je fire jaci, fire spec sam maloprije postao, http://www.wowhead.com/talent#of0Vcu0Iz ... Zbhf0o:Nzi (http://www.wowhead.com/talent#of0Vcu0IzxGuMtedcZbhf0o:Nzi)Sje arcane spec koji ja koristim, par talenata se moze po potrebi zamjeniti, slow nije inace potreban, ali ga imam radi par fajtova u icc di je koristan.

Za PvP nisam bas strucan, al ako hoces mogu ti dat neki spec.

green man
27-05-2010, 19:55
nije mi namjera bila poceti raspravu ispricavam se ako je tako ispalo..
wizard hvala na savjetima, glyph od scorch sam stavio prvi kako mi je to spell koji najcesce koristim..
zanima me kako bi igrao s fireom (kad bi igrao)
ja pobacam svima living bomb, flamestrike i scorcham,....(i tako unedogled :D)
e sad me zanima par skillova iz arcanea koje bi stavio a koje maknuo iz fire-a?

THUNDER_DINIX
27-05-2010, 20:36
za PvE mi treba. ovi su mi u instancama rekli kao da je najbolje sto prije dobit Living bomb

Wizard
28-05-2010, 13:09
Neznam koji si lvl, na 80 je arcane najbolji, a dok lvlas ja bi na frost isao, full frost, do peta, stavit glyph za peta da bude stalno, spec je najbolji za soloanje i dobar je u istancama, reci koji si lvl pa ti slozim.

THUNDER_DINIX
28-05-2010, 14:15
61

Wizard
28-05-2010, 14:38
http://www.wowhead.com/talent#oZZAIcckzu0fdgfkd:nkISto bi ja isao na tom lvlu, kasnije sam puni u frost, Frost Channeling 3/3, Chilled to the Bone 5/5, mozda Improved Blizzard 3/3 i Improved Cone of Cold 3/3 tak mos aoeat vece skupine mobova bez problema, ostalo ides u fire, Incineration 3/3 za jaci Cone of Cold, te Ignite za Frostfire Bolt. Kad ides dungeone sam spamas frostbolt i kad ti proca Brain Freeze Frostfire Bolt, a ako vise soloas, questovi i to mozda bolje da odma ides http://www.wowhead.com/talent#oZcZAIccR0uhfdgbk:nkmSpa nastavljas slicno ka i prije prema istom buildu.

Ako hoces ici fire bas, onda mi se http://www.wowhead.com/talent#oZ0Ec0RhIuqu0hst:VLScini kao najbolji izbor, vise manje klasicni fire built, uz dodatak Dragon Breatha i Blaste Wavea, te Blazing Speeda koji more biti jako koristan kad treba izbjeci smrt.

THUNDER_DINIX
28-05-2010, 14:48
kakav je taj Living bomb?

Wizard
28-05-2010, 15:02
Pa dobar, mocan spell, pogotovo za aoe, al nije dobar za solo aoe jer kao fire tesko ces preziviti pulanje vise mobova zato je frost bolji, a inace u istanci kad bacis lb (living bomb) na par mobova pa ono eksplodira auu :) lipo je to, iako je vrlo vjerovatno da ces umrijeti jer ces povuci agro. A s glyphom i na single targetu je to dobar dmg, mislim fire ti je bolji za istance sto ce dpsa tice, ali frost ima puno veci surivability i aoe capability, tak da bi ja frost isao, ili dual spec ftw :) .

Devil Dog
28-05-2010, 16:42
Neces tesko prezivjet puno mobova ako si fire... :)

Ja sam od lvl 10 specao fajr i nisam uopce puno umirao u solo kvestanju, a i ne levelira se tako sporo ko što ljudi vele...

Wizard
28-05-2010, 16:46
A kad sam ja lvla mozda se stogod i promjenilo, al isto sumnjam da ima bolje od forsta, pogotovo sad kad je pet stalno uz tebe, ali fire izgleda solidno, ne toliko aoe capable al uz random dungeone i normalno questanje ni neka razlika, neznam kako stoji stvar s manom, mislim da je frost bolji, ma uglavnom i jedan i drugi a i treci (arcane) tree su dobri za lvlanje.

FaTaL_mRkvA
28-05-2010, 16:54
Frost je prejeben, igro sam frendovog magea i na lvlu 62 je Frostbolt critao za 2,5k, a šansa je 100% za crit ako je meta freezana, a da ne pričam o Ice Lanceu koji radi 3x dmga. Frost je jednostavno prejeben za levelanje.
A arcane uzmi kad skupis za dual spec, ili ako nikad ne skupis onda na 80 prebaci talente na arcane. Bolestan DPS.

Devil Dog
28-05-2010, 16:55
@Wizard

Da, al kolko sam primjetio kad sam lvlao firea, moraš nakon svakih 4-5 mobova pit da restoraš manu...

FaTaL_mRkvA
28-05-2010, 16:56
@Wizard

Da, al kolko sam primjetio kad sam lvlao firea, moraš nakon svakih 4-5 mobova pit da restoraš manu...
Frostbolt daje replenishment, neznam jel Fireball isto daje, ali bi trebao.
I još + mage armor i imaš predobru regeneraciju mane.

Devil Dog
28-05-2010, 17:02
Ne znam, magea sam igrao još prošle godine i misli da nije davao

FaTaL_mRkvA
28-05-2010, 17:27
To su novo sad uveli, nekih par patcheva ranije.

Wizard
28-05-2010, 17:31
Samo frost ima replanishment, a opceprihvaceno je da je frost najbolji lvling spec, lakse je, manje treba piti, manje se umire, imas peta, uvik mozes pobici cak i od dosta lvla jacih alija, ali nije da je fire los.

FaTaL_mRkvA
28-05-2010, 17:50
I frost AoE leveling, mmm.
Povučeš hrpu mobova i frost nova'š ih i fino blizzard do mile volje :D

THUNDER_DINIX
30-05-2010, 14:36
e to je premocno da. u instancama kad bacam blizzard potuče sve mobove

THUNDER_DINIX
31-05-2010, 10:49
kako i kada funkcionira living bomb?

Worthaur
31-05-2010, 11:00
Living Bomb is a mage spell that debuffs the target with a DoT, dealing 1380 damage over 12 seconds (at max rank). After the debuff expires, or when it is dispelled, the target explodes, dealing 690 damage to all enemies within 10 yards (at max rank).

Wizard
31-05-2010, 12:33
Living Bomb is a mage spell that debuffs the target with a DoT, dealing 1380 damage over 12 seconds (at max rank). After the debuff expires, or when it is dispelled, the target explodes, dealing 690 damage to all enemies within 10 yards (at max rank).
ali ono sto je lipo tu je sto LB mozes na vise targeta, znaci na trashu lb na sve mobove i onda kad pocne eksplodiravat uzivas u critovima dok ne povuces agro i umres

Gu$ht3r
31-05-2010, 16:20
ali ono sto je lipo tu je sto LB mozes na vise targeta, znaci na trashu lb na sve mobove i onda kad pocne eksplodiravat uzivas u critovima dok ne povuces agro i umres

mislis dok ne povuces aggro i ice blokas

Wizard
31-05-2010, 17:11
ali ib ima cd, neces ga imat svaki put

THUNDER_DINIX
31-05-2010, 21:39
procitao sam ja sta pise tamo, ali meni se to nije ni 1 aktiviralo

Wizard
31-05-2010, 21:54
jer ti mob umre u manje od 12 sec, nije od neke koristi na mobovima, na boss fajtovima te za aoe u raidu je korisno

THUNDER_DINIX
04-06-2010, 12:50
pa taj LB je magija, tek sam juce skuzio kad sam kupio lvl 2 te magije. nisam ju isprobao jos

THUNDER_DINIX
10-06-2010, 14:17
eo moj lik na 70 lvl. ajde popljujte me malo kak sam los, cekam... :)

napominjem: ne kuzim se skoro nimalo u obleku, profesije i te dumine. ovu robu sto imam na sebi sam uzimao usput sto sam nasao, nisam nikad nista kupovao. talenti znam da mi ne valjaju, to su mi i u igri prigovarali, ne kontam se bas ni u talente, to sam uzimao one koji su mi se svidjali :)

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... underdinix (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&cn=Thunderdinix)

sickpetey
10-06-2010, 14:45
Nalikujes na mog holy priesta kad je hito lvl 70

Wizard
10-06-2010, 14:49
Imas tu na zadnjih par stranica savjeta, specova, glyphova sve sto ti treba pogledaj pa se respecaj i kupi glyphove, ako ti treba jos sto pitaj.

THUNDER_DINIX
10-06-2010, 15:15
u pa nisam lose proso, vec sam mislio da cete me ispljuvat :)

kako stojim onako odoka?

Worthaur
10-06-2010, 16:07
Tak ti je svejedno kakvu opremu imas kad nisi max lvl

THUNDER_DINIX
10-06-2010, 16:43
onda nije lose :)

FaTaL_mRkvA
10-06-2010, 16:57
Oprema ti je sasvim ok, samo ne kužim zašto ovaj agility/stamina/strength ring imaš?
I neznam jel to armory samo ne prikazuje, ali u ove sockete na npr. tvom chest armoru možeš stavljat razne gemove koji ti daju npr. spellpower.

THUNDER_DINIX
10-06-2010, 18:03
nisam gemove stavljao nemam pojma di to nac.

FaTaL_mRkvA
10-06-2010, 18:29
Možeš dosta jeftino kupiti na AH (nemoj kupovati epic gemove nego one plave, npr. Runed Scarlet Ruby (http://www.wowhead.com/item=39998/runed-scarlet-ruby)Sti je najbolji zasad).
Neznam kolika je cijena na tvom serveru ali kod mene je oko 20g/komad.
A imaš i jeftinijih koji daju malo manje spellpowera, kak hoćeš.

Wizard
10-06-2010, 18:37
ma nemoj kupovat epic/blue gemove, preskupi su za taj gir, green, ne zelene boje nego kvalitete kupis, stavis sve sp i gg, ali puno vaznije od toga su glyphovi, ako si fire stavi glyph of living bomb i glyph of molten armor, za minor stavis glyph of slow fall, ostali su manje-vise beskorisni

THUNDER_DINIX
10-06-2010, 18:59
sta je glyph? malo sam se zagubio....

Worthaur
10-06-2010, 20:20
http://www.wowwiki.com/Glyph
Citaj.

LD
03-08-2010, 22:18
Nakon 12 mjeseci nabavio sam bon, tj buraz je al' nvm; i onako krenuo sam malo lezero igrat. Imam maga na 80 lvl i hrpu epic geara od 70 lvla. Mene zanima najbrzi nacin da se gearam (ponajvise za pvp), ja sam krenuo sa grindanjem honora za set. Any suggestions?

Armory link (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&cn=Kalu)

Wizard
04-08-2010, 18:08
Farmaj honor i randome, neznam koji se pvp gear moze kupiti za triumphe, al dobis neke solidne iteme (trinket, ring...), jesu pvp al dobri. A najbrzi ti je nacin scraftati epice, iako nemas postenih pvp itema za craftanje, ne igram pvp nikako al vjerovatno je nesto i u pvp korisno.

Devil Dog
13-08-2010, 12:42
S zakašnjenjem: Najlakše nafarmat PvP gear= VoA class run

LD
13-08-2010, 13:35
koji gs za to treba, vidim da se ljudi ovih dana zešće lože na taj gear score

i nek mi objasni neko sae to class run? =)

Aerial
14-08-2010, 21:57
Class je run je 10man raid u kojem su svi ili većina igrača druge klase, tako da koju god klasu da igraš imaš šanse nešto dobiti u raidu jer s jedini koji igra tu klasu/spec :)

flander
15-08-2010, 11:16
10 klasa = 10 man run

ili ti, nemaš konkurenciju ako dropa za tvoju klasu

šaman,dk,roga,druid,paladin,warrior,mage,prist, hunter,warlock

LD
15-08-2010, 17:09
Kako nemas konkurenciju? pa vise klasa dijele iste armore, tj. trebaju im isti statsi

Gu$ht3r
15-08-2010, 17:33
ali tamo di se rade class runovi padaju tear ili PvP set itemi.

flander
16-08-2010, 00:02
Kako nemas konkurenciju? pa vise klasa dijele iste armore, tj. trebaju im isti statsi

ma hajde, ako ide mage i dropa jedan t10 mage glows hoćeli roga rolat za to ?

LD
16-08-2010, 01:39
a jbg, neznah :D

DJ Not Nice
21-09-2010, 11:22
Mi možete preporučiti neki DPS mage build, želja mi je fire, no ako je frost il arkan bolji za DPS, pomiriti ću se sa time.

E da, ovo mi je "prvi" put da igram, tako ako može odmah i neko objašnjenje zašto baš taj build.
Ne mora sad objašnjenje baš za svaki skill, no ono.. ^^

ILI!
Da mi uletite par kvalitetnih stranica sa kojih bi se mogao informirati više o samoj igri, klasama i općenito stvarima iz WoW-a.

Tenk Ju

Stryder
21-09-2010, 14:16
Treba ti build za PVP, Raidove ili levelanje?

Kostolomac
21-09-2010, 16:16
Treba mu prvo za lvlanje.

Mystery In Space
21-09-2010, 16:44
I radite po Cat talent buildovima jer ovaj pacijent tek počinje igrat kad Cat izađe van :rotfl:

Kost, aj na ts.

Wizard
21-09-2010, 16:54
A po cat buildovima more sam, sam nek si izabere frost fire il arcane, sta god da napravi bit ce dovoljno dobro za lvlanje sigurno

DJ Not Nice
21-09-2010, 19:06
Ovkej!

Neću čekati Kat..a bild mi je za levelanje, kasnije za farmanje opreme 'jel! ^^

Wizard
22-09-2010, 12:45
Kad pocnes igrat za svaki lvl pitaj koji talent sad da uzmem :P

Stryder
22-09-2010, 13:15
Ja sam uglavnom levelo uz Frost --> AOE build...ono volim kad desetak ili više mobova odjednom ubijem...ali ako prvi put igraš magea nebi ti preporucio AOE build jer dosta lagano možeš poginit.
Tako da ono...stavljaj u fire ili frost...neces puno pogriješiti..tek tamo na 70-80 lv pogledaj neke buildove.

DJ Not Nice
22-09-2010, 16:23
kk, hvala na uputama : )

Norther
28-09-2010, 22:52
kk, hvala na uputama : )
mogo si mene jednostavno pitat, nije da imam 3x80 bezveze :P

DJ Not Nice
29-09-2010, 00:30
Nema te na xfajru, a MSN ne korisitm..uostalom, niš te ne sprečava da daš koji savjet : )

Kostolomac
29-09-2010, 09:57
Ili da nam se pridružiš :P

Norther
13-10-2010, 17:48
Ili da nam se pridružiš :P
ma ja sam na sylvanasu, alliance :D

Aerial
14-10-2010, 09:57
Ok, Mage pobjeđuje u natjecanju za best looking T11 :D

http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/october/tier11_mage_male_small.jpg (http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/october/tier11_mage_male.jpg)

http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/october/tier11_mage_female_small.jpg (http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/october/tier11_mage_female.jpg)

DJ Not Nice
14-10-2010, 10:32
Fak det red ting..i wana blu!

Wizard
14-10-2010, 11:14
Moga bi moj mag ipat postat main u cati, kako je arcane dobar i vaki tier, jos legendary, uf :)

DJ Not Nice
14-10-2010, 11:25
Ja se još privikavam na nove spellove, čiče, miče i ostale stvari.

Ono, igram WoW oko tjedan dana (nikad prije igrao), taman se naviknem na sve, kako na mejđa i sve što ide uz njega, tako i na addone, i onda mi dopali ovaj peč i sjebe me totalno ^^

Trebat će mi koji sat da apsolutno sve pohvatam jopet : )

m0dkayZ
14-10-2010, 12:49
Jebote vise pase "Warlocku" nego mageu izgled....po meni sranje.

DJ Not Nice
14-10-2010, 13:22
Želim jebene robusnosti na sebi, da izgledam veće, šire, glomaznije! : )

Gu$ht3r
18-11-2010, 12:14
Jeste primjetili conjure refreshment bug? mislio sam da ce popravit s novim patchom ali izgleda da nisu? nije valjda da se ne radi o bugu i da conjurana hrana ima cd?

Aerial
16-09-2011, 09:58
http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/september/maget13_small.jpg (http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/september/maget13.jpg)

Moram priznati da je Blizz napokon uposlio dobre ljude na dizajnu... tier 13 za sad izgleda kao jedan od najboljih (izuzev warriora koji je tipični lol).
Na prvi pogled je mage set pomalo (ili podosta) čudan, ali ako malo bolje pogledate.. odlični detalji (zupčanici, remenje) i napokon elaboriraniji 3D meshevi za određene djelove (kod shamana se isto ovo vidi), umjesto nacrtanih, teksturiranih djelova.

Enivej, thumbs up za tier 13 od mene :D
Transmogrification možda i ne bude nužno potreban :D