Pogledaj cijelu verziju : E3 2010: Prilično dobar trailer za PES 2011
S obzirom na zasad fenomenalno dosadno svjetsko prvenstvno, priznajemo da ne možemo dočekati novi Pro Evolution Soccer kako bi se riješili ove totalne agonije i prokletih vuvuzela. Neki će jednostavno stišati ton, neki će izvući PES 2010 s police i odigrati svjetsko prvenstvno kako bi ono trebalo izgledati, a neki će se strpiti na novi PES koji izgleda vrlo obećavajuće. Konami, naravno opet tvrdi kako će redefinirati gameplay i štošta ne, a koliko zasad vidimo, PES je preuzeo neke elemente iz FIFA-e (powerbar prilikom dodavanja), no zato gameplay djeluje prepoznatljivo, PES-ovski, odlično.
yQKAT8z83Jc
Bezvezan trailer. Ne postoji niš gameplaya ovdje, samo nekoliko golova i dvije finte. Igra i dalje stigne biti smeće, tj. niš bolje od 2010.
McPingvin_v2.0
17-06-2010, 23:39
Kako nema gempleja? :D
do sada moža najjebenija grafika PES-a, baj jebeno izgleda, ali ako mi ne naprave atmosferu na stadionu nek se sve goni u klinac, nek se malo potrude oko publike kamermana i npr KOMENTATORA !! osobno mislim da to daje bar 2 ocjena na više
Praetorian
18-06-2010, 09:30
Super izgleda, 10 mi je bila odlična, tak da ovo jedva čekam.
Kako nema gempleja? :D
Nema. Par finti i lijepih golova ne računam pod gameplay video. Mehanika igre i dalje može bit smeće, nismo vidjeli iz ovog ama baš ništa novo i revolucionarno. Na jednom mi dijelu jedno dodavanje izgleda kao produkt retardiranog AI.
McPingvin_v2.0
19-06-2010, 14:09
Wedrane, vrati Babiću acc.
do sada moža najjebenija grafika PES-a, baj jebeno izgleda, ali ako mi ne naprave atmosferu na stadionu nek se sve goni u klinac, nek se malo potrude oko publike kamermana i npr KOMENTATORA !! osobno mislim da to daje bar 2 ocjena na više
sto se tice atmosfere na staudionu...ubacit ce vuvuzele ne brini :)
Komentatori i licence. I ja sam zadovoljan.
Praetorian
19-06-2010, 14:34
Meni licence nisu potrebne, jer na pes edit.com izlaze patchevi za sve licnece i transfere, stoga neka se konami samo pobrine oko komentatora i gameplaya.
Sickmanno1
19-06-2010, 14:53
Meni licence nisu potrebne, jer na pes edit.com izlaze patchevi za sve licnece i transfere, stoga neka se konami samo pobrine oko komentatora i gameplaya.
Tebe ne, ali konzolasi se upravo zbog toga okrecu fifi sve vise i vise ^^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.