Log in

Pogledaj cijelu verziju : America's Army

Stranica : 1 [2]

Prince-Artas
15-09-2006, 19:27
2.5 giga jer nije patch, nego nova verzija, a ja imam modem tako da moram čekat da mi ga netko maila :) .
E lefty, koja je sad min konfiguracija

pa opet ga moraš skidat kad ti ga netko maila

WEASEL
15-09-2006, 19:28
al mislim na poštu, ne na virtualni mail

Prince-Artas
15-09-2006, 20:17
al mislim na poštu, ne na virtualni mail

aha :D

LeftY
16-09-2006, 10:01
The current Minimum System Requirements for AA:SF (Overmatch) are as follows:

- 3-D graphics card with 128 MB memory and support for hardware transformation and lighting
- 2.4 GHz processor or equivalent
- English version of Windows(r) 2000/XP Operating System with latest updates
- 512 MB RAM
- 3.5GB of uncompressed hard disk space for game files
- 4X DVD-ROM (not required for downloaded installations)
- Windows 2000/XP compatible system (including compatible 32-bit drivers for CD-ROM drive, video card, sound card, mouse and keyboard)
- DirectX(r)9.0
- 100% Compatible DirectX 9.0 soundcard
- Broadband Network Connection
- NVIDIA(r) nForce(tm) or other motherboards/soundcards containing the Dolby(r) Digital Interactive Content Encoder required for Dolby Digital audio

The current Recommended System Requirements for AA:SF (Overmatch) are as follows:

- 3-D graphics card with 256 MB memory and support for hardware transformation and lighting
- 3.0 GHz processor or equivalent
- English version of Windows(r) 2000/XP Operating System with all updates
- 1 GB RAM
- 3.5GB of uncompressed hard disk space for game files
- 4X DVD-ROM (not required for downloaded installation)
- Windows 2000/XP compatible system (including compatible 32-bit drivers for CD-ROM drive, video card, sound card, mouse and keyboard)
- DirectX(r) 9.0
- 100% Compatible DirectX 9.0 soundcard
- 56kbps Modem or other network connection *Nvidia® nForce™ or other motherboard/soundcards containing Dolby Digital® Content Encoder required for Dolby Digital® audio.

Glass
16-09-2006, 17:15
Ma daj nisu normalni izgubit će 80% igrača.

olio
16-09-2006, 17:16
znam da je totalni OT ali gdje je ovih mjesec dana ostatak ekipe.nema Jerry.a ni d4mp1r.a i D.E.M.O.

NiX4tHeG@M3R
16-09-2006, 17:16
znam da je totalni OT ali gdje je ovih mjesec dana ostatak ekipe.nema Jerry.a ni d4mp1r.a

jery-u je zabranjen net :(

WEASEL
16-09-2006, 23:29
Ma daj nisu normalni izgubit će 80% igrača.

tru tru

emperror
28-09-2006, 14:33
mozel mi netko molim vas reci, kako preci onaj jebeni SF E&E training, pederi me stalno vide kod one prve baze.

Kron
28-09-2006, 14:47
pitaj glassa, on je meni pokazao

LeftY
29-09-2006, 22:38
mozel mi netko molim vas reci, kako preci onaj jebeni SF E&E training, pederi me stalno vide kod one prve baze.

moras ici lezeci, i jos polako... imaj zivaca i strpljenja

emperror
29-09-2006, 23:39
gle, ja cijelo vrijeme prolazim lezeci, uopce se ne dizem, nasao sam i nekooliko walktrougha, i svi vise manje govore iste stvari, al stvar je u tome da tamo gdje oni kazu da ima neki most...nema ga...

Kron
30-09-2006, 11:20
http://mywebpages.comcast.net/besnikruk ... hrough.htm (http://mywebpages.comcast.net/besnikrukaj/AASF/AASFwalkthrough.htm)

LeftY
30-09-2006, 16:29
mozda si fulao put negdje prije... most ti je objective B

emperror
30-09-2006, 22:17
da, imao sam isti taj walktrough, nisam ga bas skuzio, nasao sam frenda na msn-u on mi je objasnio sto sam krivo napravio, sad sam uspio :)

LeftY
01-10-2006, 11:52
je tko za aa party danas navecer?

emperror
01-10-2006, 13:41
koja verzija?

LeftY
01-10-2006, 21:20
2.7

emperror
02-10-2006, 08:39
to nemogu pokrenut :(

Michel
04-12-2006, 17:13
Ako itko ima kakve informacije o upotrebi ut 3 engine tj. kad će se točno dogoditi ovdje napišite :P
Btw ono što se zna je da će još izaći samo 2.8 prije "nove igre"
tj pravog preporoda na ut 3 enginu.
Također saznao sam da postoji iznimno velika šansa da npr. fragnade
bude pravio damage i kroz vrata i slične "tanke" objekte olitiga ode geler kroz vrata u čelenku slatku.

W1k1n6
04-12-2006, 17:17
Ako itko ima kakve informacije o upotrebi ut 3 engine tj. kad će se točno dogoditi ovdje napišite :P
bude pravio damage i kroz vrata i slične "tanke" objekte olitiga ode geler kroz vrata u čelenku slatku.
A da se otvori nova tema? Nekako čovjek ovdje izgubi nit...

Glass
05-12-2006, 12:58

Nema baš puno smisla jer je dobar dio ljudi prestao igrati AA od izlaska nove verzije.

WEASEL
05-12-2006, 18:30

Nema baš puno smisla jer je dobar dio ljudi prestao igrati AA od izlaska nove verzije.

including me

LeftY
05-12-2006, 19:31

najvjerniji nisu :)
a sta ses tice U3 engine-a, izaci ce sa 3.0 verzijom igre (3.0 ide poslje 2.7), a kad ce to biti to samo oni znaju...
btw, vidio sam neke slike od mapa, omg zakon!!!!!!!

Michel
19-12-2006, 14:55

najvjerniji nisu :)
a sta ses tice U3 engine-a, izaci ce sa 3.0 verzijom igre (3.0 ide poslje 2.7), a kad ce to biti to samo oni znaju...
btw, vidio sam neke slike od mapa, omg zakon!!!!!!!

Ne. 3.0 Izlazi poslje 2.8
Dakle dok govorimo otvoreni su prvi 2.8 beta serveri (samo za beta testere i devs )
Od Dev-a je potvrđeno da rade na instaleru igre = vjerojatno gotova.
Zbog čega ovako kratko :o
Vjerojatno zbog toga što se žele riješit nekih bugova iz 2.7 i dati nam ispravljenu verziju iste igre. Te preći na potpuno novu na ut 3.0

Btw developeri su rekli da MORAJU krenuti od 0 jer se na 3.0 engine ne mogu importati dosad napravljene stvari zbog nepodudaranja. Čega?
E nemam pojma :rotfl:
Ali nema veze uživat ćemo.