PDA

Pogledaj cijelu verziju : EA najavio novi Medal of Honor, odvija se u modernom dobu

IgGy
03-12-2009, 15:51
Američki predsjednik Obama odlučio je stati na kraj ratu u Iraku slanjem dodatnih 30.000 trupa u tu zemlju, što je, naravno negativno popraćeno od strane ostatka svijeta, ali filmski studiji i studiji za razvoj video igara zbog toga zasigurno trljaju ruke. Štoviše, ta je vijest došla kao naručena za Electronic Arts koji je najavio novi Medal of Honor, smješten u modernom dobu, i to u, pogađate, Iraku.

Novi Medal of Honor biti će tako prvi naslov u serijalu koji neće biti smješten u razdoblje drugog svjetskog rata, već će biti fokusiran na elitnu jedinicu američkih specijalnih operacija, takozvane Tier 1. Electronic Arts tvrdi kako je tijekom cijele produkcije radio s članovima spomenute jedinice čija će stvarna iskustva ponuditi osnovu za radnju novog MoH naslova.

Što je još interesantnije, EA-ov studio smješten u Los Angelesu biti će odgovoran za singleplayer porciju igre, dok će švedski studio DICE, inače kreator Battlefield franšize, raditi na multiplayer segmentu novog Medal of Honora, što sugerira kako se radi o prilično velikom projektu.

No, prilično smo sigurni kako će EA morati učiniti doista maestralan posao želi li ugroziti Activision i njihov Modern Warfare koji je u ovim trenucima vjerojatno popularniji i od Boga.

Kid A
03-12-2009, 15:55
COD MW rip-off!
I had to say it.

bananac
03-12-2009, 15:57
sta nije cod od pocetka rip-off moha?

W1k1n6
03-12-2009, 16:51
Ako multiplayer ispadne dobar, MW2 bi mogao lako pasti, u tom je segmentu ionako najranjiviji. MOH se uvijek polako šlepao iza Wolfa i CoD-a i stekao reputaciju najarkadnijeg WWII FPS-a, singleplayer mu je bio vrlo solidan, dok je multiplayer bio po sistemu tko prvi zapuca ubija, što je naravno odbijalo skillere. D.I.C.E. bi tu mogao puno toga učiniti, no pitanje je žele li pretvoriti MOH multiplayer u nešto bliže "tvrdom" Battlefieldu ili u smjeru "laganog štiva" BF Bad Company, što mi nekako djeluje logičnije i u skladu s prirodom MOH-a. U svakom slučaju zanimljiv zaokret mada bi im bilo pametnije da ga smjeste u neki potpuno drugi habitus tipa svemir, budućnost, western, fantasy... jer će ga ovako svi doživjeti kao MW klona.

Čux
03-12-2009, 23:18
Trebali bi odma zmislit MOH: Future Warfare. Ovo zgleda ko novi trend, nije valjda da je gotovo sa WW2 FPS-ovima, mada ih je i meni već lagano dosta

R@pt0r
04-12-2009, 08:13
fcKDQ53Ajnw&feature=player_embedded

RIDER32
04-12-2009, 20:18
Nadam se da ce igra dobro ispasti i da ce biti rađena za PC i da ce ga PC comunity dobro prihvatili... za osvetu pokonzolitiziranom CoDu :?

Cookie monsta
06-12-2009, 15:17
To oni sad rade u inat modern warfare-u :?

Nee Joe
06-12-2009, 15:26
Naravno, odmah su svi pomislili modern warfare copycat, ali sudeći prema r@pt0rovom video klipu prije bismo mogli vidjeti neku singleplay franšizu u tipu Mercenaries-a... Znam, zvuči glupo i smiješno, ali EA je uvijek pucao na nas onim što najmanje očekujemo... Sjetite se Battlefield Heroes-a.. Naravno, vjerujem da neće biti skroz u stilu "shoot n' destroy", ali sam gotovo siguran da će biti puno različitije od modern warfare-a... Možda CoD napokon doživi nekog sebi ravnog nakon mnogo godina :roll:

Kid A
19-02-2010, 00:21
Evo stigle su neke hi-res slike(uzete iz trailera) na net
http://epicbattleaxe.com/wp-content/gallery/medal-of-honor-2010/medalofhonor021810_2.jpg
http://epicbattleaxe.com/wp-content/gallery/medal-of-honor-2010/medalofhonor021810_3.jpg
http://epicbattleaxe.com/wp-content/gallery/medal-of-honor-2010/medalofhonor021810_4.jpg
http://epicbattleaxe.com/wp-content/gallery/medal-of-honor-2010/medalofhonor021810_5.jpg

dominik43
19-02-2010, 21:55
jedva čekam :D
prema slikama izgleda odlično, samo se nadam da će moj jadni komp moć to pogonit. mislim da je i vrijeme da CoD padne zbog konzolitisa

RIDER32
24-02-2010, 00:14
:?
grafika izgleda preplasticno i puno lošije od "zastarjelog" Modern Warfare"a

W1k1n6
25-02-2010, 12:39
MOH se upravo vratio s tretmana kod plastičara s Beverly Hillsa :)

dominik43
25-02-2010, 16:13

sta ima veze, bitno je igrače iskustvo a ne grafika

W1k1n6
26-02-2010, 09:53
Da sam ja na mjestu EA, drsko bih napravio nekakav solidan singleplayer i nabrijani timski multiplayer strogo baziran na klase, uzeo bih najbolje iz WET, CS i Modern Warfare, uključio klasične stvari poput dedicated servera i neizravno reklamirao igru u stilu: "Ova igra ima sve ono što nedostaje Wolfensteinu i Modern Warfare 2" :) Uspjeh zagarantiran.

McPingvin_v2.0
26-02-2010, 10:02
Da smo mi šefovi velikih gaming kompanija svijet bi bio puno bolje mjesto :)

cham3leon
26-02-2010, 10:31
Da sam ja na mjestu EA, drsko bih napravio nekakav solidan singleplayer i nabrijani timski multiplayer strogo baziran na klase, uzeo bih najbolje iz WET, CS i Modern Warfare, uključio klasične stvari poput dedicated servera i neizravno reklamirao igru u stilu: "Ova igra ima sve ono što nedostaje Wolfensteinu i Modern Warfare 2" :) Uspjeh zagarantiran.

To bi im bilo krajnje pametno. Kad se CoD već igra monopolistički sa izbacivanjem dedicated servera i to, konkurencija to može iskoristiti. Odlična prilika za EA, rekao bih.

RIDER32
27-02-2010, 02:46

sta ima veze, bitno je igrače iskustvo a ne grafika

istina... al kad malo malo spominjemo grafiku u igrama onda moram prokomentirati da rjetko ko uspjeva dostici razinu jedne igre iz 2007...