Pogledaj cijelu verziju : Kupnja igara - rasprodaje i akcije
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Bio je sad baš neki dan.
Nego, ovaj Rage me nekako vuče da ga piknem al opet ne znam jel vrijedi tih 17 eura?
Devil Dog
16-07-2012, 19:35
Ne.
Markecgrad
16-07-2012, 19:46
Bio je sad baš neki dan.
Erm, kada?
Jučer ili prekjučer, ne znam točno ali bio je 100%.
Bilo je glasanje za Just Cause 2, no pobijedio je usrani Dead Space 2
Deadwalker
17-07-2012, 15:01
Bio je sad baš neki dan.
Nego, ovaj Rage me nekako vuče da ga piknem al opet ne znam jel vrijedi tih 17 eura?
Ako ignoriraš standarno lošu id priču i ne baš neki replay-value, odigraj svakako. Odličan gameplay i vrlo dobar AI. Do sada su već pokrpali valjda većinu problema koji su bili prisutni kod PC verzije.
A u qurac, potrošio 420 kuna do sada, ostalo mi 35 kuna, a Crysis 2 je 10€ :( Malo po malo i nakupi se trošak :( Trebao bi sada stati na loptu, ali već vidim da bum sutra trčao do PBZ-a :|
Ja oko 300 zasad. I još moram Witcher 2 uzet.
Nekih 520kn za sebe i 30ak kn gift.
Lol ;(
crnisokol
17-07-2012, 16:06
Mislio sam da sam ja rastrošan, ali sad mi je već lakše :D
Kvragu, zašto je Arkham City region locked???
WannabeClone
17-07-2012, 16:31
Ja kupio AC od Rusa za 50kn.
Sgt. Bull
17-07-2012, 16:33
Prodaju li na kredit? xD
WannabeClone
17-07-2012, 16:37
Preko PayPala ili Webmoney samo. Ne bi čovjek rekao, ima i poštenih Rusa. Ja mu uplatio prvo 100kn, on meni poslao igre nakon što mu je sjelo.
Sgt. Bull
17-07-2012, 16:39
Ama šalim se x)
Ja sam sa kupovinom (do winter salea) završio. :)
Ja oko 300 zasad. I još moram E.Y.E: Divine Cybermancy uzet.S:(
1800 kuna na sebe i giftove ponekom
Arbiter of Change
17-07-2012, 17:25
Meni nisi ništa uzeo za rođendan. I'm no duck. :(
Uzmem ti GW2 collectors edition ako mi das adresu na koju da posaljem
Arbiter of Change
17-07-2012, 17:33
:eyebrows:
Btw, ništa nisam uzeo. Nešto me kartica lagano u mozak sa digitalnim šopingom.
EDIT:
Riješio, na vlastitu žalost. Još samo da mogu jeftino ubosti Arkham City.
Deadwalker
17-07-2012, 18:20
Ni kune nisam potrošio na ovoj akciji.
Proud
8)
Chupacabra
17-07-2012, 18:44
Same here 8)
Sonic_Moronic
17-07-2012, 18:50
Ja ću potrošit ako će mi netko kupit.
Neznam, čekam da vidim oće li UT2k4 biti na maximum popustu.
GTA Complete pack je 7 i pol eura. Pitao je netko za to prije par dana.
armagedon
17-07-2012, 19:47
GTA Complete pack je 7 i pol eura. Pitao je netko za to prije par dana.
ja, još razmišljao dal da uzmem odmah dok je bio 14,99€ ili da čekam da vidim hoće ga još snizit al svejedno uzeo, jbmu :?
crnisokol
17-07-2012, 20:51
zato čekaš do zadnjeg dana pa uzmeš ako nije u međuvremenu bilo većeg sniženja 8)
inače uzeo GTA Complete Pack...sad da još nađem vemena za proć sve te igre...
Ja sam uzeo prošle godine pa nisam još stigao ni jednu odigrat.
Lol, rađe se prestanite uvjeravat kako ćete odigrat sve igre koje ste kupili na Steamu, život će vam bit lakši.
Nego, baš me zanima koja se tajna skriva iza ovog badgea i gradnje ove kućice na drvetu. Mora bit neka kvaka.
Markecgrad
18-07-2012, 09:26
Napokon JC2 sale. Ugrabio si igru i sav dlc za 7 evra :)
Sad još moram nabaviti Arma II OA, ostaviti par eura za gift i miran sam.
crnisokol
18-07-2012, 12:47
Ja ću potrošit ako će mi netko kupit.
Neznam, čekam da vidim oće li UT2k4 biti na maximum popustu.
Evo ti Unreala na -75%
EDIT:
Witcheri su na popustu na GOG-u...
Ako uzmem oba Witchera na GOG-u mogu li jednog od njih giftat ili se odmah veže za account?
Dragon Age: Origins - Ultimate Edition za 7,49EUR (http://store.steampowered.com/app/17450/)
Ameri i Britanci imaju puno bolji deal, al' šta je, tu je...
E to se čeka već dugo dugo.
Sad još Arma i Gods and Kings na nekom bjesnom popustu i ja sretan.
Also, ostao mi je još samo jedan badge task, onaj za glasanje svaki dan. Pa ćemo vidjet kaj će to bit.
WannabeClone
19-07-2012, 12:16
Ako ti je Gods and Kings za 80kn dovoljno bijesno, obeznani se: http://www.g2play.net/store/Sid-Meier-s ... m-Key.html (http://www.g2play.net/store/Sid-Meier-s-Civilization-V-Gods-and-Kings-DLC-Steam-Key.html)
Also, nabiješ Amere i Britance, Rusi ih debelo biju po tom pitanju
Odlučio sam da nebum reloadao karticu, još 4,7€ i gotov Summer Sale za mene. Nadam se da bu DA:O opet na sniženju oko Božića. A tak i onak ga nebi niti igrao tak skoro...
Također sam uzeo sve što sam planirao. Ajd, witcher 2 na gogu, a ne steamu al se ipak računa. Još ću vjerojatno uzet E.Y.E. jer mi je Babić zaprijetio da će me obrisat s fejsa ako ne kupim.
Također sam uzeo sve što sam planirao. Ajd, witcher 2 na gogu, a ne steamu al se ipak računa. Još ću vjerojatno uzet E.Y.E. jer mi je Babić zaprijetio da će me obrisat s [s:3awsnidc]fejsa[/s:3awsnidc]Sživota ako ne kupim.
Dobia napokon neke novce i kupih Witchere, al na gogu. Sad se mislim za Alana Wakea, isplati li se?
Po meni se isplati Alan Wake, ako voliš takav "atmosfera iznad combata" stil igre.
Hoće mi Thiefovi šljakati dobro na win 7, konfa stara 2 god?
Morat ćeš nadogradit komp.
Deadwalker
20-07-2012, 14:23
Gledaj samo high-end komponente.
Ajd ok, nije bitno. Došla sam doma pa ne moram preko moba, sad vidim da su to neki rereleasovi, nema prvog i tak svašt'. Nevermind. Mislila sam budući da je staro da neće šljakat na sedmici, al' eto.
Deadwalker
20-07-2012, 14:41
Za te starije naslove, preporučam korištenje GoG-a. Oni ti srede igru da radi na novom OS-u, s time da dobiješ i dodatne sadržaje u vidu odvojenog soundtracka, wallpapera, crteža i ostalo :)
Za sada je svaki nastavak 10 dolara, no biti će sigurno nekakvih popusta u budućnosti.
Red Orchestra 2 - buy or no buy? Jel ima kakav community?
crnisokol
20-07-2012, 19:21
Red Orchestra 2 - buy or no buy? Jel ima kakav community?
Baš se i ja dvoumim...mislim da ću to ipak ostaviti za neku drugu priliku..
armagedon
20-07-2012, 19:41
koliki baksuz moraš bit da na računu imaš 28,00kn a igra koju želim kupit je 3,74€=28,12kn -.-
Meni je za Worms Reloaded falio 1 cent :).
Nekako imam dojam da je ovo najžešći sale do sada. Već sam 2 godine na Steamu, bilo je fenomnalnih akcija, ali nikad ovako opsežne i sa ovako niskim ciframa. Sve se bojim kak bu Božićna akcija izgledala, sve po 5 kuna.
Slažem se. Planirao sam kupit max 5-6 igara, a dosad ih uzeo 20.
Nekako imam dojam da je ovo najžešći sale do sada. Već sam 2 godine na Steamu, bilo je fenomnalnih akcija, ali nikad ovako opsežne i sa ovako niskim ciframa. Sve se bojim kak bu Božićna akcija izgledala, sve po 5 kuna.
Kaj ti briješ rofl. Sale je žešće smeće. Božićni je bio masu bolji.
Sve nove igre su ili puna cijena ili -33%, a stare biraju valjda iz kante za smeće.
+1 na vedrana
Nisam uzeo ništa osim Divine Divinity. Ovo kaj eventualno želim ću uzet na nekoj drugoj rasprodaji jer ionako imam dosta igara do onda.
Masa igara se samo ponavljala, a mnogima su digli cijenu da bi popust izgledao veće sad.
Deadwalker
21-07-2012, 09:58
Sale je ok za one koji su propustili nešto od starijih naslova, tu je bilo lijepih popusta.
Ovo za nove naslove stoji.
Cjepidlačite. Max Payne npr. je bio 50% off, a izašao je prije mjesec dva. Sad bi vi 80% popusta na sve.
A bilo je dobrih, al ove novije nisu baš imale ekstra popuste za ne propustit, al ono ja sam dosad uzea samo jednu igru, još jednu i dosta mi. Kako nisam ima para na kartici pola salea naučia sam se kontrolirat :)
Rijetko je koji novi AAA naslov na nekom od saleova bio na popustu većem od 33%.
WannabeClone
21-07-2012, 12:23
lol pa naravno da je božićni sale bio bolji kad ste tad imali što za kupit, i onda ste pokupovali sve na božićnom, i sad kao ovaj "ne valja" jer vi eto imate sve igre. Ma lol.
A i to da su sve stare igre koje su stavili na popust smeće isto ne stoji. Samo je trebalo malo potražiti sam, van ovih na naslovnici. 90% igara koje sam tražio ovako, za sebe, su bile snižene minimalno 50%, na ionako već niske cijene.
Toliko su dobre da ih se sam Valve srami izložiti na prvoj stranici.
WannabeClone
22-07-2012, 13:52
No micek, a što bi ti da ti snize? Torchlight 2? Orcs Must Die 2? Dark Souls? Darksiders II?
Chupacabra
22-07-2012, 14:28
Jel Rune Classic dobar? ili Bard's tale? Mozda Stronghold Crusader?
Sonic_Moronic
22-07-2012, 16:09
Baš sam neki dan tražio nekakav remake Runea, bar kao mod za neku igru.
Razmišljam kako bi rulala neka multiplayer makljaža s vikinzima.
Uhvaćen je.
Pa da. Da je igra nova. A ne stara milijun godina. Fakat se isplati kupiti staro smeće za 5 Eura.
Kupio Bard's Tale. Super ponuda.
Windwalker
22-07-2012, 17:37
Jel Rune Classic dobar? ili Bard's tale? Mozda Stronghold Crusader?
Normalno da nisu.
http://1.bp.blogspot.com/-ZtFM198ZC78/T-B_P0ts0LI/AAAAAAAALPI/AOlu5OyGBIM/s1600/jackie-chan-wtf.png
Pa da. Da je igra nova. A ne stara milijun godina. Fakat se isplati kupiti staro smeće za 5 Eura.
Ja tebe stvarno ne razumijem čovječe. Bard's tale je jedno od najvećih konsole port isprdaka koje sam ikad imao prilike igrati.
Smiješan je. Hehe.
Valve se zbilja potrudio zadnji dan staviti najgore igre u ponudu.
WannabeClone
22-07-2012, 18:49
Baš, cijeli Double Fine sisa jaja, skupa sa SPAZom.
Windwalker
22-07-2012, 21:06
Da je Bard's Tale na GOG-u, kupio bi ga isti čas.
No neda mi se tri godine STEAM instalirati i prisjećati usernamea koje je na tko zna kojem backup DVD-u.
Dvoje ljudi ti se ubacilo dok si pisao post.
Ne znam kako itko može hejtat Vedrana.
Deadwalker
22-07-2012, 22:52
Windwalker se trudi, dajte mu šansu.
Uzeo jos Witchera 2 i to je to.
Sta sam sve nabavio za vrijeme trajanja salea:
You now own The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, The Witcher 2: Bonus Content, The Elder Scrolls III: Morrowind, World Basketball Manager 2010, Armed and Dangerous, Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Insurgency Pack - Mac, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Insurgency Pack, Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe CD Key Mac, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe CD Key, Call of Duty, Call of Duty 2, Call of Duty: United Offensive, Nexuiz Duel Mode, Farming Simulator 2011, The Maw: Brute Force, SimCity 4 Deluxe, Just Cause, Dear Esther, Dear Esther OST, Warhammer 40,000 Space Marine, Warhammer 40,000: Space Marine - Emperor's Elite Pack, Warhammer 40,000: Space Marine - Traitor Legions Pack, Warhammer 40,000: Space Marine - Golden Relic Bolter, Warhammer 40,000: Space Marine - Golden Relic Chainsword, Warhammer 40,000: Space Marine - Power Sword, Warhammer 40,000: Space Marine - Chaos Unleashed Map Pack, Warhammer 40,000: Space Marine - Dreadnought Assault, Warhammer 40,000: Space Marine - Legion of the Damned Armour Set, Warhammer 40,000: Space Marine - Alpha Legion Champion Armour Set, Warhammer 40,000: Space Marine - Blood Angels Veteran Armour Set, Warhammer 40,000: Space Marine - Salamanders Veteran Armour Set, Warhammer 40,000: Space Marine - Future Armour1, Warhammer 40,000: Space Marine - Future Armour2, Railworks 3 Trains Vs Zombies DLC, Train Simulator 2012, Railworks TestTraK DLC, RailWorks 3 Super Express Train DLC, Railworks 3 LegacyAssetsEU, Railworks 3 LegacyRouteOP, Railworks 3 LegacyRouteBT, Railworks 3 LegacyRouteNY, Railworks 3 LegacyRouteHS, Railworks 3 LegacyRoutesFictional, Railworks 3 LegacyAssetsUS, Railworks 3 LegacyRouteCP, Railworks 3 LegacyScenariosOP, Railworks 3 LegacyScenariosBT, Railworks 3 LegacyScenariosNY, Railworks 3 LegacyScenariosHS, Railworks 3 LegacyScenariosFictional, Railworks 3 LegacyAssetsFoliage, Railworks 3 LegacyScenariosCP, Battlefield Bad Company 2: Specact Kit DLC, Battlefield: Bad Company 2, Bastion Soundtrack DLC, Hitman: Codename 47, Trine 2 Collectors, Batman Arkham City: Nightwing Bundle, Batman Arkham City: Challenge Map Pack, Batman Arkham City: Harley Quinn, Batman Arkham City: Robin Bundle, Batman Arkham City: Arkham City Skins Pack, Theatre of War 2: Centauro, The Maw, Theatre of War 2: Africa 1943, Saw, Tropico 3 - Steam Special Edition, Tropico, Tropico 2: Pirate Cove, Tropico 3: Absolute Power, Zero Gear, Dragon Age: Origins - Awakening, Biozone, The Longest Journey, Ravaged, Toy Soldiers, Children of the Nile, Killing Floor - Harold Lott Character Pack, Killing Floor - Urban Nightmare Character Pack, Syberia 2, Still Life 2, Bunch of Heroes DLC, Quantum Conundrum, Starscape, Project Freedom, Fluttabyes, Chrome, Chrome: Specforce, Portal 2 - The Final Hours, Eternity's Child, Swords and Soldiers HD: Super Saucy Sausage Fest, Unreal Tournament 2004, Might and Magic: Clash of Heroes - I Am the Boss DLC, Brothers in Arms: Road to Hill 30, Brothers in Arms: Earned in Blood, DOOM 3: Resurrection of Evil, Satazius i Gravitron 2
naravno cisto sumnjam da cu ikad ista od tog igrati
Chupacabra
23-07-2012, 03:19
Kad u library dodam svaku igru sa wishliste, ne treba mi vise nijedna igra na Steamu. Sasvim mi je dovoljno i ovo.
armagedon
23-07-2012, 08:06
Uzeo jos Witchera 2 i to je to.
Sta sam sve nabavio za vrijeme trajanja salea:
You now own The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, The Witcher 2: Bonus Content, The Elder Scrolls III: Morrowind, World Basketball Manager 2010, Armed and Dangerous, Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Insurgency Pack - Mac, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Insurgency Pack, Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe CD Key Mac, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe CD Key, Call of Duty, Call of Duty 2, Call of Duty: United Offensive, Nexuiz Duel Mode, Farming Simulator 2011, The Maw: Brute Force, SimCity 4 Deluxe, Just Cause, Dear Esther, Dear Esther OST, Warhammer 40,000 Space Marine, Warhammer 40,000: Space Marine - Emperor's Elite Pack, Warhammer 40,000: Space Marine - Traitor Legions Pack, Warhammer 40,000: Space Marine - Golden Relic Bolter, Warhammer 40,000: Space Marine - Golden Relic Chainsword, Warhammer 40,000: Space Marine - Power Sword, Warhammer 40,000: Space Marine - Chaos Unleashed Map Pack, Warhammer 40,000: Space Marine - Dreadnought Assault, Warhammer 40,000: Space Marine - Legion of the Damned Armour Set, Warhammer 40,000: Space Marine - Alpha Legion Champion Armour Set, Warhammer 40,000: Space Marine - Blood Angels Veteran Armour Set, Warhammer 40,000: Space Marine - Salamanders Veteran Armour Set, Warhammer 40,000: Space Marine - Future Armour1, Warhammer 40,000: Space Marine - Future Armour2, Railworks 3 Trains Vs Zombies DLC, Train Simulator 2012, Railworks TestTraK DLC, RailWorks 3 Super Express Train DLC, Railworks 3 LegacyAssetsEU, Railworks 3 LegacyRouteOP, Railworks 3 LegacyRouteBT, Railworks 3 LegacyRouteNY, Railworks 3 LegacyRouteHS, Railworks 3 LegacyRoutesFictional, Railworks 3 LegacyAssetsUS, Railworks 3 LegacyRouteCP, Railworks 3 LegacyScenariosOP, Railworks 3 LegacyScenariosBT, Railworks 3 LegacyScenariosNY, Railworks 3 LegacyScenariosHS, Railworks 3 LegacyScenariosFictional, Railworks 3 LegacyAssetsFoliage, Railworks 3 LegacyScenariosCP, Battlefield Bad Company 2: Specact Kit DLC, Battlefield: Bad Company 2, Bastion Soundtrack DLC, Hitman: Codename 47, Trine 2 Collectors, Batman Arkham City: Nightwing Bundle, Batman Arkham City: Challenge Map Pack, Batman Arkham City: Harley Quinn, Batman Arkham City: Robin Bundle, Batman Arkham City: Arkham City Skins Pack, Theatre of War 2: Centauro, The Maw, Theatre of War 2: Africa 1943, Saw, Tropico 3 - Steam Special Edition, Tropico, Tropico 2: Pirate Cove, Tropico 3: Absolute Power, Zero Gear, Dragon Age: Origins - Awakening, Biozone, The Longest Journey, Ravaged, Toy Soldiers, Children of the Nile, Killing Floor - Harold Lott Character Pack, Killing Floor - Urban Nightmare Character Pack, Syberia 2, Still Life 2, Bunch of Heroes DLC, Quantum Conundrum, Starscape, Project Freedom, Fluttabyes, Chrome, Chrome: Specforce, Portal 2 - The Final Hours, Eternity's Child, Swords and Soldiers HD: Super Saucy Sausage Fest, Unreal Tournament 2004, Might and Magic: Clash of Heroes - I Am the Boss DLC, Brothers in Arms: Road to Hill 30, Brothers in Arms: Earned in Blood, DOOM 3: Resurrection of Evil, Satazius i Gravitron 2
u jbt hahaha
koliko si para potrosio?
Duke of Earl
23-07-2012, 08:53
Ne kužim.
Sonic_Moronic
23-07-2012, 08:54
Isuse :D
Uzimaš skin packove, you are the cancer killing vidya :eyebrows:
Deadwalker
23-07-2012, 10:50
[quote="Kid A":25p1kq9u]
Ne kužim.[/quote:25p1kq9u]
Ko Pokemoni.
Moraš skupit sve, a jedino je Pikachu stalno pri ruci. :eyebrows:
[quote="Kid A":3d4afszd]
Ne kužim.[/quote:3d4afszd]
Ma zajebavam se. Kad bi htio igrati sve ovo sto sam uzeo u dogledno vrijeme, vjerojatno bi morao dati otkaz ili uzeti godisnji od godinu dana, nemoguce je biti na obje strane. Tjesim da se da cu ih odigrati bar pola s liste do kraja iduce godine
World Basketball Manager 2010
Farming Simulator 2011
Train Simulator 2012
Railworks 3
Dude, seriously?
Vjerojatno su i kao takve bolje od Bartucove liste.
WannabeClone
23-07-2012, 12:06
Train Simulator 2012
Railworks 3
Je jedna igra :D
World Basketball Manager 2010
Farming Simulator 2011
Train Simulator 2012
Railworks 3
Dude, seriously?
Railworks 3 je zapravo Train Simulator 2012 (steam zajeb s registryem)
k5QjmFjOfSk
i kako mozes hejtati ovo?
Vjerojatno su i kao takve bolje od Bartucove liste.
Pričekaj malo, još niti gaće nisam skinuo, a već me guziš.
Sonic_Moronic
23-07-2012, 13:36
Meni Train Simulator izgleda simpatično.
Chupacabra
23-07-2012, 14:47
Meni je farming simulator bio zabavan :oops:
Duke of Earl
23-07-2012, 14:58
[quote="Duke of Earl":1hqj2sph][quote="Kid A":1hqj2sph]
Ne kužim.[/quote:1hqj2sph]
Ma zajebavam se. Kad bi htio igrati sve ovo sto sam uzeo u dogledno vrijeme, vjerojatno bi morao dati otkaz ili uzeti godisnji od godinu dana, nemoguce je biti na obje strane. Tjesim da se da cu ih odigrati bar pola s liste do kraja iduce godine[/quote:1hqj2sph]
Aha, mislio sam da doslovno ne možeš igrati zbog konfiguracije, znam da si imao slab komp :D
Blago razočaran ovim saleom. Badgevi na kraju ništa ne vrijede osim da izgledaju lijepo, previše se akcija ponavljalo, nije najavljen Half Life 3 i nije bilo nikakvih posebnih izazova i achivementa u igrama ko prethodnih godina.
Moglo je bolje.
WannabeClone
24-07-2012, 01:06
A jebiga, razmazilo nas :c
Blago razočaran ovim saleom. Badgevi na kraju ništa ne vrijede osim da izgledaju lijepo, previše se akcija ponavljalo, nije najavljen Half Life 3 i nije bilo nikakvih posebnih izazova i achivementa u igrama ko prethodnih godina.
Moglo je bolje.
dis
Save 75% on Jade Empire - Special Edition (http://store.steampowered.com/app/7110/)
Super igra za 30kn.
Kotor u Kini za 30kn. Ne hvala.
Dobar je Jade, isplati se uzeti.
Arbiter of Change
26-07-2012, 18:10
Život se nastavlja.
http://i.imgur.com/zJKtF.png (http://store.steampowered.com/app/102600/?snr=1_4_4__40_2)http://i.imgur.com/jSgSi.png (http://store.steampowered.com/app/8980/)
http://www.shopto.net/DOWNLOAD/SALE/DWN ... rrency=EUR (http://www.shopto.net/DOWNLOAD/SALE/DWNLD25991-Borderlands%20Game%20of%20the%20Year%20Edition.htm l?currency=EUR)
Borderlands GOTY za 5 eura (aktivira se na Steamu ofc) a trenutno je na Steam akciji 7,49 za GOTY
Počeo je summer sale na Gamersgate-u!
http://www.gamersgate.com/summersale
Kao što vidite, za sad na svoje dolaze ljubitelji rpg-a, Nije baš neka ponuda, osim naravno fenomenalnog titan questa za samo 2 ojra. Sutra dolaze novi naslovi i nova sniženja
Arbiter of Change
31-07-2012, 18:35
TRANSFORMERS!
http://i.imgur.com/GsFqZ.png (http://store.steampowered.com/app/42650/)
Da bi to napisao, Arbiter je morao ići na Steamovu stranicu. Zatim u novom tabu otvoriti PC Play. Ulogirati se. Kliknuti na gaming općenito. Kliknuti na Kupnja igara topic. Započeti novi post. Napisati TRANSFORMERS! enter enter. Vratiti se na Steamov tab, kliknuti na igru. Kopirati link. PC Play tab, paste. Vratiti se na Steam tab. Vratiti se natrag. Kopirati lokaciju slike. PC Play tab, paste. Napisati kodove za url i img. Postati post.
A zbog čega, zbog tog Transformers Warhammer 40 000: Space Marine Optimus Pride Michael Bay Bartuc 10/10 Shia LaBeof iritantnog ispljuvka koju Steam zove igrom na akciji.
Ja mislim da on ima namješteno da je stalno ulogiran.
Probao te Transformerse, igra mi je pre loša, ne vidim čemu toliki hype od većine forumaša :(
Arbiter of Change
31-07-2012, 20:34
Nemam života. :(
WannabeClone
31-07-2012, 20:37
Takođe zadnja šansa da uzmete Indie bundleove sa summer salea
Duke of Earl
31-07-2012, 21:21
Transformers Warhammer 40 000: Space Marine Optimus Pride Michael Bay Bartuc 10/10 Shia LaBeof iritantnog ispljuvka koju Steam zove igrom na akciji.
:pray:
Deadwalker
31-07-2012, 21:23
Bartuc 10/10
:rotfl:
Sgt. Bull
31-07-2012, 23:10
Probajte pročitati Wedranov post u jednom dahu.
Epic.
Sjećam se dana, kad je on imao konstruktivne postove, što mu je između ostalog i omogućilo da bude admin ovdje...
Sad vidim da je to zapravo bio nekakav "rise to power" plan.
http://1.bp.blogspot.com/_kC5MT2r5U8s/TPPeKAqtWWI/AAAAAAAARRw/Y_TL0ktlZDU/s1600/emperor+palpatine.jpg
You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Mirogamemasta
01-08-2012, 13:54
TRANSFORMERS!
http://i.imgur.com/GsFqZ.png (http://store.steampowered.com/app/42650/)
Čopio sam sam si ovo. Hvala Arby! :pray:
You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Ane :pray:
Arbiter of Change
02-08-2012, 18:09
Dakuće.
http://i.imgur.com/N57WQ.png (http://store.steampowered.com/sale/quakecon2012)
Sale s 25% mi nista ne znaci
Arbiter of Change
09-08-2012, 10:47
Neću linkati jer je CD key, ali G2PLAY ima sve WoW ekspanzije i osnovnu igru za 150kn.
http://i.imgur.com/Mjlf9.jpg
mvaljave
10-08-2012, 13:36
Skyrim Dawn Guard . najjeftiniji ovdje (DOWNLOAD). 114,61kn po trenutnom tečaju
www.shopto.net (http://www.shopto.net)
http://www.shopto.net/DOWNLOAD/VIDEO%20 ... guard.html (http://www.shopto.net/DOWNLOAD/VIDEO%20GAMES/DWNLD30274-The%20Elder%20Scrolls%20V%20Skyrim%20Dawnguard.htm l)
Arbiter of Change
18-08-2012, 19:49
Fak, propustio War in the North na GMG-u. :(
iskreno, i lotr conquest mi je bolji od war in the north, nije mi se dopala igra nikako
conquest je bio phun za odigrat
Windwalker
18-08-2012, 22:17
Ništa nisi propustio.
Kod mene ta igra ima 1/10.
Ima tri, četiri gamebreaking bugova, jedan jedini autosave i nemogućnost ručnog saveanja.
Naletio sam na bugove dvaput, na dva različita mjesta i nikada nisam mogao završiti igru.
Inače je skroz zabavan coop bio. :(
Arbiter of Change
23-08-2012, 18:09
Samo za neradnika Wedrana.
http://i.imgur.com/nGOPY.png (http://store.steampowered.com/sub/14259/?snr=1_4_4__40)http://i.imgur.com/Z2M0S.png (http://store.steampowered.com/app/212630?snr=1_4_4__40_2)http://i.imgur.com/ZRHdW.png (http://store.steampowered.com/app/8190/?snr=1_4_4__40_3)
KOTOR II na Steamu, kupio brzinom svjetlosti
KOTOR II na Steamu, kupio brzinom svjetlosti
Oho, vidi ti to. Sad mogu kupiti oba, prije mi bilo žao kupiti samo jedinicu na Steamu. Hvala na infou!
Šta ne bi trebalo biti neko HD reizdanje uskoro?
Hmm, onda rađe odmah na konja, a magarca zaobići!?
Arbiter of Change
23-08-2012, 18:19
Šta ne bi trebalo biti neko HD reizdanje uskoro?
Ne, samo će nanovo zapakirati obje igre u jedno pakiranje.
To će onda vjerojatno biti i masu jeftinije nego da ih zasebno kupujem. Bum pričekao, tak ih nebi ove godine odigrao.
Windwalker
23-08-2012, 18:50
A jel će imat widescreen podršku?
Arbiter of Change
24-08-2012, 11:30
WoW sniženje do 27.08. ako kome fali koja ekspanzija.
http://eu.blizzard.com/store/browse.xml ... :221004377 (http://eu.blizzard.com/store/browse.xml?f=p:210000104,p:221003197,p:221004377)
http://i.imgur.com/WlVlT.jpg
Arbiter of Change
28-08-2012, 12:06
Dark Souls je danas ~150kn na G2Play. Pročitajte fine print prvo.
Arbiter of Change
01-09-2012, 22:32
Strategy tjedan, tj. još 2 dana, na GOG-u.
http://www.gog.com/en/promo/strategy_weekend/
Arbiter of Change
14-09-2012, 12:09
Kroz idućih tjedan dana traje Diamonds of D&D rasprodaja na GOG-u.
http://www.gog.com/en/promo/hasbro_stacking_promo/
http://i.imgur.com/McoKi.jpg
Sve te igre (osim Planescapea) sam bio kupio za 155kn, prije kakvih pet godina. Onda sam znao da je to odličan ubod, a sad mi je još draže :)
http://i.ebayimg.com/t/Ultimate-Dungeons-Dragons-PC-Compilation-17-Games-NEW-RARE-VHTF-MIP-Minty-Look-/00/s/NzY4WDEwMjQ=/$%28KGrHqZ,!oIE8VTsVHpIBPObB3dmJg~~60_57.JPG
Sgt. Bull
14-09-2012, 14:43
To ono iz Algoritma?
Na Originu su sve Battlefield igre po 10 eura.
Windwalker
20-09-2012, 12:45
Još da i COD-ove tako ubace, gdje bi im bio kraj.
Must...buy...all...
Arbiter of Change
27-09-2012, 18:33
Total War vikend. Dobar početak - Rome Gold za 1€.
http://i.imgur.com/4UExP.jpg (http://store.steampowered.com/sale/TotalWarWeekend/)
Deadwalker
27-09-2012, 18:53
U kolekciji mi jedino nedostaje Fall of the Samurai. Valjda će biti neki veći popust :)
Sgt. Bull
03-10-2012, 15:09
Kada se može očekivati neka akcija na Steamu? Ono nešto hogromno?
Prošle godine je bilo nešto malo veće za Noć vještica ak me pamćenje služi. Nakon toga Božićna rasprodaja ofc. Vjerojatno će to biti to za ovu godinu.
Sgt. Bull
03-10-2012, 15:31
:O
It's a date.
Da...
Easter sale
Summer sale
Halloween sale
Christmas sale
... i par Holyday saleova tokom godine te česte vikend rasprodaje...
Arbiter of Change
04-10-2012, 14:18
TES rasprodaja na GamersGate-u. Sve se izgleda može registrirati na Steam.
http://i.imgur.com/aX5ne.jpg (http://www.gamersgate.com/games?prio=relevance&q=eldweek&%20aff=ggnews)
Baš se ponadao da će Dawnguard biti debelo ispod 10€, još mi je uvijek pre skup za DLC. Čeka se noć vještica ili Božić...
THQ vikend na Steamu, danas je CoH na -75% dok je ostatak njihovog kataloga (uključujući darksiders 2) na -50%.
Ako želite Darksiders 2 preporučujem da se ne žurite jer lako moguće da bude i na -75%
crnisokol
04-10-2012, 19:13
Mislim da je premalo prošlo od izlaska igre da bude na -75%...možda za Božić
ali najpametnije pričekati do zadnjeg dana 8)
ACTIVISION sale na GOG-u (http://www.gog.com/en/promo/activision_weekend_promo_05_10_12?utm_source=newsl etter&utm_medium=email&utm_content=game_subject&utm_campaign=activision_weekend_promo_05_10_12)
Borderlands 2 Steam Key na G2Playu za 135 kuna.
Mirogamemasta
09-10-2012, 20:05
Yo ekipa. Jel ima netko ideju gdje da nabavim Street Fighter X Tekken za PC? Digital Download naravno.
Kako G2Play funkcionira? Od njih preuzimam igru ili? (Vidim da imaju dobru cijenu. :) )
Nemoj, kazu svi da je sranje. Uzmi radije SFIV
StormCr0w
09-10-2012, 20:27
SSF4 najbolji.
SFXTeken saka, ako mora neki SF bit onda SSF4:AE, al je meni BlazBlue 10 puta zabavniji.
Mora bit SFIV da može s nama igrat.
Sonic_Moronic
09-10-2012, 22:39
Zapamti da nemoš nabavit Super SFIV ni SFxT u rvackoj osim ako ne dogovoriš nekakvu razmjenu iz druge države.
Arbiter of Change
10-10-2012, 13:07
Jednotjedna Pay what you wantSakcija za Divine Divinity igre na GOG-u. Ako ništa bar možete ubosti DD za koliko god im date.
http://www.gog.com/divinity
Quick summary:
1. Set your own fair price.
2. Get up to 3 Divinity Games, including Divinity II: Developer's Cut.
3. Own some of the games? No problem--you'll get the gift codes to give to friends.
4. Bonus for you:
* enjoy exclusive access to Divinity II: Developer's Cut one day before the release
* tons of goodies for all the games
* unlock special videos from Larian Studios
http://i.imgur.com/ZhzHk.jpg
Mirogamemasta
10-10-2012, 14:12
Da imate pravo odoh nabaviti sad Street Fighter IV
:D Pa nisam vas išao pitati koji SF je bolji već gdje da ga nabavim.
Zašto SFxT?
1. 40+ boraca iz dva različita univerzuma
2. KING
3. 2D Cartoon Style grafika (Oldschool ftw.)
4. SF IV sam već igrao.. i ono ,već sam donio odluku.
Gdje je Veki kad ga trebaš... Jel ovaj G2Play znači samo CD key dobijem ili ima kakav download?
Sonic_Moronic
10-10-2012, 14:36
SFXTeken saka, ako mora neki SF bit onda SSF4:AE, al je meni BlazBlue 10 puta zabavniji.
Kakav je multiplayer u tome BlazBlue, jel' ima community?
Trebalo bi probati.
@miro
Koliko znam, g2play samo prodaje cd keyeve, nije kao npr gamestop kod kojeg si igru skidaš s njihovog servera i trebaš njihov software. E sad, ja sam dosad kupovao na g2play igre koje su radili na steamu ili originu, pa nemam pojma odkud dobiješ instalaciju za ovo. Tamo na stranici ništa ne piše koliko vidim, osim da nije steam key.
Mirogamemasta
10-10-2012, 15:17
Hvala. A ništa izgleda da moram nastaviti sa švrljanjem okolo pa vidjeti šta mi se najviše isplati.
Još kad Steam nebi bio tolika đubrad pa da dopusti nabavu SFxT, već bi bilo nešto...
Sonic_Moronic
10-10-2012, 15:41
Nije do Steama nego Windows Live.
Mirogamemasta
10-10-2012, 17:43
Šta nije netko rekao da ima za kupiti na Steamu ,samo nije dostupan u našoj regiji?
Ili želiš reći kako nama na Steamu nije dostupan upravo zbog GFWL.
Sonic_Moronic
10-10-2012, 17:48
To.
Šta nije netko rekao da ima za kupiti na Steamu ,samo nije dostupan u našoj regiji?
Sitnica koja se lako da zaobici
croat1gamer
12-10-2012, 23:57
Naletio maloprije na ovo:
http://groupees.com/bm5
Osim igara sadrzi soundtrackove i graficke novele.
Deadwalker
13-10-2012, 00:01
Na GOG-u ovaj vikend 60% snižen Ubisoftov katolog. Pošto su im starije igre za razliku od današnjeg smeća bile odlične, isplati se pogledati.
Ubisoft Weekend Promo (http://www.gog.com/en/promo/ubisoft_weekend_promo_12_10_12)
Arbiter of Change
14-10-2012, 08:28
Najbolji paket ikad. Za $10.
http://www.amazon.com/dp/B009PNLAAW/
Absolutely Great Square Pack includes the following games:
Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition
Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link DLC
Hitman: Blood Money
Just Cause 2
Just Cause
Supreme Commander 2
The Last Remnant
Quantum Conundrum
Requires Steam Client to activate.
StormCr0w
14-10-2012, 08:36
WAT
Meh, vec imam sve. All vgg akcija
Evo radi sve na steamu. Dio toga već imam pa ću morat podijelit, ali sve u svemu, odlična ponuda.
Od svega, ono što nemam, a zanima me je Blood Money, tak da mi se ne isplati. Ali žao mi je kad to vidim s obzirom da još nisam niti Deusa niti Just Cause zaigrao, a kupio sam ih... Mogao sam fino uštedjeti.
StormCr0w
14-10-2012, 09:19
Blood Money ti na steamu dođe kolko i cijeli paket.
Znam, ne planiram ga kupiti. Za sada mi je jedino Shogun 2 u planu, ali tko zna da li će biti na akciji krajem mjeseca :(
Da si samo par dana ranije odlučia da ga želiš kupit moga si ga na akciji uhvatit :)
Evo kupio sam ti ga ja sad, aj na Steam
KidA, :pray:
Iz vedra neba, pre dobro iznenađenje. Osvježi wishlistu oko halloweena :D
Arbiter of Change
14-10-2012, 13:38
Game of Thrones RPG na popustu, a ja uprozorio svu lovu već. Prozor. :(
Khm.
Ajd nek meni neetko kupi X-Com, baš mi se jako sviđa.
Arbiter of Change
18-10-2012, 19:34
Interplayov katalog je na sniženju na GOG-u. Koliko platite toliko dobijete.
http://www.gog.com/interplay/
http://i.imgur.com/VUYjo.jpg
Ovaj vikend vam je Left for Dead 2Sfree to play na Steamu, pa ako postoji itko da ovu igru nema, probajte i kupite :P
http://www.amazon.com/2K-Games-40884Dar ... darkness+2 (http://www.amazon.com/2K-Games-40884Darkness-II2-Darkness/dp/B006JA7EWW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1351286058&sr=8-2&keywords=the+darkness+2)
Darkness II 5$ na Amazonu (Steam key)
Mislim da ovoliko nece biti ni na winter saleu pa pozurite
WannabeClone
26-10-2012, 22:20
http://www.indieroyale.com
http://groupees.com/damned
http://www.getloadedgo.com/
crnisokol
27-10-2012, 09:22
http://www.amazon.com/2K-Games-40884Darkness-II2-Darkness/dp/B006JA7EWW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1351286058&sr=8-2&keywords=the+darkness+2
Darkness II 5$ na Amazonu (Steam key)
Mislim da ovoliko nece biti ni na winter saleu pa pozurite
zakasnio :(
Arbiter of Change
29-10-2012, 18:16
IT'S HAPPENING!
http://i.imgur.com/tIsmn.jpg (http://store.steampowered.com/sale/halloweensale_2012)
Sgt. Bull
29-10-2012, 18:17
Saka kite ova prodaja.
Čeka se crni petak.
E jebiga, i Fallout NV Ultimate i Rage mi je na akciji... ali samo 50% :D
Brijem da ću rađe pričekati pošto imam kaj za igrati, možda do kraja ovog salea bude bolja akcija, a ako i ne bude, Božić je za manje od 2 mjeseca... nadam se će tada biti barem -75% :D
Arbiter of Change
29-10-2012, 18:55
Yup. NV će definitivno biti na 75% za Božić. Izgleda da su se ovaj put odlučili sve staviti i to je to bez nekih posebnih dailya.
Inače, Alice je $5 i 12€. Đe je tu pravda?
Deadwalker
29-10-2012, 18:56
Mislio sam uzeti Rage, al ne znam, 10 ojra mi je puno za igru u 70+ kategoriji.
Mozda se svaki dan mijenjaju akcije pa ce sutra neke igre s 50% biti na 75% i obratno
Ono, mozda
Jel se to meni čini ili su fixne akcije ovaj put? Čini mi se da nema dnevnih ponuda, nego ista ponuda do kraja halloweena :( Jebiga, čekamo Božić :(
Moraces cekati do 6-7 danas da bi bio siguran. Ako se nista ne promijeni onda su fixne
Čini mi se da jesu pošto piše da cijene (ponuda) vrijede do 01.11. Nema veze, kaj je tu je. Do Božića sam tak i onak miran.
Sada me jedino Bioshock privlači pošto ga nikad nisam zaigrao kak spada, no s obzirom da sam ga krenuo igrati barem 5 puta i uvijek našao nešto bolje za odigrati kroz prvih sat vremena igre... vjerojatno mi već to šalje neku skrivenu poruku da igra ne valja!? :D
Yep, uspio si odgonetnuti poruku.
kupio ovaj L4D2 za 3 eura i igra je smeće nasprem KFa
U KF-u rula osjećaj napucavanja, neusporedivo je bolji od L4D2, pa čak i od velike većine FPS igara. Kaj je je, oružja i balistiku su fenomenalno pogodili.
Kad cemo igrat onda, imam novi komp pa mogu sve na ULTRA HIGH
Nemam pojma, uvijek igram samo jednu igru istovremeno, kadkad se rastegnem na dvije ako su SP + MP, ali onda mi ta MP uzme svo vrijeme koje je trebalo biti rezervirano za SP :D
svaki dan bacim po par random partija, dižem Sharpshotera ^^
moze mi netko reci gdje ima za kupiti ArmA II: Combined Operations i Rocksmith... zelim kupiti bas kutiju, necu preko steama
Mislim da ARMA II ima na Bohemia storeu
ma zelim imati kutiju i da je nabavljivo u ZG, ima u Sophosu neki ArmA II ali ne znam jel CO ili obicni
GOG: Massive EA Selection -60% (http://www.gog.com/en/promo/ea_weekend_promo_02_11_12/)
MasaKrisT
05-11-2012, 18:32
http://store.origin.com/store/eaemea/en ... emos-en_IE (http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.demos-en_IE)
Battlefield 1942 đaba:)
Arbiter of Change
06-11-2012, 19:43
GTA4 po tko zna koji put već na popustu. Isto i sa najnovijom MtG igrom za promjenu.
http://i.imgur.com/dab1C.jpg (http://store.steampowered.com/app/901583/?snr=1_4_4__40)
http://i.imgur.com/BhICK.png (http://store.steampowered.com/app/97330/?snr=1_4_4__40_1)
crnisokol
06-11-2012, 19:52
Jel su to maknuli onaj 'complete pack' gdje dobiješ sve GTA igre?
Ne znam, baš sam išao pogledat na steam. Možda taj gta complete pack niti nema inače u ponudi nego ga tu i tamo "naprave" pa stave s velikim popustom na sale.
To valjda pošto kreće pre-order za peticu?
I za PC se može preorderat? Pa nema ni release datea još.
Ne, zasad samo x360 i ps3.
A valjda bude došlo brzo na komp.
http://www.steamgifts.com/forum/yjO4B/f ... ist/page/5 (http://www.steamgifts.com/forum/yjO4B/free-games-on-ubisoft-shop-with-steam-redeemable-games-list/page/5)
evo besplatne igre do 10 dolara na ubisoftu
http://www.getloadedgo.com/
Novi izbor. 2 igre po izboru za 10$. Idu na steam. Po meni Just Cause 2 + Company of Heroes je odlična ponuda za te pare.
Windwalker
09-11-2012, 22:37
Zavvi je uveo besplatnu poštarinu.
Kako? Kako to može funkcionirat?
A Amazon ti lupi poštarinu otprilike 50% naručenog artikla.
WannabeClone
10-11-2012, 00:24
Na istu foru kao i kad naručuješ artikle od $0.50 iz istočne Azije pa nema poštarine. Odnosno, ne znam :|
Arbiter of Change
10-11-2012, 17:17
Sve Interplayove igre (Fallout, MDK, Sacrifice, Freespace, itd) u pola cijene na GOG-u (http://www.gog.com/en/promo/interplay_price_change_promo_09_11_12), a Telltale igre na sniženju od 80% (http://www.gog.com/en/promo/telltale_weekend_promo_9_11_12/).
http://www.amazon.com/Activision-Prototype-Pack-Download/dp/B00A418B7Y/ref=pd_ts_zgc_vg_2445220011_1?ie=UTF8&s=videogames&pf_rd_p=1350266442&pf_rd_s=right-4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=979455011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=10150J1B21SPQDDQVKAN
Prototype 1 i 2 za 60$. Ide na steam.
Lol da, glupi tipfeler. Valjda sam mislio napisati 60 kuna, pa se u zadnji čas predomislio. Anyway, ne mogu više editirat post.
Kaže samo za US kupce kad želim kupiti i ne pušta me da platim... Kaj moram napraviti? I kak dobijem key za steam?
Fejkaj US adresu kod checkouta i nemas frke (ja uvijek koristim onu od Google HQ-a lol)
Yep, samo stavi neku random US adresu u amazon profilu.
Nakon što ih kupiš, igre se dodaju u tvoj amazon game library i tamo imaš opciju show product key. Dvojku i dlc sam već aktivirao na steamu, jedinicu ću vjerojatno giftat.
crnisokol
11-11-2012, 18:06
Jel uvijek ovi na Amazonu stave neku dobru akciju kad ja nemam pare?? :-x
@Hex
može rani božićni gift? :D
Kupio, jeeej, kad dođem doma, aktiviram na steamu.
Hvala!
Jel uvijek ovi na Amazonu stave neku dobru akciju kad ja nemam pare?? :-x
@Hex
može rani božićni gift? :D
2 zadnje 10$ ponude sa amazona su stvarno bile jako dobre. Moguće da sam ih dosta i propustio jer rijetko kad provjeravam šta ima.
Eh sad, biti će giveaway u nekoj bližoj budućnosti :D. Možda tamo za 2 tjedna kad je black friday.
WannabeClone
11-11-2012, 21:08
Hex, ako se predomisliš po pitanju giftanja i hoćeš možda trejd toga za Metro 2033 ili Ass Creed 1 Director's Cut, daj pm ^^ (oboje imam u Steam inventoryu)
Or anyone else for that matter :D P1 ili P2 za jedno od ovog dvoje ^
Nakon što ih kupiš, igre se dodaju u tvoj amazon game library i tamo imaš opciju show product key. Dvojku i dlc sam već aktivirao na steamu, jedinicu ću vjerojatno giftat.
Što s podacima na kreditnoj kartici?
Heh, uzeo si i ja Prototype pack a zaboravio da vec imam prvi dio. Oh well
Što s podacima na kreditnoj kartici?
Ništa, obična PBZ Visa Electron. Uredno piše na računu da je billing adress Konjščina, Zagorje. Izgleda da je samo ova adresa u profilu bitna.
@wannabeclone
Metro imam, a za AssCreed ne mogu reći da me pretjerano zanima. Dogovori se s Kidom za trade.
Eto, aktivirao na Steamu, sve prošlo savršeno glatko. Pre jebeno, 60 kuna paket koji na Steamu košta 450 kuna :pray:
Yep, stvarno imaju super akcije u zadnje vrijeme. Onaj square enix pack za 10$ je bio jedan od boljih koje sam uopće vidio igdje. Valjda ga samo GTA complete pack za 10 eura može nadmašiti.
Stavite samo tu kad bude nešto :D
Arbiter of Change
13-11-2012, 20:09
Darksiders 2 snižen za 66% na Steamu. Izgleda da se THQ-u stvarno ne piše dobro.
http://i.imgur.com/V8yzq.png (http://store.steampowered.com/app/50650?snr=1_4_4__40_1)
Strašno, nova novcata igra i već propada :(
Deadwalker
13-11-2012, 20:45
Prodaja dvojke je u potpunosti podbacila. Isporučeno (ne prodano) je 1,4 milijuna primjeraka, THQ je očekivao prodaju između 4 i 5 milijuna kopija. Ako im nadolazeći naslovi pristojno ne napune proračun (CoH 2, Metro Last Light te South Park), ovom izdavaču se piše veoma loše.
EDIT:
Lol, upravo naletio kako je Ubisoft zainteresiran za kupovinu THQ-ovih franšiza. Samo da CoH ne dođe u njihove ruke :(
Ubisoft 'interested' in THQ's assets (http://www.gamespot.com/news/ubisoft-interested-in-thqs-assets-6399985)
Well, Darksidersi bi mogli živnut ak dođu pod Ubi, a i Ubisoft počeo shvaćat neke stvari (hej drm) tako da ono. Bumo vidli ne.
Zivnut as in izmust jedno 5-6 nastavaka iz igre. Vjerojatno ce pocet i izmisljat jahace apokalipse jer ih ima svega 4 a to je premalo. Inace volio bih da bankrotiraju, samo nek zavrse South Park prvo
Kripli iz Ubisofta bi po potrebi napravili još jedno 12 jahača apokalipse.
Čekam da stave neki Darksiders 2 complete pack za 50-75% off, ovako ne mislim uzimat kad ima preko 10 dlc-a. :(
Nijedan od tih DLC-ova ti nije bitan, sve neki gear dodaci i možda koji dodatni dungeon.
Imho bolje takve retardirane dlc-ove štancat nego sakatit igru i onda naplaćivat te "dodatke".
Kripli iz Ubisofta bi po potrebi napravili još jedno 12 jahača apokalipse.
Ne. Igrali bi kao davni preci sadašnjih jahača koji se borbe za oslobođenje crnačkih robova protiv zlih sila konfederacije koje su ustvari neamerički templari maskirani u južnjačke seljačine.
Nijedan od tih DLC-ova ti nije bitan, sve neki gear dodaci i možda koji dodatni dungeon.
Imho bolje takve retardirane dlc-ove štancat nego sakatit igru i onda naplaćivat te "dodatke".
Ma, kad već kupujem nešto, onda oću da bude sa svim sadržajem, a i biti će sigurno taj neki complete pack kao što je bio i za druge igre, i to vjerovatno za još manju cijenu od trenutne.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.