Pogledaj cijelu verziju : Lockerz
TeraBajt
10-01-2010, 16:55
admire kad ti dosadi sebi narucivat naruci nesto i meni na adresu shy
ja imam 80-ak bodova al nedamise to uopste odrzavat. i fulavam reedemove i tak to :'(
A ono to ti je 30 sekundi vremena da odgovoris na neko bezvezno pitanje.
Ma da je meni osvojiti PSP ili DS onda sam miran,narucivao bih za cijeli forum od sebe kasnije :D
ma lockerz je scam na stotu pazite ovo
na novu godinu bio reedem, kako nisam nikud išal za novu, nije mi se dalo, nismo se niš mogli dogovorit itd rekoh probat ću neš ugrabit pošto je kao neki novi server pa su šanse možda malo veće... i ok dođe reedem, prvo pola sata nisam mogal upast na stranicu, drugo kad sam jedva nekak upal sve je već bilo pobrano, ok rekoh nije bitno, iovako sam znal da neam neke šanse, uzet ću onaj wallpapper za 15 bodova pa nek ga nosi vrag, da vidim dali bum barem to dobil, to valda imaju na lageru pošto ih mogu narpavit xyz kad je to obićna slika, i reedemam ja wallpapper i oduzmu oni meni 15 bodova, sljedeći dan ulogiram se bodovi vraćeni, rekoh WTF!?!?! NAkon par dana dobivam mail da su dobili moj zahtijev i da bude poslano te da bi do kraja tjedna trebal to dobit, bodovi su i dalje tu...dan danas još nisam dobil niš, 2 jebena tjedna čekam za wallpapper...
A s čime onda zakrče server kad je Reedeem??? MIslim jer netko je na serveru u to vrijeme kad se ti nemozes ulogat!11
All members with approved orders from the December 31, 2009 redemption have been sent confirmation receipts, and we've begun shipping so keep your eye on your mailbox as you may soon be seeing an iPod or an xBox or a Dexter box set or a Nixon watch or one of the many amazing PTZ Place prizes. Don't blame us if your mailman gets jealous!
Znaci,krenulo je
@flander meni je wallpaper došao 3-4 tjedna nakon što sam ga bio redeemao.
Pazite ovo,na mob me je neka ženska kontaktirala kao da joj dam mail u vezi neke pošte(ovo je poruka) "Poštovani,stigla vam je pošiljka UPSom,molim vasu mail adresu da vam pošaljem potrebno za carinjenje.Hvala Jasminka".I dobro ja sam joj poslao svoj mail da vidim o čemu se radi i ovo je mail koji sam jutros dobio.
" Poštovani,
Ovim putem Vas obavještavamo da Vam je pristigla pošiljka broj AWB-a 1ZE0579R0470048365
putem UPS-a koja je smještena u carinskom skladištu Overseas Express | Overseas Trade Co. Ltd. d.o.o. – Zastavnice 38 a, 10251 Zagreb – Hrvatski Leskovac. Molimo Vas da nam pošaljete ispunjenu punomoć, ( obavezno upisati po stavkama na hrvatskom jeziku, točan naziv robe) u prilogu, sa kopijom osobne iskaznice sa obje strane. Ako osobnu šaljete faxom potrebno ju je skroz posvijetliti. Molim kontakt telefon!!!
Molim potvrdu, mail ili neki dokument o plaćenoj vozarini! Ako na fakturi ima naznačen paritet (DDU, CPT) ili iznos vozarine, ne treba, ali ako nema molim potvrdu. Na žalost po carinskom zakonu čl.38, i iznos vozarine ulazi u osnovicu. Kada kompletiram sve potrebno, kolegice će izraditi predračun koji ću Vam poslati. I nakon uplate istog, i potvrđene uplate, na fax ili mail, pošiljka ide na carinjenje i dostavu.
Za eventualna pitanja, molim da me kontaktirate na niže navedeni mobitel.
Hvala
Jasminka Bekina"
Edit:evo skužio sam da je u mailu bio prilog u PDF-u,ja si ga skinem i pogledam kad ono Lockerz,Call of Duty Moder Warfare 2 Prestige Editon neke informacije neke gluposti...
The Fury
12-01-2010, 12:31
Care, došla ti je nagrada.... Molio bih te da to sve poslikaš i da si staviš na glavu gugl :pray: :pray: :pray:
Ja sa Baggu torbom nisam imao problema, štoviše, dofuro mi ju je poštar. Ali ovo je ipak nešto veće i skuplje.
BTW, kako bih trebao ostaviti broj svoj moba? +38591 ...
Ja sam stavio 091 itd bez predbroja tj pozivnog za hrv.
Sry na double postu,ali bi tko znao kolko bi me došla carina za poštu vrijednosti 140$?Jer ja nemogu to nigdje nać a trebam platit carinu za CoD...bez obzira što je poslano kao gift ako je vrijednost pošte veća od 160kuna carina se mora platit...
Plaća se PDV od 23%, znači nekih 150-200 kuna i eventualno ako naplate carinske troškove.
E ljudi ste vidjeli kako se site promjenio,dosta nabolje sad izgleda.Btw carina mi je 250 kuna točno i sutra budem uplatio tako da valjda slijedeći tjedan mogu očekivat poštu.
The Fury
14-01-2010, 18:39
Ja sam vidio, baš su se napimpali.... No to im neće pomoć previše :)
Napomena, za login bodove morate stisnuti dolje lijevo u kutu, više nije automatski.
nebi platit 250 kuna da me u roblje staviš
doar je novi redizajn,jučer sam slučajno propustio login i daily :( PTZ: 383
E mogu prodat to za nekakvih 700 kuna tako da sam u profitu....
Gdje ne bi platio kad uzmes u obzir sta je sve dobio.....samo onaj nightvision se isplati a tek original igra
Gdje ne bi platio kad uzmes u obzir sta je sve dobio.....samo onaj nightvision se isplati a tek original igra
Pa ako treba zadržat ću nightgoogles pa prodat igru za 300 kn :D.
Wishmaster
14-01-2010, 22:39
Zamisli si ko da si onaj paket kupil za 20% original cijene.
Da ti neko ponudi Ajfon ili tak nekaj za 20% pune cijene rekel bi "Ne hvala", makar ti netreba? Baš nebi rekel...
Točno,ovaj Lockerz je ustvari kupovina stvari na puno posto popusta :D.
Pa ako treba zadržat ću nightgoogles pa prodat igru za 300 kn :D.
uf profita, a taj night vision će ti zasigurno dosadit za mjesec dva...
The Fury
15-01-2010, 11:24
Ali i dalje je bolje, nego da je platio punu cijenu za sve to. Još da je cijena bila preko 1000kn ne bi trebao platiti carinu :)
The Fury
15-01-2010, 16:39
Sorry na double post, na FB grupi od lockerza:
LOCKERZ Good morning members from Lockerz HQ.
1) we're hard at work on our entertainment launch for you in February--when you'll be able to earn PTZ by watching cool videos or trying out a new game on the site.
2) Yes, there will be a January redemption before the end of the month.
da baš sma sad pročital, a to bu za z-listere :(
woo ja sam z lister :D sutra cu oko 400 ptz-a imat :D
Slayer97
15-01-2010, 18:32
239ptz imam, cekam redemption da uzmem PSP.
onda se pozuri i nabavi autofillera,cujem da nestanu u roku od par sekundi ...
Jel se vama pojavi odyss svaki put kad uđete na site ?? to je onaj pass koji liže staklo (: meni se svaki puta pojavi i onda trebam ic tam pod sing in ...
Otkuda vam da je samo za Z-listere?
Slayer97
15-01-2010, 18:59
Jel se vama pojavi odyss svaki put kad uđete na site ?? to je onaj pass koji liže staklo (: meni se svaki puta pojavi i onda trebam ic tam pod sing in ...
Autofiller je?
Nema psa, pojavljivao se jedno vrijeme.
cham3leon
15-01-2010, 19:03
Kakav autofiller? Postoji nešto da mi stišće F5 i naručuje automatski kad redeem počne? :D
i onda kad nekim čudom skuže da si varal sa tom skriptom odu svi bodovi
ako koristiš mozillu imaš addon koji ja koristim,pojavi ti se kraj ikone od home-a gore,popuniš nutra podatke onda alt + J i popuni sve ...username,datum rođenja,email... kod registracije na neki site password ...
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4775
Flander na offical facebook stranici su bili napisali da je autofill dozvoljen ...
cham3leon
15-01-2010, 19:09
Koristim Safari koji isto ima autofill, ali kad ne znam sadrži li on sve informacije koje će trebat na redeemu...
a ono,ako je koja neispunjena brzo ju popunis,svejedno si daleko brzi od drugih...
Da se opet ponovim,otkud vama da je ovaj redeem samo za Z-listere?
Slayer97
15-01-2010, 19:17
Opa, instalirao sam to, dobra stvar samo me strah da sa ovim nasim brzinama ne moze ni da se otvori redemption page kada dijele nagrade.
flander je bio spomenuo da je reedem za z-listere pa sam se obradovao ...
Da se opet ponovim,otkud vama da je ovaj redeem samo za Z-listere?
pa to je samo moje nagađanje, pošto je prošli put bilo prvo za z-listere pa onda tek za nas obične smrtnike, tak da bu sigurno i ovaj put, možda ne.....bumo videli neee :D
Ja još majicu čekam :S vec sam dosta dugo Z - Lister i još ništa,ček jel ce mi poslat neku potvrdu na mejl da mi je poslana ili ...
Dear Lockerz Member:
We are writing to tell you that the ARRESTED DEVELOPMNT:3-DVDMOVIE that you redeemed during the Lockerz PTZ Place redemption was shipped within the last two days (you may have already received this prize).
If you live in the US, please expect your prize within one week. If you live outside the US, please expect your prize within three weeks. Also, if you live outside the US, you are responsible for paying any duties or taxes that the government of your country might impose on your prize.
There is no tracking number associated with this shipment. You do not have to be home to receive your prize.
This is your official shipping confirmation, and is the only email you will receive from Lockerz regarding the shipment of the prize or prizes listed above.
Thanks for redeeming at Lockerz. Enjoy your prize!
Sincerely,
The Lockerz Crew
yaaaaayyyy
Sgt. Bull
16-01-2010, 02:09
Može inv za ovo čudo? Mail je u profilu. (http://www.pcplay.hr/forum/memberlist.php?mode=contact&action=msnm&u=790)SFala, mučaš gracijas i tako to.
Vec sam Z-lister al ajd da ucinim dobro djelo :D
Provjeri mail za 5 minuta
Sgt. Bull
16-01-2010, 09:24
Nije stiglo. =(
Admire nemoj mi krast ljude :,( jos nemam z-list
@Bull: sad si provjeri mail/msn :A
Sgt. Bull
16-01-2010, 10:12
Stiglo. Zavaljivam.
The Fury
16-01-2010, 11:37
@flander, ubuduće reci da nagađaš, jer ovako smo pomislili da je samo za Z listere.
Ništa bez konkretnog dokaza.
@la50 daj kad ćeš više podići taj svoj paket :rotfl:
Juce sam postao Z-lister...hoce li mi sad dci neki mail o obavijesti o majici ili sta?
Kako je to kod vas bilo?
evo ja sam vec neko vrijeme Z-lister i jos nista,nikakav mail ni nista ...
Kad upisujem svoj broj telefona tamo za njih u account jel trebam staviti na pocetku +38766..... ili 0038766.....?
evo teks sam upoznat s tim hoće me netko invite jer ne mogu se prijaviti kaže da su prenapučeni
pm me ili dodaj na xfire
Hm ne znam...ako su trenutno prenapuceni onda ti ni invite nece pomoci....probaj malo kasnije.
Jel imas acc na lockersu?
Hm ne znam...ako su trenutno prenapuceni onda ti ni invite nece pomoci....probaj malo kasnije.
Jel imas acc na lockersu?
ne evo taman sad sam za ovo čuo pa sam mislio da će me primiti ako me netko doda
Posalji mi svoj mail na pm
Poslao sam ti invite,provjeri mail.
Kad upisujem svoj broj telefona tamo za njih u account jel trebam staviti na pocetku +38766..... ili 0038766.....?
Može netko odgovorit?
Ja sam stavio pa valjda treba :D :D :D :D :D
A gdje mogu vidit cijene tih stvari koje se mogu kupiti? Tamo gdje sam inače gledo se sad može otić jedino kad je redeem...
Da više se nemože vidjet kolko šta košta,koje su nove nagrade i ostalo...sad moramo čekat redeem da bi ih vidjeli.
Btw stigo mi je paket,CoD MW2 PE...slike budem kasnije stavio :D.
majstoro
18-01-2010, 12:10
ocel vise pokazat sta ima da se kupi za bodove
ocel vise pokazat sta ima da se kupi za bodove
A vjerovatno to necemo moc vidjet dok ne bude redeem došao...
The Fury
18-01-2010, 12:22
Sada je to tako retardirano, ne znaš što možeš očekivati od nagrada.
Ja imam sada 900+ i brijem da bih si mogao uzet čak i laptop, vidjet ću još. Zapravo ne znam jel se uopće to uzimat, malo mi izgleda jadan taj laptop.
Ljudi evo slika :D
http://www.imagesforme.com/show.php/926693_Slika082.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/926694_Slika084.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/926695_Slika088.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/926696_Slika090.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/926697_Slika099.jpg
Arbiter of Change
18-01-2010, 14:12
Je li igra ipak PAL (mislim, s obzirom da vjerojatno šalju NTSC materijal)?
Ono, poštarina, carina, tamo vamo... jesi li platio štogod?
Igra je 100% region free, tako da će raditi bilo gdje.
A platio sam carinu samo,je da me došla 250kn ali eto budem ga prodao tako da....
The Fury
18-01-2010, 14:23
Jel rade gugls?
Samo pazi po noći koga ćeš ići škicat, da ne bi završio u novinama :rotfl:
Btw, hvala na slikama.
Ma nisam htio otvarat pošto bi prodao...
Btw:ako koga zanima od naših forumaša za kupit taj CoD što sam ga dobio...za vas jefnitije :D
Nešto ti slike nerade la50 :S pageload error na svakoj
411 neznam šta bi pametnog mogo uzet ...
Meni rade normalno slike...
pošto vidima da ima ljudi koji ovo koriste ,evo i ja sam nov želio bih također da zaradim ovo z ako se netko želi prijaviti neka mi pošalje pm pa ću mu poslati invitation hvala ako to učinite a drugi pliz no spam
D.O.M.I.
18-01-2010, 20:45
ajd vidim da se to pitanje često postavlja, a tebi su došle nagrade, pa ako nije problem da podijeliš s nama kako i u kojoj formi si upisivao svoje podatke pod settings, znači prvenstveno mislim na broj tel. , poštanski broj i državu/kod ako nije problem :)
evo sad rade (:
i imaš šexy papuče :D hahaha
ajd vidim da se to pitanje često postavlja, a tebi su došle nagrade, pa ako nije problem da podijeliš s nama kako i u kojoj formi si upisivao svoje podatke pod settings, znači prvenstveno mislim na broj tel. , poštanski broj i državu/kod ako nije problem :)
Šta misliš šta sam upisao pod settings?Ako je to onda ovako,broj telefona nisam pisao sa predbrojem za hrvatsku tj odma sam pisao 091XXXXXXX,što se tiče poštanskog broja to je 51000(pošto sam iz rijeke) i država Hrvatska.Nemojte pisat naše znakove kao što su ć,č,š,ž i đ.A pod State/Province sam napisao Cro.
D.O.M.I.
18-01-2010, 21:10
ma reedemao sam još u 11. mj pizza usb i postao Z-lister pa su mi prošli mjesec došli mailovi, prvo kao da mi shipment information nije točan, pa sam pod broj tel, napiso s predbrojem kojeg amerikanci moraju upisivat kada zovu europu (01138598xxxxxxx), pod state sam stavio HR jer je to međunarodni kod hrvatske, pa mi je krajem 12. mj stigao mail da mi je paket poslan a evo več skoro 2 mj nakon redeema i još ništa ni od majce ni od USB-a :(
Nadam se da će stić kad tad jer imam već dosta bodova za slijedeći redeem pa da mi ne propadne
Dajte nek neko iz ove teme ko je vec redemao nesto(i dobio to na adresu)upise tacne podatke koje se trebaju staviti u lockerz account.
To nam je jako vazno.
The Fury
18-01-2010, 21:29
Dajte nek neko iz ove teme ko je vec redemao nesto(i dobio to na adresu)upise tacne podatke koje se trebaju staviti u lokers account.
To nam je jako vazno.
A nije stvarno problem. Normalno sve popuniš i pod Postal code staviš poštanski broj te pod State HR. Ovo ostalo sve bez čćšđž, kako je i la50 napisao.
Kolko se ja sjećam zadnji put tj kad sam redeemao CoD onda sam pod state stavio Cro :D ali nwm,piše mi na ovom papiru od Lockerza HR.
First Name:Luka
Last Name:(nije bitno) bez č,ć,ž,š i đ pišite prezime
Email:(nije bitno)
Shipping Info Country:Croatia
Address 1:Ciottina X
Address 2:(optional) [prazno]S
City:Rijeka
State/Province:HR
Zip/Postal Code:51000
Personal Info Time Zone:+1
Tshirt Size:L (if you want to receive your Z-List shirt)
Phone:091 XXX XXXX (optional, required if not in the US or Canada)
Date of Birth:7.1.1992
Btw sad vidim na onom dokumentu da su mi poslali CoD na rođendan...
Arbiter of Change
18-01-2010, 21:56
A platio sam carinu samo,je da me došla 250kn ali eto budem ga prodao tako da....
Malo žešće opandrči carina, ha? :)
Wishmaster
18-01-2010, 22:01
A smoliju nekaj izgleda.
Oni to samo šalju u Hr. Ostalo im je nebitno jer se za točnu dostavu valjda brine naša pošta...
A i ovo mi je glupo davati broj telefona. Imaš mail pa šalji na nj sve kaj treba.
A i nije Amerika centar sveta da nebi mogli uključiti č, ć, ž, š, đ... Sami sebi kompliciraju život.
Ma specijalci,porez me sam došao 160 kuna...koja država brate mili.
Ne kompliciraju oni sebi život jer they dont give a f**k za nas.Snađi se brate :D,a što se tiče broja telefona dajte ga jer vas pošta neće moć drugačije kontaktirat,neće oni dobit vas mail...(meni su se javili na mob da im dam mail da bi mogli dogovrit ostatak).
AoC jedan sa drugog foruma je redeemao PS3 i došao mu je danas,platio je 555 kuna...ja bi za njega bez razmišljanja tolko dao.
majstoro
19-01-2010, 11:25
jos pet osoba do z list membera :D
od 15 samo 1 mail nije moj :D
majstoro
19-01-2010, 21:08
sry zbog dp :D
sad sam z list member,koliko ste vi cekali majicu?
The Fury
19-01-2010, 21:45
ja sam 4 tjedna.... Kad dođe, dođe.
The Fury
20-01-2010, 01:28
Our members have given us some great suggestions for some very cool new innovations that we will be testing in upcoming redemptions. We will be announcing more in the next few days. Here's what we can tell you right now:
1) It WILL happen in January.
2) It will be a general redemption for everyone.
3) We will NOT raise prices.
4) We have NOT yet released the rules.
5) It WILL be a surprise date and time.
6) All the newest details will appear in the hallway as we release them--stay tuned:-)
cham3leon
20-01-2010, 08:27
Bilo bi špica kad bi netko u ovoj temi obavijestio kada će redeem...
The Fury
20-01-2010, 12:08
Gledaj sada, nitko još ne zna. Ja pretpostavljam da će biti skroz na kraju mjeseca.
S obzirom da nas je više koji prate ovaj topic nadam se da će netko od forumaša odmah javiti...
Koliko im obično treba da sve podijele? Mislim ono, neznaš ni datum ni vrijeme i sad ti trebaš potrefit onak u 5 minuta da stigneš nešto uzet...
The Fury
20-01-2010, 12:46
5-10 min da podijele nagrade.
Inače je uvijek podjela nagrada bila u 6pm po njihovom iliti kod nas u 1h ponoći.
A šališ me... pa nikad neću dobit svoj iPod...
cham3leon
20-01-2010, 13:33
Gledaj sada, nitko još ne zna. Ja pretpostavljam da će biti skroz na kraju mjeseca.
S obzirom da nas je više koji prate ovaj topic nadam se da će netko od forumaša odmah javiti...
Naravno, ali to sam i mislio: Čim netko s foruma uskoči na lockrz i skuži da se redeema, posta odmah ovdje da je redeem da alerta ostale :>
Mislim da nas je prosli put neko tako upozorio,bas u ovom temi....ne sjecam se tko je sad ali hvala mu
The Fury
20-01-2010, 17:03
danas sam dobil wall
Vidiš, samo je bilo pitanje vremena.
Mene muči jedan drugi problem. Danas na dailyu ne mogu odgovoriti, uvijek ispada da mi refresha stranicu. Jel i vi imate isti problem?
da, dobro pa nisu naplatili carinu xD
cham3leon
20-01-2010, 17:40
danas sam dobil wall
Vidiš, samo je bilo pitanje vremena.
Mene muči jedan drugi problem. Danas na dailyu ne mogu odgovoriti, uvijek ispada da mi refresha stranicu. Jel i vi imate isti problem?
Meni nije htjelo prihvatiti login. Već sam se usro da su otkrili moju malu prevaru pa su me benali i bacili u vjetar mojih 250 bodova :D
ja sam napravio 4 fejk mejla,22 ljudi pozvano(Z- list sam oko mjesec dana),važno je samo da promijenis IP adresu i izbrises cookie
PTZ: 431
može mi netko reći šta bih "mogao" kupiti za 50 "bodova"
I da evo šta su novo izbacili
Address update: Please check your address in Settings to be sure that it is correct. You've sent us questions about what you should write in the state field -- here are our answers:
If you live in the United States, Brazil, Argentina, India, Austria, China, Germany, or Canada: Please put your state or province abbreviation in the state code field -- for example, British Columbia would be "BC" in the state field.
If you live in any other country:Please use your country code in the state field.
You can go to this address to locate your country code:Country Codes
And please remember to use standard English letters: "ë" should be "e," and "à " should be "a."
Da li to znači da ja (pošto sam iz BiH) trebam staviti u state/province BA ili u adresu prije početka imena adrese (Trnska cesta xx) i onda ili.....
The Fury
20-01-2010, 21:20
Znači dragi, za State moraš staviti skraćenicu:
HR (za Croatia)
BA (za Bosnia and Herzegovina)
E a tamo gdje piše city, dal' se treba napisat mjesto u kojem živimo (bio to grad, selo ili šta već) ili grad najbliži našem mjestu stanovanja?
Normalno da ćeš napisati mjesto u kojem živiš.
Wishmaster
20-01-2010, 22:30
E a tamo gdje piše city, dal' se treba napisat mjesto u kojem živimo (bio to grad, selo ili šta već) ili grad najbliži našem mjestu stanovanja?
Ja obično selo pišem tam di traže ulicu npr: Špičkovina 13, Vukojebina (pošto ima više ulica s istim imenom u bližoj okolici)
A pod grad napišem - grad, valjda znaš pod koji poštanski broj spadaš....
Evo meni su jučer 21 prijatelj također napravili acc pa ja imam valjda z-list status znači li to da sam dobio majicu i da su mi je automatski poslali ili???
Ma specijalci,porez me sam došao 160 kuna...koja država brate mili.
Ne kompliciraju oni sebi život jer they dont give a f**k za nas.Snađi se brate :D,a što se tiče broja telefona dajte ga jer vas pošta neće moć drugačije kontaktirat,neće oni dobit vas mail...(meni su se javili na mob da im dam mail da bi mogli dogovrit ostatak).
AoC jedan sa drugog foruma je redeemao PS3 i došao mu je danas,platio je 555 kuna...ja bi za njega bez razmišljanja tolko dao.
Cestitam na nagradi kao prvo. :bravo:
Vidim da si i ti iz Rijeke, pa bi te zamolio da mi detaljno kazes, sta si sve morao napravit da ti dodje paket?
Vidi što sam ja ubo. :thumbs2:
http://www.imagesforme.com/show.php/931056_lockerz1.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/931063_lockerz2.jpg
Znaci i mene ce doc carina oko 550 kn? Sad cu poslat mail lockerzu da promjeni informaciju o carinjenju i naplati u F/D (free domicile), koliko sam procitao za hrv. carine, za ovu postavku posiljatelj placa sve troskove.
The Fury
21-01-2010, 12:18
Evo meni su jučer 21 prijatelj također napravili acc pa ja imam valjda z-list status znači li to da sam dobio majicu i da su mi je automatski poslali ili???
Da, na tvom profilu bi trebalo pisati da si Z član.
Ako si popunio informacije o sebi, sve što je potrebno (uključujući vel majice) poslat će ti majicu na navedene informacije.
Dobrodošao u elitni razred :thumbs2:
Vidim da si i ti iz Rijeke, pa bi te zamolio da mi detaljno kazes, sta si sve morao napravit da ti dodje paket?
Znaci i mene ce doc carina oko 550 kn? Sad cu poslat mail lockerzu da promjeni informaciju o carinjenju i naplati u F/D (free domicile), koliko sam procitao za hrv. carine, za ovu postavku posiljatelj placa sve troskove.
Kao prvo dobro došao na forum :D.Kada paket dođe do jedne tvrtke(Overseas nešto) onda će te kontaktirati preko mobitela da im daš svoj mail.Kad im ga daš poslat će ti od Lockerza file u PDFu u kojem piše šta ti šalju i koja je vrijednost tog paketa,osim toga poslat će ti i Punomoć koju ćeš im morat ispunit i faxirat.Uz to morat ćeš im faksirat i osobnu no možeš je i uslikati ako imaš koju dobru kameru.Što se tiče carine ona će te vjerovatno doć tako nešto oko 500 kuna,sad neznam kolka je vrijednost XBOXa ali ako je manja od PS3 onda ćeš platit manje.
Edit:bravo xarabas dobro si me sjetio,cestitam na redeemu XBOXa.....znači ti si taj zbog kojeg ga ja nisam redeemao xD.
I svaka cast na nagradi,dobar ulov
Hvala ljudi. :friends:
Pa evo moja iskustva za sad:
Pratio sam paket preko UPS.com i bome, za 3 dana je vec to doslo u hrv. Status je sad ovaj:
HRVATSKI LESKOVAC, HR
01/21/2010
9:31 A.M.
PACKAGE DATA PROCESSED BY BROKERAGE. WAITING FOR CLEARANCE
Ja sam odmah mailao carinu overseas-a, i pitao sta sad trebam (ovime sam dobio koji dan, bog zna kad bi me oni zvali za tu punomoc). Ona mi je poslala obrazac za punomoc, to sam popunio i poslao, skupa sa slikom osobne.
Evo odgovorila mi je da ce mi do kraja dana poslat troškove carinjenja, pa kad platim, poslat će mi paket doma. :D
Poslala mi je i .PDF od lockerza, tamo je navedeno da je xbox vrijedan 200 USD, tako da me mozda i nece jako lupit po djepu. :D
Javim daljnji rasplet.
E btw, la50, reci mi, koliku cijenu su tebi stavili iz lockerza na mw2 ?
Paket će ti doć jako brzo :D.Što se tiče mog MW2 ja sam si bio uzeo Prestige Edition i njegova vrijednost je bila 140$ i platio sam carinu 250 kuna.Ti ćeš platit negdje oko 350 kuna carinu brijem.
The Fury
21-01-2010, 16:07
Nije mene briga ali me zanima zašto si uzimao XBOX ako je NTSC? Misliš ga dalje prodat ili?
Ti nebi uzeo besplatan xbox? :D
Nije frka, uzimat cu igre iz Amerike, jos ce me jeftinije doc. :P
Edit:
Evo dosao mi predracun sa carine, 436kn, s tim da mi je krivo adresu upisala zena, pa cu se jos sutra cut s njom da mi to ispravi, pa odo uplatit. Mislim da bi u ponedjeljak vec mogao zavrtit neku igru. :friends:
:nonono:
Pazi sta pises na forumu
cham3leon
21-01-2010, 17:49
Edit:
Evo dosao mi predracun sa carine, 436kn, s tim da mi je krivo adresu upisala zena, pa cu se jos sutra cut s njom da mi to ispravi, pa odo uplatit. Mislim da bi u ponedjeljak vec mogao zavrtit neku igru. :friends:
Samo šta ti telka možda neće podržavat NTSC.
D.O.M.I.
21-01-2010, 18:11
evo da se i ja pohvalim, stigao mi danas konačno USB Pizza 2GB koji sam uzeo na redeemu krajem 11. mjeseca , već sam se pobojao da nikad neće stić :D
međutim od majce još ništa iako je i za nju stigao mail da je poslana ^^
uskoro imam oko 600 bodova pa i ja krećem u lov na ps3 ili nešto slično :D
http://img260.imageshack.us/img260/5766/lockerzs.th.jpg (http://img260.imageshack.us/i/lockerzs.jpg/)
Otkako si postao Z lister pa do prispjeca maila o slanju majice,koliko je vremena proslo?
D.O.M.I.
21-01-2010, 18:20
z lister sam postao krajem 11, mj kad je i ovo redeemano ,a mail za i usb i majcu da je poslan je stigao 7. siječnja , stim da je u 12. mj također došo mail u kojem je rečeno da moje veličine (L) trenutno nema i da će bit poslana u 1. mjesecu, ma sad mi nije tolko važno za majcu, bitno da je došla nagrada da se mogu nadat nečem većem :)
Edit:
Samo šta ti telka možda neće podržavat NTSC.
Nece mi ni utičnica podržavat američkih 110v pa me to isto ne brine jako, sredit će se sve. Poklonjenom konju se ne gleda u zube. :P
Wishmaster
25-01-2010, 20:04
It's redemption week - keep checking back to see if it's the big day!
ko je bil na zadnjem redeemu? kakve se nagrade mogu dobiti za cca 400 bodova?
ja imam oko 480 i isto neznam sta cu uzet :S
reedem page nece loadat,opet je prepuno ljudi
EDIT:D
Dear Lockerz Member:
Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of cool, hip, in-the-know trendsetters who have discovered Lockerz very early. For that, you get lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt, which we shipped yesterday.
If you live in the US, you should receive your Z-List T-shirt within one week. If you live outside the US, you should receive your Z-List T-shirt within three weeks.
Please note, there are no tracking numbers. This is the only email you will receive from Lockerz about your Z-List T-shirt.
Thanks for being a Lockerz member and for achieving Z-list status. Keep earning PTZ so that you're ready to redeem next time we re-launch PTZ Place.
Sincerely,
The Lockerz Crew
Lockerz is not responsible for shirts that might be sent to addresses that were not accurately provided to Lockerz. Lockerz is not responsible for shirts sent to non-US addresses that, in very rare instances, might get held up at customs.
Oko mjesec dana sam čeko,hvala bogu da su poslali
The Fury
25-01-2010, 20:28
reedem page nece loadat,opet je prepuno ljudi
Oko mjesec dana sam čeko,hvala bogu da su poslali
Ne radi im ta stranica, ali ne zbog ljudi, napisali bi na ofišl stranici da je redeem.
Ovo je očekivano, mjesec dana-više.
Bliži nam se kraj mjeseca, sad treba svako malo gledat kad će biti redeem.
D.O.M.I.
25-01-2010, 22:56
evo nakon usb-a neki dan , danas stigla i majca konačno ^^
nadam se da ću ovaj redeem uhvatit jer imam 600 bodova i namjeravam neku bolju stvar uzet, any suggestions btw što da probam upiknut 8) ?
Wishmaster
25-01-2010, 23:03
Bil je prije neki ajfon za 425 pa ako uspijem... ili još bolje ona FLIP ultra HD camera.
Samo nisam bil za novu godinu pa neznam kaj sad imaju.
Samo da ne usereju sve i stave brdo filmova i serija...
Sgt. Bull
25-01-2010, 23:10
Koliko im košta onih bogova neka igra za PC?
Ne znam ,nisam jos vidio za PC nista od igara...zznam da imaju igre za DS,PS3 i XBOX360.....i PSP
Sgt. Bull
25-01-2010, 23:18
Krep. 'em sam tek skupio 40 poena sa kojima mogu obrisat guicu, 'em mi je mrsko čekat dok skupim dovoljno.
Arbiter of Change
25-01-2010, 23:31
Još kad te opandrči carina, mrak ti padne na oči. :)
Btw ako koga zanima CoD sam prodao i zaradio +400 kuna,na slijedećem redeemu ću si uzet iPod touch ili iPod,ako budem bio budan naravno xD.
cham3leon
26-01-2010, 08:49
Krep. 'em sam tek skupio 40 poena sa kojima mogu obrisat guicu, 'em mi je mrsko čekat dok skupim dovoljno.
Povedi se za mojim primjerom. Radi fejk mail accounte i šalji sam sebi inviteove. Samo pazi da te ne ulove ;)
The Fury
26-01-2010, 10:12
A jesu panjevi ovi iz Lockerza:
Address Update: Please be sure that your address is entered in your account settings in this format:
House number & Street name on Address Line 1
Apartment number (if you have one) on Address Line 2.
Here's an example:
107 Main Street
Apartment 221.
And please remember to use standard English letters: "ë" should be "e", and "à" should be "a."
Haha baš su panjevi,ninje i pol.
Wishmaster
26-01-2010, 11:56
Svi smo mi Amerika!
The Fury
26-01-2010, 19:20
Pazi sada ovo, dargi forumašu!!!
We apologize for any confusion that our address update caused--it was intended for US/Canadian addresses. If you are in a country other than the U.S. or Canada, please use the typical format for your country. EVERYONE should use standard English letters (no symbols). Thanks!
D.O.M.I.
26-01-2010, 20:01
da ništa ne mjenjaš nego ostaviš sve normalno napisano kao i dosada :D
The Fury
26-01-2010, 22:52
Ono kad sam govorio da treba imat sa njima živaca... To sam stvarno i mislio, primjera na pretek... :o
Evo izjavili su da će reedem biti ovaj tjedan ,dajte predviđanja mja mislim da će reedem biti s petka na subotu eto možda u 1 sat.
bit će zadnji dan u mjesecu u kasne nama sate
Neka i bude u nedjelju,ja u ponedjeljak ionako imam "praksu" tako da ću bit budan all night long xD.
koliko onog kredita košta jedan i phone 3g bilo koliko prostora
The Fury
27-01-2010, 21:02
Brijem da je oko 500-650 bodova, tak nešto, u rangu sa konzolama.
cham3leon
27-01-2010, 23:51
nema ti iPhonea, samo iPod touch, 8GB je 325, mislim da je 32GB 600, a za 16GB neznam, možda sam pobrko pa je on za 600.
The Fury
28-01-2010, 00:06
Ja sam siguran da ima iPhone, kao i iPoda.
Kao što ti je kameleon rekao,vidio si iPod touch...dobro je da ni večeras nije bio redeem,da sutra isto nebude redeem i u petak i bit će super.
Evo neki dan su napisali na start page-u da ubacuju apple-ove stvarčice možda da ga nisu sada ubacili!?
The Fury
29-01-2010, 18:44
Redemption update:
1. We have thousands and thousands of prizes for this redemption, including the most popular electronics and gifts suggested by our members.
2. In response to our international members' concerns about duties and taxes on prizes--we've heard you loud and clear! We'll have thousands of e-gifts.
3. We will have many of the same prizes from the last redemption, and we won't raise PTZ levels on those prizes.
4. We do not allow exchanges, returns, cancellations or PTZ refunds on prizes. Please select very carefully.
5. To give everyone a chance, members are only allowed to redeem (1) prize each redemption.
6. Redemption can happen anytime: night, day, weekdays, weekends -- so get ready!
7. Please allow 3-4 weeks for delivery.
Mislim da će večeras bit redeem,od 23 do 1(to je moje mišljenje)...
cham3leon
29-01-2010, 19:14
Provjerit ćemo, dakako. :D
Volio bih ubost iPod touch, pa makar i ovaj od 8 GB, ali mi fali još više od 30 bodova... :( Ako naletim na redeem uzet ću Skullcandy sluje, valjda njih ne nestane u deset sekundi...
The Fury
29-01-2010, 19:17
Ja idem danas van.... A imam 990 bodova, fali mi još malo do 1000 (možda bi si laptop uzeo).
Nadam se da danas neće biti ili si neću oprostiti :(
Haha,vidjet ćemo.Nego će bit kakve cake što se tiče tog iPod toucha,ja si isto mislim uzet taj od 8 GB-a pošto imam 434 bodova?
cham3leon
29-01-2010, 19:36
Cake? Ne znam. Možda brzo ispari, ne bih se iznenadio. Isto kao i PSP-ovi i tako. Što se samog proizvoda tiče, 8GB verzija je malo inferiornija od 16 GB verzije, npr., ili bar tako kažu, ali ne znači da je neko smeće... Ako možeš s tih 400 i kusur bodova zgrabit jaču verziju, go for it, ali ako ne uzmi 8GB definitivno.
EDIT: 16GB ti je 450 bodova
Di si saznao da je 16GB 450(ma dobro nije bitno),ma kolko bude trajao će trajati...ako bude na redeemu ispario prebrzo onda se nadam iPod nano-u,PSPu il u najgorem slučaju šaflu.
cham3leon
29-01-2010, 20:00
Na forumima se nađe tu i tamo lista svih itema sa cijenama :D
JAO,šta meni mora bit ovo,dok ja želim iščekivat tu redeem braća tu žele sad gledat film,jbt sranj,propustit cu redeem...
a kolko je sigurno da je danas ?
negdje sam čito da nikad prije nije bio reedem vikendom jer ameri nerade subotama i nedeljama ... a danas je zadnji (njima) radni dan u ovom mjesecu,a rekli su it WILL happen in January ! :?
cham3leon
29-01-2010, 23:08
Nećeš. Ja ako ga i propustim večeras, ne želim ostat do jedan po noći budan i stiskat F5.
Eventualno kad skupim dovoljno za iPod Touch :>
D.O.M.I.
29-01-2010, 23:15
ja sam na 639 bodova i iščekujem i nadam se da ću nešto upiknut ako pogodim redeem, ima li tko kakv prijedlog na šta da ciljam s tim bodovima :D ?
cham3leon
29-01-2010, 23:17
Trenutno sam lud za jabučastim uređajima sa velikim touch screenom, pa bih ti predložio iPod Touch 32GB ili 16GB, a inače možeš mislim i neku igraću konzolu...
D.O.M.I.
29-01-2010, 23:23
hm kolko čujem da ipod 16 gb više nema u ponudi/prodaji, znači ostaje verzija od 8, 32 i 64 GB, sviđa mi se prijedlog daj bože da uhvatim nešt ^^
D.O.M.I.
29-01-2010, 23:34
a čitam po raznim forumima da je najvjerojatnije danas kao do maksimalno 02:00 po našem vremenu jer nika dnije vikendom redeem, ja čekam do 1 otprilike ako nema ,onda nighty night ^^
Wishmaster
29-01-2010, 23:47
Pitanje za vas kaj ste bili na prošlom redeemu:
Kaj sve treba popunjavati kod redeema?
E-mail adresa i password ili treba još nekaj ekstra (adresa, osobno podaci itd...) ?
Wishmaster
30-01-2010, 00:00
I treba biti sve kak mi je tam na accu popunjeno?
Znači c/p...
Nesmem biti preveč optimističan jer več znam da bum promašil redeem ili bu nekaj iskrsnulo...
Oh well, shit happens.
ma ja bum čekal do 2, pa kud puklo da puklo
D.O.M.I.
30-01-2010, 00:03
šta pikiraš :D ?
ma ja bum čekal do 2, pa kud puklo da puklo
Ja isto,sad idem gledat Snatch i u 1 ću pogledat dal je redeem,kad bude film gotov malo nabacim Icewind Dale i eto dočekam 2 :D.
D.O.M.I.
30-01-2010, 01:04
jel itko budan još , ja čekam al još nisam dočekao xD
čekam čekam
pikiram na psp, ako to nebude onda ono oragne pojačalo, ako i to nebude bilo kaj je ostalo :D
The Fury
30-01-2010, 01:18
Ja sam do sada čeko, ne vjerujem da će biti.... Jedino ako ujutro negdje bude, kada nitko živ od nas ne bude bio budan.
Još 2 dana.... :o
Ja ovaj preskacem,imam samo 200 bodova cuvacu za kasnije
Haha ja sam pogledao Snatch,super film,sad vidjet dal će bit redeem u 2 ako ne možda budem pustio još koji film jer mi se baš i ne spava a nabavio sam si dosta novih filmova :D.
Wishmaster
30-01-2010, 02:11
Ma ko ih j...
Da su bar rekli koji dan bude redeem pa da kampiram, ali ovak da svaki dan do jutra čekam nema šanse...
Redeem bude v noći s nedelje na ponedjeljak.
Isto tak je bilo dok su najavljivali v Prosincu pa su zadnji čas otvorili redeemanje.
Edit: PUJ PUJ PUJ
D.O.M.I.
30-01-2010, 07:32
loše, provjerio sam u 6 i ništa, provjeravam sad i ništa, bit će usred dana kad nitko neće očekivat meni se čini :yuck:
dajte ljudi teško vam pada to kaj ste budni do kasnih sati :D
kad treba gejmat onda se ne bunite :P
Haha,ja sam pogledao još Holmesa jučer i onda sam išao spavat,sad gledam tekmu pišem dnevnik i svakih sat vremena dođem vidjet dal je redeem i dal ima kojih novosti.
The Fury
30-01-2010, 14:19
Haha,ja sam pogledao još Holmesa jučer i onda sam išao spavat,sad gledam tekmu pišem dnevnik i svakih sat vremena dođem vidjet dal je redeem i dal ima kojih novosti.
Pišeš dnevnik? Daj nam nešto pročitaj, hehe :rotfl:
Btw, danas je Super Bowl, možda budu pustili reddem za vrijeme trajanja istog. Samo moje nagađanje. Zapravo, ne znam ni kad počinje....
Pišeš dnevnik? Daj nam nešto pročitaj, hehe :rotfl:
Na krivi dnevnik misliš,dnevnik prakse...borring....
D.O.M.I.
30-01-2010, 21:45
jeste spremni za novu rundu čekanja večeras xD ? ima li tko ikakve indicije hoće li uopće i kad biti redeem možda večeras ^^ ?
blood4me
30-01-2010, 21:58
ko prvi posta odma iza mene ima cast dobit moj mejl na pm i poslat mi invitation(zaboravih stari akaunt, ili su mi ga pobrisali posto dugo nisam bio aktivan?)
Brijem da smo svi spremni,ja čekam i nadam se da će bit večeras,bit ću budan do 3 valjda(kao i jučer).Ako do tad ne bude bio onda idem spavat pa ako bude rano sjutra redeem hebat cu im sve...nekakko imam filing da ni večeras neće bit redeem.
D.O.M.I.
30-01-2010, 22:03
bolje im je da bude, nisma bezveze ostao doma večeras da me iznevjere xD
btw . ako netko sazna/uoči da je počeo redeem neka posta ovdje što prije :wink:
D.O.M.I.
30-01-2010, 22:12
katastrofa, gledam po forumima nekim i počne, sev otišlo u 2 min a izbor loš o_O
uzalud mi bilo čekanje :(
Kako je loš bio izbor,to baš nije istina,premalo je stvari bilo za redeemat,one gluposti poput majica i sličnih crapova nisam htio ni uzimat....
Wishmaster
30-01-2010, 22:20
Wait wat?
Danas cijelo vrijeme provjeravam i onda ode sve u 3 krasne? maaaaaa...
Uz to, stranica za redeem mi neće se otvorit kak spada nego samo pola one slike učita i to je to.
D.O.M.I.
30-01-2010, 22:21
ma katastrofa, nisi ništa propustio, kriminalno loš izbor i malen broj nagrada mogućih i sve ode u roku keks, loše jako loše a tolko se čekalo :S
cham3leon
30-01-2010, 22:31
A jebemu mater. Nema mi ni slušalica ni ničega. I kako sve uspjelo otić u par minuta?
Ali znači da im redeem počinje na puni sat, i to je već nešto, zar ne? Za idući put znamo. Za to vrijeme napravim još hrpu lažnih mailova :D
Wishmaster
30-01-2010, 22:35
Nek se lepo j. s tim redeemom. Oču da konačno otvore tu stranicu kak spada da vidim dal budu kaj pametnog zmislili, ako ne onda ih brišem iz memorije...
cham3leon
30-01-2010, 22:40
E, a ja ih baš želim opljačkat...
me neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :( ja sam bas oso odrijemat xD
aj ajd dobro
The Fury
30-01-2010, 23:18
Znači bio je? Nisu apsolutno nigdje javili. Kad je uopće počelo?
:-x :-x :-x
cham3leon
30-01-2010, 23:19
Koliko sam ja skužio oko 22:00. Valjda idu na puni sat.
majstoro
01-02-2010, 09:49
cek cek kakve su bile nagrade?
Ma od electronics je bilo možda 60 nagrada,izbacili su filmove,serije i ostale stvari.Sad je izbor puno puno manji i sve se razgraba u roku 3 minute.
majstoro
01-02-2010, 10:02
meni je zasad meta nitendo wii nadam se da ga ima
Congratulations to the hundreds of thousands of members around the world who will receive free gifts from Lockerz. You will receive a confirmation email by February 3rd
kae to ? to za ove kaj su sad reedimali ili za sve zgubidane na tom Lokersu ?
Ma to da će dobit receipt do 3 veljače.
kaj ti briješ ?
daj čitaj kaj piše
Congratulations to the hundreds of thousands of members around the world who will receive free gifts from lokers. You will receive a confirmation email by February 3rd
dakle svi će dobit neš za "vjernost" (čitaj za idiotizam)
Ma ja brijem da to govore onima koji su redeemali...
Wishmaster
01-02-2010, 13:28
To bu valjda nekvi super-duper-mega-turbo wallpaper s onim đukelom...
najvjerovatnije
ili možda njegova dlaka ? :o
lawl,predpostavljam za one koji su reedemali ...
Meni bi majica trebala doci u iducih tjedan i pola ...
Kad sam ja doso bilo je jos samo paypal od 25 $,nisam htio bezveze 300 ptza na to potrošit 25 $ mi je ko niš ...
lazo,jesi bar malo isprobao onaj nightvision?
Kakav je?
Jesam,stvar uopće nije loša,zabavna stvarčica za snalaženje u potpunom mraku.Možeš birat prvo da ti je zeleno ono što gledaš ili svijetlo ljubičasto i da gledaš na nešto kraće udaljenosti i nešto na većoj udaljenosti.Ok je ali mi ne predstavlja nista extra pa sam i prodao ća kao komplet.
lololol ja mislim da je netko tu napisao za one junk mailove koje dobivate,poslo mu je invite za lockerz i prihvatio je,tako sam sad i ja :D onom liku Corey Burke-u s jubita sta one neke magic trickove uci ... i joino se,fine with me,24 ppl joined
koliko te je koštao taj nightivision kredita
Dear Lockerz Member,
Congratulations on becoming a Z-Lister. You are now a member of a very exclusive group of cool, hip, in-the-know trendsetters who discovered Lockerz very early. Now you will enjoy lots of benefits, including a free Lockerz t-shirt.
Before we can ship your Z-List t-shirt, you must verify and update your account settings by 7:00 a.m. EST, Monday, Feb. 8, 2010. If your address is not verified, chances are we will not be able to send out your free Lockerz t-shirt. You can locate your settings in the top right of your Lockerz page under 'My Account'.
Please make sure that your address is in standard English lettering, and that all of the address fields are filled with your full mailing address. If your mailing address is valid you will receive a shipping confirmation within 3-5 business days.
Thanks for being a Lockerz member and for achieving Z-List status. Keep earning PTZ so that you'll be ready to redeem a prize during our next PTZ Place redemption.
Sincerely,
The Lockerz Crew
Budite ljubazni pa me uputite kako i sta da upisem dole.
http://www.imagesforme.com/upload/93c5b353.jpg
I meni treba ista pomoc ,dns su mi poslali isti mail.
<3
majstoro
06-02-2010, 09:39
ocu li ako sam iz bih pod State/Province napisati BA?
Majstoro da napisi BA pod state,meni je za hrvatsku HR naravno :D.
xarabas kolko ja vidim ti tu nemaš više šta dodavat pisat,samo još dodaj naravno Zip Code.
The Fury
06-02-2010, 10:57
Da, još nadodaš zip code, od Zagreba je npr 10 000.
Ne znam iz kojeg si mjesta, ali npr, ako si iz sela, a poštanski ti je od najbližeg grada, u adresu napišeš: svoju adresu kućanski broj i ime sela. Tako sam ja npr, radio.
Pa zar xarabase nisi već poponjavao za onaj DVD kad si uzimao :rotfl:
Ako si iz sela napises od Opcine tj gradu kojem selo "pripada".
E SLUŠAJTESja sam na lockerz stavio broj +38763...... zato jer kada sam na google napravio acc kada sam upisao 0038763...... nije prihvatilo kaže nevalja ali kda sam umjesto nula stavio + prihvatilo mi je i došla mi poruka na mob za šifru da bih aktivirao email
The Fury
06-02-2010, 11:30
Ako si iz sela napises od Opcine tj gradu kojem selo "pripada".
To sam mislio, hvala la50.... Ne razmišljam baš ujutro :wink:
isti mail sam dobio (:
to valjda svima tak ili ?
A kad upisujem broj,jel ide na pocetku +38766 ili 0038766...?
Kako ste vi to stavili?
Nije bitno u kakvom formatu ces pisat,mislim.Jer broj ce trebat samo ako nagrada bude na granici a onda ce se ovi vec znat snac.
A ok,onda je sve rijeseno pretpostavljam.
Ja sam već dosta puta rekao da sam napisao 091xxxxxxx i da nije bilo nikakvih problema :D.
cham3leon
07-02-2010, 11:30
Konačno imam dovoljno bodova za iPod, ali još mi treba 7 ili 8 ljudi da postanem z-lister, a to, kao, donosi neku prednost kod redeema, je li?
Also, sad sam tek skužio da je netko valjda stavio cenzuru na riječ L o c k e r z, pa stalno piše lokers, to me je zbunjivalo u zadnje vrijeme :D
Haha i mene je neko vrijeme xD.Ona dva debila koji snimaju one mutave videe negledam jer mi se čini da se malo puno preseravaju...
A to za Z-lister,kod redeema ti ništa ne doprinosi ali kad 20 skupiš onda je puno lakše jer 8 bodova dnevno dobiješ i 4 na svakog novog frenda naravno :D.Jedino je jednom bilo da je redeem u 11 mjesecu bio samo za Z-listere.
cham3leon
07-02-2010, 12:20
Aha, onda dobro. Ako ovaj mjesec bude još jedan redeem za sve, a cijene ostanu iste, uz dobar tajming mogao bih ugrabiti to čudo.
Previše parametara, jelda?
The Fury
07-02-2010, 12:26
Definitivno previše.... Najveći faktor je kada ne znaš kad je reedem i da moraš djelovat svjetlosnom brzinom da nešto dobiješ :thumbs1:
cham3leon
07-02-2010, 12:27
Siguran sam da počinje punim satom, tako je jedino logično, pa je s time malo lakše računati...
To sam i ja isto radio,došao bi minutu prije punog sata i kempao,ako nema ništa ako ima super.Je da sam zadnji put se nešto zeznuo i nisam provjeravao ali šta je tu je.Ja imam 514 bodova :D.
Prije 2 tjedna sam postao Z lister a prije 2 dana sam dobio poruku da su mi poslali majicu :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
majstoro
07-02-2010, 14:08
neam zivaca vise cekat majicu :D
Ima li itko da je dobio iš ovih dana.
ja fejkam mejlove :D
sad kad bude opet reedem onda bum si pay pal uzel, da RS upiknem ako je to opće moguće, jel nema teoretske šanse da ugrabim išta od materijalnog
ee jesu vama poslali onaj confirmation,kao ono da popunimo do kraja podatke ( za z - list majicu ) ... ? rekli su za 2 - 3 dana ??
Happy Tuesday! We asked you what new prizes you wanted on PTZ Place, and PC games were a top choice -- so we got them. And they're here now and ready to go for the upcoming February redemption!
Me like
D.O.M.I.
09-02-2010, 20:22
fino ,nešto će se sigurno upiknut :)
Šta mislite kada će redeem biti ovaj mjesec!
cham3leon
09-02-2010, 21:15
Ako bude Empire Total War ili Assassins Creed 2, možda radije to uzmem mjesto ajpoda :)
Opa lijepe vijesti,nego ako mi budu fresh out sve stvari koje bi htio uzet,a oće onda ću si uzet bilo koju igru za komp :D.
cham3leon
09-02-2010, 22:39
Problem je što će to učiniti i x na n-tu ljudi diljem svijeta, vjerojatno prije tebe i mene.
D.O.M.I.
09-02-2010, 22:41
većina igara na prošlom redeemu je bila dostupna i 15ak min nakon početka , istina ne za PC al opet bolje išta nego ništa , još gledam i razmišljam šta da uzmem pa da prodam i nakraju sve ode xD
kada bude točno taj redeem?
Negdje u ovom mjesecu,a vjerovatno isto kao prošli,zadnjih par dana.Znamo da nedjeljom ne rade(valjda jer nikad nije bio do sada na nedjelju) subotu su zadnji put stavili u 10 navečer po našem vremenu.
ma radije uzmem paypal bon neg se trgat za ta materijalna sranja koja se poberu u roku od 10 sekundi
Pa prvo pogledam dal ima toga ako nema onda uzmeš paypal jer ionako on zadnji ode ća...
lol a kaj misliš da ne pogledam dal ima npr PSP :D pa to je prvo kaj napravim na svakom faking reedemu :D
To sam odustao gledat,imam oko 500 bodova i prvo što gledam je iPod nano ili šafl jer su PSP,touch,i ostale stvari već redeemane.
The Fury
10-02-2010, 18:26
LOCKERZ Be sure to check out the hallway on Friday--we'll have news and details about a very special February redemption!
Kaj će ovaj put reć, opet neke gluposti.... Vidjet ćemo.
Ja imam dojave da će moć samo redeemati oni ljudi koji su iz neke zemlje koja se zove Croatia/Hrvatska ili ne xD.
Možda budu stavili da će moć redeemati samo Z-listeri ili da bar bude bilo da koji su redeemali na zadnjem da nemogu u ovom :D,ali to teško bude istina...
cham3leon
10-02-2010, 18:53
Jaooo, treba mi još 5 ljudova za Zlist...
Nego, ovaj put će vjerojatno dignut cijene ili neki kurac.
Boli me briga sad sam Z lister 8)
majstoro
10-02-2010, 19:18
Jaooo, treba mi još 5 ljudova za Zlist...
Nego, ovaj put će vjerojatno dignut cijene ili neki prozor.
napravi svoje accove?
Pod city stavim ime obliznjeg grada ili mjesto u kojem zivim ? recimo pod city stavim mjesto a pod street samo ulicu ? jer ja trenutacno imam pod city veci grad a pod street moje mjesto,moja adresa ... ? aj odgovori netko pls ? :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.