Pogledaj cijelu verziju : Prve službene slike i trailer iz novog Resident Evil filma
Milla Jovovich pojavljuje se i u četvrtom Resident Evil filmu nazvanom "Afterlife". Iako je sama Milla izjavila kako se četvrti film radi isključivo zbog zarade, iskreno se nadamo kako novi Resident Evil neće izgledati upravo tako - da je napravljen samo zbog zarade, a ne zbog ljubavi u film, igru, a time i u vlastiti posao. Sve u svemu, Resident Evil filmski serijal dosad je sasvim solidan, te se nadamo da će i nastaviti u tom smjeru.
ppOLvLmmdTc
Slike: http://www.beyondhollywood.com/resident ... nd-videos/ (http://www.beyondhollywood.com/resident-evil-4-afterlife-2010-movie-preview-images-and-videos/)
Piše da glazbu radi Tomandandy, baš bi mogli opet koji track dati Rammsteinu :)
Doctor Freak
07-04-2010, 12:57
Film bude ocigledno neka sredina "just for fun" sa gotovo nikakvim elementima horora vec sa distanciranjem na akciju...
To su vec skoro pa neki elementi izmedu lare croft i matrixa koji nemaju ama basn ikakve veze sa horor filmom.
Slicna stvar ko i s terminatorom salvation.
ma dobar je film
gleda se i dva razloga
zabava i ubit 2 sata dosade, što mi više treba ^^
Želim klanje zombija, a ne wanabe ninje. :(
Doctor Freak
07-04-2010, 13:14
ma dobar je film
gleda se i dva razloga
zabava i ubit 2 sata dosade, što mi više treba ^^
Da samo zaboravljas da neki vise uzivaju u horor elemntima...
Ako hocu akciju imam jackie chena...
Daleko od toga da film nebude dobar za ubit 2 sata...al jbg kad mi upropaste cijeli serijal sa nekom žbukom od filma...koji mora bit dobar samo zato jer u njemu cameron ima prste...
Nekako imam osjecaj da cim je stariji radi losije ali i dalje uz dobre rezultate...bemti i sretnu zvijezdu nekih ljudi..
koja je sad svrha tvoje provokacije ?
šta svaka tema mora bit zaspamana ?
Samo opravdavam svoj status moderatora u GMK, nista vise
Doctor Freak
07-04-2010, 14:28
Samo opravdavam svoj status moderatora u GMK, nista vise
Kakvo to veze ima s menom?? S ovom temom???
Da se vratimo na temu radije prije nego se tema zaspama iz čistog mira. Kao što je netko lijepo rekao, ovo vrlo vjerojatno neće biti remekdjelo od filma, ali za ubit sat i pol dva sasvim oke a i Milu mi je uvijek milo pogledat :)
Film bude ocigledno neka sredina "just for fun" sa gotovo nikakvim elementima horora vec sa distanciranjem na akciju...
To su vec skoro pa neki elementi izmedu lare croft i matrixa koji nemaju ama basn ikakve veze sa horor filmom.
IMO, Terminator Salvation je najbolji terminator nakon Judgement Day. Izvrsno su dočarali atmosferu, a ni gluma nije tako loša.
Po kvaliteti bih filmove razvrstao ovako:
Terminator 2
Terminator 1
Terminator Salvation
Terminator 3
Doctor Freak
07-04-2010, 14:33
IMO, Terminator Salvation je najbolji terminator nakon Judgement Day. Izvrsno su dočarali atmosferu, a ni gluma nije tako loša.
Po kvaliteti bih filmove razvrstao ovako:
Terminator 2
Terminator 1
Terminator Salvation
Terminator 3
Da ali predaleko od jedinice i dvojke...trojku necu ni spominjat jer je cisti fail...
Salvation je ocito takav morao biti...nastavit radnju...implementirat nesto novo...i na kraju je ispao cist ok film...ali ne i legenda koje cemo se rado prisjecati kao jedinice i dvojke...
T1 i T2 su OK, a za T3 i T4 bi po meni bilo bolje da ih nikad nije bilo. Treba se vratit u prošlost i zatuć Sarrah Connor letvom na vrijeme, riskirajući temporalni paradoks :)
Što se tiče RE, samo mi je prvi dio bio zanimljiv film, al ćemo ovo pogledat, zaboravit, ubit vrijeme i ništa više.
Terminator Salvation nikako nije legenda, ali, ako zaboraviš na Schwarzennegera, Lindu Hamilton i Jamesa Camerona, Salvation je prilično dobra sci-fi postapokaliptična akcija sasvim solidne priče i radnje.
Što se tiče Resident Evila, samo mi je prvi dio bio zanimljiv. Ostali su bili samo bespotrebno mlaćenje mrtvog kljuseta, ali ni to nije bilo tako loše :)
Arbiter of Change
07-04-2010, 15:00
ako zaboraviš na Schwarzennegera, Lindu Hamilton i Jamesa Camerona, Salvation je prilično dobra sci-fi postapokaliptična akcija sasvim solidne priče i radnje
Misliš, ako zaboraviš da film ima u naslovu Terminator? :)
Terminator bez Šrafencigera je ko Juga bez Tita :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.