Pogledaj cijelu verziju : Obama protiv gaming konzola
Obraćajući se diplomcima Hampton Universitya u jugoistočnoj Virginiji ovaj vikend, predsjednik USA, Barack Obama obrecnuo se i na video igre, posebice na konzole. Otprilike je izjavio ovo - "S iPodovima, iPadovima, Xboxovima i Playstationima - za koje uopće ne znam kako rade, sustavima informacija se gubi pravi smisao, umjesto alata za nadogradnju znanja postaju obična zabava". Obzirom kako nije govorio ništa o osobnim računalima, zlobnici tvrde kako vjerojatno nema pojma da se na njima također mogu vrtiti igre i zabavni sadržaji a ne samo pratiti indeksi dionica i ankete o učinkovitosti političara, ili je pak zaboravio password za City of Heroes pa ne može pristupiti svojem heroju s kojim je započeo čistiti Ameriku od učmalosti birokratskog aparata.
http://www.imagesforme.com/upload/753169d2.jpg
Niko Bellic
10-05-2010, 17:10
Obama je lejm. Michael Moore je faca.
Kad ne drži govore onda se napucava na BC2 i MW2 i povremeno zavrti Playboy:The Mansion.
Ne nego igra GTA San Andreas.
Doctor Freak
14-05-2010, 15:54
Ja sam i gamer i teški hardveraš ali ne branim te grane.
Smatram da svakodnevnom upotrebom dolazi do ovisnosti koja u nijednom pogledu nije dobra.
I ja bi da moje buduce dijete rade cita harry potera ili igra nogac u parku nego da se igra ma konzolama i pc-u.
Forengner
14-05-2010, 15:56
Gde bas nadje harry potera :) .
Doctor Freak
14-05-2010, 15:58
Gde bas nadje harry potera :) .
Samo primjer...bolje da cita knjige...to sam mislio...
Forengner
14-05-2010, 16:01
Ma knjige su tako last year :P .Bolje nek uzme LOTR pa da bude 10# gori nego sto bi bio s igrama.Ne,cek,ah da,Star Trek najbolje unistava zivot.
Ja sam i gamer i teški hardveraš ali ne branim te grane.
Smatram da svakodnevnom upotrebom dolazi do ovisnosti koja u nijednom pogledu nije dobra.
I ja bi da moje buduce dijete rade cita harry potera ili igra nogac u parku nego da se igra ma konzolama i pc-u.
Sign...
Ako ce poslje škole trcat kuci na komp (ko što sam ja radio godinu dana nakon što sam ga dobio) onda ga nece ni vidit. Nece tata tolerirati loše ocijene :P
baldrick_
15-05-2010, 23:44
pa neće valjda da uči odmah posle škole
Pa naravno da nece... znam da to nikako nije dobro. Al nemora oma za kopmp... nek se ide van igrat sa društvom.
Sonic_Moronic
16-05-2010, 16:08
Već se formiraju strogi roditelji na forumu. Napredujemo.
Devil Dog
16-05-2010, 16:28
Spremamo se za evropu :P
Nažalost da :(
Pa naravno da nece... znam da to nikako nije dobro. Al nemora oma za kopmp... nek se ide van igrat sa društvom.
Ni ja necu sinu da dam da oma ide za kopmp
Podsjećate me na očeve koji su u mladosti bili teški kurviši, a sad ne dozvoljavaju da im kćer ostaje vani duže od 10 navečer :)
baldrick_
16-05-2010, 18:05
kakve veze sa ocenama ima dal će odmah posle škole na komp ili napolje sa društvom?
Nisam mislio za komp nego za knjigu :)
kakve veze sa ocenama ima dal će odmah posle škole na komp ili napolje sa društvom?
Nisam spominjao ocjene.
A ono da odgajam djete da odrasta pred kompom ili da se igra sa vršnjacima u ulici? :?
Zato da ti možeš prvi? :P
baldrick_
17-05-2010, 12:33
Nisam spominjao ocjene.
Nece tata tolerirati loše ocijene :P
nije čika baldrick još uvek slep
A ono da odgajam djete da odrasta pred kompom ili da se igra sa vršnjacima u ulici? :?
da, ako to više voli. ko si ti da mu pričaš koje će hobije da ima? treba ga upoznati sa svim stvarima koje može da radi, pa nek sam odluči. u svakom slučaju, može se i oba (moj slučaj). ili isto je jako kad se ekipa skupi kod nekog, pa igraju komp.
Nisam spominjao ocjene.
Nece tata tolerirati loše ocijene :P
nije čika baldrick još uvek slep
Dobro znam da sam to napisao, ali to sam pisao za openito. Loše ocjene - nema kompa dok se nerješe, dobre - ima kompa ali ne po cjele dane da visi na njeamu.
[quote:3o6mz08a]A ono da odgajam djete da odrasta pred kompom ili da se igra sa vršnjacima u ulici? :?
da, ako to više voli. ko si ti da mu pričaš koje će hobije da ima? treba ga upoznati sa svim stvarima koje može da radi, pa nek sam odluči. u svakom slučaju, može se i oba (moj slučaj). ili isto je jako kad se ekipa skupi kod nekog, pa igraju komp.[/quote:3o6mz08a]
Ja sam ti da mu priuštim sve što mogu ali i da mu to zabranima ako pretjeruje sa tim. Tako to ide več godinama u cijelom društvu...
Nemam ništa protiv igranja sa društvom. Ta tu svrhu će služiti neka konzola :) isto smo i mi radili ali ne po cjele dane nego samo po velikim vrucinama, zimama i lošem vremenu. Naravno ne 10 sati dnevno nego max 2-3 a poslje toga su se znale obaveze...
Forengner
17-05-2010, 15:13
Ja se sa svojih pozamasno dosta godina znam sakupiti s drustvom i odigrati koju pratiju wc3-a.Ali naravno ne u nekom mracnom podrumu,po nekoliko sati,vec u dobro osvetljenoj prostoriji punoj flasa piva koje cekaju da ih ekpia popije do kraja meca.(igre+pivo=success.)
cham3leon
17-05-2010, 17:03
Imajte na umu da igre ne stvaraju nolifere od ljudi, ili bar toliko znam. Ja sam nolifer bio oduvijek, otkako znam za sebe, totalno sam kućni tip. To mi je vjerojatno po djedu koji isto tako najviše voli biti doma. Jedino što je njemu umjesto gaminga i weba opsesija televizija i novine. Ako takvo dijete tjerate van na silu, s time ništa ne postižete. Nikad mu ništa neće biti draže nego biti doma i raditi što već voli, TV, internet ili nešto treće.
Doctor Freak
17-05-2010, 22:27
Imajte na umu da igre ne stvaraju nolifere od ljudi, ili bar toliko znam. Ja sam nolifer bio oduvijek, otkako znam za sebe, totalno sam kućni tip. To mi je vjerojatno po djedu koji isto tako najviše voli biti doma. Jedino što je njemu umjesto gaminga i weba opsesija televizija i novine. Ako takvo dijete tjerate van na silu, s time ništa ne postižete. Nikad mu ništa neće biti draže nego biti doma i raditi što već voli, TV, internet ili nešto treće.
Ma da??
To ti je isto kao i da kazes da ne mozes biti pametan jer nisi pametan??
Bez truda i ucenja nema ni pameti :)
cham3leon
17-05-2010, 22:37
Kakve to sad ima veze? Učenje i radne obaveze su nevezane za to.
Ne postoji univerzalno pravilo za zabavu.
Meni izlasci u klubove / birceve ne predstavljaju zabavu, radije sam doma za kompom. Nema smisla da se forsam na to kad ću se htjet propucat od dosade. Jednostavno si takav kakav si.
Sickmanno1
17-05-2010, 22:46
Wrong.
Alkohol ^^
Sonic_Moronic
17-05-2010, 22:53
:(
Wrong.
Alkohol ^^
:pray:
A vi nevolite trebe? Gay's :(
baldrick_
18-05-2010, 13:42
Ja sam ti da mu priuštim sve što mogu ali i da mu to zabranima ako pretjeruje sa tim. Tako to ide več godinama u cijelom društvu...
Nemam ništa protiv igranja sa društvom. Ta tu svrhu će služiti neka konzola :) isto smo i mi radili ali ne po cjele dane nego samo po velikim vrucinama, zimama i lošem vremenu. Naravno ne 10 sati dnevno nego max 2-3 a poslje toga su se znale obaveze...
da, ne valja preterivati ni u čemu, ali po ovom pitanju se slažem sa mortalom i kameleonom. meni se čini da ti sad nećeš da ti dete bude no lifer, pa oćeš od njega da oblikuješ ono što je tebi kul.. ili što više nalik tebi (eto, ja ne bih voleo sigurno da mi dete sluša cajke i bude seljak). ali tako nešto je uvek loše, možda on neće sedit za kompom, ali sigurno će da dobije komplekse, biće sjeban celog života.. deca su glina samo do određene tačke
To ti je isto kao i da kazes da ne mozes biti pametan jer nisi pametan??
Bez truda i ucenja nema ni pameti
wrong. ako neko želi da bude pametan, on će da uči. ako neko želi da izlazi, on će da izlazi. ovde je stvar u tome što on ne želi da izlazi, dakle neće
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.