Log in

Pogledaj cijelu verziju : Prince of Persia: The Sands of Time trailer izgleda dobro

IgGy
03-11-2009, 21:29
Da, pričamo o filmu Prince of Persia koji je u produkciji već neko vrijeme, a sada je izašao i novi trailer koji nas je prilično ugodno iznenadio, te koliko zasad vidimo, solidno prati priču i atmosferu istoimene igre.

Na filmu rade producenti Disneyeve megauspješnice Pirati s Kariba, a za ovaj je film također odgovorna filmska kuća Disney u suradnji s filmskim studijem Jerrya Bruckheimera koji jako voli, kako Ameri vole reći, "when shit goes boom".
Inače, glavnu ulogu princa od Perzije je dobio Jake Gyllenhaal, inače poznat po prilično dobrim i zapaženim filmskim ostvarenjima kao što su Donnie Darko, Dan poslije sutra, Planina Brokeback, Jarhead, te posebice po vrhunskom krimi trileru Zodiaku.

Pogledajte trailer: http://www.pcplay.hr/modules.php?r=16&id=879

W1k1n6
03-11-2009, 23:33
Hm, nekako se previše osjeti 3D animacija, više izgleda kao trailer igre nego film. Na prvi pogled djeluje kao da je neko gosponu Uwe Bollu dao puno love za novi poduhvat. Inače Mike Newell je televizijski redatelj poznat po Avanturama mladog Indiane Jonesa, najveći kino hit film mu je bio Harry Potter and the Goblet of Fire, tako da je za očekivati priču punu rupa, logiku koja se pogubila po putu, ali zato neće manjkati dobrih utrka na metlama :) Taman za djecu koja izlaze iz svijeta crtanih filmova u kojima životinje govore.
p.s. Nadam se da sam se prevario. Iskreno.

Raz
03-11-2009, 23:46
Ne izgleda mi uopće loše, ima onaj bajkovit feel kao i Gusari sa kariba samo što je ovo u PoP settingu.

Čux
03-11-2009, 23:49
definitivno izgleda dobro, bumo vidli kad se pojavi kak će zgledat, držim fige

flander
04-11-2009, 08:18
bojim se reći ali ćinimi se da ovdije svakom glumcu paše uloga :D

fakat dobro izgleda,zainteresiralo me very much :D

scena na 0:30 jako podsjeća na treći dio T2T :D

Aral
04-11-2009, 09:43
Ma film će biti pravi eye candy a uopće ne vidim forsanje nikakvog cgi-a. Još je dosta vremena do izlaska filma al ovo ću ić gledat definitivno u kino, kak god da ispadne ^^ Ipak je to PoP :D

Arbiter of Change
04-11-2009, 11:25
Trailer je izvanredan, pogotovo jer su DOBRO prenijeli gomilu koncepata iz igre... već vidim trilogiju na pomolu, posebno jer "priča puna rupa" idu ruku-pod-ruku s putovanjem kroz vrijeme i općenito nastavcima.

Chuky
04-11-2009, 19:59
Vizualno izgleda vrlo impresivno, radi ga dobra ekipa, samo se nadam da će složit makar pristojnu priču.

Sickmanno1
04-11-2009, 23:40
Hmmm, pricu imaju :)

Problem je u scenariju...al vjerujem da bude dobro :)

Feanor
04-11-2009, 23:46
Djeluje mi prilično treshy, a ja sam poslje Bartuca valjda najveci fan PoP-a tu na forumu xD

flander
05-11-2009, 08:30
Djeluje mi prilično treshy, a ja sam poslje Bartuca valjda najveci fan PoP-a tu na forumu xD

you are not alone

tigerija
05-11-2009, 20:34
New izgleda loše ali molim vas. Meni je najboli dio bio drugi. I najbolja stvar u igrici mi je bilo sve ono oko Dahake. Onog demona koi vas je proganjao.

Kid A
05-11-2009, 20:45
Kakogod,gledace se...

Rang€r
05-11-2009, 23:19

you are not alone

you have my sword.

Sickmanno1
09-11-2009, 11:54
Ako ovo ispadne dobro, mogla bi krenuti lavina filmova napravljenih prema videoigarama. Ima masa igara koje bi volio vidjeti na filmskom platnu...

tigerija
09-11-2009, 13:09
Ako ovo ispadne dobro, mogla bi krenuti lavina filmova napravljenih prema videoigarama. Ima masa igara koje bi volio vidjeti na filmskom platnu...

Da ali dobri su samo ako prate igricu ili knjigu.

Npr AvP nije pratio ništa pa je ispao smeče.

Igrica je pratila knjigu.

Sickmanno1
16-11-2009, 21:22
AvP osobno nedozivljavam kao film koji je proizasao od igre...a i sam si rekao da ima knjiga prije toga, sto nisam znao, ponajvise jer me nije zanimalo xD

tigerija
16-11-2009, 22:09
U biti film je proizašao iz igara ali oni su stavili svoje vlastite ideje.

AvP igrica 2010 i 1999 proizlazi iz knjiga koje valjaju za razliku od filmova. I pokušavaju zadržat neke stvari koje su fanovi ubacili. Npr ono da je predator neki hrabar hunter. Predator 1 film govori malo drugačije i nastavak na Predator 1 => Predators, ne Predator 2, če pokazat da je to običan slašer film...
Bla bla, ako sam dobro shvatio.

Ali meni je Dahaka bila najbolji dio u igri i dvojika mi najbolja.

Sickmanno1
16-11-2009, 22:11
Kako je film proizasao iz igre, ako je prije toga bila knjiga i ako je igra proizasla od knjige :/

Pocetak je onda knjiga, a ne igra :/

flander
16-11-2009, 22:32
početak je bila ideja

tigerija
16-11-2009, 22:32
Kako je film proizasao iz igre, ako je prije toga bila knjiga i ako je igra proizasla od knjige :/

Pocetak je onda knjiga, a ne igra :/

Knjiga pa igra pa film , šta ti nije jasno Oo ? xD

Sickmanno1
17-11-2009, 07:56
Pa jasno mi je. Sto znaci da film nije proizasao od igre vec od igre ^^