Pogledaj cijelu verziju : Pomoć oko kupnje fotoaparata
Planiram si kupiti novi digitalac, kvalitetniji i za više para jel.
Uglavnom, ne znam trgovine koje imaju opširniju ponudu digitalaca, pa ako netko zna neku (prvenstveno iz Osijeka, ili neke druge trgovine iz HR sa dostavom) neka bude ljubazan i neka mi pomogne.
Planiram si kupiti novi digitalac, kvalitetniji i za više para jel..
lol... kolko je to " za više para jel...." :-x
._. ne trazim pomoć oko samog digitalca, nego oko trgovine u kojoj je kvalitetnija ponuda samih, o pomoći oko izbora napišem kasnije, ako uzmem što u obzir, ovo zoky sam tak neznamzašto stavio
._. ne trazim pomoć oko samog digitalca, nego oko trgovine u kojoj je kvalitetnija ponuda samih, o pomoći oko izbora napišem kasnije, ako uzmem što u obzir, ovo zoky sam tak neznamzašto stavio
daj skuži ovu rećenicu, kolko ja kužim ni sam neznaš šta hoćeš :/
kaj nije lakše reć cifru para kolko imaš i na koje digitalce ciljaš ?
Pa zato je bolje da ti kažeš s koliko para raspolažeš pri kupnji novog digitalca, pa da ti mi onda znamo preporučiti koji digitalac uzeti, i možda eventualno u kojem dućanu ( ali to je zabranjeno prema novom pravilu foruma)...
btw: ima miljion dućana u kojima drže digitalce kakve očeš. Samo ti moraš reči što želiš od digitalca i do kolko para si spreman ići pri kupnji...
ma dobro ovo za dućan tak svejedno, ak mu kažeš neznam Olympus camedia xy-z da je dobar, valda zna koristit google i potražit u kojim je dućanima raspoloživ
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.