Pogledaj cijelu verziju : Zvucnici do 300kn
Evo prosao rodjendan i sada bi htio promjeniti zvucnike nakon 6god. ovi stari vec crkavaju lagano. zelio bi neke Stereo ili mogu biti 2.1 svejedno mi je. nezelim previse potrositi na njih posto mi trebaju svega sat-2 po danu na max kada sam u sobi il nes pa slusam. bilo koja trgovina sa dostavom ili comel bez(jedino sta u Klc ima). biti ce koristeni za muziku, dosta glasno vecinom. Molio bi lijepo da mi ne crknu nakon sto do daske pojacam i da duraju barem. imam intergriranu zvucnu od svoje maticne(potpis)
hmm jesam li sta zaboravio? ah... da... sto se mene tice mogu biti i 150kn ako ce izvrsavati svoju ulogu dobro tak da se neopterecujte limitom jer netrebam zvuk visoke kvalitete
marijanovic
12-04-2010, 14:35
Ja imam Logitech S-220 i zadovoljan sam.
Moja preporuka.
Da su glasni,da ne crknu i da duraju,to i ja tražim...Meni su za oko zapeli Creative gigaworks T20,koji koštaju 525kn...
te sam i ja malo gledao ali mene sada zanima sta znaci ovaj OEM... jer ovima sta pise OEM kostaju 199kn, a bez tog su 265kn
O riginal e quipment m anufacturer
to sam skuzio ^^ ali sto bi to znacilo za mene?
marijanovic
12-04-2010, 15:02
Ako kupuješ same zvučnike 265 Kn, ako komp + zvučnike onda 199 Kn.
Ovo sam izgoglao:(Pronounced as separate letters) Short for the riginal e quipment anufacturer m, which is a misleading term for a company that has a special relationship with computer producers. OEMs are manufacturers Who resell another company's Product Under their own name and branding. While an OEM is similar to a VAR (value-added reseller), it refers specifically to the act of a company rebranding a product to its own name and offering its own warranty, support and licensing of the product. The term is really a misnomer because OEMs are not the original manufacturers, they are the customizers.
aha.... ajd pokusat cu proc pod OEM :DDD mozda mi posalju
ispati se dati 189kn za njih?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.