Pogledaj cijelu verziju : Trailer za novi Fallout naslov
Bethesda je u javnost pustila prvi trailer novog nastavka čuvenog Fallout serijala. Mada se za sada ne nudi previše informacija, izvjesno je da bi igra trebala izaći u jesen 2010. a Bethesda je izradu prepustila Obsidian Entertainmentu (Neverwinter Nights 2, K.O.T.O.R. 2), što je pomalo iznenađenje.
http://www.pcplay.hr/
Zakon. Dali je Fallout: New Vegas zapravo Fallout 4 ili...???
Ne zove se Fallout 4, ali to je full igra, znači ne radi se o novoj ekspanziji za Fallout 3. Vjerojatno se ne zove Fallout 4 jer navodno neće pratiti direktno radnju trojke, već bi trebala biti originalna igra smještena u postapokaliptični svijet Fallouta.
Chieftain
09-02-2010, 18:47
nice trailer samo kasnite... Kolko sam ja skuzio, igra bi se trebala vratiti korijenima (Fallout 1 & 2) po nacinu igranja, borbe, i svega ostaloga i posto se radi o Vegasu igra ce biti smjestena natrag na zapadnu obalu gdje su se odvijale 1. i 2. dio. Jos kad vidim da Obsidian radi igru to me jako veseli :D
Ne zove se Fallout 4, ali to je full igra, znači ne radi se o novoj ekspanziji za Fallout 3. Vjerojatno se ne zove Fallout 4 jer navodno neće pratiti direktno radnju trojke, već bi trebala biti originalna igra smještena u postapokaliptični svijet Fallouta.
Zapravo sam i mislio na novi Fallout pa sam se tako izrazio, tako da skužite što sam zapravo pitao, jer nisam bio siguran dal će bit ekspanzija ili novi Fallout. Lijepo, lijepo :D
Jedino me malo strah da Obsidian ne zabrije na magiju 8)
Bit će neprocijenjiva stvar ako ćemo moći zaigrati u Casinu, Black Jack, po dobivenoj partiji se recimo dobije 100 caps, a lik koji manevrira kartama je Ghoul koji nije potpuno mutirao. :thumbs2:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.