Pogledaj cijelu verziju : PcPlay vijesti & novosti
Ovako, čini mi se da PcPlayu hitno treba netko tko će sakupljat razne vijesti i objavljivat ih na sajtu jer se na uvodnoj stranici vijesti ne pojavljuju po tjedan dana, pa i više. A nije da se nema o čemu pisati. Ono što je bilo dobro u početnom razdoblju dok se site tek otvorio je bilo to što se ondje moglo pročitati kad je koja igra u beta fazi, u gold fazi ili slično, što je najavljeno i zašto, kada i kako. Male flash vijesti.
A sad? Vijesti o Motoroli i Dolce & Gabani? Ok. Ali moglo bi se dosta toga pisati jer ionako dosta tih flash vijesti ne stane u časopis, a bilo bi bolje da ne moraju svi ići na gamespot i sl. da bi pročitali novosti u gaming svijetu. Mislim, mogli biste se puno više angažirati oko toga jer osim First look i tema u forumu, pcplay web site ne predstavlja nekakvo informativno mjesto na netu.
Ovo nije kritika već prijedlog da nađete nekoga tko će vam prikupljati novosti iz svijeta softwarea, hardwarea, gaminga i sl. tako da bi se ukratko i općenito moglo informirati o tome. Bez uvrede, ali na stranici nemate baš ništa interesantnog. Bilo bi lijepo da se to popravi.
str33t6l0w
14-07-2006, 23:39
Ravnodušan sam jer se informiram na drugom portalu
ali stvarno bi trebali stavljat vise vijesti i to cesce.. ono svaka 2 dana ako nije bed.... jer stvarno ima novosti.. posebno u svijetu gaminga...ali da stavljaju vise vijesti i to da su novije onda bi pratio ovaj portal.. a ne neke druge...
Rocchiro
15-07-2006, 02:11
Ravnodušan sam jer se informiram na drugom portalu 8)
Prince-Artas
15-07-2006, 20:25
sign, jednostavno se zna
PcP je format na papiru, lijepo zapakiran i za citanje na WCu u TraMVaju Busu, doma bilo gdje...a za net... a-a
za to koristim drugi sajt... to je jednostavno tako... barem kod mene
D.E.M.O.
15-07-2006, 20:50
sjecam se vremena kada bi u istom danu bilo dodano po nekoliko novih vijesti... :boohoo: :|
Nefarnius
15-07-2006, 21:05
Ma idi na GameSpot,HCL ili Gamer, pa se informiraj!
Da se W1k1 i ostali bave novostima, dobili bi šipak od 68 stranica PcPlaya!!! :cry: :cry:
ne čitam ih jer su loše, zastarjele itd. itd. itd. evo što čitam na netu : gamer.hr, bu_g.hr, vidilab.com
Fencing_LORD
10-08-2006, 13:21
Informiram se na drugom, ali bi stvarno trebali malo češće 'apdejtat.'
lol, a jeste...koja je svrha toga što oni redovit objavljuju vijesti ako ih nitko ne gleda :X
Dreamer Deceiver
02-09-2006, 09:48
ma briga me za tamosnje vijesti kad sve ovdje saznam
[quote=hanzaplast]Ravnodušan sam jer se informiram na drugom portalu 8)[/quote:1hp67xao]
[_[_[Sk8man]_]_]
02-09-2006, 17:37
[quote="Prince-Artas":28w3nml6][quote=hanzaplast]Ravnodušan sam jer se informiram na drugom portalu 8)[/quote:28w3nml6][/quote:28w3nml6]
Sickmanno1
03-09-2006, 08:43
uopce ih necitam...
Sgt. Bull
04-09-2006, 17:23
čitam ali problem je to što su rijetke
g@mer4life
04-09-2006, 17:27
ma daj (bez uvrede PCP ekipa) obnavljaju dva-tri puta na mjesec,.a ima tooolko vijesti !
btw,ja se informieram o igrama i hardweru na t-portalu :rotfl:
šalim se naravno,pa svagdje CV,LnL,gamespot,ma svagdje
KingTomy
04-09-2006, 18:44
PCPlay daje vijesti u časopisu knock-knock a ovo je samo olko-tolko :)
Chieftain
29-09-2006, 19:55
Loše su i prerijetkeS :scared: pa zato idem na Gamera (http://www.gamer.hr/)... na gameru dolazi toliko vijesti da trebam trazit po arhivi
Fencing_LORD
29-09-2006, 20:28
ja se informiram na G4G-u :rotfl:
Systematic Reverse
29-09-2006, 23:10
uopce ih necitam...
Sterencehadickbas4
02-10-2006, 00:49
http://allkellymggillis.info/movies/27957
vjesti su dobre i sve samo da ih je malo više i da se mijenjaju a ne da stoje po par dana iste vjesti:
Lord Ragnarok
10-11-2006, 22:15
uopce ih necitam...
_]_]]
[quote=KingMortal][quote="Prince-Artas":1nktebvc][quote=hanzaplast]Ravnodušan sam jer se informiram na drugom portalu 8)[/quote:1nktebvc][/quote:1nktebvc][/quote:1nktebvc]
sign, jednostavno se zna
PcP je format na papiru, lijepo zapakiran i za citanje na WCu u TraMVaju Busu, doma bilo gdje...a za net... a-a
za to koristim drugi sajt... to je jednostavno tako... barem kod mene
true
ROCCO_GRANDE
28-11-2006, 14:28
Site je sadržajno sve gori i gori. Mogli bi ga malo sadržajno obogatiti tek toliko reda radi. Pogledajte malo B_U_Gov site. Toliko je ideja moguće naći kojima bi se site mogao obogatiti a da se ne ugrozi prodaja časopisa.
Site je sadržajno sve gori i gori. Mogli bi ga malo sadržajno obogatiti tek toliko reda radi. Pogledajte malo B_U_Gov site. Toliko je ideja moguće naći kojima bi se site mogao obogatiti a da se ne ugrozi prodaja časopisa.
:bravo:
recimo jednom mjesečno best buy konfa?
ROCCO_GRANDE
28-11-2006, 20:11
:bravo:
recimo jednom mjesečno best buy konfa?
Ako im to ne stane u časopis... Zašto ne?
_]_]]
[quote=KingMortal][quote="Prince-Artas":3f3efb13][quote=hanzaplast]Ravnodušan sam jer se informiram na drugom portalu 8)[/quote:3f3efb13][/quote:3f3efb13][/quote:3f3efb13]
Evo pošto sam se prijavio da pomognem vikingu, te počeo pisati vijesti sajt bi se trebao napuniti vijestima :).. Sreća PCP portala je moja nesreća... I don't have a life :D.. Vikinže ako padne koja ideja, ja mogu svašta pisati...
Shadowhell
08-03-2007, 00:17
_]_]]
[quote=KingMortal][quote="Prince-Artas":2595zp1x][quote=hanzaplast]Ravnodušan sam jer se informiram na drugom portalu 8)[/quote:2595zp1x][/quote:2595zp1x][/quote:2595zp1x]
samo da pohvalim ekipu na redovitom refreshu portala vijestima :thumbs2:
keep up the good work!
THUNDER_DINIX
10-05-2007, 10:32
bas ih i ne citam... odem nekad na portal i vidim aktualnu anketu, malo prosvrljam i to je to... vecina toga pise u PCP (valjda)
KR1ST1J@N
10-05-2007, 14:02
Malo prolistam pa ako mi oko zapne negdje onda pročitam više o tome!
pohvalio bih sadašnju anketu o broju kupljenih originalnih igara. vgg PCPlay!
da mi je znati gdje živi ona 233 čovjeka koji su u 2007. kupili više od 20 originalnih igara...:?
pohvalio bih sadašnju anketu o broju kupljenih originalnih igara. vgg PCPlay!
da mi je znati gdje živi ona 233 čovjeka koji su u 2007. kupili više od 20 originalnih igara...:?u rokfelerlendu..
Constantine
11-08-2008, 04:00
PCPLAY web portal bi trebalo potpuno redizajnirat i vijesti bi se trebale pojavljivat 10 puta brže,prije saznam da detalje o nekoj novoj igri u večernjaku nego na portalu.Ako se uvedu radikalne promjene,komentiranje vijesti,veći format stranice i da se ne otvara vidiauto zajedno sa portalom onda možda stavim pcplay.hr u bookmarkse.Ovako imam samo direktni prečac na forum.
znam da je stara tema, no samo kažem što ne stavite neki free script portal dopadljivog izgleda, evo recimo mkportal, veoma dobar uz phpbb forum
Dosta su dobre i jedinjo njih pratim ali HCL ima puno vise vjesti al neobilazim ih cesto.
Onda počni tamo visiti. :@
HCL > kozmos (ovo je plaćena reklama)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.