Pogledaj cijelu verziju : Kupnja igara - rasprodaje i akcije
Stranica :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Da, ali GOTY sadrži sva četiri DLC-a. Zato je retail izdanje jeftinije od Steama.
Zakon ponude danas.
Dragon Age s ekspanzijom i dodacima - 20€
Splinter Cell 3 i 4 - 5€ svaki
Red Faction Guerilla - 2,49€
FlatOut 3 - 1,90€
Ostale FlatOute nije potrebno kupovati, pošto je zadnji najbolji.
Ja ću uzeti Shank za 6,49€. Nije najjeftiniji, ali volim takve igre.
Ja nemrem ni probat objasnit što sve jeftino valja sada... previše je toga...
Also, na game.co.uk je cijena borderlandsa 25, ne 20. I u funtama je, ne eurima.
Za PlayStation. Za komp je 17 funti.
http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-an ... orderlands (http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Shooter-First-Person/Borderlands-Game-of-the-Year-Edition/~r351701/?s=borderlands)
Markecgrad
25-12-2010, 19:49
Kako sam znao da moram čuvati zadnja 3 eura na kartici, sada ne mogu kupiti FlatOut 3:((
D.O.M.I.
25-12-2010, 20:29
to nije Flatout 3 nego prerađena dvojka koja je po meni barem 3 puta bolja :(
Markecgrad
25-12-2010, 20:36
Ja sam veliki fan Flatouta tako da ću kupiti ovo, makar morao žicati:(
A nema ništa ovu rundu :( .
A tako sam se nabrio na ArmAII i Battlefield Complete Edition :(.
Totalno me shebala škola :( .
Arbiter of Change
26-12-2010, 19:13
Danas repriziraju ponude iz prošlih dana.
Do kad ce na Steamu biti ovi popusti?
WannabeClone
27-12-2010, 03:23
Do 2.1., s tim da se svaki dan u 19h drugih (uglavnom) igara izmjenjuje na malo većim popustima.
Do 2.1., s tim da se svaki dan u 19h drugih (uglavnom) igara izmjenjuje na malo većim popustima.
jel ima mozda Torchlight?
Arbiter of Change
27-12-2010, 19:13
Ako ne ubodete Serious Sam paket (4 igre za 3,99€) niste pri sebi. :)
http://img210.imageshack.us/img210/2489/sdfsdq.jpg
WannabeClone
27-12-2010, 19:14
NWN2 su maknuli za naš region, stoka nemrtva :((((((((
Zna netko koje su ovo druge dvije igre? Jedna mislim da je Killing Floor, a za drugu nemam pojma.
Arbiter of Change
27-12-2010, 19:31
O čem ti? NWN2 se može uzeti koliko vidim?
WannabeClone
27-12-2010, 19:33
Oooh, vratili su onda! U početku je bilo tako, pa je nakon nekog vremena bilo unavailable kao i ove druge dvije. Cijelu rodbinu sam im prokleo u međuvremenu.
NWN2 nebi kupio nit da košta 1€ :D Mirror's Edge više nikada neću igrati, tako da se ne isplati pa makar bio samo 2,5€, Serious Sam me također ne zanima :( KOTOR, bi da je neka Ultimate verzija sa oba nastavka :(
Koja sam prokleta škrtica, teško mi je dati jebena 2-3€ za igru xD
Ja bi te tukao kolika si škrtica.
Više te ne volim.
Jebiga, na kartici imam cca 30-ak kuna, nadam se nećem boljem do 02.01.
NWN2 su maknuli za naš region, stoka nemrtva :((((((((
Zna netko koje su ovo druge dvije igre? Jedna mislim da je Killing Floor, a za drugu nemam pojma.
jedna je machinarium
WannabeClone
27-12-2010, 22:11
Machinarium nije unavailable -.-'''
Plesnio Mirrors Edge i Serious Sama, daj ljudi odajte počast Croteamu, svi serious samovi osim dvice za 4 eura...
WannabeClone
28-12-2010, 00:29
Kako osim dvice? Pa i prvi i drugi dobiješ i HD i "original" izdanje.
Dobiješ First i Second Encounter, ali ne i SS2.
WannabeClone
28-12-2010, 00:39
Gah, glup sam. Svo ovo vrijeme sam bio uvjeren da 2nd enc = SS2 :/
WannabeClone
28-12-2010, 03:18
Druga unavailable igra je Lost Planet 2.
Arbiter of Change
28-12-2010, 11:57
Izgleda da su ipak osposobili Killing Floor pack u nas.
Gah, glup sam. Svo ovo vrijeme sam bio uvjeren da 2nd enc = SS2 :/
SS2 ionako nije toga vrijedan.
koja je cijena killing fllora?
A da upališ Steam i pogledaš?
DeathSpank je na popustu, sa 12,99 € na 8,99 €, isto tako DeathSpank: Thongs of Virtue je na popustu sa 12,99 € na 9,74 €. Razmišljam o tome da ga uzmem (i ekspanziju/nastavak/što god da je), ali sam škrtica, popust mi je premali, i čini mi se da ne vrijedi 19 €. Nažalost sam propustio onu ponudu kada je bio 6 €. Uglavnom, da li da dam 19 € za to čudo, je li valja?
Praetorian
28-12-2010, 15:46
NE.
Deadwalker
28-12-2010, 16:43
Super si to obrazlozio. Tako dobro da bi covjek kliknuo delete na tvoj post.
Jebeno,uzeo sam Serious Sam Gold Edition za 4 eura...Nije da cu ga igrat,ovo je vise tek tak oda imam xD
DeathSpank je na popustu, sa 12,99 € na 8,99 €, isto tako DeathSpank: Thongs of Virtue je na popustu sa 12,99 € na 9,74 €. Razmišljam o tome da ga uzmem (i ekspanziju/nastavak/što god da je), ali sam škrtica, popust mi je premali, i čini mi se da ne vrijedi 19 €. Nažalost sam propustio onu ponudu kada je bio 6 €. Uglavnom, da li da dam 19 € za to čudo, je li valja?
Ja sam igrao samo DeathSpank. Superzabavan hack n slash prepun uvrnutih likova, humora u fazonu starog lucasartsa, odličnih lokacija i dobre priče. Traje 15 sati, a budući da nema replay value, to ćeš otprilike dobiti za novac.
Dvojka je duža i ima dva kraja, pa je i vrijednost proizvoda veća.
Tko čeka dočeka.
Crysis + Warhead za 4.99€ :pray:
Arbiter of Change
28-12-2010, 19:28
King's Bounty je isto dobra prilika.
E sad mi je totalno žao što sam maloljetan, što me zeza škola, što nemam kreditnu i što nemam posao. Kada mislim o ovome odmah mi na pamet padne i samoubojstvo pa i skokovi sa trećega kata. Ali Section 8 je samo 14 kuna :( :(
I Crysis Warhead :( A u Warheadu je i Wars... ArmA II Operation Arrowhead, moja ne prospavana noćna mora, 105 kuna... DiRT 2 35 kuna... Doom complete pack 60 kuna...
Zbogom, okrutni svijete :( :hangin:
Da,tesko ti je starom ili staroj uzet karticu i napravit paypal...
Da,tesko ti je starom ili staroj uzet karticu i napravit paypal...
Nemaju kreditnu... A niti mi daju... :( :hangin:
WannabeClone
28-12-2010, 19:41
A znaš valjda nekog punoljetnog da ima PayPal. Nek ti gifta sve, ti mu daš pare za igre i za pivo i svi sretni i zadovoljni.
Ehh, isplatilo bi se kad bi u tu cijenu bio uračunat i Crysis 2 :D Ali možda kupim...
Evo, krema dana: Crysis i Warhead, King's Bounty, IL-2 i Sim City 4.
Steam će me uništiti.
A znaš valjda nekog punoljetnog da ima PayPal. Nek ti gifta sve, ti mu daš pare za igre i za pivo i svi sretni i zadovoljni.
Da, znam, ove frendove sa steama. Ali ne znam kako ću im uplatiti. Mislim, ja sam kod grada (pokraj grada, prigradsko naselje), i uglavnom su mi banke i pošte udaljene po 20ak kilometara... :(
Ja još nisam Warhead odigrao, dosadi mi nakon par minuta, dok me jedinica drži bez bada za monitorom...
Tko čeka dočeka.
Vedrane, može usluga? :oops:
Deadwalker
28-12-2010, 21:23
Ufff, tko ce odolit ovome :)
kakav je Kings Bounty?
Nekako mi neozbiljno djeluje po ssovima.
kakav je Kings Bounty?
Nekako mi neozbiljno djeluje po ssovima.
Zamisli ga kao RPG u Heroes of M&M stilu. Znači samo jedan heroj + njegova vojska, bez dvorca, i bitka na poteze na heksagonalnim poljima. Zarazno, jednostavno i dobro.
Samo da znate da je Vedran jako darežljiva osoba.
Btw Arby, vidim da si se ti nakotio igrama u ovoj akciji :)
Arbiter of Change
29-12-2010, 00:06
Preobratio me STEAM. :)
Kupio Crysis Complete Pack i Mount & Blade, moram usporiti jer ovo postaje stvarno ozbiljno, mislim da sam ih 20 već nabavio za božićnih popusta...
D.O.M.I.
29-12-2010, 01:19
nema recesije :roll:
Deadwalker
29-12-2010, 02:06
Hell, It's about time :)
Sgt. Bull
29-12-2010, 02:09
Heretic
moro sam :P
nema recesije :roll:
Ni slučajno, još kad pogledam račune na mailu pa kad shvatim da sam za tih 20 igara potrošio punih 350 kn, dođe mi toplo oko srca :).
tigerija
29-12-2010, 12:33
E ajde ljudi Crysis Warhead košta 2.5€, imam običan, kupio sam Warhead sad.
To znači Crysis Wars => http://forum.mechlivinglegends.net/
Tko hoće neka se pridruži. Sad je prilika. Upravo izašla nova verzija. Mod(igra) vas neće razočarat.
Markecgrad
29-12-2010, 12:41
Hvala Petey :**
Arbiter of Change
29-12-2010, 12:48
[quote="Arbiter of Change":1wyompap]Preobratio me STEAM. :)
Heretic[/quote:1wyompap]
Stvar je u suludo dobrim cijenama. Ostajem zauvijek žestoki neprijatelj Ubisoft-style DRM-a. :)
Deadwalker
29-12-2010, 12:49
Ubo Crysis paket, sad čekam dodatno sniženje Dawn of War 2 Gold Edicije. Ako ne bude do 2.1., uzimam u pola cijene kako je. :)
Jebemu, opet sam rastrosan :(
Praetorian
29-12-2010, 16:14
Jel ima neka dobra duša da mi kupi Rome Total War Gold :oops: (http://store.steampowered.com/app/4760/)
Moj profil je ivica121, igra košta 7,49e.
Biću vječno zahvalan toj osobi.
Kupio i ja Krizu, sad od oka imam blizu 0 kuna na kartici, a akcija traje još 4 dana :(
Crysis je IMO dosad najbolja akcija ovog božića.
Što je to Crysis Wars? Za to prvi put čujem. Meni je najbolja akcija Witcher EE, samo što sam njega kupio se automatski čitava Božićna akcija isplatila.
Što je to Crysis Wars?
Multiplayer dio Crysis: Warheada.
Arbiter of Change
29-12-2010, 19:21
Nije danas baš neka akcija, eventualno HoI3 ako ste fan koji je čekao da Paradox koliko-toliko naštima igru.
WannabeClone
29-12-2010, 19:23
A ne nisam uzeo Amnesiu za 3,60 <3
Sniper Ghost Warrior = 7,5€ :pray: A kažeš da nema ništa :pray:
EDIT: Amnesia je 5,10€!?!?
snajpera nebi uzeo ni da oni meni plate,puj puj smece!
Nije danas baš neka akcija, eventualno HoI3 ako ste fan koji je čekao da Paradox koliko-toliko naštima igru.
Šališ se? Dead Space za 5,10€, kompletni Brothers in Arms za 8,74€.
Meni je odlična ova stvar Soldiers & Swords.
Arbiter of Change
29-12-2010, 19:37
Dead Space (meni) nije vrijedan toga.
WannabeClone
29-12-2010, 19:45
Sniper Ghost Warrior = 7,5€ :pray: A kažeš da nema ništa :pray:
EDIT: Amnesia je 5,10€!?!?
Ako imaš neku Penumbru onda je 3,60 :rambo:
Praetorian
29-12-2010, 21:01
Jel ima neka dobra duša da mi kupi Rome Total War Gold :oops: (http://store.steampowered.com/app/4760/)
Moj profil je ivica121, igra košta 7,49e.
Biću vječno zahvalan toj osobi.
Dao mi stari karticu da si kupim igru, ali sam odustao, vartio sam mu kakrticu i ja sam sebi naručio verziju u kutiji, jbga nevolim kad nemam kutije nije mi to to, i još sam si naručio expazniju za M2TW Kingdoms. Sve lijepo s kutijom.
WannabeClone
29-12-2010, 21:06
Volim i ja, al nemam mjesta u stanu za 100+ kutija :oops:
Also, imam F3 retail, I TREBAM IMAT DVD UNUTRA DOK IGRAM, WAT :kill:
Danas je neloša ponuda. Razmišljam da uzmem BiA Complete Pack, ali već sam ih sve odigrao, i Hell's Highway imam boxed. Ali opet, samo 9 € za tri izvrsne igre. Dead Space također razmišljam da uzmem, pošto ga nisam odigrao i pošto je samo 5,10 €, ali s obzirom na komentare koje sam čuo što se tiče repetativnosti, well... ne znam. Amnesiu bi rado uzeo, ali siguran sam da ne bi odigrao niti 1/3 igre, tako da bi to bilo uzaludno trošenje novaca.
Praetorian
29-12-2010, 21:31
Ja bi da sam na tvom mjestu uzeo BIA pack. Odlične igre.
tigerija
30-12-2010, 02:44
Neke igre seru sa online cd-keyem. Ne preporučujem ovu rasprodaju preko steama... barem ne za online.
WannabeClone
30-12-2010, 02:58
Koje to konkretno igre?
Mene iz ovog današnjeg packa zanima Kane & Lynch 2 kojeg već imam na steamu te Amnesia The Dark Descent koju također imam, kupujte Amnesiu ljudi, nećete požaliti.
Danas je neloša ponuda. Razmišljam da uzmem BiA Complete Pack, ali već sam ih sve odigrao, i Hell's Highway imam boxed. Ali opet, samo 9 € za tri izvrsne igre. Dead Space također razmišljam da uzmem, pošto ga nisam odigrao i pošto je samo 5,10 €, ali s obzirom na komentare koje sam čuo što se tiče repetativnosti, well... ne znam. Amnesiu bi rado uzeo, ali siguran sam da ne bi odigrao niti 1/3 igre, tako da bi to bilo uzaludno trošenje novaca.
Odustao sam od toga da uzmem BiA Complete Pack, ali sam zato uzeo Dead Space. Eto, valjda se neću razočarati.
sickpetey
30-12-2010, 19:06
Hvala Petey :**
Nema problema :D
Katastrofa ponuda danas :( Jedino što je možda zanimljivo je GTA IV koji nije dostupan u našoj regiji :( Ostalo je ili loše ili pre skupo...
sickpetey
30-12-2010, 19:10
Oblivion sam skoro kupio al ono..10 eura mogu i bolje potrositi na nesto drugo :/.I zbog nekog razloga mi je rezo oblivion na ovom laptopu.
Katastrofa ponuda danas :( Jedino što je možda zanimljivo je GTA IV koji nije dostupan u našoj regiji :( Ostalo je ili loše ili pre skupo...
Da, uključuje GTA IV i EFLC. U Americi košta pišljivih 10 dolara.
Arbiter of Change
30-12-2010, 20:50
Iritira me što EU3 Complete nije ni blizu Complete verzije.
WannabeClone
30-12-2010, 22:22
Ae, L4D je oke, al to svi već imaju pa pfff. Al da, razočaran sam danas :<
Morao uzeti Oblivion GOTY, to je jače od mene :(.
Inače jebem im mater sa ovim Rockstarsovim igrama, treba im netko pisati na forumu, Vedrane ajde ti ionako nemaš pametnijeg posla.
tigerija
31-12-2010, 01:52
Koje to konkretno igre?
Crysis Warhead i Wars. Svi dobili fake key od steama.
Nakon 90 minuta razgovora sa EA servisom lik mi je dao Crysis i Crysis Warhead, i njigov key radi.
VIše nikad ne kupujem od steama, ili kutija ili od EA direktno.
Stvarno im je super servis i ljudi imaju stvarno strpljenja. Svaka im čast. Spasili me muka i riješili me problema koje mi je zadao steam/Valve.
Sad znam da ću kupit Crysis 2 prekoa EA.
WannabeClone
31-12-2010, 02:04
Ah. Sumnjam da je to Steamova greška (mislim, nisu oni rađali keyeve, nego ih dobili od EA-a, right?). Also, navodno su sredili to već.
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ostcount=3 (http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=19928523&postcount=3)
Ipak je Steam u pitanju, ne neki g2play koji proda već korištene ključeve, i onda traži osobnu, username i pass za Steam account da "riješe" problem :'3
Ja sam normalno igrao Crysis Wars prije tih majmunarija o fake keyevima koje su korisnici izmislili. Sve naravno radi, i samo jedan je trebao izmisliti nekakav kretenski fake key argument da bi mu se drugi pridružili. Deca.
tigerija
31-12-2010, 13:09
Pa ovaj puta nije bilo ništa fake, pričam i iskustva. Idem sad probat jel rade ti keyevi. Ne rade več 4 dana negdje. Ajd idem probat baš.
Mislim znam da su valjda trebaliaktivirat keyeve, ali svejedno, nabavio sam od steama i ne radi.
Jedi Knight Collection za 5€
Deadwalker
31-12-2010, 19:10
Bemti Steam.
Covjek moze bankrotirat kolko su ponude perverzno dobre :(
Praetorian
31-12-2010, 19:12
Mene od kupnje odbija to što nema kutija.
Jedi Knight Collection kupljen :D.
A ti se igraš s kutijama. Radiš od njih utvrde.
Bemti Steam.
Meni je sve ostalo bezveze danas.
Praetorian
31-12-2010, 19:17
Ne, nego onda znam da posjedujem igru, ovako kad bi imao samo preko steama mi je suhoparno, kao da ni nemam igru.
WannabeClone
31-12-2010, 19:28
Radije dat 350kn za igru s kutijom, nego 40kn za igru koju možeš skinut bilo kad i bilo gdje? :/
Nego, koji od C&Cova na akciji danas je najbolji?
Red Alert 3 imo
Kupio sam ovaj Guardians of Graxia
Arbiter of Change
31-12-2010, 19:40
Ja sam bio kao ti. Steam me preobratio. Neka preobrati i tebe.
Ne, nego onda znam da posjedujem igru, ovako kad bi imao samo preko steama mi je suhoparno, kao da ni nemam igru.
Da, bolje je imat fizičku kopiju od koje se moš oprostit ak se uništi il posudiš idiotu od frenda koji ti uništi dvd. Osim toga, svaki DVD ima svoj vijek trajanja.
Ja sam bio kao ti. Steam me preobratio. Neka preobrati i tebe.
potpisujem, kraj ove bozicne rasporadaje bi i sljepi progledali :D
Deadwalker
31-12-2010, 20:32
Bemti Steam.
Meni je sve ostalo bezveze danas.
Kako kome Weky :)
Jedi Knight i Hitman kolekcija, te Stalker bundle - jeftino, a dobro.
No, ja sve to još od prije imam tako da mislim da ću kupit samo Guardians of Graxia pošto djeluje zanimljivo.
tigerija
31-12-2010, 21:43
lol
No, ja sve to još od prije imam tako da mislim da ću kupit samo Guardians of Graxia pošto djeluje zanimljivo.
Bezveze ti je. Al opet, nije moj par rukava.
Kaj velite na daily indie sale...
Madballs in Babo:Invasion
vele da je dobra igra i solidna za MP
WannabeClone
01-01-2011, 14:40
Igrah nešt sitno, nije mi se svidjela/sjela, MP nisam probao.
debeli1975
01-01-2011, 15:21
TF2 3€ na steamu :friends:
TF2 3€ na steamu :friends:
Zaokružimo na 4€.
Kupio Half Life EP2 i EP3 (2x 0,89€ :pray:). Nisam htio Anthology niti Complete verzije pošto sumnjam da ću ikada više zaigrati HL1 + EXP.
Kupio Half Life EP2 iSEP3 (2x 0,89€ :pray:). Nisam htio Anthology niti Complete verzije pošto sumnjam da ću ikada više zaigrati HL1 + EXP.
:shock: Tipfeler? :shock:
Da, sorry, nisam razmišljao. Mislio sam na EP1 i EP2 :D Uff kako bi bilo dobro da ima EP3, a još k tome da je 0,89€ :D
Per aspera ad astra.
Prije božićnih popusta na mom profilu mogli ste vidjeti svega 40-50 igara, dok sam sada ponosni vlasnik 78 komada :D. A još jedna akcija ostaje...
Deadwalker
02-01-2011, 12:41
Uzeo na kraju Empire & Napoleon GOtY izdanje. S dodatnim popustom od 10% nisam mogao odoliti da za 20€ dobijem dvije igre sa svim mogućim dodacima. Opet ništa od izlazaka :(
Danas ide zadnja tura akcija :( Nadam se da neće reprizirati samo hitove već da će staviti nešto novo, nešto divlje. Mada kako god bilo, ja sam zadovoljan kupljenim - Witcher EE, Crysis + Warhead, HL2 EP1 + EP2. Do jaja...
Danas ide zadnja tura akcija :( Nadam se da neće reprizirati samo hitove već da će staviti nešto novo, nešto divlje. Mada kako god bilo, ja sam zadovoljan kupljenim - Witcher EE, Crysis + Warhead, HL2 EP1 + EP2. Do jaja...
Hahahahahhaa, BOBO SMRADE!
Ja se nadam da će biti zanimljivih i jeftinih stvari koje nisam kupio još prije.
WannabeClone
02-01-2011, 18:06
Ja se nadam da će bit starih stvari koje nisam kupio dosad, ali s VEĆIM popustom :D
Recimo Borderlands GOTY i NWN2 ;_;
Jep, ponavljaju se najbolje ponude u proteklih par dana.
Inače, ne znam jeste li primjetili, ali kompletna Civilization IV kolekcija za svega 6,24 eura.
Po meni se definitivno isplati to uzeti.
Jebemti ponudu, nema niš :( Ovaj put čak niti Stalkeri nisu dostupni u našoj regiji, zajedno sa GTA :(
I nije mi jasan Hitman Collection!?!? Hitman 1, Hitman 2 i Hitman 4!?!? Zašto pobogu Contracts nisu dali umjesto H1!?
Arbiter of Change
02-01-2011, 19:26
Inače, ne znam jeste li primjetili, ali kompletna Civilization IV kolekcija za svega 6,24 eura.
Po meni se definitivno isplati to uzeti.
Ako je netko igrao Civ5 teško da će se vratiti opet na grid sistem i manevriranje izbornicima u prethodniku. :)
Deadwalker
02-01-2011, 19:33
True :)
Ma, ja sam i previse potrosio na Steam akcijama. Opce ne znam kad cu stici sve to odigrat. Al ono, odlicni popusti i samo totalno neupućeni može reći da su igre preskupe danas :)
Kao što će mnogi uvjek rado vratiti starim klasicima, unatoč svim čudima koje nam serviraju nove igre, tako će se mnogi tu i tamo sjetiti starijih nastavaka civilizacije :)
Ne repriziraju Burnout: Paradise :(
Uzeo sam Left for Dead bundlle
Ja jos vazem, da'l da upiknem Hot Pursuit prije isteka vremena...
Gotovo je :( Danas sam iz navike u 19h otišao na Steam Store i nema ništa :cry: Kaže da ima još preko 1000 igara u "special" ponudi, ali nije to to.
Najviše mi je žao što mi se opako igra Dragon Age, a nije bio na nekoj boljoj akciji :(
Just like a soft beautiful snowflake in your warm hand, it simply disappeared :(.
WHYYY!!!!
A ja sam se baš nadao da će staviti nešto drugo, nešto divlje xD.
Kad je sljedeći put neki Steam blagdan? Jel za Uskrs imaju ovakve akcije?
Deadwalker
05-01-2011, 15:14
Mislim da će biti :)
Nadam se da će kao prošle godine biti opet ona velika ljetna rasprodaja.
Nadam se da će kao prošle godine biti opet ona velika ljetna rasprodaja.
Na koju sam ja zakasnio :( Točno se sjećam da sam oko ljeta napravio Steam ACC zbog Witchera i na kraju ga popušio :D
WannabeClone
05-01-2011, 15:33
Hahahah a čuj ovisnika xD
Ja se nadam da neće još skoro bit :[
Nisam ovisnik :D
Htio bi si kupiti Oddworld Pack (Vedran me narajco s tim) za 6,99€ (http://store.steampowered.com/sub/949/), a na računu imam jebenih 28 i po kuna :( Tak da se nadam nekoj akciji uskoro :D
http://i.imgur.com/NiSdC.jpg
Ovim putem bi zahvalio Malokiu još jednom po N-ti put :pray: Čovjek mi je poklonio Oddworld Pack i to samo-inicijativno :pray: Čim stavim lovu na račun, na raspolaganju mu je 7-10€ od mene :D
Hvala!
Htio bi si kupiti Oddworld Pack (Vedran me narajco s tim) za 6,99€ (http://store.steampowered.com/sub/949/)
Ja sam isto razmišljao, ali pošto imam stare Oddworlde, a novi su bugoviti, kupnja je na čekanje dok to ne pokrpaju.
Novi me iskreno niti ne zanimaju previše (trenutno), ali kad ovo krenem igrati pa se nahypeam, budem samo čekao neku akciju za druga 2 nastavka.
DJ Not Nice
06-01-2011, 01:21
Htio bi si kupiti Oddworld Pack (Vedran me narajco s tim) za 6,99€ (http://store.steampowered.com/sub/949/), a na računu imam jebenih 28 i po kuna :( Tak da se nadam nekoj akciji uskoro :D
http://i.imgur.com/NiSdC.jpg
Kurvo : (
Kurvo : (
Boy... I'm gonna put my foot so far up your ass, the water in my knee will quench your thirst!
... Bitch!
DJ Not Nice
07-01-2011, 04:48
Mmmm, zvuči lijepo i ugudno.
http://www.direct2drive.co.uk/buy-mmo-pc-games-download
Na Steamu su se pojavili svi Rockstarovi naslovi.
Dva tjedna pre kasno.
A i dalje su smrtonosno dosadni.
Deadwalker
07-01-2011, 21:38
Na Steamu su se pojavili svi Rockstarovi naslovi.
Bilo je i vrijeme.
Pozitivno je to da na Steamu ne moraš brinuti koji je patch zadnji :eyebrows:
Sad treba samo dočekati opet onaj popust - 10€ za sve.
Windwalker
07-01-2011, 22:47
Kako svi fuckin' Rockstarovi naslovi kad nema fuckin' Red Dead Redemptiona.
Ne priznajem Rockstar dok ne daju RDR za PC.
A kad ga napokon daju, već ću imati PS3, tako da ću ih mrziti još više.
Fu.k.
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark AthenaSna Steamu za 5€Sovaj vikend.
http://store.steampowered.com/app/9860/
Praetorian
14-01-2011, 10:41
Juče sma si kupio ovo
http://www.crovortex.com/webshop/igra-4 ... ition.html (http://www.crovortex.com/webshop/igra-4005-Medieval_II_Total_War_Gold_Edition.html)
Oh, Total War, tko bi rekao.
Arbiter of Change
14-01-2011, 12:48
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark AthenaSna Steamu za 5€Sovaj vikend.
http://store.steampowered.com/app/9860/
Zahvaljujem, ubo.
Deadwalker
14-01-2011, 13:37
Ja bi, al necu imati vremena da to igram, nema sanse. Tak da bi to bilo bacanje novca u vjetar
Igre na steamu su dugoročna investicija, ne moraš se brinuti da će ti se za 3 istrošiti DVD, jedino možda da Gabea udre srčani i odapne pa nastane zbrka i izgase steam i sve moje i tvoje prekrasne igretine koje smo kupili teško zarađenim novcem :(.
Deadwalker
14-01-2011, 13:48
Gle, posao mi je da testiram većinu ovogodišnjih igara. Pa one godinu iza itd. Tak da za ovakve "izlete" uz studij nema teorije da nađem vremena. Kupio sam i Metro 2033. Jos ga nisam stigao instalirat, a kamoli igrat :(
Samo polako, ja kupio Riddicka.
rudeboy95
16-01-2011, 13:14
Gle, posao mi je da testiram većinu ovogodišnjih igara. Pa one godinu iza itd. Tak da za ovakve "izlete" uz studij nema teorije da nađem vremena. Kupio sam i Metro 2033. Jos ga nisam stigao instalirat, a kamoli igrat :(
A jadan ti. Ne stigneš igrat igre zato jer pare dobijaš zato jer igraš druge igre. Jadan ti. :(
Mirogamemasta
23-01-2011, 00:21
Planiram uskoro kupovati igre sa Steam-a pa imam par pitanja.
1. U koje vrijeme su najcesce akcije? (Pretpostavljam za ljeto i pred Bozić ili tako nešto.)
2. Je li moguce da igra koja je izasla npr. prije godinu dana da se nađe na akciji?
1. Koliko je meni poznato, akcije su ti prilikom blagdana ili kad daju neku jeftinu kolekciju igara jednog proizvođača.
2. Mislim da takve igre budu dosta jeftinije nego što su bile kad su tek izašle.
WannabeClone
23-01-2011, 00:31
Imaš i ovih "običnih" popusta na nekoliko igara, tipa Midweek Madness, Weekend Deal i slično.
Imaš velike akcije koje ti budu za vrijeme nekog blagdana ili tek toliko jer im je došlo da naprave akciju i imaš redovite akcije Midweek Madness i Weekend Deal.
Bilo koja igra može doći na popust, bilo da je izašla pred 2 dana, 2 mjeseca ili dvije godine.
Dead Space je na popustu od -66%. :)
Arbiter of Change
25-01-2011, 12:30
EU3 i Heir to the Throne ekspanzija su 80% sniženi na Steamu.
http://store.steampowered.com/app/25800/
http://store.steampowered.com/app/25806/
Arbiter of Change
29-01-2011, 15:46
Penny Arcade Adventures kombo paket je trenutno na rasprodaji za 3 eura na Steamu.
Preporučam redovito pregledanje zbog Midweek Madnessa i Weekend Dealsa.
http://store.steampowered.com/sub/7135
Jebem ti sve, sad mi niti original Crysis ne radi zbog kurčeve grafe, pre strašno. Ne mogu riječima opisati koliko mrzim ovaj komp i to svaku komponentu, do zadnje :( Glavno da sam dao lovu za tu igru :(
Praetorian
30-01-2011, 19:43
Pa ak te tješi i ja sam kupio NTW i ETW pa nemogu igrat, vuče mi se ko krepana kokoš, a šta ćeš )(
Algoritam ima fantastičnu rasprodaju igara po odličnim cijenama od 99-149 kuna.
Recimo, ova bebica je samo 149 kuna. Nisam imao previše vremena gledati i izdvojiti više naslova, no nađe se dobrih i relativno novih stvari, čak i za multiplayer.
http://www.cinemablend.com/images/gallery/s21197/bioshock_2_special_edition_12586527918740.jpg
Deadwalker
06-02-2011, 10:59
THQ stavio svoje PC naslove na rasprodaju:
THQ Store (http://store.thq.com/store/thq/en_US/list&parentCategoryID=&categoryID=54746400&resultsPerPage=35)
Mirogamemasta
06-02-2011, 11:03
Moze mali help ovdje. Sta da odaberem za state/province na steamu? Jel uopce bitno?
State/Province te se tiče samo ako živiš u Americi. Jedino ako možeš upisati/odabrati Croatia. Ali ti podaci su više manje nebitni, bitno je da točno staviš podatke od kartice.
Mirogamemasta
06-02-2011, 11:12
Ok. Hvala. Bez tih podataka ne mogu ici dalje pa cu nesto nasumično odabrati.
Ma trebam prvo državu odabrati i onda mi se makne izbornik onaj i mogu sam upisati state/province.
Transakcija uspjela, YAY! :D Sad odoh u shopping.
THQ stavio svoje PC naslove na rasprodaju:
THQ Store (http://store.thq.com/store/thq/en_US/list&parentCategoryID=&categoryID=54746400&resultsPerPage=35)
Koliko vidim, US only...
Mirogamemasta
06-02-2011, 15:23
Jos jedno pitanje. Da si instaliram steam na D disc? Cini mi se da steam skida i instalirava igru tamo gdje se on nalazi, a ne gdje ti zelis.
Jel uopce mogu promijeniti opcije gdje ce se igra instalirati?
WannabeClone
06-02-2011, 15:57
Jos jedno pitanje. Da si instaliram steam na D disc? Cini mi se da steam skida i instalirava igru tamo gdje se on nalazi, a ne gdje ti zelis.
Jel uopce mogu promijeniti opcije gdje ce se igra instalirati?
Ako ćeš hrpu igara uzimat, instaliraj na disk gdje imaš najviše mjesta/najveći disk. I da, gdje instaliraš Steam, tamo ti instalira sve igre, ne možeš birati.
Jeste čuli možda za stranicu zavvi.com, to je kao game.co.uk.
http://www.zavvi.com/home.dept
Zanimaju me, jer se od tamo može s American E. kupit.
Jel itko upoznat s tom stranicom?
Odličan webshop.
Rok isporuke im je 7-10 dana, a to najviše ovisi o tvojoj carinskoj službi.
Podržava plaćanje Americanom, pa čak i VISA Electronom, šta pogoduje onima koji nemaju kreditnu.
Poštarina je 2.49 funti, što je oko 20 kuna.
Savjetujem ti kupnju igara ponedjeljkom, jer svaki ponedjeljak imaju Monday Madness, kad je hrpetina igara na ogromnim popustima.
Duke of Earl
11-02-2011, 16:45
Podržava plaćanje Americanom, pa čak i VISA Electronom, šta pogoduje onima koji nemaju kreditnu.
Poštarina je 2.49 funti, što je oko 20 kuna.
Znači mogu kupit preko žiro računa na Visa Electronu ? Ako da, ovo ide u bookmarkse. Sumnjive su mi te cijene, ovdje ima potpuno novih hit igara za PS 3 po 90-150 kn, od 60-80 % popusta :o
I još jedno početničko pitanje, dali novci koji su na žiro računu moraju bit u kunama ili u funtama ? Vjerojatno failam s pitanjem, al stvarno nemam pojma kak to funkcionira.
Aj ak mi je moderator foruma to preporučio, vjerovat ću mu na riječ.
Mislim si naručiti Shogun 2 Total War. Tj. preorder napravit.
Ak sad napravim preorder, dal će mi igra na dan izlaska doć doma ili moram čekat 7 dana?
beba nema zvečku
11-02-2011, 18:30
I još jedno početničko pitanje, dali novci koji su na žiro računu moraju bit u kunama ili u funtama ? Vjerojatno failam s pitanjem, al stvarno nemam pojma kak to funkcionira.
Mislim da mora biti u valuti u kojoj kupuješ. A i sigurnije je tako, bolje nego da ti neko preračunava po "svojim" tečajevima.
WannabeClone
11-02-2011, 18:40
Ne mora biti, može bit valuta koju hoćeš, ali ne znam tko preračunava i po kojem tečaju.
Mirogamemasta
11-02-2011, 19:10
Računaj si po najvišem tečaju tako si najsigurniji.
Ja na deviznom računu (Visa Electron) uvjek držim novce u eurima, mislim da kod kupovine preračunava po srednjem tečaju.
Provjeri si i www.game.co.uk (http://www.game.co.uk)S, od tamo sam ja naručivao 2 puta.
Dostava je 3 do 5 radnih dana i svega 2.95 funti (dakle nešto više od zavvi) i cijene su približno jednake.
Game najčešće zakasni s isporukom. Meni je Red Dead Redemption, kojeg su imali na lageru, putovao skoro tri tjedna.
Inače, Zavvi i Shopto su najjeftiniji i najčešće imaju akcije.
Base ima najbržu dostavu jer su u Švicarskoj, i najmanju poštarinu (oko 10 kuna), te na neke igre odbijaju porez pri kupnji. Isto tako, najkvalitetnije zapakiraju igre.
Game prodaje rabljene igre u vrhunskom stanju, pa se lako nabave Xbox360 i PS3 igre za manje od 100 kuna.
Najbolje je kombinirati sve webshopove. Onaj koji uz poštarinu ispadne najjeftiniji, od tih kupuj.
Po meni je Base najbolji, najčešće ima najniže cijene, najmanja poštarina, najbrža dostava i nakvalitetnije pakiranje.
Jeli ovo ta Švicarska BASE stranica?
http://www.base.com/
Je, to je ta.
Inače, pošto banka računa po svom tečaju, može se uštediti par kuna na razlici tečaja funte i eura. Kupuj po jeftinijoj valuti. :)
Sad provjerio, nemaju american, pa stari neće uzet.
Jel sigurno onaj zavvi valja? Za kolko otprilike dolazi igra?
Svaka mi je došla u roku 10 dana maksimalno.
A može se naručit americanom za HR?
Aj mi molim te popuni ovo lažnim imenima i brojevima, al da izgleda kak treba, jer prvi put kupujem prek neta, pa da vidim kak to izgleda.
Napiši u slučaju kupnje s americanom.
http://img703.imageshack.us/img703/8215/1basket.png
Zašto imaju dvije adrese? (zašto su obadvije obvezne)
Što je issue number?
Što je CV2?
Cardholder name? Znači ime onoga čija je kartica?
WannabeClone
13-02-2011, 19:14
Nisu dvije adrese, nego dva polja, dakle staviš npr
Vukovarska 1234
Zagreb
CV2 su ti zadnje 3 znamenke na poleđini kartice (u mom slučaju taj broj je u obliku 1234-567, dakle 567 bi tu išlo. Neka me netko ispravi ako griješim)
I yup za cardholdera. S tim da AFAIK svi podaci koje stavljaš tu ti moraju biti isti kao podaci na kartici. Evo konkretno sva polja sa zvjezdicama
AE
1234567812345678 (ne znam koliko brojeva AE ima, ja imam debitnu Visu electron kod PBZa, ali pretpostavljam isto)
Ime Prezime (koje je na kartici)
Expiry 07/15 (mjesec/godina kada kartica istječe, to piše na njoj)
CV2 567
Adresa Vukovarska 1234
Zagreb
Postcode 10000
Hvala. Zivim u Novom Zagrebu, jel postanski broj da stavim 10000?
Sutra na Zavvi.com
Borderlands: Game of the Year Edition - £12.85 = ~113 kuna
Dragon Age Origins: Ultimate Edition - £14.85 = ~130 kuna
Mirogamemasta
14-02-2011, 23:55
Square Enix Complete Pack -85% (http://store.steampowered.com/sub/6936/)
Kako me Batman AA vuce to nije normalno... Najradije bi se zaletio kupiti ga ali nisam siguran. :(
Pre jebena cifra :pray: Bad kaj još uvijek imam samo 20-ak kuna na kartici. Još se nisam niti Malokiu odužio. Ali dobra stvar je što kad jednom dođe takva brutalna akcija za određeni naslov, prije ili poslije će se ponoviti. Dajem lijevo jaje da će opet biti na akciji oko Uskrsa, desno da će biti oko Božića :D
Deadwalker
18-02-2011, 11:55
Ovaj vikend na Steamu Civilization 4 & 5 na rasprodaji (http://store.steampowered.com/sale/civweekend)
Civ 4 sa svim ekspanzijama se nudi za 6,25€
Civ 5 se nudi za 29,99€
Navali narode :)
Ko sad ne kupi Civ5 magarac.
Deadwalker
18-02-2011, 18:20
Ja cu biti :(
Placa bi mi trebala u ponedjeljak, ali si briem da ipak neće stići na vrijeme :(
Retail izdanje je jeftinije.
Tko ne kupi Blood Money za 2.49€ na Steamu, pizdun je.
Pre jebena cifra :pray: Bad kaj još uvijek imam samo 20-ak kuna na kartici. Još se nisam niti Malokiu odužio. Ali dobra stvar je što kad jednom dođe takva brutalna akcija za određeni naslov, prije ili poslije će se ponoviti. Dajem lijevo jaje da će opet biti na akciji oko Uskrsa, desno da će biti oko Božića :D
Ostaces bez jaja
Tko ne kupi Blood Money za 2.49€ na Steamu, pizdun je.
Haha, brijem da imam dovoljno za to :D Ćemo da vidimo...
Deadwalker
20-02-2011, 12:12
Daj mi linkaj :)
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc ... 08055.html (http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/sid-meier-s-civilization-v-5/10208055.html)
http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Down ... mid=349584 (http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Downloads/Strategy/~r349584/Sid-Meiers-Civilization-V-with-GAME-Exclusive-Preorder-Bonus/?mid=349584)
Deadwalker
20-02-2011, 12:36
Thx
Ovaj zavvi, čiji je to shop i kolko se dugo čeka igra?
Ja sam noćas sanjao da je Dragon Age: Origins na akciji u Algoritmu, da se prodaje za 25 kuna, i da sam se sa jednim likom potukao za zadnji primjerak.
Pobjedio sam, naravno.
Zavvi - 220kn (uključena poštarina)
Game.co.uk - 225kn
Steam - 220kn
Negdje sam pročitao da Zavvi ovaj mjesec ne naplaćuje poštarinu.
Tko će mi kupit Legend, tko Anniversary, a tko Underworld? :P
D.O.M.I.
22-02-2011, 11:49
sad malo istražujem ovu Zavvi stranicu koju je Wedran spomenuo jer planiram naručit AC:Brotherhood al mi je nešto upalo u oči i nije mi jasno: naime na stranici stoji da mi igra stiže tek Availability: Pre-order now for delivery on 03 June 201 (http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/assassin-s-creed-brotherhood/10173900.html)1 dok je službeni release date krajem 3. mjeseca :? Ko tu sad koga ?
Negdje sam pročitao da Zavvi ovaj mjesec ne naplaćuje poštarinu.
Dal se i Hrvatska tu ubraja?
Vikend akcija na Steamu: Sve sa Command & Conquer u naslovu je 75% off. Red Alert 3 i ekspanzija za sedam eura, obje CnC trojke za pet eura svaka. Vgg. Samo nemojte novce trošit na CnC četvorku i sve će biti OK.
D.O.M.I.
25-02-2011, 21:18
upravo Preorderao AC:Brotherhood na Zavvi , čeka se 18.03 :thumbs2:
Dal ako pravis preorder, dal ti odma skinu pare ili tek kad krenu isporucivat igru?
Npr ak na zavvi napravis preorder na neku igru. Dal ti odma skinu pare ili tek kad igra izadje i oni ju posalju.
Dal te obavjeste kad posalju igru?
D.O.M.I.
26-02-2011, 17:51
skinu ti novce kad ti pošalju igru, barem je tako meni rečeno jučer :)
Npr ak na zavvi napravis preorder na neku igru. Dal ti odma skinu pare ili tek kad igra izadje i oni ju posalju.
Dal te obavjeste kad posalju igru?
Pare se skinu kad je igra poslana. Isti dan ti stigne mail da je krenula.
Grand Theft Auto IV & Episodes From Liberty City – The Complete Edition (PS3) za 20 € (http://www.base.com/buy/product/grand-theft-auto-iv-and-episodes-from-liberty-city-the-complete-edition-ps3/dgc-gtacomps3.htm)
Ovo odmah kupujem.
Deadwalker
01-03-2011, 18:43
Odličan pack^^
To znači šalju u kod nas? Neka negativna iskustva? :)
Normalno da šalju kod nas. :)
Inače, ja sa base.com imam samo pozitivna iskustva, odličan site s kojega uvijek kupujem (bilo PS3 bilo PC igre). Niske cijene, poštarina mala, paketi brzo dolaze.
Deadwalker
01-03-2011, 18:46
Aj super.
Razmišljao sam o God of War HD packu, ali ovo mi se sada čini odličan deal.
Kako ću samo opet popadati na kolokvijima :(
Windwalker
01-03-2011, 19:05
Par pitanja.
Naručio bih s base-a.
Piše mi za igru Out of stock, no mogu kliknuti buy i ići na checkout.
Jel to znači da će opet dobiti pošiljku, pa mi tek onda poslati?
Također, pod upis adrese su 3 linije. Tamo znači upšem samo ulicu i grad, a poštanski broj i državu u posebna polja, ili?
Poslat će ti igru tek kad obnove zalihe. To rade otprilike svaka tri tjedna.
Windwalker
01-03-2011, 22:36
E, super onda.
Zahvaljujem.
CAK_CROchef
04-03-2011, 19:05
daj mi recite najbolju stranicu za kupit samo cd-key PES 2011
najcesce kupujem preko game.co.uk ili base-a
ali sad bi samo key pa me zanima
Zavvi - 155kn
Keyevi se prodaju za oko 200 kuna. Neisplativo.
čekaj spada li ovo piratiju što je on rekao ??
Mirogamemasta
04-03-2011, 22:20
Kako da nađem frenda na Steamu? Upišem nick i ne može ga naci...
Postoji razlika između usernamea i nicka, ti trebaš upisati username da bi ga našao. Alternativno, neka ti frend pošalje link od svog profila.
Mirogamemasta
04-03-2011, 22:31
Uspio sam ga naci. Tek si je napravio acc pa je valjda trebalo malo vremena da ga registrira na Steamu.
CAK_CROchef
05-03-2011, 00:12
čekaj spada li ovo piratiju što je on rekao ??
Zasto?
Frend mi ima orginal DVD, i instaliro bi preko njega, samo s novim cd-keyem da mogu igrat online.
Odlucio sam kupit igru sa game.co.uk, al ne u kutiji nego digitalno.
To mi je prvi put da tako kupujem, pa imam pitanje.
Dakle igra dolazi 15.3., pa bi to bio preorder.
Dal nakon sto ju narucim dobijem mail sa key-codom ili sta? Jeli taj key dobim odma ili tek 15.3.?
Arbiter of Change
07-03-2011, 19:39
GamersGate ima 4 tjedna rasprodaje povodom svoje 5. godišnjice. Svaki tjedan će dodavati nove igre.
http://www.gamersgate.com/offers
Mafia 2 je na steamu za 10 eura.
Deadwalker
09-03-2011, 16:21
Primamljivo, ali od količine posla sigurno neće stići igrati tako da odustajem od ove kupnje.
Deadwalker
11-03-2011, 19:20
http://cdn.steampowered.com/v/gfx/subs/7564/header_586x192.jpg?t=1299817013 (http://store.steampowered.com/sub/7564/)
Na Steamu su Total War igre na rasprodaji počevši od Romea pa sve do Shoguna 2. Svaki dan jedan Total War naslov na posebnom sniženju. Upravo uzeo Rome TW Gold ediciju za 2,5€ te tako sada imam sve Total War igre na Steamu :)
U svakom slučaju, fakat isplativa investicija pošto uz kupnju cijelog paketa dobivate sve stare TW igre + nadolazeći Shogun 2 po cijeni od 64,99€. Ako se sjetim da je tamo nekakav Black Ops koštao 59,99€, ovo je kupnja bez previše razmišljanja :)
Arbiter of Change
11-03-2011, 19:58
http://cdn.steampowered.com/v/gfx/subs/7564/header_586x192.jpg?t=1299817013 (http://store.steampowered.com/sub/7564/)
Na Steamu su Total War igre na rasprodaji počevši od Romea pa sve do Shoguna 2. Svaki dan jedan Total War naslov na posebnom sniženju. Upravo uzeo Rome TW Gold ediciju za 2,5€ te tako sada imam sve Total War igre na Steamu :)
U svakom slučaju, fakat isplativa investicija pošto uz kupnju cijelog paketa dobivate sve stare TW igre + nadolazeći Shogun 2 po cijeni od 64,99€. Ako se sjetim da je tamo nekakav Black Ops koštao 59,99€, ovo je kupnja bez previše razmišljanja :)
Trebao si postati jučer, tj. danas prije 19 sati kad je bio Empire za 7.5 eura.
Deadwalker
11-03-2011, 21:03
Pa Empire je jos uvijek 7,5€
EDIT: bio je do 22h.
Deadwalker
17-03-2011, 14:18
Ne spada u rasprodaju, ali valja spomenuti kako je Steam predstavio novi oblik zaštite korisničkog računa:
Steam Guard (http://store.steampowered.com/news/5123/)
Pomoću njega odobravate računala sa kojima možete pristupiti svom Steam korisničkom računu, a sva računala koja nisu odobrena Steam Guard će obilježiti kao pokušaj neovlaštenog upada te će vas mailom obavijestiti o tome. Naravno, broj odobrenih računala pomoću kojeg pristupate Steamu određujete sami. Više o tome naravno na linku iznad.
Gabe Newell toliko vjeruje ovoj zaštiti da je na konferenciji svoju lozinku računa dao svim prisutnima :)
Gabe Newell toliko vjeruje ovoj zaštiti da je na konferenciji svoju lozinku računa dao svim prisutnima :)
Njemu barem nije teško uzet acc nazad :p
Jel ima netko problema sa logiranjem na Steam?
Stalno mi javlja Connection Error, a ja sam cijelo vrijeme spojen na internet.
Deadwalker
17-03-2011, 18:46
Hm čudno, ja se normalno ulogiram.
Vjerojatno je problem u njihovim serverima jer je meni jedno vrijeme Steam kad sam se htio ulogirati izbacivao poruku da sam već ulogiran na jednom mjestu, a naravno da nisam bio.
Čini se da je neki problem sa mojom mrežom jer kada spojim mobitel i uključim Tethering radi sasvim normalno.
Arbiter of Change
17-03-2011, 22:21
Darksiders, Ace Fighter i Monday Night Combat su na popustima, a pored toga MNC ima i free weekend akciju. Steam, naravno.
Deadwalker
18-03-2011, 10:13
Opla, tko nije svakako preporučam da uzme Darksiderse. Dobra igra za bagatelu :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.