Pogledaj cijelu verziju : Game of Thrones!! TV SERIJA!! NE KNJIGE!!
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
MMMMULTI KILL!!!
ove tri epizode su vjerojatno bile najbolje tri epizode za redom, a finale najbolje finale sezone dosad.
Lol nisu ni blizu Blackwater epizodi (S2E9).
Sezona je bila prelosa, jedino se u 8. i 10. ep nesto dogodilo, i ono spaljivanje iz 9..
Windwalker
15-06-2015, 18:35
Nisam reko da su bolje od Blackwater i Watchers of the Wall, nego tri najbolje za redom.
U desetoj se apsolutno ništa nije dogdilo.
Windwalker
15-06-2015, 20:14
Hahaha...
Pa ovo je katastrofa od epizode.
Arya slijepa wtf?
Sansa skočila i ljudi se pitaju jeli živa, pa skočila je na hebenu hrpu snijega.
Stannis umro? Nadam se da nije
Jon umro? Nadam se da jest
Mellisandra kurva? "ubila" stannisa i cijelu mu obitelj zašto? i zašto da joj itko više vjeruje?
Ona mala od jamiea je mrtva, što sada? rat?
Slender Man
16-06-2015, 03:45
Kao prvo, osjećam se iz nekog razloga dužnim ponoviti da mi je totalno glup cijeli taj plot s Aryom. Nepotrebno, retardirano, i ubija pace priče.
Jaqen mi se u početku sviđao, ali sad bih htio da svi oni izginu.
Kao drugo, ono općenito sa Stannisom mi je bilo retardirano. Nekoliko epizoda hypea za bitku, pobjegne mu pola vojske, dođe s mizerno malo vojnika i pokose ih kao štenad. Niti sekunda bitke nije prikazana. Čuo sam da su bili u stisku s budžetom. Najretardiraniji dio toga je što je Stannis jedini preživio bitku i što se nitko iz ove druge vojske nije usmjerio na njega, nije ga bilo teško izdvojiti iz njegovih 30 vojnika. Sad sam podijeljenog mišljenja. Htio bih da je preživjeo jer mi je jedan od najdražih likova, ali ako je preživjeo, onda je ipak retardirano s obzirom na kako se to odvilo.
Sve u svemu, dobra epizoda, ali ne kako sam mislio da će biti.
rejndjer
17-06-2015, 14:05
Sve u svemu, dobra epizoda, ali ne kako sam mislio da će biti.
mislim da je ovo cijela sezona ukratko
edit: nije
prva slika :D
dakle sad počinje radnja koja nije još ni u knjigama bila...
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12239632_10153329887947734_6491088909217600952_n.j pg?oh=cd3903df2a63cb8d7faff48b05612fb7&oe=56E6E854
Sranje. Sad će mi random browsanje nekog portala spoilati knjigu koja još nije izašla.
i nece bas. Serija je vec otisla daleko od knjige. Tako da se radnje nece bas pokrivati više. Vjerujem da ce samo završetak serijala biti isti u knjizi i seriji. Ostatak ce ici drugim smjerovima
Oh super, znači samo će mi spojlati kraj knjige. Sad mi je lakše.
Windwalker
24-11-2015, 21:48
Brže čitaj.
Windwalker
24-11-2015, 21:50
I kaj sad, oće Jona odma vratit?
Pa čak ga i na posteru pokazuju.
Ne sjećam se da su za drugu sezonu prikazivali poster Nedove glave ili nešto.
Oni kukavice iz TWD su onog svojeg vratili nakon samo tri epizode i to na najgori mogući način.
Još nisu ni staru Starkicu vratili, neće Jon tak brzo.
Windwalker
25-11-2015, 21:05
Staru vjerojatno neće uopće.
Da_killah
09-03-2016, 00:51
https://www.youtube.com/watch?v=CuH3tJPiP-U
Karlo_from_Bjelovar2
09-03-2016, 12:10
#JonSnowHype
rejndjer
09-03-2016, 13:02
ova serija je sranje, kad će nova knjiga, nikad
Nema Aegona bit će i ova sezona govno osim, ako Euron nije najbolji lik ikad.
Karlo_from_Bjelovar2
09-03-2016, 13:42
ova serija je sranje, kad će nova knjiga, nikad
rekao žorž da ce iza sezone.
rejndjer
09-03-2016, 15:42
previše on govori. ma smeće je i knjiga kad malo bolje razmislim
rekao žorž da ce iza sezone.
reko, ali nece, dok god HBO drži prava i dok serija ne završi, nebi se čudio da su knjige vec napisane
Worthaur
09-03-2016, 19:55
A Storm of Swords (2000)
A Feast for Crows (2005)
A Dance with Dragons (2011)
Nema to veze s HBO.
rejndjer
09-03-2016, 23:29
ali se nebi čudio da su knjige već napisane hehe
isto ko što se ne bi čudio ni da lik sam ne zna šta bi više napiso
serija je postala meh, ubio je vecinu likova i sada samo dolaze novi... na kraju ce biti toliko likova da neces moc ni pratit
Karlo_from_Bjelovar2
23-05-2016, 14:21
kooya sansa
jebene žene
meni najbolja epizoda ove sezone, još jučer leakano, imaju na netu i spoileri za naredne dvije epizode
Karlo_from_Bjelovar2
23-05-2016, 14:35
daj link na te spoilere
http://www.idigitaltimes.com/game-thrones-season-6-spoilers-white-walker-attack-hodor-flashback-confirm-full-535308
nadam se da valja link, bilo je na redditu ali ekipa briše stalno
Slender Man
25-05-2016, 18:00
serija je postala meh, ubio je vecinu likova i sada samo dolaze novi... na kraju ce biti toliko likova da neces moc ni pratit
++
Sad će i dodat cijelu priču s ovom novom khaleesi čarobnicom il koji već je kurac. Gubiš povezanost sa serijom kad ti ubiju likove koje si pratio 6 sezona i onda dođe neki random. Naprimjer, onog khaleesinog fuckboya još ne mogu smisliti. Pari neki swagfag iz 2016.
Osim toga, svejedno mi je serija vrh ali bojim se da se počne gubiti.
Windwalker
25-05-2016, 18:41
Osim kaj je ovo vjerojatno najbolja i najzanimljivija sezona dosad.
Da, likovi umiru, no većinom nepotrebni (osim ovog zadnjeg, tuga), ali zato neki oživljuju, neki se vraćaju, neki se ponovno sreću nakon dugo vremena i sve u svemu izgleda kao da ima neke nade za good guyse.
A novi lik, stric Greyjoy, mi se čini zakon.
da novi stric Greyjoy lol
koji smeh od frajera :D
"sagradite mi 1000 brodova, posijecite svako stablo !"
a ono žive na jebenim hridima, šume ni blizu :D
Pa Euron je još i najbolji dio ove govnarske serije.
Slender Man
26-05-2016, 01:54
(osim ovog zadnjeg, tuga)
Jebem vam svima zadnjeg lika. Ne kužim flejm oko njega, lik je doslovno naj useless lik u cijeloj seriji, neka je umro.
Al jedini ima inteligentno napisane dijaloge.
Windwalker
26-05-2016, 09:41
Jebem vam svima zadnjeg lika. Ne kužim flejm oko njega, lik je doslovno naj useless lik u cijeloj seriji, neka je umro.
Lik je simpatičan, odan, jedan od good guyeva, i tužna je cijela priča oko njega.
Al jedini ima inteligentno napisane dijaloge.
Bad pussy.
Karlo_from_Bjelovar2
26-05-2016, 13:19
*najžao* mi je što u onoj listi spoilera piše da tyrion ne interacta sa zmajevima. :(
inače, u jednoj epizodi (tipa 3. sezone, dunno) kaže "if i had a golden dragon for everytime..neštonešto" pa si od tad brijem da će bit eragon666
Windwalker
06-06-2016, 19:34
Najbolja sezona.
Sad kad poludi sa sjekirom.
Na razini prve i druge sezone je, koje su jedine i bile dobre :)
Da_killah
07-06-2016, 10:30
jaime <3
Windwalker
20-06-2016, 18:02
Kakva epizoda!!! :pray::pray::pray:
Baš prava epizoda za hejtere i one koji se tako osjećaju.
Možemo hvalit Breaking Bad, Americans, Better Call Saul i razne sveopće kvalitetne serije, ali ovakvu epiku i akciju ništa nema.
Vikinzi imaju više akcije, ali ne ovako dobru.
Ono kad se kamera fokusira na Jona usred bojišta, predobro.
Očekivao sam samo sjever, ali i Mereen je imao odličnih, iako kraćih scena.
Prejaka epizoda, prejaka sezona!
Mislim fora je akcija, ali i Gospodar Prstenova je realniji od ovoga. Plus svi veliki "twistovi" su se iz aviona vidli. Ipak milijun puta bolje od govneta koje je bila 5 sezona.
Windwalker
20-06-2016, 19:26
Koji twistovi?
Pa epizoda je bila predvidljiva, ali zadovoljavajuća.
A peta sezona je isto solidna. Hardhome je bio zakon.
LOTR je LOTR, jbga. Bezvremenski klasik i spektakl.
A ovo je ipak epizoda serije, i za to kaj je, je vrhunska.
Gospodar Prstenova je o vilenjacima i patuljcima pa ima realnije bitke od GOT-a koji se fura na nekakvu gritty realnost(plus malo zmajeva i zombija). Žele da misliš da je svaki čovjek običan smrtnik i da može svaki tren poginut i onda Jon Snow lupi nekog mačem toliko jako da ovaj odleti 3 metra. I peta sezona je imala "bad pussy" ništa je ne može spasit od toga.
i onda Jon Snow lupi nekog mačem toliko jako da ovaj odleti 3 metra.
ajd ne seri, ne cjepidlači, koji k onda Rikon nije trčko cik cak, ili se sakrio iza onih plamenih krijesova na polju
kad mi netko ide realnost mješat sa fikcijom....
E da na the gluposti sa Rickonom sam već zaboravio.
Karlo_from_Bjelovar2
20-06-2016, 22:42
rickonu je bilo suđeno da umre. ak se ne varam, čeka nas još jedna il 2 sezone, a taj lik se nije razvijao od prve. he served his purpose.
Nije se ni Daenerys nešta razvila niti je naučila glumit pa je i dalje tu samo što više ne pokazuje sise.
Trebaju napravit neku lezbo scenu s njom i onom zenskom prije nego zavrsi serija
Kad kažeš sa "onom ženskom" nadam se da misliš na onu Greywormovu curu.
Mislio sam na Yaru Grejyoj no ta jos bolje
rejndjer
21-06-2016, 14:51
hahahahah :D
da sveusvemu moglo je to i bolje, ali nikako nije loše ko 5. sezona. Problem s ovom serijom je što je rađena po knjigama koje su toliko dobre, da realno redatelji i scenaristi mogu radit šta god žele i to bi opet bila prejebana serija.
jebena epizoda i jeben kraj sezone :D
kaj onda ipak ništa od teorije da su Jon i Daenerys brati i sestra ?
Ugl. mislim da ce sedma sezona bit kaos :D
Da je ovo kraj serije bilo bi GG, šta nas još tek ceka.. Moja teorija je da ce na kraju serije svi bit mrtvi i postat dio zombi armije, the end.
Karlo_from_Bjelovar2
27-06-2016, 19:18
jebena epizoda i jeben kraj sezone :D
kaj onda ipak ništa od teorije da su Jon i Daenerys brati i sestra ?
Ugl. mislim da ce sedma sezona bit kaos :D
tomica, krivo si skuzio. znaci jon je lyannin, a caca mu je targeryen. polubraca su.
zato kaze "ako robert sazna, sigurno ce ga ubiti".
Windwalker
27-06-2016, 19:19
Bome, epizoda je bila FENOMEČANSTVENA!!!
Najbolji finale bilo koje sezone i u samom vrhu najboljih epizoda, ako ne i najbolja.
Snimljena je na nekakav drugačiji način, poseban camerawork i cijelo vrijeme je neka glazba bila i davala drugačiji ugođaj nego inače.
A i gluma te dijalog među likovima mi se čine nekako bolji, pomalo shakespeareijanski, iako razumljiv i običnim smrtnicima.
Nevjerojatno, ali serija je odmakla od knjiga i dala nam daleko najbolju sezonu.
I velikim dijelom je bila sezona nade, tj. nekakva feel good sezona, čak i dok zločesti pobjeđuju još gore od sebe.
Jedino mi je žao Margery.
Slatka mala spletkarošica, ali ponijela se herojski na kraju.
A Aryja, čovječe... malo prebrutalno.
E da, i ona mala medvjedica je zakon. Mala uloga, ali efektivna gluma.
Windwalker
27-06-2016, 19:21
tomica, krivo si skuzio. znaci jon je lyannin, a caca mu je targeryen. polubraca su.
zato kaze "ako robert sazna, sigurno ce ga ubiti".
Ne, Dany mu je vrlo vjerojatno teta.
Karlo_from_Bjelovar2
27-06-2016, 19:22
inace, epka je bila savršenstvo.
prvo nigga dayumn moment kad je cersei digla u zrak sve pa šok dok je tommen skocio s prozora.
onda dok se arya pojavila - zadovoljstvo.
nakon toga jon snow king of the north skandiranje - skoro suzu radosnicu pustio. predobro.
rapeanje septe - maester obavio jeben posao kad ovom pimpek radi.
also, bacam novu teoriju. da li ce bran s ulaskom iza zida omogucit whitewalkerima da ga pređu, kao što je omogucio da udu kod three eyed ravena?
benjen je rekao da nemru prek zida.
Windwalker
27-06-2016, 19:25
Vidjet ćemo.
Jedino mi je glupo kaj će Benjen vjerojatno ostat jedva sporedni lik, pojavit se u još dvije epizode i bezvezno poginuti.
Nekak imam takav osjećaj.
Karlo_from_Bjelovar2
27-06-2016, 19:29
a kaj bi ti. pa mislilo se da je frajer mrtav 5 sezona.
turns out he really is. xd
Slender Man
28-06-2016, 17:55
Jesam li ja jedini kojemu je epizoda bila loša, stvarno?
Sad se podsjetim zašto svi komentiraju Windu da ima loš ukus.
Ne znam, bio sam pripušen kad sam gledao, pa je možda dojam drugčiji, ali činilo mi se sve nekako rushano i klišejizirano.
Ja se uživim u seriju kad stvaraju suspense cijelu epizodu i kada nadograđuju radnju, a u ovoj epizodi je bilo doslovno 0 toga.
Iz jedne scene u drugu; jedan lik umre, pa drugi. Koliko ih je sveukupno umrlo u ovoj epizodi, 3-4-5?
I ona muzika šta wind govori s klavirom mi je totalno out of place za seriju, nije mi nekako ništa sjelo, kao da se vidi da više nije rađeno po knjizi.
Daenerys mi je više totalno istrošena nekako, 0 karizme ima. Možda bi bilo drugčije da sam trijezan gledao, ali meh, nije me se dojmilo. Razočaran.
I nervira me način na koji su sparrowi umrli. Da bar ih je ljepše fizički kaznilo.
Sorry, ne znam koristiti spoilere na novom forumu.
Windwalker
28-06-2016, 18:21
Ma naravno.
Svi dižu epizodu u nebesa i onda ja imam loš ukus.
Ti imaš loš ukus, kenjo jedan kenjavi.
Puno govnjivih stvari "svi" dižu u nebesa. The Last of Us je dobar primjer.
Slender Man
28-06-2016, 18:38
Znaš, kad sam pogledao epizodu, rekao sam si da će sigurno bit ljudi kojima će bit vrh jer je bilo puno ubijanja i mačeva i ekplozija - show!!
I onda dođem na pc play forum i pročitam Windwalkerov komentar. Sve mi je jasno.
Ne znam, DOSLOVNO cijela epizoda su isječci od 5 minuta koji zaključuju radnju od svih različitih likova. 5 minuta ovi priča pa umre, pa 5 minuta ovog imenuju kraljem, pa 5 minuta ovi ubije ovoga i tako do kraja epizode. Obično mi treba 15ak minuta da se uživim u epizodu, u ovu nisam uspio do završetka.
Pa mislim da je ubijanje hrpe likova baš ono kaj GoT-u treba, previše ih se nakotilo sa bi normalan čovjek to popratio.
Problem je što su ovi koji su ostali živi skoro svi sranje.
Slender Man
28-06-2016, 18:53
+++
Greyjoyi, Brann, jebena Khaleesi, ona neka glupača iz Highgardena, ne znan joj ni ime (toliko o tome), Dario i još masu likova kojih se ne mogu sjetiti mi svi idu na kurac.
Čak ne volim ni Jon Snowa otkad *SPOILER ALERT* se vratio iz mrtvih, kao da je nekako izgubio svu karizmu koju je imao.
I nerviraju me Arya i ona mala glupača šta se pridružila Jon Snowu. Mrzim kada pisci pišu likove koji su pre komplicirani i jaki/iskusni za nekoga tko nema godina ni iskustva i ne bi smio biti toliko zamršen.
Ej baba iz Highgardena najbolji lik.
Slender Man
28-06-2016, 19:01
Ne, krivo sam rekao. Ta mi je draga. Mislim na onu sandniggericu šta je otrovala onu žensku i ubila kralja sandniggera, ne znam bolje opisat. Znaš na koju mislim?
E da Oberynova žena koja misli da je najbolji način da ga osveti ubit mu brata.
Windwalker
28-06-2016, 20:20
LOL budala li.
Epizoda je savršena, TLOU je savršen, mala medvjedica je zakon lik.
Slender Man
28-06-2016, 23:50
Lmao misliš ona vođa Starkove kuće?
Nek mi te likovu odu prodavat u Walking Dead.
Kostolomac
29-06-2016, 00:25
Pripušija si brale ae
3.14colovac
29-06-2016, 22:12
Ova sezona mi je do jaja, a još nisam pogledao zadnju epizodu.
rejndjer
29-06-2016, 22:52
evo ja isto mogu reć da san se bija malo pripušija i eto meni jebaš dobra epizoda bila, neznan jer zato što san se pripušija, pa je dojam drugčiji ka.
Slender Man
02-07-2016, 11:41
To satirično?
Ne znam zašto imaš potrebu tako komentirati. Da pušiš, znao bi na šta mislim.
Kostolomac
02-07-2016, 12:43
Da stvarno rejnđeru, odjebi nepušački plebu jedan.
Karlo_from_Bjelovar2
02-07-2016, 18:20
slender being butthurt
UH, uspio sam pogledat sve konacno ( poceo gledat prije jedno mjesec dana) . Za cudo bozje uspio sam svo ovo vrijeme prezivjet bez spojlera.
Najveci plus serije su definitivno dijalozi i likovi. I zbog toga me bas cudi sto postoji lik kao sto je deneris. Da je neko napravio fan verziju gdje njenu pricu izbace podigao bi ocjenu . Ovako 8/1o
Praktički od prve sezone njena priča stoji na mjestu i dosadna je pun kurac.
Karlo_from_Bjelovar2
18-07-2016, 11:44
jebiga momci, song of ice and fire.
E al sad imam puno memeja za nadoknadit.
ti boga koja epizoda !! :D ovo je do kraja bit orgazmatično :D
Windwalker
24-07-2017, 14:47
Kraj je zakon bio.
fora sjekiru frajer ima :D
Kostolomac
25-07-2017, 13:34
Fora sisu curka ima.
Dobra epizoda :D
bilo bi više epic da su sva tri zmaja bila u akciji :D ovako Drogo ima najdužu minutažu :D
Windwalker
08-08-2017, 12:28
https://pbs.twimg.com/media/DGmAKJWV0AA98Je.jpg
Što je ta Emilia Clarke loša glumica to nije normalno.
Kostolomac
08-08-2017, 13:38
Ali njene obrve su zato najbolje glumice ikad.
Slender Man
16-08-2017, 09:33
Šta je pisalo na onon pismu od Littlefingera?
Šta je pisalo na onon pismu od Littlefingera?
Sansa kao pisala pismo da joj je super sa Jofrijem i Lanisterima, pokusava lik Aryu okrenuti protiv sestre. Kolko se sjecam, bila je primorana pusati to pismo ispred Cerci u cca 5oj sezoni.
Sam ja jedini koji nije gledao tu seriju?
Karlo_from_Bjelovar2
16-08-2017, 16:23
probably. ova sezona je bomba.
Ja bingeam ovih dana, pogledao 3. i 4. sezonu u protekla 4 dana, taman sam do nedjelje gotov sa svime.
A niš moral bum i ja, tak sam prošle godine napravio maraton sa Lostom.
A ovog ima dost manje, sa krajem ove sezone će biti 67 epizoda.
Karlo_from_Bjelovar2
16-08-2017, 17:54
Ja bingeam ovih dana, pogledao 3. i 4. sezonu u protekla 4 dana, taman sam do nedjelje gotov sa svime.
stani lave stani, igre tek počinju :D
6. Epizoda je jebenaaaaaa :pray:
Ima 1080p za skinuti, ponovno je leakano, solidna kvaliteta, ali je lagano trzava slika, bolje se strpiti do ponedjeljka.
Kostolomac
17-08-2017, 21:59
Vidio slike leaka, plebejska kvaliteta
Taman za plebejsku seriju.
Pri kraju sam druge sezone, odlična serija.
Windwalker
20-08-2017, 15:19
Ma nemoj.
Dobrodošao u 21. stoljeće.
A, hvala na dobrodošlici!
Ako budeš i dalje mislio da je dobra serija nakon 5. i 6. sezone bacam hejt na tebe.
Windwalker
20-08-2017, 20:53
6. i 7. sezona su najbolje (zasad).
Ja se nadam da se salis. To su upravo sezone gdje kvaliteta VIDNO opadne.
razlika od priašnjih sezona je u tome kaj nema više spletki i politike, sve se svodi na zmajeve i mrtvace, dakle sedoma sezona je klasična sf serija, a jebiga serija je pri kraju, sumnjam da će bit WTF momenata.
Cak bi i oprostio to sto je serija otisla od originalne tematike di su spletke bitne , da je akcija bar dobra. Al nemogu vise gledat Snowa sa njegovim plot armorom.
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Cijela sekvenca di oni stoje na onom kamenu usred zamrznutog jezera i bore se za whitewalkerima. Stvarno uzas od scene. Kao da je dijete od 14god pisalo radnju epizode , al doslovce.
Za sad je najbolja epizoda bila ova prije i ta je stvarno bila na visokoj razini , ostalo u sezoni je smece .
Windwalker
21-08-2017, 14:03
Ja se nadam da se salis. To su upravo sezone gdje kvaliteta VIDNO opadne.
Ne, i današnja epizoda je to zacementirala.
Maknuli su se od sapunice i odugovlačenja te povećali fantasy i epiku.
zadnja scena zadnje epizode je Arthas i Sindragosa :D
Karlo_from_Bjelovar2
21-08-2017, 21:20
jedna od rijetkih serija koja me naježi u toliko trenutaka, možda jer se hajpam vec 3-4 godine na nju :D
složio bih se da kvaliteta nije opala, samo da je promjenjen fokus, što je sasvim naravski jer ipak se radi o fantasy serijalu zapakiranom u klasične holivudske brije koji se privodi kraju.
a zmajevi su jebeno odrađeni.
ja još uvijek imam briju da će tyrion jahat zmaja jer tamo negdje u 3.-4. sezoni izgovori "if i had a penny for *smhsmh*, i would have a golden dragon already" il tak neš slično.
neki haker je najavio leak 7. epizode. cant wait.
Serija zadnje dve sezone izgleda puno jebenije, pogotovo bitke koje su dost jebeno snimane.
Battle of Bastards je bio gušt za gledat, iako je realno sranje da praktički završi sa deus ex machinom.
To mi je ustvari baš sranje jer svaka velika bitka je završila na taj način.
Blackwater. Castle Black. Okupacija Meereena. Battle of Bastards. Ova bitka u zadnjoj epizodi.
Dojadi to dost brzo.
Neće Tyrion nikad jahat zmaja. Zmajeve jašu Dany, Jon i Nights King.
Nadam se da će rat sa Walkerima riješit onak bezveze, usput. Ko Stannisov napad na Winterfell di je sve skupa trajalo 5 minuta. Šteta je da, nakon toliko godina izgradnje likova i fokusiranju na politička zbivanja, najveći fokus bude na šutljivim necromancerima sa vojskom skeletona i zombija.
@Tino - realno svi likovi osim Berrica i Thorosa su imali plot armor.
Tormunda ne mogu riješiti bez neke scene sa Brienne. Sandor se mora ponovno susrest sa Stark curama i ubit brata. Gendry se tek vratio i posljednji je Baratheon. Jorah se isto tek izlječio i nema smisla da umre tako brzo. Jon Snow je glavni lik.
Windwalker
21-08-2017, 22:39
Za Tormunda sam čak mislio da će ga riješit. Cool mi je i simpatičan, ali nema neku veću ulogu na vidiku, a ono s Brienne je više kao fora nego potreba za nekom većom scenom.
Ali Hound definitivno treba sresti Mountaina, tak da je on bio siguran.
Za Gendryja se slažem, dok bi za Joraha čak imalo smisla da su ga sredili, da više pogodi Dany, nego da je izgubila samo zmaja.
No sad ćemo valjda dobiti i interakciju između njega i one male, i on će vjerojatno pomoći Jonu nagovoriti sjeverne lordove da podrže Dany.
A Jon je glavni glavni lik, i da su njega stvarno sredili, izbili bi neredi na ulicama, lol.
Nije to više Ned koji je bio šok, no bila je prva sezona pa je upalilo, niti Rob koji je bio dosadnjikav i zapravo nepotreban.
Jon, Tyrion, Dany, Jaimie i Cersei su glavni glavni likovi i vrlo vjerojatno će svi preživjeti do zadnje epizode serije, osim možda Cersei, koju će riješiti epizodu ili dvije prije kraja.
@Tino - realno svi likovi osim Berrica i Thorosa su imali plot armor.
Tormunda ne mogu riješiti bez neke scene sa Brienne. Sandor se mora ponovno susrest sa Stark curama i ubit brata. Gendry se tek vratio i posljednji je Baratheon. Jorah se isto tek izlječio i nema smisla da umre tako brzo. Jon Snow je glavni lik.
spojler spojler
spojler spojler
spojler spojler
spojler spojler
Ma naravno da svi u ovom trenutku imaju plot armor ali bar su suptilni kaj se toga tice.
Ovo kad su stajali na jezeru , kolko ja znam ovi night kings imaju mogucnost zaledit vodu ne? Pa onda kad ih napadnu i bore se protiv njih 1000 a idu jedan po jedan. Pa se taman pred kraj ovi uspiju popet na stijenu sa druge strane. Al ne doleti zmaj , pa đon padne u vodu , pa ne ipak je ziv , pa krenu na njega whitewalkeri al ne ipak dolazi isus sa vatrom.
Cijela ta scena na tom jezeru je razvucena lazna napetost.
Sto je steta jer scena prije toga gdje ugledaju whitewalkere kako hodaju ( ono kad su na stijeni iznad njih ) je bila jebena jer si imao taj sneaky osjecaj i nisi znao kaj ce se iduce desit.
planta4z
22-08-2017, 10:27
Ponekad mi se čini da su neki dijalozi sasvim nepotrebni, gubitak vremena pogotovo što je 7. sezona još kraća od ostalih. I onda ostale bitne stvari naguraju i skrate, dok je u početnim sezonama bilo više pričanja i mudrovanja nego bitnih događanja. Totalni nesklad između prvih i ovih zadnjih sezona..
Zato što su ovi D&D likovi koji vode seriju jebeni retardi koji ne mogu ništa napravit bez knjiga. Vidiš odmah nakon što su došli do kraja izdanih knjiga serija je počela pušit kurac. Odmah su usrali Dorne, Železno otočije, North, Faith Militant. Jedino Dany nisu usrali jer ta priča ionako već saka u knjigama.
Dany je baš žešće bipolarna.
Dorne je ionako sranje.
Iron Islands je ok i bolje neg u knjigama. Euron mi je fakat išo na kurac sa svojim preseravanjem oko magije, u seriji je bolji lik.
Mene najviše smeta kaj su glavni neprijatelji zombiji.
I super mi je kak ekipa bez beda shipa Jona i Dany, incest je najednom skroz prihvatljiv.
nije incest ako neznaš da je incest
Dorne je jedini dobar dio kniga.
Sutra finale, buraz i ja se dogovorili ustat u 3 i gledat sa AMERIKANCIMA.
Ja sam na 4. sezoni. Serija je već sad postala teški smor. Navijam za negativce.
Kakav smor, pa 4. je među najboljim sezonama
Odlična epizoda, uvjerljivo najbolja epizoda sezone (što realno i nije tako teško postići), a i lako bi ju mogao strpati među najbolje epizode općenito.
--------
--------
--------
--------
--------
--------
Retardirano ponašanje Stark sestara ipak je imalo nekog smisla, dost jeben twist. Bilo je malo sjebano gledst Baelisha kako moli za milost.
Cijeli Summit ispred King's Landinga je bio milina, dašak starog GoT-a. Cersei majstorski odigrala sve.
Blagi nedostatak muda od strane kreatora, mogli su zbilja dokrajčit Jaimeja, da daju malo one nepredvidivosti po kojoj je GoT neko vrijeme bio poznat. Ta scena me zbilja zgrčila jer nisam očekivao takav twist, al nažalost nisu otišli do kraja s tim. Jaime mi je jeben lik, ali bilo bi baš jebački da su ga dokrajčili jer je dobar dio fanbasea cijelo vrijeme špekulirao da će Jaime ubit Cersei.
Branovo i Samovo raspravljanje o Jonu dok Jon i Deny imaju vrući incestuozni seks je bilo dost komično.
Jedino kaj nemrem shvatit je onaj Tyrionov pogled na kraju. Bilo bi stvarno jeftino da ispadne da je Tyrion zaljubljen u Deny i sad je ljubomoran pa ju zato izda. Ako ju baš mora izdati, neka bude zbog Cersei i njenog kopileta, jer osjeća krivnju i sranja.
ma opet sam imao flash backove od zadnje scene :D
Arthas i Sindragosa ffs :D
znači onaj frajer kaj je dobil "zlatnu krunu" u prvoj sezoni to je otac Jona ?
ili su oba frajera jako slični ?
pa sam zato pomiješal likove !?
dajte jebo vas maknite taj edit limit !
ili su oba frajera jako slični ?
Braća.
Windwalker
28-08-2017, 16:15
Pa onaj prvi Daenerysin brat kojeg smo upoznali je bio žešći luđak, a i puno mlađi od onog u flashbacku.
To si mogao primjetiti.
Sve u svemu, vrhunska epizoda, vrhunska sezona.
Windwalker
28-08-2017, 16:18
I ko ti može maknuti edit limit?
Pa ovo je mrtvi forum kojeg nitko ne održava i na kojem se par nas iz nekog razloga zadržalo.
Forum čak ima i krivo ime za ono o čemu zapravo raspravljamo i na čemu zapravo igramo.
Rekli smo da će se ime mijenjat nakon što dugi nabavi konzolu.
Pa onaj prvi Daenerysin brat kojeg smo upoznali je bio žešći luđak, a i puno mlađi od onog u flashbacku.
To si mogao primjetiti.
Epizoda? Da.
Sezona? Hell no.
Ova epizoda je kao da ćitaš fan fiction neki. Ustvari cijela sezona je takva.
To si mogao primjetiti.
ma pričinilo mi se kao da su isti, valda zbog kuta kamere
Završio 6. sezonu, ova mi još i najbolja. Izvrsna serija :pray:
Windwalker
01-09-2017, 23:03
Možda ima nade za tebe.
Možda.
Svaka cast ekipi GoT , uspjeli su napravit 8 sati materijala a ne reci nista!
Karlo_from_Bjelovar2
02-09-2017, 09:16
rofl, samo u zadnjoj epizodi se dogodilo bar 5 krucijalnih stvari za radnju.
Zato se prije toga nije ništa desilo.
Lol, najbrža sezona ikada i da se ništa nije reklo i dogodilo, drogirate se ljudi :pray:
Mislim sve je isto kao na početku sezone samo što su neki ne bitni likovi umrli.
planta4z
07-09-2017, 13:24
Epizoda? Da.
Sezona? Hell no.
slažem se, ali opet bolja sezona nego neke prije...
Odgledao i ja 7 sezonu. Osim one epizode gdje zmajevi kure Lannistere, sve ostalo je bilo niš posebno. Radnja je praktički ostala na mjestu, osim što sad znamo nešto novo o Jonu. One man army Arya dio mi je bio posebno bezvezan.
Nije se dost ljudi još žalilo kako je retardiran onaj dio sa Aryom i Freyevima bio.
Meni je to bilo prejebeno.
Ma da. Ušulja se Araya ljepo u dvorac koji u životu nije vidjela. Ubije dva Freya bez da je itko uhvati i napravi pitu od njih. Onda ubije i glavnog Freya i napravi masku od njega bez da je itko skuži. I još kao šlag na kraju pozove sve jebeno Freyeve na večeru i otruje ih iako bi to značilo da se morala tjednima ili mjesecima pretvarat da je Walder. I baš ljepo srećno za nju da su doslovno svi Freyevi pili vina jer bi inače najebala.
Da fora je kak osim lica može vjerno reproducirati glas, govor i oblik tijela i sve drugo...ali nema veze. Serija je jako dobra, makar u zadnjoj sezoni fali par epizoda...očito im ponestalo novaca ili vremena. Fora je kak su postepeno smanjivali jebavanje kroz sezone, valjda im bilo blesavo.
Novca sigurno nije usvalilo, sedma sezona ima filmski produkciju.
Windwalker
07-09-2017, 22:19
Ne vidim problem s Aryom.
Postala je faceless i dobila njihovu magiju.
Kad nekog ubije i stavi lice, magično postane ta osoba.
A Freya ne treba dugo promatrat da skužiš kako se ponaša i na koji način govori.
planta4z
08-09-2017, 10:07
Kad nekog ubije i stavi lice, magično postane ta osoba.
mogla je onda poprimiti njegovo lice bez da skida kožu i radi masku kad već ima magiju :)
Windwalker
08-09-2017, 11:48
Nije.
To je death magic i lijepo joj je onaj lik rekao da može postati druga osoba tek kad nekoga ubije i stavi njegovo lice.
Ne znam kaj vam je tu komplicirano.
Nije komplicirano, ali meni je sve što ima veze s magijom u GoT dosta mlako naspram ovih političkih pizdarija.
Slender Man
08-09-2017, 13:53
Ma meni je taj dio s Aryom najgori. Totalno nepotrebno. Prema showcasovima njenih skillova što smo vidili do sad, mogla se lako prošetat do king's landinga, ubit Jamiea ili onoga staroga još bolje, uzet lice, pričati sa Cersei i ubit nju.
Meni je sve OK, ne mozgam previše kako i zašto, prihvatim zdravo za gotovo kao i mrtve, zmajeve i ostale fantazije. Najgori dio mi je tip u drvetu i cijela ta priča sa bogaljom.
E da, Three eyed raven je totalna debilana. Imaju u "ekipi" lika koji vidi sve što se događa u nekom trenutku i opet nemaju blage veze o ničemu.
Slender Man
09-09-2017, 00:09
Najgori dio mi je tip u drvetu i cijela ta priča sa bogaljom.
++
planta4z
15-09-2017, 13:25
E da, Three eyed raven je totalna debilana. Imaju u "ekipi" lika koji vidi sve što se događa u nekom trenutku i opet nemaju blage veze o ničemu.
Pa da upravo to, a on kao njima sve nesto na kapaljku govori, a mogao bi im odmah sve reci :D
i jel se prati zadnja sezona ? ili vam je sve dosadilo ? ili cekate da izađe svih 6 epizoda pa onda u komadu ? Još malo pa 3. epizoda, nadam se da će biti krvavo, da se riješimo bar polovice likova :D
Kostolomac
28-04-2019, 22:20
Normalno da se prati! Bit će veselo sutra :kill:
Čekam da sve izađu pa ću pogledati.
Malo mi je retardirano kaj se u dvije epizode od zadnjih 6 apsolutno niš nije dogodilo. Ne znam kak oni planiraju sve to završit u još svega 4 epizode.
Kako nije, meni su bile obje super, prvi susreti izmedju glavnih likova i likova koji se sezonama nisu susreli. A stignu sve s obzirom da ce od sada biti svaka epka preko 120 min, vjerujem da im je 4 mini filma sasvim dovoljno da dovrse radnju :)
Treća i zadnja su po 80 minuta, ove dvije između normalne duljine.
Sto nije ovako?
https://i.ibb.co/Vm99LsK/IMG-20190416-WA0001.jpg
Ustvari ste obojica u krivu. Ti si rekao premalo, a Bartuc puno previše...
Super je 3. epizoda ali i cijela ova sezona. Prve dvije epizode su taman za bildanje napetosti za ovaj okršaj u 3. epizodi koji nije protekao baš očekivano.Fenomenalno.
treća nije bila 80 minuta.
meni na HBO GO pokazuje 77 minuta.Biilo kako bilo dobra epizoda :D Blebnuo bezveze "sad će Arya sa grane skočit i sjebat NKa", kad ono bam :D
Koja epka jebite, brijem da cu je jos jednom pogledati za vikend :pray:
7 sezona se ponavlja mantra "winter is coming". U sedmoj sezoni svi zaključe da je borba za tron skroz nebitna i da je prava bitka na sjeveru. Dvije epizode osme sezone svi se susreću, neš malo pjevaju i to. I onda dođe zima i zombi apokalipsa. I rat se pobjedi u 75 minuta. Jebote.
Epizoda je bila premračna, prvu polovicu nisam većinu vremena mogao skužiti kaj se događa. Arya je bila badass cijelu epizodu, ne samo na kraju, ali realno je sve tako jako cheap. Likovi su sve više puta izvlačili iz najsjebanijih situacija, battle plan je bio tako prokleto glup i jedini razlog zakaj su uopće izdržali toliko koliko su izdržali je zbog deus ex machine zvane Melissandre.
Kostolomac
29-04-2019, 22:48
Meni je bezvezna bila scena kako su napali Drogona samo da Đorđe ispadne frajer.
Po meni ne bi imalo smisla da nisu riješili ovaj dio price posto walkeri nisu u niti jednom trenu bili predstavljeni kao glavni negativci. Serija bi bila glupa da su oni glavni negativci posto nikad nisu okarakterizirani i nemaju neki visi goal ili spletke oko trona na cemu se serija bazira. Uvijek je glava prica bila oko spletki i borbe izmedju vladajucih familija, a walkeri su samo dobra metafora za posast koju zima donosi...
Kak ne? Pa cijelu seriju se stalno ponavljalo da je tron skroz nebitan jer pravi neprijatelj dolazi po njih sve, bez obzira na kuću i kralja. Walkeri su u najmanju ruku trebali doći do King’s Landinga.
Sve vezano uz Walkere je daleko najslabiji dio knjiga, pa tako i filmova. Nitko se nije potrudio od njih napraviti išta više od bezvezne horde zombija. Najviše mi je žao što NK nije uspio ubiti Brana jer sam skroz zaboravio koliko je iritantan kao lik. Trebat će i dalje trpjeti njegove proljeve. Odgledao sam jučer u komadu prve tri epizode i ova treća mi je nekako najslabija. Previše su ju razdužili, bez nekog posebnog razloga. Ko da je Arya trebala imati pol sata screen on timea. Sam kraj je u skladu sa tom "prijetnjom" za koju nikog nije briga od prve knjige. Preko one stvari riješen side story koji je samo smetao.
Zobiji su tu kao sporedni negativci, da razbiju monotoniju borbe oko prijestolja, što je glavni centar radnje. Uostalom kako se zove serija igre prijestolja ili zombi apokalipsa?Bran me cijelo vrijeme nervirao ali ispao je centralna figura a moguće da će do kraja ispasti i još važnija...
pa nebi me čudilo da Brann sve sjebe, i sam uzme prestolje u nekom smislu. Imamo još tri epizode po sat i pol, svega če tu još bit :D
Zadnje 4 sezone su smeće.
Zadnje 4 sezone su smeće.
Više-manje. Peta i šesta su još znale imati stvsrno dobre epke, ali sedma i osma su dosta meh.
Kostolomac
13-05-2019, 21:03
Jebeno smeće xD
Šalim se, ali stvarno mi je ova sezona najlošija dosad.
Uspjeli su sjebati doslovno sve što su mogli. Kao da kroz prijašnjih 7 sezona uopće nije bilo karakternog razvoja likova.
Meni je super, ne vidim problem ni sa jednim likom. Malo je ubrzano ali već znamo svaki lik u detalje tak da teško da je nešto nedorečeno ili iznenađenje.
Ma kako ne. Jamie 7 sezona pokušava shvatit da je njegova obitelj gamad i da je njegovo jebanje sestre usralo doslovno cijeli svijet i onda se predomisli u doslovno predzadnjoj epizodi i odluči da ipak voli Cersei i mora je spasit.
Kak si to uspio skužiti...nije ju nikada prestao voljeti i nije nikada prestao biti đubre ako je to potrebno da bi ju spasio. Otišao je na sjever samo zbog veće opasnosti, seka je bila sigurna u međuvremenu. Lik je ostao dosljedan sebi i prijebalo mu se opet.
To je i dokazao vrativši se iz sigurnosti...
koja komedija jebote, kao peticija na netu za HBO da ponovno snime 8. sezonu :D :D :D
Kostolomac
16-05-2019, 14:25
Uvijek će biti retardiranih ljudi koji nemaju pametnijeg posla. Podsjeća me na bunu za kraj Mass Effecta 3.
Called it.
S time da bi u tom slučaju trebali ponovno snimiti i s7, ne samo 8, pošto su sranja krenula sa tom sezonom.
Ova zadnja epka je bila ustvari skroz dobra. Ok, Cleganebowl je bio čisti fan service (i pritom jako nezadovoljavajuć), okršaj Jaimeja i Eurona je nepotrebni promašaj, a Dany se malo previše iživila sa Drogonom ali kaj je tu je, sve to drži vodu. Problem je kaj je sve što je vodilo u ovu epizodu totalno sranje. Mislim ako je ovdje sa jednim zmajem napravila toliko sranje i spalila cijeli jebeni grad, koji kurac je radila sa dva zmaja dve epizode ranije? Zašto nije spalila flotu prošli tjedna i slasila Me Sundae? Kakav su to nerf dobili scorpioni i Euronovo ciljanje?
Još gore je kaj oni sad u 80 minuta moraju razriješit taj konflit Dany vs svi, dat dobar kraj svim likovima, pokazat nam waddup sa Westerosom u novom statusu quo i objasnit nam koji je uopće taj status quo. Da su išli nekim normalnim tempom, ovo bi bio kraj 8. sezone od 10 epizoda i time postavili temelje za fino čišćenje svega u devetoj, skraćenoj sezoni.
Ovako? Mrtvi kaos.
Ma taj waddup ce na kraju morgan freeman ispricati kroz par screenshotova, ne vidim problem, mogu si priuštiti morgana...
Nikakav problem u prethodnoj epizodi, upala u zasjedu i sada je bila pametnija, poniranje skroz okomito na brodove pa spuštanje do razina mora dok su bili baliste spremne za gađanje u zraku.
Mogla se nakon gubitka zmaja okrenuti i napasti ih sa leđa a li recimo da se usrala, da je bila šokirana pa podvila rep i odlučila planirati napad, izgubiti bitku i dobiti rat.
Toliko kenjanja i plakanja od ljudi koji i dalje uporno gledaju seriju, pitam se zakaj ne gledaju neku bolju ako ih ova nervira 8)
Ste vidli ocjene na imdbu, ne za seriju nego ono po epizodama kad udjete u 8. sezonu :pray:
Nikakav problem u prethodnoj epizodi, upala u zasjedu i sada je bila pametnija, poniranje skroz okomito na brodove pa spuštanje do razina mora dok su bili baliste spremne za gađanje u zraku.
Mogla se nakon gubitka zmaja okrenuti i napasti ih sa leđa a li recimo da se usrala, da je bila šokirana pa podvila rep i odlučila planirati napad, izgubiti bitku i dobiti rat.
Toliko kenjanja i plakanja od ljudi koji i dalje uporno gledaju seriju, pitam se zakaj ne gledaju neku bolju ako ih ova nervira 8)
Sve što si rekao je glupost, niti jedan od tih razloga ne drži vodu kad malo više razmisliš o njima.
Gleda se jer ti je stalo vidjeti kako će se sve završiti nakon toliko godina, ma koliko bilo užasno.
A i ponekad trebaš vidjeti govno da bi ga znao prepoznati. Tako ću recimo za ubuduće znati da su D&D zakurac kad nemaju neki source materijal prema kojem će se navigirati.
Windwalker
16-05-2019, 21:24
Ma da, GOT sranje, srećom pa ima ovakvih zakon serija.
https://www.youtube.com/watch?v=jVXO-7DCYNs&feature=youtu.be
Sve što si rekao je glupost, niti jedan od tih razloga ne drži vodu kad malo više razmisliš o njima.
Gleda se jer ti je stalo vidjeti kako će se sve završiti nakon toliko godina, ma koliko bilo užasno.
A i ponekad trebaš vidjeti govno da bi ga znao prepoznati. Tako ću recimo za ubuduće znati da su D&D zakurac kad nemaju neki source materijal prema kojem će se navigirati.
Nisam to ja rekao nego tvorci serije i to su prikazali kroz istu. Ako imaš primjedbe ospori ih argumentima, ili se pomiri sa činjenicama :fof:
A sad nastavi gledati seriju koju mrziš :cool:
Ne ljutiš se na nešto zato jer to mrziš, nego zato jer si razočaran i znaš da mogu bolje.
Standardni hrvatski odgovor, kao kad desničari ponavljaju “mrzitelji hrvata i hrvatske!” svaki put kad netko kritizira neku retardiranu odluku.
@Wind daj koji kurac briješ.
Nije standardni odgovor nego zdrava pamet. Mene je iskreno TWD počeo nervirati i prestao sam gledati, iako sam gledao od početka, hrpu sezona, nikada nisam nit ću pogledati kako su glavni likovi završili, jer mi se neda. Nadam se da su ih sve pojeli zombiji i da im nisu kosti zapele u grlu.
Ne zanima me i radije gledam nekaj drugo u čemu uživam.
Ali ne, najglasniji su oni kaj na HBO pale u tri ujutro po USA vremenu :D pa nakon toga vidi kak su opet bili glupi scenaristi :rotfl:
To santa barbara? ....tako sve serije super počnu a kasnije sranje jer nemaju više kaj izmislit pa počnu izmišljat...
Nije santa barbara nego Dinastija samo kaj to ovi zaluđeni fanovi ne kuže pa su očekivali ni sami ne znaju kaj.
Tak su se svi plakali zakaj je tak završila Dinastija, Lost, Sopranosi itd.
Glumcima serija dopizdi pa se počnu glupirat.... čarli harper nije moral glumit u 2,5m kad mu je i pravi život bio takav, cuga i kurve...
dobil sam ponudu od t-coma za zadnju epizodu got-a na hbo za 29kn mislim + 1gb nekakvog interneta valjda...reko odjebite...
Windwalker
20-05-2019, 18:13
Ne ljutiš se na nešto zato jer to mrziš, nego zato jer si razočaran i znaš da mogu bolje.
Standardni hrvatski odgovor, kao kad desničari ponavljaju “mrzitelji hrvata i hrvatske!” svaki put kad netko kritizira neku retardiranu odluku.
@Wind daj koji kurac briješ.
'Brijem' da je i najgora, najrazočaravajuća epizoda GOT-a bolja od većine pizdarija kaj se vrte i kaj će se vrtiti na televizijama.
Primjer ti je ono gore.
Jebo te whataboutizam.
Finale je ispalo ok, sezona užasna.
Šteta kaj su zadnje tri godine tako jako zasrali seriju.
Krivo sam reko, za 39kn mogu gledat zadnju epizodu na hbo go....
... Kad će stavit na hrt seriju?
Davno sam prestao gledat te sapunice i ozbiljne serije. Jedino humoristične mogu gledat odavno. Mislim da sam zadnje pogledao par epki Prijatelja kada sam slučajno ostao sjedit pred tv-om. Možda pogledam koji Seks i grad, to mi je bio vrh kada se vrtilo, samo kaj je bilo jednom tjedno i jako kasno.
Ja predlažem Emiliju za novu Laru Croft :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.