Pogledaj cijelu verziju : Respawn Entertainment je novi Infinity Ward. Recimo.
Doznajemo kako je (zasad) devet od sveukupno trinaest poznatih nekadašnjih zaposlenika Infinity Warda sada svoj posao našlo u Respawn Entertainment, studio kojeg su formirali bivši osnivači Infinity Warda, Jason West i Vince Zampella, što je doduše, bilo i za očekivati. Sedam novih (izuzmemo li Westa i Zampellu) u Respawn Entertainment početi će raditi 1. svibnja 2010. godine. Podsjetimo, Respawn Entertainment kreiran je u suradnji s Electronic Artsom. Bit će zanimljivo.
Da, u najmanju ruku zanimljivo. Drago mi je kaj su se okupili, jer samo taj razvojni studio i njegovi ljudi mogu readit nešto što se zove CoD. Sad pak očekujem nešto novo...
Razzarach
23-04-2010, 16:30
Sam se ne bude zvalo CoD jer nemaju licencu... kolko ja znam...
Neven <R>
23-04-2010, 18:36
Nije se ni CoD zvao MoH kad su radili prebjeg iz 2015 u tada novi Infinity Ward pa su itekako uspjeli.
Ma nije bitno ime, nego sama igra. Nek se zove kak hoće, sam da naprave dobru igru, koja god to bila.
Sickmanno1
23-04-2010, 18:41
To su namjerno napravili jer ih je vec valjda sram prodavati CoD 8 ili koji vec broj treba doci....
nepaše mi baš tvoja teorija...
ugl zanima me ime nove franžice koju će stvarati :)
I zanima me sudbina imena našega CoD podforuma. možda ga preimenuju u "Jason West, Vince Zampell & CO." :D
John Wayne
26-04-2010, 08:32
hihihihihihi
A lijepo sam ja reko da tipovi muzu pare za temeljni kapital za novi obrt. :D
Ime nove franžize bi moglo biti recimo "More Of The Same" :D
Ma to će vam biti Call of Honor, pazite što vam kažem :)
John Wayne
26-04-2010, 09:22
Bila bi zabavna igra, recimo, "Lemmings vs 3rd Reich" :D
Samo kaj to nitko nebi htel posložit.
Mogli bi mi to malo danas popodne na pivi proći da vidimo koga treba spljuskat :)
John Wayne
26-04-2010, 09:47
Pa baš bi i mogli :D
O da.
INFINITY WARD DEVELOPERS SUE ACTIVISION (http://www.newgamenetwork.com/news/1127/infinity-ward-developers-sue-activision/)
Arbiter of Change
28-04-2010, 09:51
Ovaj... apsurd? Koliko ja znam, IP nije ukraden niti su zaposlenici dio IP-a.
Na kojoj osnovi je bazirana na tužba? Nešto tipa "Kmee, kmee, ukrali su nam zaposlenike... samo što su ti isti prije dali otkaz u nas".
Ovo je odličan primjer za to koliko se osjeća korporacijski utjecaj u gamingu danas.
Deadwalker
28-04-2010, 19:57
Who cares?
u Americi tuze ljudi proizvodace automobila jer im u uputama nisu napisali da se ne smije jesti s obje ruke tokom voznje... :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.