Log in

Pogledaj cijelu verziju : Sennheiser HD201 ili?

IGoR_2803
09-02-2010, 12:21
odlučih kupiti nove slušalice (konačno)... sada trenutačno imam neke sonyeve low life za mp3 playere, one što se za 50ak kuna kupe u pevecu ili merkuru... slušalice ću koristiti na kompu koji ima integruši i ne, nemojte me nagovarati da uzmem dedicated zvučnu jer neću :) ... mnogo mi je važnije kakve su slušalice prilikom slušanja mp3ca nego kakve su u igrama s time da ne slušam vrstu glazbe sa izraženim bassom (znači nikakav techno ili tako nešto) ako je to opće bitno...

cijenovni okvir je 200 kn i to je max. znači stvarno max, stoga mi nemojte pokazivat modele od 250kn. :) gledao sam ovaj sennheiser hd201 i mislim da ću to uzeti ali eto da vidim još prije nego kupim sa forumašima... još mi je važno da ima što duži kabel, ove hd201 imaju 3m i to mi je sasvim dovoljno...

trgovina - bilo koja iz zg...

Shaka
09-02-2010, 12:22
sennheiser hd 201 bez daljnjeg...najjace sluse za 200kn =P

zoky
09-02-2010, 12:31
Moj glas ti također ide za HD201!

Mada sada malo listam starije osvrte i našao sam jedan od bezimenog... pa prouči

Ja neki dan prodao svoje HD 201 .Bile su super ...udobne , dobar zvuk , povoljna cijena .Ali to su dojmovi u kombinaciji sa audigy se karticom.Od kako sam prije pola godine na tu karticu spojio 5.1 zvučnike te ju koristim isključivo za gledanje filmova i poneku igru na telki , HD 201 sluške su me razčarale na integriranoj zvučnoj kartici .Zvuk je tih i bez snage.

Kupio Panasonic RP-HT360 (http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=9706)S.Ludilo zvuk bez obzira na što ih spojio .Bolji zvuk za istu cijenu .Malo manja udobnost ali ništa drastično .Stvar navike .

Preporuka.

IGoR_2803
09-02-2010, 12:36
Moj glas ti također ide za HD201!

Mada sada malo listam starije osvrte i našao sam jedan od bezimenog... pa prouči

Ja neki dan prodao svoje HD 201 .Bile su super ...udobne , dobar zvuk , povoljna cijena .Ali to su dojmovi u kombinaciji sa audigy se karticom.Od kako sam prije pola godine na tu karticu spojio 5.1 zvučnike te ju koristim isključivo za gledanje filmova i poneku igru na telki , HD 201 sluške su me razčarale na integriranoj zvučnoj kartici .Zvuk je tih i bez snage.

Kupio Panasonic RP-HT360 (http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=9706)S.Ludilo zvuk bez obzira na što ih spojio .Bolji zvuk za istu cijenu .Malo manja udobnost ali ništa drastično .Stvar navike .

Preporuka.

poslat ću ja njemu pm da ga pitam... :)

IGoR_2803
10-02-2010, 11:06
uzeo sam ipak sennheiser hd201... malo zafrkavanja po EQu i super sam zadovoljan, konačno imam dobre slušalice... uskoro ću upiknuti i neku zvučnu pa će to onda biti to... :)

zoky
10-02-2010, 11:17
:thumbs2:

Kad kupiš zvučnu napiši neku usporedbu sa slušalicama, sa/bez zvučne! :wink: