Pogledaj cijelu verziju : Ubisoft najavljuje novi Driver na E3-ju
Držimo palčeve ljudi, Ubisoft će na ovogodišnjem E3-ju prikazati novi Driver. Nakon što je Atari totalno zafrknuo stvar s Driv3rom, ovaj live-action trailer možda najavljuje da se Driver vraća korijenima i neće pokušavati biti GTA klon, već se oslanjati na ono zbog čega je prvi Driver bio tako popularan - na kvalitetu simulacije vožnje.
T2V49Ucskng
Isuse koji nostalgija snipe!
AJME!
Jedanaest godina je prošlo od Drivera jedinice i još uvijek se kao jučer sjećam tog prokletog obaveznog tutoriala... AAAAAAAAAAA!!!
Sickmanno1
07-06-2010, 22:36
AAAAAAAAA
+1
Hebeni turtorial, tocnije hebena rucna kocnica....
Dao bog da to vidimo čim prije. Tutorial u jedinici...režem žile :)
Arbiter of Change
07-06-2010, 23:13
Naravno, opet Ubisoft. Pustite da franšize umru dostojanstveno, lepinju vam. :(
D.O.M.I.
07-06-2010, 23:26
nadam se da je moguće da će ovo biti na razini nekih dobrih starih dana i prvog i drugog nastavka koji su bili nezaboravni a i velika mi je želja vidjeti jeli Tanner ostao živ u trojci ;)
Dao bog da to vidimo čim prije. Tutorial u jedinici...režem žile :)
aaaa ma kakav tutorial krvavi. Zbog tog sranja se nisam maknio sa pocetka xD
Uf, ovo je vratilo vrijeme unazad. (A i frustracije).
Kad mi je bratic dofurao tu igru, preso mi je tutorial jer je bio iznimno tezak. Nikako ga nisam mogao prec, ali je bio i genijalan.
Praetorian
08-06-2010, 12:51
Joj Driver mi je zakon, al sam siguran da će to Ubi naš dragi odvest u propast.
Sad bi ih najrađe opet hejtao zbog silovanja franšize, ali ne mogu kad je trailer tako savršeno napravljen.
Turorijal sa garažom je nezaboravan. :)
Zašto ja ovo sad tek vidim? :o
Trailer genijalan, nostalgiju mogu pretrpjeti. Odmah da razjasnimo, steering wheel podržan?
Dajte sta vam je, taj tutorial mi je bio najjaca stvar u prvom dijelu, kad ga skontas predobro nesto.
I sad bih ga znao preci iz prve.
E3 2010: Shift Ability Interview (http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-driver-san/700575)
HhWuCuPtiog&feature=player_embedded
preloše, grafika koda je neki strip, neznam ne izgelda mi uvjerljivo
Ok... prvih je 1:40 minuta savršeno. I što se onda dogodi? Dogodi se lik koji ima sposobnost TELEPORTIRANJA iz jednog u drugo vozilo. Ubisoft, mrzim vas. :(
MasaKrisT
21-06-2010, 21:48
Majko bozja kakvo smece ovo sa teleportiranjem:( ubise igru.
blood4me
25-06-2010, 16:27
Aaa ovo mi je bila najdraza igra ikada..
Iss koje sranje ovaj shift :SS
Ne znam jeste li kad igrali Messiah. Letiš okolo kao mali krhki anđelčić i opsjedaš likove s kojima onda igraš. Tako trebate gledati i na Driver, samo što posjedate automobile :)
Uglavnom može ispasti OK, može biti i sranjce, ali bih se ipak malo strpio dok ne vidimo ili probamo malo više, ne treba se odmah baciti u negaciju.
Sickmanno1
28-06-2010, 13:56
Messiah je suxo :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.