Pogledaj cijelu verziju : Lockerz
Arbiteru kakva je situacija za Wii sto se tice ntsp/pal fazona,zastite i igara.....informiraj nas malo kad ti to vec dobro ide.
Arbiter of Change
23-02-2010, 13:10
Like I reko, samo PS3, PSP i DS imaju region-free igre, s tim da kao što je cham3leon već rekao, PSP Go niti nema fizički utor za umetanje već se sve mora kupovati online preko direktnog servisa, a to je malo prenapredno za Hrvatsku tako da se niti ne isplati zamarati sa Go jer nećete ništa moći s njim u nas. Naravno, ako je lockerz iz Amerike, onda sva tehnika funkcionia na njihovoj struji pa trebaš transformator (što je Bull rekao već).
Za ostala pitanja imamo Consoleum. :eyebrows:
Ok,nemoj vise dolaziti u ovu temu kad si takav.
Ne trebas nam.
Zbogom.
Idi.
Arbiter of Change
23-02-2010, 14:14
Aww, sad panda. :(
The Fury
23-02-2010, 19:05
Mogao bih onda ja uzet PS3, ako trebam samo transformator struje kupiti, jej :)
Ako ideš na general redeemption onda će to bit vjerovatno u subotu kao i prošli mjesec.Prošli put je bio u 10 tako da na okrugle sate provjeravajte dali je redeem.Imaš dosta bodova Raptore,btw jesi ti to mene dodao na msn?
Aha, ok hvala.
Ne, nisam te dodao na MSN. ^^
Wishmaster
24-02-2010, 13:38
Instalirah Firefox, autofill je spreman (valjda me nebude zajebo) i sad se čeka da nekaj zgrabim...
Evo taman sam pogledal kolko je sati i kaže 13:37. Ovo mora da je znak :D
February General Redemption Update: You've asked us for the date. Your wish is our command. Here it is: Friday, February 26. Odyss is already jumping for joy so get ready to join him and use all those new PTZ you've earned by watching videos on PLAY
Kako ću samo kempat pred kompom u petak ajme :D.
Nemoj da mi se vrzmas oko iPoda ili PSP-a slucajno
ja sma u petak ujutro smjena na poslu, dižem se u 7, a sutra sam popodne :D lol
onak spaval bum na poslu 100%
btw idem full speed na PSP ^^
Gade prokleti!
Ja cu ici prvo na iPod valjalo bi to...ovan novi ima i kameru iza
Sgt. Bull
24-02-2010, 20:33
Od kada po našem vremenu je otprilike prošli put bio redemption? I btw, evo jednog noobovskog pitanja, ali kako znam da je redemption? Ono odem gore vidjeti one nagrade i uvijek piše more soon ispod.
Ja oću ipod od 8 gb-a... još nemam dosta za 32 :/
E pa tako nece biti kad bude......kliknes na nagradu,ispunis podatke i to je to.
Kasnije dobijes confirmation mail
serijski samoubojica
24-02-2010, 20:50
Još jednom pitam. Ima ko autofill za IE?
FaTaL_mRkvA
24-02-2010, 20:54
Pa skini Firefox...
Još jednom pitam. Ima ko autofill za IE?
http://tinyurl.com/yapbxwu
Kao što možeš pročitat ako otvoriš prvi rezultat, ne postoji autofiller za IE
serijski samoubojica
24-02-2010, 22:41
Dodali su još nekoliko novih videa u Play.
Uf dosta su novih videa stavili.
Koliko ste cekali da vam dode potvrda da vam je majica poslana? Meni su prije7+ dana poslali ono da updatam podatke i to, te da cu dobiti kad posalju potvrdu i još ništa.
ja sam neki dan dobil to da sam postal Z lister, potvrdil sam adresu i sad čekam čekam i čekam
danas je onaj reedem za eklipu koja je kupila sanse
stranica se loada presporo lol
The Fury
25-02-2010, 19:07
Wave 1 will be sometime between 6:00-7:00 p.m.
Wave 2 will be sometime between 8:00-9:00 p.m.
Wave 3 will be sometime between 10:00-11:00 p.m.
All of these times will be in Eastern Standard Time.
Može li mi netko reć u kolko je sati to kod nas? ... Ja sam na 2. i 3. wave pa se vidimo tamo ;)
serijski samoubojica
25-02-2010, 19:09
Mozzila instalirana, autofill namješten. Sve spremno za ponoć :D
P.S. ako imate autofill bilo bi pametno da pogledate ovu stranicu. (http://fangblade.net/autofillTester.html)
Još jedino preostaje pitanje: Dal da namjestim autofill i za login page? :D
@Fury wave 2 ti je od 2-3, a wave 3 od 4-5.
The Fury
25-02-2010, 19:33
Gledam tu stranicu za ''vježbanje'' autofilla....
Sve sam skužio, samo ne znam kako da sredim onaj za Phone, ima 3 kvadratića.
Wishmaster
25-02-2010, 20:16
Wtf je ovo s brojem telefona?
A i ono, nije da se to sve nebre za 15 sec popuniti..
Da li je to ako imas 3 tela ili jednostavno odvojis npr 091 xxx xxxx?
ne kužim ovaj Country code ? jel to pozivni za državu ?
instaliral sam neki addon za firefox, valda bu delalo
još kad bi mogal stranicu otvorit...
serijski samoubojica
26-02-2010, 00:07
Kao u dobra stara vremena...
Wishmaster
26-02-2010, 00:11
Ja budem zahtijeval svoje bodove natrag ako u 2 sata nebum mogel na stranicu...
serijski samoubojica
26-02-2010, 00:15
Ja budem zahtijeval svoje bodove natrag ako u 2 sata nebum mogel na stranicu...
Evo ptz place opet radi savršeno :)
SWave 1 has not yet begun--we will message you both here and on the hallway when it begins. Stay tuned:-)
Wishmaster
26-02-2010, 00:16
Da ali tam je samo ona slika bez da se moreš prijaviti.
Ne kužim nikaj. Trebalo bi biti ono za login prikazano.
edit: Ha, znači to sa loginom se pojavi kad redeem počne..
We're going to begin Wave 1 soon. Please close your browser window, clear your cookies and empty your cache, refresh and log in again. Stay tuned!
Šta je ovo nemogu se prijaviti,ovaj ker non-stop liže ovo staklo!!
Evo krenulo je ajte tamo i ne dirajte mi iPodove :-x
serijski samoubojica
26-02-2010, 00:56
http://www.imagesforme.com/upload/2f52e3e1.jpg
Zahvaljujem :D
The Fury
26-02-2010, 01:26
Dobro jutro/večer, eto probudih se i ja da kempam sa vama. Živi bili, pa osvojili nešto :wink:
Wishmaster
26-02-2010, 01:27
kak je stanje?
Bilo puno fresh out?
Kak sajt radi?
Šteka?
GOVORI!!!!
Nervozni smo....
Sgt. Bull
26-02-2010, 01:32
Imam blagi osjećaj da će sutrašnji general redemption fejlat. I to mnogo.
Wishmaster
26-02-2010, 02:13
Gotovo.
Fail.
Žestoki.
Odustajem.
Taman resfresham stranicu, login brzinom svjetlosti PSP redeem ispunim - FRESH OUT
Bioshock 2, opet redeem, ispunim I FRESH OUT.
Ovo nije humano.
U roku od 20 sekundi da apsolutno sve iz electronics dijela otide...
Nasamareni smo i to jako. Sve mi se čini da su jako ali jako ograničene količine nagrada bile.
Sljedeći val opće neću niti čekati jer onda dolazi još više ljudi.
The Fury
26-02-2010, 02:13
Ma daj, elektronika nestala za manje od 1 min, a nije ni general redemption, sjajno :roll:
Još je uvije ostalo retardiranih majca i tih sranja -.-
Wishmaster
26-02-2010, 02:17
Više se opće neću truditi za te redeemove.
Sad kad sam konačno videl kak to funkcionira odma mi je prisjelo.
Nebi mi bilo žal da sam zakasnil ili kaj takvoga, ali došel sam istog trena kad je počelo još je 90% toga bilo dostupno.
I s autofillom popunil i ekspresno sve poklikal ali nema teorije da nekaj dobim...
The Fury
26-02-2010, 04:21
Wave 2:
No app instances configured
Possible reasons:
# You did not add app role to this farm.
# No app instances started yet.
Toliko o tome. Mamicu im milenu. Ja se još ponadao ičemu, hahaha.
I uđem pod electronics i očitava i očitava....
jesu bila ostala dva wavea ?
ja prošal spat nakon prvog, odustajem od tog lokersa
nek se cigani vesele
cham3leon
26-02-2010, 10:25
Šta je danas kao general redemption?
majstoro
26-02-2010, 11:21
bemu propustio
djabe potrosio 100 bodova
serijski samoubojica
26-02-2010, 13:57
Jesam vam rekao da će elektronika nestat u sekundi i da imate šanse jedino s autofillom?
http://www.imagesforme.com/upload/2f52e3e1.jpg
Zahvaljujem :D
Sta si stavio pod one tri crte za telefon? Cisto da si namjestim autofil.
Wishmaster
26-02-2010, 15:47
Samo je jedno polje za telefon.
Jedino kaj ti autofill ne ispuni je država i one random riječi ispod kaj moraš napisati.
serijski samoubojica
26-02-2010, 18:08
E baš sam vam htio reći to u vezi autofilla. Jedna je crta za telefon (ne znam zašto su bile 3 onom liku). Isto tako ako želite na generalu dobit išta osim wallpapera koristite autofill.
The Fury
26-02-2010, 18:39
E baš sam vam htio reći to u vezi autofilla. Jedna je crta za telefon (ne znam zašto su bile 3 onom liku). Isto tako ako želite na generalu dobit išta osim wallpapera koristite autofill.
Ni autofill ne pomaže. Mislim, ubrazava cijeli proces, ali ima previše lihvara :roll:
e na firefox autofillu jel mi automatski napise one random rijeci ili to trebam negdje sloziti, znate onih par rijeci sta trebate napisati kao kad pogledate video na Play-u,one 2 rijeci na kraju ... ?
serijski samoubojica
26-02-2010, 20:39
Important update: Last night we had our first test of a Member Appreciation Redemption. Our goal was to give every member who signed up with PTZ an equal opportunity to redeem a prize. While our first two waves went smoothly, with thousands of members redeeming great prizes, our third wave was problematic for some due to site availability. Unfortunately, we battled some heavy cheating bots in Wave 3. Despite our efforts to shut these down, they affected the experience for some members who couldn't log in. We're working hard to ensure this will not happen in the future. Most importantly, we've refunded 100 PTZ to all members who participated in the Member Appreciation Redemption and did not receive a prize. We have already put these PTZ in your account in time to use for today's General Redemption. Thanks for your patience as we work to perfect the redemption process!
Imate direktan link za taj autofil za FF
Sgt. Bull
26-02-2010, 20:50
Gugl. (http://www.google.ba/search?hl=bs&client=firefox-a&hs=g5l&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&channel=s&q=autofill+mozilla&btnG=Tra%C5%BEi&meta=)
da vratili mi bodove, aj pošteno od njih
We are restocking right now. Check back soon.
Piše na reedeemu. Sad cu kampat na f5 :D
Sgt. Bull
26-02-2010, 21:38
Pisalo i prije pola sata. Najbolje je svraćati svakih sat vremena. Otprilike. Mislim.
Ukljucimo svi msn-ove sad i javimo jedan drugom cim bude,budimo solidarni :D
The Fury
26-02-2010, 21:42
Daj msn, ako te nije stid :P
Haha,a tebe prvog nema na msnu.Se može napravit na msn-u group chat?
cham3leon
26-02-2010, 22:34
Vjerojatno je sada redeem, jer se ne mogu ni ulogirat... Ups, ipak mogu. Na svemu piše More soon, dakle redemption je gotov?
Nije,ajde na msn s nama ako hoces
cham3leon
26-02-2010, 23:09
MSN je za curice, ja imam skajp.
Constantine
26-02-2010, 23:10
nesto je previse aktivna ova tema
mozda da ponovno pocnem skupljat te bodove,jel se isplati,jel dobio tko sta,kolika je sansa da upecam neku novu igru?
cham3leon
26-02-2010, 23:11
U biti ne, šanse su ti nikakve :(
Ne znam zapravo čemu se i mi nadamo...
Dobili smo manje vise svi,vrati temu unazad 10-ak strana da vidis ko je sta
cham3leon
26-02-2010, 23:14
A dobro, ali sad je na redeemu za povlaštene sve nestalo u roku minut, ne?
Constantine
26-02-2010, 23:15
U biti ne, šanse su ti nikakve :(
Ne znam zapravo čemu se i mi nadamo...
ok,onda necu.
A dobro, ali sad je na redeemu za povlaštene sve nestalo u roku minut, ne?
Restockali su
Constantine
26-02-2010, 23:23
evo koliko vidim imam tih 150 ptz
kolika je sad sansa da ja tijekomtog reedema ili kako vec uspijem dobit neku PC igru?
kliknem na jebeni ipod nano crveni i bude me REEDEM NOW i onak
"hmm pa nije mi neš taj crveni aj da vidim onaj sivi" i kurac
odeee
Wishmaster
26-02-2010, 23:39
Koj kurac je ve ovo bilo???
Klikam f5 celo vreme konačno se pojavi za login i onda 1min otvara i kad napokon uđem onda je sve fresh out?!?!?!?!
Kaj oni to stvarno rade budale z nas?
Arrgh,too slow
Oh well...next time
cham3leon
26-02-2010, 23:47
Šta? Nestalo već????
Meh sta me briga jos imam majicu da mi stigne
Meh sta me briga jos imam majicu da mi stigne
Šta si uspio,meni onaj truli error izbacivao...
Nisam uspio ni one njihove logo gluposti uzeti zbog nekog errora.
Constantine
27-02-2010, 00:58
kad je ponovno taj reedem,i jel moras samo panicno stiskat f5 ili moram podesit i neki autofill ili stavec?
Trajao je svega minutu :(,mamicu im njihovu...bio je oko 11 i nešto.
ja sam kliknul na reedem i onak loudalo se 100 godina, rekoh neda mi se ćekat i lupim F5, i ponovno stisnem reedem i izbaci mi poruku tipa " You cant reedem, you already did"
sad dali sam uspio uzet majicu neam pojma, i dalje imam isti broj bodova, sad mi jedino ostaje da prićekam još koji dan da vidim kaj bu rekli
majstoro
27-02-2010, 11:12
valjda cu do sljedeceg mjeseca skupit za laptop :D
ja sam kliknul na reedem i onak loudalo se 100 godina, rekoh neda mi se ćekat i lupim F5, i ponovno stisnem reedem i izbaci mi poruku tipa " You cant reedem, you already did"
sad dali sam uspio uzet majicu neam pojma, i dalje imam isti broj bodova, sad mi jedino ostaje da prićekam još koji dan da vidim kaj bu rekli
Ma poslali su ti onda.
Meni juce u mailu stiglo ovo:
S
Dear Lockerz Member:
Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of cool, hip, in-the-know trendsetters who have discovered Lockerz very early. For that, you get lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt.
We are writing to tell you that your Lockerz Z-List T-shirt was shipped within the last few days. If you live in the US, you should receive your Z-List T-shirt within two weeks. If you live outside the US, you should receive your Z-List T-shirt within four weeks.
iz tvojih usta u Božje uši ^^
ovo za Z-listera, da to sam i ja dobio prije cca tjedan dana, odma su mi i poslali mail da potvrdim za majicu
Stavili su nove videe,koji brijem opet failaju...
ja pak na daily nemrem odgovorit, stišćem i ništa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nemrem vjerovat da sam zaboravil, a jos su napisali da je danas(jucer)
/facepalm
cham3leon
28-02-2010, 11:19
Trajao je svega minutu :(,mamicu im njihovu...bio je oko 11 i nešto.
Minutu? Oh ne, prijatelju. Trajalo je manje od 40 sekundi. Vjeruješ li mi da sam cijelo to vrijeme redovito stiskao F5 na toj jebenoj stranici? Nisam ni primijetio kad je "krenuo" redeem, dok ovdje netko to nije napisao.
A mi smo bili na msnu i ovi su reklli redeem i ja otišo odma,upisao se i nema ničeg...na kraju ostao iznad moje glave jedan veliki wtf.
Sgt. Bull
01-03-2010, 14:42
Jesam ja ME2. Bodovi su oduzeti, nisam ništa mogao više redeemati ali ipak čekam mail za potvrdu.
serijski samoubojica
08-03-2010, 22:12
We have a big announcement about the March Redemption coming up today! Stay tuned!
Nekako je zaboravljena ova tema. Sve više odustajem od toga. Ako na slijedećem ridimu (ako se uopće sjetim) ne dobijem ništa, više nejdem na tu stranicu.
Wishmaster
08-03-2010, 23:00
We have a big announcement about the March Redemption coming up today! Stay tuned!
LIES!
To kak su napisali ispada da je danas ridim.
Zakaj imam flešbek na 24 sata? Hmmmmm..
evo objavili su tu famoznu vijest
bezveze
sad kao natjecanje između amera i ostatka svijeta ko bu više bodova skupil do 25th, ko pobjedi ima reedem
debilana, naravno da bu ameri pobjedili kad sve živo spameri i nolajferi
Idemo radit lazne acc i skupljat bodove lol.
došo mi T-shirt jučer,trebalo im je dobrih 3,5 - 4 mjeseca -.-
serijski samoubojica
15-03-2010, 10:04
Happy Sunday! We are so excited to tell you that the iPad will be available in March's Redemption. But remember — if you're not on the winning team, you won't have access to the redemption! Earn more PTZ if you want to get your hands on this!
E lol najgore mi je to što kao Amerika gubi zasad od Internacionalaca...moš mislit,a na kraju će oni pobjedit normalno...jako loše fore prosiplju.
Mozda i nece hehe.
Nego, se loadaju vama oni Bunnies play videi? Meni neki glas kaze not yet available.
Ni meni se ne loadaju,stalno sere nešto this content is not avejbl.
Sgt. Bull
16-03-2010, 17:27
E lol najgore mi je to što kao Amerika gubi zasad od Internacionalaca...moš mislit,a na kraju će oni pobjedit normalno...jako loše fore prosiplju.
Pametan način za ispitivanje tržišta. Ništa više, ništa manje. Ja još čekam svoj ME2. =(
A dobit ćeš ga,kao što je i xarabas dobio svoju seriju tako ćeš i ti dobit ME2 :D,čestitam još jednom :D.
Kontam ja da ce i meni majica pocetkom iduceg mjeseca.
serijski samoubojica
16-03-2010, 21:26
Pametan način za ispitivanje tržišta. Ništa više, ništa manje. Ja još čekam svoj ME2. =(
A ja čekam svoj Dante's Inferno.
Poskupit će sve 4 puta? Pa onda mi stvarno više nema smisla... s 600 bodova nemogu ništa kupit ako je sve 4 puta skuplje...
serijski samoubojica
16-03-2010, 22:18
Poskupit će sve 4 puta? Pa onda mi stvarno više nema smisla... s 600 bodova nemogu ništa kupit ako je sve 4 puta skuplje...
Da al će nagrade biti dostupne 24/7. Taman da uzmeš igru neku, a ja svoj amazon gift card :D
A jbt 4 puta,bilo bi ljepše da su za 3 xD...pošto ja imam 1182 boda pa si ovime mogu uzet samo PSP,šafl ili neku igru.
Jao šta im je to trebalo. Sad mogu vrag kupit s 600 bodova.
serijski samoubojica
16-03-2010, 23:05
Jel moguće da je ovo zadnji redemption? Ako je svaka im čast :D
Wishmaster
16-03-2010, 23:08
Ček, na redeemu je sve 4x skuplje. Kaj pa bude tek kada budu itemi 24/7 na raspolaganju? Predviđam 15 - 20x skuplje nego je sad.
ne kužim koji je smisao ovog klinca natjecanja kad opet bu reedem random ?
kaj nebi bilo bolje d aona strana koja pobjedi da sazna kad je reedem =/
The Fury
17-03-2010, 16:37
Seru govna, eto što rade.... Mamicu im milenu, ja pristojan momak, a oni će od mene budalu radit...
Vidjet ćemo kad se ''sazna'' pobjednik natjecanja, pa valjda će staviti barem datum.
Sgt. Bull
18-03-2010, 14:16
A ja čekam svoj Dante's Inferno.
Jesi ti primio shipping confirmation mail ili samo onaj jedan o approvalu narudžbe? Ono, polako mi već idu na neku stvar ^^.
The Fury
18-03-2010, 20:26
http://www.lockerz.com/terms
12. LOCKERZ SHALL NOT BE LIABLE FOR ANY LOSS OR DAMAGES (INCLUDING, WITHOUT LIMITATION, DIRECT, INDIRECT, INCIDENTAL, CONSEQUENTIAL, OR PUNITIVE DAMAGES) TO A MEMBER OR ANY THIRD PARTY, INCLUDING FOR PERSONAL INJURY, DEATH OR PROPERTY DAMAGE, ARISING OUT OF OR IN CONNECTION WITH A MEMBER'S REDEMPTION OF PTZ FOR MERCHANDISE, EXPERIENCES OR OTHERWISE.
Pazite se što radite :shock:
serijski samoubojica
18-03-2010, 22:22
[quote="serijski samoubojica":13iyc7et]A ja čekam svoj Dante's Inferno.
Jesi ti primio shipping confirmation mail ili samo onaj jedan o approvalu narudžbe? Ono, polako mi već idu na neku stvar ^^.[/quote:13iyc7et]
Onaj approval narudžbe.
http://www.lokers.com/terms
12. lokers SHALL NOT BE LIABLE FOR ANY LOSS OR DAMAGES (INCLUDING, WITHOUT LIMITATION, DIRECT, INDIRECT, INCIDENTAL, CONSEQUENTIAL, OR PUNITIVE DAMAGES) TO A MEMBER OR ANY THIRD PARTY, INCLUDING FOR PERSONAL INJURY, DEATH OR PROPERTY DAMAGE, ARISING OUT OF OR IN CONNECTION WITH A MEMBER'S REDEMPTION OF PTZ FOR MERCHANDISE, EXPERIENCES OR OTHERWISE.
Pazite se što radite :shock:
Znači mogu ti stavit bombu u iTouch i kada ona explodira, oni nisu odgovorni
Wishmaster
18-03-2010, 22:27
Anderkaver terorizm.
Assasin`s
19-03-2010, 20:23
Nikad ne uspijem ugrabiti nagradu :thumbs1:
serijski samoubojica
19-03-2010, 20:42
Danas mi došla potvrda da su mi poslali Dante's Inferno.
Sgt. Bull
19-03-2010, 20:56
Meni još ništa. Imam blagi osjećaj da će ovo sve na kraju biti jedan veliki zajeb. =(
pa anravno da bu ameri dobili kad pola jebenih filmova nemrem pogledat na onom PLAY
koji idiotizam :pray:
Sgt. Bull
23-03-2010, 23:29
koji idiotizam :pray:
Na kvadrat. Ja kvitam ovo. Ništa od maila, ništa od nagrade, koji kok onda gubim živce na ovo?
1000 bodova za koji kurac, prvo serveri su im u kurcu debelom, onda seru sa tim reedemom koda djele bubrege i da stvar bude još bolja ameri pobjeđuju ostatak svijeta :pray:
serem se na njih i njihov ishit
The Fury
24-03-2010, 09:29
Evo, dođle nove nagrade i uz njih nove cijene.... Sve je 4 puta skuplje !!!!!
Znači tko ima 200 bodova sada, jedva si nešto može uzet.... A da ne pričamo o boljim stvarima :scared:
lol još samo 21 sat a američani sve bliže i bliže, pa od 10 filmova koje nisam pogeldal za bodove 3 sam mogal pogledat, ovo sve ostalo anavejbl geez :pray:
Meni jos nisu poslali na mejl nista nakon onog prvog sto su mi cestitali kako sam postao z-lister.
Updejto sam info a i dalje nista ne dolazi.
Meni jos nisu poslali na mejl nista nakon onog prvog sto su mi cestitali kako sam postao z-lister.
Hmm, ne mogu se logati, svaki put mi pise krivi mail. Su rekli sta o tome, ili nesto slicno?
serijski samoubojica
26-03-2010, 14:36
5 veljače sam dobio obajvest da updateujem svoj status tj accaount inf. jer sam postao Z-LISTER,ja sam samo broj mobitela promjenio i evo koji je danas dan...Još nisam dobio majicu,a ostalo je mislim sve točno
a mi isto znamo nasrt ko muhe na govno
moram razumit da nismo jedini, jebiga i ja čekam i pizdim sa tim lokersom, stalno neš seru ili im ne valja na stranici, jebiga kažem nismo jedini, ima nas još gro koji ćekau majicu
Utrka zavrsena.
USA 0:International 1
serijski samoubojica
29-03-2010, 12:01
Da i na kraju će opet sve pokupit neki Indijci ili Pakistanci iz zadnje vukojebine...
Zna li iko kako se to updejta status,evo što sam gore napisao.
Trenutno je redeem ali nemam bodova ni za sta....da mi je bar 800 mogao bih nesto (imam nekih 747)
lol dođem doma, i onak sestra sjedi za kompom i kaj ću, nek bude iovako sam nekak prehlađen, i ode ona, ulogiram se na facebook i vidim na lokers stranici "posted one minute ago" da je reedem lol
reedemal sam majicu tek tolko da uzmem neš, sad bum odjebal lokers skroz, bilo je zabavno dok je trajalo
Da sam malo gledao one videe imao bih para za sat ali nisam imao vremena ni za sta ovih dana
Mah,glavno da sam ja bio na seminaru iz fizike dok je bio redeem.
The Fury
06-04-2010, 19:01
Danas daju duple bodove, pa svakako to iskoristite...
odustao sam od lokersa, čekam majice i to je to
odustao sam od lokersa, čekam majice i to je to
Ljudi šta da vam kažem,evo taman izgubio nadu u Lockerz,kad jutros dođe iz škole majica me čeka u paketići....nakon 5 tjedana došla...ljudi moj...
Zna netko kako se placa carina ? Npr ako uspijem ugrabiti PSP, koliko bi morao platiti ? Ili bilo sto drugo da uzmem..
20% od ukupne cijene psp-a
imaš na carina.net sve cijene
Jel bi ja sad npr. mogao koristiti ultra surf da pogledam one filmiće koji su region locked ili bi se to smatralo kao varanje?
majstoro
13-04-2010, 20:27
dosla majica napokon :D
Cestitam :D
Danas je redeem, ne ? Sta mislite uzet ? Ja mislio GTA IV al neznam kolko bi me carina dosla pa neznam..
@Flander carina.net nazalost ne radi :(
TeraBajt
13-04-2010, 20:33
carina.hr
The Fury
14-04-2010, 10:19
Danas je redeem, ne ? Sta mislite uzet ? Ja mislio GTA IV al neznam kolko bi me carina dosla pa neznam..
Jesi uopće skupio 200 bodova? Jel si dobio mail da može sudjelovat?
Ja sam skupio 200 bobica,al u emailu mi nisu napisali točno ime redema nisu mi dali točno vrijeme redeema
The Fury
14-04-2010, 11:04
Tako je i kod mene, valjda budu rekli danas sutra...
Jesi uopće skupio 200 bodova? Jel si dobio mail da može sudjelovat?
Da,skupio sam,dobio sam email, zasto ?
The Fury
14-04-2010, 17:35
Samo pitam, da se ne bi uzalud nadao :wink:
Brijem da će do kraja tjedna biti redeem.
A jel to sigur da ću ja 100% moći uću na ptz.place.com i odabrati dar ili oni će dati vrijeme pa ako uhvatiš,uhvatio si.....
Kolko ja znam oni daju vrijeme i sad si ti mozes uzeti sto hoces,samo moras biti jako jako brz jer sve nagrade nestanu u roku par minuta,ja to ne govorim iz iskustva nego sam cuo da je tako.
Sgt. Bull
14-04-2010, 20:10
Kolko ja znam oni daju vrijeme i sad si ti mozes uzeti sto hoces,samo moras biti jako jako brz jer sve nagrade nestanu u roku par sekundi,ja to ne govorim iz iskustva nego sam cuo da je tako.
Fix'd.
U 3 P.M.! Propustio sam redeem! :twisted: :twisted:
Sgt. Bull
28-04-2010, 15:37
Konačno danas došao Mass Effect 2 redeeman u februaru . Trebalo im je malo duže ali eto svjetla strana je jer je potpuno besplatno. Čak ni poštar nije ništa uzimao. =)
Haha,svaka čast :D.Jel će ovaj mjesec bit redeem za internationalce kao što su rekli,kao poseban za US i poseban za INT?
Sgt. Bull
28-04-2010, 16:43
Redemption update: While the exact dates and times of our upcoming April general redemptions will be a surprise, here's what we can tell you.
1. Only U.S. and Canadian members will be able to get into the site during the U.S./Canadian redemption, and only members from other countries will be able to get in during the International redemption.
2. While it's impossible to find a time that is perfect for everyone, we have done our best to find times that are convenient for our members.
3. Everyone has an equal shot because the prizes are divided in proportion to the number of members per redemption. Keep watching the Hallway for more info!
Mada ja imam teko 300tinjak onih ptza tako da ću preskočiti ovaj redeem vjerojatno. A i nemam onaj qrac za brzo punjenje onog formulara.
serijski samoubojica
29-04-2010, 11:14
http://www.imagesforme.com/upload/0d4e6403.jpg
Eto :D
The Fury
29-04-2010, 12:06
Čestitam...
Sad bi danas ili sutra trebao biti još jedan redeem.
zaboravih napisat da mi stigla majica, ona sa reedema, crna sa đukelom na slika :D
The Fury
29-04-2010, 17:20
Kakva je? Nakon jednog pranja i može služit kao krpa ili :wink:
Baš mi je drago da bar netko nešto dobije, još da se meni posreći....
nije, dobra je kvaliteta, držala bu dulje od jednog pranja
Večeras će biti redeem za internationa.Pa prpremite se :thumbs2:
Pa rekli su da večeras nije redeem,tako da ga u ponoć možemo očekivat.
Šta je ovo nemogu se prijaviti na lockerz,kaže wrong email
http://pokit.etf.ba/upload/pokit86f2ff8ac45f3e0c795c4c7960b66e5d.png,a kad hoću da resetam pass,kaže http://pokit.etf.ba/upload/pokit1617dd18bca95a9fab453d1700fd341b.png
Sgt. Bull
04-05-2010, 16:44
Evo probah i ja da se loginam i istu poruku sam dobio. Kada pokušam resetovat pw kaže da nemam acc uopšte.
Evo probah i ja da se loginam i istu poruku sam dobio. Kada pokušam resetovat pw kaže da nemam acc uopšte.
Onda je valjda do njih?
Do njih je.
"We're fixing the technical issues that may be affecting your log in. If you're having a problem, please be sure to come back later today to get your PTZ for log in and Dailies. And don't forget, double PTZ on Thursday!"
Kazu i na fb da je do njih
The Fury
06-05-2010, 10:37
Nadam se da ste vidjeli da se uskoro otvara SHOP sekcija.
Sami biramo popuste, ovisno o bodovima, te bodovima možemo dobiti free shipping. Zvuči jako zanimljivo.
Nadam se da ste vidjeli da se uskoro otvara SHOP sekcija.
Sami biramo popuste, ovisno o bodovima, te bodovima možemo dobiti free shipping. Zvuči jako zanimljivo.
Da,a baš sam gledao video,cijena nekog filma ili šta je 40 dollara a da bi dobio 100% popusta trebaš skupit oko 2-3 tisuće PTZa + 200 PTZa za free shiping...
The Fury
06-05-2010, 11:39
Znači ukratko nismo nešto na dobiti. Jedino ako baš sada nešto oćemo naručiti preko neta pa na lockerzu bi došlo nešto jeftinije, nego što bi uzeli u stvarnosti. Barem besplatni shiping.
Ma ima sigurno luđaka koji imaju više od 10k PTZa i koji će si moći uzet neke poštene nagrade...a nama preostaje kupovina majica xD,onih od lockerza ofc.
cham3leon
06-05-2010, 16:28
Ali čekaj, i dalje se može dobiti stvari besplatno, samo za enormne količine bodova?
The Fury
06-05-2010, 22:00
Onako kako si reko la50, ja sa 2000 bodova mogu uzeti neke stvari u vrijednosti do 30 $ ... :o
Računajte da je 17$ negdje 1000 bodova za elektroniku,dok je za majice i robu,sad sam u šopu išao kao po majicu koja dođe 38 dolara i free mi je za 1400 bodova.
Mogu li ja ovaj mixup sastaviti i poslati njima ili to samo oni sastavljaju?
Za 2 dana sam skupio 1500 ptzova,tak što sam pogledao dobar dio njihovih videa :D
Chieftain
09-05-2010, 12:05
Zna netko dal se prilikom redeema može koristit Roboform ili neki slični program?
serijski samoubojica
09-05-2010, 12:11
Zna netko dal se prilikom redeema može koristit Roboform ili neki slični program?
Može
Chieftain
09-05-2010, 17:43
A ima kakva pravila kak se smije koristit?
Sickmanno1
14-05-2010, 00:38
jel me moze tko invajtat :(
ja cu, aj na fb i daj mi mail u inbox
Sickmanno1
14-05-2010, 01:28
poslao xD
Ljudi pazite mogao bi redeem biti večeras.
Chieftain
22-05-2010, 11:50
Kak si to zaključio? Mislim, moguće je al neznam dal su ikad stavljali u subotu redeem.
Kak si to zaključio? Mislim, moguće je al neznam dal su ikad stavljali u subotu redeem.
Inače čim pravila izbace bude isti dan, ali sada nije.
Chieftain
22-05-2010, 11:59
Hmmm... Istina, sad sam pogledao i zadnji redeem je isto tak bio, izbacili su pravila i drugi dan je redeem bio. Moguće je onda da bude danas...
majstoro
24-05-2010, 10:36
Zar ste još na lockerzu :D
To me podjetilo da i ja upadnem nakon dugo vremena
cham3leon
26-05-2010, 22:10
Upravo traje redeem, ali ostao vam je samo iMac i one ružne desktop pizdarije koje nikome ništa ne služe i nitko ne zna koja im je svrha.
The Fury
26-05-2010, 23:14
Jesi šta uzeo sebi? Itko išta?
Sgt. Bull
27-05-2010, 00:22
Sjebali su sve jer su opet povećali cijene za 155. Taman skupio da uzmem nešto za 400 kad ono paf - povećanje. Nek se jebu.
Chieftain
27-05-2010, 08:35
Došel sam 2min nakon kak su otvorili redemption i sve je prazno bilo. Kolko sam čul niko ništa nije dobio.
Lucky.Strike
09-09-2010, 18:46
sta je ova tema dead,posalje neko inv?
Ja cu, daj mi svoj mail na PM
Assasin`s
08-12-2010, 14:11
Jel zna ko kad je neki redeem?
I da šaljem invite-ove za LOCKERZ! ;)
Ja bas skoro provjeravao mail i izgleda da je nedavno bio, ostaje znaci jos samo jedan do kraja godine
Assasin`s
08-12-2010, 14:35
Jel zna neko koliko otprilike treba PTZ-ova za PS3??
Pa pise ti tam sve (ak ima trenutno PS3 u ponudi)
Assasin`s
03-01-2011, 22:29
Dali mogu redeemat ako nisam u onoj Z-listi?
Assasin`s
03-01-2011, 23:32
A ako sam u Z-listi?? Isto ili imaju više puta?
Assasin`s
03-01-2011, 23:37
Ok,hvala ;) Sad moram malo pratit kad če bit redeem da si ugabim jedan PSP,a možda do tad skupim i za PS3.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.