Pogledaj cijelu verziju : Alkoholizam kod mladih ljudi
Razzarach
26-07-2010, 19:41
lol tema
Niko Bellic
26-07-2010, 20:41
Brijem skroz ostavit alkohol... Šta velite komšije? :roll:
Sve ili ništa ja lako i za pičke. You rack disciprine!
BigBongman
27-07-2010, 00:49
haha...pročitao prvi nikov post di govori kako je piti glupo, lose, blah, blah...i sad tu citam da pio rakiju s kolom u nekoj krigli i da se nis nesjeca :rotfl: :rotfl:
Niko Bellic
27-07-2010, 09:18
Prvi post je bio copy/paste sa INDEX.HR foruma. Stavio sam ga ovdje, jer mi se učinilo da bi bilo zanimljivo da i PC Play forum ima takvu temu...
Samo da vas obavjestim, vaš veliki forumaš str1k3r je alkoholičar :friends:
Samo da vas obavjestim, vaš veliki forumaš str1k3r je alkoholičar :friends:
Od kud ti to znaš?
McPingvin_v2.0
13-08-2010, 03:48
To mu je dečko.
Deadwalker
13-08-2010, 07:55
Sta ima okrivljeni na to reci? :)
osvetnik_sch3l3
13-08-2010, 08:46
vijest ide u iduci zeitgeist
Niko Bellic
13-08-2010, 09:09
Admin i Global spamate mi temu na petak 13-ti. Dajte ono fakat...
Imate pp!
LIES, ALL LIES!
Besides... bio mi je rođendan. :)
GeraltofSmeg
13-08-2010, 15:06
LIES, ALL LIES!
Sto ne znaci da je tvoje opijanje bilo nuzno. Protjeran si s foruma.
Razzarach
13-08-2010, 15:41
LIES, ALL LIES!
Pio si lowenbrau. jelda?
Lord Ragnarok
13-08-2010, 15:44
ja sam mislio da bar znas piti. a ne lowenbrau. i to jos si se za rodjendan mogao pocastiti barem necime drugim osim otkazivanja bubrega
LIES, ALL LIES!
Pio si lowenbrau. jelda?
Travaricu. :)
I litru i vodu. :(
pijem od 17. godine i boli me kifla za druge kaj misle ako se ide van popije se fino umjereno , ako je frendu rođendan uništimo se i svi sretni :gitara: :friends:
mislim kad ces piti ako ne kad studiras sigurno se necu sa 40 godina opijati :toilet:
Electromaster
17-09-2010, 23:02
Zašto bi se uopće opijao?
cham3leon
17-09-2010, 23:09
Zato da te počne bolit kita za sve i da u društvu ušlagiranih prijatelja ne stojiš sa strane. Za drugo ti ni ne treba.
Electromaster
17-09-2010, 23:18
Lol, mene i inače boli kita za sve.
Društvo ušlagiranih osoba odjebem unaprijed.
Da_killah
18-09-2010, 01:46
:D
zaš ne bi čovjek popio.
Electromaster
18-09-2010, 07:43
Zar nije obratno?
?
zaš ne bi čovjek popio.
Zaš bi?
Lol, mene i inače boli kita za sve.
Društvo ušlagiranih osoba odjebem unaprijed.
Sickmanno1
18-09-2010, 09:24
Protivnici alkohola su jos gori njubsoni od protivnika lakih droga i jeftinih kurvi...
croat1gamer
18-09-2010, 09:30
Zato da te počne bolit kita za sve i da u društvu ušlagiranih prijatelja ne stojiš sa strane. Za drugo ti ni ne treba.
Problem 1: Predo nema takve frendace.
Problem 2: Da bi se napio sa frendovima mora izaci van.
Inace, moram nauciti da zajebancija sa frendom i zesticom (better said: zesticama) ne moze zavrsiti dobro.
Al uvjezbao se na par ljetnih festi, na pocetku malo vise, onda sa vremenom kako se smanji kolicina alkohola se malo dolije. Zahvaljujuci tome sam postao dedicated bartender za to. :(
MILF hunter
18-09-2010, 09:50
Zaš bi?
A zaš bi gledao anime?
Electromaster
18-09-2010, 09:54
Zaš bi?
A zaš bi gledao anime?
A zaš bi čitao knjige i gledao filmove?
Ne možeš uspoređivati djelo sa sadržajem, pričom i koječim sa bocom žestice.
MILF hunter
18-09-2010, 09:56
Možeš ako je čovjeku i jedno i drugo užitak.
edit: anime i sadržaj :rotfl:
croat1gamer
18-09-2010, 09:58
Ja ti se moram sa neutralne strane usprotiviti.
Reci mi 5 animea koje si nedavno gleda a da su imali neku razvijenu fabulu/karaktere/slicno.
Naravno ne podrazumjevam moe moe ero animu.
edit:
@ milf snita- Ima animea koji nose poruku, pricu ili neke stvari koje ih zaista cine umjetnickim djelima.
MILF hunter
18-09-2010, 10:03
Ne sumnjam u to.
Ali ono što ja vidim svaki put kad zavirim u tu temu nakon Predatorovog posta su neke pedofilske rigotine, gole maloljetnice i tak :)
nyaaaaaaaaa
croat1gamer
18-09-2010, 10:06
Read what i said.
Stvar je da je to sto je on rekao istina, ima animea koji su u rangu knjiga.
Samo sto on takve ne gleda (ili barem ne govori kako ih gleda), tako da njegova usporedba pada u vodu.
:roll:
MILF hunter
18-09-2010, 10:11
Pa napisao sam da ne sumnjam da ima takvih :gitara:
Moje pitanje je ionako bilo samo kontriranje njegovom "Zaš bi čovjek popio?"... A zašto bi radio bilo što? Popijem jer mi paše, no.
McPingvin_v2.0
18-09-2010, 10:27
Paše ti i glavobolja ujutro? :)
Na takvo cuganje cilja :)
MILF hunter
18-09-2010, 10:41
Sve ima svoju cijenu 8)
Da_killah
18-09-2010, 11:05
zaš ne bi čovjek popio.
Zaš bi?
jer netko voli popit? ne znaš dok ne probaš
@pingvin: ne boli glava svaki put, ovisi što i kako piješ. uostalom, ne moraš se ni napit, ne bi vjerovali, al nekim ljudima treba puno da se napiju
cham3leon
18-09-2010, 11:08
Kad si skroz opušten, i kad ti se pjeva, i to, treba stat.
Systematic Reverse
18-09-2010, 12:39
mene glava brijem nije nikad boljela od cuge..
inace u zadnje vrijeme samo gemist tece..
nepije mi se vise nista drugo ;/
Lord Ragnarok
18-09-2010, 12:44
jaskanski dani vina sick :D
u 1 veceri ja, 7 frendova 11 butelja crnog i 10ak bjelog. neznam kako smo dosli nazad do zagreba xD
(bili smo na zadnjem danu)
pijem od 17. godine i boli me kifla za druge kaj misle ako se ide van popije se fino umjereno , ako je frendu rođendan uništimo se i svi sretni :gitara: :friends:
mislim kad ces piti ako ne kad studiras sigurno se necu sa 40 godina opijati :toilet:
Popijem i ja, a i nemam baš pravo pričati ovako, jer je u neku ruku kontradiktorno, al kako mi na kurac idu izrazu poput uništiti se, ubiti se, sašiti se i ostali...
Neven <R>
18-09-2010, 13:55
On topic, potreba za uzimanjem bilo kakvih opojnjih sredstava u svrhu "opuštanja" je onak, megaloša. Ne možete se opustiti bez da vas nešto "ujebe"? Bravo.
Mogu se ja najesti od zelja, al bi radije jeo čevape. Isto vrijedi za cuganje.
Đizas glava mi se raspada, sad se probudio. Jaoooo nikad više pit, jebalo majku...
Da_killah
18-09-2010, 14:07
granica nije povracanje, granica je kada se ide pjevati xD
e, baš sam to jučer pričao :D zadnji put za novu godinu uz mikrofon i srećom bez ikakvih kamera okolo. naravno, dovoljno pijan da se ne sjećam svog pjevanja :oops:
@predo, ako misliš da te neš mora ujebat da te opusti, onda definitivno nisi probao lol
i stvarno prestanite s anime forama, zbog vas sam išao guglat animefreak.tv i taj mošimisu :P
Electromaster
18-09-2010, 14:09
@predo, ako misliš da te neš mora ujebat da te opusti, onda definitivno nisi probao lol
Onak, jesam?
I lajk, ništa ja ne govorim protiv onog "pivce za živce" [iako to ne prakticiram, jel], ali definitivno mi se gadi stav "idemo se vani odvalit lol".
Systematic Reverse
18-09-2010, 14:10
Onak, jesam?
I lajk, ništa ja ne govorim protiv onog "pivce za živce" , ali definitivno mi se gadi stav "idemo se vani odvalit lol".
pa jebes pivce za zivce..
onda cu se radje ici van odvaliti :/
ali rijetko se odvaljuljem, eto, da nebrines da nisam [i]uslagirani.
Systematic Reverse
18-09-2010, 14:29
I da onak, totalno, svaki izlazak i zabava ikad bi sakali kok da nema alkohola. Vgg.
nebi, jer kao sto sam rekao, nenapijam se cesto, a svaki dan sam vani poprilicno..
ako idem u grad subotom tu u Bjelovaru moram se napit, zato sto sam isao u njega svaku subotu 5 godina, i nista se nemjenja.
dosadan je ko kurac.
I da onak, totalno, svaki izlazak i zabava ikad bi sakali kok da nema alkohola. Vgg.
Nebi sakali nego nebi bili toliko zanimljivi kao sa alkoholom http://www.vesperala.com/style_emoticons/default/emo-coffee.gif
Nebi sakali nego nebi bili toliko zanimljivi kao sa alkoholom http://www.vesperala.com/style_emoticons/default/emo-coffee.gif
Zavisi od osobe do osobe. Ja ću između opijanja i igranja nogometa s ekipom, rađe odabrati ovo drugo (iako sam loš u njemu). Zabavnije je i zdravije.
Da_killah
18-09-2010, 15:16
Onak, jesam?
I lajk, ništa ja ne govorim protiv onog "pivce za živce" [iako to ne prakticiram, jel], ali definitivno mi se gadi stav "idemo se vani odvalit lol".
eto vidiš, nekima je dovoljna piva,dvije da ih opusti, a nema ih šta ujebat
edit, raz, al neš popit i onda ić igrat nogomet, e to je :pray: :D
cham3leon
18-09-2010, 15:42
Ne, nego bi sakali. Bar meni. U takvim trenucima je dosadno bit trijezan.
Zavisi od osobe do osobe. Ja ću između opijanja i igranja nogometa s ekipom, rađe odabrati ovo drugo (iako sam loš u njemu). Zabavnije je i zdravije.
Ja također biram nogomet, iako također uglavnom suxam u njemu uz rijetke iznimne trenutke vještine koja dođe ko zna otkud.
Ne znam, nije da ne volim društvo i zabave i to, ali kao što reče Babić, život je precijenjen. Nekima. Na prste mogu nabrojati izlaske koji su mi baš bili zabavni, a jedan od njih je bio kad smo nas troje-četvoro sjeli u birtiju i pijuckali bambus i pričali o stvarima koje su zbog tog bambusa bile nešto smješnije i zabavnije nego što stvarno jesu, i tako cijelu noć. Što se mene tiče bolje nego kad se trči po gradu/selu/općini od birtije do birtije, gura kroz masu ljudi, netko se izgubi, pa se izriga, pa padne u jarak, netko drugi se potuče i tako dalje.
U biti "izlazim" samo zato jer je to nekakva općeprihvaćena obvezna forma ljudske socijalizacije. Da ima boljih stvari koje možeš raditi u društvu, mislim da da.
Bravo osvojio si putovanje.To je dokaz da se uzasno zabavljas u zivotu.Mozes li reci kad si zadnji put isao skupit ekipu i otisao s njima negdje (birc i tako to ) ? Izbaci ove lego frendace.
A otkud ti znaš što je NJEMU zabavno u životu? Reko ti je čovjek da ne voli takav tip druženja.
Lord Ragnarok
18-09-2010, 15:50
naime, kad vec smo kod ogometa, vi iance idete subotom oko 22 van igrati nogomet? kad ga vec mjenjate za izlazak?
ili sam ja vas sve krivo shvatio?
http://www.bobcatsplanet.com/vb/images/smilies/facepalm.gif
kao 1. nogomet idete igrati preko dana, oko 16-17 il raniej (kako tko) sa ekipom. odete zajebavate sve super. odete poslije doma i otusirate se i odete van. jos bolje. jer jebeno sumnjam da iko od vas igrao nogomet subotom u 22-23-24 sati navecer.
sad katajte taj bs sa nogometom...
i alkohol ima tendeciju pojacavati te smjehove i glupe scene kojiam se trijezni nebi ni pomislili smijati. zato je zakon cugati sa ekipom i smijati se krajnjim glupostima i provalama.
Gde si bio sa devojkom?
bazinga
Zabavno je kako se ova tema pretvorila u megaloše sprdanje sa mnom čim sam spomenuo da opiti se ko stoka možda nije preduvjet za kvalitetan izlazak.
netreba se covjek ubiti ko stoka. nitko mislim nije tako nest ni rekao. ali popiti si malo (malo vise) je siguran put na jeben provod. osim naravno ako fkt nemas frendove skojima se mos ici tako zabavljati..
Forengner
18-09-2010, 15:51
Sprdnja?Daleko od toga.Mozda sam bio malo pokvaren,ali what the hey,sala. :) .
Sto se izlazaka tice,kad sam mladjan bio ja,svake noci sam isao u drugi grad na zurku.Svake noci nova lica,naravno,bilo je alkohola,ali u normalnim kolicinama.Sada,uglavnom se sve svede na par piva i gg utakmicu.
Forengner
18-09-2010, 15:58
Moje misljenje je da ti najbolje godine zivota trosis na blago receno nistavne stvari.
*To je moje,samo moje misljenje.Tebi su stvari na koje ja gledam s podsmehom verovatno znacajne,volis trositi vreme na njih.Ali budimo realni,zar nije bolje sa velikim drustvom n devojkama ici u provod,u neki drugi grad,malo popiti i sve sto ide posle,no sedeti kuci i slagate legice?(ok za Anime,to je jos uredu)
Electromaster
18-09-2010, 16:14
Vidjeti, čuti nešto novo. Eventualno upoznati nekog novog, iako baš i ne smatram da je motanje po zadimljenim/bučnim/bilokakvim bircovima najbolji način za upoznavanje osoba.
Mogao bi napisati i "zajebavanje s ekipom", ali ne kužim poantu, kad se ionak cijelo vrijeme zajebavamo, bilo na satu, u autobusu, poslije škole na klupi u parku, popodne u igraoni, u kinu ili gdjegod.
Nisam pokupio s anime foruma, pokupio iz mangi. Ne želim se isticati niti mi je posebno kul ili urbano. Jednostavno mi je prešlo u naviku, kao i hrpa drugih stvari, poput korištenja "kaj", "brijem" i pecto drugih riječi koje inače ne bi trebale biti dio mog vokabulara.
Vidjeti, čuti nešto novo.SEventualno upoznati nekog novog, iako baš i ne smatram da je motanje po zadimljenim/bučnim/bilokakvim bircovima najbolji način za upoznavanje osoba.
Mogao bi napisati i "zajebavanje s ekipom", ali ne kužim poantu, kad se ionak cijelo vrijeme zajebavamo, bilo na satu, u autobusu, poslije škole na klupi u parku, popodne u igraoni, u kinu ili gdjegod.
Nisam pokupio s anime foruma, pokupio iz mangi. Ne želim se isticati niti mi je posebno kul ili urbano. Jednostavno mi je prešlo u naviku, kao i hrpa drugih stvari, poput korištenja "kaj", "brijem" i pecto drugih riječi koje inače ne bi trebale biti dio mog vokabulara.
Koji kok :D
Vjerovao ili ne to je najbolji nacin da upoznjavanje novih osoba. To i kucni,garazni... partiji.
Also to je prilicno beskorisna navika.Sa "kaj" se izrazis. Sa "~" ne radis apsolutno nista.Osim sto mozda nekima ides na zivce ( ne znam zasto ).
Ostavio koliko-toliko smislene postove. Okanite se predatora i nastavite sa ontopicom.
cham3leon
18-09-2010, 18:00
naime, kad vec smo kod ogometa, vi iance idete subotom oko 22 van igrati nogomet? kad ga vec mjenjate za izlazak?
ili sam ja vas sve krivo shvatio?
http://www.bobcatsplanet.com/vb/images/smilies/facepalm.gif
kao 1. nogomet idete igrati preko dana, oko 16-17 il raniej (kako tko) sa ekipom. odete zajebavate sve super. odete poslije doma i otusirate se i odete van. jos bolje. jer jebeno sumnjam da iko od vas igrao nogomet subotom u 22-23-24 sati navecer.
E, da, ovo sam zaboravio komentirat. Ko je reko da ako nogomet zamjenjuje "izlazak" kao oblik druženja mora biti održan u istom vremenskom terminu? Šta ne smiješ navečer ostat doma a družit se s ljudima tokom dana?
Lord Ragnarok
18-09-2010, 18:01
pa do sad smo uspredivali izlaske sa i bez alkohola u 1 danu. posto nemres oboje u istoj veceri odraditi, zakljucio sam da isto mislite i sa nogometom.
cham3leon
18-09-2010, 18:17
Pa kažem, ne može li se nogomet smatrati kao zamjena za odlazak u birtiju? I jedno i drugo je kvalitetno provedeno vrijeme u društvu.
Vidjeti, čuti nešto novo. Eventualno upoznati nekog novog, iako baš i ne smatram da je motanje po zadimljenim/bučnim/bilokakvim bircovima najbolji način za upoznavanje osoba.
Ne izlaziš vani, al bar imaš super gramatiku. <3
Niko Bellic
18-09-2010, 19:21
Najbolji izlazak je zabit se pred komp uz puno dobre hrane i igrati igre da ti pamet stane
LOL
Uvijek sam volio ići iz krajnosti u krajnost. U vrijeme kad sam bio maloljetan volio sam biti do jutra vani, jer to nije bilo normalno za druge mojih godina i radi tog mi je bilo mega zabavno, baš kao i droge, bježanje od rije i "ja mogu popit toliko" spike. Sad kad lagano starim, pa svi izlaze petkom i subotom (čak i oni najveći štreberi koji su bili doma dok sam ja izlazio) puno mi je veći gušt biti doma i igrati se, gledati filmove i serije ili nešto deseto. Dodatni razlog zašto mi je prije bilo bolje izlaziti je i to što mi je prije za izlazak bilo dovoljno i 100 kuna, a sad mi treba za weekend bar 500 kuna ili 100 eura što je npr. pola nove grafičke...
Evo sam se sebi čudim. Prije mi je bilo fora trošiti pare u birtiji, a sada... Sada mi je fora trošiti pare u Linksu
Dolazi i naše vrijeme... Vrijeme škorpiona (xb2K_8ImVH0)
:friends:
mortician
19-09-2010, 01:35
Dodatni razlog zašto mi je prije bilo bolje izlaziti je i to što mi je prije za izlazak bilo dovoljno i 100 kuna, a sad mi treba za weekend bar 500 kuna ili 100 eura
Watahell? Pa di to izlazis? :)
Ali da, slazem se s ovim ostalim. Totalno mi vise nije do izlazaka, birceva, LJUDI opcenito i sveg tog. Ko da je preslo u neku jbnu rutinu :(
Lijepse mi doma ostat sa hrpom "hrane", filmovima, serijama itd. Ili jos bolje s par dobrih frendova, marijanom^, malo spike, zajebancija, pa pustit neki dobar koncert i chill.
Sad kad lagano starim, pa svi izlaze petkom i subotom (čak i oni najveći štreberi koji su bili doma dok sam ja izlazio)
A i to :)
jedna totalno seljacka konstatacija; uzmite za primjer ovo ljeto i od oka zbrojite koliko ste popili u tom vremenskom periodu. Brojke plaše.
Lord Ragnarok
19-09-2010, 16:23
o majko mila, ja sam jos na nogama :shock:
Da se i ja uključim!
Izlazim sa prijateljima, za tjedna dok škola traje uglavnom navečer odemo u jedan "osamljeni" kafić na kolodvoru, a nikako u zadimljene i bučne kafiće u kojima trebaš imalo povisiti glas da te osoba koja sjedi pola metra od tebe može čuti, kada je škola popodne odemo malo rekreacijski plivati pa u đakuzi, uglavnom, "zajebajemo se" kako se kaže.
Subotom je kao žešći izlazak, od 7. razreda kupujemo subotom po bocu vina pa tako radimo i sada, iako sam ja dosta smanjio jer me ne privlači više toliko opijanje, i opet, ne izlazimo u bučne i zapušene kafiće ili diskače.
Ekipa mi se sastoji od nas 7 koji se znamo još od prvog razreda osnovne škole, a neki još i od jaslica. Svi smo potpuno različiti, i mislim da je to jedino što nas drži na okupu, neki puše neki ne, neki konzumiraju marihuanu neki ne, neki vole više popiti neki ne, neki slušaju punk neki slušaju jazz.
I what's my point, mi smo prilično zatvorena ekipica sa internim šalama koje se provlače još od davnih dana, pijuckamo vinčine, zezamo se, slušamo glazbu, ne idemo po kafićima, ne upoznavamo baš nove ljude..., skupimo se jedanput mjesečno ili dvomjesečno i odemo u Split pogledati 2-3 filma i kupiti koju knjigu ili igretinu, nemamo cure :D, svako 3 mjeseca zbog nostalgije se skupimo i zaigramo WoW-a po tjedan dana dok se ne zasitimo.
Bez alkohola bi ipak bilo drugačije, to sam htio reći, da mi tu subotu samo sjedimo negdje i pričamo bez sipanja cherry brandya i manijakalnog uzvikivanja riječi stvari koje nama nešto znače, mislim da bi nam bilo puno dosadnije. Iako ne ponosim se činjenicom da sam doslovno od 7. razreda svaku subotu popio nešto alkohola, ali jbg, to je svakodnevnica ovdje.
Niko Bellic
19-09-2010, 17:38
Sve ti se to raspadne kad krenete na faks, a pogotovo kad počnete radit. Polako postaneš fina guzica i više ti se ne da sjedit vani na hladnom betonu sa bocom vina...
Ma jok, jedino što se promjeni sa odlaskom na faks je činjenica da možeš izlaziti i drugim danima osim petkom i subotom :)
Systematic Reverse
19-09-2010, 18:22
Sve ti se to raspadne kad krenete na faks, a pogotovo kad počnete radit. Polako postaneš fina guzica i više ti se ne da sjedit vani na hladnom betonu sa bocom vina...
not true..
radim 3 godine skoro i nisam se nimalo promjenio sto se tice toga..
jos uvijek bi mogao sjedit cjeli dan u kvartu na igralistu..
hell no, od kad idem na faks samo sam povecao izlaske i random neplaniranja opijanja na 3-4 dana u tjednu
Niko Bellic
20-09-2010, 09:17
To sam napisao na ovo što je napisao Bara za svoju ekipu gdje se svi znaju od vrtića. Sve je to zasad ok i funkcionira, ali kad krenu radit ili odu negdje na faks neće više imati toliko vremena da budu "na hrpi". Svi pomalo kako odrastaju guraju svako na svoju stranu, upoznaju nove ljude i jednostavno nema više toliko vremena, želje ni potrebe...
a to da, istina, slabije sam u kontaktu s starijom ekipom, sad sve više manje novi ljudi s faksa itd
Lord Ragnarok
20-09-2010, 14:07
Da se i ja uključim!
Izlazim sa prijateljima, za tjedna dok škola traje uglavnom navečer odemo u jedan "osamljeni" kafić na kolodvoru, a nikako u zadimljene i bučne kafiće u kojima trebaš imalo povisiti glas da te osoba koja sjedi pola metra od tebe može čuti, kada je škola popodne odemo malo rekreacijski plivati pa u đakuzi, uglavnom, "zajebajemo se" kako se kaže.
Subotom je kao žešći izlazak, od 7. razreda kupujemo subotom po bocu vinaSpa tako radimo i sada, iako sam ja dosta smanjio jer me ne privlači više toliko opijanje, i opet, ne izlazimo u bučne i zapušene kafiće ili diskače.
Ekipa mi se sastoji od nas 7 koji se znamo još od prvog razreda osnovne škole, a neki još i od jaslica. Svi smo potpuno različiti, i mislim da je to jedino što nas drži na okupu, neki puše neki ne, neki konzumiraju marihuanu neki ne, neki vole više popiti neki ne, neki slušaju punk neki slušaju jazz.
I what's my point, mi smo prilično zatvorena ekipica sa internim šalama koje se provlače još od davnih dana, pijuckamo vinčine, zezamo se, slušamo glazbu, ne idemo po kafićima, ne upoznavamo baš nove ljude..., skupimo se jedanput mjesečno ili dvomjesečno i odemo u Split pogledati 2-3 filma i kupiti koju knjigu ili igretinu, nemamo cure :D, svako 3 mjeseca zbog nostalgije se skupimo i zaigramo WoW-a po tjedan dana dok se ne zasitimo.
Bez alkohola bi ipak bilo drugačije, to sam htio reći, da mi tu subotu samo sjedimo negdje i pričamo bez sipanja cherry brandya i manijakalnog uzvikivanja riječi stvari koje nama nešto znače, mislim da bi nam bilo puno dosadnije. Iako ne ponosim se činjenicom da sam doslovno od 7. razreda svaku subotu popio nešto alkohola, ali jbg, to je svakodnevnica ovdje.
vas x na 1 bocu? il sam ja to krivo protumacio?
a lol od 7. razreda ekipa pocela cugat , pa ajde da si 2-3 srednje ali 7. razred :kill:
Da je bar nas x na jednu bocu :(.
a lol od 7. razreda ekipa pocela cugat , pa ajde da si 2-3 srednje ali 7. razred :kill:
Gledaj, Makarska je mjesto od 20 000 stanovnika, bez kina, bez kazališta, bez diska koji ne pušta nešto drugo osim narodnjaka ili hardcore housea, ljudi trebaju naći nešto da se zabave ili bar sjednu sa tim i pričaju i zezaju se, to je nama nažalost bio alkohol, pobogu, mislim da 3/4 srednjoškolaca puše...
Ma jok, jedino što se promjeni sa odlaskom na faks je činjenica da možeš izlaziti i drugim danima osim petkom i subotom :)
Ekšuli ja mogu svakim danom osim utorkom, a ove godine je na utorak pao dan državnosti ili tkao neka kifla pa smo se zapili i taj jedan utorak eto reda radi, da odradimo i utorak... INače je puno bolje izaći srijedom jerbo ljude koje upoznaš vani znaš da su stariji, a ne nadobudni srednjoškolci...
Forengner
20-09-2010, 18:51
@Bara:sport covece sport.Posle toga pivo 2,i to je to.Niste morali bas u 7 razredu piti alkohol.. :roll:
Baš kod nas se u 7.razredu počinje pit pušit i smucat po kafanama jedan lik kojeg poznam je počeo pušit u 4. osnovne.
Ja ne mislim da je to kul ali činjenica je da postaje uobičajeno, a koliko samo ima ljudi koji puše travu, ohohoho, i to mislim na svoje vršnjake...
Jebote, pa danas se svaki balavac opija ko lud, meni se osobno najviše gadi kad vidim da parkom hoda neki vidno pijan srednjoškolac, pa to je najgore. Pa ja kad se napijem je to negdje u krugu prijatelja, a ne da me pola grada mora gledati i trpjeti.
Ja ne mislim da je to kul ali činjenica je da postaje uobičajeno, a koliko samo ima ljudi koji puše travu, ohohoho, i to mislim na svoje vršnjake...
ne baš, to su uglavnom maloumni retardi koje je puknuo pubertet, nhf hf il kako god hočeš :wink:
što se tiče trave to je gg, samo što je skupa :(
Da je bar nas x na jednu bocu :(.
Gledaj, Makarska je mjesto od 20 000 stanovnika, bez kina, bez kazališta, bez diska koji ne pušta nešto drugo osim narodnjaka ili hardcore housea, ljudi trebaju naći nešto da se zabave ili bar sjednu sa tim i pričaju i zezaju se, to je nama nažalost bio alkohol, pobogu, mislim da 3/4 srednjoškolaca puše...
ja ne preferiram cajke ali gledaj ako ti je to jedino mjesto za ici rade odi tamo s ekipom upoznat ces cure i boli te kifla :thumbs2:
Zato treba imat puno frendova, potrefit ćeš jednog koji će ti nabavit po dobroj cijeni :) .
Ok, dosada nisam ničega pametnog naučio ovdje, ukratko, "kupuj i puši travu" "idi u cajkaške klubove".
Hvala ljudi :thumbs2:
np. odi u parkic cugat pa igrat wow umjesto da bar odes van upoznas ljude , ali doci ce ti to u glavu kad tad :bravo:
Forengner
20-09-2010, 19:38
@bara:a moj post ignorises huh?Idi i bavi se sportom!
Ma sportom se već bavim pa :), to mi uopće nije sporno. Oduvijek sam igrao vaterpolo ne brini.
Koliko god ljudi mogao upoznati, nije vrijedno toga da riskiraš rak na mozgu od cajki.
A da ne spominjemo kakve ću ljude upoznati :o
Kostolomac
20-09-2010, 19:56
Ćelave koji stalno mijenjaju žarulje :?
ne kenjajte, previse generalizirate,
Kostolomac
20-09-2010, 20:37
Ilitiga, slušaš cajke pa te to vrijeđa :P
Ja ne slusam a vidim da generalizirate.EXPLAIN THAT!
cham3leon
20-09-2010, 21:21
Po tome bi se cijeli Gorski Kotar ubijao od dosade i pio po ulicama... ili šumama. Što je donekle i istina, ali svi idu u birceve sa narodnom i zabavnom glazbom (od čega dakako nit je narodna narodna, a još je manje zabavna zabavna), i ne prigovaraju. Dapače, vi imate i puno veći izbor čim imate hardcore house lokale.
Da_killah
20-09-2010, 21:24
u gorskom kotaru je alkohol puno jeftiniji :D
cham3leon
20-09-2010, 21:27
Isto kao i ljudski život :D
Već su kod nas rijetki partiji u domaćoj radinosti gdje se inače dobri drugovi ne potuku zato jer je, ne znam, trava zelena, a dogode se i druge tragikomične situacije poput razbijanja muzičke linije sjekirom. Ne pitajte.
Isto kao i ljudski život :D
Već su kod nas rijetki partiji u domaćoj radinosti gdje se inače dobri drugovi ne potuku zato jer je, ne znam, trava zelena, a dogode se i druge tragikomične situacije poput razbijanja muzičke linije sjekirom. Ne pitajte.
to ti je kad se Grobničani spuste s brda... XD :rotfl:
bez uvreda
cham3leon
20-09-2010, 21:33
Ne u Rijeci, to sam mislio za Gorski Kotar.
Hehe, Gorski Kotar se čini fora!
Da se ja zaputim u jedan od narodnjačkih ili house klubova, kojih u Makarskoj ima i jako su kvalitetni prema odazivu svake subote i svakog dana ljeta, alkohol bi igrao jako veliku ulogu, litre njega.
Činjenica je da nikada neću ući u takve "lokale" zato što !mrzim! takve tipove "glazbe" i u generali mi se ne sviđaju ljudi koji ih slušaju. Ima puno načina kojima se možeš zabaviti a da nisu pušenje nečega, pijenje, boravak po kojekakvim house, techno ili cajkaškim klubovima, ali također istina je da u Makarskoj nema drugih sadržaja.
Zato ja mirno čekam fakultet :)
Forengner
20-09-2010, 21:37
Posto sam ziveo u malom mestu bez icega,ja i drustvo smo se jednostavno popakovali,seli u veliki Pasat karavan i uz putne isprave + pasosi svi lepo krenuli u Austriju,Nemacku,Italiju,itd itd.Svuda je bilo odlicno osim u Nemackoj,zbog prokletog Nachruhe-a.
Mi možda sa školom idemo ove godine u Njemačku, osim njihovih žena, valjda me najviše privlači njihova piva. :D
Forengner
20-09-2010, 21:41
Zene su agresivne. :(
Marvin OCX
20-09-2010, 21:46
Pozitivno agresivne?
Niko Bellic
20-09-2010, 21:48
zp5tPchK2xc
Forengner
20-09-2010, 21:49
@Marvin:da,uglavnom.(veoma su hladan narod,ne vole strance ,iako gajim duboko postovanje prema njima.)
Marvin OCX
20-09-2010, 21:50
Vole li se bar medjusobno? :)
@Marvin:da,uglavnom.(veoma su hladan narod,ne vole strance ,iako gajim duboko postovanje prema njima.)
A jel ih zanima ak imaš rodbinu Njemce, jel su onda bolje prema tebi ili...?
Kostolomac
20-09-2010, 21:53
to ti je kad se Grobničani spuste s brda... XD :rotfl:
bez uvreda
None taken :)
Iako si krivo skužio cham3leona :P
Forengner
20-09-2010, 21:59
@hrcak:ziveo sam tamo 2 godine,nikad nisu bili srdacni ili prijateljski.(ali sam se zato sa par drugarica iz Belorusije i blizanaca iz Ukrajine odlicno slagao,delio sam sobu sa njima i ful je super bilo)
čekaj vi ste išli u večernji izlazak par sto kilometara do druge zemlje? kul.
Forengner
20-09-2010, 22:02
Izlet,(subota,nedelja,ponedeljak,itd itd koliko mozemo) u vecernji izlazak bi isli u neki drugi veci grad blizu.
varaš se, nit ikad slušao niti cu slušati, baš suprotno ne podnosim ih kao vrstu glazbe i izvođače, ali to nije razlog da tvrdim da svi koji se zabavljaju na turbo folku su idioti ili seljačine, jer nisu...serete non-stop be pokriča,
Lord Ragnarok
21-09-2010, 12:11
ne slusam cajke al nemogu reci da nikad nisam bio vani na njima i da je bilo lose. cak nasuprotno, bilo je super.
vise stereotipi jebite
Hehe, mislim da nema tu stereotipa, mislim da su ih već svi čuli jer u svakom gradu imaš nekoliko cajkaških klubova. Ja sam prvog puta kad sam čuo tu "glazbu" shvatio da trebam bježati glavom bez obzira kada je čujem, jer nečega odvratnijeg nisam čuo nikad prije u životu.
Ima ljudi kojima se sviđa i ne sviđa, i to je to.
BTW, mogli bismo otvoriti temu "Cajke" ako je već nema, pa da malo polemiziramo. (ownamo cajkaše) :)
Lord Ragnarok
21-09-2010, 12:32
Hehe, mislim da nema tu stereotipa, mislim da su ih već svi čuli jer u svakom gradu imaš nekoliko cajkaških klubova.SJa sam prvog puta kad sam čuo tu "glazbu" shvatio da trebam bježati glavom bez obzira kada je čujem, jer nečega odvratnijeg nisam čuo nikad prije u životu.
Ima ljudi kojima se sviđa i ne sviđa, i to je to.
BTW, mogli bismo otvoriti temu "Cajke" ako je već nema, pa da malo polemiziramo. (ownamo cajkaše) :)
nema stereotipa? tolko o tome...
Niko Bellic
21-09-2010, 12:36
Bara, zašto svstavaš osobe u cajkaše i one ostale. Ja npr. mogu partijati uz cajke i mjesec dana ako treba i to opet ne znači da ih slušam na mobitelu i privatno, kao ni to da ih volim...
Ja neću ništa više reći nego, otvori temu pa ću se izjasniti! Kažem da su cajkaši oni koji slušaju takvu muziku, a ja ne bih mogao partijati uz nešto mjesec dana a da to ne slušam pa smo mi zapravo drugačije osobe.
Niko Bellic
21-09-2010, 12:43
Ne bih ni ja mogao partijati uz cayk€ u muškom društvu, tako da te razumijem. Nisam mislio na takav party...
Systematic Reverse
21-09-2010, 12:51
a sta kao nekad moras slusat cajke?
ja ih nisam cuo valjda 3 godine negdje.
jedino sam skuzio da ima klinjara u naselju koji hodaju sami sa sobom i puste si na mob neke cajke bolesne i briju :rotfl: (jedino tako ih cujem :d)
varaš se, nit ikad slušao niti cu slušati, baš suprotno ne podnosim ih kao vrstu glazbe i izvođače, ali to nije razlog da tvrdim da svi koji se zabavljaju na turbo folku su idioti ili seljačine, jer nisu...serete non-stop be pokrica,
a jebte, zajeb,
ugl poanta post je da svi generaliziraju, tko sluša turbo folk je mutava seljačina koja razbija čaše od glavu i puca po kaficima, a tko sluša rock/metal etc. je sotonjara koja reže žile...
imam gro frendova koji se svaki vikend opijaju uz zvukove izvođača preko drine i svi su normalni,
systematic - yep, to je postala prečesta pojava, ali jebiga, to je njihov kucni odgoj tj. nedostatak odgoja i kulture
u tramvaju kad tako nešto puštaju samo ih zamolim da stave slušalice ili stišaju...
Ovdje ima previše lažnih moralista koji bi najradije uveli prohibiciju za sve osobe od 14-18, što je retardirano. Šta bi svi trebali, provoditi subote kod kuće i igrati monopol uz čaj? Puno je zdravije za srednjoškolca otići van i da, napiti se. Oni koji su se bar jednom napili i prepričavali događaje na nekoj kavi nakon par godina dobro znaju o čemu pričam. Bolje je probati sve dok si još mlad i u zanosu, pa se kasnije smiriti.
Što se tiče cajki, glazba je sama po sebi retardirana i bez nekakve muzikalnosti, ali činjenica je da su vjerojatno najbolje zabave na istima. Svima nam treba odmor od modernog svijeta punog uštognjenosti i pravila, no to sve nestaje kad uđete u klub uz kojeg trešti harmonika i gdje se votka pije kao voda, što opet ne znači da ću je ja pustiti kod kuće. Privatno slušam trance i hiphop, ali ne želim si ničim ograničiti izlaske.
Tako da, veliki :thumbs1: većini iz ove teme.
Niko Bellic
21-09-2010, 15:27
O tome ja i pričam. Zašto se ograničavati kad time više gubiš nego što dobijaš. Kod glazbe bi bilo ispravnije pitati što preferiraš nego što slušaš. Ja npr. volim poslušati Ekrema Jevrića, Vatrogasce i Živo Blato, jer mi oni uvijek izmame osmijeh na lice, dok preferiram isto što i ti K4ciga, jer sam odrastao uz tu glazbu i ona je dio mene i mojih uspomena + volim i kvalitetan rock i rock balade + 80'e koje su prelegendarne i neponovljive, ali ne pretjerujem niti s jednim da si to ne zgadim...
Ne kužim čemu podjele na metal i rock kad je rock sam po sebi jako širok pojam. Metal mi djeluje više kao malo žešći dio rock glazbe i apsolutno se ničim ne razlikuje. Tu naravno ne mislim na one maskirane klaunove koji krište po stejđu kao prasci od mog susjeda dok bivaju klani...
Neven <R>
21-09-2010, 16:21
Što se tiče cajki, glazba je sama po sebi retardirana i bez nekakve muzikalnosti, ali činjenica je da su vjerojatno najbolje zabave na istima.
Ovakve izjave me uvijek pošalju u mega rage
Kostolomac
21-09-2010, 16:26
@pimp, Lord Ragnarok
Samo sam čekao da netko nasjedne. Ju sak! :P
Systematic Reverse
21-09-2010, 16:42
Što se tiče cajki, glazba je sama po sebi retardirana i bez nekakve muzikalnosti, ali činjenica je da su vjerojatno najbolje zabave na istima.
Ovakve izjave me uvijek pošalju u mega rage
bas..
kaciga suti..
jer izgleda neznas sta je zabava.
cham3leon
21-09-2010, 16:47
Bolje neka dobra cajka nego očajni primjerak domaćeg "rocka".
Also, metal nije rock, ja ga ne svrstavam u isti koš. Volim gotovo sve vrste rocka, ali nijednu vrstu metala. Meni je to velika razlika.
Systematic Reverse
21-09-2010, 17:37
nekazem ja nista protiv cajka (dobro kazem sam sebi, ali ne javno :d), ono jebe mi se, neka ljudi slusaju sta zele. Nego ona izjava da su na cajkama najbolje zabave je jednostavno glupa.
nekome jesu nekome nisu :fof:
Death By Sexy
21-09-2010, 17:48
nekazem ja nista protiv cajka (dobro kazem sam sebi, ali ne javno :d), ono draga mi se, neka ljudi slusaju sta zele. Nego ona izjava da su na cajkama najbolje zabave je jednostavno glupa.
This.
MILF hunter
21-09-2010, 17:59
[quote="Systematic Reverse":kv0lu16k]SNego ona izjava da su na cajkama najbolje zabave je jednostavno glupa.
This.[/quote:kv0lu16k]
Takvi vjerojatno nisu posjetili pošteni rave party ili rock koncert. Tu i tamo izađem na cajke i uvijek se osjećam poput stranca :hangin: Kao da ne pripadam svemu tome :)
Sonic_Moronic
21-09-2010, 18:19
Bolje neka dobra cajka nego očajni primjerak domaćeg "rocka".
Also, metal nije rock, ja ga ne svrstavam u isti koš. Volim gotovo sve vrste rocka, ali nijednu vrstu metala. Meni je to velika razlika.
Ma sve je to rokenrol.
[quote="Death By Sexy":yyzbdrge][quote="Systematic Reverse":yyzbdrge]SNego ona izjava da su na cajkama najbolje zabave je jednostavno glupa.
This.[/quote:yyzbdrge]
Takvi vjerojatno nisu posjetili pošteni rave party ili rock koncert. Tu i tamo izađem na cajke i uvijek se osjećam poput stranca :hangin: Kao da ne pripadam svemu tome :)[/quote:yyzbdrge]
aha ti si bio na rave partiju?
uglavnom, svakome je najbolje na onome što voli slušati, nekima na narodnjcima nekima na rocku, nekima na nekom tulumu elektronske etc. glazbe
100 ljudi 100 čudi
Kostolomac - slomit cu ti kičmu lomilicom za kičmu :) :) :P
Ovdje ima previše lažnih moralista koji bi najradije uveli prohibiciju za sve osobe od 14-18, što je retardirano. Šta bi svi trebali, provoditi subote kod kuće i igrati monopol uz čaj? Puno je zdravije za srednjoškolca otići van i da, napiti se. Oni koji su se bar jednom napili i prepričavali događaje na nekoj kavi nakon par godina dobro znaju o čemu pričam. Bolje je probati sve dok si još mlad i u zanosu, pa se kasnije smiriti.
Što se tiče cajki, glazba je sama po sebi retardirana i bez nekakve muzikalnosti, ali činjenica je da su vjerojatno najbolje zabave na istima. Svima nam treba odmor od modernog svijeta punog uštognjenosti i pravila, no to sve nestaje kad uđete u klub uz kojeg trešti harmonika i gdje se votka pije kao voda, što opet ne znači da ću je ja pustiti kod kuće. Privatno slušam trance i hiphop, ali ne želim si ničim ograničiti izlaske.
Tako da, veliki :thumbs1: većini iz ove teme.
I like your thinking. Ali ne slušam trance i hiphop. :)
Kostolomac
21-09-2010, 20:27
Super! Baš mi treba malo istezanja :P
nejde tako.
što se tiče cajki etc. skužio sma da negdje 90 % ljudi koji ih slušaju su jebeno zatupljeni i vrlo vjerojatno imaju turske kurvi u sebi
Niko Bellic
21-09-2010, 23:43
Šta fali Turcima?
vRsyyBFcHYQ
Lyrics FTW! :pray:
Systematic Reverse
22-09-2010, 09:52
Šta fali Turcima?
vRsyyBFcHYQ
Lyrics FTW! :pray:
rofl qq
DelPiero
13-10-2010, 12:34
Evo da i ja "podastrem" svoj stav.Kao i mnogi sa ovog foruma i ja sam pijuckao a još više i pio dok se ne napijem.Prije dok sam bio malo mlađi gora mi je bilo izlazit po diskotekama i bučnim,zagušljivim mjestima a i više se pilo nego danas.Ima nas svakakvih neko može da gušta dvije pive nekog prenese na gajbu.A kasnije kad se društvo zbog pojedinaca i poslova/faksa raspadne i ti malo promjeniš furku.Sad mi je veća uživancija popit nekoliko kvalitetnih piva i žestica kući uz dobru muziku ili neki drugi oblik zabave jednom mjesečno.Lično nikad ne bi dao svom djetetu da pije prije sedamnaeste godine.Isto ove koji agresivno odbijaju piće ne kontam.Jednostavno neko je ovisnik o seksu,neko voli filmove iznad svega,a neko hladnu pivu predveče. :pray:
Ja se svake subote redovno oduzmem, onda poslije odem sa pičkom neđe, ako mi ne da pičke onda je odjebem i ODMA nađem novu. I tako svake subotu, nedeljom naravno na SVETU MISU.
Zapravo subotom pijem pretežito alkohol ali se ne napijam često, nova godina, zadnji dan škole, rođendan i nekad kad mi se pije.
Nije moj, sva hvala pripada r0rschachu.
Aha xD
Prvo sam kod tebe vidio...
Domar Slavko
02-03-2011, 20:48
Ma alkohol je dobar. Alkoholizacija je redovna vikendima,a preko tjedna slabo,možda uleti koje pivo ili par čašica rakije. Inače,alkohol je dobar,pogotovo napijanje,jednostavno nema boljeg načina za zaboravit' probleme koji se nakupe.
Domar Slavko
02-03-2011, 20:48
Ma alkohol je dobar. Alkoholizacija je redovna vikendima,a preko tjedna slabo,možda uleti koje pivo ili par čašica rakije. Inače,alkohol je dobar,pogotovo napijanje,jednostavno nema boljeg načina za zaboravit' probleme koji se nakupe.
Razzarach
02-03-2011, 23:38
Bravo za tebe.
Inace... ne pijem vise bas tako... mozda 1 pivu na mjesec xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.