Pogledaj cijelu verziju : Glasanje za igru 2009. godine završeno!
Community PC Playa je svoje odglasao. Igra 2009. godine je Dragon Age: Origins koja je uvjerljivo pobijedila i u kategoriji za najbolji RPG.
Sve kategorije imaju svoje pobjednike, što možete pogledati u samim temama u kojima se glasalo kao i novom PC Playu #131 koji izlazi 26. veljače. U časopisu ćete također moći pročitati koji su forumaši osvojili nagrade za najbolje komentare.
Hvala svima na glasanju, a vi polako počnite skupljati svoje favorite za 2010. godinu.
Grammar nazi
17-02-2010, 13:15
Jao. Ne mogu reći da mi je drago.
E da, FPITT
red-bull911
20-02-2010, 16:08
Ma Modern Warfare :rambo: je triba bit igra 2009.Loš multiplayer je loš ali priča singleplayera je mrak!!!!!
Dragon Age jede taj mrak za doručak.^^
red-bull911
20-02-2010, 17:26
O.K. Dragon age je super igra,ipak je to Bioware,ali da li je to naj igra 2009?neznan baš 8)
O.K. Dragon age je super igra,ipak je to Bioware,ali da li je to naj igra 2009?neznan baš 8)
Je, nadmašila je apsolutno svaku igru u 2009.
Što samo svjedoči o osrednjoj godini. Bez daljnjega je da dobar, ali dejavu što se kroz njega provlači je neporeciv.
Arbiter of Change
20-02-2010, 23:37
Deja vu? Ako s tim misliš namjeran retro stil i odmicanje od akcijskih hibrida onda se slažem.
Pa da. Naravno da će nekom klincu koji je počeo igrat 2007 to biti nešto novo i uzbudljivo. Meni je to više neka vrst dobro došlog nostalgia tripa.
Nisam igrao ni jednu igru koja je izasla ove godine...
Ni prosle...
A ni pretprosle.
baldrick_
23-02-2010, 00:30
Deja vu? Ako s tim misliš namjeran retro stil i odmicanje od akcijskih hibrida onda se slažem.
nije ni samo to, deja vu po pitanju opšte forme biowarevog rpg-ova - likovi već viđeni, koncept glavnog questa već viđen, pa onda warden/paragon/jedi uloga glavnog junaka koji je zaštitnik univerzuma, itd. igra je jedan velik deja vu, a i sam setting.
Arbiter of Change
25-02-2010, 01:02
To nije toliko deja vu koliko BioWareova stara formula od kada postoje i nešto na što već odavno imam prigovor. Jedino setting mijenjaju. :)
Inače, sad se samo čeka da Reiko obavijesti narod o novom PCP-u... crap, zaboravio sam da igra SC2.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.