Pogledaj cijelu verziju : Trailer za Gaiking, još jedan film s ogromnim robotima
Nakon Transformersa je očito bilo neminovno kako će Hollywood krenuti u pohod na razne anime tvorevine, a sljedeća je, kako se čini, Gaiking, film o ogromnim shogun robotima koji izlaze ispod betona, gaze sve pred sobom i imaju zgodne sisate pilotkinje koje nemaju pametnijeg posla negoli upravljati ogromnim robotima.
Doduše, uklonimo li svu tu ironiju i sarkazam, moramo priznati kako je ovaj trailer čak i prilično impresivan. Kako zasad stvari stoje, Gaiking bi se u kinima trebao naći nažalost tek 2012. godine, ukoliko naravno do projekcije itko ostane živ, ako ćemo vjerovati majanskom kalendaru.
qS6E-Nu3xsg
Klanjam ti boga miloga, upravo sam svršio. Koja je to legenda, taj anime je postojao kad se nas 95% ovdje nije ni rodilo. Našla se zlatna koka, sad će silovat sve stare legendarne naslove, bilo manga, bilo anime. Idući je Battle Angel Alita, pa Shogun Warriors... Btw. nemoram ni pričat da na njemu radi jedan od ljudi koji je radio na facial animacijama u Avataru.
GAY KING ?
onak da :D
a dobro trailer impresivno izgleda, al dok ne vidim gameplay 0 bodova
Neznam, možda bude OK. Rađe bih volio vidjet adaptaciju Eureke Seven kad su roboti u pitanju. :)
Zar misliš da se i tog neće sjetit? :)
Al ja bi ipak Tengen Toppa Gurren Lagann, to bi definitivno bio najnabrijaniji film svih vremena :D
svidaju mi se reakcije mog subwoofera :D
Arbiter of Change
30-03-2010, 10:47
"Još jedan" film s ogromnim robotima? Transformers i Transmorphers... još koji? :)
Može... ali ipak više čekam Voltrona :D
To sam skroz zaboravio :o
Kostolomac
30-03-2010, 12:00
Nisam ni znao da se Voltron snima :o
onT: iako nisam mecha-fan, naravno da će se ovo gledati. Još ako bude 3D, milina :D
Klanjam ti boga miloga, upravo sam svršio.
Ovo nismo trebali pročitati :)
a dobro trailer impresivno izgleda, al dok ne vidim gameplay 0 bodova
:pray: :pray: :pray:
Jel on to brije da je ovo neka igra ili? :)
@W1k1n6: Heh :)
Pa što se toliko valjaš od smijeha Veki? Što nisi znao da će u kinu dijeliti joypade kao što su za Avatar dijelili 3D naočale?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.