PDA

Pogledaj cijelu verziju : Vijesti i Rasprave (pathevi, novi content, itd)

Stranica : 1 [2]

flander
29-06-2011, 09:08
činjenica je da moraju nešto novo uvest

lagano gube igrace, ili smanjit pretplatu na nekih 9.99 eura ili to što piše da ti se acc automatski upgrejda za free

kako bilio da bilo nešto novo moraju dat, naravno nadam se da ce bit F2P :D

Devil Dog
29-06-2011, 11:51
Ne znam kolko baš ima smisla stavit "Blizzard" i "free" u istu rečenicu.

Delirium
29-06-2011, 11:54
Iskreno, odustajem od WoWa cim postane free, sama količina retardluka koje će to dovesti će otjerat sve iole normalne igrače

Devil Dog
29-06-2011, 11:55
Mene je otjerala još u LK-u. Što developera, što igrača.

Gothmog
03-08-2011, 08:49
Blizzard je brendirao i zaštitio ime "Mists of Pandaria", sa internacionalnim kodovima koji su vezani obično za online igre.

http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/july/mistsfopandaria.jpg

Pandareni kako nova rasa? zomg -.-

Wizard
03-08-2011, 09:03
Sumnjam da ce Pandareani biti nova igriva rasa, vise mislim da je to iduca ekspanzija, to je sad vec gotovo sigurno.

Gothmog
03-08-2011, 09:13
Da, fkorz da će ovo bit naziv nove ekspanzije, ali mislim da će Pandareni bit novi hero class. Ako se ne varam, u jednom interviewu su čak i rekli da planiraju novu "hero" klasu.

Aerial
03-08-2011, 10:56
Ma da, ako updajteju grafiku, modele, gameplay i napokon odustanu od namjernog narušavanja balansa u PvP-u, možda i bude nade za neku novu ekspanziju :D

EDIT:
o bože, upravo sam shvatio da su svi forumi o WoWu od jutros zatrpani raspravama o pandarenima i dreadlordovima -__-

EDIT 2:

Hi, Pandarans will never be a playable race in this game.

It's illegal in China to show Panda "cruelty".

Now unless Blizzard either want to create a completely different race for China, or decide they simply don't wanna sell the gaem to the millions of people that play it in China, it will never happen.

Ehm, da, Kina...
Znači ipak monk kao hero klasa, a Pandareni kao neutralni faction :D

Wizard
03-08-2011, 19:21
Pa to je logicno, a koga briga za balans u PvP :)

Aerial
03-08-2011, 21:56
A bome.. :D

SLLWpT_nsTE

<3

Gothmog
03-08-2011, 23:04
Sa conference call-a smo saznali da je WoW u Q2 izgubio još 300 000 pretplatnika, ali i da uskoro misle izbacit novi patch sa velikim raidom, i dungeonima, kojim se nadaju da će vratiti dio izgubljenih igrača.

Saznali smo i da je WoW community sakupio 1,9 milijuna dolara (kupnjom vanity peta) za stradale u japanskom tsunamiju.

Petlare
17-08-2011, 15:08
Patch 4.3 - Deathwing, Transmogrifier, Void Storage
Tom Chilton (Kalgan) answered a couple of questions from Gamona.de on Patch 4.3, and we got a bunch of very interesting news out of it. Patch 4.3 will feature:

* New Raid - The Deathwing raid, making it very likely to be the last patch before the next expansion.
* 3 new 5-man instances - Including one in the Caverns of Time. (War of the Ancients was mentioned as a cataclysm instance a few years ago, but a lot of things have changed since then, who knows!)
* The Transmogrifier NPC, which will let you change the appearance of any armor piece on you, while retaining the stats of your current gear. (= T12 stats, but with the Tier 2 look!)
* Players won't be able to change the appearance of their armor into another armor type or class armor set, and you might have to own the armor before you can use it to swap the appearance of your existing armor.
* The Void Storage is a new type of bank where players will be able to store their old armors in order to free up space in their regular bank.
* The Abyssal Maw dungeon is gone for the moment, the storyline wasn't convincing enough/fitting.

blizi se kraj kataklizme

Aerial
17-08-2011, 17:38
Napokon T6 strikes back :D

Wizard
17-08-2011, 18:51
Znaci dizajn iducih tiera ce biti katastrofa, bit ce samo tri tiera ovu ekspanziju, od toga 2 tiera sa samo jednim raidom, nadam se da ce deathwing imat bar 8-9 bosseva, i par malo tezih fajtova.

Mislim ipak mi se svidja ta mogucnost da biras kako ce ti gear izgledati, al eto moram naci zamjerku.

Petlare
17-08-2011, 20:57
a doro morat ces imat taj tir skupljen da najnoviji mozes promjenit u stariji izgled

Aerial
18-08-2011, 11:12
Ovaj transmogrification (wow, word checker prepoznaje riječ) mi se čini kao odlična stvar... povećava personalizaciju lika za valjda 500% u odnosu na ovo što sad imamo (čitaj: "klonove valor vendora").
Kao latentnog homoseksualca zbilja me zanima kakav look mogu postići kombiniranjem raznih djelova geara i odjeće :D

Arbiter of Change
18-08-2011, 11:15
Ovo bi možda nešto značilo da su omogućili nabavu starih tierova, a da nije ponavljanje već godinama starog sadržaja.
Ono, nisu svi veterani koji imaju T1 u banci.

Aerial
18-08-2011, 11:23
E, da, btw, ne mora to biti tier, može se mjenjati u bilo kakav izgled itema koji ima statse.

Wizard
18-08-2011, 12:34
A iopet ce ti svi izgledati skoro isto, paladin t2, priest t6 i sl. setovi koji ce prevladavat u toj klasi.

Cilj je ovoga privuci igrace, kad nebi triba imat gear u koji kopiras statse to bi dosadilo odma, mislim da im je cilj da aktiviraju stare raidove i tako nas ucine sretnim zbog premalo raidova ovu ekspanziju. Tu bi tribali ocito trositi vrijeme, sad triba pocet skupljat tiere, moga bi i benediction quest rijesit.

Aerial
18-08-2011, 12:50
Ma aktivirati će racku, 3 ljudi se skupi i za sat vremena očiste stari raid iz zezancije, to je čisti farm :P

Mislim da je poanta u tome što si prije rekao, to da im je dosadio vlastiti tier dizajn, pa jednostavno žele dati ljudima šansu da se prisjete kako je bilo nositi tiere kad su zapravo bili nešto. TBC je imao hrpu loota koji i dalje izgleda 200 puta bolje i superiornije trenutnom lootu, ali očigledno ga ne možeš korisiti zbog posranih statsa... Ovako barem Bulwark može biti opet u igri, makar ga i svi nosili ipak bolje izgleda nego neki noviji isljpuvak od dizajna :D

Kostolomac
18-08-2011, 13:10
Uf, da još igram, T12 statsi bi ležali u ovome:
http://www.scrollsoflore.com/gallery/albums/wow_renders/armorset_human-male-paladin-t2.jpg
<3

Aerial
18-08-2011, 13:22
Dovraga, jesam ja jedini kojem je Lightbringer bolji od Judgementa? :D

http://2.bp.blogspot.com/_UA5a8Egz5KA/SMvII7-plII/AAAAAAAAAL8/-BvvH9Ck8pw/s320/Set+T6.bmp

Kostolomac
18-08-2011, 13:28
Ma apgrejdani Pavr Renđr :P

Wizard
18-08-2011, 14:14
Al ti stari tier imaju dosta djelova, i cesto sjeban drop rate, pa trebat ce par tjedana da se skupi, vecina se more soloat, al iopet morat ce se to raditi, ja recimo nikad nisan ima volje za to al eto sad valjda ocu, jos kad to pomnozis s pet likova, ludilo.

A oni raid finder bi moga biti dobar, svi altovi su mi na kor'gallu samo main nije, a tamo nac pug dobar je nemoguce, a volim pugat, ovo bi moglo biti dobro.

Petlare
18-08-2011, 21:27
A iopet ce ti svi izgledati skoro isto, paladin t2, priest t6 i sl. setovi koji ce prevladavat u toj klasi.

Cilj je ovoga privuci igrace, kad nebi triba imat gear u koji kopiras statse to bi dosadilo odma, mislim da im je cilj da aktiviraju stare raidove i tako nas ucine sretnim zbog premalo raidova ovu ekspanziju. Tu bi tribali ocito trositi vrijeme, sad triba pocet skupljat tiere, moga bi i benediction quest rijesit.

kad se sjetim wotlk i ulduara s 14 boseva u prvom raid patchu a sad se to srozalo na 7 xD sramota

Aerial
22-08-2011, 10:38
http://roleplaygear.wordpress.com/

Hrpa geara, setova i lookova klasificiranog s obzirom na tip armora, stil, tiere itd...
Must check out ako se želite razlikovati od Judgement klonova :D

Masterwork set (http://roleplaygear.wordpress.com/2010/01/09/masterwork-set/)Sje recimo jedan od razloga zbog kojih sad žalim što sam maina promjenio na male :D

Aerial
29-09-2011, 12:43
Season 11 PvP Armor Sets (http://www.mmo-champion.com/content/2477-Season-11-Armor-Sets-Model-Preview-Patch-4.3-5-Man-Dungeon-Loot-Preview)

Opet dobro obavljeno (uz T13).
Valjda su sad, kad su shvatili da transmog zvuči jako privlačno, počeli napokon osmišljati nekakve kvalitetnije setove :D

Edit:
ok, rollam paladina (http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/september/season11_paladin_male.jpg)Skad izađe 4.3, ovo je shiiiiet awesome xD

flander
29-09-2011, 17:30
bome jebenica :D

pregledal sam sve nove setove i da stavrno ide nabolje, naravno necu previše hvalit da ne cuju pa da se ne umisle XD

ali eto nažalost to ne cini igru boljom, nedavno sam obrisal WoW i mislim da ide na počinak na dulje staze, za sada vec nisam igral cca 9 mjeseci, neuključujući onih 7 dana kaj sam dobil...jednostavno mi je dosadilo grindanje...

Gothmog
21-10-2011, 20:27
Službeno je...

MISTS OF PANDARIASje iduća ekspanzija

nyeZ8khSEC00

A i sa tom ekspanzijom sluzbeo odustajem od WoW-a...da, pande...molim te lijepo... :D

Aerial
21-10-2011, 20:34
Nešto ti s linkom ne valja:

nyeZ8khSEC0

Enivej... :pray:

Koliko god WoW postao ustaljen, čisto se mora Blizzu priznati na dizajnu :D
Igrati ću, naravno, čisto da vidim razvoj priče i svijeta, mada sumnjam da će me zadržati više od 2-3 mjeseca.

Aerial
29-11-2011, 11:45
2yz4ebjZCPg

Sutra novi patch.
Ako ništa drugo barem content izgleda raznoliko (čitaj: šareno). Valjda su shvatili da nije baš zabavno gledati 6 mjeseci u istu paletu boja.

Gothmog
29-11-2011, 13:51
Obnovio sma pretplatu, samo da ispratim ekspanziju do kraja...

Po prvi put, nisam imao osjećaj zadovoljstva povratka Azerothu, a k tome me dočekala ista pjesma u general channelu "ANAL [Backstab]".

Aerial
29-11-2011, 14:27
Ae, i ja ću sutra da vidim kakav je content i malo transmoga :P

flander
29-11-2011, 18:24
jebate pa i trailer za novi patch nije ništa zanimljiv, svi prijašnji posebice za Wotlk su bili super, ovaj onak "aj da to napravimo pa idemo doma jest puretinu"

=/

Wizard
29-11-2011, 19:29
Stvarno nije nesto trailer al to je jos najmanje vazno, sve u svemu triba bi biti dobar patch, al ja san posve izgubia volju za igrom, sad se vratit progress raidanju, ko ce to, volia bi da je dosa za jos 1-2 tjedna .

Petlare
29-11-2011, 22:04
Stvarno nije nesto trailer al to je jos najmanje vazno, sve u svemu triba bi biti dobar patch, al ja san posve izgubia volju za igrom, sad se vratit progress raidanju, ko ce to, volia bi da je dosa za jos 1-2 tjedna .

ja da imam nakog hilera isa bi rajdat 24 dnevno :)

Aerial
30-11-2011, 19:19
Probao sam za sad 2 dungeona nova (End Time i Well of Eternity) i malo se uljepšao preko transmoa.. Dungeoni su jako dobri zapravo, fora je opet vidjeti Illidana i ekipu :D

Gothmog
01-12-2011, 09:51
I ja sam jučer isprobavao nove dungeone.

Iz DPS perspektive; ovi dungeoni su piece of cake.
Iz Healer perspektive; "MOVE FROM F*"#ING FEL FIRE!!!!1¸1!"

I evo mog TRANSMOG-a

http://screenshot.xfire.com/s/119733093-4.jpg

Aerial
01-12-2011, 10:39
Predobro je što su u Area52 postavili onog goblina što prodaje TBC pvp oružja :D
Gladiator's Salvation (http://www.wowhead.com/item=32964/merciless-gladiators-salvation)Sje najbolji mace ikad <3

Aerial
01-12-2011, 18:05
Jel to ona "haljina" od DK-a iz startne zone?

Evo i malo mog transmoga:

PvE:
http://i.imgur.com/d1nANl.jpg (http://i.imgur.com/d1nAN.jpg)

PvP:
http://i.imgur.com/6VZ3cl.jpg (http://i.imgur.com/6VZ3c.jpg)

Gothmog
01-12-2011, 22:56
Kako mi je dobar taj štit iz BT, kojeg imaš...

I da, ono što nosim je 3 dijela T10, par komada starter opreme za DK, i 2x Netherbane iz TK...

Btw. Na mom serveru je DW već pao, a koliko vidim po GuildOxu, očito moj server kasni :D

http://screenshot.xfire.com/s/119768540-4.jpg

Wizard
01-12-2011, 23:28
Samo se heroici kontaju, a po onome sto san vidia moga bi to biti jeben fajt, moj transmog je da imam oni ahune staff, kosu, mocno mi stoji i t10 lock look a like head, nean volje trazit nesto postenije, ionako mi je novi tier prelip pa kad se njega skupi netria mi nis drugo.

Aerial
02-12-2011, 00:42
Zar nije lockan DW?
Tek sljedeći tjedan ga puštaju u raid.

EDIT:
aha, sry, to samo za LFG raid... normalnim putem je sve u redu :P

Petlare
02-12-2011, 12:29
Samo se heroici kontaju, a po onome sto san vidia moga bi to biti jeben fajt, moj transmog je da imam oni ahune staff, kosu, mocno mi stoji i t10 lock look a like head, nean volje trazit nesto postenije, ionako mi je novi tier prelip pa kad se njega skupi netria mi nis drugo.

mos kupit za onor stare glad setove recimo merc je lip

btw pa deathwing juce u 9 i 50 oko po sata posli was XD

Wizard
02-12-2011, 17:42
A ionako se nevidi kroz shadow formu, a fora mi izgleda, ka neka vjestica je sad :)

Dyslexia
03-12-2011, 19:40
Ja neznam jel vi kuzite ...neznam kolko dugo igrate wow ...al evo ja sam igrao Godinu i pol i bio sam hard core raider top 300 - 400 guilda svijeta smo bili , rusio cijeli Wotlk kontent znaci sve bas sve hc modove , Herald of Titans, Tribute to Immortality, Light of Dawn imao i Invincibla konja od LK koji dropa na 25 hc modu jel, legendary Shadowmourne (warr mi je bio main) , dosla cata srusili Bastion , Blackwing Descent i tofw, krenili hc modove taman, i jbg nisam vise mogao igrat rl problemi itd itd, ugl ajmo rec i zivot sam izgubio na wowu (nije da se time ponosim jel ) :D...nego sta hocu rec , i kad sam prestao igrat, prodao svoj acc (naravno za dobre novce) ....i dalje sam pratio jel razvoj dogadaja, contenta, gledao filmove , pratio top guilde itd itd ...Ali vec na samom pocetku cata je ponudila tako ocajan content , ni malo zabave monotonija u raidu ma ono uzas... i sada kraj expanzije zadnji Boss Deathwing treba da bude tako epic fight za pamcenje , da bude meega tezak i na normalu oni naprave tako sranje od fajta....onak par sati vajpa na normalu i boss dolje mislim WTF??? Usporedujuci s LK epicnesom ovo nema veze ...

Najadnije je to sto u WOW sada vise nema rijeci EPIC!! nema svaki kurton ima sve i jos sada dosao Transmogrify isuse boze pa ajd razmislite malo. Znaci igrate 4 - 5 godine skupljali ste tirove tipa tier 2 ili neki koji vam je odlican bio i namucili ste se da skupite tu opremu , nafarmate pogotovo ako ste rejdali i tad ju dobili ...i sad sta? svaki kurton ode i baci Transmogrify i izgleda tako?? pa koji k jel Blizard normalan, nema smisla ista vise u toj igri .......znalo se prije stojat u dalaranu onako ljepo obucen u RP gear ljudi dolaze gledaju dive se jer onako mozda par na serveru to ima ....a sad uzas ...fuj i katastrofa igra je previse priblizena djeci i nije ih briga za igrace ni malo vise samo lova. :( ....

Mozda ce ovo neki shvatit kao rage na ali nije ako ste i malo igrali zesce igru , farmali content i sve to ....onaj tko je shvatit ce o cemu pricam competitive jos malo pa ce i nestat iz wowa.... mislio sam se ja vratit nazad na wow , kupit svoj acc nazad jer znam lika kojem sam prodao , al nakon ovoga ma nema tog boga.

Wizard
03-12-2011, 19:52
A svak ima svoj stav, tako to ide, sta ces, uglavnom trasmogir je koliko san ja vidia ono sto stari igraci oce, sad mos nosit svoj t1, 2, 3 il koji vec s ponosom, a ne da samo skuplja prasinu na banci, jer znas da ga rijetki imaju, al eto ti bas suprotno gledas na to.

Content je pa los, prelagan vecim dijelom, al iopet tu su sinestra i naravno heroic ragnaros koji je po meni, a i po mnogim drugima najbolji fight ikada, ako ne najbolji onda uz bok yogg + 0 i lk hc.

Jednostavno je blizzard mora pribliziti raidanje losijim igracima, iako nije trebao to napraviti s heroicima, jer su neki fajtovi toliko banalni da je to strasno, al iopet postoji tu kompetativni segment, koji ne da nece nestat, nego je jaci nego ikad.

Al uglavnom WoW dosadi, dojde trenutak kad jednostavno tribas prestat, nista sto blizzard napravi nece to promjeniti, iskreno da nisan uzea annual pass sad bi acc bia na prodaju, al eto jesam, ba vidit cemo sto ce biti.

I da slazem se za dw fight, ocekiva san puno veci fajt, veci nego ragnaros, a ne skakanje po platformama, al heroic je bitan, kad vidimo heroic verziju onda se more pricat.

Aerial
22-12-2011, 11:22
Iz interjvua sa KIN Raidersima, koji imaju prvi kill na heroic Spine of Deathwing.

Q: Can you provide the raid comp for Spine and Madness of Deathwing encounters? Also, the number of attempts for them as well?
A: Regarding the raid composition, you can check that through armory. According to our DBM log, we gave about 300 attempts for the Spine. And for the last encounter, we downed it on our 108th attempt.

Easy shit, bro!

Dyslexia
23-12-2011, 11:29
Easy shit, bro!

Word !!

Aerial
23-12-2011, 12:29
http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/december/2011-12-21-246.jpg

:D

Kostolomac
23-12-2011, 15:04
http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/december/2011-12-21-246.jpg

:D
Zadnji odlomak xD

Aerial
07-01-2012, 00:43
Sviđa mi se ovaj patch.

Sa cooldownima trenutno imam 141% hastea.
Ne, nije tipfeler :D

Gothmog
11-01-2012, 00:21
Ja sad mirne duše mogu završit WoW epopeju...ispratio sam još jednu ekspanziju :D

Konačno smo srušili DW-a (http://screenshot.xfire.com/s/120816447-4.jpg)

flander
11-01-2012, 12:04
kad sam vidio kako Deathiwing umire pomislio sam, kaj nije mogal samo nestat ? ko neka vila u prašinu se pretvorio lol jako kreativno xD

Gothmog
11-01-2012, 12:30
Glitterwing...ma, cijela fajta mi je tazočaravajuća. Tučeš krakove, onda ga lupaš u bradu, pa saznaš da je Aggra trudna (/gasp), i da dragon aspecti odjednom nisu potrebni.

U idućoj ekspanziji predviđam Thralla, Aggru i dječicu na godišnjem u Pandariji, gdje rješavamo bračnu krizu dotičnih...

Aerial
13-01-2012, 01:23
Meni je baš fora fajt sa DW, vjerojatno zato što sam resto sham pa u tom fajtu redovito toppam healing meter, a mana mi ne pada ispod 90% (telluric currents ftw) :D

Arbiter of Change
07-03-2012, 15:18
Vidim da je opet počelo.

http://i.imgur.com/WAov2.jpg

flander
07-03-2012, 21:54
brijem da mi mora bit aktivan acc, a nije, jerbo kad kliknem na send invitation sere mi neki error...

Worthaur
07-03-2012, 21:59
...bring a friend back to WoW...
Znaci aktivni igrac pozove neaktivnog, sta ne?

Wizard
07-03-2012, 22:11
Pa da.

flander
08-03-2012, 13:33
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/3429856884

koji idioti, nakon 10 godina još nemogu to sredit, koda se krši sa svim stavkama ustava

ne kužim sa kojim se zakonom krši

Gu$ht3r
10-03-2012, 12:09
je li netko uspio promijeniti drzavu na svom Bnet accountu, ako je neka kaze par detalja. Što ako se nakon toga account hakira i moraš slati svoju osobnu/putovnicu?

Gothmog
10-03-2012, 12:11
Er...Ja sam već dva puta uspješno primio SoR od Hrvata, tako da ne znam u čem je stvar

Wizard
10-03-2012, 13:18
Radia san to par puta, uspjesno svaki put, za raf i sor. Poznam mnogo ljudi sto su to radili jos puno cesce od mene, koliko mi je poznato niko nije ima nekih problema. Meni su slali mail da ne mjenjam drzavu, da mi to nece pomoci, al to je bilo za annual pass, al samo to, nisu mi prijetili :)

Gu$ht3r
10-03-2012, 13:48
Er...Ja sam već dva puta uspješno primio SoR od Hrvata, tako da ne znam u čem je stvar

oni su očigledno u account info-u imali promijenjenu državu

Radia san to par puta, uspjesno svaki put, za raf i sor. Poznam mnogo ljudi sto su to radili jos puno cesce od mene, koliko mi je poznato niko nije ima nekih problema. Meni su slali mail da ne mjenjam drzavu, da mi to nece pomoci, al to je bilo za annual pass, al samo to, nisu mi prijetili :)

ok, a koji razlog si naveo pri promjeni, jel kolko sam shvatio moraš njima slat e-mail sa zahtjevom za promjenom države.

Gothmog
10-03-2012, 14:02
@Gušter

Jok, oboje imaju Croatia, a to znam, jer mi je jednu bila poslala cura, a drugu susjed.

Wizard
10-03-2012, 14:21
Moglo se nekad davno slati sor preko one stranice, nije bilo vazno koja ti je drzava, sjecan se toga vrimena, kad je tek izasa, kasnije su to makli.

@Gu$ht3r

Koliko je meni poznato ne treba nikakvi razlog, a kamoli slanje zahtjeva, samo odes u account info, prominis drzavu i ludilo, al neznam ako su nesto mjenjali posljednjih mjeseci otkad sam inaktivan.

Edit: Vidi stvarno su prominili to da nemos vise tako lako, a mozda se moze stavit drugu adresu u neku drugu drzavu, pa minjat po potrebi.

flander
10-03-2012, 19:20
možeš mijenjat državu za pošiljke i te pizdarije, ali državu stanovanja nemožeš, sivo mi je nemogu opće kliknut =/

Wizard
10-03-2012, 20:06
Znaci i tome su dosli na kraj, vjerovatno zbog kupovanja game timea za golde preko rafa, al sto je tu je, nadji nekog rodijaka iz vanka i stavi njegove podatke :)

Gu$ht3r
11-03-2012, 10:21
...

flander
11-03-2012, 11:44
Znaci i tome su dosli na kraj, vjerovatno zbog kupovanja game timea za golde preko rafa, al sto je tu je, nadji nekog rodijaka iz vanka i stavi njegove podatke :)

ma baš smo mislili frend i ja rokat malo, kao ja cu njega rezat, on ce nadoplatit mjesec dana i super, kad kurac

FaTaL_mRkvA
11-03-2012, 13:06
A koji je uopće razlog toga da hrvatska nemože imati RAF i Ress?

flander
11-03-2012, 13:54
A koji je uopće razlog toga da hrvatska nemože imati RAF i Ress?

Wizard
11-03-2012, 14:36
Vjerovatno samo nemamo dovoljno veliku bazu igraca da bi se njihov pravni tim zamarao time :(

Gu$ht3r
11-03-2012, 18:18
Svatko tko ima acc koji nije aktivan trebao bi iskoristit da ga se rezurekta, ljudi na forumima salju svima jer vise nema ogranicenja koliko invitova mozes poslat. A koliko sam shvatio a i GM je potvrdio ljudi iz bilo koje drzave mogu prihvatit SoR ali ne i slati invajt.

flander
11-03-2012, 19:29
e pa ja ga ocu poslat :D

Gu$ht3r
11-03-2012, 20:06
a pa ne moze XD, ali primit mozemo, a jedan instant lvl80 nije za baciti, a pogotov tko nema WotLK ili Catu jer je ovako dobije dzabe.

flander
11-03-2012, 20:22
pa baš to, radi frenda ima samo BC, jebe mi se za mount i te pizdarije

Gu$ht3r
11-03-2012, 21:28
pa to mu bilo tko na forumu moze poslat, ljudi salju ko ludi jer nema vise ogranicenja koliko mozes poslat(sveukupno), postoji ogranicenje na dnevnoj bazi (samo 2), a sto vise posalju veca je mogucnost da ce dobiti mounta. Neka frend stavi svoj e-mail koji je vezan za Bnet account na ovu stranicu : http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/3429857945#1

Gothmog
13-03-2012, 13:32
Da dokažem kako se mogu slat SoR iz HR, nek mi netko pošalje svoj B.net mail i ime na PM, pa se sami uvjerite...

Dakako, account mora zadovoljavati uvjete SoR-a
NOTE: A player may only receive a Scroll of Resurrection if their game subscription expired before March 4, 2012.

flander
13-03-2012, 17:49
evo lik mi nje poslal SoR, neki random lik sa foruma gdije sam ostavio podatke (link od Gothmoga)

dobio free lvl 80 (prista sam digal pošto nikad sa tom klasom nisam igral, jel igra ko prista ? totalno sam zbunjen lol, neznam koje skilove i rotaciju da koristim =) )

i sad kad se logiram u igru na friend listi imam opciju Send SoR, nisam isprobal al brijem da je moguće poslat

Wizard
13-03-2012, 18:03
Lipo, i ja planiram ozivit svoj acc, ako nista da dodam lika nekog na 80 lvl. Igra san ti ja priesta dok san igra, fora je priest :)

flander
13-03-2012, 18:06
pa daj neki hint :D jebote dobio tolko skillova neznam kaj da koristim, neznam koji specc ništa, stanem i blenem xD

Gothmog
13-03-2012, 18:30
Wizard, javi kad prođe SoR.

Kaj se tiče Priesta, on mi je bio main do izlaska Cate.

Ako igraš Shadowa, onda nemaš puno toga za klikat.
Rotacija:
Shadow Word: Pain, Vampiric Touch, Devouring Plague, Mind Flay do Archangela, i žblem Mind Blast...Ponovi postupak dok nešto ne crkne (s time da na zadnjih 20% ubacuješ i Shadow Word: Death) :D

Spec i glyphs (http://eu.battle.net/wow/en/character/aggramar/L%C3%B3ni/talent/secondary)

Ako igraš healera...e pa, toga je previše za napisati, al' manje-više se opet sve svodi na big heal spam kad sakupiš dobar gear.

Wizard
13-03-2012, 18:59
Eo sta je Gothmog reka, bilo mi lino pisat, uglavnom shadow idi za tuci, disci je fora za hilat, more se dosta dobro hilat s holy fireom i smiteom, bacis pw:s na tanka kad zatreba, penance i flash ako triba spamat i to je uglavnom to, mana nebi tribala postat problem do 85 ako imas neki ok gear :)

Kopiraj ovaj disci spec (http://eu.battle.net/wow/en/character/kazzak/Droljataroga/talent/secondary), mislim da netriba nes minjat, i mos u istance :)

Gu$ht3r
13-03-2012, 19:22
Da dokažem kako se mogu slat SoR iz HR, nek mi netko pošalje svoj B.net mail i ime na PM, pa se sami uvjerite...

Dakako, account mora zadovoljavati uvjete SoR-a
NOTE: A player may only receive a Scroll of Resurrection if their game subscription expired before March 4, 2012.

account uopce ne mora zadovoljiti uvjete SoR-a da bi ti njemu mogao poslati SoR, ti njemu mozes uredno poslat pozivnicu ali je on nece moci primiti ako ne zadovoljava uvjete. I ne, nije moguce slati SoR iz hrvatske, ovaj frajer na forumu vodi ratove zbog toga :
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/3483959924
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/3483869959
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/3483869963

mozda je nekada bilo moguce, ali sada nije.

Gothmog
13-03-2012, 20:30
Poslao sam Wizardu invitation...ako je aktivira, tvoji argumenti padaju u vodu.

Pričekajmo dakle, Wizardov odgovor :)

Wizard
13-03-2012, 20:49
Dobia san invite, prihvatia ga, i cini se da sve funkcionira.

Gu$ht3r
13-03-2012, 21:06
iz hrvatske se ne moze slat, ti ocigledno mozes, ne znam zasto.

flander
13-03-2012, 21:58
Eo sta je Gothmog reka, bilo mi lino pisat, uglavnom shadow idi za tuci, disci je fora za hilat, more se dosta dobro hilat s holy fireom i smiteom, bacis pw:s na tanka kad zatreba, penance i flash ako triba spamat i to je uglavnom to, mana nebi tribala postat problem do 85 ako imas neki ok gear :)

Kopiraj ovaj disci spec (http://eu.battle.net/wow/en/character/kazzak/Droljataroga/talent/secondary), mislim da netriba nes minjat, i mos u istance :)

jel disc dobar za dps ? qvestovi i to ?

Gothmog
13-03-2012, 22:17
Odustajem od tebe, Gušteru :D

Što se tiče disco levelanja, Blizz je ponosno izjavio da je sada moguće levelanje u healing specu...To se pokazalo kao notorna laž, jer iako možeš preživiti, sama borba traje predugo, i stekneš dojam da levelaš tenka u doba TBC...

Gu$ht3r
13-03-2012, 22:19
Odustajem od tebe, Gušteru :D

jesi ti siguran da zivis u Hrvatskoj? :D

flander
13-03-2012, 22:51
evo stavio Disc specc kaj je Wizz dal, zanimjivo, sad treba samo uvježbat spellove i rotacije, ali dopada mi se, lagani heal i dobar dps

Wizard
14-03-2012, 00:29
A moze se i s disci, ok je to dps, al shadow je bolji, zabavniji i sve :)

flander
14-03-2012, 10:30
ma imam vec Warlocka na 85, pa mi je isti klinac, shadow priest ili warlock, oke nije sad skroz skroz isto, al oboje djele shadow dmg, pa sam zbog toga odbio shadow prista

Wizard
14-03-2012, 19:17
Mene ozivia Gothmog i isti dan ja ozivia prijatelja, sve bez problema, a drzava mi Hrvatska, niko me nis nije pita, jos sto je najbolje imam Annual Pass, a kako mi je isteka zadnji bon nisan nadoplaciva i ni s time nisan ima nikakvih problema :)

flander
16-03-2012, 07:55
resspeco se malo na Holy, prezabavno hilat ekipu :D

za sada dve instance odigral i niti jedan wipe 8)

doduše pogubim se među svim tim silnim healing spellovima xD

Wizard
16-03-2012, 14:31
Holy je fora kad svi primaju dmg, onda odes u onu chakru za aoe healing i udri poh i coh :), i malo poma i naravno holy word :)

Arbiter of Change
11-05-2012, 10:42
Cross-Realm zone? Zanimljivo.
http://us.battle.net/wow/en/blog/539366 ... _2012#blog (http://us.battle.net/wow/en/blog/5393667/Cross-Realm_Zones_Coming_to_Beta-5_10_2012#blog)

S “For many years now, the significant majority of the player population online at any given time has consisted mostly of characters at or near the level cap. This has resulted in an environment where characters that are leveling up experience a world that has fewer other players to interact with than what the world was designed for. Cross-realm zones give us the capability to ensure that level-up zones retain a population size that feels more like the high level areas of the game, leading to a more fun play experience for characters of all levels.”

“[Precisely which zones will be shared]Scan vary from realm to realm and relies on how densely populated (or underpopulated) an area is. Capital cities and areas with regularly high populations will not be eligible for area sharing. You’ll be able to interact with players from within a select pool of realms which will make it possible to run into a player in Redridge that you already ran into within Westfall.”

flander
11-05-2012, 11:51
dali to onda znaći da pri ulaskom u svaku zonu koja ce bit share zona dobivamo Loading screen ?

Devil Dog
17-08-2012, 12:00
Dal me može netko rezurektat please? :D

Devil Dog
17-08-2012, 13:35
Bump. Niste valjda svi prestali igrat? :(

Devil Dog
17-08-2012, 17:33
Okej :cry:

Aerial
17-08-2012, 18:53
Sry, potrošio na nekog lika iz Walesa već xD

Devil Dog
17-08-2012, 19:25
Nema veze, ošo sam na /v/ i sredili mi. Igram malo Worgena, zabava. 2 godine me nije bilo :cry:
Btw, možeš beskonačno mnogo scrollova slat, s limitom od 2 dnevno.

THUNDER_DINIX
17-08-2012, 21:36
ja isto nisam igrao neke 3 godine, ali mi je lega bas jucer spominjao za taj invite.

znaci ako me netko invite-a, automatski mi lik postane lvl 80 i acc mi se upgrejda u cataclism?

Devil Dog
18-08-2012, 06:38
AKO ŽELIŠ možeš izlevelirat instantno jednog lower lvl lika na 80, dobiješ prikladnu opremu i mogućnost da se prebaciš na server na kojem taj prijatelj igra (ako si ti horde, on alliance ili obrnuto dobiješ i mogućnost faction change).
Cataclysm ti se upgrejda po defaultu.

Gu$ht3r
18-08-2012, 09:23
taj lik ti ne mora vec postojat na acc, btw. Znaci mozes kad dobijes invajt prihvatit ga ali ne iskoristit nagrade, nego se ulogirat i napravit lika, onda se odlogiras i odes na battle.net i onda izleveliras lika kojeg si upravo napravio.

THUNDER_DINIX
18-08-2012, 10:34
ajoj fora. ima li netko ovdje invite za mene? :)

Arbiter of Change
29-08-2012, 08:28
Massivni patch pred MoP je live.
http://us.battle.net/wow/en/blog/708037 ... -8_28_2012 (http://us.battle.net/wow/en/blog/7080372/World_of_Warcraft_504_Patch_Notes-8_28_2012)

Area of Effect (AOE) Looting – Looting has never been easier

S Theramore’s Fall ScenarioS– The first two Scenarios (one for Horde and one for Alliance) will be available for players to take on shortly before launch

S Cross-Realm ZonesS– Cross-realm zones are a new technology enabling players to meet up and group with other players in underpopulated areas of the game world

S BattleTag SupportS–Your BattleTag is a permanent, non-unique, account-wide nickname that serves as your identity when staying connected to other players using Battle.net’s powerful social features

Arbiter of Change
01-09-2012, 13:55
Svjež intervju. IT'S ALIVE... bar više od Dance Studija. :)
http://www.buffed.de/World-of-Warcraft- ... 1021643/2/ (http://www.buffed.de/World-of-Warcraft-PC-16678/Specials/WoW-Item-Aufwertung-Charaktermodelle-Klassenaenderungen-mit-WoW-Patch-504-1021643/2/)

buffed: Since we only have time for one more question we're going to ask about something that a lot of our readers would like to hear more about. Are there any news on the remodelling of the older character models?

Street: It is definitely something we want to do. It is something the artists are actively working on. It takes a long time and we have to be very careful about it because we don't want players to log in and say "wait, this doesn't look like my character anymore, you totally changed it". We know players will freak out if characters look too different. So we're trying to capture the feel and the look of the Warcraft characters that players have come to love while still updating them to the graphic fidelity of something like the Pandaren. There's no timetable, but it's absolutely a priority.

StormCr0w
01-09-2012, 14:34
NAPOKON

Aerial
03-09-2012, 23:17
"wait, this doesn't look like my character anymore, you totally changed it"

Yeah, wait, it looks better now, godfuckingdamnit!

Gu$ht3r
04-09-2012, 08:30
vidio sam na blizzovima stranicama da digitalna kopija MoP-a kosta 35 eura? Sta su poceli spustati cijene ? :)

flander
04-09-2012, 09:56
tako bi je sada kupio UF !!!

jebo kutiju jebo sve :D

Wizard
04-09-2012, 10:09
Što nije i Cataclysm koštao toliko kad je izašao?

Carp
04-09-2012, 10:58
Oko 300kn je kostao.

Wizard
04-09-2012, 12:22
U trgovini da, al mislim da je u blizzarda bia 40 dolara.

Jel se more sor primit više puta, sad me nekako malo vuče da odigram koji dungeon :)

flander
04-09-2012, 12:43
http://www.kolektiva.hr/zagreb/world-of ... n=Facebook (http://www.kolektiva.hr/zagreb/world-of-warcraft-igrice.html?utm_source=social&utm_medium=organic&utm_content=post&utm_campaign=Facebook)

evo pa preporučite novim igračima, dobra ponuda, 400 kuna sve + 6 mjeseci igre

Gu$ht3r
04-09-2012, 13:28
U trgovini da, al mislim da je u blizzarda bia 40 dolara.

Jel se more sor primit više puta, sad me nekako malo vuče da odigram koji dungeon :)

To be eligible to receive a Scroll of Resurrection, your friend must have a full (non-Starter Edition) World of Warcraft account, and their account must have been inactive (without an active subscription) on or before March 4th, 2012.

flander
04-09-2012, 15:45
hmm piše mi kad se logiram pod friends list da imam jedan SoR raspoloživ, nek netko da mail pa probam poslat :D

Wizz ?

Gu$ht3r
04-09-2012, 18:07
pa svatko moze slat dva SoR-a dnevno, ako ti je acc aktivan naravno, jedan iz igre, drugi preko e-maila.

Arbiter of Change
04-09-2012, 18:55
hmm piše mi kad se logiram pod friends list da imam jedan SoR raspoloživ, nek netko da mail pa probam poslat :D

Wizz ?
Ako ti se nitko ne javi uzmi mene u obzir. Trebam upgrejdati account na Catu ionako. Ako je netko drugi aktivan može i on. :)

Wizard
04-09-2012, 19:28
Čini se da ipak ne moš aktivirat sor dva puta :)

flander
04-09-2012, 19:39
a jbga šteta

Gothmog
11-09-2012, 08:41
http://media.mmo-champion.com/images/news/2012/september/panda7Email.jpg

flander
11-09-2012, 08:55
kak ja to nisam dobio :D u pm :D sad idem odma prednaručit igru :D

EDIT : Done :D

Gothmog
11-09-2012, 08:59
Svi su dobili...samo ti prozor ne izleti kad se logiraš na B.net.

flander
11-09-2012, 09:02
aha, a onda bude došlo :D

ma inace takvo nešto dobim na mail

Gothmog
11-09-2012, 09:03
https://eu.battle.net/login/en/?ref=htt ... am&cr=true (https://eu.battle.net/login/en/?ref=https%3A%2F%2Feu.battle.net%2Faccount%2Fmanag ement%2Fwow%2Fclaim-promotion.html%3Futm_content%3Dwinback_pagepost%26 utm_medium%3DFacebook%26promoId%3DSEVEN_DAYS_PROMO TION%26utm_campaign%3Dwinback_eu%26utm_source%3Din ternal&app=bam&cr=true)

Neće svima doći mail, pa su stavili ovaj gore link na MMO champion...

flander
11-09-2012, 09:03
aha, a onda bude došlo :D

ma inace takvo nešto dobim na mail

EDIT: sad ko za napast i nebude, jerbo sam dobio do sada sa svim expanzijama koje su bile

EDIT2: a lol kliknem na tvoj link i aktivira mi se 7 dana xD tnx :D

sad 20 gige skinut xD

Gothmog
11-09-2012, 09:06
NP...možda sam ti trebao napomenuti, da bi bilo pametno da preksutra aktiviraš to, jer ćeš onda moći 18.09 zaigrati Theramore scenario.

flander
11-09-2012, 09:08
NP...možda sam ti trebao napomenuti, da bi bilo pametno da preksutra aktiviraš to, jer ćeš onda moći 18.09 zaigrati Theramore scenario.

a jebiga sad, a baš mi do 18.9. traje, al brijem da bum ovako i onako kupio mjesec dana, da se MoP izigra :wink:

Arbiter of Change
11-09-2012, 10:02
SoR + ovih 7 besplatnih dana = HI HI. :)

Gu$ht3r
11-09-2012, 10:24
samo prvo iskoristi SoR inace ga neces moci poslije ovih 7 dana

flander
20-12-2012, 15:56
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/540402_10151172034671641_195204193_n.jpg

dakle ako imate Diablo 3 a nemate WoW dobit ce te jedan free, dakle WoW+TBC+WotLK+30 days free

Already got a copy of Diablo III and not yet tried World of Warcraft?
Step 1: Check your Battle.net email address to see if you’ve received a free key.
Step 2: Claim your key before January 14, 2013 on www.battle.net (http://www.battle.net)

flander
07-02-2013, 22:52
http://www.mmo-champion.com/content/311 ... ubscribers (http://www.mmo-champion.com/content/3114-WoW-Down-to-9-6-Million-Subscribers)

down it goes...

Gu$ht3r
16-02-2013, 15:47
Nekada je ovaj podforum bio najbolji hrvatski WoW community, danas jad i bijeda kao i WoW :/

StormCr0w
16-02-2013, 15:55
Čim su počeli igre davat besplatno znao sam da će otić sve u tri vražje matere.

Wizard
16-02-2013, 16:17
Ja čujem da je ovo najbolja ekspanzija do sad, al mislim da me ništa više nebi moglo vratiti igri.

StormCr0w
16-02-2013, 16:28
+1

Raspala se stara ekipa, nema više malih, simpatičnih guildova. Sad su na serveru 5-6 guildova s 500+ igrača i ulazi se samo zbog ačivmenta.

Meni je BC era bila najbolja što se tiče iskustva s ostalim igračima, poslje su došli neki klinci koji ne znaju engleski i svi su se otuđili.

Wizard
16-02-2013, 17:56
Sve je kriv LFD, bar što se socijalnog aspekta tiče.

StormCr0w
16-02-2013, 18:46
Propao je jer nisu apdejtali Trollove kao što su obećali.

Gu$ht3r
16-02-2013, 19:06
Sve je kriv LFD, bar što se socijalnog aspekta tiče.
istina, zlatna vremena kad su dvojica trebala ici do meeting stone-a.. eh

Gothmog
09-05-2013, 07:40
WoW je pao na 8,3 milijuna pretplatnika (http://www.mmo-champion.com/content/3241-WoW-Down-to-8-3-Million-Subscribers?#comments)

Arbiter of Change
13-06-2013, 10:07
Garrosh dobija novi model update sa patchom 5.4, ovaj put i sa novim animacijama. Uvertira za eventualni updejt Orc modela i animacija?
http://us.battle.net/wow/en/forum/topic ... 631?page=1 (http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/9281328631?page=1)

http://i.imgur.com/li2yvbm.jpg (http://i.imgur.com/p1qZCFa.jpg)

StormCr0w
13-06-2013, 10:13
Sad nek naprave Warcraft RTS s ovako detaljnim likovima :)
IMHO trebali su updateat modele još u Kataklizmi, a čini mi se da su to i obećali jednom prilikom.

Gothmog
13-06-2013, 10:35
Prije bi rekao da je Garrosh apdejtan zbog Siege of Orgrimmar raida...

_PMSpmB8niI

StormCr0w
13-06-2013, 10:41
Ah :(

Carp
15-06-2013, 16:27
Zbog server transfera sam se morao renameat.

HODOR!

Arbiter of Change
17-06-2013, 11:29
Među ostalim stvarima sa patchom 5.4 stižu i Virtual Realms.
http://us.battle.net/wow/en/blog/101588 ... -6_11_2013 (http://us.battle.net/wow/en/blog/10158897/54_PTR_Coming_Soon-6_11_2013)

New Feature: Virtual Realms

Virtual Realms are sets of realms that are fused together, and will behave exactly as if they were one cohesive realm. Players on the same Virtual Realm will be able to join guilds, access a single Auction House, join arena teams and raids, as well run dungeons or group up to complete quests.

Players belonging to the same Virtual Realm will have a (#) symbol next to their name.

StormCr0w
17-06-2013, 11:32
Drugim riječima, ljudi odlaze :)

Arbiter of Change
17-06-2013, 11:34
Mislim da je više stvar u tome da je sve osim end-game materijala mrtvo pa žele oživjeti ranije sadržaje. Cross-realm zone su bile početak.

Arbiter of Change
04-07-2013, 19:29
Uskoro shop u samoj igri? Blizzard prodana duša? Soon.
http://www.escapistmagazine.com/news/vi ... ansactions (http://www.escapistmagazine.com/news/view/125672-Rumor-World-of-Warcraft-To-Add-Microtransactions)

We are currently exploring the possibility of adding a way for players in certain regions to make purchases directly within the game. As part of this process, elements related to this will be appearing on the PTR. We’ll provide additional updates on our plans as development progresses.

Gothmog
14-08-2013, 07:58
Registriran je novi trademark od strane Blizzarda:

http://media.mmo-champion.com/images/news/2013/august/theDarkBelow.png

Moguća ekspanzija vezana uz Azsharu, Old Gods, i eventualno Burning Legion? Nage kao playable race?

U svakom slučaju, bolje zvuči nego kad sam čuo za MoP.

Gothmog
15-08-2013, 18:16
Eto nas i na zadnjem raidu ekspanzije. Patch trailer je odličan, flex radiovi su odlični, Tmeless Isle je odličan...odličan patch!

slzQOyS5TqQ

Aerial
15-08-2013, 20:03
E, jedva čekam ovo; napokon zasluženi buff za resto shamane, koji su trenutno smeće u 10m PvE :D

Ako se stvari zadrže kako jesu sudeći po patch notesima, restoi će opet ownati sa haste chain heal buildom, kako i trebaju <3

Gothmog
15-08-2013, 20:14
I ja se veselim buffovima...Samo na Frost DK. Nisam navikao da su tako nisko na Raidbotu (http://raidbots.com/dpsbot/Spec_Score/10N/100/14/60/default/)S:)

Carp
15-08-2013, 21:50
E, jedva čekam ovo; napokon zasluženi buff za resto shamane, koji su trenutno smeće u 10m PvE :D

Ako se stvari zadrže kako jesu sudeći po patch notesima, restoi će opet ownati sa haste chain heal buildom, kako i trebaju <3

Al ce u PvPu suckat ko dosada, barem u 2v2 arenama. :D

Aerial
21-08-2013, 22:25
http://media.mmo-champion.com/images/news/2013/august/sooBanner.jpg

Peč sjeda za 20 dana ^^

Carp
21-08-2013, 23:02
Taman dingam 90 na druidi i rijesim si conq gear.

LukA33
24-08-2013, 15:28
sto vise gledam izmjene po WoWu to mi sve vise nedostaje

samo sto mi nitko nece pokloniti pandariu haha

Carp
24-08-2013, 16:45
120kn u linksu. Ako ti je to previse...

LukA33
25-08-2013, 20:47
gledao sam jucer ali nema vise, znam da je bilo

cak je i collectors edition bio manje od 300kn

Carp
26-08-2013, 10:53
Navodno ce na Blizzconu otkrit novu ekspanziju za wow.

Aerial
26-08-2013, 16:38
Nadam se :D
Također, očekujem BAREM neku mrvicu kruha vezanu uz Titan..

Aerial
28-08-2013, 09:43
ConductivityShas been redesigned.

Healing an ally with Healing Wave, Greater Healing Wave, Healing Surge, or Chain Heal, increases the duration of Healing Rain by 4 seconds.
Damaging an enemy with Lightning Bolt, Chain Lightning, Earth Shock, or Stormstrike increases the duration of Healing Rain by 4 seconds.

inb4 jedan healing rain kroz cijeli encounter :pray:
(doduše mislim da je max trajanje 45 sec)

StormCr0w
28-08-2013, 10:04
gg, šamana mi ojačaju 2 godine nakon što prestanem igrat.
pičke

LukA33
28-08-2013, 23:11
jel moze netko sa sigurnoscu potvrditi da u linksu jos uvijek imaju pandariu za 125kn?

flander
29-08-2013, 09:30
jel moze netko sa sigurnoscu potvrditi da u linksu jos uvijek imaju pandariu za 125kn?

lol a da ih nazoveš i pitaš ? :D

THUNDER_DINIX
29-08-2013, 11:53
kada bi mogla nova expanzija?

Carp
29-08-2013, 12:27
Mozda nagodinu.

Aerial
09-09-2013, 11:52
Kao resto šabanu ovo mi je fino sjelo :D

Necrotic Strike now deals 100% weapon damage (down from 150% weapon damage).

http://cdn.arwrath.com/8/88829.gif

Aerial
12-09-2013, 17:00
8A00jJxhyRY

Nećkao sam se da li da pogledam odmah ili da čekam da guild sredi Garrosha, ali popustio sam :D
Alliance verziju neću pogledati, za to čekam da odradim raid (mada su jako slične).

Enivej, novi warchief, weeee!

Also, Varian :pray:

Carp
12-09-2013, 18:57
JA si pokusavam naci PvE guild na Stormscaleu, ali uzalud. :(

flander
13-09-2013, 07:54
dakle u sljedećoj ekspanziji Varian je glavni boss...stalno se vrte u krug lol

beskonaćna borba horde i aliance

Gu$ht3r
13-09-2013, 09:51
Prije Jaina

Arbiter of Change
13-09-2013, 10:06
Izgleda da opet rade ovu promociju od 7 besplatnih dana povodom novog patcha.
http://eu.battle.net/en/promotion/wow/

THUNDER_DINIX
13-09-2013, 15:50
to se već može aktivitrati ili? dokle traje ponuda?

FaTaL_mRkvA
13-09-2013, 17:23
JA si pokusavam naci PvE guild na Stormscaleu, ali uzalud. :(
Ja igram na stormscaleu :cry:

Server je inače baš PvP orijentiran pa ono. I ljudi su često zli i nikad nisam imao prijatelja tamo.

StormCr0w
13-09-2013, 19:42
Ako želiš ugodno iskustvo odeš na RP server. Simple.

FaTaL_mRkvA
13-09-2013, 19:58
Što ima tamo?

StormCr0w
13-09-2013, 20:02
Ljudi su uglavnom prijateljski nastrojeni i zabavno je igrat s njima. Imaš možda jednu RP gildu, sve ostalo su normalne gilde. Iz mojeg iskustva ljudi su skroz okej i u gradovima vlada ugodna atmosfera. Imaj na umu da sam ja igrao prije cate, tako da ne znam kakvo je stanje danas.
I da, nema retardirane djece i lako se nađe grupa za raid. Ali sad su uveli one LFR sisteme pa je to valjda lako svugdje.

Carp
13-09-2013, 20:37
Da, instance i raidovi su sad cross realm, tako da nema potrebe trazit po chatu. Jedino transmog runovi.

THUNDER_DINIX
14-09-2013, 11:10
to se već može aktivitrati ili? dokle traje ponuda?

nemojte odma svi odjednom odgovoriti....

:hangin:

FaTaL_mRkvA
14-09-2013, 11:18
Može se odma aktivirati imaš dolje na battle.net-u među onim opcijama (prebacivanje likova itd) PLAY 7 DAYS FOR FREE je negdje sakriveno.

flander
14-09-2013, 12:18
[quote="THUNDER_DINIX":ojo6u8n3]to se već može aktivitrati ili? dokle traje ponuda?

nemojte odma svi odjednom odgovoriti....

:hangin:[/quote:ojo6u8n3]

a bog te jeba, imaš gore link koji je AoC ostavil pa citaj, imaš forume pa citaj...kaj sve na pladnju mora bit

Carp
15-09-2013, 00:06
Execute Crit 650k. Thx za buff, blizzard. :D

LukA33
19-09-2013, 00:27
mene isto zanima kako se moze aktivirati.. kada izaberem account nista se ne dogodi, a nisam igrao WoW vec 3-4 mjeseca

FaTaL_mRkvA
19-09-2013, 18:26
Na battle.netu u accountu opcijama. Naravno da se ništa ne dogodi kad samo odabereš account nego moraš dolje u wow opcijama pronaći taj gumb za 7 days free i onda njega kliknuti....

THUNDER_DINIX
20-09-2013, 17:28
meni piše:

"This World of Warcraft license is not eligible for this promotion.
This license may have already received free game time. If you have questions, please contact Blizzard Support."

Vjerojatno zato i nisam vidio nigdje da pise 7 days free.

FaTaL_mRkvA
20-09-2013, 17:48
Moguće da daju onda samo onima koji su dulje vrijeme bili neaktivni (recimo ja skoro godinu dana).

LukA33
20-09-2013, 17:59
@THUNDER_DINIX tako i meni isto... ocito onda da stvarno dugo moras biti neaktivan

Gu$ht3r
20-09-2013, 18:36
pa pise vam na linku kojeg je AoC dao, na dnu zvjezdicom označeno: Players who have been inactive for more than 30 days on 8/27/13 will receive 7 FREE days of game time. Time or content restrictions apply. Internet connection required.

THUNDER_DINIX
21-09-2013, 10:34
:o pa ja nisam aktivan od 4. mjeseca, a nisam dobio

Arbiter of Change
16-10-2013, 14:57
Battlechest se po novome više ne zove tako i sada sadržava prve četiri ekspanzije.
http://eu.battle.net/wow/en/blog/112804 ... 16_10_2013 (http://eu.battle.net/wow/en/blog/11280468/A_New_Age_Has_Begun%E2%80%94World_of_Warcraft_Now_ Includes_Cataclysm-16_10_2013)

Deathwing has been unleashed! Beginning today, October 16, players are able to get the original World of Warcraft, The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, and Cataclysm for only 14.99€ (£9.99) as part of the newly upgraded World of Warcraft package (formerly known as the Battle Chest). In addition, all World of Warcraft subscribers now automatically have access to all of the content and features of these expansions at no additional cost.

With these changes, we’re making it easier than ever for new players to begin their epic adventures in Azeroth and join in on the fun.

flander
17-10-2013, 11:00
koja bagatela iseee

100 kuna za 4 ekspanzije :pray:

dobro pa ja nisam dao 1200kn :pray:

Carp
17-10-2013, 12:10
Ja sam dao 125 kuna za sve.

Maloki
18-10-2013, 13:55
Zaboravili ste na pretplatu? :)

Ja imam ovaj paket a platio sam točno 0kn za njega, dobio od Blizzarda jer imam Diablo rofl.

THUNDER_DINIX
19-10-2013, 10:32
Bolje da smanje cijenu bona, više bi im igrača igralo.

FaTaL_mRkvA
19-10-2013, 15:55
Očito broj pretplatnika još nije dovoljno pao za tako drastične poteze.

Carp
19-10-2013, 16:38
Zadnje sto sam ja procitao je bilo oko 8mil.

Gothmog
01-11-2013, 20:56
Blizzard Trademarks "Warlords of Draenor" - WoW Expansion (http://www.mmo-champion.com/content/3499-Blizzard-Trademarks-Warlords-of-Draenor-WoW-Expansion)

Aerial
05-11-2013, 12:08
Leakani screen s prezentacije:

http://i.imgur.com/qg4zWmd.jpg

Sumnjivi detalji:
- mo'arg su jednostavno prečudna rasa da ih se uključi u frakcije.. zapravo, nisu ni ethereali baš logični
- december piše malim slovom :D
- cu.. cru.. curciality??

Gothmog
05-11-2013, 16:44
I ja sam isto jako sumnjičav oko ovog screena, jer uz ovo što si ti napisao, nikako ne vjerujem da će pustiti da narod živi na SoO više od godine dana. Pa to bi ih ubilo (sjetite se Dragon Soula).

mravojed20
05-11-2013, 20:17
Slažem se da su prečudne obje rase, nikako ne pašu zapravo.

A da Demon Hunter bude nova klasa, e to već može naravno :D

Novih rasa po meni više ni ne treba iskreno.

Carp
05-11-2013, 21:00
Leakani screen s prezentacije:

http://i.imgur.com/qg4zWmd.jpg

Sumnjivi detalji:
- mo'arg su jednostavno prečudna rasa da ih se uključi u frakcije.. zapravo, nisu ni ethereali baš logični
- december piše malim slovom :D
- cu.. cru.. curciality??

Nije li zaj taj SS vec receno da je fejk?

Aerial
05-11-2013, 22:45
Pojma nemam za koji je rečeno da je fejk :D bio je još jedan, onaj kao patch 5.5 ili što već koji se zvao "skyshatter" pa su bile spike da je to međuptach između MoP-a i nove expanzije i da bi se u tom patchu trebao uvesti povratak Burning Legiona...

zapravo.. sad ovako čak i ima smisla :D
Ima u igri inače achivement za sljedeći season arene, što je malo čudno. Dalo bi naslutiti da nas ipak čeka nekakav 5.5 patch i novi arena season do sljedeće expanzije.

Gothmog
08-11-2013, 19:34
http://i.imgur.com/clLNDi3.png

U uvertiri za opening ceremony Blizzcona, se u pozadini vidio logotip Warlords of Draenor, pa eto

mravojed20
08-11-2013, 20:40
Oćem nove modele likova, pliiiiz Blizzz.

StormCr0w
08-11-2013, 20:41
Evo evo, još 2-3 expanzije.

StormCr0w
08-11-2013, 21:04
huh
http://i.imgur.com/VmpgnQ8.jpg

mravojed20
08-11-2013, 21:11
Eto pa ti njih podcjenjuj. :D

Gothmog
08-11-2013, 21:13
OYueIdI_2L0

Carp
08-11-2013, 21:17
Storm master trol. ololololol

mravojed20
08-11-2013, 21:19
JEEEI : )

Najviše mi se sviđa šta će bit novi character modeli i nadam se da će bit masno dobrog lorea u tom periodu.

Ali Boost to 90? kam on..

Pa WoW se igra da se igra, ne da se pređe sve odmah.

Gothmog
08-11-2013, 21:22
https://www.youtube.com/watch?v=e3UQw9rJkZo

http://eu.battle.net/wow/en/warlords-of-draenor/

StormCr0w
08-11-2013, 21:34
http://us.battle.net/wow/en/warlords-of ... characters (http://us.battle.net/wow/en/warlords-of-draenor/#characters)

Petlare
08-11-2013, 22:25
bezveze sve skupa jedan veliki drek

Carp
08-11-2013, 23:56
Brijem da bi se mogli vratit na oko 9mil subova kad ekspanzija izadje, ako ne i 10. Sad su na 7.6, ali poprilicno sam siguran da ce im se masa ljudi vratit.

FaTaL_mRkvA
11-11-2013, 23:36
Jel taj boost do 90 jednom samo ili ćeš svakog lika kojeg napraviš moć boostat do 90?

Wizard
11-11-2013, 23:38
Samo jednom

Arbiter of Change
13-11-2013, 17:09
Izgleda da Blizzard stvarno nema planove za WoW F2P.
http://gaoom.com/2013/11/09/world-of-wa ... e-to-play/ (http://gaoom.com/2013/11/09/world-of-warcraft-is-not-built-to-be-free-to-play/)

The well known game maker Blizzard Entertainment has no plan to make World of Warcraft s free to play game. They told today at BlizzCon, senior game producer Jason Hutchins said switching from paid to free is not a wise design choice, at least as Blizzard sees it.

“We’re very happy with the business model we have now; it’s very successful. We’ve got a stable player base that we’re excited about,” Hutchins said. “World of Warcraft is not built to be free-to-play and I think for free-to-play games to be good, they need to be built that way from the ground up and we’re not there.”

StormCr0w
13-11-2013, 17:58
Dobra odluka, samo da skupim pare za pretplatu :(

Petlare
13-11-2013, 18:00
ocito im ide bolje nego sto je misljenje siroke populacije
7m*10 mjesecno je i dalje bolje nego 7m * nista mjesecno

Arbiter of Change
12-02-2014, 14:53
Izgleda da će se SoR ukinuti 18.2. Sad samo da krenu prodavati instant lvl 90.
http://us.battle.net/wow/en/blog/12850026/the-scroll-of-resurrection-retires-2-11-2014

The time has come to bid adieu to the Scroll of Resurrection. It’s served its divine purpose, but like most scrolls, it only has so many charges before it loses its magic and crumbles into ethereal dust. For those who’d still like a chance to use the scroll, you have until February 18 before players are no longer able to send invitations. For those who have an invitation outstanding, that’s still good for 30 days from the time it was sent, after which point the invitation will expire and the benefits can no longer be claimed.

Carp
18-02-2014, 00:18
Sa preorderom ces dobit 1 lvl 90, vjerovatno od iduceg patcha. Nakon izlaska ekspanzije ces moci kupit lvl 90 chara, po twitteru se vrtila cijena od 40$. Navodno s time zele stati na kraj boosterima.