PDA

Pogledaj cijelu verziju : Hitman 2 je našao redatelja

IgGy
25-05-2010, 10:38
Ukoliko još niste pogledali Hitmana, ekranizaciju popularne igre, trebali biste, svakako. Iako se radi o relativno niskobudžetnom naslovu (30 milijuna USD), radilo se o vrlo dobroj akciji i dostojnom praćenju radnje igre, što je uglavnom pri ekranizacijama, rijetkost.
Sve u svemu, studio Twentieth Century Fox za potrebe scenarija angažirao je Kylea Warda (piše skriptu za filmove Uncharted i Kane & Lynch), dok će režiranje preuzeti španjolski redatelj Daniel Benmayor kojem će ovo biti holivudski prvijenac.
Benmayor se u svijet filma probio snimajući reklame za Sony, Renault, Mercedes, Samsung i ostale. Nemojte ga podcjenjivati. Bar zasad. Bitno je napomenuti da je karijeru gotovo identično započeo i - Ridley Scott.

00Neven
25-05-2010, 14:04
Hitman 1 me razocaro, isto kao i skoro svaki drugi film koji su radili na bazi igre npr Dragon Ball, a Hitman 2 bi mozda mogo bit alo bolji od jedinice

Sickmanno1
25-05-2010, 17:42
Hitman je bio cist solidan film. Ok nas fanove su zasmjetale neke "sitnice", ali sve u svemu dobar film, koji bi evo mogao pogledati sad jos jednom...lagano mi je mutan. Uglavnom nadam se da ce dvojka biti na razini. Ako bude kao jedinica, ja sretan :wink:

bezimeni
25-05-2010, 18:01
Film je bio dosta loš.Loš izbor glavnog glumca.Ima facu koja se prirodno , stalno lagano ceri što nikako ne mogu povezati sa likom iz igre koji je hladnokrvan i bez emocija.Ona mala što mu se prikrpala u filmu je totalno amaterski odglumila i bilo ju je teško gledati. Cijeli film mi je totalno ispario i jedino čega se sjećam je onaj kraj u Rusiji koji je ispao donekle dobar.Nemam pojma tko je u filmu koga i zašto ...totalno bezlično i neupečatljivo .

Drugi dio ? Ne treba nam drugi dio .

Sickmanno1
25-05-2010, 18:05
Zapravo meni je glavni glumac najbolji dio filma :roll:

Aral
25-05-2010, 18:08
Kad smo kod Timothy Olyphanta, on je, prema imdb-u, glumio u filmu po istoimenoj igri, Turok, koji je došao 2008. Nisam imao pojma da postoji taj film xD

bezimeni
25-05-2010, 18:10
Zapravo meni je glavni glumac najbolji dio filma :roll:

štima...ali mnogima nije sjeo.Baš sam se sjetio ove (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=19&t=38726)Steme .Babyface :D .

Sickmanno1
25-05-2010, 18:24
Sta nevidis da trollam :(

Kad smo kod Timothy Olyphanta, on je, prema imdb-u, glumio u filmu po istoimenoj igri, Turok, koji je došao 2008. Nisam imao pojma da postoji taj film xD

Aral VG je Video Game ^^

The Boz
25-05-2010, 20:59
Hitman je meni bio odličan film, jedini problem mu je prijelaz. Samo jednu misiju je prošao sa stealthom, sve ostalo je psihotični luđak.

Raz
25-05-2010, 21:04
Istina, falilo je stealtha te je bio previše akcijski nastrojen. No definitivno najveća filma je babyface; nije loše odglumljeno, no uloga mu nikako ne paše. Jednostavno... babyface.

Electromaster
25-05-2010, 21:41
Istina, falilo je stealtha te je bio previše akcijski nastrojen. No definitivno najveća filma je babyface; nije loše odglumljeno, no uloga mu nikako ne paše. Jednostavno... babyface.
Pretpostavljam da si ispustio reijč "mana"? ^^
... I da, potpisujem ovo. Film je ok, ali to nije moj Agent 47. :(

Raz
25-05-2010, 21:54
Pretpostavljam da si ispustio reijč "mana"? ^^
... I da, potpisujem ovo. Film je ok, ali to nije moj Agent 47. :(
Lol, da. Nešto edito, pa slučajno izbrisao. :(

Aral
25-05-2010, 21:56
Sta nevidis da trollam :(

Aral VG je Video Game ^^
A fak, ja sam samo gledao naziv a dalje niš xD Sve pet.

RIDER32
26-05-2010, 01:38
Kad sam vidio naslov teme ponado sam se da nece biti nista od nastavaka :D

Babitz
26-05-2010, 16:03
Film je bio solidan akcić, tim više ako nisi igrao igre. Timothy mi nije bio neki savršen izbor glumca, al je u nekim dijelovima (tj. kad mu je kamera bila iza leđa) dosta nalikovao na mr. 47.