Pogledaj cijelu verziju : razlika izmedu procesora
koja je razlika izmedu ova dva procesora: amd athlon x4 620 AM2+/AM3 i amd athlon x4 620 AM3? ovaj drugi je skuplji za 50kn..jel ima bolje performanse ili je stvar samo u socketu? mislim kupiti maticnu asrock M3A785GHX..
btw ja bi dodao pitanje, do koje frkve se može taj 620 dignut, stock je na 2.6ghz-a ?
a procitao sam kao za 800-1000 mhz. makar vidio sam ljude da ga drze na 4.0-4.1ghz na zraku
pitam iz razloga zato što posjedujem taj proc 620, pa da znam u što sam pare uložil :D
Sve ti to ovisi do procesora. Možda si dobio odličan primjerak, a možda si dobio čist govno od procesora....
Nećeš znati ako ne probaš :wink:
A što se tiče onih 2 procesora, mislim da su to isti procesori...
zasto je onda onaj skuplji ako su isti?
IGoR_2803
15-01-2010, 18:43
zasto je onda onaj skuplji ako su isti?
to je jedan te isti procesor, identičan... procesor je am3 što znači da može ići i na am2+ ploče jer ima u sebi memorijski kontroler za ddr2/ddr3 memoriju...
daj ti nama link od tog dućana da vidimo... to je samo dokaz o tome kako nemaju pojma, tko god da je to stavljao na cjenik...
ducan se zove magazin rs.. tamo mislim kupiti nove komponente jer imaju jeftinije cijene od ostalih! evo link www.magazinrs.hr/podkategorije.asp?cat= ... socket-am3 (http://www.magazinrs.hr/podkategorije.asp?cat=procesori&subcat=amd---socket-am3)
IGoR_2803
15-01-2010, 19:19
ducan se zove magazin rs.. tamo mislim kupiti nove komponente jer imaju jeftinije cijene od ostalih! evo link http://www.magazinrs.hr/podkategorije.a ... socket-am3 (http://www.magazinrs.hr/podkategorije.asp?cat=procesori&subcat=amd---socket-am3)
ma greška očigledno... ili su fakat toliko nesposobni... ali vjerojatnije da je greška u cjeniku, pogledaj šifru artikla - identična je, samo što na jednom još ispred imaš prefix "AMD-"
Niko Bellic
15-01-2010, 19:30
U slučaju dućana MagazinRS savjetujem ti da ih kontaktiraš telefonom. Online baš ne funkcioniraju najboljše. Prijateljski savjet...
marijanovic
15-01-2010, 21:07
Prijateljski savjet - zaobiđi dotični dućan u širokom luku.
Eh što spominjem luk, sad mi se jedu čevapi...
Constantine
15-01-2010, 21:09
ja sam h50 narucio od tamo,sve je super proslo,doso je odma drugi dan.
marijanovic,zasto da zaobidem taj ducan? kaj ne valja kod njega? koji mi ti preporucujes a da je jeftin?
marijanovic
15-01-2010, 21:32
marijanovic,zasto da zaobidem taj ducan? kaj ne valja kod njega? koji mi ti preporucujes a da je jeftin?
Reistriran sam na nekoliko foruma, i tamo uglavnom blate taj dućan...
No nemam vlastitih iskustava.
Također, prema pravilima foruma nesmijem ti preporučiti trgovinu.
Imaš http://www.nabava.netSpa si pogledaj.
s obzirom da se meni jebe za pravila ako su glupa.. makar popio bananu..
osim toga, koliko se ja sjećam, imam ustavno pravo iznijeti svoje mišljenje.. pogotovo ako je riječ o vlastitom jebenom iskustvu..
a admini si mogu pravila zataknut za šešir
ja sve svoje komponente uzimam preko magazinrs-a. doduše kupio sam tamo one proklete raptoxxe, ali i kilowatnog corsa..
dođem, dogovorim i za par dana me sve čeka da pokupim
a što se tiče magazinrs weba, ne se obazirati na podatke gore. nazvati telefonom i provjeriti dostupnost. ako nečega nema na lageru, u 99% slučajeva je dobavljivo unutar 24h
s obzirom da se meni jebe za pravila ako su glupa.. makar popio bananu..
osim toga, koliko se ja sjećam, imam ustavno pravo iznijeti svoje mišljenje.. pogotovo ako je riječ o vlastitom jebenom iskustvu..
a admini si mogu pravila zataknut za šešir
ja sve svoje komponente uzimam preko magazinrs-a. doduše kupio sam tamo one proklete raptoxxe, ali i kilowatnog corsa..
dođem, dogovorim i za par dana me sve čeka da pokupim
a što se tiče magazinrs weba, ne se obazirati na podatke gore. nazvati telefonom i provjeriti dostupnost. ako nečega nema na lageru, u 99% slučajeva je dobavljivo unutar 24h
+1
Samo pozitivna iskustva s navedenim ducanom, nabavljali su mi cak i artikle kojih na webu uopce nemaju u ponudi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.