PDA

Pogledaj cijelu verziju : Slučajno najavljen Dungeon Siege III

IgGy
07-06-2010, 21:29
Pretpostavljamo kako izdavač i proizvođač nisu zamišljali da će im se naslov baš ovako otkriti, no sumnjamo da im je pretjerano krivo. Dolazi nam Dungeon Siege III, nastavak odličnog hack and slash RPG-a koji je pokupio sve dobro iz Diabla i D&D-a, te sve to spojio u vrlo zarazan naslov.
Za prva dva naslova glavni i odgovorni studio bio je Gas Powered Games i njegov glavni dizajner Chris Taylor, dok će treći naslov u franšizi raditi Obsidian Entertainment, odgovorni za Knights of the Old Republic II, Neverwinter Nights II, Alpha Protocol i nadolazeći Fallout New Vegas.
Na naslovu će zapravo raditi tri razvojna studija: Obsidian Entertainment, kao glavni i odgovorni, Gas Powered Games i njihov Chris Taylor kao savjetnik pri razvoju, te Square-Enix koji će igru izdavati, ali i pomoći pri razvoju priče i likova. Dungeon Siege s trećim naslovom po prvi puta dolazi i na konzole.

Sonic_Moronic
07-06-2010, 21:31
pokupio sve dobro iz Diabla i D&D-a

Huh? D&D? Neka mi netko objasni ovo. :|

Aral
07-06-2010, 21:41
Super vijest samo mislim da će se dogodit slično kao i sa Supreme Commander 2. Ajde developeri su malo drugačiji pa ćemo vidjet...Jedinicu i dvojku sam fakat lajkao, prešao preko nekoliko puta, tak da će se ovo sigurno igrat.

Arbiter of Change
07-06-2010, 23:19
Dungeon Siege s trećim naslovom po prvi puta dolazi i na konzole.
Rekao bi nešto, ali ovo je obiteljski forum. Klasični Hack n Slash ne funkcionira na konzolama, točka.

Sickmanno1
07-06-2010, 23:30
Dungeon Siege s trećim naslovom po prvi puta dolazi i na konzole.
Rekao bi nešto, ali ovo je obiteljski forum. Klasični Hack n Slash ne funkcionira na konzolama, točka.

Zapravo ja sam uzivao u onom HnS Baldurs Gatesu na Xboxu 1.

Aral
07-06-2010, 23:33
Ili na plejki2, luda igra xD

Aral
08-06-2010, 07:38
Dungeon Siege 3 in Development at Obsidian (http://www.shacknews.com/onearticle.x/64141)

Evo malo i artworka.

baldrick_
11-06-2010, 13:18
kako slučajno, objašnjenje molim

Aerial
11-06-2010, 14:02
A nije baš da mi je Obsidian nešto prirastao srcu...
Valjda zato što rade nastavke igara koje rade bogovi tipa BioWare, pa ni ne mogu bolje.. :D