Pogledaj cijelu verziju : Apple najavio iPhone 4
Ne spada u gaming, no brdo gamera vole gadgete među koje spada i Appleov iPhone. Na WWDC 2010 (Apple Worldwide Developers Conference) konferenciji svačiji omiljeni casual milijarder Steve Jobs najavio je iPhone 4. iPhone 4 će tako imati preko 100 novih svojstava, biti će 24% tanji od 3GS-a, imati će integriranu wireless antenu i GPS funkcionalnost, snimanje 720p videa pri 30 sličica u sekundi, iMovie dolazi na iPhone. Telefon će biti raspoloživ u bijeloj i crnoj boji, a stajati će 199 USD za 16 GB verziju, odnosno 299 za 32 GB verziju i iskreno se bojimo pomisliti koliko će stajati u Hrvatskoj.
Pripremite se da vas pokosi 500-tonski hype vlak koji će sve ove nove featurse koje donosi iPhone 4 predstavljati kao nešto što svijet nije vidio.
Biti će raspoloživ u rujnu ove godine u 88 zemalja svijeta.
Sickmanno1
07-06-2010, 22:40
Pripremite se da vas pokosi 500-tonski hype vlak koji će sve ove nove featurse koje donosi iPhone 4 predstavljati kao nešto što svijet nije vidio.
hehehe
so true ^^
Vjerojatno će predstaviti novu tehnologiju zvanu Flash.
Ne, imati će USB port ili nekaj takvo...
Arbiter of Change
07-06-2010, 23:00
Donesite kantu, trebati će Wedranu kad čuje.
Ode tržište Windows Mobileu, RIM-u, Androidu, Symbianu, Nintendu... kao što rekoh, pomalo mi ih je i žao.
Samo jedna riječ...kupujem.
Ode tržište Windows Mobileu, RIM-u, Androidu, Symbianu, Nintendu... kao što rekoh, pomalo mi ih je i žao.
Stavio bi sliku koja demonstrira ejakulaciju, al bi me benali. :(
Apple gotovo i da ne cilja biti najbolji telefon. On je najnaprednija i najsnažnija hendheld igraća konzola na tržištu.
Sickmanno1
07-06-2010, 23:29
Meni je retardirano igrat na tačskrin...
Oldskull ftw!
Nakon par igara odigranih na iphoneu sve ostalo handheld djeluje primitivno. Ona igra sa onim raskrižjem i autima koje moraš slat da se ne sudare, predobro :)
Sickmanno1
07-06-2010, 23:34
Neznam. Ja sam odigrao neki platformer i nemam osjecaja dok stiscem na ekran, jel nepruza otpor kao tipka..
A da, i meni je bilo čudno u početku al kasnije se navikneš, pogotovo na iphone koji je touch feeling doveo do samog savršenstva.
Tegla Ajvara
07-06-2010, 23:45
kupio bi si i ja tu pilu kad bi bio siguran da ga nebi izgubio ili zalio vodom narednih 3 godine :D
pJYoj3HV ... re=popular (pJYoj3HVTd4&feature=popular)
OMG otkrili su Video Call !! :shock:
Da, ne žele uć u mainstream bezveze xD
pJYoj3HVTd4&feature=popular
Skoro sam se rasplako kad sam gledo kako se lik uživio sa emocijama dok gleda svoje derište. Koda je otkrio toplu vodu.
cham3leon
08-06-2010, 11:59
Skoro sam se rasplako kad sam gledo kako se lik uživio sa emocijama dok gleda svoje derište. Koda je otkrio toplu vodu.
Ajme :rotfl:
Mislim, za videopozive je osposobljena i moja stara Nokia. Kako ljudi znaju bit blesavi ponekad. Sad će opet svi bit oduševljeni sa tehnologijom koja postoji već godinama.
btw, ako će u US koštat oko 1200 kuna, koliko bi carina došla na to? Nekako mi se čini jeftino.
Ovi likovi u videu i njihove gestikulacije rukama podsjetili su me na nešto:
4Tq7yykR-DM&feature=player_embedded
Nakon par igara odigranih na iphoneu sve ostalo handheld djeluje primitivno. Ona igra sa onim raskrižjem i autima koje moraš slat da se ne sudare, predobro :)
Traffic Rush
Koj ti je rekord? Mojoj sestri negdje preko 300 (to nije nis spram nekih na leaderbordu)
Super novi iPhone! ... :roll:
Pricekat cu da naprave bolju verziju i izdaju jefitnije, ko sto svaki put rade
P.S.
8AyVh1_vWYQ
=PcP=F@N
08-06-2010, 12:19
Samo jedna riječ...kupujem.
+1
Nista se s ovim nemoze mjerit
Constantine
08-06-2010, 12:34
Ajme :rotfl:
Mislim, za videopozive je osposobljena i moja stara Nokia. Kako ljudi znaju bit blesavi ponekad. Sad će opet svi bit oduševljeni sa tehnologijom koja postoji već godinama.
btw, ako će u US koštat oko 1200 kuna, koliko bi carina došla na to? Nekako mi se čini jeftino.
a na ugovor sa AT&T-om si zaboravio?
Sviđa mi se jako ovaj novi ajfon,ali je ova prednja kamera potpuno nepotrebna,ja zbilja neznam tko bi to koristio.
cham3leon
08-06-2010, 13:53
To je uz ugovor????
Waaay preskupo.
@Teon: E ubi me ak se sjećam, znam da sam visio i visio na tome, brijem da negdje preko 400, tak neš. Najgore kad dođem blizu i onda se sjebem 2-3 boda za oborit novi rekord xD
Chieftain
08-06-2010, 19:50
Vjerojatno će predstaviti novu tehnologiju zvanu Flash.
Neće, jer Flash nebi funkcionirao dobro ko na PC-u i dok se malo bolje pogleda beskoristan je na iPhoneu.
https://www.zerobypass.info/browse.php? ... &f=norefer (https://www.zerobypass.info/browse.php?u=Oi8vd3d3LmFwcGxlLmNvbS9ob3RuZXdzL3Rob 3VnaHRzLW9uLWZsYXNoLw%3D%3D&b=13&f=norefer)
I 4chan je dao svoj doprinos Appleovoj kampanji, kako cujem
Zanimljivo kako ste do sad svi pljuvali po ajfonu i vedranovom fenbojizmu,a odjednom sad je ajfon vrh vrhova,čudno!?
Sickmanno1
09-06-2010, 01:07
PA KAD SAD IMA VIDEO CALLING!!!!!
PA KAD SAD IMA VIDEO CALLING!!!!!
Zanimljivo kako ste do sad svi pljuvali po ajfonu i vedranovom fenbojizmu,a odjednom sad je ajfon vrh vrhova,čudno!?
Nemoj se čuditi, zato je naš forum i najluđi u poznatom svemiru :)
Kako kažu Zagorci, jbeš čoveka kaj se ne da nagovorit :)
Ja iPhone mrzim zbog raznih ograničenja i gluposti koji su mogli napraviti na 100 puta jednostavniji način. Ali opet stoji da je iPhone vjerojatno najčvršči uređaj na tržištu i vidi se zbilja da je utrošeno jako puno truda u njega, jer nisu radili istovremeno 5 slabijih mobitela i jedan "bolji" nego jedan jedini štosavršeniji. Nije savršen ali me ovaj puta zbolja gadno iznenadio (u dobrom smislu) sa nekim stvarima.
Ma nemojte ništa mrziti (kao ni obožavati) dok ne uzmete u svoje ruke i isprobate detaljno.
Sickmanno1
10-06-2010, 14:15
Koja je onda poanta recenzija? Neke natuknice ^^?
Recenzija je nešto drugo, ovdje se govori o donedavnim pljuvanjima iPhonea koja su odjednom prerasla u hvalospjeve :)
cham3leon
10-06-2010, 15:22
Na koga se to odnosi? Jer ja nikad nisam nazivao iPhone smećem, daleko od toga, mislim da bih rekao da se doista radi o najboljem smartphoneu, ili barem među boljima, ali kad se jave trolovi koji misle da su ga grčki bogovi sklapali na Olimpu i da je sve drugo neupotrebljivo, to je čista navala gluposti.
E sad kad te netko proglasi fanboyem nemoj reći da sam ti ja kriv :)
Sickmanno1
10-06-2010, 16:27
Na koga se to odnosi? Jer ja nikad nisam nazivao iPhone smećem, daleko od toga, mislim da bih rekao da se doista radi o najboljem smartphoneu, ili barem među boljima, ali kad se jave trolovi koji misle da su ga grčki bogovi sklapali na Olimpu i da je sve drugo neupotrebljivo, to je čista navala gluposti.
Upravo to i mene smeta, ali to su ti tipicni mac fanboyevi :(
Ma nemojte ništa mrziti (kao ni obožavati) dok ne uzmete u svoje ruke i isprobate detaljno.
Imam iPhone godinu dana. I sreo sam se sa dosta sličnih mobitela, tako da...
edit: aaaaaa J*** vam forum poskušavam ovo postat već 15 minuta :-x
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.