Pogledaj cijelu verziju : W1k1n6@HRT - Izbačene scene
Nedavno me HRT snimao za emisiju "Ni da ni ne" koja će biti prikazana jednu od idućih subota ujutro. Tema emisije je Internet i socijalne mreže, između ostaloga malo sam im pričao i o našem forumu pa će vam možda biti zanimljivo ako ćete biti u prilici pogledati.
Nego, dok su oni snimali mene, mi smo snimali njih kako se muče. Jadni ljudi.
RTpJA6SQwLM
Ajde samo nek neko bude dobrica pa javi dan pre ovde kad treba biti emisija, posto cu najverovatnije propustiti kakav sam.
I bas me zanima sta se pricalo o forumu.
MasaKrisT
27-04-2010, 16:12
jedva cekam
Haha, smijeh :D Aj javi koju subotu će bit kad saznaš.
Nekak si često na tv emisijama, namjeravaš se baciti u glumačke vode pa isprobavaš teren?
:rotfl: :rotfl: Ajd javite kad vam scena uspije. :)
Nego onaj majmun na kraju videa može netko shvatiti uvredljivo s obzirom (ako se ne varam) da je onaj lik tamnoput.Ova kažem čisto da netko ne bi imao problema.
Ček, lik stvarno onako priča?
I da - je li ikad itko stao u Karlovcu?
marijanovic
27-04-2010, 20:35
Ova put nabavio sam TV karticu.
Danas su mi javili s telke da će ta emisija "Ni da ni ne" biti prikazana u subotu 22.5. na drugom programu HTV-a. Točno vrijeme emitiranja još nije utvrđeno, ali obično ta emisija ide ujutro između 9 i 11 sati.
Kul, još manje od mjesec dana. To moram vidjet :)
Sickmanno1
30-04-2010, 13:06
Danas su mi javili s telke da će ta emisija "Ni da ni ne" biti prikazana u subotu 22.5. na drugom programu HTV-a. Točno vrijeme emitiranja još nije utvrđeno, ali obično ta emisija ide ujutro između 9 i 11 sati.
Dobro da ti nisu stavili termin izmedu poluvremena ^^
Ček, lik stvarno onako priča?
I da - je li ikad itko stao u Karlovcu?
ja jesam da da, a ti bogami i ne?
Lik živi u Karlovcu -.-' dobro aj Duga Resa, al to je selo pa spada po Karlovac ^^ nhf
što se tice onog lika sa HRT-a tamonoputog lika, da lik tako prica, ja nisam vjeroval kad sam prvi put ga vidio na TV-u, reko bi da je iz afrike a prica hrvatski bolje do mene :D
Znaš li na kol'ko rijeka leži Karlovac grad?
Doctor Freak
01-05-2010, 10:22
Karlovac leži u međuriječju četri rijeka Kupe, Korane, Mrežnice i Dobre.
McPingvin_v2.0
01-05-2010, 23:23
http://www.seoski-turizam.net/gradovi_h ... urizam.htm (http://www.seoski-turizam.net/gradovi_hrvatske/Grad_Karlovac_seoski_turizam.htm)
GG, ekipa te kopira.
OT: EDIT_DELETE_BY_ADMIN
Kakve ovo ima veze s temom? edit-delete.
A i svi ostali koji ste po starom dobrom običaju otišli u totalni OT dajte se naučite da se to ne radi u guzdinim topicima :twisted:
Dreadlock
09-05-2010, 20:18
gostovao sam u jednoj epizodi te emisije :D
i poznajem ovog frajera koji te ispitivao :rotfl:
Ta emisija "Ni da ni ne" bi trebala biti sutra (subota 22.5) u 9.15. na drugom programu. Ako je netko snimi i stavi na youtube bit ću zahvalan jer neću biti u prilici pogledati.
Doctor Freak
22-05-2010, 11:50
Jel bila? Jel tko snimio?
Ja znam da sam spavao dubokim snom :) Valjda je netko snimio, da ne čekamo da ovi iz hrt-a pošalju snimku.
Sonic_Moronic
22-05-2010, 12:21
Ja sam gledao zadnjih 10 min. kad su već završili s gostima :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.