Pogledaj cijelu verziju : Dead Space 2
Oni "mali" stvorovi kaj se skrivaju iza sanduka, pa onak provire s glavom i krenu u napad :pray: Također, "You own me an eye, bastard"S :)
Igra je predobra. Fenomenalne su mi smrti Isaacove. :D
Hohoho, prošao. Kakav kraj :pray: I naravno, zadnji 5 sec, iako ništa nije specijalno bio, tako su me faking trnci prošli jer sam očekivao da će se oept dogodit neko sranje. Nemogu vjerovat kakav ti strah igra usadi, a niš se nije dogodilo.
Krećem drugi prijelaz, još teži nivo, a za treći prijelaz ću onaj mod di možeš samo tri puta sejvat. Igra je fakin epic, obožavao sam i uživao u svakoj sekundi. Također, neznam od kud ima ideje za takve zvukove, pogotovo sad pred kraj, sama muzika i zvuk je barem 50% igre.
Windwalker
30-01-2011, 23:42
Igra je sve bolja i bolja.
Došo sam do chaptera 6 gdje me napadaju oni brzi peseki koji se skrivaju.
Gadne beštije.
Koliko chaptera igra ima?
Hohoho, prošao. Kakav kraj :pray:
Jučer si ku... skinuo i već si prošao? Jebeno, dugotrajnost joj nije odlika, vidim. :)
WAR-ELEMENT
30-01-2011, 23:51
Ja sam tek na drugom chapteru nisam očekivao ali nadmašila je keca,jedino mi se nesviđa sto moram udarit protivnika da mu ispadne item,iako je mrtav ali sve ostalo je perfektno a animirani film daje širu sliku sta se događa.
ma dalje ce ti itemovi sami padat, nećeš više morat lupat, doduše brijem da to ovisi o načinu killa
Hohoho, prošao. Kakav kraj :pray:
Jučer si ku... skinuo i već si prošao? Jebeno, dugotrajnost joj nije odlika, vidim. :)
Ne jučer, u subotu ;) Ima ko i prvi dio, samo je raspodijeljno na više chaptera. Kolko god da traje, prošlo mi je u tren oka. Šteta kaj je gotovo, hoću trojku :(
Pogledajte Dead Space: Aftermath film, govori o događajima nakoj jedinice i svojevrsni je uvod u DS2 ;)
Kadamon-sama
31-01-2011, 14:46
Napokon odigrao, igra mi je poboljšanje na jedinicu u svakom pogledu, DS1 sam morao 3 puta instalirati da bi ju napokon prošao koliko mi je monotona bila, još uvijek me nije prestrašila ali kao akcijska gore igra je odlična, oružja i komadanje necromorphova su uberfun, uz to da mi nije strašna jedine zamjerke su mi kratkoća i laganost, sad idem na hardcore jer bi to trebalo biti dosta teško po tome šta čujem :rambo:
prešoao igru
kda bi sad recenziral igru dao bi joj 7/10
preiritantna je na nekim djelovima, teško se kordinirat na skučenim mjestim, a njih neznam 10tak, kraj me nije tolko očaral, ne volim ne pizdarije kad se moram borit na nekim bjesnim dimenzijama...dakako nije da ima samo loših trenutaka, prelijepa grafika, dizajn odjela je tip-top, mada neki radar možda nebi bio na odmet, jel imati tako odjelo a ne imati radar mi je onak malo etf ^^ al opet onda bi igra gubila na elementu iznenađenja, oružja jako maštovita, igra zahtijeva da se pređe više puta kako bi iskusio sva oružja, jel stvarno se nema dosta kredita i onih power nodova da sve na max dignem
odigrao na survival i trebalo mi 8 sati :)
eto toliko :)
Ja krenuo od najniže težine prema najvišoj, znači jedno 4-5 prelazaka, barem u ovoj rundi. Imat ću kaj radit ovaj tjedan, taman dok mi TDU2 ne dođe.
Deadwalker
31-01-2011, 20:55
Jebo vas, di samo nađete vremena za proć igru u dan i pol? :(
bezimeni
31-01-2011, 20:56
Ja igram jedan nivo dnevno na normal .
Dead Space 2 za 175 kuna na The Game Collectionu.
http://www.thegamecollection.net/dead-s ... a5ae90d720 (http://www.thegamecollection.net/dead-space-2-pc-p-4140.html?tduid=7c31f097d8a5eee9a1c654a5ae90d720)
Ne kroz dan, po noći :)
Hohoho, prošao. Kakav kraj :pray: I naravno, zadnji 5 sec, iako ništa nije specijalno bio, tako su me faking trnci prošli jer sam očekivao da će se oept dogodit neko sranje. Nemogu vjerovat kakav ti strah igra usadi, a niš se nije dogodilo.
Isse, kako sam se slatko nasmijao kada ga je Ellie pogledala ("What?" :)))).
Želja za igranjem je veća od želje za spavanjem. :D
Uglavnom, završio igru. Zbilja je glupo što su na kraju samo bacali tonu neprijatelja, ostao sam vrlo brzo bez municije, te se zadnjih dvadeset minuta svelo na trčanje, korištenje stasisa i šamaranje necromorpha (što sam trebao odmah raditi, pošto sam potrošio svu municiju u AR-u, koja u zadnjem boss fightu vrijedi kao suho zlato). Kraj sam po sebi je... neloš. Sve u svemu, dobio sam puno više no što sam očekivao od ove igre. Dvojka je puno napredovala od prvog dijela, puno bolja grafika, zabavniji i manje repetativan gameplay, puno maštovitije lokacije, etc. Replay value mi se čini da je nikakav, tako da se ne namjeravam baciti na drugi prelazak.
Sta dobijes u replayu? Samo onu rukavicu?
Koliko znam, to je samo u konzolaškim verzijama igre kada se prijeđe Hardcore difficulty.
Dobiš novi suit, pa još njih par kroz igru, možeš igrat sa svim oružjima koje si upgradeao. Onaj najteži nivo nemožeš tak, nego moraš drito od početka.
@Grim: Da, još kad je žena rekla "What", očekivao sam da će se neš dogodit al nije...možda je ovo fakat kraj. Iako, nadam se nekakvoj trojci ili bilo čemo, Clarke je jednostavno badass.
Najviše me se do sad dojmio efekt sklapanja kacige, pa onaj zvuk kad se assembla do kraja, ludo.
Dobiš novi suit, pa još njih par kroz igru, možeš igrat sa svim oružjima koje si upgradeao. Onaj najteži nivo nemožeš tak, nego moraš drito od početka.
@Grim: Da, još kad je žena rekla "What", očekivao sam da će se neš dogodit al nije...možda je ovo fakat kraj. Iako, nadam se nekakvoj trojci ili bilo čemo, Clarke je jednostavno badass.
Najviše me se do sad dojmio efekt sklapanja kacige, pa onaj zvuk kad se assembla do kraja, ludo.
Def, kaciga izgleda preawesome, a sklapanje podsjeća na transformere ^^
Inače, prešao igru, trebalo mi je jedno tjedan dana, pošto nisam igrao kontinualno, ali inače zanimljivo. Grafika je maestralna, kontrole puno bolje nego u jedinici, priča solidna, možda me se malo bolje dojmila u jedinici, ali deathovi i killovi su još uvijek top-top ^^... Sve u svemu, mega owsm i preporučam igranje u mraku :D... Moglo je biti duže :|
9/10
@Aral:
S obzirom na kraj, čini mi se da nema materijala za nastavak.
Priča o Clarkeu je gotova, ako izbace još treći dio, i ako bude Clarke bio u njemu, to će biti čisto rejpanje i sumnjam da bi ikako moglo ispasti dobro.
mene je je to svaki put navelo da kažem " Megatron ! " *fency zvuk transformiranja*
btw više sam uživao u letenju 0 gravitacije i ono vatanje aviona na kraju ili kad vataš tranvaj, preludo neš :D baš dobar feeling ^^
WAR-ELEMENT
31-01-2011, 22:16
Zapravo ima jos jedan video o tome kako se pojavio još jedan marker na drugoj planeti,koliko sam ja zaključio,sto se tice duzine igre,meni je solidna nekih 7,7 i po sati,nije bas prekratko,pogotovo ako uzmes u ozbir da nema loadiranja izmedu chaptera.Samo se pitam kako ce 3 ispast,ono sa jedne strane vlada sa druge strane ludi monsteri.
@Aral:
S obzirom na kraj, čini mi se da nema materijala za nastavak.
Priča o Clarkeu je gotova, ako izbace još treći dio, i ako bude Clarke bio u njemu, to će biti čisto rejpanje i sumnjam da bi ikako moglo ispasti dobro.
Ma da, znam :(
@flander: Da, bogme ima dobrih wow scena.
http://www.bbc.co.uk/newsbeat/12270536
Pa to je ok, nije da nemaju dobar temelj i shemu prema kojoj bi film mogao ispast dobro.
Jedinica je bila odlična, dvojka je još bolja.
Nisam igrao dugo, ali u tih prvih 45 minuta sam se zatekao već par puta u onom wow efektu.
Koliko je igra duga naspram jedinice?
Jedinica je bila odlična, dvojka je još bolja.
Nisam igrao dugo, ali u tih prvih 45 minuta sam se zatekao već par puta u onom wow efektu.
Koliko je igra duga naspram jedinice?
A isto skoro samo ima ova više chaptera i nema loadinga među njima :)
Marvin OCX
01-02-2011, 21:01
Fantasticna igra :thumbs2: . Al onaj osjecaj da si skoro bespomocan i kompletan horor feeling mi je nekako bio jaci u kecu... Vjerovatno zbog kamere jer je otezavala nisanjenje. Ovde opet imam vremena da trojici potrgam extremitete i njima procackam zube kakvom bossu. Doduse igram na normal levelu...
Puno je lakši ovaj, kretnje su bolje, grafika...odličan :)
Marvin OCX
01-02-2011, 21:24
Grafika je odlicna,a igra leti,trocifren broj frejmova :)
Drago mi je da je izak skužio da može pričati.
BigBongman
01-02-2011, 22:19
god damn guys!!!
sad moram nabavit igru...nego jel valja sta mp??
vi koji imate igru koja nije od Cpt. Jack Sparrowa :)
Šteta što se kinesis može eksploitati tako da pucanje postane skoro pa i nepotrebno.
Šteta što se kinesis može eksploitati tako da pucanje postane skoro pa i nepotrebno.
Wow sad samo onda bucu onu epsku i kinesis i ownz :)
jebem ti sanjo sam igru :D
one krikove, ujutro je samo bio jedan veliki facepalm :D
" MAKE US WHOLE !! " :D
Ja sam sanjao da sam dobio iPad :(
Bolje da sam sanjao Dead Space.
D.O.M.I.
02-02-2011, 14:08
ja sam sanjao curu pa danas dobivam HTC Desire :(
inače negdje sam na 6-7 chapteru i igra mi je sasvim zadovoljavajuća budući da odigram nešto manje od 1h svaki dan , neki dijelovi priče mi vjerojatno fale jer nisam odigrao jedinicu al ne smeta mi previše :)
Windwalker
02-02-2011, 16:12
I gotovo!
Igra je zadovoljila (i nadmašila) sva očekivanja.
Odlična grafika, savršena optimizacija, nema loadinga između chaptera, ugodan gameplay, odličan zvuk, super atmosfera (možda nije strašna nama nerd-muškarčinama, ali je bolesna taman kolko treba), dosta epic scena, zadovoljavajuća priča i dobri likovi (cool Isaac i sexi Ellie, napokon dobra ženska u Dead Space serijalu, u oba smisla).
Napokon blockbuster ne-rpg serijal koji mi se sviđa.
Čvrsta devetka (između 90-95%).
Neću igru opet igrati, kao što to mnogi čine, jer imam još igara vrijednih igranja u ovim kratkim dvotjednim praznicima koje imam.
No onda, jednog lijepog dana, kada trojka bude vani, zaigrat ću ovaj serijal opet po redu, da se podsjetim.
I tko kaže da nema materijala za nastavak?
Svi znamo da treći dio po defaultu mora biti na Zemlji.
Marvin OCX
02-02-2011, 16:48
I ja sumnjam da ce stat ovde...
Windwalker
02-02-2011, 17:15
Da.
Igra za koju su snimili 2 dugometražna animirana filma.
Nema šanse da će stat.
EA će izmust ovu kokoš dok ne da sva zlatna jaja.
Nego, koja oružja ste koristili?
Ja sam, uz standardni Plasma cutter, nosio odlični Javelin gun, Pulse rifle (koji sam koristio i u prvom DSu) za pokosit one malene i pri kraju kad sam ga upgradeao i imao puno municije, te Seeker rifle koji je iznenađujuće dobar sniper, iako ne koristi kad te okruži hrpa necrosa.
Ostala oružja mi baš nisu nešto. Eventualno Ripper (koji sam koristio u prvom), no on je za close combat.
Plasma cutter i standardni rifle. U drugom prijelazu sam ih upgradeao do kraja.
ja sam sanjao curu pa danas dobivam HTC Desire :(
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
o dijete... :rotfl: :rotfl:
ugl plasma cutter i pulse rifle ftw :)
I loading je prisutan, zašto mislite da je lift na svakom cosku ?
Ionako su dosta pokrali od Left 4 Dead, i još malo od ostalih igara. Nije ništa spektakularno igra, malcice bolja po mehanici od prvog, ali pricom nidokle. Horror efekat se totalno ukida spoznajom da smo na svemirskoj stanici i stalno viđamo uokolo ljude koji su preživljeli i bježe. A i ono, barem nisu trze najklišej ikad i znamo vec napamet šta ce se desiti u kojoj sobi.
Marvin OCX
03-02-2011, 00:29
Da.
Igra za koju su snimili 2 dugometražna animirana filma.
Nema šanse da će stat.
EA će izmust ovu kokoš dok ne da sva zlatna jaja.
Nego, koja oružja ste koristili?
Ja sam, uz standardni Plasma cutter, nosio odlični Javelin gun, Pulse rifle (koji sam koristio i u prvom DSu) za pokosit one malene i pri kraju kad sam ga upgradeao i imao puno municije, te Seeker rifle koji je iznenađujuće dobar sniper, iako ne koristi kad te okruži hrpa necrosa.
Ostala oružja mi baš nisu nešto. Eventualno Ripper (koji sam koristio u prvom), no on je za close combat.
Javelin gun i Seeker :rambo: Jos ako imas vazda stasis u rezervi,nebitno kolika te hrpa nekrosa napadne. A brutalna mi je i ona pila kad zateknes samo jednog sa zeljom da se malo izivljavas :)
evo pogledal sam Downfall i Aftermath
fora je, malo se bolje upoznaš sa svime kak je počelo
mada siguran sam da bude trojka, jel na početku downfall lik veli da su našli drugi marker, dakle onda jedan mora da je na zemlji...ili sam neš krvio zabrijal xD
Kako su čizmu sad ubrazli, idem i drobim sve, predobro,.
Deadwalker
03-02-2011, 15:32
Donio mi je maloprije poštar Dead Space 2 na testiranje. Instalacija u tijeku, jedva čekam :)
Donio mi je maloprije poštar Dead Space 2 na testiranje. Instalacija u tijeku, jedva čekam :)
Hoho, budemo zajedno igrali :D Ja je upravo krećem instalirati.
Deadwalker
03-02-2011, 19:44
Počeo igrati, prvi dojmovi uistinu impresivni. Tehnička strana igre je fenomenalno odrađena (posebice zvuk koji je čista perverzija na 5.1 ozvucenju), a atmosfera nešt najbolje što sam vidio nakon originalnog F.E.R.A. Tempo igre je savršeno uštiman - malo istražujem, pa 2-3 vala neprijatelja, pa neka mala zagonetka, pa neki nepredvidiv događaj itd. Glavni lik uistinu priča ovaj puta (:D) te mi se općenito svaki aspekt igre čini dosta dorađeniji. Budem još kasnije isprobao multiplayer da vidim kako se uklapa u taj štih.
Prezadovoljan za sada :)
BigBongman
03-02-2011, 20:11
:pray: :pray:
igra je cisti epicness....
mrzim hororce, tako i ovaj, ali atmosfera, zvuk i grafika su wow...ovo se prelazi, ma da se svakih 10 stresem, posto sam totalna pickica kad dodje do ovakvih igara...
OK, zašto mi L1 suit izgleda kao L5 suit iz jedinice!? Se to prenosi save ili igra time želi reći da će u ovom nastavku odjela biti ultra orgazmatična na višim nivoima!?
Ak L1 iz dvojke izgledao kao L5 u jedinici, onda si možeš mislit kak će izgleat viši nivoi suita u dvojci :pray: U drugom prelasku imam Riot suit, piše police na njemu i owna.
Deadwalker
03-02-2011, 22:17
Isprobao i multiplayer. Igra se se 4 protiv 4 (ljudi protiv nemani) s time da naravno s velikom većinom necromorpha upravlja AI. Svaka mapa ima svoj scenarij i opce nije lose da se malo covjek "odmori" od kampanje.
S druge strane, kampanja je :pray:
I jos jednom, zvuk u igri. :pray: Perverzija na 5.1 ozvucenju. Mracna soba, veliki monitor i odlican zvuk te onda covjek fakat ima osjecaj da je na Titanu :)
Probao danas. Najviše mi se sviđa optimizacija. Combat je viđen u prvom dijelu, priča je klišej (hrpa krvi, svemirska zdravstvena stanica sa hrpom udova i raznih dijelova tijela, zapomaganja itd. i izvještaja kako je sve pošlo po krivu, agresivna i budalasta "čudovišta"). Sve u svemu igra je ok, možda je i pređem.
Deadwalker
03-02-2011, 22:22
Sama radnja tu ni ne igra neku veliku mi ulogu. Pojavilo se neko zlo koje je po x-ti puta pretvorilo ljude u hodajuce strašila. S druge strane, prezentacija iste je za 20. Pa jos toliko.
Prezentacija je ok, ali me baš i nije bacila sa stolice :/
Deadwalker
03-02-2011, 22:24
A cuj, odigraj igru do kraja pa onda reci da je ok :)
Valjda budem, sada je 50:50 hoću ili neću. Nije me igra ni uzbudila ni odbila, negdje između. Možda se dogodi kasnije nešto zanimljivo u radnji igre što me privuče. Inače me igra strašno podsjeća na Mass Effect 2 zatvoren u manje prostorije, s tim da mi je ME2 dosta zanimljiviji zbog questova itd. Valjda zato nisam ovime previše impresioniran.
Jedno pitanje. Da li bi mi se prije igranja dvojke isplatilo odigrati jedinicu?
Vidim da se dosta ljudi tu žali na monotonost pa ne bih baš htio da me igra odbije od igranja njezinog nastavka.
Ja sam na drugom prijelazu, normal težina. Nakon toga treći prijelaz još jedan nivo više, pa četvrti još jedan nivo. Nakon toga mali odmor pa sve ispočetka. Moram je odigrat barem jedno 7-8 puta, ko i jedinicu. Igra je mrak :pray: Obožavam ovakav tip igara, pogotovo kad je sf i još je u svemiru.
@wildje: Da se mene pita, jedinica je must have, dvojku nema smisla igrat ako ne pohvataš sve kaj je bilo prije i da vidiš kakva je jedinica bila igra a kakva je dvojka.
Sada sam CH3 i mogu reći da mi je igra višestruko bolja od jedinice :pray: Full mi je drago što je Isaac dobio VA i to vrlo dobar VA. Za sada su lokacije nekako osvježenje naspram jedinice, iako si opet u svemirskoj stanici :D Kužim što ste htjeli reći sa "epskim scenama" pošto su zbilja fenomenalne i puno puno dignu dojam igre.
Scena gdje visiš iz vlaka i naopačke dereš necromorphe :pray: Ili let između vagona...
to letanje mi je inače možda nabolji dio u igri
oni efekti iz odjela, i efekti zraka kad skrećeš u svim mogućim smjerovima :D
da ne spominjem dio u svemiru sa onim satelitima, ise do zemlje bi odletio :D
Da, fakat :)
Meni je fora ona scena kad izletiš van pa se malo prikačiš na onaj gunship i tako dalje ^^
Jebli vas spoileri. Ako sam stavio dio u spoiler tag, onda se na taj dio i odgovara u spoiler tagu. Nije da je igra stara 5-6 godina pa se podrazumijeva da smo je svi odigrali :(
Hm, ak si na trećem chapteru, onda si to brijem vidio već :? Ili sam fulao chapter, neznam...uglavno, tu je negdje al nisam niš posebno rekao :D
Dobro da, niste detaljno opisali epicness u tim scenama :D Nisam još došao do toga. Stao sam oko početka CH3, tamo gdje te...
...napadne hrpa onih bebaća kod nekih igranoca. Jebeno jezivo :D
EDIT: Što me dovodi do ogromnog plusa u ovom i u prethodnom nastavku, a to su pre savršene animacije dok te netko zaskoči pa dok ih Isaac raskupusa u melee okršaju :pray:
Ja sam par puta pustio da me namjerno koknu, koje animacije ubijanja xD
Vidiš, to nisam probao, ali dobro da si me sjetio :D Nego, opet me jebe XFX, ali sva sreća komp zabloka svakih cca sat vremena pa se da igrati. Jedini problem je što sada kad ga hard resetam, kadkad neće bootati već 3x ritmično zapišti. Onda ga moram gasiti na prekidač i opet paliti :(
Jesam rekao koliko mrzim XFX :|
Meni je onako, igra napredovala po tehnici i izvedbi, ali ništa mindblowing. Jedva se natjeravam da je pređem do kraja. Do sada malcice iznad prosjeka.
Presao i ja, onak nista posebno.
Uglavnom sve se svodi na pobij 10 monstera pa udji u sobu gdje te ceka jos 10 i tako...
Malo upgradeanja pa udjes u sobu par ih je ispred tebe, jedan obavezno iza ledja
od scary factora nist jedino je malo zamorno
Vidiš, to nisam probao, ali dobro da si me sjetio :D Nego, opet me draga XFX, ali sva sreća komp zabloka svakih cca sat vremena pa se da igrati. Jedini problem je što sada kad ga hard resetam, kadkad neće bootati već 3x ritmično zapišti. Onda ga moram gasiti na prekidač i opet paliti :(
Jesam rekao koliko mrzim XFX :|
Ti baš nemaš sreće :)
Sad samo još malo igrao, mamuti i onu djecu kad se zalete na tebe, takav glas imaju da ti lede krv u žilama. Žena sad pizdila na mene jer na drugi kraj kuće čuje krikove, a ja 5.1 sistem bogme pojačao :) Stvarno atmosferična igra, nema šta.
Presao i ja, onak nista posebno.
Uglavnom sve se svodi na pobij 10 monstera pa udji u sobu gdje te ceka jos 10 i tako...
Malo upgradeanja pa udjes u sobu par ih je ispred tebe, jedan obavezno iza ledja
od scary factora nist jedino je malo zamorno
Tako neš, par novih monstera i to...malo su poboljšali, dovoljno da se odigra. 3. dio nepotreban. Farewell Issac.:)
i edit: što me živcira i ovdje i u jedinici: da nikad nemoš nikom živom prić praktički. Jedva ima dio di pričaš sa nekim ko je živ i di se moš malo opustit. Ono da je neki vojnik preživio, pa mu pomogneš, daš mu medkit, daš mu neki weapon pa ti malo pomaže pa pogine herojski za tebe. to je zakon. A ne di god vidim nekog, odma me neš napadne baci, njih pojede itd...pretjerane su te scene bar po meni.
Znam da je survival horor i to ali onako malo neke ljudskosti ih nebi ubilo,
Kakav je kraj? Samo me to zanima tako da ne moram odigrat igru :)
bezimeni
05-02-2011, 17:24
Odigrao na normal , nekih cc 12 sati igranja .Sve u svemu vrlo dobro .Igra je sama po sebi odlična ali ima jako mali replay value .Za jedan prohod odlično , za više mazohizam .
8/10
Bas sam odigrao nekih 2 sata sp-a i igra je cisto prosjecna, sviđa mi se sučelje i fizika...a sto se tice gameplaya djeluje mi dosta monotono iz prve ruke, a i grafički bas i nie nešt...
Odigrao na normal , nekih cc 12 sati igranja .Sve u svemu vrlo dobro .Igra je sama po sebi odlična ali ima jako mali replay value .Za jedan prohod odlično , za više mazohizam .
8/10
12 sati? ja sam na 6 chapteru a imam 2 sata...što je do 15 chaptera toliko dugo igre?
Hidraulicar Kreso
05-02-2011, 22:57
Ne vjerujem, ja sam na 15 chapteru imao okruglo 6 sati igre. Sada sam krenuo u novi prelazak.
bezimeni
05-02-2011, 23:14
Meni je trebalo 12 sati...valjda igram sporije .
Priznaj da si se stiso u kut sobe i čekao po 20 minuta prije nego bi skupio muda za dalje :D
Ja sad igram dvojku na Normal i prifalilo mi je municije. Već vidim izazov za preći igru na max težini!? Jel moguće, jel netko probao/uspio!? Imam dojam da je puno teža od jedinice kroz koju sam prošao ko iz pičke.
D.O.M.I.
05-02-2011, 23:24
meni je trebalo oko između 8 i 9 sati da završim na normal, također tu i tam znalo nestat municije al sam se skrpo nekak :D
Uzeo sam si Javelin Gun kao sekundarno oružje i nisam zadovoljan. Sad mi je žao 11k dolara. Bolje da sam uzeo Line Gun isto kao u jedinici, to je bilo brutalno.
javelin je odličan, još uzmem koplje ono i kinzeom pucam dalje :)
assault rifle je moćan, zvuk odličan ali nekako malo ammoa za njega :(
Igra manjka dosta horror efekata i atmosfere. Ovako je samo obicni slasher sa vec viđenim stvarima. Jedini dio kada igra djelimicno zablista je
Na brodu Ishimura
Deadwalker
05-02-2011, 23:54
Istina, fali malo horor elemenata, ali na trenutke zna me igra lijepo strzati.
Also, koristim javelin kao sekundarno oružje. Prezadovoljan^^
Uzeo sam si Javelin Gun kao sekundarno oružje i nisam zadovoljan. Sad mi je žao 11k dolara. Bolje da sam uzeo Line Gun isto kao u jedinici, to je bilo brutalno.
javlin je IMBA ! upgrejdaj ga dokraja, ajme koji pokolj onda :D svaki put kad kresneš sekundarno, tj kad streseš strujom, struja kad završi onda koplje eksplodira :D
i btw igral sam na survival, pa i da je teško nije, možda mi se jednom ili 2 puta desilo da neam municije, al opet niš strašno
jedini dio gdije sam se onak pošteno stepo i ostao u čuđenju kak nisam epilepsiju pobro je onahladnjača, di su oni zamrznuti, najedamput onak flash back, sve se odmrzne i počne ono vrištanje MAKE US WHOLE !! aj ti mater :D
LorlonWarrior
06-02-2011, 01:39
Priznaj da si se stiso u kut sobe i čekao po 20 minuta prije nego bi skupio muda za dalje :D
Ja sad igram dvojku na Normal i prifalilo mi je municije. Već vidim izazov za preći igru na max težini!? Jel moguće, jel netko probao/uspio!? Imam dojam da je puno teža od jedinice kroz koju sam prošao ko iz pičke.
Ja igram dvojku na Zealot i mogu ti reći... Uf, 2 udarca maksimalno preživiš, municije nemaš. Doslovce, nemaš. U par sati gameplaya sam jedva skupio kakvih 5-6 Seeker Shells ili kako se već zove ta municija za Seeker Rifle. A KROZ CIJELI GAMEPLAY (Chapter 11 sam trenutno, mislim) skupio sam samo 6 municije za ono oružje što sječe sve živo i neživo, što puca onak liniju koja sjeće sve. Žalosno :(
Jbte kad skupim taj jedan line racks ili kako se već zove (neam pojma lol) onak stavim ga u safe i gledam ga i divim mu se bokte žao mi ga ispalit :(
Al ugl ako te zanima, evo trenutno uploadam video na MAX kvaliteti di sam snimio jedan baš uber teški fajt na 60 frejmova (video ima 1.29GB, trenutno je na 51%, otprilike za 2 sata je uploadan) tako da ćeš moći vidjeti težinu kakva je.
Ja volim igrati igre na najteže moguće, i Mass Effect sam na Insane i Dragon Age na Hard bla bla i nekako izvučem kraj s krajem (volim ljuto :D) ali ovo... Ovo je bokte mazo nenormalno. Ali iskreno sviđa mi se jer municija ti zapravo ZNAČI NEŠTO. A ne ko Fallout 3 di nakon 2 sata igre imaš municije tri tisuće milijardi. Ali opet se pitam čemu helti kad ti oni pak ništa ne znače :rotfl:
Ugl budem stavio video eto pa vidite mene kako se igram :D
Marvin OCX
06-02-2011, 01:54
Dramaticno je teska na max tezini. Nema nigdje minicije,zaboravis kako je pucati :) Treba dosta zivaca i ono,drugi prelazak,kad si kolko tolko napucan,tad je podnosljivo.
Svaka čast. Meni je na hard dovoljno, nestane municije a stalno sam u strahu zbog hp-a iako ga stalno bildam.
Security odijelo je zakonski. Jel ima još kakvih vrsta odijela kasnije?
@Lolron, jebenica :D Pa kak onda preživljavaš? Moraš bježati od monstera ili...? Ja isto obožavam izazov u igrama, pogotovo u survival žanru pošto razlika u težini može raditi prevagu između survivala i toga da monsteri pokušavaju preživjeti tebe :D Tako da ću vrlo vjerojatno odigrati na max težini.
PS:SZašto nisi optimizirao video za youtube? File od par GB možeš komotno prebaciti u H.264 Mpeg4 720p zapis od 100-injak MB bez da izgubiš na kvaliteti slike (barem za pojam youtube-a). To je MUST.
Ali vidim da ima i Hardcore mod? Jel to nešto kao u Diablu, jednom umreš i gotova igra!? :D
@Fila, ja sam još uvijek u tom odjelu. Mislim da sam CH7. Nadam se da će ih još biti pošto ovo izgleda fenomenalno.
U hardcoreu je još manje municije, i necromorfi imaju još više hit pointsa. Te nema checkpointa, i imaš mogućnost saveati igru samo tri puta.
Hardcore je baš... hardcore. :)
Deadwalker
06-02-2011, 09:50
Ovo me podsjeća na Originse. Hard je dosta težak, a nightmareu ides igrati ako si stvarno fanatik. :D
Kadamon-sama
06-02-2011, 09:55
trenutno prelazim, i mislim si saveati negdje na početku samo da ne trebam gledati taj prokleti intro po stoti puta, počinje mi biti naporniji od ME2 introa koji sam isto minimalno 10 puta vidio :killyou:
baš me zanima taj weapopn šta otključaš sa prelaskom hardcorea, trebal bi biti more kewl od Javelina
U hardcoreu je još manje municije, i necromorfi imaju još više hit pointsa. Te nema checkpointa, i imaš mogućnost saveati igru samo tri puta.
Hardcore je baš... hardcore. :)
Ma daaaj :D Pa to nema teoretske šanse da se prođe. Samo 3 savea kroz čitavu igru :O Ajde da je kroz Chapter, još kak tak, ali kroz igru... toliki mazohista nisam :D
LorlonWarrior
06-02-2011, 11:49
ZiHHTO-AonQ
@ Bartuc
Evo pa vidi kako to otprilike izgleda :D
Vjeruj mi kad ti kažem da sam bio SRETAN što sam ovo preživio iz samo dva udarca! Možda djeluje lagano ali još jednom, dam se kladiti da bi nekom trebalo najmanje 10 puta da preživi ovo (jer je i meni trebalo :rotfl: ). Imo sam sreće što oni kreteni s repom što skaču na tebe nisu skočili na mene. Oni te na ovoj težini zapravo isprve ubiju. Prvog sam rješio sa Seeker Rifle, drugi je otpo sa Stasis + Ripper i treći je isto sa Stasis + Seeker Rifle. Da ih nisam tako rješio (što je zapravo i poanta cijelog fajta), ldano bi me uklali :D
Uživajte ako možete!
I da, budem imo na umu ovo za video, samo za sada sam ga uploado u formatu kakav je kad ga snimiš s FRAPS-om, znači max moguća kvaliteta na 360p :P
EDIT: Uzmite u obzir da sam napamet izučio cijeli fajt i da znam napamet gdje se ko stvara što mi je dodatna prednost, ali da nema toga, naravo, SMRT :D
I da, ne znam zašto ali kad gledam video na forumu, ima 30 FPS :?
Tako da ću ostaviti samo link a ne video :D
Još dva prijelaza i onda šibam po najtežem modu, treba dobro zapamtit igru :)
postoji li u dead space 2 nesto opsirinije za namjestit grafičke postavke od low, medium, high, very high? :O
@Lolron, odličan. Taj dio me izjebo na normal pošto sam došao samo sa Plasma Cutterom i 2 klipa municije :D Jel ono Ripper kad se okreneš prema klincima i pokosiš ih hrpu jednim klikom? Ako je, onda jebeno :pray: Mislio sam da je oružje smeće pošto mi po opisu zvuči kao chainsaw za melee okršaj :D
Što se tiče obrade videa za youtube, budem ti poslao PP.
aj pošalji i meni taj proces ^^
:*
LorlonWarrior
06-02-2011, 13:53
@Lolron, odličan. Taj dio me izjebo na normal pošto sam došao samo sa Plasma Cutterom i 2 klipa municije :D Jel ono Ripper kad se okreneš prema klincima i pokosiš ih hrpu jednim klikom? Ako je, onda jebeno :pray: Mislio sam da je oružje smeće pošto mi po opisu zvuči kao chainsaw za melee okršaj :D
Što se tiče obrade videa za youtube, budem ti poslao PP.
Haha ma nije, to je Force Gun ili tako nešta a Ripper je bome moćno oružje - prvi fire ti izbaci tu oštricu koja lebdi iznad tebe nekih 5 sekundi i kosi sve šta stigne a drugi fire ti je da ispali tu pilu ravno ispred sebe ko onaj Line Gun (jbte neam pojma imena, valda sam dobro reko) tako da kosi više manje sve šta stigne :D
Taj Force Gun je nešto kao sačmarica, to si obavezno uzimam. Nego kako funkcionira kad imaš toliko oružja, a tako malo prostora u inventaru!? Kako onda skupljaš iteme koje prodaješ kako bi imao love za Nodove? Ipak ti sav inventar otpadne na medicinu i municiju za 3-4 različita oružja. Osobno mislim da nebi imao više od 2 oružja na višoj težini. Manji trošak za upgradeati, više love od prodaje druge municije itd.
LorlonWarrior
06-02-2011, 14:39
Taj Force Gun je nešto kao sačmarica, to si obavezno uzimam. Nego kako funkcionira kad imaš toliko oružja, a tako malo prostora u inventaru!? Kako onda skupljaš iteme koje prodaješ kako bi imao love za Nodove? Ipak ti sav inventar otpadne na medicinu i municiju za 3-4 različita oružja. Osobno mislim da nebi imao više od 2 oružja na višoj težini. Manji trošak za upgradeati, više love od prodaje druge municije itd.
Vjeruj mi da na Zealot nikad nećeš imati tolko municije da će ti popuniti inventory (osim ako se ne nakupuješ) :rotfl:
A što se tiče 4 oružja, pa oni imaju svoje posebne slotove. Također, nosim 4 oružja zato što sam skonto da ti igra "daje" lootovima onu municiju od onih oružja koja nosaš. Također koristim taj Force Gun za situacije gdje je previše protivnika (kao što si vidio u videju) naročito kad oni mali ljigavci iskoče iz trbuha od onog debelog. A i iskreno, mislim da mi se tjekom cijele igre dogodilo da mije 3 puta bio inventory pun, i to bi rješio tako što bi nasilu iskoristio jedan Stasis Pack koji iskreno ni ne koristim pre često :rotfl:
A ovaj, imam pitanje za nekog ko god zna odgovor. Planiram kupiti Flamer. Jel može neko opisat kakav je?
@Bartuc:
Istina, na najvećoj težini je najbolje koristiti dva oružja, pošto onda se upgradeaš samo njih, i dobivaš brdo municije samo za njih. Uglavnom, sada ste me nahajpali za ponovno prelazak, na hardcoreu. :eyebrows:
@LorlonWarrior:
Problemi s municijom, a imaš je 48 za Javelin Gun? :D
Mrzim flamer u svim igrama i čisto sumnjam da nešto valja u ovoj :D Eventualno za te male pimpaće što iskoče iz trbuha, pošto vjerujem da ih je lako skuriti sa flamerom, a bolje to nego da trošiš municiju od važnijih oružja.
LorlonWarrior
06-02-2011, 15:03
@LorlonWarrior:
Problemi s municijom, a imaš je 48 za Javelin Gun? :D
Da, kad sam nakon 4 sata igranja dobio šematiks za tu municiju i onda potrošio 10k kredita na njih :D
Mrzim flamer u svim igrama i čisto sumnjam da nešto valja u ovoj :D Eventualno za te male pimpaće što iskoče iz trbuha, pošto vjerujem da ih je lako skuriti sa flamerom, a bolje to nego da trošiš municiju od važnijih oružja.
lol ja ih pustim da se nakače na mene i onda silujem E :D
btw inače me jako sameta u igrama di ima takvih djelova sa spamanjem po tipkovnici, ok mi je nešto tipa kao u resident evilu di tokom animacije moraš brzo stisnut, ali ovo spamanje uf...
jeba me pas idem si sad instalirat RE 5 :D
kak ubiti onog prvog bossa? -,-" (nakon sto uzmem ono odijelo) jel postoji neka fora da ga se ubije il sta?
(skonto sam =) )
@Flander, to je i moja taktika. Uletim među njih i silujem E, eventualno stisnem space i nadam se da ću bar na jednog stati :D Žao mi municiju trošiti na njih.
Ja polagano pokušavam pucati sa puškicom onom. Ovjde me živcira zato jer neam line gun ali mi svejedno daju line rackse...u jedinici sam nosio sam puškicu, cutera i linera i samo za njih brao munišn ali ovdje mi daje i za njega a ne treba mi.
Ugl odličan gameplay i dobar skill. rippera ne koristim jer mi je naporan malo a force gun budem probao :)
ugl igra je zasad veoma odlična.
Ja sam zasad samo na Plasma Cutteru i Pulse Rifleu, dalje ćemo vidjet, još razmišljam kaj da uzmem :)
The Fury
06-02-2011, 17:28
Malo zabavnih slika:
http://art.penny-arcade.com/photos/1168712738_2pmNu-L.jpg
http://art.penny-arcade.com/photos/1174879147_ikdyh-L.jpg
Odlična je igra. Da, najgori neprijatelji su mali priljepci, mrzim ih :D
LorlonWarrior
06-02-2011, 17:43
@Flander, to je i moja taktika. Uletim među njih i silujem E, eventualno stisnem space i nadam se da ću bar na jednog stati :D Žao mi municiju trošiti na njih.
Ne znam kako na normal al na Zealot se ne isplati :(
Kolko god da silovo E, uvijek će mi uzeti jedan dobrano velik dio helta :(
Constantine
06-02-2011, 17:50
dobra ja igra,ali mislim da cu odustat kao i kod jedinice,ne volim horor igre :(
Deadwalker
06-02-2011, 17:54
Došao do 6. poglavlja. Malo igram SP, malo MP.
Uglavnom, borba sa onom ogromnom mrgom te kratko i nasilno izbacivanje u svemir... :pray:
BigBongman
06-02-2011, 18:14
dobra ja igra,ali mislim da cu odustat kao i kod jedinice,ne volim horor igre :(
dis...valjda sam prepussy..
Došao do 6. poglavlja. Malo igram SP, malo MP.
Uglavnom, borba sa onom ogromnom mrgom te kratko i nasilno izbacivanje u svemir... :pray:
Da odlične su mi te scene akcijske, ne znaš di si i kad ćeš dobit kontrolu svojeg guna, epik :)
sta kad ostanem bez metaka i onog sranja za obnovu zdravlja? -,-"
LorlonWarrior
06-02-2011, 20:06
Pretpostavljam da koristiš onaj Stasis da bacaš stvari na protivnike i čupaš im kljove koje ponovo bacaš na druge protivnike a što se tiče "onog sranja za obnovu zdravlja", pa vjerojatno krepaš ili čekaš da lootaš novi :D
Al kolko sam skonto nebi trebalo biti problema s time jer čim imaš malo helta, igra automatski forsa da ti malte ne sljedeći loot bude Med Pack.
loudaj igru
problem ?
Smanj težinu ili možeš neš slično ko i ja, proabš se vraćat malo,tražit po sobama, ili stisneš onaj locator da ti pokaže di ti je objektiv, pa onda idi vidi sva druga vrata prvo osim objektiva. i kad naiđeš na sejv a nisi pun ammo-a i healtha, onda sejvaj na neki donji slot fino i probaj dalje, ako ne ide sve ćeš morati od početka ali si bolje taktiziraj da manje municije trošiš. Probaj malo više koristiti telekinezu, jer svuda po nivou imaš štapove, koplje, pa čak i djelove ubijenih neprijatelja fino zašikaš natrag u njih. :)
http://www.holyfragger.com/images/pictures/9789L.jpg
aj da i tu postam :D
Postano već, brijem dva puta. :)
od viška glava ne boli :D
Koliko je to sve ''teško'' ? :)
loudaj igru
problem ?
problem je to sto bi bilo poprilicno debilno loudat igru svaki put kad mi ponestane municije, a svakako ce ponestati jos koji put...xD
hebiga ja sam loudal i to baš po nekoliko puta, kad bi mi preciznost bila u kujcu ^^
http://forums.overclockers.co.uk/showth ... t=18236540 (http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18236540)
LorlonWarrior
07-02-2011, 11:16
http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18236540
First I was like :rotfl:
Then I was like :o
Then I was like :(
koji car
ne kuzim kraj..
kad onda zenska bude na onom ekranu povez joj bude na lijevom oku, a kad bude u brodu na desnom je, i sta skuzi na kraju isaac kad gleda na monitor? :/
First I was like :rotfl:
Then I was like :o
Then I was like :(
Same here, prilično debilnih par ljudi u tom threadu i nevjerovatan lik, šta reći nego GG.
Dead Space 2 Discussion (http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1733201)
Evo malo rasprave o dvojci, kraju dvojke, referencama na jedinicu, govorkanje o trećem nastavku koji je već sad 90% moguć (daj bože) itd...
jebemu mislim da bum ovo moral opet prelazit....
Ipak neću igrati na max težini, samo danas mi je komp zabloko 4x u 2h :| Izgurati ću do kraja ovako kako je, a na višoj težini ću odigrati jednog lijepog dana kad dođe novi HW.
I da, Javelin je ipak na kraju odličan. Brutalan kombo je ispaliti i elektrificirati neprijatelja :D
LorlonWarrior
07-02-2011, 17:42
Ipak neću igrati na max težini, samo danas mi je komp zabloko 4x u 2h :| Izgurati ću do kraja ovako kako je, a na višoj težini ću odigrati jednog lijepog dana kad dođe novi HW.
I da, Javelin je ipak na kraju odličan. Brutalan kombo je ispaliti i elektrificirati neprijatelja :D
Ja sam apgrejdo Javelin Gun do kraja i predobar je kad koplja eksplodiraju nakon elektrifikacije :pray:
Također, apgrejdo sam Contact Beam do kraja i majketi... Ima Alt Fire koji lupi u pod u razvali sve u krugu kakva 2-3 metra i baci stasis na protivnike i uspori ih! Predobra stvar, definitivno se isplati potrošiti oko 12 Power Noodli na to - svima preporučujem :D
Znač kad te napadne hrpa njih, samo desni klik + spejs i da vidiš kako ih pola razvališ a ovi koji prežive, njih fino usporiš i možeš ih premlatiti :D
+ da ne pričam kolko je jak prvi napad Contact Beam i ugl je u stanju u 90% slučaja ubiti svakog protivnika isprve. Jedina mana je municija koja košta 2k kredita jedan metak haha, ali kad imaš oružje, relativno često lootaš municiju tako da nisam imo problema :D
Sada sam CH11, na koju foru upgradeaš sva ta oružja!? Ja imam gotovo do max Plasma Cutter, nešto sitno Javelin Gun (5-6 nodova) i Suit (svi HP i Air upgradei)!? Redovito kupujem Nodove i sve ih pokupim usput. Čak imam i luxuz prodavati puno više toga pošto igram na nižoj težini :( Di bi bio kad bi još 2 oružja upgradeao.
Deadwalker
07-02-2011, 17:56
Nemoguće je tokom jednog prelaska upgredati sva oružja. Možda jedino ako se igra na easy, iako sumnjam.
LorlonWarrior
07-02-2011, 18:35
To Lolron cheata :(
Haha pa budalo, ko ti kriv kad si apgrejdo plasma cutter! :P
Apgrejdati to oružje do Speciala je po meni Epic Fail jer ta vatra a ma baš ništa ne radi protivnicima :(
U ostalom, imaš onaj Respec koji ti makne sve Noodle s oružja za 5k kredita :D
Tako da sam maknuo sve nudle sa stasisa što sam apgrejdo i riga i utrpo u Javelin Gun i Contact Beam :D
Ostatak sam popunio malo Rig da imam helta i to je to.
Ugl Bartuče preporučio bi ti da odma odeš na Bench, odaberi Plazminog Rezača i stisni slovo R i makni sve nudle iz njega i utrpaj u đavelin gan!
Plasma Cutter je legendaran, najkorisnije oružje u igri :D Ali da, totalno sam zaboravio na respec, mogao bi si srezati plasma cutter i malo bolje raspodijeliti pointove pošto mu zbilja special ništa ne valja.
LorlonWarrior
07-02-2011, 18:43
Plasma Cutter je legendaran, najkorisnije oružje u igri :D Ali da, totalno sam zaboravio na respec, mogao bi si srezati plasma cutter i malo bolje raspodijeliti pointove pošto mu zbilja special ništa ne valja.
E upravo to :D
Ja sam eksperimentiro s tim Respecom, potrošio jedno 30k kredita na vraćanje nudli tako da sam si na kraju najbolje optimizirao što sam mogo za sebe :D
Kao što rekoh, Javelin Gun i Contact Beam na maks (zbog Contact Beama mi stasis uopće i ne treba budući da oružje puca stasis) i nešto osrednje u Rig, tek tolko da nabijem helta malo. Air nikad diro nisam jer iskreno nikad nisam imo Aira ispod pola minute tak da ne znam čemu ta opcija, nekako mi je beskorisna, ionak su oni O2 tanks svakih 50 metara :?
E upravo to :D
Ja sam eksperimentiro s tim Respecom, potrošio jedno 30k kredita na vraćanje nudli tako da sam si na kraju najbolje optimizirao što sam mogo za sebe :D
Kao što rekoh, Javelin Gun i Contact Beam na maks (zbog Contact Beama mi stasis uopće i ne treba budući da oružje puca stasis) i nešto osrednje u Rig, tek tolko da nabijem helta malo. Air nikad diro nisam jer iskreno nikad nisam imo Aira ispod pola minute tak da ne znam čemu ta opcija, nekako mi je beskorisna, ionak su oni O2 tanks svakih 50 metara :?
Same here, zrak ni jedan ne pojačavam.
Ja si dižem paralelno cuttera i asault riflicu, očito sam jedini koji snjom igra. meni je moćna.
Sada sam CH11, na koju foru upgradeaš sva ta oružja!? Ja imam gotovo do max Plasma Cutter, nešto sitno Javelin Gun (5-6 nodova) i Suit (svi HP i Air upgradei)!? Redovito kupujem Nodove i sve ih pokupim usput. Čak imam i luxuz prodavati puno više toga pošto igram na nižoj težini :( Di bi bio kad bi još 2 oružja upgradeao.
jao nemoj mi to govorit da si nodove trošil na air upgrejd ? to nikada nisam dizao, i nikada mi nije trebalo više uvijek na difoltu bilo dosta
što se oružja tiče, da se upgrejdat, samo moraš fakat pametno koristit te nodove, doduše nemožeš sve iz prvog prelaska na max, ali da se i iz prvog puta dosta daleko upgrejdat, ja sam se zajebo, upgrejdal sam i plasma cutter i javlin i mitraljez pa i odjelo, i onda onak na pola igre gledam što sam učinio. zajebo sam jako
osobno mislim da nema smisla dizat air na odjelu, hp i statis su sasvim dovoljni, jel iovako ako i ostaneš bez zraka odletiš i ričarđaš, sad neznam kak je na ovim težim postavkama, možda možeš samo jednom ričarđat, ali evo na survival nisam opće to dizal, 100 sekundi sasvim dovoljno
Ja sam dizao pošto je bilo full korisno u DS1 :D Sjetite se onog trčanja protiv meteora ili CH10 (ne znam kaj je bilo, ali znam da je trebalo dosta kisika :D).
LorlonWarrior
07-02-2011, 19:26
Ja sam dizao pošto je bilo full korisno u DS1 :D Sjetite se onog trčanja protiv meteora ili CH10 (ne znam kaj je bilo, ali znam da je trebalo dosta kisika :D).
Nisam ni igro jedinicu :rotfl:
Zanimljivo da sam prešo Mass Effect 2 i sad ću još malo ovo a da prve djelove nisam :?
Al nije ni čudo kad mi je dosadno, odem pogledam na novostima kakvih novih igara ima i šta se igra i onda nabavim to i igram bez obzira na nastavak :D
Da bude gore, Mass Effect 2 nisam ni pojma imo šta je to al sam čuo da svi govore da je to dobro tako da sam i to uzo i na kraju se iznenadio zapravo kolko je dobra igra :D
Isto tako i ovaj Crknuti Svemir :D
Ono se moglo preć veoma brzo ako si htio riskirat pa ić po dvije one pregrade di su bliže postavljene.
Ugl force gun, trošiti krvave pare na to ili ne? Hvala.
LorlonWarrior
07-02-2011, 19:54
Ono se moglo preć veoma brzo ako si htio riskirat pa ić po dvije one pregrade di su bliže postavljene.
Ugl force gun, trošiti krvave pare na to ili ne? Hvala.
I say yes. Oćete video demonstraciju? :D
EDIT: Eo napravio sam demonstraciju samo za Filu, pričekajte da uploadam :P
LorlonWarrior
07-02-2011, 20:56
nqSun0EZeiI
Samo za dečke s Foruma <3
Nisam namjerno stavio video vamo da se može vidjeti zato jer ga Forum (ili šta već) sreže na 30 FPS a snimljen je na 60 tako da puno bolje izgleda preko jutuba! Indžoj!
Da malo udovoljim PC-ašima na forumu- osim jednake igrivosti i atmosfere, grafika na konzolama (pa čak i na LCD TV-ima) suxa mucho mucho, I was terrified..... Inače, ostale igre izgledaju supsy.... Al ova.... Bože, sačuvaj :?
LorlonWarrior
07-02-2011, 21:01
Da malo udovoljim PC-ašima na forumu- osim jednake igrivosti i atmosfere, grafika na konzolama (pa čak i na LCD TV-ima) suxa mucho mucho, I was terrified..... Inače, ostale igre izgledaju supsy.... Al ova.... Bože, sačuvaj :?
Pa šta ti očekuješ da grafa u rangu nVidie 7600 može :D
nqSun0EZeiI
Nisam namjerno stavio video vamo da se može vidjeti zato jer ga Forum (ili šta već) sreže na 30 FPS a snimljen je na 60 tako da puno bolje izgleda preko jutuba! Indžoj!
Hvala lijepa, izgleda zbilja moćno, will give it a try :)
Windwalker
07-02-2011, 21:19
nqSun0EZeiI
Zakon!
To oružje nisam nikad koristio.
Probat ću u nekom drugom prelasku, za par godina.
Haha Lolron, pa to je Contact Beam, a ne Force Gun :rotfl:
Ali da, jeben je Contact Beam, to sam koristio u jedinici i tamo je rulalo, a nije imao Stasis efekt :D
LorlonWarrior
07-02-2011, 22:34
Haha Lolron, pa to je Contact Beam, a ne Force Gun :rotfl:
Ali da, jeben je Contact Beam, to sam koristio u jedinici i tamo je rulalo, a nije imao Stasis efekt :D
Vid stvarno... A koji sam ja pa ne znam ni ja šta :?
A ugl, bio sam cijeli onaj prvi post napiso krivo kao da je COntact Beam=Force Gun i sad sam sve pomješo XD
Ma samo prepravi na YouTubeu naslov i to je to. Inače, baš sam malo prije prešao taj dio gdje si snimio filmek :D Nikad kraja neprijateljima, potrošio hrpu Plasma Cutter municije :D Moram si kupiti Contact Beam, samo bad kaj neću imati ništa municije za njega. Tak i onak sam pokupio finalni armor, nemam više zašto štedjeti lovu.
PS: Čitam da na NewGame+ dobiješ još par novih Armora :pray: Volio bi ih sve vidjeti.
LorlonWarrior
07-02-2011, 22:45
Ma samo prepravi na YouTubeu naslov i to je to. Inače, baš sam malo prije prešao taj dio gdje si snimio filmek :D Nikad kraja neprijateljima, potrošio hrpu Plasma Cutter municije :D Moram si kupiti Contact Beam, samo bad kaj neću imati ništa municije za njega. Tak i onak sam pokupio finalni armor, nemam više zašto štedjeti lovu.
PS: Čitam da na NewGame+ dobiješ još par novih Armora :pray: Volio bi ih sve vidjeti.
De daj me nemoj da sam na jutubu napiso da je fors gan :shock:
Ok, jesam :rotfl:
Enivejs... Ček, dobiješ još armora poslje ovog zadnjeg? :shock:
Enivejs... Ček, dobiješ još armora poslje ovog zadnjeg? :shock:
First Playthrough
Engineering- 5% armor, 10 slot inventory, no special bonuses, available at first store
Security- 10%,15, +5% pulse rifle damage, schematic in Chapter 4
Vintage- 15%, 20, 10% discount at stores, schematic in Chapter 8
Advanced- 20%, 25, 50% stasis recharge time, schematic in Chapter 11
New Game+
Riot Security- 25%, 25, +10% contact beam damage, available at first store
Elite Engineering- 25%, 25, +15% medpack heal, schematic in Chapter 1
Elite Vintage- 25%, 25, 15% discount at stores, schematic in Chapter 6
Elite Security- 25%, 25, 15% javelin gun damage, schematic in Chapter 9
Elite Advanced- 25%, 25, +10% all weapons damage +15% stasis duration, schematic in Chapter 11
Arctic Security- 25%, 25, +10% flamethrower damage, available at first store after beating Zealot
Soldier- 25%, 25, +10% seeker damage, available at first store after beating Hardcore
Special
Zealot- 15%, 15, +5% force gun damage, available at first store with collectors edition
Hacker- 15%, 15, -1 hacking stage, schematic in Chapter 2 with Dead Space: Ignition save
Prešao sam je :D E, pred kraj bi mi se komp zablokao uvijek na istoj lokaciji i išao sam totalno Underclockati grafu i pomoglo je :D Sa default 625/990 sam je underclockao na 560/850 :pray: Igra i dalje radi u 100+ FPS-a, a čitav chapter i pol mi nije zablokala. Tako da bi mogao i probati odigrati na max težini, možda se neće rušiti. Možda sam napokon našao neko rješenje za ovu kurčevu grafu :(
Što reći o igri...
Po meni višestruko bolji naslov od jedinice. Priča je opet standardno loša, ali svi ostali segmenti su drastično napredovali naspram jedinice. VA od Isaaca je fenomenalan, kao i njegove ingame animacije dok se prepadne i sl., zbilja odličan lik. Oružja su dobila novu dimenziju sa svojim posebnim svojstvima. Lokacije su puno zanimljivije nego u jedinici. Blood & Gore je opet na vrhuncu. Ostali horror elementi su više manje OK, ima nekoliko full jezovitih trenutaka, ali više se oslanja na krv i boo efekte. Vizualno mi se više sviđa od jedinice, a zvučna podloga je jednostavno bez zamjerke - genijalna. Usudio bi se reći da je ovo vrhunac na području "audio atmosfere". I da, posebno mi se sviđaju te "epic" scene koje su strašno falile u jedinici. Taman te fino iznenade tako da ubiju monotoniju. Da ne pričam i o maštovitosti death scena :D
8,5/10S- da ima bolju priču i twistove, te da monsteri nisu monotono i očekivano raspoređeni po mapi, igra bi imala čistu desetku :D
E, kako su me na kraju prolazili trnci u trenutku kada se...
...Isaac okretao prema suvozačkom sjedalu. Već sam mislio da će kraj biti kao u jedinici, kad ono Ellie uleti sa "What!?" :D
ljudi ja neznam kako vi to mozete prelazit "vise" puta,ja sam se evo vec usro na pocetku i samo trazim negdje save da mogu spremit i tak svaki dan po 10-15min igram pomalo...tak sam i jedinicu igrao i nisam ju presao bas zato sto se userem uvijek =)
jednostavno nije to za mene mada vjerujem da je igra vrhunska,e i da jeli to samo meni ili kada strafeam ilitiga slovom D se krecem onda se isaac uspori kao puž...bemti kontrole
nekontam kak nekom moze bit strasan dead space, ono iz 3. lica je...tu te nist ne moze iznenadit, ko sto moze u npr doom3 il nekoj sl. igri...
Nije strašna uopce igra, enivejz mene nervira kako su sve novitete i te stvari ostavili na najmanje razrađenom nivou. Isaac priča, ali nemamo nikakav efekat od njegovog pričanja. Mi nemamo kontrolu nad onim što će on reći i ne možemo nikako uticati ni na šta u igri. I onda one scene gdje on kao gubi razum i halucinira su totalno loše urađene. Njegov um ne popušta i u totalnoj je horizontalnoj liniji kroz cijeli igru. Nikakve misli ne izlaze iz njega i on samo ide. Samo prazni dijalog tipa "Stross hold on, i'm gonna be there soon" . Ne želimo cutscene i loše dijaloge kao teme da nam "upotpuni" igru, nego želimo baš da vidimo kako ludilo na njega utice i do koje granice. Ovo što su nam oni prezentirali su samo teme koje se ponavljaju po vec poznatom šablonu.
Novi monsteri su ležerno pokradeni iz left4dead2, ovaj jedan pljuje kiselinu na tebe a ovaj drugi the charga, ono bravo na kreativnosti. Multiplayer je isto pokraden cijeli od l4d2.
Igra nam ne daje nikakav novi pogled na stvari, kako prošle tako i sadašnje. Izuzetno je plitko odrađena i jeftino. Trebali su se mnogo više potruditi i razraditi igru a ne ubaciti par stvari koje stoje kao neki predah dok ubijam iste neprijatelje na isti nacin 20 sati kao i u prošloj igri.
Fora je u tome da ovo nije RPG vec survival TPS. Nekakvi odabiri ili dublji dijalozi nisu potrebni. To je linearno zamisljena radnja i kao takva funkcionira.
I ono što ima od elemenata je površno implementirano, naravno da nije rpg ali je izuzetno plitko odrađeno sve.
Deadwalker
08-02-2011, 10:08
Ovo sto napisao je totalni subjektivni doživljaj, a ne objektivna vrijednost igre. Kako rekose Bartuc, igra nije RPG da imas neke duboke razgovore niti da mozes na ista utjecati. Dalje, igra također nije zamišljena da te prca u mozak, nego je idejno totalno na Doom foru dakle, "cudoviste iz ormara". Nekakvu dublju radnju u takvim naslovima i ne mozes ocekivati. Ono, imas neko zlo, a tvoj je zadatak da se probijas kroz tu gomilu monstera i onesposobis to zlo na kraju. Njegovo "Ludilo" sluzi da igraca tu i tamo malo trzne dok igra, ali da to utjece na njegov karakter i na njegove sposobnosti niti se ne ocekuje, opet ponavljam, ovo je igra koja ide na Doom šablonu.
Monsteri mozda imaju neke slicne karakteristike u obliku napada, ali definitivno nisu pokradeni iz L4D-a. A sta bi ti da ti one rade? Mogu te jedino lupati s necim, zabijati se u tebe, gadati te s nekim kiselinama. Ono, ne vidim sta bi jos mogli raditi osim ovog? :)
Also, veliki monsteri su fakat fenomenalni. Ono cudeso u crkvi ili ona ogromna zivina na kraju 5. dijela, bolesno dobro.
Multiplayer je ok. Istina, postoji samo versus mod i 5 mapa te je definitivno mogao biti puno bolji. Imam dojam da je sklepan na brzaka, tek tolko da bude.
Igra nije niti strasna, a nije bome ni toliko survival horor. Vise akcijski naslov sa odličnim gameplayom te fenomenalnom atmosferom i prezentacijom. Prica je losa, ali bome niti nisam ocekival nist bolje od storije "neko je napravio netko sranje, ti si tu da to popravis i pobijes usput milion nemilosrdne zivine".
U svakom slucaju, dobra igra i preporuka svima za igranje :)
LorlonWarrior
08-02-2011, 10:59
cut/
Ma saću da ti i ja pređem pa da javim šta mislim :D
Brb za nekih sat, dva!
Nije strašna uopce igra, enivejz mene nervira kako su sve novitete i te stvari ostavili na najmanje razrađenom nivou. Isaac priča, ali nemamo nikakav efekat od njegovog pričanja. Mi nemamo kontrolu nad onim što će on reći i ne možemo nikako uticati ni na šta u igri. I onda one scene gdje on kao gubi razum i halucinira su totalno loše urađene. Njegov um ne popušta i u totalnoj je horizontalnoj liniji kroz cijeli igru. Nikakve misli ne izlaze iz njega i on samo ide. Samo prazni dijalog tipa "Stross hold on, i'm gonna be there soon" . Ne želimo cutscene i loše dijaloge kao teme da nam "upotpuni" igru, nego želimo baš da vidimo kako ludilo na njega utice i do koje granice. Ovo što su nam oni prezentirali su samo teme koje se ponavljaju po vec poznatom šablonu.
Novi monsteri su ležerno pokradeni iz left4dead2, ovaj jedan pljuje kiselinu na tebe a ovaj drugi the charga, ono bravo na kreativnosti. Multiplayer je isto pokraden cijeli od l4d2.
Igra nam ne daje nikakav novi pogled na stvari, kako prošle tako i sadašnje. Izuzetno je plitko odrađena i jeftino. Trebali su se mnogo više potruditi i razraditi igru a ne ubaciti par stvari koje stoje kao neki predah dok ubijam iste neprijatelje na isti nacin 20 sati kao i u prošloj igri.
Preozbiljno shvaćaš igru i previše igraš RPG-ove. Igra je fora, nekih desetak sati zabijanja raznih stvari u monstere, upgrejdanje ionako fora oružja, halucinacije su tu da ti malo ubiju dojam da se ponavljaju oni hodnici i liftovi i dobro dođe. Priča i nije toliko bitna, bitna je ta neka neznam ni ja ''duša'' igre koja te jednostavno drži prikovanim za ekran u išekivanju neke lude akcijske sekvence i traženja šeme za novo odijelo. NIje svaka igra za svakoga pa ova očito ni za tebe, odi ti odigraj witcher još koji put.
Vidiš, pametna od tebe, zašto bih igrao nekvalitetne igre za ubijanje vremena kada mogu igrati kvalitetne igre i uživati kako treba.
...a nije bome ni toliko survival horor.
Normalno da na Casual težini nije survival horror :D
Deadwalker
08-02-2011, 11:38
A ofkors :D
LorlonWarrior
08-02-2011, 11:39
cut/
Ma saću da ti i ja pređem pa da javim šta mislim :D
Brb za nekih sat, dva!
Wait what, did I just tripped balls?
Ok prešo sam igru evo prije 3 minute na Zealot. De pa šta je ovo, ovo je bio najlakši bos s kojim sam se ikad fajto :rotfl:
Fajt je trajo jedno 2 minute :?
Ok al moram priznati da mi je vjerojatno bilo prelagano jerbo sam apgrejdo Javelin gun doslovce do kraja (ne do Special nego baš sve sve sve maksimalno moguće) i da sam koristio Contact Beam da bi se rješio onih klinaca. Tako da sam jedno 10-ak puta pogodio to žuto tamo i pustio da eksplodira i to je to :D
Daj zamislite da Isaac može dual wieldati stari i novi Plasma Cutter :shock: :pray:
Baš sam mislio krenuti na Hard Core, ali nema šanse. Tri save-a kroz 15 chaptera, a igra mi se rušila svakih 30-60 minuta. Brijem da bi popizdio da mi se zruši između 2 savea i 3 sata napretka. Tako da ću ipak krenuti na Zealot.
LorlonWarrior
08-02-2011, 12:30
Ja evo ošo New Game+ i ne mogu odabrati Hardcore... :rotfl:
Neki bug?
valjder treba završiti cijelu igru da otključaš
LorlonWarrior
08-02-2011, 12:34
O RLY? :pray:
A kako sam onda uspio otići New Game+ nego da sam prije toga prešo cijelu igru? :rotfl:
EDIT: Btw aj pogle 4 posta iznad ovog.
O RLY? :pray:
A kako sam onda uspio otići New Game+ nego da sam prije toga prešo cijelu igru? :rotfl:
EDIT: Btw aj pogle 4 posta iznad ovog.
Da, slušaj šta ti goga sekulić kaže, završi igru ffs. :rotfl: :rotfl:
E koliko je ovo treće odlijelo na chapteru 8, još ga nisam našao, ali sam već uštedio 45000 za njega, nadam se da će biti dosta.:)
Ja evo ošo New Game+ i ne mogu odabrati Hardcore... :rotfl:
Neki bug?
Ne može tako.
Hardcore je hardcore. Ne može se igrati na New Game + nego samo na New Game, nema prenošenja oružja, armora i love, sve ispočetka. :D
Upravo to, što je i logično, nema poprek :)
LorlonWarrior
08-02-2011, 12:57
Ahaaaaa lolololo, sad kontam :D
Aj idem probat jedno 20 minuta izgubiti na to pa odustati :D
Lol, za sada mi je Zealot pre lagan pošto je uz mene full upgradeani Contact Beam i Javelin Gun iz prošlog prelaska, da ne pričam i o Advanced Suitu koji je pre moćan :D Dobio sam Advanced Riot Suit besplatno, nudi nešto više armora od Advanced Suita, ali mi ne paše njegov bonus. Puno bolje mi je 50% brža regeneracija Stasisa nego 10% više damagea sa Contact Beamom koji tako i onako sve ubija jednim hicem.
Kupio sam si i Force Gun, vjerojatno ću Respecati Javelin Gun i prodati ga, a njegove nodove iskoristiti za Force Gun. Javelin mi je potpuno beskoristan pokraj Contact Beama, tako da ću si rađe ostaviti Crowd Control oružja i Plasma Cutter za one bebaće i dosadne neprijatelje na koje se ne isplati trošiti prava municija.
LorlonWarrior
08-02-2011, 13:19
Ma daj napravi ko ja, apgrejdaj Javelin do kraja (skroz do kraja, maks moguće) pa ćeš vidjeti šta se zove jako oružje! Uz njega imaj Special apgrejdanog Contact Beam za rulju kad te napadne (tako ti stasis ni ne treba) i to je to :D
It works for me :D
Pa imam ga upgradeanog do kraja. Odlično je dok explodira i pokolje sve okolo sebe. Ali je previše random i nemaš dovoljnu kontrolu nad tim oružjem. Sa Contact Beam imaš savršenu kontrolu pošto točno znaš kada ćeš iskoristiti sekundarni napad, ali Javelin prvo mora ostati zapiknut u tijelu (ne raskupusati mu noge ili sl.), pa onda tek koristiš sekundarni napad kojemu treba previše da se charga i napravi pravu štetu.
A Force Gun još nisam koristio, ali koliko kužim, nema bolje za blisku borbu pošto je drito kao sačmarica :D
LorlonWarrior
08-02-2011, 14:14
Pa imam ga upgradeanog do kraja. Odlično je dok explodira i pokolje sve okolo sebe. Ali je previše random i nemaš dovoljnu kontrolu nad tim oružjem. Sa Contact Beam imaš savršenu kontrolu pošto točno znaš kada ćeš iskoristiti sekundarni napad, ali Javelin prvo mora ostati zapiknut u tijelu (ne raskupusati mu noge ili sl.), pa onda tek koristiš sekundarni napad kojemu treba previše da se charga i napravi pravu štetu.
A Force Gun još nisam koristio, ali koliko kužim, nema bolje za blisku borbu pošto je drito kao sačmarica :D
Kako nemaš kontrolu? Stisneš spejs da elektrokjutaš đevlin i ako želiš da eksplodira ranije samo pustiš desnu tipku miša (prestaneš ciljati). U suprotnom će sam eksplodirati nakon sekunde/dvije :D
Nisi znao?
http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/4632620/U-JELLY.jpg?imageSize=Medium&generatorName=trollface
:P
Fcuk, fulao sam vintage suit...što, sad do kraja pušiona, di je sljedeće?
Nije bad, Vintage je onak, bezveze. Mada je možda i OK obući ga dok kupuješ nove stvari iz trgovine, da se mnogo uštedjeti na taj način (nosi 10% popusta u trgovinama). Sljedeće ti je u CH11 ako se ne varam.
Uglavnom, više mi se uopće ne ruši igra otkako sam underclockao grafu. Pre dobro :cry: I da, Force Gun apsolutno rastura :pray: Neprijatelji moraju biti full blizu, ali pokosi valjda sve ispred tebe, čitavih 180 stupnjeva :pray:
Nepotreban povratak na Ishimuru, došlo mi je da povratim kad sam morao u medical bay..ok je ono na početku kao kako je popravljana...ono dalje... :yuck:
Ugl napokon se riješio toga...sad sam chapter 11 tu je odijelo? Znaš možda koliko košta slučajno?
Imam neke ušteđevine pa da znam kolko moram štedit :)
40'000 dolara, osim ako nosiš Vintage Suit, onda je 36'000 dolara.
40'000 dolara, osim ako nosiš Vintage Suit, onda je 36'000 dolara.
Hvala lijepa, imam i viška :)
Edit: naletio na shop di je bio vintage iako nisam schemu našao prije...ugl uzeo ga, predobro je, nostalgija hehe.
Ugl ostao na 22k, neće bit bed sabrat za novo.
I da hvala na savjetu za contact beam, preepik je, ne treba mi javelin više...bar mi se čini :)
Pa nisi u CH11 valjda kupio Vintage kad ti je iza ugla Advanced armor koji ne da izgleda brutalno nego i je brutalan :D
@Lolron, probao sam ovu foru sa Javelinom, funkcionira, ipak ga se neću riješiti :D Tak mi se puno više sviđa pošto možeš tajmirati kad će grunuti i pokositi sve oko sebe. Na kraju ipak imam 4 oružja, makar sam bio protiv toga :( Taman ću do kraja igre imati sva 4 max upgradeana...
Pa nisi u CH11 valjda kupio Vintage kad ti je iza ugla Advanced armor koji ne da izgleda brutalno nego i je brutalan :D
@Lolron, probao sam ovu foru sa Javelinom, funkcionira, ipak ga se neću riješiti :D Tak mi se puno više sviđa pošto možeš tajmirati kad će grunuti i pokositi sve oko sebe. Na kraju ipak imam 4 oružja, makar sam bio protiv toga :( Taman ću do kraja igre imati sva 4 max upgradeana...
Jesam uzeo sam da ga vidim, ali cakica je bila da mi je ostalo 22k, i onda ruby prodam i hrpu itema, uzmem si kasnije advanceda, i contact beama i upgrejdam si 3 hp na rigu. Zadovoljan sam, cutter je na specijalki, riflica ide polako, javelin mi je ok, a contact je odličan za zajebanciju ali ako fulaš onda si najebao :)
Odličan dio igre onaj na onoj bušilici, svaka čast Vama na težim težinama koji igrate , ti djelovi su me umorili malo :)
Sad došao do 13 mislim...ono kad bušilica probije,Spa ćemo polako :)
Odlično ti je kombinirati Stasis i Contact Beam. Sa Advanced Suitom imaš +50% na brzinu regeneracije Stasisa i još ako ga upgradeaš do kraja (Stasis), možeš doslovno rešetati sa njime :D
Odlično ti je kombinirati Stasis i Contact Beam. Sa Advanced Suitom imaš +50% na brzinu regeneracije Stasisa i još ako ga upgradeaš do kraja (Stasis), možeš doslovno rešetati sa njime :D
Super, već sam se pitao što bi mogao sada pojačavati. Izgleda moćno ono kad ti priđu pa ih derneš stasisom.
To je OK, ali to koristiš samo u gustim situacijama pošto troši municiju. Ja sam mislio na regularni Stasis koji ispaljuješ iz Armora.
14 chapter...iritantno i debilno, ajde razumijem da moraju onog regeneratora negdje ubacit, ali dodati mi još 21313 onih zelenih koje jedva ubijam ovako je zbilja lijepo od njih, ne želim ni pomišljati kako je to na još većim težinama od hard...preživio sam sa crticom healtha, srećom pa je na zadnje pojačan, i jedva prošao ono di moraš letit da bi dobio sam jedan medkit, ok thy, ugl puno teži nego jedinica što je je :|
Ne da mi se dalje, jer sam se naživcirao sa ovim debilima...ugl kul.
Double post sry.
Ugl pređoh. Dobra igra, veoma dobra. Popravili su neke stvari i jedinice, Issac je dobio dar govora, par dobrih weapona, bolje kretnje, oni iznenadni šokovi su kul, par novih monstera, nova odijela, bolja grafika, puzanje, hackanje...hrpa novih stvari. Priča opet prosječna, zadnji boss smješno lak. Teža u odnosu na jedinicu svakako. Nekih 7 sati igre, na hardu, meni noobari bilo je dosta izazovno pogotvo zadnji chapteri. Sve u svemu, neka dođe i trica, nadam se da će potuć i jedinicu i dvicu. Ugl. dobro, veoma dobro.
Solidna 8,6/10 :)
Meni je pak puno lakša od jedinice jer je gameplay sistem poboljšan, odnosno lik je agilniji, kinesis i stasis su drugačije složeni itd.
Meni je isto puno teža od jedinice, ali samo kroz prvi prelazak. Sad mi je Zealot pre pre pre lagan, a nadao sam se pravom survival horroru. Brijem da je igru pičkin dim preći na Hard Core!?
http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... ad-Space-2 (http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/2737-Dead-Space-2)
Jebi se, Xero, baš sam ga mislio postati. :D
Haha, pre dobro :D Uopće mi nije jasno kako može tako brzo pričati i to bez greške :D Jednom da fula, mora sve iznova snimati :D
Meni je isto puno teža od jedinice, ali samo kroz prvi prelazak. Sad mi je Zealot pre pre pre lagan, a nadao sam se pravom survival horroru. Brijem da je igru pičkin dim preći na Hard Core!?
DA, samo što moraš sve od početka sa ne pojačanim oružjima i sve to. :)
btw ovaj video, escapist, :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Dugo se nisam ovako nasmijao na jedan ZP.
Windwalker
10-02-2011, 02:02
:)
s6G8-_1VAEQ&feature=fvhr
LorlonWarrior
10-02-2011, 06:18
Ne seri :D
Igraš sa svim oružjima na New Game + pa ti je prelagano :P
Da si probo odma ispočetka na Zealot, bome nebi ti sad tako veselo pričo, to ti garantiram :D
Visceral hear disabled gamer, have started work on Dead Space 2 patch (http://www.pcgamer.com/2011/02/08/visceral-hear-disabled-gamer-have-started-work-on-dead-space-2-patch/)
Disabled gamers rulzz.
viewtopic.php?p=1423909#p1423909 (http://pcplay.hr/forum/viewtopic.php?p=1423909#p1423909)
Aha, tu. A ok, ipak, stavio sam ovdje pošto je vezano u samu igru.
Visceral hear disabled gamer, have started work on Dead Space 2 patch (http://www.pcgamer.com/2011/02/08/visceral-hear-disabled-gamer-have-started-work-on-dead-space-2-patch/)
Disabled gamers rulzz.
Jako lijepo od njih, :thumbs2: .
Ne seri :D
Igraš sa svim oružjima na New Game + pa ti je prelagano :P
Da si probo odma ispočetka na Zealot, bome nebi ti sad tako veselo pričo, to ti garantiram :D
IStina, lako španat sad kad ti je praktički sve nafidano i znaš igru...:)
Sada sam negdje CH6 ili 7 i veći dio igre sam koristio Plasma Cutter bez iti jednoj upgradea :D Žao mi koristiti bolja oružja pošto baš i nemam municije za njih :D Tako da to otpada u vodu. Jedino što imam je jaki armor, ali do sada sam umro samo 2x od čega je 1x odmah na početku igre dok sam u luđačkoj košulji fulao hodnik :D Do CH6-7 su me svega par puta udarili.
Mislim da puno više pomaže to što već polako kužiš igru i otprilike se sjećaš zajebanih dijelova pa se možeš pripremiti, nego oprema koju ne koristim.
Sada sam negdje CH6 ili 7 i veći dio igre sam koristio Plasma Cutter bez iti jednoj upgradea :D Žao mi koristiti bolja oružja pošto baš i nemam municije za njih :D Tako da to otpada u vodu. Jedino što imam je jaki armor, ali do sada sam umro samo 2x od čega je 1x odmah na početku igre dok sam u luđačkoj košulji fulao hodnik :D Do CH6-7 su me svega par puta udarili.
Mislim da puno više pomaže to što već polako kužiš igru i otprilike se sjećaš zajebanih dijelova pa se možeš pripremiti, nego oprema koju ne koristim.
Pa naravno, već znaš, otpriliko od kuda će izać i to. Lakše u svakom slučaju. :)
Nije da igram pa znam, to priznam, ali vjerujem da je lakše preći nešto što si već prešao. :)
Puno lakše. Normal mi je bio puno teži od Zealot, baš iz tog razloga :D
LorlonWarrior
10-02-2011, 13:28
Casual bez ičega = Zealot sa svim stvarima :P
Casual bez ičega = Zealot sa svim stvarima :P
Casual sa svime= hardcore :rotfl: :rotfl:
The Fury
11-02-2011, 16:34
Čujte i počujte !!!
Vjerojatno znate da će uskoro za konzole izaći DLC pack sa dodatnim odijelima, nije besplatno. Ono što ne znate da je sve to već u PC ver ali zaključano. EA mulja jer su rekli da to nisu mogli prije ubaciti u igri već naknadno, taj dodatni sadržaj preko DLCa. Što je najbolje, to se može otključati već sada ... Ali radite na vlastitu odgovornost.
Više info: http://www.escapistmagazine.com/forums/ ... cked-on-PC (http://www.escapistmagazine.com/forums/read/7.263901-Dead-Space-2-DLC-Packs-Unlocked-on-PC)
Čujte i počujte !!!
Vjerojatno znate da će uskoro za konzole izaći DLC pack sa dodatnim odijelima, nije besplatno. Ono što ne znate da je sve to već u PC ver ali zaključano. EA mulja jer su rekli da to nisu mogli prije ubaciti u igri već naknadno, taj dodatni sadržaj preko DLCa. Što je najbolje, to se može otključati već sada ... Ali radite na vlastitu odgovornost.
Više info: http://www.escapistmagazine.com/forums/ ... cked-on-PC (http://www.escapistmagazine.com/forums/read/7.263901-Dead-Space-2-DLC-Packs-Unlocked-on-PC)
Ah što reći na to, so EA style. :|
fala dragom Bogu pa ne patim na ta otključivanja i ačivmente po igrama
croat1gamer
12-02-2011, 15:40
Ja bih takve stvari nazivao "mali znaci paznje za PC igrace by EA". :)
Ja bih takve stvari nazivao "mali znaci paznje za PC igrace by EA". :)
Da, naravno, jako su im gameri bitni...jako.
Inace, kada krenu creditsi, odgledajte ih do kraja i pogledajte pocetak price za Dead Space 3.
E jebiga :( Idem vidjeti jel ima na youtubeu :D
EDIT: Koga zanima - Z33E76g0gLY
Ohohoho, to nisam ni znao. Ako će bit trojka, go ahead :pray:
To je ipak EA, ako bude i Dead Space 54316546 nece me cuditi.
To je ipak EA, ako bude i Dead Space 54316546 nece me cuditi.
The Fury
16-02-2011, 22:40
pN41B6y_P1U&hd=1
Kako los pokusaj viralnog marketinga :(
Dead Space 2: Severed DLC (http://www.hcl.hr/vijesti-dead-space-2-severed-dlc-5477-27.html)
Sviđa mi se helmet.
Dead Space 2: Severed Preview (http://www.gamespot.com/xbox360/action/deadspace2severed/news.html?sid=6300924&om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;7&mode=previews)
Nisam mogo odustati dok nisam preso, igra je odlicno uradjena, navuko sam se pravo. Ne znam je li to sto me podsjeca na doom3 ali mi je trenutno na vrhu, vjerovatno do crisys2. Filmici u igri su extra odradjeni. Al kraj mi je bio strava, jadnik ne smije da se okrene da pogleda ko je na sjedistu do njega, priznajem da sa se i ja malo odaljio od monitora jer sam se usro u prvom dijelu kad mi ona moja koka skocila u facu. Pa ko koaze da su zene normalne, sta sam sve moro proc da bi me na kraju opet izlevatila, slomila mi je srce :P
Al ova nova mi je sila, jest corava na jedno oko al je vodim na buvljak da joj nabacim neke krpice. :)
Od svih ovih zivujki sto sam mlatio, najsimpa su mi bili oni malisani sto se zatrcu u tebe glavom, prvo izviruju pa tek onda belaj, sreca pa ima ona staza :)
Ima li jos neka igra naucna fantastika, ova me skroz zapalila :)
Windwalker
13-03-2011, 10:55
Hoćeš naučnu fantastiku? Pa Mass Effect, čovječe.
Obavezno odigraj, ako već nisi.
Ovaj DLC izgleda dobro, no gdje je PC verzija???
Nisam digro niti jedan dio, nisam doduse neki gamor al kako ovo da promakne :)
Ne znam samo dal vrijedi sad igrat i prvi dio, malo je losija grafika al ako se nadovezuje prica onda...
Windwalker
14-03-2011, 15:12
Normalno da vrijedi odigrati prvi dio.
Ako i za jednu igru treba odigrati prvi dio prije drugog, onda je to Mass Effect.
I grafika nije baš lošija. Dvojka ima bolji level dizajn, poboljšan gameplay i side-questove, no grafički su tu negdje.
I da, priče se itekako nadovezuju, prenosi se save lika iz prvog u drugi, itd.
Jedinica mi ima čak i bolju glavnu priču.
No da nebude offtopic, Dead Space 2 je zakon, bla, bla,...
Aj joj kako me zapali, fakat ne znam sta ce da bude sa aprilskim ispitima poslije ovoga :)
Mirogamemasta
12-05-2011, 23:29
Kako vidim izgleda da nema šase da otključam sva odjela u jednim prolasku...
Jeli netko probao igrati odmah na survivalist težini?Ja sad pokušavam, metaka sve manje, čak i na healtima štedim??? Čekam da dođe do crvene boje pa tek onda upotrijebim jedan ili dva.
Je li moguce preci odmah na survivalist ili da ja sebi smanjim težinu? (Ako negdje zapnem bez municije i para najvjerojatnije cu morati smanjiti.)
Mirogamemasta
17-05-2011, 09:24
Završio peti chapter. :pray:
Završna borba sa onim behmotom mi je bila odlična, pogotovo dok te vakuum povuče do svemirskog broda.
Težina je na kraju ispala taman da cijelo vrijeme budem na oprezu. Mora se i malo štediti municija naravno, pa koristim svaku priliku za korištenje kinessisa.
Najgori monsteri za sad su mi stalkeri i mali swarmeri. (Žao mi je trošiti metke na ta mala stvorenja, pa ne znam čime da ih ubijem. :D ). Gdje mi je flamethrower sad...
A stalkere mrzim jednostavno zbog toga što se zaletavaju na tebe.
Igram sa Puls Rifle-om i Line Gun-om, a Plazma Cutter je ovaj put samo backup kad imam malo municije na ostalim oružjima.
Line gun mi je zasad odličan pošto može one slashere razrezati na pola pa su gotovi u jednom udarcu. Samo mi je ona granata malo zeznuta pošto ima preveliki delay.
Odličan mi je hint u igri koji kaže kako inžinjeri uvijek trebaju imati jedan nod uz sebe kako bi mogli otključavati prostorije.
igra je odlicna, potpuno optimizirana, grafika prekrasna, radnja je strahovita
nisam mogao igrati do kraja zbog previse straha koje sam imao, imao male traume i trebalo mi malo vremena da se oporavim, nisam mogao spavati danima... :D jbg ocito takve naslove nisu za mene a ova igra je tako dobra nazalost :(
Mirogamemasta
19-05-2011, 12:13
Cruisin´ through zero G like a real O.G. (Thrusteri su zakon, kad vidim ovo poželim otići u svemir.)
http://www.pohrani.com/f/2v/We/4MnO6Ao3/deadspace2-2011-05-19-09.jpg
A ja kada vidim to poželim da ti kažem da koristiš spoilere.
Oh wait.
Mirogamemasta
20-05-2011, 13:04
Jel zna netko dali se može prodati staro odjelo?
Mirogamemasta
25-05-2011, 08:51
http://www.pohrani.com/f/1t/o1/4UeLvO7z/usg-ishimura-11.jpg
:pray: Onaj dio kad se vracamo na Ishimuru. :pray:
Prošao sam 10-ak hodnika i par sobica, prst na okidaču svrbi ko lud i samo gledam kad će netko iskočiti.Kad ono ništa sve prazno. Čisti mindfuck.
Odmah sam se sjetio jedinice i šta sam proživio tamo. nakon zavšetka ove igre završiti ću isto kao Stross.
Ne znam kako ti može biti strašna
Evo Yahtzee j eto savršen oobjsanio http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... ad-Space-2 (http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/2737-Dead-Space-2)
http://www.pohrani.com/f/1t/o1/4UeLvO7z/usg-ishimura-11.jpg
:pray: Onaj dio kad se vracamo na Ishimuru. :pray:
Prošao sam 10-ak hodnika i par sobica, prst na okidaču svrbi ko lud i samo gledam kad će netko iskočiti.Kad ono ništa sve prazno. Čisti mindfuck.
Odmah sam se sjetio jedinice i šta sam proživio tamo. nakon zavšetka ove igre završiti ću isto kao Stross.
+1 Neki djelovi su toliko strašni da je to za popizdit, i treći put prolazim i još neznam kaj me čeka iza ugla. A još i bolestan zvuk uz sve to. Pravi gušt je igrat!
Mirogamemasta
26-05-2011, 11:06
Neda mi se više igrati.Sutra ću još probati preći. Pretjerali su sa onim regenerirajučim necromorphom. Biježim kroz one hodnike, nešto sitno pucam, ali uglavnom bježim. :D
Nakljuko sam se municije, ali čini mi se da neće biti dosta.Dok sam došao do Markera i ostao sam na knap sa municijom. Daj mi samo recitie koliko se puta Marker mora "otvoriti" da bi se uništio. Uspio sam ga dva puta otvoriti i pucati po njemu i još ništa.
Step one: Crawl inside
Step two: The screws go tight, all around.
Cross my heart, hope to die, stick a needle in your eye!
:pray: :pray: :pray:
Mirogamemasta
26-05-2011, 23:26
Evo ga... prešao sam. Došao sam doma hladne glave, malo razmislio, razradio taktiku i uspio sam uništiti Marker.
A ujutro sam igrao neka četiri sata, vec su mi necromophi poceli ici na k*** kad se 10 njih zaletava na tebe, (Ne mislim na zadnji fajt) a još dolaze sa dvije strane, ni tri statis bolta mi nisu dovoljna.
Poslje je još došao regenerirajući necro, pa mi na zadnjem fajtu fali municije, ma užas. I onda nema šanse da pređem, kad ne mogu misliti kako spada.
Eh, a sad odoh na New Game + :D .
Mirogamemasta
04-07-2011, 09:02
Evo ga prešao sam ga drugi puta. Nije loš ovaj Detonator, pogotovo kad prelaziš drugi put i znaš gdje šta trebaš očekivati. (A neki su ga mogli odmah prvi put koristiti kad su unaprijed znali gdje će necromorph iskočiti. :wink: )
I da, frajer na kraju nije izgubio oko, ma daaaj... :thumbs1:
Mogli bi nas sa trečim nastavkom "iznenaditi" pa da naprave co-op sa Isacom i Ellie.
http://www.pohrani.com/f/2z/Ri/3yKnCC1n/560938018120343000bbb.jpg
Windwalker
04-07-2011, 09:50
I da, frajer na kraju nije izgubio oko, ma daaaj... :thumbs1:
A zašto bi?
Ako nisi znao, oko je vrlo regenerativan organ, te lako liječi neke manje defekte poput ogrebotina ili preciznih uboda igala.
Pa u medicini liječe krvne ugruške u oku tako da ti spiče iglu i s njom ga izvade van (ugrušak, ne oko).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.