Pogledaj cijelu verziju : Dead Space 2
Ko je ova ženskica? Kad smo kod igre, prelazim je opet al samo u većernjim satima :)
Mirogamemasta
04-07-2011, 10:35
I da, frajer na kraju nije izgubio oko, ma daaaj... :thumbs1:
A zašto bi?
Ako nisi znao, oko je vrlo regenerativan organ, te lako liječi neke manje defekte poput ogrebotina ili preciznih uboda igala.
Pa u medicini liječe krvne ugruške u oku tako da ti spiče iglu i s njom ga izvade van (ugrušak, ne oko).
Hmm, ali ono je bila poprilično velika igla.. al dobro ako ti tako kažeš.
(On izgubi oko i Ellie izgubi oko, bili bi baš dobar par. ) :D
gPitqV4wWTM
Da, ta scena sa iglom...tko ju je izmislio xD
Windwalker
04-07-2011, 10:50
Oko je okrugla crna kutija ispunjena želatinom.
Ako se kroz zjenicu (koja je zapravo rupa) pažljivo gurne igla, boli ko sam vrag, no ne šteti dugotrajno.
Vidio sam to u Houseu.
Tako da ta scena je strašna (i još si k tome on sam to mora napraviti), no baš zato, ako fulaš - game over.
A i što mislite otkud onom luđaku ideje o guranju oštrih stvari u oko. Baš otuda, jer su mu to stalno radili.
Istraživanje otkrilo najstrašniju Xbox 360 igru (http://www.hcl.hr/vijesti-istrazivanje-otkrilo-najstrasniju-xbox-360-igru--6229-15.html)
Ono što se već dugo zna, što vrijedi za PC i sve ostalo platforme. Predivna i prestrašna igra, nadam se trojci a za to vrijeme, dvojka se prelazi stalno ispočetka.
Marvin OCX
11-09-2011, 21:27
Treci dio je neizbjezan naravno,samo meni je prvi dio daleko strasniji i tezi.
Windwalker
12-09-2011, 00:51
A jako im istraživanje...
Dakle DS1 i FEAR1 nisu dovoljno strašni, no RE5 je???
RE5 je vražji akcić u Africi usred bijela dana s poluzombijima koji govore i pokojim velikim, nimalo opakim čudovištem.
Jebemu, čak i sranje od SH5 ima bolje dizajnirana čudovišta.
I Alone in the Dark je barem po mraku, u maglovitom parku.
A i sam DS1 je duplo strašniji od DS2.
Ono što se već dugo zna, što vrijedi za PC i sve ostalo platforme.
Pripazi malo na tu izjavu.
PS3
GY0z8J2IoC0
PC
21s45Yel5VM9s5t6R3aWwY
I još hrpa onih Penumbra, Amnesia, Stalkera...
RE5 je za malu djecu, tolko je blag. I istina je da je DS1 strašniji, zato kaj je prvi došao s tom forom pa se u dvojci moglo nešto slično očekivat. Ipak, dvojka je napetija.
Lol, kao da iko shvata liste ozbiljno.
Pa ne ono, pogotovo ovakve liste, al evo stavio malo tu, možda se netko prisjeti igre pa opet zaigra :)
da ne otvaram novu temu
http://i26.lulzimg.com/9e25a7.png
:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.