Pogledaj cijelu verziju : Sudbina CoD franšize još neizvjesnija
5.3.2010.SPravna bitka oko otkaza osnivača Infinity Warda, Vincea Zampelle i Jasona Westa se zakuhala. Prema tvrdnji G4TV, Activision je svim zaposlenicima IW-a poslao memorandum u kojemu traže dokumente koji bi upućivali na kršenje ugovora s njima i planovima prebjega u Electronic Arts. O tim dokazima bi navodno mogla ovisiti i budućnost čitave Call Of Duty franšize, jer ako se dokaže da su imenovani bijeg u EA ili neku drugu izdavačku kuću unaprijed planirali i time prekršili ugovor s Activisionom, Zempella i West bi izgubili prava na sve buduće CoD naslove, uključujući Modern Warfare 3.
John Wayne
08-03-2010, 17:03
Pošto je CoD tak i tak postal bezobrazni korporativni automat za cuclanje naših novaca, opće mi nebi smetalo da ode u legendu.
čak štoviše, možda bolje da ode u legendu dok je još na dobrom glasu, inaće ga nebumo pamtili po dobrom ak ovak nastave
Pošto je CoD tak i tak postal bezobrazni korporativni automat za cuclanje naših novaca, opće mi nebi smetalo da ode u legendu.
Hello Johnny, welcome back :)
Ne vjerujem da će otići u legendu ali sigurno će sad produkcija novih CoD/MW igara stati dok se ne presudi tko uopće ima pravo na framšizu. Ova dvojica usput potražuju 36 milijuna dolara od Activisiona, a Activison je odgovorio protutužbom, tako da tu još može biti svega.
John Wayne
09-03-2010, 13:58
Bok, Wiking :)
Jednom davno sam igral "Medal of honor:Allied Assault".
Godinu dana kasnije(ak se ne varam) se pojavio "Call od Duty". Odma je upadalo u oči isto sučelje i sličan način pričanja priče. Kasnije sam negdi pročitao da su prebjezi sa MoH-a(EA) napravili CoD(Activision).
Sad kad se vrate nazad u EA, nek naprave treću verziju iste igre i svi sretni i zadovoljni :D
Bok, Wiking :)
Jednom davno sam igral "Medal of honor:Allied Assault".
Godinu dana kasnije(ak se ne varam) se pojavio "Call od Duty". Odma je upadalo u oči isto sučelje i sličan način pričanja priče. Kasnije sam negdi pročitao da su prebjezi sa MoH-a(EA) napravili CoD(Activision).
Sad kad se vrate nazad u EA, nek naprave treću verziju iste igre i svi sretni i zadovoljni :D
Pitanje je da li ih EA sad uopće hoće, nije im baš drago da im stvaraju takvu vrstu publiciteta. Mogli bi dečki zvisiti kod svih sad. Niti jedna kompanija ne voli ljude koji ne poštuju ugovore. Znaš ono, ako si njih zajebo, jednog ćeš dana zajebat i mene.
John Wayne
09-03-2010, 16:02
Tko ne voli servere, s njim nešto konzolno nevalja :D
Meni se sve nekak čini da oni oće od "Activisiona" iskamčit temeljni kapital za svoj budući obrt. To je moje analitičko mišljenje. Jest da je očito, al to još nitko nije spomenu...tak da imam šansu ispast pametan :D :D
Tko ne voli servere, s njim nešto konzolno nevalja :D
Meni se sve nekak čini da oni oće od "Activisiona" iskamčit temeljni kapital za svoj budući obrt. To je moje analitičko mišljenje. Jest da je očito, al to još nitko nije spomenu...tak da imam šansu ispast pametan :D :D
Ako dobiju 36 milja od Activisona onda neće više ništa u životu radit a najmanje igre. Tako pak ja razmišljam :)
John Wayne
09-03-2010, 16:12
Ma to su ti geekovi... neće se ti na plažu maknut dok god ima ekrana, procesora, koprocesora, memorije, miševa i struje u nihovim zamračenim sobama. :D :D
Ma to su ti geekovi... neće se ti na plažu maknut dok god ima ekrana, procesora, koprocesora, memorije, miševa i struje u nihovim zamračenim sobama. :D :D
Možeš ostat uz sve te geekarije, ali drugo je kad to radiš samo iz zabave :)
John Wayne
09-03-2010, 16:22
Bez obzira...ako dobe novce, dan kasnije će bit osnovan neki "Karabin-Soft" ili "Perk-Game" ili "NoComunityGaming" ili tak nekaj...100 odsto :D
Mislim da se trebamo naći na pivi pa detaljno prodiskutirati o tome kako spasiti CoD i MW :)
Razzarach
10-03-2010, 10:18
Jebo mater ako prekinu CoD i MW.
pa neće valjda?
John Wayne
10-03-2010, 10:19
Nebi ja to spašavao...prije bi skraćivao muke :D
Al' o tome na pifi :D
Jebo mater ako prekinu CoD i MW.
pa neće valjda?
Ma sigurno neće, to je ipak ime koje donosi lovu, jedino se mogu desiti gadne odgode ako će svi čekati razultate suđenja. Sad ćemo vidjet je li njihovo sudstvo doista toliko efikasnije od našeg :)
Naravno da neće prekinit, Activision ce iskasapit Call of Duty dokle god mogu. Vec imaju 3 studija od kojih svaki radi drugu CoD igru. Jer nije im dovoljno da novi naslov izlazi svake godine. Čak prave CoD iz trećeg lica, action adventure game. Gdje to ide... :(
Pa već si sam dao odgovor gdje ide. U totalno iskorištavanje imena franšize u sve što se može prodat. No sad nikome nije jednostavno nastaviti rad na novim nastavcima kad je došlo u pitanje čija je uopće franšiza. Activisionu bi bilo najpametnije nagoditi se s ovom dvojicom, par milja dolara bi ih vjerojatno zadovoljilo, jer u protivnom su svi na gubitku.
to je bilo očito čim je drugi studio dobio peticu, da mogu duplo brže must pare. Na MP sceni na kraju niš nije opstalo jer je taman četvorka bila prihvaćena kak spada...
Jedino je zanimljivo da na CB-u ima jedno 15 europskih laddera za MW2, znači da se MP ipak igra.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.