Pogledaj cijelu verziju : Objavljeni hardverski zahtjevi za CoD Modern Warfare 2
Ispada kako Infinity Ward i Activision nisu pretjerano impresionirani prilično impresivnim odazivom nezadovoljnih PC gamera nakon objave kako Modern Warfare 2 neće podržavati Dedicated servere, te tako nastavljaju u ležernom tonu objavljujući - hardverske zahtjeve.
Stoga, želite li pokrenuti i igrati Modern Warfare 2, biti će vam potrebna sljedeća kanta:
* Operativni sustav: Microsoft Windows XP ili Windows Vista (ili Windows 7 op.a.) (Windows 95/98/ME/2000 nisu podržani)
* Procesor: Intel Pentium 4 3.0 GHz ili AMD Athlon 64 3200+ ili bolji
* Memorija: 512MB RAM (1GB za Windows Vistu)
* Grafička kartica: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT ili bolja, odnosno ATI Radeon 1600XT ili bolja
* DirectX: Microsoft DirectX 9.0c
* Tvrdi disk: 16GB raspoloživog mjesta na disku
* Zvuk: 100% DirectX 9.0c kompatibilna zvučna kartica
* Internet: Broadband konekcija
* Hostanje Co-op/multiplayer mečeva: kako bi hostali Co-op i/ili multiplayer mečeve, potrebno je računalo s 2 GHz dual-core procesorom ili boljim.
Stoga, etoga, to je to. Ah, da, zaboravili smo napomenuti kako ćete za standardnu (i jedinu verziju na PC-u) verziju vrlo vjerojatno biti primorani izdvojiti oko 450 kn.
Deadwalker
27-10-2009, 10:02
Nice, bit ce to ugodno igranje na medium-high postavkama. Jos ugodnije, kada zamjenim procesor...
sad već lagano mogu reć da me zaboli za zahtijeve, kupujem komp uskoro :P
Nisu neki preveliki zahtjevi, s te strane mi se ovo čini sasvim OK. Inače što se tiče peticija u vezi dedicated servera ja bih radije pokrenuo neku peticiju koja bi tražila da se uvede više toplih boja u grafiku u odnosu na jedinicu. Mislim da je šteta u današnjim igrama koje se odvijaju na otvorenim prostorima stalno gledati sivilo, pogotovo ako vozite na nekim boljim grafijanerima. Ne mislim da bi sve trebalo prštati od kričavih boja ali dobro bi došlo barem malo osvježenja. Izgleda autorima CoD i MW igara u njihovom kraju stalno pada kiša, sunce ne prolazi kroz oblake ili ih nikad ne puštaju iz podruma. Kao da nikada nisu vidjeli nešto nalik zagorskim bregima.
Deadwalker
27-10-2009, 12:32
Mislim da je šteta u današnjim igrama koje se odvijaju na otvorenim prostorima stalno gledati sivilo, pogotovo ako vozite na nekim boljim grafijanerima.
Konzole nemaju bolje grafijanere... :wink:
da da sad nek naparve MW2 kao i D3 pa bute se onda žalili lol :D
nek bude tak kak je, ipak je to rat ^^
Dosta je što meci prolaze kroz zidove, pa vam treba još više "realnosti"?
croat1gamer
27-10-2009, 21:45
Realno ce biti kada uvedu opciju da kad umres da nema respawna.
Nikada.
Nikada.
:thumbs2: To sam i ja rekao već par puta kad se raspravljalo o realnosti u igrama. Po meni realnost neka bude u grafici, dizajnu, animaciji, dok za gameplay više preferiram "nerealnost". Video igre baš volim zato da budu odmak od svakodnevnog sivila..
Nikada.
lol da instaliraš original sa cd-keyem i lik te ubije odma u startu i moš bacit igru xD
Cini se da cu rezati CFG u djelu grafike ali cu servere hostati naveliko :)
erm... ustvari nisam li spomenio da bojkotiram igru :?
Razzarach
28-10-2009, 14:43
hamachi.... tek sad sam se sjetio
jebeš dedicate
Deadwalker
28-10-2009, 14:45
Kolko sam ja shvatio, sluzbeni serveri ce biti jedini nacin online igranja. Isto kao i SC2. Dakle preptostavljam nista od LAN-a.
Tegla Ajvara
28-10-2009, 16:38
Nikada.
e sad sam dobio jednu genijalnu ideju :D
osvetnik_sch3l3
28-10-2009, 16:46
sta svi navalise toliko na HDD prostor?
Dragon age 20 GB, ovo 16, pa gdje je tu kraj :toilet:
Arbiter of Change
28-10-2009, 16:56
Završava kad zakoračiš u moderno doba i kupiš HD od 150 ili po mogućnosti 500GB. :)
osvetnik_sch3l3
28-10-2009, 17:00
Završava kad zakoračiš u moderno doba i kupiš HD od 150 ili po mogućnosti 500GB. :)
ma imam od 320 :(
Arbiter of Change
28-10-2009, 17:03
Onda briši pr0n i ne kukaj, ja imam od 150GB pa se ne žalim. :D
Constantine
28-10-2009, 17:04
[quote="Arbiter of Change":1k9u80ba]Završava kad zakoračiš u moderno doba i kupiš HD od 150 ili po mogućnosti 500GB. :)
ma imam od 320 :([/quote:1k9u80ba]
danas su diskovi od 1TB po 600kn,to stvarno nije puno.
hamachi.... tek sad sam se sjetio
jebeš dedicate
Nema ni toga... osim ako nam ti nesto nesprčkaš :D
Tegla Ajvara
28-10-2009, 22:02
ja 1,4 tb i very happy
moglo je bit i vise, al ostalo su pretjerivanja i perverzije
al to je i za ocekivat, kad pogledate, serious sam je bio igra na 1 cd (da se nevracam na supermarija sa disketa)
za 3-4 godine ce izlazit igre na jednom hddvd, a za 7-8 na 3 taka
a kontam da ce doc vrjeme da ce prodavat igre na prjenosnim hddovima
(jbte kakva ce tada biti grafika.. :o :D :D )
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.