PDA

Pogledaj cijelu verziju : Raven Software možda također radi na Call of Dutyju

IgGy
13-05-2010, 21:01
Nekoliko nepotvrđenih objava na Interwebu (http://g4tv.com/thefeed/blog/post/704663/Activision-Pulls-Raven-Software-Off-Bond-Game-Now-Designing-Call-Of-Duty-Maps.html)Stvrdi kako je Raven Software, koji trenutno završava mnogo puta odgađani Singularity, od strane Activisiona postavljen kako bi spasio Infinity Ward i/ili asistirao Treyarchu pri izradi novog Call of Duty naslova, Black Ops.
Raven Software je navodno radio na novom, stealthu usmjerenom James Bond naslovu, kao i na nastavku vrlo solidnog Wolverinea, no oba su projekta također navodno pauzirana kako bi se studio bavio izradom mapa za Call of Duty: Black Ops.

Aral
13-05-2010, 21:37
Pa, Raven sam oduvijek volio, možda to malo popravi dojam na novom CoD-u. Očito su skužili da je ovaj Trejarč bez ideje pa su ima nabacili dodatnu pomoć. Ipak je Raven veteran u svom poslu.

Deadwalker
14-05-2010, 09:39
Upravo to. Raven je veteran kada je FPS u pitanju tako da suradnja s njima bi mogla imati dosta pozitivan efekt. Lijepe vijesti^^

W1k1n6
14-05-2010, 10:53
Obzirom na Wolfenstein, nisam baš siguran da je Raven dorastao tom zadatku. Današnji Raven i nekadašnji su dva različita svijeta.

Aral
14-05-2010, 11:25
Osim ako su promijenili ekipu, zadnje kaj sam igrao od njih je bio Quake4, Wulfija nisam ni probao jer mi je bio šit.

Deadwalker
14-05-2010, 16:15
Osim ako su promijenili ekipu, zadnje kaj sam igrao od njih je bio Quake4, Wulfija nisam ni probao jer mi je bio šit.

+1

Aral
14-05-2010, 20:49
Sad sam se sjetio, kad smo kod Ravena, rade na Singularityu koji bi trebao doći krajem 6. mjeseca. Da vidimo što su tamo smislili...