Pogledaj cijelu verziju : Rap/Hip Hop
Stranica :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
Duke of Earl
13-07-2011, 17:32
Malo swagga
zCfm-vWuQRk
lol, loš mu swag :)
Duke of Earl
15-07-2011, 15:00
wRXkIkojxDY&feature=related
RczH_dIVfFk
T4h5cXCGqKU&feature=related
VijKnDkUnGs&feature=related
Inače ne volim grime, ali ovo je nivo iznad.
Meni ne paše to :(
Nego, malo gruva
cM4kqL13jGM
Duke of Earl
18-07-2011, 10:03
74AiUh7muQE&feature=related
S0Sp500ZVI0
Nikad više nebu ovakvih genijalnih bas linija u hip-hopu.
beba nema zvečku
19-07-2011, 09:42
pa ono prestali su semplirati funk stvari i posljedica toga je da nema više tolko opakih bass linija.
enivej, napokon netko na youtube stavio O.G. Funk-a. Pravi spoj stare i nove škole. Billy Bass Nelson pozvao je svoje kolege is Funkadelica i neke nove klince s ulice i zajedno razaraju od jutra do mraka.
KTbxlcOFwy8&feature=related
obavezno poslušati album, zove se Out of the Dark, a posvećen je Eddieu Hazelu(ima jedan prekrasan instrumental kojeg je sam Nelson odsvirao možda preko progresije od Maggot Braina). Sve je naravno isproduciral Bill Laswell
Može, može, budem čekirao. :)
1Zt5j11ESPg
Duke of Earl
21-07-2011, 10:45
Sad bi htio linkat Triumph, ali skinuli sa ga s youtubea :( Zato ću linkat samo prvi verse s te stvari, koji je nešto najbolje ikad:
I bomb atomically, Socrates' philosophies
and hypothesis can't define how I be droppin these
mockeries, lyrically perform armed robbery
Flee with the lottery, possibly they spotted me
Battle-scarred shogun, explosion when my pen hits
tremendous, ultra-violet shine blind forensics
I inspect you, through the future see millenium
Killa B's sold fifty gold sixty platinum
Shacklin the masses with drastic rap tactics
Graphic displays melt the steel like blacksmiths
Black Wu jackets queen B's ease the guns in
Rumble with patrolmen, tear gas laced the function
Heads by the score take flight incite a war
Chicks hit the floor, diehard fans demand more
Behold the bold soldier, control the globe slowly
Proceeds to blow swingin swords like Shinobi
Stomp grounds and pound footprints in solid rock
Wu got it locked, performin live on your hottest block
DJ Not Nice
23-07-2011, 14:36
Može preporuka nekih UK reperđija..
Duke of Earl
23-07-2011, 14:45
Može preporuka nekih UK reperđija..
Može.
Za laganiji i jazzy hip-hop, ovo dvoje:
2eF9S_dzlE4
Za tvrdo sranje, ovi momci:
VijKnDkUnGs
9y05BqKwyFY
P6nYlS3AXuU
Yc3DtsQbeok&feature=related
m4SihijGYFw
vGeIbfm3Nnc&feature=related
DJ Not Nice
23-07-2011, 15:03
Dao si mi samo jednu meku ; )
No uredu je, preferiram tvrdo, ty.
Ako imaš što još za uletiti uleti, mere i old school.
Duke of Earl
23-07-2011, 15:59
Dao si mi samo jednu meku ; )
No uredu je, preferiram tvrdo, ty.
Ako imaš što još za uletiti uleti, mere i old school.
Dao sam ti samo jednu meku zato jer je brijem 90 % hip hopa u engleskoj pod grime|dubstep|garage utjecajem :) Stvarno neznam nijedan drugi klasicniji rap iz UKa osim ono dvoje.
Niko Bellic
24-07-2011, 00:34
U6z_cilnJzg&ob=av2e
DJ Not Nice
24-07-2011, 16:03
Dao sam ti samo jednu meku zato jer je brijem 90 % hip hopa u engleskoj pod grime|dubstep|garage utjecajem :) Stvarno neznam nijedan drugi klasicniji rap iz UKa osim ono dvoje.
Čru that, ako nađeš neš zanimljivo, svakako podijeli : )
beba nema zvečku
26-07-2011, 12:38
OJJGRXwlims
ovo je najjakijaa hip-hop stvar ikad
tried sex with a bitch that was already dead
the hoe got decapitated she wouldn't give me no head
Systematic Reverse
27-07-2011, 16:38
4YLdB6aUtKo
'ko god da je 'radio' ovaj video i miksao ovaj pocetak je uzasan. :)
stvar je gg.
VuxvMlP_p5A
Jedino od hip hopa sto mi se svidja. Ova i jos 1 njihova pjesma. Mnogi ce rec da je smeca, ali meni je nelose.
Df9tR73viwM
Zadnjih dana mi se jako često vrti DJ Krush.
MILF hunter
29-07-2011, 14:32
oeM7N_aFGn4
Jebote, bljuje mi se. Maloprije čuo na cmc-u i nisam mogao zadržati za sebe.
Mirogamemasta
29-07-2011, 23:28
Dont mix Bad with Evil, it is against the Law!
IZnN3-O2hQo&feature=related
Niko Bellic
31-07-2011, 21:35
Prejaka stvar... :pray:
pR1eQvm1HLA&NR=1
Niko Bellic
31-07-2011, 22:32
4AVWZwZq_QU
0h7w1D3Q8dQ&feature=related
beba nema zvečku
02-08-2011, 18:09
oDxUml1gGWs
Duke of Earl
03-08-2011, 15:08
oDxUml1gGWs
Rula.
beba nema zvečku
03-08-2011, 16:00
poslušaj Legendary Classics vol1. kompilacija starijih i novijih stvari i to. rula od početka do kraja.
ZoxhYXhC4sE
sranje [sup:56rtr059]TM[/sup:56rtr059]
Lord Jambrek
04-08-2011, 14:07
Evo par stvari koje u zadnje vrijeme obožavam:
Jled8lfoQe0
1tw7Iiwmnis
FF-RLoZP-R8&feature=related
FsJm-vasbVI&feature=related
gzpKYQRUf_I&feature=related
zxrbj4J91Io
Duke of Earl
04-08-2011, 14:20
zxrbj4J91Io
Ovaj frajer jede malu djecu.
Niko Bellic
06-08-2011, 22:01
Full mi draga rstva.
2K0q74jtV8s
z8FlMdsJEmg
9wyyVh3uc5Y
My inner hipster is satisfied. :D
Also, moram poslušati cijeli album Sagea Francisa A Healthy Distrust. Sviđa mi se što sam do sad čuo:
8XPrz5FCKdQ
Mirogamemasta
07-08-2011, 09:01
Vl3HGa55_WY
Duke of Earl
08-08-2011, 15:21
o6TUhx2wX0M
http://en.wikipedia.org/wiki/Gin_and_Juice
The song begins with a sound effect of a human urinating[3], followed by an interlude in which an unknown male is speaking, denouncing one of his associates for either committing mater-sodomy in the immediate vicinity or for having bad breath, it remains unclear which. The unknown male requests some bubblegum, presumably to remedy the situation. We are then introduced to the narrator, Snoop Dogg, as he discusses the exigencies of his life; his hometown of Long Beach, California, is very dramatic. He finds the will to create his unique musical style amidst all this drama, and does so daily. He then entreats the listener (affectionately called a “g”) to enjoy his tale in said musical style. Mr. Dogg's tale starts at 2 am in his home, where a party has been taking place and is continuing late into the night, because his mother is away. Women are copulating in his living room, presumably in a lesbian fashion, and intend to do so until 6 am, when they will leave. Mr. Dogg and his associates decide to join the sapphic women. Ever-prepared, they retrieve prophylactics pre-emptively sequestered within their pockets before dimming the lights and shutting the doors behind them. After stipulating that his regard for the females does not involve love, Snoop Dogg and his associates decide that the use of one ounce of marijuana would be a fitting tribute to the act and his regard of the situation and the women. Rather than go into details of what is taking place behind closed doors, he tells the listeners (affectionately called “motherfuckas”) to reminisce of revelry in general, preferably while bouncing. The said revelry consists of the chorus line and the subject of the song title: cruising down the street, smoking marijuana, and sipping on gin and an unnamed juice. The unnamed juice is likely of citrus origin, though the properties of gin renders it miscible with all fruit juices. It is possible that the previous scene, and the upcoming scenes, are projected memories of the narrators told in the present sense. Mr. Dogg then attempts a chiasmus about his constant preoccupation with pecuniary matters. In another memory, Snoop Dogg has procured a bottle of Seagrams brand gin, and is intent on consuming it himself, but his associates have worked up a thirst as well. They present their empty cups for Mr. Dogg to fill, but have not offered any payment for the alcohol. Mr. Dogg is angry at the prospect of sharing his alcoholic beverage without consideration, as these requests happen all too often. He acknowledges their requests, but reminds them that his needs come first. Mr. Dogg quickly diffuses the situation by reminding the listener that he is very good at cultivating music that captivates his listeners. He wants to know, “Who listens to the words that I speak?” This is most likely a rhetorical question. We do not learn if he ever does share the Seagrams. Mr. Dogg leaves the party, beverage in hand, for the middle of the street, presumably because his house party has grown beyond the bounds of his yard. He meets a young lady named Sadie who had previously dated one of his associates. He flirts with the young lady, but does not expect physical contact because the weather has remained a sultry 80 degrees Fahrenheit. As she initiates physical contact with his testicles, the heat becomes too much. Snoop tells Sadie to release his scrotum and informs her she will be denied further contact with that part of him. He says “at ease”, likely to calm down Sadie, but also in an attempt to relax all involved. Mr. Dogg then runs off to engage in an act of mobbing with his associates (affectionately called the “Dogg Pound”) in order to cool off and feel a breeze. He urges all to do the same. We return to the chorus narration, where Snoop Dogg continues to consume marijuana, gin and juice while cruising in a vehicle. He is still concerned about his financial situation, stated in an identical chiastic manner. The narrator then recalls a memory that happened later in the same day[4], presumably at the house party. His friend, Dr. Dre[5], pays Mr. Dogg a visit, presenting him with several bottles of Tanqueray brand gin and a very well-endowed joint of marijuana. The marijuana is of a strength colloquially described as lethal, as he cleverly alludes to through a reference to the bubonic plague[6]. The combination of drugs proves too intoxicating for Mr. Dogg, and he is forced to imbibe less vivaciously, but he refuses to stop altogether. Dr. Dre then introduces Mr. Dogg to some women whom he has brought from a neighboring city in Los Angeles. Snoop Dogg makes his intents to bed (or cot) the women clear, but warns them beforehand that he does not intend to make them climax nor stay with them after copulation has occurred, because he does not love them. Women whom he does not love he refers to as “hoes”, the origin of which is unclear, but is in no way related to the garden tool. The song ends with a final repetition of the chorus, where some spontaneous words are uttered after the title verse (a slang word phonetically spelled BEE-OTCH). Mr Dogg's mental preoccupation with money matters is reiterated multiple times.
Isuse :pray: :pray: :pray:
Rather than go into details of what is taking place behind closed doors, he tells the listeners (affectionately called “motherfuckas”)
Sereš. :pray: :pray:
Facts: jedini 4chan doprinos wikiju koji jos nije vracen na staro
qrq713yOWwo&feature=related
Cookie monsta
15-08-2011, 11:45
GND7sPNwWko&list=FLoUZUFs2laX4&index=3
Old skul
Duke of Earl
15-08-2011, 21:40
lISBme_Jy28
lirička perverzija.
beba nema zvečku
16-08-2011, 11:38
WN-xwf9mKr8
Niko Bellic
17-08-2011, 19:34
RnDR8OngS1U
kNhpKra0AsM&feature=player_embedded#!
Duke of Earl
18-08-2011, 18:43
S obzirom da nemamo RnB/Soul temu (nek je napravi neko, meni se neda), ovo ću tu puknut:
LtZWO3HgRdA
_uxeft-dnQs
m1WGn7da0co
Savršen je, na ova dva albuma što je izdao prije 15/10 godina nema loše stvari.
Cookie monsta
19-08-2011, 22:53
xX5VCY28_Xo&feature=related
Niko Bellic
20-08-2011, 18:47
Bolesna Braća - MOJI IDOLI
UaPh7AQk5xw
Niko Bellic
21-08-2011, 23:42
1NHvRB-g-R4
Duke of Earl
22-08-2011, 05:45
kako ja tog frajera nemogu ozbiljno shvatit otkad sam vidio ovo.
oDglnIuPn3E
Big P, homie, ak nisi čuo, homie,
Pop Dog, čitam Tripio na Motoroli,
rokam sve do boli, ko moj kompa Oli,
Boss Hawg, Dylan Dog sa Graberja, homie.
Imaš smoke, homie? Pere te smog, homie?
Skini se s mog, imaš svog, no homo, homie,
nisam ti ja homie, ti nisi moj homie,
ak si u komi homie, ti nisi moj homie.
Kaj ima lima, homie? Suze od dima, homie,
sve štima, homie, bolje idi s njima, homie,
padaju žrtve, homie, ko Iwo Jima, homie,
brojite mrtve, homie, sa prve crte, homie,
safir od čina, homie, suze od dima, homie,
bomba od dima, homie, kad okidač polomim,
Homie! Sinestet, homie,
Sine-Sinestet, buraz, Sinestet, homie
Malo previše forsiranja wiggerštine. To i onaj grill na zubima, LOL.
ak si u komi homie, ti nisi moj homie
:|
Niko Bellic
22-08-2011, 06:10
[quote="Duke of Earl":37e3h9yk]nisam ti ja homie, ti nisi moj homie,
ak si u komi homie, ti nisi moj homie
:|[/quote:37e3h9yk]
:roll:
DJ Not Nice
22-08-2011, 07:48
sxtJlQIxi3Y&
Niko Bellic
22-08-2011, 08:28
oBrif245dBM
Cookie monsta
22-08-2011, 13:49
V2WVOMnndXY&list=FLEZ171kqKcAJSkY0bDmhpMQ&index=12
Ovo je dobro za breakdance tak da...
beba nema zvečku
22-08-2011, 20:26
za sve koji još nisu poslušali pepermint, jedno pravo kozimčko sranje
0LbmYTnylao
Niko Bellic
22-08-2011, 20:33
Ovo je dobro za breakdance tak da...
Odlična! Svojevremeno sam je slušao poprilično često.
Cookie monsta
24-08-2011, 00:02
AJR62vsAg-0&feature=related
e da
AJR62vsAg-0&feature=related
e da
san andreas :D
rwII0k2bSpM&feature=related
e5QEAI_O2IA&ob=av2e
2bQG8v8kTGs&feature=relmfu
Duke of Earl
26-08-2011, 17:42
elHF-assiB4
Budući da sam ljen, pustit ću wiki da odradi moj posao:
A Prince Among Thieves is the second studio album by hip hop artist Prince Paul. It is considered an apex in the hip hop world, and was one of the most acclaimed concept albums of its time. The concept follows the story of an aspiring young emcee named Tariq, played by emcee Breezly Brewin, who needs to collect money to record a demo tape before a meeting with Wu-Tang Clan leader RZA. The story follows a desperate Tariq, who quits his low-paying job and turns to his friend True, played by emcee Big Sha, who plugs him into the world of drug dealing. The two make their way through the drug world, a police ambush, jail, and, finally, a deadly showdown.
Prince Paul aka. The Undertaker iz Gravediggaza. :)
Na albumu se, između ostalih, pojavljuju: Kool Keith, Big Daddy Kane i De La Soul.
dvv7c4BBKyg
GkLsZhhutks&feature=related
u1FKAvkXtOk&feature=related
Systematic Reverse
26-08-2011, 19:11
nije rap ali si me sjetio sa ovim postom jednog finog klasika.
mDUSkxtFwkg
:D
Niko Bellic
26-08-2011, 19:28
Evo jedna ODLIČNA rstva u live izvedbi! Enjoy...
ZrF4BJ1cwPE
Chupacabra
26-08-2011, 20:04
Wf3jzDb4H7o
I approve.
Sonic_Moronic
26-08-2011, 21:55
To Čupa, to.
MILF hunter
26-08-2011, 22:20
I novi Brotha je vani već dulje vrijeme, al' nikako da ga poslušam...
Niko Bellic
28-08-2011, 10:23
k_C_nhzdNFI
LQ488QrqGE4&ob=av2e
gSaLXJDTErI
VgSCdkjpw5Q&feature=player_embedded
Duke of Earl
28-08-2011, 16:32
DGcyQH7BJUM
Ovo mi prejako rula, nemogu si pomoć :( beat i flow su svemirski.
Niko Bellic
29-08-2011, 07:08
beflYVepPso
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOO
https://www.youtube.com/watch?v=1OgmNGyb8lw
: s
i malo opake ekipe
https://www.youtube.com/watch?v=Y-8CRdsA9QM
T O U G H L I F E
Sonic_Moronic
29-08-2011, 09:52
euj32zH-qQc&feature=player_embedded#at=233
Niko Bellic
29-08-2011, 15:34
Kurtis Blow ima najbolji flow. Pogledajte kako deda roka live.
YxrxgzyfF80
http://i.imgur.com/J7ZZk.jpg
beba nema zvečku
30-08-2011, 16:48
JdzcaDQHOyg
ne znam kak, al baš mi je jak drugi verse ovdje.
Niko Bellic
31-08-2011, 20:09
InyoltD1jIw
6WJFjXtHcy4&feature=relmfu
gući gući lui lui fendi fendi prada prada tntntntntntn
Duke of Earl
01-09-2011, 14:39
Ovo je baš onak, dosta loše.
Raoul Duke
01-09-2011, 14:47
Ovo je baš onak, dosta loše.
blago receno.meni se onako..place na sve ovo dns
Systematic Reverse
01-09-2011, 18:10
hipsterap?
beba nema zvečku
01-09-2011, 18:14
hip-hopster
Raoul Duke
01-09-2011, 23:00
hipster-hop
kako ja tog frajera nemogu ozbiljno shvatit otkad sam vidio ovo.
oDglnIuPn3E
Big P, homie, ak nisi čuo, homie,
Pop Dog, čitam Tripio na Motoroli,
rokam sve do boli, ko moj kompa Oli,
Boss Hawg, Dylan Dog sa Graberja, homie.
Imaš smoke, homie? Pere te smog, homie?
Skini se s mog, imaš svog, no homo, homie,
ak si u komi homie, ti nisi moj homie.
Kaj ima lima, homie? Suze od dima, homie,
sve štima, homie, bolje idi s njima, homie,
padaju žrtve, homie, ko Iwo Jima, homie,
brojite mrtve, homie, sa prve crte, homie,
safir od čina, homie, suze od dima, homie,
bomba od dima, homie, kad okidač polomim,
Homie! Sinestet, homie,
Sine-Sinestet, buraz, Sinestet, homie
Malo previše forsiranja wiggerštine. To i onaj grill na zubima, LOL.
Ink je legenda Hrvatskog hip-hopa, ubijao lajne dok smo ja i ti cuclali mljeko sa majčine sise probably. Vjerojatno jedan boljih repera u regiji što se tiče flowa. A rime, dosta internih fora ima u "Suze Od Dima" stvari, npr. Tripio je tip koji im slaže beatove i tako...moraš biti cijeli u Sinestetu da skužiš neke stvari. Grill je čisto iz zajebancije, da tipovi poput tebe to kažu itd... to i taj "gangsta" štih koji fura, ne misli ozbiljno... a i brijem da je kao Target otišao malo previše u britvu i zelenjavu pa svašta brije...
pvmDthgfMZ0
Samo što nekad brije previše na konjak, štikle i gunove.
Duke of Earl
02-09-2011, 14:36
Ink je legenda Hrvatskog hip-hopa, ubijao lajne dok smo ja i ti cuclali mljeko sa majčine sise probably. Vjerojatno jedan boljih repera u regiji što se tiče flowa. A rime, dosta internih fora ima u "Suze Od Dima" stvari, npr. Tripio je tip koji im slaže beatove i tako...moraš biti cijeli u Sinestetu da skužiš neke stvari. Grill je čisto iz zajebancije, da tipovi poput tebe to kažu itd... to i taj "gangsta" štih koji fura, ne misli ozbiljno...
Ma nije on tehnički uopće loš, kužim i interne fore zato jer slušam svu Sinestet ekipu, samo mi taj verse nije nikad sjeo :D A i prošlo mi je kroz glavu da je taj gangsta štih samo zajebancija, kao i kod Dječaka.
Cookie monsta
02-09-2011, 18:56
s4rPzavRHKg
Nigga Westside!
6WJFjXtHcy4&feature=relmfu
gući gući lui lui fendi fendi prada prada tntntntntntn
8bdeizHM9OU&ob=av2e
die antwoord su klasik žanra.
Ink je legenda Hrvatskog hip-hopa, ubijao lajne dok smo ja i ti cuclali mljeko sa majčine sise probably. Vjerojatno jedan boljih repera u regiji što se tiče flowa. A rime, dosta internih fora ima u "Suze Od Dima" stvari, npr. Tripio je tip koji im slaže beatove i tako...moraš biti cijeli u Sinestetu da skužiš neke stvari. Grill je čisto iz zajebancije, da tipovi poput tebe to kažu itd... to i taj "gangsta" štih koji fura, ne misli ozbiljno...
Ma nije on tehnički uopće loš, kužim i interne fore zato jer slušam svu Sinestet ekipu, samo mi taj verse nije nikad sjeo :D A i prošlo mi je kroz glavu da je taj gangsta štih samo zajebancija, kao i kod Dječaka.
Ni meni ali mislim da je bio napušen kad je to pisao pa eto... boli ga k.
btw. po meni najbolja domaća stvar ikad. Spot, poruka, flow, rime, beat... eto, to je primjer gdje je Ink rokao baš kako "treba":
-ljzsWBB5H0
Raoul Duke
03-09-2011, 08:40
Ink je prije bio bomba,al daleko od toga da je bio blizu jednom targetu il bahateeu IMO
Daj sjecas se je stvarno jebena pjesma,a sto se tice elementala kako ide vrijeme tako oni vise suxaju..Zalosno al eto,sto je,tu je.
Systematic Reverse
03-09-2011, 09:00
meni je isto dal' sjecas se dobra rstva, ali neznam jel' mi je ijedna druga stvar od njih dobra..
btw što se tice repera sa ovih prostora, neznam jel' mi itko bolji od moskrija.
koji je dead nazalost ,(
Ink je prije bio bomba,al daleko od toga da je bio blizu jednom targetu il bahateeu IMO
Daj sjecas se je stvarno jebena pjesma,a sto se tice elementala kako ide vrijeme tako oni vise suxaju..Zalosno al eto,sto je,tu je.
Dobro, po Targetu danas pljucaju iako meni na neki čudan način bolje zvuči nego dok je bio u Tram 11. Što se Inka tiče...opet ovisi o ukusima, Ink ima baš glasčinu za hip-hop i šteta što nekad jednostavno ne ubije stvar kako treba zato jer zabrije na krivu temu ili temu koja ne "puca" dovoljan broj ljudi.
Elemental se nažalost iskomercijalizirao do ibera, od spotova pa do tekstova, a i odjeće. Bio sam na zadnjem koncertu, niti jedna stara stvar već sve nove, znam - jebiga, treba promovirati novije albume ali mogli su 2-3 stvari za "dušu" ljudi na koncertu koji znaju šta je hip-hop, a ne za ove D-Girlsice koje skaču na prosere poput "Romantike" i "Reži me" itd... to jednostavno previše deviira od hip-hopa, previše gitare je tu i bubnjeva...beat treba, beat...
Ovo je pravi Elemental i pravi Ink:
432Y2Waa4tI
Raoul Duke
03-09-2011, 17:40
Dobro, po Targetu danas pljucaju iako meni na neki čudan način bolje zvuči nego dok je bio u Tram 11. Što se Inka tiče...opet ovisi o ukusima, Ink ima baš glasčinu za hip-hop i šteta što nekad jednostavno ne ubije stvar kako treba zato jer zabrije na krivu temu ili temu koja ne "puca" dovoljan broj ljudi.
Elemental se nažalost iskomercijalizirao do ibera, od spotova pa do tekstova, a i odjeće. Bio sam na zadnjem koncertu, niti jedna stara stvar već sve nove, znam - jebiga, treba promovirati novije albume ali mogli su 2-3 stvari za "dušu" ljudi na koncertu koji znaju šta je hip-hop, a ne za ove D-Girlsice koje skaču na prosere poput "Romantike" i "Reži me" itd... to jednostavno previše deviira od hip-hopa, previše gitare je tu i bubnjeva...beat treba, beat...
Target je otiso u kurac to se zna,iako stavi ovo na rostilj mu je takav chillout da je to cudo..Zao mi je sto se bahatee bacio u cini mi se web sranja jer on je imao liriku bomba flow bomba i sve stima,ocito je covjeku bilo dosta i bar je otiso sa dobrom titulom...Za elemental se u potpunosti slazem,a to za koncert i nove stvari,jebiga tako to ide,no to sto si ti rekao,stare stvari za stare i ajmo reci prave fanove ne bi bilo lose,ne samo elemental vec svi.Na takva sranja mi se eminem zgadio sa recovery-om koji je ok album al toliko balavaca i tipova sto slusaju milu kitica i ostale slusaju i furaju se da eminem ono eminem ovo..i on sam sa svojon rihanicon,ok oces para,al onda nemoj ocekivat istu "publiku" kao dok si tuka po stvarima iz Marshalla.Vecina izvodaca glume neki kurac samo da bi prstima prosli po vise novcanica..Jedan snoop koji je prije bio jako jako kvalitetan sad izbaci album u kojem se autotjuna i slicne pizdarije dok mu guetta slaze nesto ili katy perry muca i glumi kravu..Rap je spa na cisto ruganje,osim fala bogu na undergroundu koji je i dalje jak.Dok mi jedni JMT,Snowgoonsi,Lord Lhus himself i ostala skvadra nastavi stancat kvalitetno ja sretan...Malo sam se raspisao ko tenkre al neka,nije da svaki dan pisem ovako :D (malo sam odlutao od elementala i inka i targeta,pardon :D)
Systematic Reverse
03-09-2011, 17:58
EeUdqxhsIKs
:thumbs2:
Duke of Earl
03-09-2011, 18:55
Još jedan klasik:
3Y44HMezTCI
Raoul Duke
03-09-2011, 20:12
EeUdqxhsIKs
<3 :DD
Systematic Reverse
03-09-2011, 20:21
http://www.pcplay.hr/forum/download/file.php?avatar=2961_1283108166.jpg
<3
:D
Target je otiso u kurac to se zna,iako stavi ovo na rostilj mu je takav chillout da je to cudo..Zao mi je sto se bahatee bacio u cini mi se web sranja jer on je imao liriku bomba flow bomba i sve stima,ocito je covjeku bilo dosta i bar je otiso sa dobrom titulom...Za elemental se u potpunosti slazem,a to za koncert i nove stvari,jebiga tako to ide,no to sto si ti rekao,stare stvari za stare i ajmo reci prave fanove ne bi bilo lose,ne samo elemental vec svi.Na takva sranja mi se eminem zgadio sa recovery-om koji je ok album al toliko balavaca i tipova sto slusaju milu kitica i ostale slusaju i furaju se da eminem ono eminem ovo..i on sam sa svojon rihanicon,ok oces para,al onda nemoj ocekivat istu "publiku" kao dok si tuka po stvarima iz Marshalla.Vecina izvodaca glume neki kurac samo da bi prstima prosli po vise novcanica..Jedan snoop koji je prije bio jako jako kvalitetan sad izbaci album u kojem se autotjuna i slicne pizdarije dok mu guetta slaze nesto ili katy perry muca i glumi kravu..Rap je spa na cisto ruganje,osim fala bogu na undergroundu koji je i dalje jak.Dok mi jedni JMT,Snowgoonsi,Lord Lhus himself i ostala skvadra nastavi stancat kvalitetno ja sretan...Malo sam se raspisao ko tenkre al neka,nije da svaki dan pisem ovako :D (malo sam odlutao od elementala i inka i targeta,pardon :D)
Razgovarao sam s Remi 30tak minuta u VIP-u nakon koncerta, nebi o pojedinostima vezanima za Inka i zašto su se razizašli no možemo na P.M. ako te zanima ali rekla mi je da ne izlazi iz kruga ljudi. Mogu samo natuknuti da nije sve kako se čini i da je tu dosta toga bilo što nije trebalo. Pitao sam je za stare stvari - rekla mi je "dođi na sljedeći koncert". Navlakuša? Neznam, nisam bio. A trebao bi pitati ako je bilo, barem ljudi što su bili - i dali je bilo nekih starih stvari u koncertu u Puli što je nedavno bio poslje ovog na kojem sam ja bio. E sad, kad sam joj dao ruku i rekao "Svim zmijama oštrica" vidio sam u očima sjaj nostalgije, sad - dali je bio fejk ili ne...pitanje je, neznam... jednostavno... kad čujem stare stvari i ove današnje šta radi ekipa iz Elementala to su dva drugačija svijeta.
Eminem je jedan od najboljih freestylera ikad koji je živio na kugli zemaljskog. Slušam ga i on sam po sebi spada u stariju školu new school repa. Neznam kakav beef imaš vs njega ali dobro, sigurno si upoznat s njegovom pričom i znaš sigurno da nije fejk i znaš da je bio white trash na ulicama Detroita prije nego li je postao slavan... nažalost i on je iskomercijaliziran do ibera no prije su mu stvari bile dobre, čak i ovaj album zadnji "Recovery" de facto nije loš, ali gubi se onaj "osjećaj" za hip-hop to se slažem. Neznam šta da ti kazem više u vezi njega...poštujem ga radi onog što je napravio, ali opet znam da ga boli kurac za "respect" nekog tamo tipa iz zemlje za koju vjerojatno nikad nije niti čuo. Rihanna ima dobar glas, dapače, ubila je pjesmu ali ona nije hip-hop i to je to, nema šta tu tražiti...obožavam ženske vokale u hip-hopu ali to se onda radi ovako:
BVo5Y_yVdas
A to Rihanna nije tako da se tu isto parcijalno slažem. Želim žene u repanju ali ne tako kako je to zamislio g. Maršal.
Znaš gdje mi je ostao Snoop u sjećanju? Dre Day, diss protiv Eazy-E-a, e tu je roknuo...a sada...nemogu to niti napisati...užas... taj se tip totalno zagubio...dali on uopće repa više? Izgubio je strajpove odavno =/
Lijepo da si se raspisao, ne vidim zašto bi to bio bed...jedino što topic zagovara više postanje vidsa ali tko jebe to, mozemo i postati i malo više pisati...
Ali mislim da ćeš se s jednim složiti - koliko god pričali o tim "reperima" svi se vraćamo 2Pacu na kraju ;)
I ako ikad budem imao prilike sa "gosp. Curse" aka Remi popričati - volio bi joj pustiti ovo:
yDbmUI1gPAk
Jebiga, teško je kad sva prava hip-hop klijantela misli da si sa 17 rokala bolje nego sa tridesetak. Da ne kažem stvari s Stokom i Targetom od prije kad je ubijala... jbg vremena se očito mjenjaju, neki reperi ostaju reperi neki postaju fejkeri.
Duke of Earl
03-09-2011, 22:41
Ali mislim da ćeš se s jednim složiti - koliko god pričali o tim "reperima" svi se vraćamo 2Pacu na kraju ;)
Prije bi rekao da je 2pac naporan, odvratno precijenjen i jednoličan s svojim tematikama, al ajde.
Znaš po čemu znam da je kralj? Imaš npr. repera koji ima 2-3 stvari koje obožavaš. Ove druge ne slušaš. Imaš album ali eto možda ih okreneš jednom godišnje.
Nisam naišao na 2Pacovu stvar koja ne valja. Jednostavno kad je slušam kao da slušam najbolju njegovu stvar. Ne moram birati, samo stavim i ide lista.
Precijenjen? Možda u tvojim očima no pogledaj rap prije i poslje 2Paca...renovirao ga je. Samo to po sebi zaslužuje ogroman respect.
Neznam kako misliš "jednoličan"? Po čemu? Možda misliš na stil repanja 90tih godina ali iskreno - tada i danas to zvuči odlično, bolje nego sada...prije će biti da su svi njegov trend gonili nego on nečiji.
iE1FqiDFDbA
2Pac su lirike. Nešto nevjerojatno, mislim...tipu si mogao dati temu i stavio bi stvar na totalno druge levele... da ne kažem kakva mu je radna etika bila, pisao bi i bacao stvari kao da su zakurac...dok ne budu savršene... i zato je svaka stvar i danas slušana i savršena. Jer je tako htio.
Po meni je Dr. Dre precijenjen ali opet se radi o legendi, pogotovo po pitanju beatova.
btw. svi hvale Bahatog...nikad nisam slušao, mozda 2-3 stvari... OK mi je bio ali nije me "uhvatio" no opet to ne znači da ne roka...nebih znao što je s njim nestao je kao i pola te ekipe.
Duke of Earl
03-09-2011, 23:06
Ne kužim što pričaš, po čemu je on točno renovirao rap ? Prije, poslije i za vrijeme njega je postojala hrpetina tehnički boljih i orginalnijih MCeva. U tom periodu kad je bio najaktivniji, znači 93-96 otprilike, je izašlo na desetke all time klasika, svi odreda na razini, ili kvalitetniji i inovativniji od većine 2Pacovog opusa. Wu-Tang, A Tribe Called Quest, Digable Planets, GZA, Big L, Raekwon, Rootsi, Nas, Gang Starr, Biggie, Pete Rock & C.L. Smooth, Jeru The Damaja itd. Svi oni su u tim godinama izdali svoje najbolje albume, tak da bi gloficiranje 2Paca trebalo biti smiješno svakome ko je imalo ozbiljnije preslušavao žanr. Naravno, ne govorim da je loš, imao je odličnih stvari i njegov utjecaj na scenu i popularizaciju hip-hopa je ogroman, ali konkurencija u tom periodu je jednostavno prevelika za kazati kako je bio "najbolji ikad".
Jaooooo, Target...vidim ga skoro svaki dan ili kak se vozi na biciklu kroz kvart ili kak reže mado živicu. Ipak, bio mi je i ostao najbolji reper što ga je ovaj dio zemaljske kugle vidio.
Ne kužim što pričaš, po čemu je on točno renovirao rap ? Prije, poslije i za vrijeme njega je postojala hrpetina tehnički boljih i orginalnijih MCeva. U tom periodu kad je bio najaktivniji, znači 93-96 otprilike, je izašlo na desetke all time klasika, svi odreda na razini, ili kvalitetniji i inovativniji od većine 2Pacovog opusa. Wu-Tang, A Tribe Called Quest, Digable Planets, GZA, Big L, Raekwon, Rootsi, Nas, Gang Starr, Biggie, Pete Rock & C.L. Smooth, Jeru The Damaja itd. Svi oni su u tim godinama izdali svoje najbolje albume, tak da bi gloficiranje 2Paca trebalo biti smiješno svakome ko je imalo ozbiljnije preslušavao žanr. Naravno, ne govorim da je loš, imao je odličnih stvari i njegov utjecaj na scenu i popularizaciju hip-hopa je ogroman, ali konkurencija u tom periodu je jednostavno prevelika za kazati kako je bio "najbolji ikad".
Kako ne kužiš? Pa naveo si tu evo za početak Nasa, neznam po čemu je Nas tehnički bolji od Paca. Nadam se da čitaš lirike, a što se Bigija tiče - došli su u isto vrijeme tako da on nije toliko relevantan.
Moji argumenti su gore navedeni, ne namjeravam se kačiti oko toga bzvz, napisao sam u stilu da svatko ima svojeg konja kojeg brani i na kojeg će uložiti pare, no od svih navedenih, od Wu-Tanga pa do Jerua - nemože mi izazvati emocije kao Pac u svojim pjesmama.
"Gloficiranje"...misliš na glorificiranje...ok, neznam zašto bi bilo smješno... pa ima ljudi koji su od samih početaka u repanju i reći će ti istu stvar kao i ja, i opet iste ljude koji će imati tvoje mišljenje to apsolutno nema veze s time... ne trebaš se postavljati u dominantnu poziciju, to su sve odlični reperi samo što ću uvijek za 2Paca govoriti da je kralj repa i to je moje mišljenje.
bHpw6CzprNY
Najbolji od najboljih. Eli Porter.
Niko Bellic
04-09-2011, 00:26
Momci. Ovakve su rasprave kao da raspravljate koja je boja ljepša. Svi su tu dali svoj doprinos. Istina, neki malo više nego što su trebali, a neki malo manje nego što su mogli, no to je sve danas potpuno nebitno. Tupac je bio pojava, odnosno bio je u to vrijeme jedna veoma karizmatična ličnost, a imao je i još nekih protekcija sa strane i zato je i isplivao na površinu za razliku od ostalih koji nisu bili te sreće. Osobno puno više cijenim jake i unikatne stvari, nego kad si ekipa zabrije pa štanca pjesme kao na traci, a u to vrijeme štancali su skoro svi. Ova je stvar svojevremeno razvalila, no i dan danas ubija. Da je barem bilo više takvih...
U9Q0jPyrja0
Instane In The Membrane plagijat?
btw.
BbX5cuvLRWs
=D
btw. zajebao sam se gore u vezi Bigija, nije došao u isto vrijeme kao 2Pac, dapače - kopirao ga je u mnogo stvari.
It's all about Versace, you copy my style...S;)
Niko Bellic
04-09-2011, 01:38
Instane In The Membrane plagijat?
Hahahahaha
K9F5xcpjDMU&ob=av2e
Znam da želiš reći da je Cypress Hill onda kopirao Black Sheep ali.. nije baš toliko očito mislim da se ne radi o tome, skreč je pomalo sličan ali House Of Pain je definitivno išao putanjom Insane In The Membrane.
btw:
cP0wsET8__Y
Legendarna...
Niko Bellic
04-09-2011, 01:57
v5BZom3vY0g
Beat ravno iz raja. Enjoy... 8)
Raoul Duke
04-09-2011, 10:37
it_NIjbfi7M
Evo da ne ispada da samo serem...:D
Duke of Earl
04-09-2011, 11:28
v5BZom3vY0g
Beat ravno iz raja. Enjoy... 8)
Genijalna stvar, beat, lirike i flow, sve se savršeno posložilo.
/cut
Sad te malo bolje kužim, meni je recimo 2pac bio najbolji reper kad sam imao 15-16 godina, ali čim sam malo kasnije počeo otkrivati Wu-Tang, Gravediggaze, Rootse i većinu klasika tog razdoblja, ne sjećam se da sam ijednom upalio 2paca. A što se tiče Nasa, mislim da bi se većina kritičara i iskusnih hip-hop slušatelja složilo da se nijedan 2Pacov album u cijelini nemože usporediti s Illmaticom. Kad bi pogledali cijele diskografije, 2pac možda i je bolji od Nasa, koji nikad nije uspio nadmašiti svoj prvi album, ali Illmatic je jednostavno savršen hip-hop album bez sekunde fillera (ponajviše zbog odlično procijenjenog trajanja od 39 minuta, u vrijeme kad su dupli albumi od 2 sata bili dosta česti (All Eyez on Me npr., koji često gubi na snazi i ima dosta fillera baš zbog tolikog trajanja), svaka lajna na mjestu, i s najboljim producentima tog vremena (DJ Premier, Pete Rock, Q-Tip i Large Proffessor (fali im jedino RZA :) )). Jebiga, to su gole činjenice, ali očito da tebi 2pac osobno puno znači pa nećeš promijenit mišljenje, ali ja se svejedno nemogu suzdržat od komentiranja.
Evo za kraj:
Wbq3axLwamE
Check me out y'all, Nasty Nas in your area
About to cause mass hysteria
Before a blunt, I take out my fronts
Then I start to front, matter of fact, I be on a manhunt
You couldn't catch me in the streets without a ton of reefer
That's like Malcom X catching the Jungle Fever
King poetic, too much flava, I'm major
Atlanta and braver, I pull a number like a pager
Cuz I'm am ace when I face the bass
40 side is the place that is giving me grace
Now wait, another dose and you might be dead
And I'm a Nike head, iwear chains that excite the feds
And aint' a damn thing gonna change
I'm a perform a strange show the mic wonder was born the game
Nas, why did you do it?
You know you got the mad fat fluid when you rhyme, it's halftime
Right...(echos) X3
It's halftime...
It's like that, you know it's like that
I got it hemmed, now you never get the mic back
When I attack, there ain't an army that could strike back
So I react never calmly on a hype track
I set it off wit my own rhyme
Cuz I'm as ill as a convict who kills for phone time
I'm max like cassettes, I flex like sex
In your stereo sets, Nas will catch wreck
I used to hustle, now all I do is relax and strive
When I was young, I was a fan of the Jackson 5
I drop jewels, wear jewels hope to never run it
Wit more kicks than a baby in a mother's stomach
Nasty Nas has to rise, kid, surprise
This is exercise til the microphone dies
Back in '83, I was an MC sparking
But I was too scared to grab the mics in the parks and
Kick my little raps cuz I thought niggaz wouldn't understand
And now in every jam I'm the fuckin man
I rap in front of more niggaz than in the slave ships
I used to watch C.H.i.P.S, now I load glock clips
I got to have it, I miss Mr. Magic
Versatile, my style switches like a faggot
But not a bisexual, I'm an intellectual
Of rap, I'm a professional but that's no question, yo
These are the lyrics of the man, you can't narrate, understand
Cuz in the streets, I'm well known like the number man
In my place wit the bass and format
Explore rap and tell me Nas ain't all that
And next time I rhyme, I be foul whenever I freestyle
I see trial niggaz say I'm wild
I hate a rhymebiter's rhyme
Stay tuned, Nas, soon the real rap comes at halftime
Right...(echos) X3
It's halftime
I got it going on, even flip 'em on this song
Every afternoon, I kick half the tune
And in the darkness, I'm heartless like when the narcs hit
Word to Marcus Garvey or heartless Sparkton
Cuz when I blast a herb, that's my word
I be slaying them fast, doing this, that and third
But chill, past the Andre and let's lay
I bag bitches up at John Jay and hit a mantinee
Putting hits on 5-0
Cuz when it's my time to go, I wait for God wit the 4-4
And biters can't come near
And yo, go to hell to the foul cop who shot Garcia
I won't plant seeds, don't need an extra mouth I can't feed
That's extra Phillie change, more cash for that weed
This goes out to Manhatten, the island of Staten
Brooklyn, Queens is living fat and
The Boogie Down, nuff props, enough clout
Ill Will, rest in peace, yo, I'm out
Right...(echos)X3
It's still halftime
Niko Bellic
04-09-2011, 12:13
YFbLRZCExBk
MILF hunter
04-09-2011, 12:14
VA8hzUDXvtk
:friends:
Niko Bellic
04-09-2011, 12:30
Obožavam ovu stvar...
6auk1TkGtVQ&ob=av2n
Ice Cube <3
TMZi25Pq3T8&ob=av3e
@Duke of Earl
Ne.. nisam ja subjektivna osoba, ako je netko bolji onda je bolji ali opet svi mi imamo različita mišljenja i poglede na takve stvari. Evo recimo u mojem slučaju - 2Paca nisam kužio sa "16-17 godina" kako sam ga skužio tek sada u svojim 20tima. Neke stvari sam uzima zdravo za gotovo niti sam dobro spajao misli koje je pretočio u stvari putem rima.
Još nešto u subjektivnosti - više volim east side repere nego west side, tako da nije da imam neke pretenzije prema 2Pacu nego eto, takvog sam mišljenja i gotovo.
Što se fillera tiče...neznam iskreno, meni su nekako dio cijelog hip-hop foklora, čak i volim da ih ima solidan broj. Opet - ukusi su različiti.
Zašto bi se suzdržavao...ne kužim...pa imaš pravo na mišljenje kao i svi mi, niti netko traži od tebe da se suzdržavaš.
btw. evo za kraj ;):
rrpd2kySJ7I
Duke of Earl
04-09-2011, 13:59
Što se fillera tiče...neznam iskreno, meni su nekako dio cijelog hip-hop foklora, čak i volim da ih ima solidan broj. Opet - ukusi su različiti.
Neznam jel koristimo isto značenje fillera, ja sam to spomenuo u negativnom kontekstu, kao pjesma ili skit koja je daleko inferiornija ostalima na albumu, i služi samo za umjetni produžetak trajanja.
Npr. ovo:
xWYRFSPbKVs
Užasan polu-disco beat zvuči kao da je izašao iz radionice MC Hammera, vrlo slaba tematika i tekst, i katastrofalan skit zadnjih par minuta, neugodno mi je poslušat pjesmu do kraja.
VA8hzUDXvtk
Ovo mi mnogo valja.
Neznam jel koristimo isto značenje fillera, ja sam to spomenuo u negativnom kontekstu, kao pjesma ili skit koja je daleko inferiornija ostalima na albumu, i služi samo za umjetni produžetak trajanja.
Npr. ovo:
xWYRFSPbKVs
Užasan polu-disco beat zvuči kao da je izašao iz radionice MC Hammera, vrlo slaba tematika i tekst, i katastrofalan skit zadnjih par minuta, neugodno mi je poslušat pjesmu do kraja.
Pa filler može imati samo jedno značenje, npr. da zamjeni nešto što je trebalo biti rečeno dok beat ne prođe ili u freestyleu koji daje freestyle reperu "mjesta za razmišljanje", a da ne ispadne glup poput: "yo", "you know what I mean", pa čak i "whattup" i ostale pizdarije... u biti riječ koja drugima daje do znanja da sugovornik razmišlja ali mora to obrazložiti na određen način... u rapu je to tako (naveo sam par primjera gore)... i iskreno kazem ti - ne smeta me baš previše, dio mi je cijele kulture npr. kad netko kaže "giiiieeah" znam da mu je to filler ali pakleno mi zvuči pa eto tko ga jebe, ok je =D
Duke of Earl
04-09-2011, 15:46
Opet me ne kuzis :( Evo ti sluzbeno objasnjenje:
Albums of music were typically of a set size determined by the physical medium such as the vinyl record or CD. Artists might then haveSto pad out their material to the standard length by including filler tracks of lesser quality and this was normal for popular music.
Ne kuzim ja tebe no ti ne kuzis mene. Mislio si na filler stvari tek toliko da su tamo, da popune do standarda. OK... iskreno nisam primjetio to previše kod 2Paca ali ako ti imaš takav feeling, eto...ok.
Duke of Earl
04-09-2011, 16:13
Evo, napokon smo se skuzili onda :) Ti pod filler mislis na rijeci koje popunjavaju prazninu izmedu lajnova, ja mislim na slabije pjesme koje popunjavaju visak vremena na albumu. Sad mozemo prestat s ovom raspravom i nastavit s linkanjem kvalitetnog hip-hopa :)
S0wlPnHuaN4&feature=related
KdHD3tIR3X0
Hey yo doctor, here's another proper track
and it's phat, watch the snipa, time to pay the pipa,
and let that real shit provoke, see you's a wanna be 'loc
and you'll get smoked and i hope that your fans understand
when ya talk about preyin me, the same records that ya
makin' is payin me
Muthaphuckk Dre
Muthaphuckk Snoop
Muthaphuckk Death Row
Yo, and here comes my left blow
MILF hunter
04-09-2011, 17:45
VA8hzUDXvtk
Ovo mi mnogo valja.
To mu je sa zadnjeg albuma, ako se ne varam. Divan spot i divna pjesma, nekako se sve doima poznatim :)
DJ Not Nice
05-09-2011, 01:17
2oF9jjUmk1w
Niko Bellic
05-09-2011, 02:12
rzhxRNSkhKM
http://youtu.be/VEX57o9G0Ow
beba nema zvečku
05-09-2011, 18:55
E_Lg7-oq2VQ
kak mi je ovaj rnb hook prejeben. :rotfl:
UIJjK3IV3E0&feature=player_embedded#!
Niko Bellic
06-09-2011, 17:54
CQ27AM3RTv8
Mafioz0r
06-09-2011, 20:13
Fresh Donkey, veterani domovinskog rapa stižu s najtvrđim beatom na ovim prostorima:
rN9MMCXinDU
BORI SE ANTE MITRALJEZ ANTE
Cookie monsta
07-09-2011, 23:23
uiHR9_1i04M
Tram 11 i El bahatte-a u lektire ubacit
Niko Bellic
07-09-2011, 23:32
E9-1kukN6KI&NR=1
Duke of Earl
08-09-2011, 05:37
slqQ4ND8NGY
Jack White i ICP obrađuju Mozarta. Savršeno je.
4LaDeQS3F-8&feature=fvst
bezvremenska
Sonic_Moronic
08-09-2011, 09:18
slqQ4ND8NGY
Jack White i ICP obrađuju Mozarta. Savršeno je.
Ovo rula :pray:
Duke of Earl
08-09-2011, 14:24
Da, jebeno je. Fora mi je ekipa koja sere zato kaj su se usudili obradit Mozarta, a Mozart Bog je stvarno napisao zajebantsku pjesmu o lizanju/ljubljenju guzice 1782. godine.
Systematic Reverse
08-09-2011, 14:49
U76Nde6rMTw
Duke of Earl
08-09-2011, 14:56
Rula. Posvećeno Big L-u, očito.
uFHkNRjSVpA
Systematic Reverse
08-09-2011, 15:10
i jay-z nekad jebao keve.
:)
Niko Bellic
08-09-2011, 16:00
4ZTrfrpTrlw
1VRZq3J0uz4
Niko Bellic
08-09-2011, 16:43
Buahahahaha... Koji carevi! :rotfl: :pray:
QMvEcTarePY&NR=1
Sonic_Moronic
08-09-2011, 21:08
Da, jebeno je. Fora mi je ekipa koja sere zato kaj su se usudili obradit Mozarta, a Mozart Bog je stvarno napisao zajebantsku pjesmu o lizanju/ljubljenju guzice 1782. godine.
Pogledao sam kasnije, napisao ih je više, nisam imao pojma :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Mozart_and_scatology
Here is an example, from a letter of 5 November 1777 to his cousin Maria Anna Thekla Mozart. The German original is in rhymed verse.
Well, I wish you good night
But first shit into your bed and make it burst.
Sleep soundly, my love
Into your mouth your arse you'll shove.
Jebote :pray:
Niko Bellic
10-09-2011, 13:55
EFv9ef-Jk9M
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Sonic_Moronic
12-09-2011, 14:27
E7SOPZj5g9M&feature=related
beba nema zvečku
12-09-2011, 14:56
ja sam posto to prije puno strana. ja sam kulniji od tebe.
Sonic_Moronic
12-09-2011, 15:01
Tsk :D
Nađe se stvarno ubojitih traka među njihovim ranijim stvarima.
vqG0ILV7e2s
HU HA CANTONA
Cookie monsta
12-09-2011, 16:49
nDK1HJrlRcI&feature=related
Jel to neka šala ? :D
glUG04b4KP0&feature=related
KutXyPEEbQs
rL9ihXiFAko
zaaoFbNsyf4
4HmvRqJArxY
B4nWYGSoSoU&feature=related
beba nema zvečku
12-09-2011, 21:06
TpL-9Xs-ZKo&feature=relmfu
mladi predah od postanja hip hop stvari.
Duke of Earl
12-09-2011, 21:16
Ovo sam izvukao iz tog intervjua :)
sx0x6gWUFWI
Baš jako rula beat.
beba nema zvečku
12-09-2011, 21:20
brijem da priča o ovoj stvari
D0OLFLnzz7w&feature=related
kaže da je G.U.R.U. na njoj i to
Duke of Earl
12-09-2011, 21:21
Priča o njoj izgleda, ali producirao je i prvi dio :D Kako god, obadvije su odlične.
beba nema zvečku
12-09-2011, 21:27
ma Primo je bog što se tiče hip hop produkcije. Bilo na 101. neki njegov radio show, predobro nekaj, frajer pričal da je nekaj radi za christina aguilera.u.(umrl sam na to) i sranja.
kad smo već kod genijalnih producenata i njihovih radio emisija
PdWeQAdniuI
Death By Sexy
15-09-2011, 15:16
pfFD709OtFM&feature=related
DEJUM!
Duke of Earl
15-09-2011, 15:58
Rula taj soundtrack.
t0JKWeYcwNY
beba nema zvečku
15-09-2011, 16:14
fq0NrpsS-ho&feature=related
:pray: :pray:
Death By Sexy
15-09-2011, 16:28
Valja!
-vtWNDI_EOI&feature=related
xNgPwTcM6ek&feature=related
beba nema zvečku
16-09-2011, 15:21
još malo Rugged Mana, najte zamerit.
C8n26INFtLk&feature=related
Duke of Earl
18-09-2011, 16:09
Kršćanski rap lol. A i flow mu je debilan zato jer je jednostavno prebrz.
beba nema zvečku
18-09-2011, 16:21
fakat je prebrz, s pubertirajućim glasom zvuči ubrzano
btw
poglečte kaj je u suggestionima (8QxRlaoVdC4&feature=related)S:D
Duke of Earl
18-09-2011, 16:31
RBA-xi8WuCU
Meni je ovo još uvijek najbolja kombinacija metala i rapa.
Kršćanski rap lol. A i flow mu je debilan zato jer je jednostavno prebrz.
Zar je bitno jel kršćanski? Ako je lik vjernik, šta ćeš mu, bar poštuj njegovu odluku, Nisam ni ja nekakav vjernik al mi to uopće ne smeta.
Zbog flowa sam i stavio pjesmu, nisam nikad čuo nešto brže pa me zanimalo šta će reći neko iskusniji u rapu o pjesmi, hvala na mišljenju. Meni se pjesma sviđa, zbog onog dijela di ide malo brzo pa uspori. Viš kako jednostavno.
Systematic Reverse
18-09-2011, 17:11
nelezi mi stvar nikako, ali beat nije los. :)
Duke of Earl
18-09-2011, 17:36
_KMEieWuils
mortician
20-09-2011, 19:50
n0mV8gfHzIE&feature=related
Duke of Earl
20-09-2011, 20:52
Dobro !
Raoul Duke
21-09-2011, 08:45
Bolji je original imo
uauwPIu9K4QS:pray:
U9Q0jPyrja0
Najbolja stvar ikaaaad.
http://soundcloud.com/rappcats/madlib-r ... ck-raekwon (http://soundcloud.com/rappcats/madlib-remix-inspectah-deck-raekwon)
Madlib jeben.
Nego, ovo mi je jebeno dobar album pa bih svima savjetovao da ga posluasaju.
http://www.last.fm/music/Del+tha+Funkee ... +the+Brain (http://www.last.fm/music/Del+tha+Funkee+Homosapien/Both+Sides+of+the+Brain)
o0xDGXotGIE
Biti će čekirano. ^^
OT:
s4iR668Ki3I
DJ Not Nice
27-09-2011, 23:07
yZVXs3v9qbk
beba nema zvečku
30-09-2011, 16:03
leWiiK-ioy0
Killah Priest :pray: !
GexRgsVwswA
Z-zL_paDVTc&feature=related
Komentari na ovo. :)
Systematic Reverse
01-10-2011, 21:18
zanimljivo.
Y_FkjkLbLAk&feature=related
Dabl post, jebiga.
Gledao sam malo nokaute Tysona na tubeu :D
fGx6K90TmCI&ob=av2e
MILF hunter
06-10-2011, 15:56
qdeH7QhGiRg
Duke of Earl
06-10-2011, 17:49
5jEXCEs-c7w&feature=related
Duke of Earl
06-10-2011, 18:55
Moram doublepostat, album je jeben !
yycEmz8Tpgc
beba nema zvečku
06-10-2011, 18:58
Heavy Mental ubija.
jWwMatBr5xk
ni ostali mu nisu loši i ima ih ko i Killah Priesta. :)
evo jedna s Laswell produkcijom.
3lBJIu8m0B4
edit:
evo malo jako sjebanog sranja
rV0MsEJjfU8&feature=related
beba nema zvečku
07-10-2011, 18:37
z7s14u6OaS0&feature=related
:pray: :pray: :pray:
DJ Not Nice
08-10-2011, 12:05
ZBb0yh-pZOM
Duke of Earl
10-10-2011, 19:07
TU7nY7bO1A8
Možda blago lošije od zadnja dva singla, ali svejedno vrlo slušljivo.
beba nema zvečku
11-10-2011, 08:59
beat razarararara
1-W-ZgywzOY&feature=player_embedded
Duke of Earl
12-10-2011, 19:37
TU7nY7bO1A8
Možda blago lošije od zadnja dva singla, ali svejedno vrlo slušljivo.
lol već mi dva dana ritam i refren ne izlaze iz glave. Možda i najcatchy stvar koju su napravili.
Niko Bellic
13-10-2011, 08:45
5FT0-GdA4Ss
Tko ovo ne lajka opal bu sa bajka.
Systematic Reverse
13-10-2011, 16:12
HxGKgFaXlYM
stvar moje mladosti ;(
odma me fleševi pucaju:D
edit:
jos jedna iz mladosti, krenulo me..
cnA1rEZkmLg
<3
Niko Bellic
13-10-2011, 17:20
Čini mi se da smo proživjeli iste mladosti. Čak imam i kompilaciju s tim pjesmama na original CD-u. Beat that!
Serem, imam samo "Svaki pas ima svoj dan". Ona prva mi je bila na kazeti. Postao sam senilan. Jebiga.
Sjećaš li se ove pjesme?
bJ76zayH2Q4
Systematic Reverse
13-10-2011, 17:40
jok, prvi put je cujem.
Duke of Earl
13-10-2011, 18:32
c1hmXa14Hxs
joj kako je ovo nenormalno.
Superlogical this, superlogical that
Digital, take it back with superlogical rap
Have a shootout, at midnight, we'll see who's quicker
Forty four colt jolt, all you seen was the flicker
You distressed like the damsal, lost like little Hansel
Your flame couldn't generate the heat of a candle
Me, I be a Killa Bee, keeping exilery
Gold-plated desert e, shoot ten millime'
Faster then millipede, you try to end the sea
Your body being found in the neighbor yard artillery
yk4RTJzmlgo&feature=related
Ovo je isto gadno.
They applause when I make my entrance
I move on 'em with age and experience, before I start the sentence
The rhyme was designed to meet most demand
Is enough to compensate, fertilize the land
He blew out the belt drive, M.C.'s they felt vibes
Powerful dart, narrowly missing your whole tribe
Scientists look, at the magnitude and devastation
But the strands of heavy metal seem to have no relation
But it's always potential for large scale disasters
Because the instrumentals, spins a hundred times faster
Many was taken, is at the price of a pawn
And the collective lost had left, thousand of mourn
Them Clansmen, are the nucleus of hip-hop
There's no room for error, M.C.'s will get dropped
Evidence of terrifying threats from heat pressure
Power by strong winds that blew rhymes off the dresser
The words spread through the town from Yonkers to Leffers
And to kill off the slang was a city wide effort
But they couldn't be more wrong, my click was all strong
Fit together seamlessly, til you're all gone
beba nema zvečku
13-10-2011, 18:41
već si postal to u onaj prijašnji raperski topic :D
Duke of Earl
13-10-2011, 18:43
već si postal to u onaj prijašnji raperski topic :D
Nemogu ga se naslušat, stalno se vraćam na njega, početna točka za sav rap koji slušam :) A i dosta ljudi nije poslušalo Grandmasters, najbolji album poslije Liquid Swordsa. Makar je Pencil sa Pro Toolsa, al ajde :)
Mafioz0r
13-10-2011, 23:05
MC dälek predstavlja novi projekt (Iconaclass) u KSETu 20.10. Album je procurio i skroz je ok i bude mi se ko pridružio na koncertu?
ucEgPStTTn8
ov2VhFyTKYE&feature=related
beba nema zvečku
14-10-2011, 14:37
imam kolokvij dan poslije :cry:
Mafioz0r
14-10-2011, 17:25
Lol, kolokvij u listopadu. Bome ste napredni vi strojari, ja sam tek ovaj tjedan upisao godinu. :)
Cookie monsta
16-10-2011, 00:17
X203WIT3mYk&feature=related
Duke of Earl
19-10-2011, 14:43
7iztp036z54
feat. Kool G Rap, Grand Puba, C.L. Smooth, Big Daddy Kane, Pete Rock, Q-Tip.
All star ekipa, i odlična stvar.
Duke of Earl
24-10-2011, 14:20
y9GJk0iOjnE
Moram više poslušat ovaj album. Produkcija svega by Metal Fingerz aka MF DOOM aka Daniel Dumile :)
A kome treba preporuka random dobrog albuma, nek se referira na ovu listu, dosad najbolja lista kvalitetnog hip-hopa koju sam vidio:
http://img84.imageshack.us/img84/1843/unled4a.png
Poslušao sam nekih 70 %, a čuo sam za sve :D Nekad sam sebe iznenadim širinom vlastite glazbene "načitanosti" 8)
Sonic_Moronic
24-10-2011, 18:36
Prepoznajem 70% kavera a poslušo sam negdje 4 albuma :)
Lijepa lista, ima povlašteno mjesto na hardu.
y9GJk0iOjnE
http://img84.imageshack.us/img84/1843/unled4a.png
Taman kad mi ponestaje ideja što bih sve mogao preslušati, Cheers! A Take Me To Your Leader je jeben album. :)
Mafioz0r
24-10-2011, 22:30
Odlični su bili Iconaclass u četvrtak. Dalek je odradio većinu stvari s albuma i EPa, plus live mix nekih pjesama s DJ Motivom u pozadini. Moćno to zvuči uz dodatnu buku i skrečeve. Za zagrijavanje su poslužili Scriptor iz Sinesteta s fora jazzy pozadinama i Vule Košmar, ridikul iz Dubrave kojeg su valjda dovukli da show ne bude prekratak.
edit:
Obradili Microphone Fiend u bisu. :)
Mafioz0r
25-10-2011, 18:20
E Duke, jesi na kraju išo na Red & Meth koncert prošle godine?
Duke of Earl
25-10-2011, 19:10
Jesam, s frendom, bilo je ok, ali mi se jako teško priviknut na količinu wiggera u klubu, baš mi je nekako awkward vidjet ogromnu hrpu bijelaca u smiješno preširokoj odjeći, koji se sat vremena deru razne "ghetto" izraze, s uzdignutim rukama u W znaku, i na sve druge načine pokušavaju emulirati ponašanje crnaca iz siromašnih Brooklynskih četvrti, a žive s mamom i tatom u mirnom susjedstvu nekog malog hrvatskog grada, gdje se posljednji nasilni izgred dogodio 1963. Nemaju ljudi baš neki svoj identitet :( Mislim, bilo je i dosta normalne ekipe, ali pretpostavljam da je koncertima takvih poznatih repera uvijek veća količina komičnih forsera.
Worthaur
26-10-2011, 18:17
Op izasao novi prti bee gee
Mafioz0r
26-10-2011, 19:40
S
Aukurac. Sumnjam mi wiggeri mogu upropastiti koncert, ali odjednom nisam toliko zagrijan za Ghostface-a u Aquariusu. Misliš ti ići? Ili netko drugi s foruma?
Bruno ce povesti svoje wigger frendove
beba nema zvečku
26-10-2011, 21:24
nejdem na gostfejsa,kaj sereš, zrezal te bum s kosturom. (_vzPEmII9lQ&feature=feedrec_grec_index)
Dobra kamuflaža, jesi riješio zadaću?
Duke of Earl
26-10-2011, 21:34
S
Aukurac. Sumnjam mi wiggeri mogu upropastiti koncert, ali odjednom nisam toliko zagrijan za Ghostface-a u Aquariusu. Misliš ti ići? Ili netko drugi s foruma?
Nejdem, nemogu si priuštit. A nije da ti mogu upropastit koncert, ali se baš čudno osjećaš :D Iz tog razloga nebi nikad solo išao na neki mainstream hip-hop koncert. Doduše, vjerujem da će na Ghostu bit normalnija ekipa, za Metha & Reda znaju i ljudi koji nikad za Wu-Tang nisu čuli, oni su ipak dosta eksponirani, pa je shodno tome na njih došlo i puno više takvih wigga klinaca.
Duke of Earl
28-10-2011, 10:42
Sad sam se sjetio još jedne zanimljivosti s Meth & Red koncerta, nešto što je valjda moguće samo u ovom dijelu Europe, upoznao sam wiggera koji mrzi afroamerikance. Uletio mi random lik, vidno na speedu ili kokainu, s pričom kako se oni usude imat tako skup merch. Bez ikakvog razloga prstom uperi na ogromnog crnca na merch štandu, i kaže, citiram: "Kaj meni ova glupa crnčuga iz geta ima tu doć prodavat majce za 180, kaj on misli da smo mi glupi, kužiš me buraz" :pray: Ja ga gledam i ne vjerujem što upravo slušam na jebenom hip-hop koncertu. Reko kužim te, i moram sad ić (Bio je velik i imao je 6 prijatelja oko sebe, stvarno nebi imalo smisla ulazit u raspravu.) Mislim da je i netko jednom na ovom topicu izjavio "kaj slušate te glupe cnce, slušajte naše zagrebačke repere", ali nisam mislio da je moguće da netko u stvarnom životu može bit toliko mentalno oduzet.
beba nema zvečku
28-10-2011, 11:13
super su takvi (_5KDGM9wj4U)Slikovi.
evo da nastavimo u tom stilu :P
ecOKP4_lFsg
Duke of Earl
28-10-2011, 11:27
http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/126/314/3cd8a33a.png?1306264975
A ovo od Celph Titleda je jebeno. A komentari na videu su komedija, frajeri se 10 strana svađaju jel je Celph bijelac, kubanac, hispanac ili polu-bijelac polu-kubanac :pray:
Mafioz0r
28-10-2011, 11:58
Aj super da R.A. nije židov, sad ga napokon mogu poslušati. :D
Inače baš je dobar zadnji album Ghostface-a (Apollo Kids), a i pohvalno je što nakon Fishscale više ne ubacuje naporne skit-ove između pjesama.
Cookie monsta
30-10-2011, 11:40
r3QZUpSU-CQ
Našo pjesmu nakon 7 godina, huh
beba nema zvečku
30-10-2011, 19:22
wq3So0hif2U
ovo mi je fora stvar.
Systematic Reverse
03-11-2011, 00:30
icJVAX6bFPs
Mafioz0r
04-11-2011, 18:08
KILLAH PRIESTSje support Ghostfaceu večeras :pray:
Koji sam ja imbecil, više puta pogledam najavu na aquarius.hr i tek sad uočim boldano ime Killah PriestSpri vrhu stranice. U biti ne bih ni primjetio da ga čovjek na last.fmu nije dodao na event. U svakom slučaju, karta je u džepu, idem saznati koliko Killah Priest albuma stignem poslušati u dva i pol sata.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.