Log in

Pogledaj cijelu verziju : Call of Duty MMO?

Deadwalker
19-11-2009, 10:39
Eto, počele kružiti glasine po internetu kako je Activision otvorio novi studio čiji je sada jedini zadatak izrada massive multiplayer fps igre. Naravno, riječ je o hvaljenom Call of Duty-u. Tu se odmah povlači pitanje da li ćemo i dalje u budućnosti dobiti nekakav Call of Duty 7, ili će ovo biti nekakav "dodatak". Inače, ideja nije uopće nevjerojatna pošto je InfinityWard sa 4. nastavkom ubacio popriličan broj rpg elemeneta u multiplayer-u te ga korjenito promjenio. Ovo se dakle može shvatiti kao još jedna nadogradnja multiplayera u Call of Duty-u. Također je važno naglasiti da u zadnja 3 nastavka COD-a singleplayer je tek obicni dodatak multiplayeru kojemu se pridodaje puno veca pozornost. Da li je to znak da se u potpunosti odustaje od SPa?
Naglasio bi još jednu činjenicu a to je da je danas Call of Duty "brend". Kad kažem brend, mislim da igru prodaje vec njezino ime jer gotovo svaki gamer je barem probao COD ili čuo za njega. Izrada masovke je čisto iskorištavanje tog brenda i traženje mogućnosti velike zarade. Nesto kao kada je WOW u pitanju. Activison/Blizzard je veliki igrač na tržištu, a iz slucaja WoW-a su vidli da tu ide najveća zarada. Zamislite samo igrače, koji su sada masovno pohrlili kupiti novi COD, da još plačaju mjesečnu preplatu? Pohlepa je gadna stvar... :wink:
Koga zanima malo više o tome, klik ovdje (http://www.shacknews.com/onearticle.x/51622)Si ovdje (http://xbox360.gamespy.com/xbox-360/call-of-duty-6/1047209p1.html)

RIDER32
19-11-2009, 10:45
Da li je to znak da se u potpunosti odustaje od SPa?
Šališ se? :D Pa rjec je o najboljim FPS trilogijama. Tu titulu nece tako lako ostaviti.

Što se tice ostatka vjesti: $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$

Deadwalker
19-11-2009, 10:51
Ljudi tu igru kupuju radi multiplayera. To je činjenica. Neznam da li je netko bas spreman iskesirati 60 eura radi par sati igranja sp-a :wink:

Constantine
19-11-2009, 11:27
rpg elementi,u codu
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Raz
19-11-2009, 11:35
Bit će to lijepa berba za Activision Blizzard, poznavajuć koliko fanova CoD ima... svi smo vidjeli rezultate zadnje prodaje, unatoč svim tim pritužbama za dedicated servere.
Osobno... sad mi je i drago da ne igram MP tako da neću ni doći u napast za takvo nešto.
Sumnjam da će se odustat i od SP, tu se još uvijek dobra lova vrti.

str33t6l0w
19-11-2009, 11:54
cod ne prodaje samo ime nego i igrivost (ali da, i ime mu je puno pomoglo)...

Arbiter of Change
19-11-2009, 11:57
Ne vidim zašto ne, premda ne mogu ni zamisliti kako bi to izveli. Za one koji ne prate scenu, MMOFPS naslovi već postoje, ali bez persistent svjetova koji su odlika MMO igara, tako da se u biti sve svodi na malo opširniji multiplayer sa dodatnim opcijama.

Grim
19-11-2009, 15:02
Meni se sviđa te ideja, zašto ne.

blood4me
20-11-2009, 14:30
Jako mi se sviđa ta ideja, nema onog monotonog klikanja da bi ubio monstera, nego moras lijepo naciljat i pogodit ga u sto vitalniju tocku, ovo bi moglo biti jako epic..

Constantine
20-11-2009, 17:48
inace,monsteri u codu su sasvim normalna stvar :(

El Klinjo
20-11-2009, 18:49
po meni je bezveze, cod je i trebao bi biti FPS

GDra
20-11-2009, 20:33
World of Modern Warfare :pray: :pray:

Moglo bi biti dobro, ali bi trebalo biti više perkova i oružja. Trebao bi to biti jedan svijet, pa da kupuješ oklope i vozila. Bilo bi dobro da stave sklonište, kuću gdje te nitko ne može napasti.
:rambo:

blood4me
20-11-2009, 22:49
inace,monsteri u codu su sasvim normalna stvar :(
Zombie mode... remember?
Da, i kad se lvlas u ostalim MMORPGovima inace klikces na druge playere kad se lvlas? >_>
Kad bolje razmislim, MMOFPS je buducnost gaminga, koliko mogucnosti ima s time :pray:
Samo da ne zaseru :S

bezimeni
20-11-2009, 22:58
Smiješna ideja ali ako maknu SP podržavam...ovako samo mažu oči sa prožvakanim , recikliranim , konzolaškim i ultra kratkim SP .

blood4me
21-11-2009, 00:00
Smiješna ideja ali ako maknu SP podržavam...ovako samo mažu oči sa prožvakanim , recikliranim , konzolaškim i ultra kratkim SP .
Slazem se s ovim drugim dijelom.. Ali s ovim da je to smijesno, ne kuzim zasto? MMOFPS to bi sigurno imalo bolestan gameplay..

Tsaя
21-11-2009, 09:46
Meni se ovo nesviđa. Onda ćemo morati plaćati da igramo CoD, kao što ovi plaćaju za WoW.

Carp
21-11-2009, 19:20
Or maybe not?