Log in

Pogledaj cijelu verziju : Eksterni Hard Disk

Kalu
09-02-2010, 23:44
Pozdrav svima!

Naime, ponukan neadavnim dogadajima sa kompom(BSOD-iralo me nakon instalacije najnovijeg BitDefender Total Security 2010), a svom srecom sa sretnim zavrsetkom(zahvaljujuci "majstoru" koji mi je pruzio asistenciju, blago receno...=), zelio bih se osigurati za daljnje moguce ne tako sretne zavrsetke i nabaviti eksterni hard disk tako da mogu napraviti odnosno raditi backup-ove svako malo :D

Da predem na stvar, da li se po vama isplati kupiti Verbatim 250 GB(onaj sto ih T-com dijeli za produzivanje ugovora) za 250 kn, pod garancijom, koristen svega par mjeseci...? Ili netko ima neki bolji prijedlog :eyebrows:

mrxilix
09-02-2010, 23:48
A šta ti se dogodilo na Bit Defenderom 2010?

Kalu
10-02-2010, 00:23
Nakon pravilnog uninstaliranja prijasnjeg anti virusnog programa(sve po pravilima struke :D ), instalao sam BitDefender i naravno nakon instalacije istog bilo je potrebno restartati...kad se restartao vise se nije mogao pokrenuti windows :shock: pojavio se BSOD i sljedeca greska(nesto vezano za Windows Logon)

c000021a

0x0000139

the system has been shut down

...nisam mogao pokrenuti nikako, ni u safe modu, ni preko last known configuration, onda sam ceprkao u Recovery Console, pokusavao sa raznim naredbama medutim neuspjesno, na kraju sam ispalio na zivce i odlucio se dati ga strucnijoj osobi od mene, sva sreca uspio je rijesiti problem, nazalost nije mi rekao kako...