Pogledaj cijelu verziju : Službeno najavljen Shogun II: Total War, izlazi 2011. godine
Gdje ima dima, ima i vatre. Nakon glasina kako će na ovogodišnjem E3-ju biti predstavljen Shogun II: Total War, od Sege sada stiže i službena najava - da, Shogun II: Total War definitivno dolazi.
U službenoj objavi kaže kako je Total War novim Shogunom u potpunosti "redefiniran", te kako donosi potpuno novi AI; novu online funkcionalnost, te kako je rezultat idealan spoj strategije na poteze i strategije u realnom vremenu.
Nadalje, moći ćemo birati između devet različitih klanova; igrati kampanju sami u singleplayeru ili pozvati prijatelja da vam se pridruži u co-opu; moći ćete sudjelovati u multiplayer bitkama s osam članova, a prvi puta u Total War franšizi, dolazi i "team play" mogućnost igranja u multiplayeru.
Nova umjetna inteligencija kreirana je po principima Sun Tzuovog Umijeća ratovanja.
Bitke na kopnu i moru također su drastično poboljšane, a umnogome je poboljšan i sustav mikromenadžmenta, upravljanja gradovima itd.
Shogun II: Total War očekuje se tijekom 2011. godine.
Genijalno, igrati će se. :)
MasaKrisT
24-05-2010, 10:31
Konacno:)))))))))
Arbiter of Change
24-05-2010, 10:32
Prorok sam, bokte. :)
:(
Ja se nadao World: Total War ili nekaj takvome...
Arbiter of Change
24-05-2010, 10:37
Shogun 2 je bio April Fools fora, btw. :)
Praetorian
24-05-2010, 12:39
Ma neće biti Shogun 2 Total war to je pisalo na raznim sajtovima za 1 april.
McPingvin_v2.0
24-05-2010, 13:35
U službenoj objavi
Evo cijelog PR-a Sege za nevjerne Tomeke :)
/cut
Dali to koristite za najave u časopisu?:D
Praetorian
24-05-2010, 14:15
A super, prvi shogun nisam igrao, tako da nije loše, iskreno ne volim baš tu tematiku, ali dobro je. Biće svega mačeva, pušaka i brodova.
Evo cijelog PR-a Sege za nevjerne Tomeke :)
/cut
Dali to koristite za najave u časopisu?:D
Koristimo, ali ih za časopis uvijek žicamo uvelike proširene informacije i naravno obavezno slike. Ovo je prva službena informacija, dakle nemaju još nikakvih grafičkih materijala, pa je to primjerenije za objavu na Webu. Za časopis već imaju naše zahtjeve u svojim mail inboxima :)
Pa, prvi dio nisam igrao al to je zato kaj mi se ne sviđa baš Total War serijal, al ovo ću pratit čisto reda radi, zanima me kak će ispast.
Želim samo onda reći da te informacije uvijek treba uzeti sa zadrškom, jer barem po vašim najavama jer ih ne čitam na netu, uvijek se najavljuju odlični AI-evi, 6x bolja grafika, zanimljivija kampanja, ovo i ono, a kad na kraju igra ne ispadne ništa posebno. Tako da... Doduše vjerujem ja u Total War franšizu, mene nije nikad razočarala, ali ipak...
:) pa ne pišemo mi recenzije iz njihovih press materijala. Ne tretiraš valjda najavu kao recenziju? Cilj najava je da čitateljima pružimo čim više informacija, ali ne donosimo nikakve sudove. Znači najava bi te trebala samo zainteresirati za neki naslov, ali ti ne bi bilo pametno kupiti igru samo na osnovu nje, odnosno prije nego barem pročitaš recenziju.
Kazem za najave, toliko puta sam ostao razočaran... ahhhh :) Glupi Peter Molyneux, on je započeo trend hypanja igara do neba prije izlaska da bi nakraju saznao da su ti podvalili muda pod bubrege.
Arbiter of Change
24-05-2010, 15:18
Doduše vjerujem ja u Total War franšizu, mene nije nikad razočarala, ali ipak...
Ako zanemariš da je Empire-u trebalo jedno ~6 mjeseci dok se nije unormalio. :)
Neka netko tko je igrao jedinicu kaže koliko je šoguna bilo u prvom dijelu. Tu se stvarno može napraviti predobar totalni rat jer je u to vrijeme postojalo brdo šoguna koji su se međusobno borili za vlast.
Fale mi ninje u Total Waru :(
Gledo sam Ninja Assassin i još uvijek sam pod dojmom.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.