Pogledaj cijelu verziju : Hitman 2 je našao redatelja
Ukoliko još niste pogledali Hitmana, ekranizaciju popularne igre, trebali biste, svakako. Iako se radi o relativno niskobudžetnom naslovu (30 milijuna USD), radilo se o vrlo dobroj akciji i dostojnom praćenju radnje igre, što je uglavnom pri ekranizacijama, rijetkost.
Sve u svemu, studio Twentieth Century Fox za potrebe scenarija angažirao je Kylea Warda (piše skriptu za filmove Uncharted i Kane & Lynch), dok će režiranje preuzeti španjolski redatelj Daniel Benmayor kojem će ovo biti holivudski prvijenac.
Benmayor se u svijet filma probio snimajući reklame za Sony, Renault, Mercedes, Samsung i ostale. Nemojte ga podcjenjivati. Bar zasad. Bitno je napomenuti da je karijeru gotovo identično započeo i - Ridley Scott.
Hitman 1 me razocaro, isto kao i skoro svaki drugi film koji su radili na bazi igre npr Dragon Ball, a Hitman 2 bi mozda mogo bit alo bolji od jedinice
Sickmanno1
25-05-2010, 17:42
Hitman je bio cist solidan film. Ok nas fanove su zasmjetale neke "sitnice", ali sve u svemu dobar film, koji bi evo mogao pogledati sad jos jednom...lagano mi je mutan. Uglavnom nadam se da ce dvojka biti na razini. Ako bude kao jedinica, ja sretan :wink:
bezimeni
25-05-2010, 18:01
Film je bio dosta loš.Loš izbor glavnog glumca.Ima facu koja se prirodno , stalno lagano ceri što nikako ne mogu povezati sa likom iz igre koji je hladnokrvan i bez emocija.Ona mala što mu se prikrpala u filmu je totalno amaterski odglumila i bilo ju je teško gledati. Cijeli film mi je totalno ispario i jedino čega se sjećam je onaj kraj u Rusiji koji je ispao donekle dobar.Nemam pojma tko je u filmu koga i zašto ...totalno bezlično i neupečatljivo .
Drugi dio ? Ne treba nam drugi dio .
Sickmanno1
25-05-2010, 18:05
Zapravo meni je glavni glumac najbolji dio filma :roll:
Kad smo kod Timothy Olyphanta, on je, prema imdb-u, glumio u filmu po istoimenoj igri, Turok, koji je došao 2008. Nisam imao pojma da postoji taj film xD
bezimeni
25-05-2010, 18:10
Zapravo meni je glavni glumac najbolji dio filma :roll:
štima...ali mnogima nije sjeo.Baš sam se sjetio ove (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=19&t=38726)Steme .Babyface :D .
Sickmanno1
25-05-2010, 18:24
Sta nevidis da trollam :(
Kad smo kod Timothy Olyphanta, on je, prema imdb-u, glumio u filmu po istoimenoj igri, Turok, koji je došao 2008. Nisam imao pojma da postoji taj film xD
Aral VG je Video Game ^^
Hitman je meni bio odličan film, jedini problem mu je prijelaz. Samo jednu misiju je prošao sa stealthom, sve ostalo je psihotični luđak.
Istina, falilo je stealtha te je bio previše akcijski nastrojen. No definitivno najveća filma je babyface; nije loše odglumljeno, no uloga mu nikako ne paše. Jednostavno... babyface.
Electromaster
25-05-2010, 21:41
Istina, falilo je stealtha te je bio previše akcijski nastrojen. No definitivno najveća filma je babyface; nije loše odglumljeno, no uloga mu nikako ne paše. Jednostavno... babyface.
Pretpostavljam da si ispustio reijč "mana"? ^^
... I da, potpisujem ovo. Film je ok, ali to nije moj Agent 47. :(
Pretpostavljam da si ispustio reijč "mana"? ^^
... I da, potpisujem ovo. Film je ok, ali to nije moj Agent 47. :(
Lol, da. Nešto edito, pa slučajno izbrisao. :(
Sta nevidis da trollam :(
Aral VG je Video Game ^^
A fak, ja sam samo gledao naziv a dalje niš xD Sve pet.
Kad sam vidio naslov teme ponado sam se da nece biti nista od nastavaka :D
Film je bio solidan akcić, tim više ako nisi igrao igre. Timothy mi nije bio neki savršen izbor glumca, al je u nekim dijelovima (tj. kad mu je kamera bila iza leđa) dosta nalikovao na mr. 47.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.