Pogledaj cijelu verziju : Škola/Fax
Šta 8/20 ja sam mislio da je prag 50%...a mali testić nama nosi 4 boda i imamo ih dva.A frend koji je druga godina neznam koji smjer ima 4 mala testa po 2 boda svaki.
Službeno sam se ispisao sa veleučilišta.
Oh well...
Idući tjedan kolokvij iz matematike i tehničke mehanike. Strepim!
Sutra ispit iz matiše,omg :P,učim cijelu noć xD...sretno mi....sretno striker...
U petak kolokvij iz sociologije, u ponedjeljak matematika, materijali 28.10. a za mehaniku i računalnu i inženjersku grafiku će se čuti, valjda negdje početkom 11. mjeseca.
Idem sad matematiku riješit da mogu ić pit.
cham3leon
11-10-2010, 19:44
Sutra ispit iz matiše,omg :P,učim cijelu noć xD...sretno mi....sretno striker...
Prvi kolokvij? Sretno.
Da,hvala kameleon.Evo baš učim,i sutra ujutro do 11,nadam se pozitivnom ishodu i pristupu ispitu bez treme...
Da,hvala kameleon.Evo baš učim,i sutra ujutro do 11,nadam se pozitivnom ishodu i pristupu ispitu bez treme...
džabe se nadas sjebat ce nas ko malde majmune
Karlo_from_Bjelovar
12-10-2010, 15:56
3 tjedna nisam bio u školi, jučer bio prvi put... 3 tjedna za nadoknadit u glazbenoj i gimnaziji...
oh well...
sickpetey
12-10-2010, 16:12
Blago meni,meni ovo tek drugi tjedan faksa ^^
Napisao ispit iz matiše,uf,malo sam se bio usro pa sam bio zakočen prvih pol sata :P.A onda sam se malo opustio i riješio što sam znao,nadam se pozitivnom ishodu :P...sutra,prekosutra ću saznat.
Sutra kolokvij iz sociologije.
Još nisam počeo učit.
Nisam baš neš pretjerano sretan,ali ok 11 od 20 bodova na prvom ispitu...kolko sam učio još sam dobro i napisao.Sve u svemu ok početak,srednje zadovoljan :D.
cham3leon
14-10-2010, 22:33
Ja sam imao 8 pa sam prošao nekako. Plus, ako ne prođeš kolokvij, možeš ga popravljat poslije. Drugim riječima, boli te prozor.
Karlo_from_Bjelovar
17-10-2010, 21:20
sutra prepisujem test iz latinskog, a preksutra pišem njemački, a u srijedu kemiju...
rok en rol!
4/5 bodova na kolokviju iz matematike. Krenulo je, krenulo. :)
lol kakav je to kolokvij od 5 bodova
Vjerojatno kolokvij od 5 zadataka gdje svaki potpuno točno riješeni zadatak nosi 1 bod :wink:
to onda nije kolokvij, to'e obican test
Interceptor
22-10-2010, 19:18
Jel ima ovdje tko kakvih informacija o pravnom fakultetu. Npr. koji su predmeti iz srednje potrebni,kakav je program, koliko košta i tako to?
sickpetey
22-10-2010, 19:18
4/5 bodova na kolokviju iz matematike. Krenulo je, krenulo. :)
Ja tek kolokvije u 11stom mjesecu
Da_killah
22-10-2010, 19:23
Jel ima ovdje tko kakvih informacija o pravnom fakultetu. Npr. koji su predmeti iz srednje potrebni,kakav je program, koliko košta i tako to?
bolje nemoj ;)
meni su trebali hrvatski,povijest,logika i filozofija, ali nemam pojma koje fore su sad s državnom maturom
Interceptor
22-10-2010, 19:34
bolje nemoj ;)
meni su trebali hrvatski,povijest,logika i filozofija, ali nemam pojma koje fore su sad s državnom maturom
Za koji fakultet ti je to trebalo?
Da_killah
22-10-2010, 19:34
za pravo
Interceptor
22-10-2010, 19:35
za pravo
Jel ti još uvijek to studiraš?
Zašto to nije kolokvij već je samo "običan test"?
Ionako je broj bodova u većini slučajeva najobičnija šminka pošto ih dobiješ samo za potpuno točan zadatak, eventualno ako taj zadatak ima a, b i c dio pa svaki nosi određeni dio bodova.
Ja na svom kolokviju nisam nigdje dobio 6,7 ili 8 bodova, dobivao sam ili sve bodove ili po 5 bodova ako sam točno riješio pod a, a krivo pod b.
@sickpetey - gdje studiraš?
a koja je razlika između kolokvija i običnog testa?
ajde nas prosvjetli...
Da_killah
23-10-2010, 09:59
za pravo
Jel ti još uvijek to studiraš?
da
ajde nas prosvjetli...
tebe bi bas trebalo PROSVJETLIT!
sickpetey
24-10-2010, 13:19
Zašto to nije kolokvij već je samo "običan test"?
Ionako je broj bodova u većini slučajeva najobičnija šminka pošto ih dobiješ samo za potpuno točan zadatak, eventualno ako taj zadatak ima a, b i c dio pa svaki nosi određeni dio bodova.
Ja na svom kolokviju nisam nigdje dobio 6,7 ili 8 bodova, dobivao sam ili sve bodove ili po 5 bodova ako sam točno riješio pod a, a krivo pod b.
@sickpetey - gdje studiraš?
U Dubrovniku sutra mi je cetvrti tjedan faksa :P
Što ima za studirat u Dubrovniku?
Meni je sutra 7. tjedan.
Da_killah
24-10-2010, 22:37
meni prvi, haha
Meni počinje idući tjedan.
Prvo predavanje Zakonodavstvo u kulturi, onda u srijedu Hrvatska umjetnost u europskom kontekstu.
cham3leon
25-10-2010, 09:39
I kakvi su to kolegiji? Kakav je to studij?
ajde nas prosvjetli...
Pa dosta faksova ima uz kolokvije malene testove koje ti nose 4-5 boda i pisu se 15-20 minuta. Kolokvij bi trebao obratit odredeno gradivo i imas dosta toga te se stoga pise dosta duze i nosi vise bodova (20 kod mene). Al' opet, unatoc bolonji svaki faks ide po svome. Mi smo u ovih 5 tjedana iz matise imali 2 manja testa, jedan kolokvij i sada za 2 dana drugi kolokvij.
ajde nas prosvjetli...
Pa dosta faksova ima uz kolokvije malene testove koje ti nose 4-5 boda i pisu se 15-20 minuta. Kolokvij bi trebao obratit odredeno gradivo i imas dosta toga te se stoga pise dosta duze i nosi vise bodova (20 kod mene). Al' opet, unatoc bolonji svaki faks ide po svome. Mi smo u ovih 5 tjedana iz matise imali 2 manja testa, jedan kolokvij i sada za 2 dana drugi kolokvij.
i zasto po tebi kolokvij nebi smio imati 5 bodova?
evo nama npr na mat1 i mat2 smo imali 2 kolokvija po 5 zadataka i 5 bodova svaki kolokvij, i sad iz tog ima mnogo kombinacija za oslobađanje usmenog, pismenog ili za pdmah direkt ocjenu u index,
i k tome svaki kolokvij se piše 90minuta
Da si na TVZ-u, zvao bi ti to kolokvijem. :D
Anycase, u četvrtak pišem kolokvij iz Tehničke Mehanike koji nosi 100 bodova, tako da... :)
ću pasti. :(
pa i ja npr iz informacija i komunikacija imam kolokvije s 200bodova a s druge strane matka ima 5 :s
sickpetey
26-10-2010, 18:51
Ovaj tjedan fizika,sljedeci tjedan matematika,poslije toga osnove elektrotehnike...fun fun fun XD
Pisao sam sve kolokvije,jučer mi je bio zadnji(iz fizike),sad čekam rezultate iz toga da vidim dal idem na završni ispit :D.Prijavio sam grafiku,čekam da se na studomatu pojavi matiš...
BloodyMary
13-11-2010, 12:14
ja san završila trgovačku školu - SSS prodavač :D
McPingvin_v2.0
13-11-2010, 12:25
A gdje radiš? :P
BloodyMary
13-11-2010, 13:04
radim privatno, sređujem kompove :yuck:
Lord Ragnarok
13-11-2010, 14:26
ne radim
fix'd
blood4me
13-11-2010, 14:38
Ljudi iam jedno pitanje..
kakva je to matematika viseg stupnja?
Ja sad idem u opcu gimnaziju i kasnije mislim upisat fer, sam mi nije jasno sta je ta matematika viseg stupnja? To se polaze na maturi ilii kak to?
Lord Ragnarok
13-11-2010, 14:47
da, na maturi mozes birati izmedu osnovne i vise razine matematike. niza razina je za malouminke (cjelu maturu mos na kalkulator rijesiti) dok visa zahtjeva nesto malo znanja.
http://www.ncvvo.hr/drzavnamatura/web/public/svi_ispiti
tu imas sve ispite od prije par godina.
za fer trebas visu razinu napisati sa ogromnim postotkom i fiziku jako dobro napisat, da bi uopce upao.
blood4me
13-11-2010, 14:50
E hvala ti, tak nes sam i trazio :)
Jel' ima neko onaj pdf u kojem piše kolko bodova iz kojeg predmeta treba na kojem fakultetu? Prije par mjeseci sam to našo na stranici filozofskog, a sad više nema (bar ja ne mogu nać :) )
https://www.postani-student.hr/Ucilista/Default.aspx
cham3leon
13-11-2010, 22:53
Izlazim na ispit nekako sa minimalnim bodovima, lol
jel zna neko koliki je bio bodovni prag za upad na fer prosle godine?
Lord Ragnarok
21-12-2010, 11:25
nema praga, top 600i nesto se upisuju (640 mislim). moras polagati drzavnu maturu
hrv,eng-niza razina (0 bodova nose)
mat-visa (36%bodova nosi)
Fiz-dodatni bodovo, neobavezna (preporuka da pises, prelagana je a donosi 24%bodova)
preostalih 40%bodova nose ocjene
jedini teoretski uvjet je da prodes sve predmete, no to je svugdje tako (nemres pasti i opet se upsiati, makar nosio 0 bodova)
viewtopic.php?f=34&t=42830 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=34&t=42830)
e to me zanimalo, tih 600-640 bodova
al taj prag ce se vjerojatno povecat ak bude navala
Revivam ovu temu jer me zanima faks. Zadnja sam godina srednje, pa me zanima što da konkretno očekujem od faksa: koliko u prosjeku traju predavanja, da li se dobivaju kakve zadaće itd. Namjeravam studirati psihologiju, ovisi o tome gdje upadnem, zasad sam prijavio Filozofski i Hrvatske studije te Filozofski u Rijeci, za koji čujem da je možda čak i kvalitetniji što se tiče samog studija nego zagrebački.
Da_killah
11-02-2012, 12:28
puno posla na psihologiji u rijeci, znam po frendicama
Puno posla na psihologiji bilo gdje.
McPingvin_v2.0
13-02-2012, 14:20
Puno posla dok ne završiš faks. Onda nema posla.
Da_killah
13-02-2012, 18:13
nađe se ako imaš vezu/familiju u struci ;)
Izlazim na ispit nekako sa minimalnim bodovima, lol
Tako sam i ja matisu. 30 bodova treba za onaj popravni ispit, imao sam 30.04 bodova. Like a boss!
LMAO. taj post je iz 2010 :pray:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.