PDA

Pogledaj cijelu verziju : Prve službene slike i trailer iz novog Resident Evil filma

IgGy
06-04-2010, 17:40
Milla Jovovich pojavljuje se i u četvrtom Resident Evil filmu nazvanom "Afterlife". Iako je sama Milla izjavila kako se četvrti film radi isključivo zbog zarade, iskreno se nadamo kako novi Resident Evil neće izgledati upravo tako - da je napravljen samo zbog zarade, a ne zbog ljubavi u film, igru, a time i u vlastiti posao. Sve u svemu, Resident Evil filmski serijal dosad je sasvim solidan, te se nadamo da će i nastaviti u tom smjeru.

ppOLvLmmdTc

Slike: http://www.beyondhollywood.com/resident ... nd-videos/ (http://www.beyondhollywood.com/resident-evil-4-afterlife-2010-movie-preview-images-and-videos/)

W1k1n6
07-04-2010, 12:43
Piše da glazbu radi Tomandandy, baš bi mogli opet koji track dati Rammsteinu :)

Doctor Freak
07-04-2010, 12:57
Film bude ocigledno neka sredina "just for fun" sa gotovo nikakvim elementima horora vec sa distanciranjem na akciju...

To su vec skoro pa neki elementi izmedu lare croft i matrixa koji nemaju ama basn ikakve veze sa horor filmom.

Slicna stvar ko i s terminatorom salvation.

flander
07-04-2010, 13:03
ma dobar je film

gleda se i dva razloga

zabava i ubit 2 sata dosade, što mi više treba ^^

Raz
07-04-2010, 13:04
Želim klanje zombija, a ne wanabe ninje. :(

Doctor Freak
07-04-2010, 13:14
ma dobar je film

gleda se i dva razloga

zabava i ubit 2 sata dosade, što mi više treba ^^

Da samo zaboravljas da neki vise uzivaju u horor elemntima...

Ako hocu akciju imam jackie chena...

Daleko od toga da film nebude dobar za ubit 2 sata...al jbg kad mi upropaste cijeli serijal sa nekom žbukom od filma...koji mora bit dobar samo zato jer u njemu cameron ima prste...

Nekako imam osjecaj da cim je stariji radi losije ali i dalje uz dobre rezultate...bemti i sretnu zvijezdu nekih ljudi..

Kid A
07-04-2010, 13:35
amd sta ces ti ovde?

flander
07-04-2010, 13:53
koja je sad svrha tvoje provokacije ?

šta svaka tema mora bit zaspamana ?

Kid A
07-04-2010, 14:09
Samo opravdavam svoj status moderatora u GMK, nista vise

Doctor Freak
07-04-2010, 14:28
Samo opravdavam svoj status moderatora u GMK, nista vise

Kakvo to veze ima s menom?? S ovom temom???

W1k1n6
07-04-2010, 14:29
Da se vratimo na temu radije prije nego se tema zaspama iz čistog mira. Kao što je netko lijepo rekao, ovo vrlo vjerojatno neće biti remekdjelo od filma, ali za ubit sat i pol dva sasvim oke a i Milu mi je uvijek milo pogledat :)

IgGy
07-04-2010, 14:29
Film bude ocigledno neka sredina "just for fun" sa gotovo nikakvim elementima horora vec sa distanciranjem na akciju...

To su vec skoro pa neki elementi izmedu lare croft i matrixa koji nemaju ama basn ikakve veze sa horor filmom.

IMO, Terminator Salvation je najbolji terminator nakon Judgement Day. Izvrsno su dočarali atmosferu, a ni gluma nije tako loša.

Po kvaliteti bih filmove razvrstao ovako:

Terminator 2
Terminator 1
Terminator Salvation
Terminator 3

Doctor Freak
07-04-2010, 14:33

IMO, Terminator Salvation je najbolji terminator nakon Judgement Day. Izvrsno su dočarali atmosferu, a ni gluma nije tako loša.

Po kvaliteti bih filmove razvrstao ovako:

Terminator 2
Terminator 1
Terminator Salvation
Terminator 3

Da ali predaleko od jedinice i dvojke...trojku necu ni spominjat jer je cisti fail...

Salvation je ocito takav morao biti...nastavit radnju...implementirat nesto novo...i na kraju je ispao cist ok film...ali ne i legenda koje cemo se rado prisjecati kao jedinice i dvojke...

W1k1n6
07-04-2010, 14:34
T1 i T2 su OK, a za T3 i T4 bi po meni bilo bolje da ih nikad nije bilo. Treba se vratit u prošlost i zatuć Sarrah Connor letvom na vrijeme, riskirajući temporalni paradoks :)
Što se tiče RE, samo mi je prvi dio bio zanimljiv film, al ćemo ovo pogledat, zaboravit, ubit vrijeme i ništa više.

IgGy
07-04-2010, 14:41
Terminator Salvation nikako nije legenda, ali, ako zaboraviš na Schwarzennegera, Lindu Hamilton i Jamesa Camerona, Salvation je prilično dobra sci-fi postapokaliptična akcija sasvim solidne priče i radnje.

Što se tiče Resident Evila, samo mi je prvi dio bio zanimljiv. Ostali su bili samo bespotrebno mlaćenje mrtvog kljuseta, ali ni to nije bilo tako loše :)

Arbiter of Change
07-04-2010, 15:00
ako zaboraviš na Schwarzennegera, Lindu Hamilton i Jamesa Camerona, Salvation je prilično dobra sci-fi postapokaliptična akcija sasvim solidne priče i radnje
Misliš, ako zaboraviš da film ima u naslovu Terminator? :)

W1k1n6
08-04-2010, 01:10
Terminator bez Šrafencigera je ko Juga bez Tita :)