FearFactory
08-03-2010, 16:48
Već nekih 3-4 godine nisam igrao ništa na kompu i sad sam dobio jedan komp iz firme.
Nije sad neka pilendara:
Matična je neka AsRock
procesor je Pentium 4 3ghz
1 GB Kingmax DDR-a na 400 mhz
Gigabyte Radeon 9600 Pro.
Mislio sam promjeniti grafičku al je frka to što je matična AGP i sad nemam drugog izbora pa sam mislio uzeti Radeon HD4650 1 gb DDR-2.
Molim vas da mi kažete da li bih mogao uz gore spomenuti procesor pokrenuti neke od sljedećih igara na 1024x768 i low detaljima:
Assasins Creed, Dead Space, Left 4 Dead, Devil May Cry 4, Resident Evil 5, S.T.A.L.K.E.R.,
Batman Arkham Asylum, Far Cry 2?
Neki će se možda nasmijati na ovo pitanje al ponavljam da mi komp već 4 godine služi samo za Internet i gledanje filmova :D
Hvala unaprijed
Nije sad neka pilendara:
Matična je neka AsRock
procesor je Pentium 4 3ghz
1 GB Kingmax DDR-a na 400 mhz
Gigabyte Radeon 9600 Pro.
Mislio sam promjeniti grafičku al je frka to što je matična AGP i sad nemam drugog izbora pa sam mislio uzeti Radeon HD4650 1 gb DDR-2.
Molim vas da mi kažete da li bih mogao uz gore spomenuti procesor pokrenuti neke od sljedećih igara na 1024x768 i low detaljima:
Assasins Creed, Dead Space, Left 4 Dead, Devil May Cry 4, Resident Evil 5, S.T.A.L.K.E.R.,
Batman Arkham Asylum, Far Cry 2?
Neki će se možda nasmijati na ovo pitanje al ponavljam da mi komp već 4 godine služi samo za Internet i gledanje filmova :D
Hvala unaprijed