Pogledaj cijelu verziju : tipkovnica
Pozdrav,
trebao bi si uzeti novu tipkovnicu sad na sljedecoj placi. na ovoj mi otplao ono cudo za podici ju pa me nervira.
ugl netreba biti nista special tipkovnica, rijetko kad igram nesto tako da netreba imat nikakve dodatno lude tipkice itd. bilo bi ok da ima za za media player samo tipke al nije nuzno.
kupujem u osijeku ili u zagrebu. a mogu i narucit iz neke trgovinice ak je free dostava a jeftinije od linksa npr :)
ugl trazim tipkovnicu s normalno rasporedenim tipkama da nije sjebano tipkat.
htio bi probat tipkovnicu u stilu onih na laptopu, da su mekse za tipkat i da su tihe, i da su esc, f1,f2 itd blize brojevima 1,2,3 itd.
do nekih 200kna valjda
marijanovic
28-04-2010, 23:35
Moja preporuka - Logitech Media 600 USB.
Niko Bellic
29-04-2010, 08:23
Logitech UltraX Premium. Mrak tipkovnica za male novce.
Microsoft Digital Media Keyboard 3000
Odlicna stvar, provjereni proizvođac
bruno123
29-04-2010, 09:13
http://www.magazinrs.hr/slike/velike/tipkovnica-razer-lycosa-gaming-keyboard-svije-200038_1.jpg
Ovo ti je super tipkovnica ali za nju trebas puno para, a ja imam ovakvuhttp://www.dario.hr/~dariohr/published/publicdata/DARIOHRSHOP/attachments/SC/products_pictures/SLIMSTAR%20100.jpgS:)
I ja imam takvu..jako je bila skupa neki 10,15 kn? :)
e ovak
Moja preporuka - Logitech Media 600 USB. - mi izgleda za sada definitivno naj primamljivije. izgled mi je v nice :) jel tipkovnica na foru laptopa ? tiho i mekano tipkanje?:P
Logitech UltraX Premium. Mrak tipkovnica za male novce. - dizajn mi je koma :( ta otpada
Microsoft Digital Media Keyboard 3000 zanimljiva , drugi izbor za sada
razer lycosa - se nekako ne uklapa u gore napisani limit o.O
marijanovic
29-04-2010, 10:33
e ovak
Moja preporuka - Logitech Media 600 USB. - mi izgleda za sada definitivno naj primamljivije. izgled mi je v nice :) jel tipkovnica na foru laptopa ? tiho i mekano tipkanje?:P
...
Tipkovnica ima mekše tipke nego što su na klasičnim tipkovnicama i naravno, ima i pliči hod tipki.
Nije baš kao kod laptopa (na laptopu su mi nekako preplitke tipke) već je negdje između.
Gle, ja tipkovnicu kao što je na laptopu ni u ludilu nebih uzeo, fora je samo dok ti ne postane svakodnevnica.
A kad postane svakodnevnica (koristiš ju stalno), brzo uvidiš da baš i nije ugodno za rad.
Preplitke tipke, jednostavno manje ulegnu nego što je prirodno, poslije kojeg sata tipkanja prsti budu kao da si u dasku udarao.
Da nastavim s opisom tipkovnice; nekih problema nisam uvidio u radu, osim recimo nedostatak Scroll Locka (mnoge tipkovnice to više nemaju, pa sam u ponekim aplikacijama morao mijenjati bindove). No zato ima 5 programibilnih tipki.
I puno tipki za multimediju i slično. A i izgled je prva liga, kao i kvaliteta. 3 godine garancije na tipkovnicu :D
Niko Bellic
29-04-2010, 11:32
Imaš Logitech Ultra-Flat keyboard. Odlično izgleda, kompaktnih je dimenzija i vrlo jeftina. Jedini minus je što nema multimedijalne tipke, ali ima FN tipku koja ti omogućava da već postojeće tipke koristiš za tu namjenu, baš kao i na većini laptopa. Imam ju doma i zakonje!
ova ultra- flat fora izgleda, jel to na foru laptopa tipkanje? :)
Niko Bellic
29-04-2010, 12:09
Dođe ti na isto kao da si izvadio tipkovnicu od laptopa. Upiši Logitech Ultra-Flat keyboard u Google, pa pogledaj slike i mišljenja korisnika. Tipkanje je ugodno, a tipkovnica prekrasna.
Dođe ti na isto kao da si izvadio tipkovnicu od laptopa. Upiši Logitech Ultra-Flat keyboard u Google, pa pogledaj slike i mišljenja korisnika. Tipkanje je ugodno, a tipkovnica prekrasna.
taman krenuo napisat da sam malo citao i nasao kakva je. na poslu sam pa bas nemam vremena citkarat, zato sam pitao.
sve u svemu cini se ok tipkovnica. malo je cudno sto je tako zguzvano s desna strane ali na to se naviknes. jedino sto kuzim da bi me delete malo jebao. na precudno su ga mjesto stavili.
ps. jel imas enter normalno velik ili je onak mali ?=O
Niko Bellic
29-04-2010, 12:31
To mi je backup tipkovnica, primarno tipkam na MX 5500. Ono što me na toj tipkovnici oduševilo su predobro pozicionirane Page Up i Page Down tipke. Mislim da nažalost ima mali Enter, no bit će ti super tipkovnica kad se malo privikneš. Znakovi su zaljepljeni gore na isti način kao na mojoj papreno skupoj MX 5500 i nema šanse da se izližu, otpadnu ili se na bilo koji način oštete. Kvaliteta izrade je čista perfekcija...
marijanovic
29-04-2010, 13:18
Ne znam, meni nekako Media 600 više vuće na bolji izbor...
Niko Bellic
29-04-2010, 13:35
Zar nisi to već rekao maloprije? Zašto se ponavljaš? Čovjek je tražio prijedloge, a ne da ga se nagovara na nešto što je totalna suprotnost od onog što traži...
media mi se cini super, ali mi neke stvari ne odgovaraju toliko. npr ima ovo djubre za zoom sa lijeve strane, istu foru imam na staroj tipkovnici i nikad ne koristim, a zbog pozicije na stolu mi vise odgovara da nema tog lijevog prostora nego da odma tipke pocinju. isto tako pozicije tipkica za multimediju mi ne odgovaraju uopce, jel mi je taj dio tipkovnicu uvijek pod stolom ( sjedim u koso ) i zbog toga ih nebi koristio.
a kod ove druge me npr jebe delete tipka, i opcenito desni dio tipkovnice jel je tako zguran.
mogao bi jednostavno otic do trgovine i vidit obje
Niko Bellic
29-04-2010, 14:30
Tako bi bilo najbolje. Links ih vjerojatno ima obje, no pogledaj si još i Logitech K340. Nekako mi se ona čini baš idealnom za tebe. Mala je, plitka i bežična, a baterije joj (navodno) traju 3 godine.
Niko Bellic
29-04-2010, 15:59
Pogledaj si i Logitech K300...
a jbo majku xD a taman sam bio jednu odabrao i sad mi i ove dvije zapele za oko :rotfl:
bruno123
29-04-2010, 18:28
I ja imam takvu..jako je bila skupa neki 10,15 kn? :)
hehhe ja ju dobio besplatno :rotfl: :rotfl:
Niko Bellic
29-04-2010, 19:34
Jebiga. Nisam ih se odmah sjetio, pošto su to novi modeli...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.