PDA

Pogledaj cijelu verziju : Nedamo Varsavsku?

Stranica : 1 2 [3]

cham3leon
16-07-2010, 14:11
Ovo čak nije ni bilo tako glupo.

Inače, centar grada je u većini europskih metropola pješačka zona, iznimka je jedino javni prijevoz. Ako ne to, onda imaju naplaćivanje ulaza u uži centar grada. U čemu je problem s time? Jel stvarno moraju ljudi dolazit u centar grada s autom?

Paran0a
16-07-2010, 14:13
upravo to.Stvarno nevidim smisao auta u centru kad mozes prdnut do bilo kojeg mjesta.Prakticki te tramvaj ostavi gdje god zelis ic.

Niko Bellic
16-07-2010, 14:16
Zašto ne? Koliko sam puta vidio ekipu kak se sparkira na trgu bjj i onda pusti mjuzu i upali neonke. Čak se znalo desit i da murjak prolazi 3 metra od auta i nikom ništa. Ovako će fino zavest auto direkt na ct i driftat tamo.

SkunK
16-07-2010, 14:24
Problem našeg naroda je što ima veliku tendenciju pljucati po nekom koji radi nešto mimo htjenja tog istog naroda. Jedan od odličnih primjera je i krađa. Naravno, i sam sam žestoko protiv korupcije i ostalih stvari no problem po meni i to izričito našeg naroda jest da se situacija stubkom mjenja kada se i njima da porcija ukradenog.

Moralna kolektivna svjest ne postoji, baš iz toga razloga je npr. mnogo ljudi smatralo bivši sistem pozitivnom stvari jer su i oni dobivali komadiće te ukradene "pite" dok su oni koju si bili pokradeni imali drukčiju oznaku (npr. "državni neprijatelj") i bili su u manji te naravno marginalizirani od strane svakog društva. No problem je u tome što narod zaboravlja da je krađa - krađa i to stoji i ne bi je nitko trebao prakticirati. To što vlada krade ne opravdava krađu unutar naroda i obrnuto. Kršenje zakona je ista stvar, no da bi naši ljudi ovo shvatili proći će jako puno vremena ili će se zbog već ukorenjenog mentaliteta dogoditi za sv. Nikada.

Inače Horvatinčić je tu najmanji problem. Čovjek je tražio i dobio dozvole za sve to, iskeširao lovu kao najveći investitor i postavlja se samo jedno pitanje - jesu li ti papiri čisti, odnosno je li mu grad izdao papire po zakonu

Točno to. Gledajući genezu događaja koji nisu tu od jučer, postupak je provedeno dosta detaljno, a tragova nema i za takve projekte će se "trijada" pobrinuti da nikad ne ugledaju svjetlo dana. E sad, pitanje je dali je to boljka korumpiranosti unutar lokalne zajednice, samo gradske vlasti ili se svako omrsio pomalo pa se sada skriva među masom koja ruku na srce nema pojma što će napraviti? Jedno je sigurno - neće napraviti ništa. Sutra ćemo se probuditi, popiti kavu, doručkovati i zapaliti cigaretu. Sve će biti kao i jučer, a portali će izvještavati o brutalnosti policije jer se to dobro prodaje, čita itd.

McPingvin_v2.0
16-07-2010, 15:08
Pogledaj si logove.
Koje to?

Meni je u interesu imati garazu na cvjetnom. Mnogima isto tako. U Zagrebu je potrebna pet puta veca garaza od planirane.
Ne bih rekao, pošto u garaži na Tuškancu i na Langovom redovito ima mjesta kad god tamo prolazim.

Feanor
16-07-2010, 15:10
Inače Horvatinčić je tu najmanji problem. Čovjek je tražio i dobio dozvole za sve to, iskeširao lovu kao najveći investitor i postavlja se samo jedno pitanje - jesu li ti papiri čisti, odnosno je li mu grad izdao papire po zakonu? Ukoliko je sve čisto onda će se ovakve stvari događati sve dok se propisi i zakoni ne mijenjaju. Možemo mi raspravljati o moralu ljudi koji su to sve proveli do prekosutra, ali se možemo frigati ako je sve bilo zakonski.

@Veki
Meni je bilo fora kad sam čuo da će mi u kvartu sagraditi Cinestar centar i garažu, no da sam onda znao kako ću morati plaćati prvu zonu parkiranja ispred svoje kuće i da ću naći parking samo iza ponoći i praznicima, jer se tijekom dana zbog ogromnih gužvi koje je Cinestar izazvao ne mogu parkirati u krugu od 3 kilometra, možda bih se i ja vezao lancima.SMoje mišljenje je da u široj jezgri grada ne bi smio uopće biti dozvoljen ni promet, ni parkiranje, osim za one koji tamo žive, a čak i to ograničeno samo na pravce koji se spajaju na zaobilazne prometnice.SŠto bi falilo da je od Črnomerca do Dubrave pješačka zona? Malo se poboljša i pojača gradski prijevoz i dobio si čist i miran grad u kojemu bi svakome bilo gušt živjeti. Ali ne, ti bi se meni parkirao u stan, samo da ne moraš hodati više od 100 metara u komadu :)

Mislim da ce sad to uskoro uvest u Zadru, a ne da imamo slučajeva da se tip(iz ZG-a btw :D) navozi preko šodera po rivi, koja apsolutno nije spojena sa cestom...

Niko Bellic
16-07-2010, 15:54
Kupiš ovo i bušiš gume. Eto pravog prosvjeda...

http://www.americanshop.hr/nozevi-smith ... azor-knife (http://www.americanshop.hr/nozevi-smith-wesson-bullseye/2521/ckrd-bullseye-razor-knife)

loo
16-07-2010, 20:01
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/ ... tml?pos=n0 (http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/07/16/0537006.html?pos=n0)

McPingvin_v2.0
16-07-2010, 20:27
Oni prosvjednici kojima je zabranjen pristup Varšavskoj u idućih sedam dana u protest nose crvene trake ističući time kako su obilježeni.
Na koju foru mogu nekome zabraniti pristup: a) tako brzo, b) javnom prostoru?

McPingvin_v2.0
16-07-2010, 20:47
Problem našeg naroda je što ima veliku tendenciju pljucati po nekom koji radi nešto mimo htjenja tog istog naroda. Jedan od odličnih primjera je i krađa. Naravno, i sam sam žestoko protiv korupcije i ostalih stvari no problem po meni i to izričito našeg naroda jest da se situacija stubkom mjenja kada se i njima da porcija ukradenog.

Moralna kolektivna svjest ne postoji, baš iz toga razloga je npr. mnogo ljudi smatralo bivši sistem pozitivnom stvari jer su i oni dobivali komadiće te ukradene "pite" dok su oni koju si bili pokradeni imali drukčiju oznaku (npr. "državni neprijatelj") i bili su u manji te naravno marginalizirani od strane svakog društva. No problem je u tome što narod zaboravlja da je krađa - krađa i to stoji i ne bi je nitko trebao prakticirati. To što vlada krade ne opravdava krađu unutar naroda i obrnuto. Kršenje zakona je ista stvar, no da bi naši ljudi ovo shvatili proći će jako puno vremena ili će se zbog već ukorenjenog mentaliteta dogoditi za sv. Nikada.

Inače Horvatinčić je tu najmanji problem. Čovjek je tražio i dobio dozvole za sve to, iskeširao lovu kao najveći investitor i postavlja se samo jedno pitanje - jesu li ti papiri čisti, odnosno je li mu grad izdao papire po zakonu

Točno to. Gledajući genezu događaja koji nisu tu od jučer, postupak je provedeno dosta detaljno, a tragova nema i za takve projekte će se "trijada" pobrinuti da nikad ne ugledaju svjetlo dana. E sad, pitanje je dali je to boljka korumpiranosti unutar lokalne zajednice, samo gradske vlasti ili se svako omrsio pomalo pa se sada skriva među masom koja ruku na srce nema pojma što će napraviti? Jedno je sigurno - neće napraviti ništa. Sutra ćemo se probuditi, popiti kavu, doručkovati i zapaliti cigaretu. Sve će biti kao i jučer, a portali će izvještavati o brutalnosti policije jer se to dobro prodaje, čita itd.
E, vezano za ovaj post:

suzdrži ih se. Ozbiljan sam.

K4ciga
16-07-2010, 21:00
Daj šta si nabrijan na Reika

McPingvin_v2.0
16-07-2010, 21:22
Zato jer znam kako završi tema u kojoj on spomene "bivši sustav" :)

Što misliš zašto meni ne daju da pričam o maloljetnicama? :D

K4ciga
16-07-2010, 21:24
Hm,poslije njega si samo ti postao,a i sumnjam da bi itko obratio pozornost na to. Čovjek bi pomislio da "tako završavaju teme" samo jer ti tako - u žurbi da provedeš pravdu - javno reagiraš...

EDIT: Mah bad, dvoje ljudi je postalo nakon njega. I,gle čuda, nitko nije obratio pozornost na bivši sustav. olol

McPingvin_v2.0
16-07-2010, 21:29
Nisam ni ja primjetio u početku dok mi jedan drugi forumaš nije skrenuo pozornost na to. Javno reagiram jer sam naučio da kod njega privatne opomene ne funkcioniraju :)

SkunK
16-07-2010, 21:46
Hm,poslije njega si samo ti postao,a i sumnjam da bi itko obratio pozornost na to. Čovjek bi pomislio da "tako završavaju teme" samo jer ti tako - u žurbi da provedeš pravdu - javno reagiraš...

EDIT: Mah bad, dvoje ljudi je postalo nakon njega. I,gle čuda, nitko nije obratio pozornost na bivši sustav. olol

Pusti ga, izmišlja bezveze. Pročitaj malo moj post opet i vidjeti ćeš kakve je informative naravi. Osim toga neznam na kakvu se temu referira, uvijek nekakvi "MSN ljudi" ga cimaju u vezi mojih postova, ako uopće postoje.

Inače, evo primjera vezano uz ovaj forum i Varšavsku: živimo u demokraciji. Izrazio sam svoje mišljenje. Izrazili su ga ostali. Demokracija na djelu. Sve pet. Izrazili su ga ljudi u Varšavskoj i dobili punju. Pingu, zar ćemo primjenjivati i ovdje takve alate sustava? Dakle, u jednu ruku se žališ na ne-demokraciju, a isti tretman i ti izvršavaš ovdje?

btw. opomene za što? Daj jednom navedi za što me to točno opominješ, a ne da razlog bude "/".

Paran0a
16-07-2010, 22:01
Ja sam mu dosao na msn kukat.

Niko Bellic
16-07-2010, 22:32
ReiKoSsam ti njemu reci. :bravo:

McPingvin_v2.0
16-07-2010, 23:02
btw. opomene za što? Daj jednom navedi za što me to točno opominješ, a ne da razlog bude "/".
Politika.

SkunK
17-07-2010, 00:28
Pa jedna od stvari koja se tiče problema u Varšavskoj je i nažalost politika. Ne vidim razloga zašto se nebi u obrisima dotakao te teme kao da je nekakav vrući kesten (a nije i nebi trebao biti jer ga konzumiramo svaki dan htjeli mi to ili ne)?. Dakle, ako želimo konstruktivno diskutirati o ičemu ajmo onda do kraja istančati sve probleme za koje mislimo da se tiču teme i pritom uživati, a ne da se odmah nekom kosa na glavi diže čim mu ti spomeneš riječ "politika".

Osim toga, tek toliko mi je prošlo sada kroz vidno polje da se ovakve, ajmo reći barem primjerene, ozbiljne i potencijalno dobre teme stavljaju pod teške sankcije dok se pušta okolo i naokolo foruma psovke i ostalo? Ajd, nismo prestari ali nismo ni djeca.

No ajmo na temu, ste vidjeli ovo:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vide ... 02179.aspx (http://www.index.hr/vijesti/clanak/video--centar-zagreba-na-rubu-incidenta-borci-za-varsavsku-sutra-blokiraju-kamione/502179.aspx)

Komentari? :O

pimp
17-07-2010, 01:12
meni sam nije jasno kak im se da po ovoj žegi tamo zajebavati?

K4ciga
17-07-2010, 02:54
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vide ... 02179.aspx (http://www.index.hr/vijesti/clanak/video--centar-zagreba-na-rubu-incidenta-borci-za-varsavsku-sutra-blokiraju-kamione/502179.aspx)

Komentari? :O

Pod prvo, vikati policajcima da su "sluge" je krajnje nisko. To su ljudi koji, za razliku od svih terorista, rade svoj posao. Kao da se njima da stajati na 35°C u uniformi zbog njih.

Dalje, prešli su svaku mjeru i ovo zahtjeva uporabu ekstremne sile u vidu vodenog topa ili suzavca. Dovoljno je što žele uništiti i ovo malo investicija, nemoraju drugima uništavati posao. Samo šteta što se ovo pretvorilo u neku opći bunt protiv "lopova na vlasti", kladim se da polovica terorista pojma nemaju zbog čega rade budale od sebe.

Over and out.

Dreadlock
17-07-2010, 02:59
ma sto se tice ovog s indexa-malo su mi oni prenabrijani na te neke revolcionarne spike,malo su se sa time zaletili.
al jedno je sigurno-ovo s varsavskom nije gotovo.ovi nece sam tak odustat,ekipa se sad nabrijala nakon uhicenja i svih granja,sto je zapravo i dobro.
uglavnom,gunduliceva je polu zatvorena...onak izgleda kao da cuvaju neznam sto.pa pol policijske uprave zagrebacke je tamo.stvarno mi nije jasno cemu toliko drotova.
nazalost,sve mi se vise cini da prosvjednici vode mrtvu trku jer varsavska je prokopana i prokopava se i dalje,no ipak ostaje sinonim borbe protiv korupcije koja je ocigledno vidljiva svaki dan.

Dalje, prešli su svaku mjeru i ovo zahtjeva uporabu ekstremne sile u vidu vodenog topa ili suzavca. Dovoljno je što žele uništiti i ovo malo investicija, nemoraju drugima uništavati posao. Samo šteta što se ovo pretvorilo u neku opći bunt protiv "lopova na vlasti", kladim se da polovica terorista pojma nemaju zbog čega rade budale od sebe.

oke onak...vodeni top il suzavac? cemu to molim te? :o :o
investicije? investiraj van stare gradske jezgre.

McPingvin_v2.0
17-07-2010, 03:03
Ne vidim razloga zašto se nebi u obrisima dotakao te teme kao da je nekakav vrući kesten (a nije i nebi trebao biti jer ga konzumiramo svaki dan htjeli mi to ili ne)?
Hoćeš mi reći da nisi upoznat s ovim? viewtopic.php?f=64&t=17513 (http://pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=64&t=17513)

Osim toga, ne pričam o politici danas, nego tvojom opsjednutošću "bivšim režimom" kojeg natežeš poput hrpe sira na pizzi.

Aral
17-07-2010, 07:08
Žao mi i murjaka, brijem da ih večina to ne podržava al opet moraju tam bit. Ak se ovo ovak nastavi, mogla bi se laganini počet događat različita sranja.

Niko Bellic
17-07-2010, 07:40
Nije mi jasno kako već netko od gomile prolupalih branitelja (ma znate ih, to su oni što se rokaju bombama) nije otišao po sjekiru, odsjekao Horvatinčiću glavu, nabio je na kolac i donio u Varšavsku. Ionako je njima još uvijek rat u glavi, pa ne vidim zašto ne eliminiraju državnog neprijatelja broj 1? Fakat su u banani...

Mogu i ja fino biti pijan po cijeli dan, no treba djelovati, a ne penziju trošiti u lokalnoj birtiji, pa kukati o stanju u državi i kako im djeca nemaju budućnosti kraj debelih i masnih haračlija i ostale karambol ekipe...

Di je sad Thompson i njegova "crna konjica"? Koliko vidim nema ih nigdje, a sve veliki patrioti...

Babitz
17-07-2010, 07:42
Nadam se da bude mrtvih.

W3DR4N
17-07-2010, 08:36
državnog neprijatelja broj 1

Da, jer su poduzetnici, koji drže ovu državu na zadnjoj slamci spasa, ustvari naši najveći neprijatelji. :roll:

Herr Schnitzel
17-07-2010, 08:48
Otvaranje šoping centara ne donosi boljitak i radna mjesta, nego se samo još tanje preraspoređuju postojeća na više nepotrebnih centara (u kojima nitko zapravo ne kupuje, nego samo razgledava), to vam je valjda jasno. Ne dao bog da se kakva tvornica pusti u pogon, jel.

McPingvin_v2.0
17-07-2010, 10:48
Otvorit će sad tvornicu poslovne ekonomije i financija da ima Vekica di raditi.

SkunK
17-07-2010, 11:36
Ne vidim razloga zašto se nebi u obrisima dotakao te teme kao da je nekakav vrući kesten (a nije i nebi trebao biti jer ga konzumiramo svaki dan htjeli mi to ili ne)?
Hoćeš mi reći da nisi upoznat s ovim? http://pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=64&t=17513

Osim toga, ne pričam o politici danas, nego tvojom opsjednutošću "bivšim režimom" kojeg natežeš poput hrpe sira na pizzi.

Ti si opsjednut njime, ne ja... jer se stalno hvataš za to. Spomenem ga tamo gdje mislim da treba, isto kao što spomenem sir, rajčicu itd :)

btw. očito radi i in cam your face verzija :) http://www.index.hr/vijesti/clanak/vide ... 02261.aspx (http://www.index.hr/vijesti/clanak/video--prosvjednici-prekinuli-javljanje-uzivo-selebaj-hloverka-i-sprajc-sramite-se/502261.aspx)

McPingvin_v2.0
17-07-2010, 12:47
Spomenem ga tamo gdje mislim da treba, isto kao što spomenem sir, rajčicu itd :)
Kad ćeš imati isti odnos prema SKOJ-u i rajčici onda ćeš smjeti pričati o tome koliko god hoćeš.

SkunK
17-07-2010, 15:27
Pa kako možeš uspoređivati te dvije stvari? Kome je rajčica ikad naudila? :)

ugl. briješ.

Karamarko mesar? :O

http://www.index.hr/vijesti/clanak/borc ... 02242.aspx (http://www.index.hr/vijesti/clanak/borci-za-varsavsku-umjesto-kao-kirurg-karamarko-se-ponasa-kao-mesar/502242.aspx)

McPingvin_v2.0
17-07-2010, 15:31
Ne, Reiko, ne brijem. I ozbiljan sam, još jednom i opet moraš u kut.

EDIT: Naudit će tebi rajčica ako me ne poslušaš :)

Dreadlock
17-07-2010, 15:59
inace ovo uletavanje u kameru je stvarno opravdano...jos kad vidim slike one novinarke selebajke i horvatincica kak sjede na kavici stvarno vidim stanje stvari.

SkunK
17-07-2010, 20:06
Ne, Reiko, ne brijem. I ozbiljan sam, još jednom i opet moraš u kut.

EDIT: Naudit će tebi rajčica ako me ne poslušaš :)

Gađat ćeš me rajčicama u real lifeu? Evo prilike, deveti mjesec WCG pa donesi kilu. 900g moš' pojest, a ovo ostavi za mene. Ne odgovaram za posljedice btw :)

Inače, zanimljivo mi je kako sa Indexa, kada idemo već prema ontopic vodama - vole relativno velike "hajke" u kojima ekipa želi nekog kamenovat. Ako sam dobro skužio imaju i jedan banner koji poziva "na ustanak". Varšavska je valjda bila samo kap koja je prelila čašu, što mislite o tome - dali bi mediji trebali biti malo drugačiji u tom pogledu (više suptilniji, manje pristrani) ili mislite da je trenutna "budimo sa onima sa kojima će nam čitanost biti veća" dobra formula?

pimp
17-07-2010, 20:13
mediji su opcenito u hrvata zakurac, podplaceni, previse pristarni...da ne pricam u neupucenosti itd...

McPingvin_v2.0
17-07-2010, 21:17
Gađat ćeš me rajčicama u real lifeu? Evo prilike, deveti mjesec WCG pa donesi kilu. 900g moš' pojest, a ovo ostavi za mene. Ne odgovaram za posljedice btw :)
Nisam to rekao, ne stavljaj mi riječi u usta :)

K4ciga
17-07-2010, 23:33
Inače, zanimljivo mi je kako sa Indexa, kada idemo već prema ontopic vodama - vole relativno velike "hajke" u kojima ekipa želi nekog kamenovat. Ako sam dobro skužio imaju i jedan banner koji poziva "na ustanak". Varšavska je valjda bila samo kap koja je prelila čašu, što mislite o tome - dali bi mediji trebali biti malo drugačiji u tom pogledu (više suptilniji, manje pristrani) ili mislite da je trenutna "budimo sa onima sa kojima će nam čitanost biti veća" dobra formula?

Sve novine "budu sa onima s kojima će čitanost biti veća", samo neke više, neke manje. Index i 24sata ovdje prednjače,doduše. Ono što me zabrinjava više, jesu komentari na članke sa ranije spomenutih portala. Primjerice, mozak im je toliko ispran konstantnim zatupljivanjem stanovništva sa člancima tipa "BEZOBRAZLUK! KOSORICA NARUČILA PIZZU A NAROD GLADUJE!" da se dežurni komentatori u svakom članku moraju javiti sa nekim anti HDZ/SDP primjedbom. Ovo se više odnosu na 24sata,doduše.

McPingvin_v2.0
18-07-2010, 08:24
net.hr je tu s njima u istom košu. Pozli mi kad kliknem na članak koji mi je netko linkao (odustao sam od čitanja vijesti online i offline). Kakvu su hajku digli kada je na Facebooku pisalo "neki kurac". "Kako ih nije sram, ima djece koja to čitaju..." Rajt, jer "kurac" ne piše nigdje drugdje na Internetovima.

loo
18-07-2010, 08:34
I imaju očajno "zavaravajuće" naslove (zavarali bi samo moju babu, odma znaš da pretjeruju, al' svedno ideš pogledat). Kao "Autobus pregazio putnike na stanici!!" i ja čitam i nakon par rečenica piše "jedan putnik lakše je ozlijeđen, a ostali su prošli bez ozlijeda" ili naslov "Kiki i [neka x ženska osoba]Ssu zabrijaliSna farmi!". Mislim, bilo mi je odmah očito da je riječ o pravom brijanju, ali ja jednostavno moram čitati kad vidim tako nešto očajno i retardirano i diviti se ljudskoj gluposti.

K4ciga
18-07-2010, 11:18
Da ne govorim o nepismenosti, gdje trofej osvaja 24 sata. I dalje se sjećam jedne greške od prije par dana, u nekom bezveznom članku tipa Ava Karabatić - indetitet(identitet). Naravno,o konstrukciji rečenice neću ni početi.

Deadwalker
18-07-2010, 11:19
Zar se 24sata mogu nazivati novinama? :(

McPingvin_v2.0
18-07-2010, 11:42
Da ne govorim o nepismenosti, gdje trofej osvaja 24 sata. I dalje se sjećam jedne greške od prije par dana, u nekom bezveznom članku tipa Ava Karabatić - indetitet(identitet). Naravno,o konstrukciji rečenice neću ni početi.
Mene više fascinira net.hr koji je nedavno otkrio zareze, pa ih, koristi, gdje god je, to, moguće.

K4ciga
18-07-2010, 16:10
Taman pričam o konstrukciji riječi i pročitam ovo.

http://i28.tinypic.com/8ycr5u.jpg

K4ciga
18-07-2010, 18:34
*konstrukciji rečenica

Babitz
18-07-2010, 20:11
Savršen artikl. :pray:

Deadwalker
18-07-2010, 21:55
:rotfl: :rotfl:

pimp
18-07-2010, 22:02
o moj bože, pa takvu nepismenost ne vidjeh još iz srednje škole :s

cham3leon
19-07-2010, 15:48
:pray:

Zapravo ima li danas uopće pravih i nepristranih medija u Hrvatskoj? Još je Dnevnik na HRT-u donekle, ali sve ostalo je uglavnom isto. Spektakularizirani naslovi, puno srcedrapateljne crne kronike i tri tone žutila. 24 sata je kralj u tom pogledu, ali ovi web portali ne zaostaju.

Herr Schnitzel
19-07-2010, 15:53
Nepristrani mediji? Wut?

Aral
20-07-2010, 11:29
Baš gledam sjednicu gradske skupštine na otv-u, koja komedija :rotfl: Sad je pak došla neka darkerica xD A tek Banditić, lik se znoji ko lud od jada.

K4ciga
20-07-2010, 12:10
A ne zato što je u odijelu usred sedmog mjeseca...

Aerial
20-07-2010, 12:35
Uvijek su me zanimala termička svojstva tih odijela. Gospoda ih nose u siječnju kao i u srpnju.
Ne znam jel to zato što se iz nekog razloga boje na sebe staviti običnu košulju ili ta odijela zbilja imaju ugrađene regulatore topline..

Zanimljivo u svakom slučaju.

Arbiter of Change
20-07-2010, 12:44
Postoje zimska i ljetna odijela. :)

K4ciga
20-07-2010, 12:52
Svejedno im nebi htio biti u ovaj, odijelu.

Aerial
20-07-2010, 13:02
Hm, vidiš, vidiš, the more you know... :D

Dreadlock
20-07-2010, 14:50
A ne zato što je u odijelu usred sedmog mjeseca...

nije sam zbog odijela ;)

ja isto gledam sjednicu

Aral
20-07-2010, 18:39
Oh well, donijeli neke zaključke na skupštini, žele smijenu Bandića a to je gotovo nemoguće zbog proces koji prethodi referendumu, a ako i dođe do njega, pitanje je kolko bi ljudi uopće glasalo. Logika govori pola zagreba al u našem slučaju je uvijek obrnuto :( Na kraju se brbljali četiri sata a nisu aposlutno ništa odlučili.

bezimeni
10-03-2011, 17:20
:D

KLIK (http://www.jutarnji.hr/otkriven-ulaz-u-podzemnu-garazu-u-varsavskoj/930654/?foto=3)

Da li je stavrno vrijedilo prosvjedovati , glupirati se i praviti od muhe slona ? Meni ovo izgleda odlično a svakako će služiti svrsi .Pješačiti se može bez problema a dobivamo i novo uređene trgovačke prostore .Po meni , trg i bliža okolica će samo dodatno živnuti :thumbs2: .

Aral
10-03-2011, 17:31
Odobravam, izgleda stvarno dobro.

McPingvin_v2.0
10-03-2011, 18:50
Uopće nije poanta kako izgleda, nego kako je do toga došlo :)

cham3leon
10-03-2011, 19:44
I tko je dopustio da se usred starog centra grada išta ovakvo radi? Nešto što je mogla ostati kakva takva kulturna baština se mora ukloniti da bi gospoda koja su prefina za tramvaje i buseve mogla parkirati svoja kola tako da ne moraju hodati više od 150 metara. Kako bi vi preživjeli u doba kad je auto imao svaki deseti čovjek u zemlji?

pimp
10-03-2011, 20:28
mogu samo pitati koja se kulturna baština uklonila?

a ljudi se tamo iovako ionako parkiraju i sve je prije bilo zakrčeno od motociklista i inih, a sad ce ih smjestiti pod zemlju, problem solved?

bezimeni
10-03-2011, 21:37
S obzirom koliko je novaca uludo utučeno na zaštitare , policiju , sudove ... bilo bi fer da se ispostavi račun organizatorima prosvjeda.Neki nikako da nauče da se sve mora platiti .

Herr Schnitzel
10-03-2011, 21:43
S obzirom da se GUP magično promijenio za Horvatinčićeve potrebe, bilo bi fer da se pokrene istraga. Neki nikako da nauče da mora biti reda.

McPingvin_v2.0
10-03-2011, 22:03
a ljudi se tamo iovako ionako parkiraju i sve je prije bilo zakrčeno od motociklista i inih, a sad ce ih smjestiti pod zemlju, problem solved?
Tamo je bilo do 5 bicikala što je sve samo ne zakrčeno.

Problem je u tome što se razvojni plan grada Zagreba mjenjao zbog jedne osobe i njenih poslovnih interesa.SGaraža koja će se možda izgraditi nije u vlasništvu Zagrebparkinga, nego Horvatinčićeve firme.

bezimeni
10-03-2011, 22:10
Ne vidim problem ako će sat parkiranja koštati kao i kod ZG parkinga ( KOJI NIŠTA NIJE IZGRADIO NEGO NAM NAPLAĆUJE PARKIRANJE NA DO JUČER JAVNIM POVRŠINAMA) .Pa normalno da je u njegovom vlasništvu ...nije lud da uloži novac i da onda to pokloni gradu .A ako će se unutra parkirati građani , a hoće , onda je ta garaža i u javnom interesu .Ljudi su dobili garažu bez ulaganja vlastitih novaca .Izgubljena povrašina od desetak metara je najbolje uloženih desetak metara ikada.Neki drugi gradovi nude stranim firmama koncesije na građevinske površine besplatno , samo da nešto pokrenu .

I tamo nije bilo 5 bicikla.Tamo je bilo dvadesetak motora , kontejner za stari papir i kontejner za PVC boce a znao se često nasrati i "poneki" auto . .Također bircevi su izbacili vlastite stolce i "šetnja" u stvari bila manevar zaobilaženje prepreka uz sudaranje sa drugim ljudima .Da ne prićam o prostoru gdje je bilo bivše kino Zagreb uključujući i dvorište .Totalno zapušteno i bez funkcije.Zadnjih desetak godina u tom prolazu se gomilalo smeće .

Aral
10-03-2011, 22:24
Ne vidim problem ako će sat parkiranja koštati kao i kod ZG parkinga ( KOJI NIŠTA NIJE IZGRADIO NEGO NAM NAPLAĆUJE PARKIRANJE NA DO JUČER JAVNIM POVRŠINAMA) .Pa normalno da je u njegovom vlasništvu ...nije lud da uloži novac i da onda to pokloni gradu .A ako će se unutra parkirati građani , a hoće , onda je ta garaža i u javnom interesu .Ljudi su dobili garažu bez ulaganja vlastitih novaca .Izgubljena povrašina od desetak metara je najbolje uloženih desetak metara ikada.Neki drugi gradovi nude stranim firmama koncesije na građevinske površine besplatno , samo da nešto pokrenu .

I tamo nije bilo 5 bicikla.Tamo je bilo dvadesetak motora , kontejner za stari papir i kontejner za PVC boce a znao se često nasrati i "poneki" auto . .Također bircevi su izbacili vlastite stolce i "šetnja" u stvari bila manevar zaobilaženje prepreka uz sudaranje sa drugim ljudima .Da ne prićam o prostoru gdje je bilo bivše kino Zagreb uključujući i dvorište .Totalno zapušteno i bez funkcije.Zadnjih desetak godina u tom prolazu se gomilalo smeće.
+1

The Boz
10-03-2011, 22:30
Garaža koja će se možda izgraditi nije u vlasništvu Zagrebparkinga, nego Horvatinčićeve firme.
Zagrebparking je privatna firma.

McPingvin_v2.0
11-03-2011, 12:45
Ako on nije lud da uloži novac i to pokloni gradu, zašto je Grad lud da njemu pokloni 20 kvadratnih metara tehnički neprocjenjivog zemljišta?

I tamo nije bilo 5 bicikla.Tamo je bilo dvadesetak motora , kontejner za stari papir i kontejner za PVC boce a znao se često nasrati i "poneki" auto . .Također bircevi su izbacili vlastite stolce i "šetnja" u stvari bila manevar zaobilaženje prepreka uz sudaranje sa drugim ljudima .Da ne prićam o prostoru gdje je bilo bivše kino Zagreb uključujući i dvorište .Totalno zapušteno i bez funkcije.Zadnjih desetak godina u tom prolazu se gomilalo smeće .
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00250/Var_avska_250194S1.jpg
Dva auta, kontenjer za recikliranje papira i parking za bicikle. Ne nabacani bicikli, nego namjerno postavljene štange od strane Grada Zagreba da ljudi mogu parkirati svoje bicikle. Ovi auti se vrlo lagano rješe pozvianjem pauka ili redara koji će im zakeljiti kazne.

Kafići plaćaju MASNESpare da svoje stolce "izbace" van.

[quote="McPingvin_v2.0":ec9q8bm8]Garaža koja će se možda izgraditi nije u vlasništvu Zagrebparkinga, nego Horvatinčićeve firme.
Zagrebparking je privatna firma.[/quote:ec9q8bm8]
Zagrebparking d.o.o. je podružnica Zagrebačkog holdinga d.o.o. koji je u vlasništvu Grada Zagreba.
Davor Bernardić, zajednički zastupnik predstavnika Člana
Miran Martinac, član
Boris Šprem, član
Mirela Holy, članica
Jurica Meić, član
Tatjana Holjevac, članica
Vesna Brezić, članica
Jasen Mesić, član
Velimir Srića, član
Radimir Čačić, član
Darinko Kosor, član
Primjeti političare. Bernardić, Šprem, Holjevac, Mesić, Čačić, Kosor...

The Boz
11-03-2011, 13:07
Holding je privatna firma. To je, u suštinim bio i smisao osnivanja istog, a ne "sinkronizacija i organizacija poslova u gradu" ili slične gluposti.

Aral
11-03-2011, 13:21
Ona slika je relativna stvar, nekad nema nikog, nekad tolko toga ima tamo da nemožeš hodat. Tak da ono, slika nema previše veze sa stvarnim stanjem stvari.

McPingvin_v2.0
11-03-2011, 13:29
Holding je privatna firma. To je, u suštinim bio i smisao osnivanja istog, a ne "sinkronizacija i organizacija poslova u gradu" ili slične gluposti.
OK, tko je vlasnik? Osnovao ga je Grad Zagreb, nisam čuo da ga je nekome prodao. Da je privatna firma ne bi u nadzornom odboru sjedili zagrebački političari :)

The Boz
11-03-2011, 13:42
Fora je u uređenju. I dalje je, kao, u službi grada, ali "šefovi" dobijaju plaću kao da gospodare korporacijom, a ne gradom. Samo zato jer su zagrebački političari ne znači da nisu bogatuni. Upravo suprotno, rekao bih.

McPingvin_v2.0
11-03-2011, 13:50
Bernardića sam imao prilike upoznati i sigurno nije bogatun. Nije da se nema, ali sumnjam da bi tridesetogodišnji bogatun furao forda focusa :)

Pa da, gospodare korporacijom i za to ih plaća grad :)

Dreadlock
07-04-2011, 11:16
gledam prosvjed ovaj ponovno i iskreno se nadam da ce porust do temelja tu zgradu...stvarno mi se ne svida ovakvo drustvo u kojem zivimo.korupcija je na svakom koraku,ovo nije normalno vise :(

Totoro
07-04-2011, 11:18
suti bre i vodi kera u setnju

Dreadlock
07-04-2011, 11:22
suti bre i vodi kera u setnju

+1

pimp
07-04-2011, 11:52
gledam prosvjed ovaj ponovno i iskreno se nadam da ce porust do temelja tu zgradu...stvarno mi se ne svida ovakvo drustvo u kojem zivimo.korupcija je na svakom koraku,ovo nije normalno vise :(

borba s vjetrenjačama

Aral
07-04-2011, 13:54
Fakat, ova ekipa prosvjeduje a sve ih treba strpat u zatvor, samo gužvu tam rade i smetaju. Nekad žalim kaj nisam zaštitar ili murjak, pendrek lomi kosti i srce. Mogli su glumit ležeće policajce, to bi bilo ok. Moram jedan dan tam otić da vidim kakvo su čudno napravili, već je bilo i vrijeme da netko uzme stvari u svoje ruke i napravi pošten posao.

buahahaha, dođite hejteri

Herr Schnitzel
07-04-2011, 14:23
Ne treba te hejtat, treba te sažalijevat.

pimp
07-04-2011, 18:24
on je realan, nismo više u vremenu matije gupca kad bi seljačke bune uspijele nesto napraviti, iako je i ona fejlala

pomirite se s tim da zivimo u korumpiranoj državi i nema pomoci jer je takav cijeli svijet, ne postoji crno i bijelo, uvijek ce biti oni bogati mocnici iznad nas i mozemo im samo cuclati kifle, treba sep rilagoditi ovom sustavu ako zelis prezivjeti i ugodno živjeti ovih mizernih 50-60 godina...

Totoro
07-04-2011, 18:33
meni je supp ^^

cham3leon
07-04-2011, 19:26
Onda kako je egipatska buna svladala Mubaraka? Osim toga ovdje samo govorimo o prosvjedu protiv šoping centra i garaže, ne protiv cijelog državnog vrha. Prosvjedi usmjereni prema vladi btw neće uspjeti čisto iz razloga jer je nema tko zamijeniti.

pimp
07-04-2011, 19:33
i njima je sad lijepo jelda? uživaju, jel to priželjkujete i u hrvatskoj? samo sto ako se mi pobunimo oružje nama ameri nece stati u obranu jel nemamo nafte

a horvatincic i državni vrh, isti drek drugo pakovanje, sve je to ista mafija

Kenyi
07-04-2011, 19:40
Fakat, ova ekipa prosvjeduje a sve ih treba strpat u zatvor, samo gužvu tam rade i smetaju. Nekad žalim kaj nisam zaštitar ili murjak, pendrek lomi kosti i srce. Mogli su glumit ležeće policajce, to bi bilo ok. Moram jedan dan tam otić da vidim kakvo su čudno napravili, već je bilo i vrijeme da netko uzme stvari u svoje ruke i napravi pošten posao.

buahahaha, dođite hejteri

:(
A i ovo u spoileru :(

Onda imaš jako loša očekivanja il ne živiš u Hrvaškoj. To je stvarno stanje stvari, a ljudi gaje iluzije prema nekoj pravdi i prosvjedima. Khm onak, keep them cumming.

edit: Štoviše, danas mi je rođendan, još sam godinu dana stariji a barem jedno 10 godina mudriji. Pitam se di mi je krajS tojeto :bravo:

W3DR4N
07-04-2011, 19:59
Jedva čekam da se prosvjedi raziđu da mogu u miru razgledati novi shopping centar. Prekrasna slika za strane ulagače, bravo Rvati.

cham3leon
07-04-2011, 20:05
I pridonosi gospodarstvu točno nimalo. Ne znam tko uopće više ide u te silne centre u Zagrebu.

bezimeni
07-04-2011, 20:09
Zagrepčani .Ti centri su uvijek puni , ne bi vjerovao .Žena me natjerala prije par mjeseci u vestgejt ...valjda je cijeli Zaprešić i pola Zagreba bilo unutra tu random subotu .Besplatni autobusi kruže po gradu i furaju ekipu na šopingiranje .Hebemu miša luđi smo od Amera koji su male bebe za nas .

Da_killah
07-04-2011, 22:32
Onda kako je egipatska buna svladala Mubaraka? Osim toga ovdje samo govorimo o prosvjedu protiv šoping centra i garaže, ne protiv cijelog državnog vrha. Prosvjedi usmjereni prema vladi btw neće uspjeti čisto iz razloga jer je nema tko zamijeniti.

egipatska? teško, baš da su se sad svi arapi našli protiv vlasti bunit i revolucije dizat. nategnuto

Maloki
08-04-2011, 00:12
Zagrepčani .Ti centri su uvijek puni , ne bi vjerovao .Žena me natjerala prije par mjeseci u vestgejt ...valjda je cijeli Zaprešić i pola Zagreba bilo unutra tu random subotu .Besplatni autobusi kruže po gradu i furaju ekipu na šopingiranje .Hebemu miša luđi smo od Amera koji su male bebe za nas .
Puni jesu.
Ali samo kafići, "hodnici" i tu i tamo neki dućan.
Ostalo sve zjapi prazno.

McPingvin_v2.0
08-04-2011, 01:29
Ti si jedina osoba za koju znam koja je rekla za Westgate da u njemu ima ljudi.

bezimeni
08-04-2011, 06:49
Bio taj jedini puta tamo i morao si se sudarati sa ljudima kroz prolaze .

Paran0a
08-04-2011, 07:36
Jelda bokte. Starci mi svako malo odu tamo. I tocno ovo sto je Paško rekao. Ima sacica ljudi al ne kupuju.

Delirium
08-04-2011, 08:11
Bio u ZG, prisutnost policije... Maximalna
Prisutnost prosvjednika ikakvog tipa... Minimalna
Izgleda koda nam je pobjego neki luđak pa mora po cijelom gornjem gradu bit razmješten cijeli korpus onih kombija, auta i policajaca

McPingvin_v2.0
08-04-2011, 12:18
Jelda bokte. Starci mi svako malo odu tamo. I tocno ovo sto je Paško rekao. Ima sacica ljudi al ne kupuju.
Da, možda je bilo ljudi u prvih mjesec dana od otvorenja... Ali sad nula bodova. Ne isplati se ići van Zagreba da vidiš sve što imaš i u centrima koji su puno bliže.

Dreadlock
08-04-2011, 16:38
Fakat, ova ekipa prosvjeduje a sve ih treba strpat u zatvor, samo gužvu tam rade i smetaju. Nekad žalim kaj nisam zaštitar ili murjak, pendrek lomi kosti i srce. Mogli su glumit ležeće policajce, to bi bilo ok. Moram jedan dan tam otić da vidim kakvo su čudno napravili, već je bilo i vrijeme da netko uzme stvari u svoje ruke i napravi pošten posao

koji trol majketi :pray:

i glup mi je stav "mi nemozemo nista"..sa takvim stavovima niti nemozemo nista.tipicno ponasanje- zaliti se a ne raditi nista kako bi se nesto popravilo.prosvjednici jucer su samo ukazali na situaciju u drzavi i svaka im cast zbog toga.takoder mi je drago sto su sabotirali ljude da idu u hm jer mi je pun prozor bio jucer gledat ekipu sa hm vrecicama po gradu.mislim,rusit staru jezgru,na mutne nacine olaziti do dozvola i to sve zbog hma.fakat lose.

bezimeni
09-04-2011, 07:42
Velike gužve u garaži i trgovinama (http://www.jutarnji.hr/centar-cvjetni--prodavacice-u-h-amp-m-u-padaju-s-nogu-od-posla/937509/)

Systematic Reverse
09-04-2011, 09:09
.Besplatni autobusi kruže po gradu i furaju ekipu na šopingiranje.

da, to je kul.

ima organizirano od west gatea iz Bjelovara bus.

za jebenih 20kn te odveze od BJ kolodvora ravno ispred west gatea i čeka te tamo, pa voze nazad.

da idem sa autom ostavio bi 150kn benge minimalno.

bezimeni
11-05-2011, 21:21
Cvjetni u mjesec dana posjetilo više od 743.000 ljudi (http://www.business.hr/hr/Kompanije/Rezultati-poslovanja/Cvjetni-u-mjesec-dana-posjetilo-vise-od-743.000-ljudi)

A ovaj komentar pogađa srž ...kladim se da su i neki odavde koji su plakali protiv izgradnje prošetali po centru :rotfl:

Čak 743.000 Hrvata posjetilo ‘Cvjetni’ − živjelo licemjerje! (http://slobodnadalmacija.hr/Cafe-Europa/tabid/228/articleType/ArticleView/articleId/137587/Default.aspx)

Aral
11-05-2011, 21:23
Najbolje da nisu. Plus, pravoslavna crkva odbacila sve tužbe, što je bilo i logično. Aj, konačno mi s time.

bezimeni
11-05-2011, 21:31
Žalosno je samo što nitko neće isporučiti račun dušobrižnicima za rad policije , sudstva , zaštitara , kašnjenje radova i sl.Očito je da su Zagrpčani ovo željeli i da je rađeno u interesu investitora ali i građana .Da nije tako ljudi bi ovo bojkotirali a ne ovako masovno posjećivali .Očito je da je netko želio uči u politiku na mala vrata pa koristio nakupljeni gnjev ljudi koji nije imao previše veze sa samim projektom .Samo što im je propao plan .

Kid A
11-05-2011, 21:43
Cudo da vam i ovo nije neki njemac radio kad ste ionako pol Hrvatske rastrgali i prodali onom tko je bio spreman najvise ponuditi

Herr Schnitzel
11-05-2011, 21:53
Barem možemo prodavat sve šta stignemo bez da nam državi prijeti kolaps svaka dva mjeseca.

McPingvin_v2.0
11-05-2011, 22:01
Nije mi samo jasno kako oni to broje.

pimp
11-05-2011, 22:48
Nije mi samo jasno kako oni to broje.

ni meni nikad to nije bilo jasno od kud izvuku te brojeve?

The Boz
11-05-2011, 22:57
Zbrajaju račune?

McPingvin_v2.0
11-05-2011, 22:58
Da, jer jedan račun= jedna kupnja.

KI CO
08-09-2012, 19:45
kako se zavrsilo ovo oko varsavske jer bio sam u portugalu ne znam jeboga

kako se zavrsilo?

jesu dali varsavsku jel srusena kaj je bilo?

Gu$ht3r
08-09-2012, 19:51
jebeno je zavrsilo, neredi zestoki, bombe su padale.

Carp
08-09-2012, 21:31
Ljudi jedva izvlacili zive glave.

sickpetey
12-09-2012, 10:08
Jebeni Vietcong.

Zeko149
12-09-2012, 10:15
ovako je zavrsilo, ljudi su pocrnili koliko su dugo stajali na suncu tokom prosvjeda, a neki i prolupali:
CBcXmw8kM6U

Maloki
12-09-2012, 23:08
Horvatinčić ubio par talijana da pokaže da nema zajebancije s njim.