Pogledaj cijelu verziju : Guild Wars
ke tak nisi odmah reko -.-
da, ono, pravi mi govori :rotfl: pa to svi znaju da nemoze
Ja tek kad sam počeo igrati nisam znao. bio sam W/Mo i mislio da se mogu staviti monk rune jer sam imao monka kao sekundarnu.
Pa jeste vi ljudi procitali onu malu knjizicu sto ste dobili uz igru?
na armoru http://www.imagesforme.com/thumbs/5536gw031.jpg (http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=5536gw031.jpg)S, kae ovo dolje a kaj gore, ovo za reduces damage..
i de mi recite muči me sad to dal da kupim ascended druid armor il ne :fof: , imam druid znači ascendede bih sam uzo možda zbog izgleda :yuck: ... http://www.imagesforme.com/thumbs/9499gw037.jpg (http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=9499gw037.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/thumbs/9284gw038.jpg (http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=9284gw038.jpg)
i da još nekaj.. dal je monk 55 fin za runanje? jer sad me jedan lik runo od beacons perca do droknars forgea i ono pun party 5(6, plus on)x4k 20k lik zaradi u tih 20-30min.. bome fino...bolje neg farmati...
Knight's Armor ima -3 damage reduction sam po sebi, za dio tijela koji pokriva, a Superior Absorption runa daje -3 damage reduction za cijelo tijelo. Absorption rune, ako sve ostale rune, se NE stackaju.
Ti nas pitaš dali bi ti trebao kupiti oklop za jako mnogo para samo zato jer taj oklop drukčije izgleda? TVOJ je lik, odluči sam.
Jedini priznati rangeri su oni ženski s 15k druid armorom. Ostale možete slobodno pobrisati.
Moja rangerica je iznimka.
ma je znam al čisto me zanima koja rangerica vam je ljepša :D
^B4$t4rD^
22-02-2007, 20:02
ma je znam al čisto me zanima koja rangerica vam je ljepša :D
moja :yuck: :D
to na armouru ti je kad primis physical dmg, on ti je umanji za 3. a posto je non stacking, ta runa ti se ne racuna
pa de da vidim :rotfl:
edit: nie tebi upućeno :yuck:
to na armouru ti je kad primis physical dmg, on ti je umanji za 3. a posto je non stacking, ta runa ti se ne racuna
Krivo.
Svinjoguz
22-02-2007, 20:32
jel ima neki link za free trial offer od GW???
lol, kolko postova u minuti, sry, nisam sve pohvatao. boz vam je objasnio
Kada netko naruči npr. prophecis imaš neki kod koji ti ja mislim da 10 dana ili 15 dana besplatnog igranja za prijatelja, samo trebaš skinuti sa službene stranice Gw kljenta.
http://www.guildwars.com/support/downloadclient/
Samo ti treba prijatelj dati key sa 10 ili 15 ili koliko već dana igranja.
Sorry, cronicus, ja sam svoje friend triale potrošio. Pitaj nekoga da ti udjeli trial key, i gw.dat igre da nemoraš skidat ko manijak.
u isto smo vrjeme postali nisam tebi to kazo :yuck:
ne kužim zakaj se nebi računala ta runa?
Ma računa se, krivo je samo skužio. Nego ako imaš više takvih runa, kao kod svake druge rune, to se ne stacka međusobno. Sa tim oklopom radi normalno.
AAAAAAAAAAAAAAAA, koliko postova u isto vrijeme, ne mogu vas pratiti, ma zezam se samo nastavite. :boohoo:
Svinjoguz
22-02-2007, 20:43
ima neko taj Gw guest pass PLZZZZZZZZZZ
šaljite na pm
Ja sam posudio bratiću, ma šta će ti to, nemaš šta to igrati, kupi Gw i uživaj nećeš požaliti.
kupis u algoritma za 20kn
20 kn?? Misliš free trial. Kupi za 299 kn u crovortexu , tj. naruči.
Ako ko hoće evo passa za guest:
GUILD WARS EPIC TRIAL KEY: 344C8-3PDKR-C89MK-HNJ89-LFM7L
NIGHTFALL BUDDY KEY: 822HP-3QFDP-B7LN6-Q1JNK-6B6Q6
ja cu uzet za NF ako je moguce.
Trebam si i ja nabaviti za Nightfall, ma trebam si nabaviti cijeli Nightfall, možda i Collectors edition.
Dakle, imam pitanje.
Imam lvl 14 necromancer/warriora i lvl 11 Ranger/element.
Da li da nastavim igrat, ili da napravim novog lika ?
Zašto bi pravio novog lika ? :o
Ma napravio sam već. Ovi su jadni, a i znam šta da radim dok malo ne napredujem. Sada sam Ranger/Monk.
Pa kako su ti jadni????????? To su jak ozanimljive proffesije za igrati, NSTAVI BRATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Igram pomalo sa svime:D
Experimentiram, nije loše
ovako sad stvarno neznam više :yuck:
kreno sam pravit 55 monka... i sad čuh da sa nekim updateom neprijatelji bježe od shield of hudgemnta i da dost ekipe prelazi na ss necromancera... i sad ja vas pitam kaj je bolje?? :kill:
da nastavim pravit monka il se bacit na necroa :boohoo:
oću farmaaaaat :)
ja farmam sa ss-om i kazem ti da ot toga nema kruva. Prije sam zaradivao runnanjem, a mislim da ce tako biti i dalje. Zato bolje napravi SV ili SoM/PoF Necra i farmaj greenove
Ma napravio sam već. Ovi su jadni, a i znam šta da radim dok malo ne napredujem. Sada sam Ranger/Monk.
Pa za koji si k***c mjenjao Ranger/Elem. za Ranger/Monka i tako možeš mijenjati sekundarnu profesiju.
Thats true. Prvo pređi igru sa jednim likom pa poslije radi kolko oćeš.
Mene samo nešto zanima. Iako sam u guildu (cad), zašto ne bismo napravili svoj guild?
bilo je puno takvih prijedloga, meni je trenutno super ovaj guild
Fak, sada kada mi se urušiio svijet ja sam na 7. levelu i vjedva ubijem čudovište
Glupo mi je u Prophecisu što nema ljudi , ima u gradovima 5 ljudi u križ. Ja sam sad na misiji u Thirsty river i nema ššanse da napravim bonus.
1.Nema ljudi i rijetko kad monkova.
2.Nitko ne zna ništa o misiji.
3.Odustajem od Protector of tyria.
Glupo mi je u Prophecisu što nema ljudi , ima u gradovima 5 ljudi u križ. Ja sam sad na misiji u Thirsty river i nema ššanse da napravim bonus.
nemam sta za reci osim :rotfl: :rotfl:
Pokušaj njemački district tamo uvijek ima tonu ljudi.
Jebiga ne znam njemački i kad englezima objasniš šta da rade prave se švabe kao da ne razumiju.
Sada ću prelaziti samo misije , bez bonusa :(
gle sry ali ja cu crknut.TI kazes NEMA LJUDI :rotfl: :rotfl:
bleki,nema ljudi. ja vec 2 mj trazim ljude za Chain Island misije
Jebiga ne znam njemački i kad englezima objasniš šta da rade prave se švabe kao da ne razumiju.
Sada ću prelaziti samo misije , bez bonusa :(
Na sve što ti kažu napišeš "Ja" i jezična barijera riješena.
gle sry ali ja cu crknut.TI kazes NEMA LJUDI :rotfl: :rotfl:
I, jesi crko vec?
^B4$t4rD^
03-03-2007, 23:23
ma strasno, ja nemog zadnju misiju prec jer nema ljudi, a kad nadem ljude onda crknemo na samom kraju misije :-x dode mi da odem i ubijem kurzica :? :D
Pola misija u Prophecisa ne bi mogao preći da nema heroja, pogotova talkhore i dunkora , ma mučiti ću se još 2-3 tjedna za taj bonus , ako uspije super , a ako ne preći ću samo misije, iako i to nije lako, pogotovo čuo sam za onu zadnju.
Ovako ljudi ako ''nema '' ljudi( :rotfl: :rotfl: ) onda ima par rijesenja:
1.Friend Lista
2.Guild u kojem ste
3.Henchmeni
4.Heroji
MOzda na nekim misijama ima jos rijesenja ali necemo sada o njima.
Uzivajte :wink:
Ne znam jer me danas neki tip opljačkao, ili ne, kupio sam neki vatreni mač za 500 golda :cry:
^B4$t4rD^
04-03-2007, 13:34
Ne znam jer me danas neki tip opljačkao, ili ne, kupio sam neki vatreni mač za 500 golda :cry:
pa ovisi kakav je mac...
sigurno mu je uvalio FDS. dok si tako "mali", nemoj kupovat oruzja za preprodaju, nego samo za koristenje
sigurno mu je uvalio FDS. dok si tako "mali", nemoj kupovat oruzja za preprodaju, nego samo za koristenje
ovako, mač neki vaterni, ako znaš..
ovako, mač neki vaterni, ako znaš..
Ovo ti je FDS (http://gw.gamewikis.org/wiki/FDS)S(Fiery Dragon Sword)
Evo dobio sam bonus u Thistyu, na sreću od 5 igrača našao se jedan dobar monk i naravno ja. Za sada imam 16/25 , fali mi još 9 misija i bonusa.
Prophecis here i am.
P.S Neki lik mi je rekao da je Nightfall puno teži od Prophecisa. Is that true? :wink: :roll:
^B4$t4rD^
04-03-2007, 21:25
da, po meni je tezi :shock:
Pogotovo zadnja misija, skoro je nemoguće preći bez Light of Deliverance.
gle soory ali ovo je najveca glupost koju sam ja cuo :o
Dobro, a na koji si je način ti prošao?
^B4$t4rD^
05-03-2007, 00:59
hehe sjecam se kad je blekic postavljao 100 pitanja, a gle ga sad - sve zna... svaka cast :bravo: :wink:
Ljudi bila je neka greška, bio sam kažnjen i izbačen sa foruma bio je blokiran moj pristup, ali sam se javio administratoru i vrlo brzo je to ispravio . Svaka čast!
I prešao sam bonus od one misije , a sada ću rješiti i misiju u Eloni i nadam se bonus isprve, a ako ne pokušavat ću i mučit se ko uvijek!
Ja u Prophecis imam 24/25 pa me zanima ako netko dobro zna zadnju misiju molio bi za pomoc. Nikad na nađem pravi party :rotfl:
Dobro, a na koji si je način ti prošao?
Monk LFG fo Masters!!!!!WSP me
Pokupim neke pugove i odem sa njima.UBijamo par onih kamenih pa onda malo abbadona itd.I tako sa dva chara sma vec na isti nacin napravio u 20 min :wink:
A koje su bile elite monkova?
word of healing
Ajde bravo za tebe većina ljudi jednostavo uzme LoD i poštedi sebe i monkove živciranja.
Kak su ljudi onda prelazili to prije NF-a?
gluposti pričaš.. :roll:
^B4$t4rD^
06-03-2007, 11:41
Kak su ljudi onda prelazili to prije NF-a?
gluposti pričaš.. :roll:
nekuzim :shock: kak su ljudi presli zadnju misiju NF-a prije neg sto je NF izaso? to si htio pitat? :rotfl:
sry lol
zabrijo sam neš skroz
još jednom sorry (:
Lightning Divinity
06-03-2007, 11:58
Zadnja misija je super lagana.. sa svakim likom sam prešao uz pomoć samo heroja i hencija.. i uvijek je bio master..
Dok kad sam išao s ekipom pobiju nas u par minuta..
^B4$t4rD^
06-03-2007, 12:11
sry lol
zabrijo sam neš skroz
još jednom sorry (:
hehe desi se... joj e ja zapeo na nekoj misiji u NF-u kad se razdvoje koss i meloni isse kak ljudi znaju fin parti dovuc do kraja misije i onda sve smrdat... glup mi je nf, svi samo sa herojima idu... vise volim kad se ljudi druze s ljudima,a ne ovako koda igras sam :cry:
Tsumetai Ryujin
06-03-2007, 14:19
gle... tezina misije ti ovisi samo o ekipi s kojom ju ides prelazit...
Što mislite, što je bolje PvP, ili RPG stil? Čisto me zanima ovak..
Ja sam inače PvE maher, ali dobro je jedno i drugo.
PvP
PvP
PvE
u propheciesu imas minimalno 500 sati igranja sa prvim characterom PvE
Ako uzimaš GW samo zbog PvE dijela onda odmah odustani, GW ti ima relativno loš PvE u usporedbi s drugim MMO igrama dok je PvP komponenta daleko iznad drugih MMO igrara.
joj e kako sam izgubio živce sad.. jaoooo
daklem... trebo sam(trebam i dalje) runera do droksa i ok nađem finog dervisha i ide mu i dođe onaj dio dao mu 2k i ide on dalje i crkne 2-3 puta i poludi i leava... pare mi neće vratit.... no doro jebe se meni za neš para u igri.
drugi put, zbog čega sam baš popizdio.... nađem isto dva runera i dođe dio dimu trebam dat 2k al ja bio malo u windowsima i kad sam se vratio u igru bio onaj trade prozor i ja odma 2k i submit... i lik nakon 1sek opet trade window i daj pare... ja rekoh dao sam ti on nene nisi i ovaj drugi runer mu vjeruje i cjeli parti.. ja i gived you 100% ovo ono tamo pišem i dont have any more i give you look in your inventory... al lik pay you fuckin scamer... i tako uvjeravaju me pa stali da dam pare ja I GIVED YOU i niko mi ne vjeruje... i sad... kaj moguće da ovaj nie primetio da sam mu dao 2k il kaj, jednostavno sere, il ne rimjeti u inventoryu +2k, tako ja nisam primjećivo male pare dok sam imo oko 80k...
no uglavnom jebe se meni i dame ovaj drugi napustio neg to kaj mi ne vjeruje da sam platijo jaooo (doro i mal ome jebe sad kaj neam za ponovni run)... uf uf kako volim to ja znam neš da sam uradio a ovaj ne nisi... i cjeli parti daj pare scameru il leavaj...
no doro neda mise više pisat uglavnom treba mi 2k jel može neko dat pls budem vratio za tjedan dva kad bude gotov necro 55... od 170k sad došo do 1k
ehh, jednostavnije je da prodes crystal desert i dragon's Lair i doci ces u Droks.
gg
nene, sad oću baš runat za inat :twisted:
aj pliz ziher ima neko 2k.... iam ja nekoliko vrjednih itema mogu prodat al stvarno potrebiti sumi...
Ajde, n00b pita, WTF je farm? :cry:
Ubijanje nekih čudovišta zbog onog što oni poslije ostave. Npr. ubiješ nekog minutaura, a on ti ostavi neki dobar staff, ti prodaš staff i zaradiš pare.
ovako može mi neko pojasniti kako farmati underworld sa necrom 55 :killyou:
Pogledaj guide na wikipediji idi na youtube i pogledaj filmice kako ljudi farmaju sa necrom 55.
underworld nikako
solo, mislim
ehhh, danas mozes i s warrom, i s ritom i rangerom solo UW...
55=prot spirit >>> Dying nightmare="i'm Dead!"
moj warr ide UW
e da vas pitam nekaj. uskoro namjeravam kupit nightfall i igrat sa dervishom, dal je on dosadan ko warior, stalno fali energije, relativno dosadni skilovi i tako.... a?
sa paragonom ti je fora igrat p/w support
e da vas pitam nekaj. uskoro namjeravam kupit nightfall i igrat sa dervishom, dal je on dosadan ko warior, stalno fali energije, relativno dosadni skilovi i tako.... a?
S Dervihem možeš solo FoW igrat.
ma briga me fow i lova pitam jel zanimljivo s njim igrat.
Pretpostavljam da je , pogotovo pretvaranje u beštije.
Meni je fora. Radi ogroman mass dmg. Odličan je za runanje.
Ja ću napraviti Dervisha kada kupim NF.
A i neće mi faliti elite skillovi iz drugih djelova, tako da razmišljam Paragon ili Dervish, samo imam osjećaj da Paragon teško nalazi party, a Dervish mi je ionako nekako bolji.
A i neće mi faliti elite skillovi iz drugih djelova, tako da razmišljam Paragon ili Dervish, samo imam osjećaj da Paragon teško nalazi party, a Dervish mi je ionako nekako bolji.
A kako će i naći party kada su mu skillovi teško smeće.
skillovi su mu bas dobri samo trebas igrati sa njim ;)
Je, zato ga svi izbijegavaju ko kugu.
Bravo za tebe javi se kada pronađeš farming grupu voljnu ići s Paragonom.
kak sam ja vrckast momak volim zaebavat ekipu e toe strašno :rotfl: , prodavo neki item spamo par petina minuta a ono niko ni jedan whisp ja reko kae ovo bokte mazo kad mi padne naum nešto mudro
IM GIVIN UP OF GUILD WARS WHISP ME AND SAY GOOD REASON WHY SHOULD I GIVE YOU ALL MY MONEY(about 200k)
poslah ovo i došlo mi u roku 5sek jedno 100njak whispova molili kumili preklinjali plsplspls im poor im makin new guild i believe in god pleeeease give me my brother is very sick hes low lvl and need new armor i sl :rotfl: :fof:
looool :rotfl:
lostangel
23-03-2007, 17:24
kak sam ja vrckast momak volim zaebavat ekipu e toe strašno :rotfl: , prodavo neki item spamo par petina minuta a ono niko ni jedan whisp ja reko kae ovo bokte mazo kad mi padne naum nešto mudro
IM GIVIN UP OF GUILD WARS WHISP ME AND SAY GOOD REASON WHY SHOULD I GIVE YOU ALL MY MONEY(about 200k)
poslah ovo i došlo mi u roku 5sek jedno 100njak whispova molili kumili preklinjali plsplspls im poor im makin new guild i believe in god pleeeease give me my brother is very sick hes low lvl and need new armor i sl :rotfl: :fof:
Meni su jos gori takvi koji nadju djecu da zajebaju svojim glupim salama... Nije li jadno?
Ja nemam vremena , a i neda mi se pisati taj tekst, tako da......... :pray:
skillovi su mu bas dobri samo trebas igrati sa njim ;)
Meni je isto baš zakon! I ekipu nađeš full lagano!
Meni su jos gori takvi koji nadju djecu da zajebaju svojim glupim salama... Nije li jadno?
amire ajde molimte jel mos smanjit sig ?
Mislim pogledao sam na internetu i Paragon je odličan suport, a i ima skillove koji deelaju dmg; ali svejedno ja ću napraviti dervisha, više volim melee.
ufuf sad sam vidijo iskusnjaru asasina u akciji :pray:
pa zar je moguće da asasin radi tolki dmg? kakav warior pa asasin lood.... 3x veći dmg u 10sec... ak ne i više... loood... sad razmišljam o pravljenju asasina a ne dervisha... a ima ko tu asasina? kaki je?
ufuf sad sam vidijo iskusnjaru asasina u akciji :pray:
pa zar je moguće da asasin radi tolki dmg? kakav warior pa asasin lood.... 3x veći dmg u 10sec... ak ne i više... loood... sad razmišljam o pravljenju asasina a ne dervisha... a ima ko tu asasina? kaki je?
Vjervatno si vidio SP BoA sina, sin je dobar u PvP igri ali ne previše koristan u PvE igri.
throw dirt pa ti placi
Da uspijeva protiv noobova kojih je JAKO puno, ali pravi BoA sin će te naprije "testirat" da vidi koje skillove imaš, malo će skakutat oko tebe i udarat te tek toliko da vidi što ćeš napraviti, onda će se udaljiti od tebe ali tako da mu ostaneš u argo rangeu i pričekat će da okreneš svoju pozornost na nekog drugoga i tek tada će te napasiti i u 90% slučajeva pregazit.
a deadly viper ready to strike at the heart when enemy least expects it
Mene su gazili A u AB-u. Onda sam prokužil kaj rade tak da ih se više ne bojim.^^
a da pitam kolko oko kolko dervish obično ima energije i sa kolko onih crtica muse regenerira? asasinu znam da sa 4, al dervishu neznam....
a da pitam kolko oko kolko dervish obično ima energije i sa kolko onih crtica muse regenerira? asasinu znam da sa 4, al dervishu neznam....
Max energija i regeneracija energije ti je ista kao i Assassinu.
ma onda ziher uzimam dervisha.
Ja imam na mom Warrioru dosta obrambeniih bolock skillova, tako da se assasin može.........Mesmer mu stavi empathy ili necro price of failure i on je gotov!
E, a on tebi baci Expose Defenses (http://gw.gamewikis.org/wiki/Expose_Defenses)S(koji btw BoA sinovi vrlo često koriste) pa se onda ti možeš jebat.
P.S.: Gaas si ti prešao na WoW?
shadow form na asasinu mi je jedan od najboljih elite skilova...+ uzmeš mesmera za secondary i arcane echo i kopiraš shadow form.... skroz dobro, al ipak ću ja dervisha :)
shadow form na asasinu mi je jedan od najboljih elite skilova...+ uzmeš mesmera za secondary i arcane echo i kopiraš shadow form.... skroz dobro, al ipak ću ja dervisha :)
kako ne kuzis nemozes u nF napraviti assasina :?
pa kako da ti objasnim.
nemoguti objasniti jednostavno ga nemožeš napraviti jer je Factions ajmo reći njihov dom :wink:
E, a on tebi baci Expose Defenses (http://gw.gamewikis.org/wiki/Expose_Defenses)S(koji btw BoA sinovi vrlo često koriste) pa se onda ti možeš jebat.
Ali emathy je još uvijek na djelu.
Ali emathy je još uvijek na djelu.
E ali ja mogu izvršiti combo, a da ostanem živ dok u 90% će SP BoA combo ubiti onoga na kome je izveden.
P.S.: Piše se empathy
Znam samo sam krivo napisao. :yuck:
Ali BoA prebrzo napada tako da ga bez problema interuptam ,tako da...
Znam samo sam krivo napisao. :yuck:
Ali BoA prebrzo napada tako da ga bez problema interuptam ,tako da...
Da ako ga cijelo vrijeme držiš kao metu, ali prebaciš li se da pokušaš interuptat monka on te napadne i dok ti naciljaš njega njegov combo je gotov.
Istina. A šta ćeš, još je najbolje kad imam lagg sve mi zašteka , a 100 napada na meni učinjeno lol.
prodajem svoj gw account.... viewtopic.php?t=11583 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=11583)
heh baš sad razmišljam... žao mi al odlučio sam :)
i to znate kad, lol.... planiram ja kaj ću bit i radit kad kupim nightfal.. ja reko dervish i tako gledam po gwwikiju o svom scytheu kaj sam ga kupio unaprijed i gledam kak da ga poboljšam nadograim grizem nokte i tako pol sata i odjednom stadoh i gorane pa šta ti to radiš :shock: , zbog ***enih obojenih piksela se tolko živciraš trošiš toliko vremena.... i odlučih. prodaću ovo i držati se igara di nema itema golda farmanja i sl s.ranja... dakle fpsovi i nfs :wink:
predomislit ces se brzo :D
@gogo
sjebo si igru. kupio si acc pun love. jebes to. nisi iskusio ni 20% onoga sto igra nudi
@gogo
sjebo si igru. kupio si acc pun love. jebes to. nisi iskusio ni 20% onoga sto igra nudi
ovo si dobro rekao :wink:
lol njubare kaj vi znate kaj sam ja iskusio joj kako volim ovake mudre momke :kill:
je kupio sam nedavno account prebacio 30 i nešto k na svoj account i nekoliko greenova i onda prodo taj account.... s tim parama sredio svog wariora.... a sad iam prek 100k(nie od prodaje tih greenova, farmo sam zadnjih mjesec dana fow i uw i otud te pare), otkrio sam sve čari igre 100% prešp proph dva puta factions jednom i sve kužim i jebeno je i previše sam igro i zato prodajem. odsad igram igre u koima nema para golda itema farmanja i sl sranja jer je to zlo jedno....
slusaj mali ako sam ja noob onda sam ja za tebe najveci moguci bog :wink:
btw u svim igrama ima ''para'' :D znaci prestajes sa igranjem :killyou:
da osim fps :wink:
FaTaL_mRkvA
26-03-2007, 16:50
ja namjeravam kupit GW, pa da pitam par pitanja:
1. jel je ranger isto što i archer
2. koji GW preporučate za početak
3. ako imam instalirane sve 3 'expanzije' koji da CD/DVD stavim u rom
EDIT: kako su podijeljene pare(mislim jel postoje samo goldi ili goldi i silveri ili nijedno od navedenog...)??
tooo jes jes daj kupi od mene pliz em što je jeftinije dosta neg novo a ono dobiš 3 20lv lika pun k golda i itema itd :wink:
1. je
2. prophecies, fino kupiš od mene prophecies + factions i spreman si totalka za guild wars :wink:
3. bilo koi
samo goldi... 1000 golda je 1 platinum, 1k
lol njubare kaj vi znate kaj sam ja iskusio joj kako volim ovake mudre momke :kill:
Vjeruj mi, jedini ovdje si ti noob, nisi okusio niti 20% igre k?
Igram malo poduže igru, imam iskustva podosta u pvp-u i pve-u i sa sigurnošću ti mogu reć da nisi ništa još isprobao pravo.. tak da gg
moj savjet ti je da kupis prophecies u algoritma. kupnjom accaunta sa drugim likovima i lovom je glupost. jebga
Vjeruj mi, jedini ovdje si ti noob, nisi okusio niti 20% igre k?
Igram malo poduže igru, imam iskustva podosta u pvp-u i pve-u i sa sigurnošću ti mogu reć da nisi ništa još isprobao pravo.. tak da ggma daj bok odi doma kaj ti znaš kaj sam ja probao. pvp nisam igro. pve znam sve 100%.
a ti kron kaj kenjaš koi k? po čem je bolje kupit proph u algoritmu? pljune 300kn a da kupi od mene da 100kn više i dobije i factions koi bi ga došo još 300kn... pliz ne jebi mi moguću trgovinu ok?
dečec budeš vidio ako kupiš novi account i ako te igra uzme i kad vidiš kolko je teško zaradit pare kad si početnik za običan armor i oružje(a odma na početku nakon par misija moraš promjenit armor jer jednostavno nemoš ić dalje, prebrzo crkavaš...) bu ti bilo žao kaj nisi moj uzo sa pun k golda i itema... uostalom i sam možeš skužit kae profitabilnije, kupit moj il novi.
FaTaL_mRkvA
26-03-2007, 17:17
gledaj, ja i kupujem GW zato da bi zarađivo pare, mučio se s jadnim armorom i oružjima, to je i bit igre, nije bit igre imat puno para i ubit svakoga tko ti se nađe na putu(barem ja tako mislim), za to postoje šifre
ok. onda fino kupiš moj i zbrišeš sve likove i baciš pare(mogu ti i ja to uradit prije davanja accounta :wink: ), opet će ti bit profitabilnije neg kupnja nove igre.
ja namjeravam kupit GW, pa da pitam par pitanja:
1. jel je ranger isto što i archer
2. koji GW preporučate za početak
3. ako imam instalirane sve 3 'expanzije' koji da CD/DVD stavim u rom
EDIT: kako su podijeljene pare(mislim jel postoje samo goldi ili goldi i silveri ili nijedno od navedenog...)??
drago mi je sto cemo dobiti novog Gw igrača ;)
znači ovako odgovori na tvoja pitanja:
1.Da ranger je isto kao i Archer.Imaju luk i strijelu te mogu imati i ljubimce.
Skillovi od Rangera su super i ta profesija je najbolja za početnike ;)
2.Znači igram gw 8 mj imam sve nastavke i sve sam prešao(ne sa svim charovima naravno ali to trenutno radim)Znači najbolje za početak je uzeti novi iz trgovine Gw:Propechies.Jer tamo je najbolje objasnjeno kako igrati,ima brdo skillova....A ostale chaptere ako želiš kupiš kasnije
3.Znači ti staviš CD od bilo koje expanzije.On će instalirati ono potrebno a sve drug će ti skinuti sa neta(vjeruj mi brdo toga ;) )
4.Novac je podijeljen na Gold i Silver.1000 Golda je 1 Silver sto mi sa radosću kazemo 1k ;)
Imas li bilo jos pitanja slobodno pitaj.Ako želiš vidjeti kako Gw izgleda postaj tu pa ću ti staviti linkove od nekih filmića ;)
@Gogo
Njubaro začepi.Još jednom napises da prodajes account početi ću ti brisati postove :-x
A što se tiće Gw-a nemaš pojma niti šta znaći to ime :rotfl:
@Noda
Ćuješ ako ti nije problem volio bih malo skupiti fame-a pa me slobodno WSP-aj kada igras HoH.
IGN Black Knight Cro
Unaprijed hvala :wink:
joj kako me prcate u mozak. al aj, suzdržavam se, chill gogo chill... dam mu i ja sve ko iz trgovine manuale fino objašnjene cde, sve.
Gogo, ako je itko ovdje njubara onda si to ti, kažeš da znaš sve o PvE igri a uopće nemaš NF u kojem je DoA za koju se može reći da je najelitnije PvE područje u igri zato ne seri puno jer ljudi ovdje znaju puno više nego ti.
Noob si i zato jer prodaješ igru a da nisi ni probao PvP igru koja je u GW stvarno odlična i po zabavi koju nudi čini oko 60% igre, ali ti samo PvE tank Warrior noob kojeg bi u PvP igri tako zgazili da nebi znao svoje ime zato začepi.
ma kakav tank warior imam 3 lika 20lv ja sam ih doguro do tih lva warior ranger i necromancer. i monk mi je na 16lv. odoh ja s ove teme, poosa everybody
Gogo, ako je itko ovdje njubara onda si to ti, kažeš da znaš sve o PvE igri a uopće nemaš NF u kojem je DoA za koju se može reći da je najelitnije PvE područje u igri zato ne seri puno jer ljudi ovdje znaju puno više nego ti.
Noob si i zato jer prodaješ igru a da nisi ni probao PvP igru koja je u GW stvarno odlična i po zabavi koju nudi čini oko 60% igre, ali ti samo PvE tank Warrior noob kojeg bi u PvP igri tako zgazili da nebi znao svoje ime zato začepi.
:pray: Govor http://djforum.free.fr/smileysmileysmiley/v2/surprises/surprises.smileysmiley.com.54.gif
:pray:
A za DoA imas pravo jer je facking tesko :roll:
Teže od Uw-a 100 puta :wink:
FaTaL_mRkvA
26-03-2007, 17:27
gogo, imaš 'Oš kupit ciglu' podforum i tamo prodaj svoj acc, ovdje samo zagađuješ temu.
FaTaL_mRkvA
26-03-2007, 19:11
e imam jos jedno pitanje: jel u GW isto kao u wow-u postoje igrači podijeljeni da dvije 'vojske'(horde i alliance u wow-u) ili su svi frendovi i svi zajedno surađuju. bit pitanja:ak ja npr. vidim nekog lika na cesti jel ga mogu napast??
Da i Ne. Inače priča u PvE-u nema nikakvog djeljenja na dvije strane, ali zato imap Ab.Aliance Battle, gdje se bore 12vs 12 igrača što spada u PvP. Ili možeš biti Kurzick ili Luxon što ovisi o tvom guildu. Ali za AB trebaš imati Factions.
FaTaL_mRkvA
26-03-2007, 19:27
znači ja stranu mogu promjeniti kad god hoću? to je bolje nego u wow-u.
Jel ja mogu normalno igrat iako nisam u guildu?
EDIT: jel se ja mogu na cesti pofajtat skim god hoću?
Da, možeš u PvE-u , ali u AB ne možeš i ako je tvoj guild kurzick ti ne možeš biti luxon.
FaTaL_mRkvA
26-03-2007, 19:31
e a sad ono glavno: što je to PvE?? PvP znam, to je fajt Player vs. Player
PvE je Player versus environment. To jest to ti ajmo reći kampanja, misije i questovi i sve što nije PvP koje prolaziš s drugim igračima , a da se ne boriš protiv njih.
nisi ni probao PvP igru koja je u GW stvarno odlična i po zabavi koju nudi čini oko 60% igre
baš to..
PvP je stvarno dobar iako mogu reći da ste me malo spustili na zemlju s tim rankovima :( . Za sad ja ostajem na AB-u.......................
znači ja stranu mogu promjeniti kad god hoću? to je bolje nego u wow-u.
Jel ja mogu normalno igrat iako nisam u guildu?
EDIT: jel se ja mogu na cesti pofajtat skim god hoću?
Mislim da nisu baš skužili tvoje pitanje.
Ako imam pravo ti pitaš ako susretneš drugog IGRAČA na cesti možeš li ga napasti?
I odgovor je ne, jer ti nećeš u Guild Warsu u "divljini" susretat druge igrače osim onih u svojoj grupi.
Naime u GW-u svijet ti se djeli na gradove tj. outpostove i na "divljinu", u gradovima susrećeš druge igrače i tada ih možeš pozvati u svoju grupu, trgovati s njima i pričati na "javnom" kanala ali čim izađeš iz outposta svijet se kreira SAMO za tebe tj. za grupu u kojoj si i po tome se GW razlikuje od klasičnog MMORPG-a.
Također za razliku od MMORPG igre ovdje ima vrlo malo solo igre iz razloga što neprijatelji gotovo uvijek dolaze u grupama koje je nemoguće razdvojit te stoga si prisljen igrati s drugim igračima ili henchmen-ima koji također kao i igrači imaju svoj udio u lootu.
Što se tiče "strana" tj. Luxona i Kurzicka neznači ti puno na kojoj si strani, i među njima ti imaju dvije razlike:
1. U AB ( Alliance Battle ) bitki (PVP aspekt te podjele strana) možeš se boriti samo na strani na kojoj je tvoj guild tj. alliance.
2. I u PvE igri trgovci u gradovima ti neće nuditi svoju usluge ukoliko suprotna strana kontrolira grad (nema tu nekih velikih bitka za gradove već se granica ovisno koliko je igrača dalo factionsa svojem alliancu) i resurrection shrineovi te neće resurrectat ali neka te to nesmeta jer uvijek na mapi postoji neutralan shrine.
Uglavnom, osnove se brzo uče.
Ne kužim zašto se spominje Alliance Battles kad to ne igra nitko, zapravo, nikad nitko ni nije. Stvar je najbesmisleniji aspekt igre.
FaTaL_mRkvA
27-03-2007, 11:43
koji su preporučeni hardverski zahtjevi a koji su minimalni???
ma nesto sitno
pitaj black knighta, ima on neki link za to
FaTaL_mRkvA
27-03-2007, 12:51
jel će radit na: athlon 3000+ 1.80 ghz, 512 MB RAM, radeon 9600 series 256 MB?
FaTaL_mRkvA
27-03-2007, 15:39
nabavit ću ADSL
Evo imam i ja link:
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Ne kužim zašto se spominje Alliance Battles kad to ne igra nitko, zapravo, nikad nitko ni nije. Stvar je najbesmisleniji aspekt igre.
Zato jer je pitao za strane, a osim toga nije istina da to nitko neigra jer se skoro uvijek tamo može pronaći tona ljudi.
Zato jer je pitao za strane, a osim toga nije istina da to nitko neigra jer se skoro uvijek tamo može pronaći tona ljudi.
igram ja nekad AB :yuck:
@LinkEX raditi će ti Gw 10000 % ;)
Black Hawk Down
27-03-2007, 20:07
Može mi netko objasniti Guild Wars,mislim kaj je besplatan,plaća se preplata,o ćemu se radi.El za to potreban "brz internet".
Ne plaća se pretplata, prporučujem DSL ili brže MMORPG, jedna od najboljih igra na svijetu itd.
iam jedno pitanjce za hard mode. tamo kazali da je samo potrebno preci s jednim karakterom dio u kojem si kako bi imo pristup hard modeu dok si tamo. e ja preso proph odavno sa wariorom i sad sa necrom iam normalno pristup hardu i gamad je visoki level i sve fino nego nie mi jasno zakaj mi ovo javlja pri ulasu u fow il uw http://www.imagesforme.com/thumbs/519gw008.jpg (http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=519gw008.jpg)Sovo da neam requirements i dae disabled....
To znači da ti s tim likom nisi prešao Prophecis i zajebo cijeli party.
ma kaj brijes?? zajebo?? ak je disabled zakaj su onda gamad visoki level i tako?? ne kuzim??
mozda zato jer si uso u UW?
:kill: :kill:
objasnicu jos jednom. dakle, ukljucim hard jer iam pristup do njega iako nisam preso proph. to je objasnjeno ovom recenicom Once you win a campaign with any character on your account, every level 20 character on that same account will have access to Hard mode for that campaign dakle ja NISAM preso proph sa necrom al jesam sa wariorom davno i imam pristup sa necrom hard modeu i sve sljaka.
i kad ukljucim hard i udjem u uw atxi nisu vise 29 neg 31 il 32lvl ne sjecam se sad, nightmare je 25lvl itd itd.... dakle hard mode je ON. i sve je krasno bajno gamad je jaca neg u normalu i sve sljaka al zakaj mi to kaze da neam requirenments i dae disabled(onemogućen), a ono gamad veci level neg u normalu i tako?? ak je disabled onda bi valjda trebalo bit ko u normalu!
To je vjerovatno bug jer se isto događa i meni i još par likova što znam.
Da je BUG vjerojatno bi već došao update, a možda i je. Meni taj Hard Mod nije ništa posebno. Dobro mi je samo to što dobivaš 50% više expirienca + kad kupiš onaj scroll + 50% expirienca moj budući dervish brzo će doći do levela 20 , a ove nove titule i nisu mi baš primamljive osim možda Vanquishera.
a to sto je drop bolji to se zanemari, jel tako?
doh
moj budući dervish brzo će doći do levela 20e nece jer ti treba predeni nightfal da mos ukljucit hard :wink:
doh
poslao sma im e-mail da nevalja to sto su smanjili :(
doh
To sam zaboravio napisati. A i treba mi Nf za LoD-a i Zb-a više nitko neće Rc-a i WoH-a osim ako su rank 6++.
ovako nie mi jasnoooo. kaj nisu elite tome da mos otljucat bilo koi elite skil za odredjenu profesiju iz camaignova koje imas. eo ja kupio za rangericu svoju ocu incendiary arrows http://gw.gamewikis.org/wiki/Incendiary_ArrowsSkad ono nema, kao ni gomila drugih elite ksilova koi bimi trebali.... recimo poison arrow http://gw.gamewikis.org/wiki/Poison_ArrowSali nema nema! wtf?? http://www.imagesforme.com/thumbs/7362gw008.jpg (http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=7362gw008.jpg)
ajd procitaj ono sto ti pise gore na vrhu tome winodowa
pa kupis neki Elite za 300 Balthazar bodova i onda naucis sa tim Elite Tome
Jednostvano :wink:
pa kupis neki Elite za 300SBalthazar bodova i onda naucis sa tim Elite Tome
oujea
pa kupis neki Elite za 300 Balthazar bodova i onda naucis sa tim Elite Tome
E da je barem 300 Balthazar pointova elite :(
poceo ja malo pvp... nelose :)
Guild Wars nisam igrao dugo ( 2 tjedna) idem prodati ectose, a sad vrijede samo 6.5k :? :|
Guild Wars nisam igrao dugo ( 2 tjedna) idem prodati ectose, a sad vrijede samo 6.5k :? :|
kojik?!
pa bila su 8k! :P
ripoff!!
tip: farmaj i cekaj da cijena poraste
Znam, nisam lud da sada prodam, čekat ću i čekat.........i farmat naravno. Još nisam probao Uw na hard odu, idem danas...
Znam, nisam lud da sada prodam, čekat ću i čekat.........i farmat naravno. Još nisam probao Uw na hard odu, idem danas...
Zašto ćeš probati u HM? :?
Iz zabave, bolji dropovi...
Samo da znas Ectovi isto dropaju :wink:
A biti ce ti teze :)
Znam, ali veće su šanse za neko oružje...; više mi se neda farmati, postalo mi je dosadno, preostaje mi jedino da kupim Nightfall. I inače ne dropaju se neka sad dobra oružja u UW-u, ali znaju se drpati. Ja sam par puta dobio solidne staffove i prodao ih u vrijednosti ecta.
Samo da znas Ectovi isto dropaju :wink:
A biti ce ti teze :)odkud ti to... u hardu bolje dropaju... citaj:
Hard Mode Loot
The average number of uncommon and rare items has been increased in Hard mode.
ja farmam uw i fow samo u hardu i primjetih vise ektoa/sardova.
to je prvi update
Nakon toga ide ovo:
Adjusted the following items so that they are now exemptSfrom loot scaling:
* Skill Tomes
* Scrolls
* Dye
* Rare materials, such as Ectoplasm
* Gemstones from the Domain of Anguish
* All other rare (gold) items
* All unique (green) items
* Special event items
mdada al mislim dase to ne odnosi na hard normal razliku dropanja neg na ono kaj se govorilo da ak ides npr sam w rt da imas 7 puta manju sansu da dobis ekto... uvjek koda imas pun parti kuis... ekipa se bunila pa vratili to kak je bilo prie. a da u hardu od prvog updatea ima vise dropova ektoa shardova...
idem im bas poslat mail pitat za ovo....
hi. i have one question. my friend says that there is same loot of ectos and shards in normal/hard mode uw/fow. i think that there is more in hard mode. i read updates and now im confused...
first this:
Update - Thursday April 19, 2007
Hard Mode Loot
The average number of uncommon and rare items has been increased in Hard mode.
and then this:
Update - Friday April 20, 2007
Loot Changes
Adjusted the following items so that they are now exempt from loot scaling:
Rare materials, such as Ectoplasm
and now, is loot of ectos and shards in normal/hard uw/fow same or there is more in hard?? i know that in hard there is more gold item drop, but im askin about ectos and shards.... pls tell me.
eo ovo sam poslo valjda je skuzivo :yuck:, javim odgovor.
za takva pitanja imaš gw guru (http://www.guildwarsguru.com/forum)
rofl..
molio bih vas sve da SMANJITE SPAMM
imo sam pravo.
Quote:Originally Posted by trpi
hi. i have one question. my friend says that there is same loot of ectos and shards in normal/hard mode uw/fow. i think that there is more in hard mode. i read updates and now im confused...
first this:
Update - Thursday April 19, 2007
Hard Mode Loot
The average number of uncommon and rare items has been increased in Hard mode
yes it was increased so you got more ecto and shard drops.
Quote:and now, is loot of ectos and shards in normal/hard uw/fow same or there is more in hard?? i know that in hard there is more gold item drop, but im askin about ectos and shards.... pls tell me
this changed it so the rare items drop the same instead of the 1/8th portiony ou get with regular items
od ncsofta nisam dobio odgovor kao we cant give you answer for that kind of issue tako nes, ovo sa guru foruma.... http://www.guildwarsguru.com/forum/show ... ost2801501 (http://www.guildwarsguru.com/forum/showthread.php?p=2801501#post2801501)
nova vrsta skamanja se vrti okolo :rotfl:
kao bigest guild in gw is recruiting 700 members we do pve pvp we have hall i tako dalje i ja reko aaaajde da vidim taj gild... i prvo kao kolko si star odakle kolko pve likova i tako dasi covjek zabrije da to neki opaki ozbiljni gild moras bit momcina dabi uso... i kasnie kao give your mail adress for registration on forum must be your real mail or youl get ban.... ja dam neku grbavu..... onda jos pitanja gluposti i kasnie choose password for your account on forums... ja rofl cya
ak mozda neko ne kuzi... lik se nada nekoj budali koja ce dati isti usern i pass kaj koristi za guild wars account :naughty:
i da... neznam jesu to botovi jel to moguce znate koi chat u guildu i aliance.. nema veze s vezom ono tipa pitanje how much can i get for xxxxxx 15 50 bla bla za ovo onda ah yes thank you very much onda free runing beacons come now in la eng 1 goin in 2mins(ja odem tam i nema tog lika)... ono nis ne povezano i tak samo idu postovi...
nova vrsta skamanja se vrti okolo :rotfl:
kao bigest guild in gw is recruiting 700 members we do pve pvp we have hall i tako dalje i ja reko aaaajde da vidim taj gild... i prvo kao kolko si star odakle kolko pve likova i tako dasi covjek zabrije da to neki opaki ozbiljni gild moras bit momcina dabi uso... i kasnie kao give your mail adress for registration on forum must be your real mail or youl get ban.... ja dam neku grbavu..... onda jos pitanja gluposti i kasnie choose password for your account on forums... ja rofl cya
ak mozda neko ne kuzi... lik se nada nekoj budali koja ce dati isti usern i pass kaj koristi za guild wars account :naughty:
i da... neznam jesu to botovi jel to moguce znate koi chat u guildu i aliance.. nema veze s vezom ono tipa pitanje how much can i get for xxxxxx 15 50 bla bla za ovo onda ah yes thank you very much onda free runing beacons come now in la eng 1 goin in 2mins(ja odem tam i nema tog lika)... ono nis ne povezano i tak samo idu postovi...
:rotfl: :rotfl:
tebe treba tuč :rotfl: :rotfl:
vam se dogodilo kad ovo :D ? http://www.imagesforme.com/thumbs/9325gw010.jpg (http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=9325gw010.jpg)
FaTaL_mRkvA
29-05-2007, 19:49
kaj se ti nisi pojavio u areni a mozes vidjet kaj se događa ili što?
4 monka.... inace kad igram asasina placem za monkom a sad cjeli tim monkosi :wink:
Napočetku... pozdrav svima
U subotu idem prodat knjige pa budem dobio neke pare. Razmišljam vec duže vrijeme da kupim GW. Par pitanja...
Jel se isplati?
Koliko je cijena, otprilike?
I koji da dio kupim?
Da, isplati se. Vrlo. Kupio sam sva tri Collector's Editiona do sada izašla, i nisam požalio ni za jednu kunu.
Cijena je oko 300kn po kampanji. Nešto sam čuo da u Algoritmu za 300 kuna dobiješ jedan Guild Wars i jedan City Of Heroes/Villains.
Zadnji ti je najbolje kupit jer je najviše ljudi, a kasnije ako želiš, kupi ostale...
Sretno na prodaji knjiga!
Da, isplati se. Vrlo. Kupio sam sva tri Collector's Editiona do sada izašla, i nisam požalio ni za jednu kunu.
Cijena je oko 300kn po kampanji.!
totalno /signed
imam isto 3 collectorsa, i nije mi zao ni kune, a k tome, sad cekam gw:en da kupim collectors ! >.< *evil look*
Cijena je oko 300kn po kampanji. Nešto sam čuo da u Algoritmu za 300 kuna dobiješ jedan Guild Wars i jedan City Of Heroes/Villains.
Zadnji ti je najbolje kupit jer je najviše ljudi, a kasnije ako želiš, kupi ostale...
Sretno na prodaji knjiga!
E, sad. Koji od ovih
http://www.algoritam.hr/?m=0&p=proizvod ... d+wars&q=i (http://www.algoritam.hr/?m=0&p=proizvodi&Korak=btrazilica&trazi=guild+wars&q=i)
Ovaj Nightfall + CoV Collector's Edition.
Pro n00b
22-06-2007, 11:36
http://www.crovortex.com/ald-zg.php?op=popis
Ja bi ti definitvno preporučio ovaj GW + GW factions za 350 kn.
Mislim kaj će mu collectors City of heroes ak želi igrat GW? A 350 kn za ove 2 igre stvarno je sitnica.
Edit : ne radi mi link na MMORPG-ove ne znam zašto,klikni na MMORPG nakon što odeš na gornji link. U algoritmu je svaki dio 300 kn a ovdje dobiješ 2 GW-a za 350 kn. GG!
uglavnom, evo danas sam opet pao na 0 sa goldom u depositu. a imam itemsa koji su vrijedni pa makar 50ak k-a al nema kupšaca...damn
Ključ tvojeg siromaštva se krije u Lockpicku, ja otkako sam ih prestao kupovat imam sve više golda.
uglavnom, evo danas sam opet pao na 0 sa goldom u depositu. a imam itemsa koji su vrijedni pa makar 50ak k-a al nema kupšaca...damn
haha
ja nikad ne padam na 0.....
ja sam uvijek na 0 :(
imam ja pun k stvari za prodat. cca 100k vrijedno, al niko nece kupi
Tsumetai Ryujin
23-06-2007, 12:11
e da vas pitam... jel se isplati cuvati weapon upgrades... mislim ja salvagam samo upgrade koji je max... i jel se isplati cuvati insignie i sup rune... (kad kazem cuvati mislim na cuvati pa prodati)
Ja sam prije čuvao , ali mi se nije dalo prodavati te stvari....Samo mi je zauzimalo mjesta u inventoriju, a ne možeš sada nešto masno zadradit tako da... :nonono:
Tsumetai Ryujin
23-06-2007, 14:57
pa koje se onda iteme isplati sakupljat??
Pro n00b
23-06-2007, 15:18
pa koje se onda iteme isplati sakupljat??
Nikoje ,cijena konstatno pada svemu tak da ti je naisplatije samo čuvat gold.
Ja kad sam imao milion golda u storageu kupio sam oko 80-ak ectoa po cijeni od 8.5k lol -jer više nisam imao kamo s goldom,pa si računaj kolko love sam izgubio. Najbolje je sve što možeš prodat odmah,osim naravno nekih stvari kojima nikad neće cijena past kao što su crysaline swordovi, elemental i slično.
Elemental Swordu neće pasti cijena???
A kako objašnjavaš to da sam ja prodao svoj req. 13 za 350k, a sada toliko dođe req. 9 Elemental Sword?
Što znači da se cijene dižu, right?
Ne nego da padaju prije je req. Elemental(btw očajan skin) košao 700-800k.
da, e ono, mrga od warriora nosi dugine boje. mislim, ko tu koga?
da, e ono, mrga od warriora nosi dugine boje. mislim, ko tu koga?
hehe
Ali Urgoz 's Longbow :pray:
Pro n00b
24-06-2007, 07:48
Elemental Swordu neće pasti cijena???
A kako objašnjavaš to da sam ja prodao svoj req. 13 za 350k, a sada toliko dođe req. 9 Elemental Sword?
Nisam baš pratio cijenu ele swordova,nisam očekivao da će i oni bit overfarmani.
Ja sam imao sreću izgleda,nakon što sam ostao bez love kad sam kupovao svoj fow armor onda dok je još vrijedio milion i pol, dropao mi req 9 ele sword. Prodao sam ga za 800k - :rotfl: nije bio loš potez.
A znači jedino cijena neće padat Hoh chest dropovima kao : crysaline, minighost,stygian reaver i tak.
Nisam baš pratio cijenu ele swordova,nisam očekivao da će i oni bit overfarmani.
Ja sam imao sreću izgleda,nakon što sam ostao bez love kad sam kupovao svoj fow armor onda dok je još vrijedio milion i pol, dropao mi req 9 ele sword. Prodao sam ga za 800k - :rotfl: nije bio loš potez.
A znači jedino cijena neće padat Hoh chest dropovima kao : crysaline, minighost,stygian reaver i tak.
Nisam ti tako siguran, budući da neide prodaja ostalih rare stvari ljudi neće imati tako puno novaca pa neće ni imati dovoljno za kupnju takvih stvari.
Ključ tvojeg siromaštva se krije u Lockpicku, ja otkako sam ih prestao kupovat imam sve više golda.
nisam kupovao kljuceve ako nisam znao gdje ce tocno biti chest i dal ce biti gold il ne, inace, nikada lockpickove kupovao
buzybizyboz8
21-08-2007, 12:35
GW je odličan MMORPG.Nema mjesečnu pretplatu,priča je odlična i ima puno ekspenzija 8)
Da budemo točni ima jednu expanziju koja izlazi 31.8, ovo ostalo su nastavci....
4 mil. (http://www.guildwars.com/events/press/releases/pressrelease-2007-08-21.php)
Čestitke Arenanetu Nc softu i drugima... :pray: :bravo:
congratz Anet. Uskoro 4 mill i 1 (frenda sam navuko)
Pro n00b
21-08-2007, 20:53
Ne kužim 4 miliona prodano svih chaptera zajedno ili šta? A i od toga ih barem pola ne igra više.
Uglavnom , ima oko 4 milijona igrača.
Ne, nego je prodano 4 mil komada igre, kutija, što broji samo GW:P, F i N, u svim CE, Special, GotYE i inim verzijama, ne računajući prereleaseove.
Što znači da nema 4 milijuna igrača...... :shock:
ima vjerovatno oko 2i po 3 mil igraca
racunaj da svako ima po dvi, to je 2 mill
^B4$t4rD^
22-08-2007, 18:28
ja se nadam da gledaju koliko je accova aktivno tj otvoreno
acc koliko je otvoreno :wink:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.