Log in

Pogledaj cijelu verziju : Alice in Wonderland Tima Burtona i Robin Hood Ridleya Scotta

IgGy
16-12-2009, 21:03
Iako smo gamerski časopis i web site, ne možemo pobjeći filmskoj industriji koja je nerijetko vrlo usko povezana i s gamingom. U ovom slučaju, donosimo vam dva trailera za dva filma - novi film Tima Burtona, Alice in Wonderland i Robin Hood Ridleya Scotta.

American McGee i Electronic Arts pripremaju novu, još mračniju Alicu, a govorka se kako se priprema i filmska adaptacija, no dvojac će se u tom slučaju morati boriti s opakom konkurencijom - Tim Burton i Walt Disney donose Alice in Wonderland.
Osim toga, Ridley Scott i Russel Crowe nakon Gladiatora ponovno surađuju i to s novim filmom - Robin Hood.

u3WO3-acA3Q

f55xQGTPECk

Arbiter of Change
16-12-2009, 21:42
WTH? Russell Crowe kao Robin Hood? Je li moguće da su ga možda krivo castali? Alice izgleda OK i vjerno Burtonovom stilu, samo što sama Alice (lik) izgleda više kao da je pobjegla iz nekog kupleraja nego kao curica. Ali normalno, nije da se ja žalim... bar nije jailbait. :)

Kid A
16-12-2009, 21:43
Trailer za Alice sam vec gledao,imam osjecaj da ce biti odlican film.

W1k1n6
17-12-2009, 12:53
Ne znam da li se što pomaklo s produkcijom filma Alice koji se trebao raditi po igri American McGee's Alice, to bi bilo daleko zanimljivije nego ovo.

Aral
17-12-2009, 14:41
Mislim da se Alice nije trebala radit po shemi American McGee's Alice al možda sam u krivu. Enivej, Alice izgleda totalno uvrnuto, još samo ovaj Johnny Deep i imaš ludu kombu.

Robin Hood pak djeluje isto zanimljivo, puno mračnije i skoro bez ikakvoh humora koji ga je do sada krasio. Zanimljivo...

flander
17-12-2009, 15:07
ja bum Robina geldal 100%

Rasel Vrana mi je carski glumac!