PDA

Pogledaj cijelu verziju : TFT Monitor-Schwenkarm

Niko Bellic
06-10-2009, 08:37
Jučer sam svratio malo do Algoritma i naletio na TFT Monitor-Schwenkarm (http://www.ednet-gmbh.de/?lang=en&page=1&cat=60,80,2&artnr=64632)Spo cijeni od 300 kuna. Pošto već nekih godinu dana posvuda ganjam nešto u tom stilu jako sam se zagrijao za kupnju. Muči me samo to što u specifikacijama nosača piše da su podržani 15" i 19" monitori do 25 kg, a moj LG L226WTQ ima 22" i sigurno je lakši od 10 kg. Da li će to sve okej funkcionirati ili bi širina mog monitora mogla predstavljati problem?

Taj bi mi nosač bio jako zgodan upgrade, jer s njim bi podigao monitor sa stola i oslobodio dosta prostora na njemu.

Može savjet?

bezimeni
06-10-2009, 15:21
Savjet ?

Kupuj odmah i javi kako radi na 22" :killyou: . Ako radi kupujem i ja :D .

edit: niš od toga.Sada zavirio iza monitora i nemam nikakve rupe za montažu nečeg ovakvog :( .

Niko Bellic
06-10-2009, 15:38
Moja sućut bezimeni. Sad mi je drago da nisam uzeo taj monitor kakav ti imaš umjesto ovog LG-a L226WTQ, a birao sam baš između ta dva. Susjed je uzeo takav Samsung i kad je vidio kod mog rotirajuće postolje i podešavanje nagiba u oba smjera bio je blago rečeno razočaran sa svojim. Sad ako si kupim ovaj nosač (kojeg on niti nemre namontirat hehe) popizdit će od muke...