Pogledaj cijelu verziju : F.E.A.R.3, F.3.A.R. ili F.A.K.E.?
24.03.2010. Internetom je danas pruhujala vijest kako neki španjolski časopis najavljuje treći nastavak F.E.A.R.-a koji će se zvati F.3.A.R. U vezi toga pojavio se i ovaj navodni sken stranice. Obzirom da nitko ne citira direktni izvor, ne zna se ni naziv časopisa, niti ima ikakvih službenih priopćenja od developera ili izdavača, nekako smo skeptični i barem u 50% vjerojatnosti držimo da je to preuranjena prvotravanjska šala. U svakom slučaju jako zanimljivo pa neka bio i fake.
http://i44.tinypic.com/4l6akn.jpg
Kao Driv3r?
Mislim da je fejk.
Inače sve je krenulo prije par mjeseci zbog navodno procurjele informacije kako Monolith zapošljava ljude koji će se pridružiti timu koji je radio F.E.A.R. 2 i DLC-ove za njega i to za igru kojoj je radni naziv The Hades Project. Odmah se počelo spekulirati da je to treći S.T.R.A.H. Obzirom da postoji roman Justina Gustainisa pod tim nazivom u kojemu se spominje neki tajni centar kojemu je greškom uspjelo otškrinuti vrata pakla kroz koja su prije zatvaranja u naš svijet ušle razne gadarije, počele su se vući neke parabole i paralele, jer bi se to lako moglo povezati s pričom iz F.E.A.R.-a :) Sve je to potpuno u formi glasina, jedino je 100% istina da Monolith traži kadrove, pa čak i beta testere svojih igara, stoga skočite na http://www.lith.com/
Zašto bi američki Vivendi dao ekskluzivu španjolskom časopisu. Mora da imaju više love od jedne korporacije kakva je IGN.
Smrdi na fejk, a objavljivanje takvih materijala u časopisu u kojem ima više vremena za provjeru informacija je jednostavno loše.
Vidjet ćemo.
Gle tko zna, znamo se i mi dočepat nekih svjetskih ekskluziva zahvaljujući raznim vezama, sjeti se kako nam je Crytek prvima u svijetu svojevremeno otkrio da novi nastavci Crysisa neće biti PC ekskluziva i to je prenijelo stotinjak svjetskih portala, a za njih smo kap u moru što se tiče veličine tržišta. Tko zna, možda netko u timu ljubi kakvu vruću senjoritu kojoj je tata urednik španjolskih novina :)
Bonita Chicita argument. Sviđa mi se razmišljanje.
Zanimljivo, baš me zanima kak će se ovo razvijati.
U biti jedino mi na "skenu" realno izgleda logo, artwork mi je nekako neuvjerljiv, ili su promijenili grafičkog dizajnera ili...
Pogotovo mi je sumnjiva Alma, nikako to nije onaj pakleni djevojčurak na koji smo navikli.
ponco1234
27-03-2010, 18:16
vYiDbeOoWhU
=/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.