Log in

Pogledaj cijelu verziju : Risen

Stranica : 1 2 3 [4]

Bartuc
01-08-2010, 21:09
Mislim da Mage ima čitavu liniju questova koje Warrior nema, ali nemoj me držati za riječ...

Bara
01-08-2010, 23:48
Daj sada mi je toliko žao da bih opet isponova počeo igrati :(, ne želim biti smrdljivi Orderovac...

A utukao sam preko 15 poštenih sati još u Chapteru I..., i level 15 sam...

sickpetey
02-08-2010, 07:33
A prodji prvo sa Warriorom a onda sa magom XD sta ako ima dodatnih questova isplati se to...sa banditom mi je teze islo a oni gearovi koji ti Don daje su skupi za popizditi

Bara
02-08-2010, 10:52
Istinu zboriš, možda i probam...

sickpetey
02-08-2010, 10:58
A ono kome se svidi nije tesko ponovo pokusati,ja se sjecam kak nisam htio probati prsa o prsa jer nemres parryat zivine al kad sam stit naso preporodio sam se :P jos probas napraviti fintu dvije i malo je zabavnije,meni je staff bio preslab i zajeban :P al cuo sam ak nisi mag da je bow ili crossbow na vecem lvlu cudo i tbh na nekim lvlima cak ako imas magea trebat ces imati bow ili cross za neke switcheve samo da znas jer ako neces imati reakcija ce biti :FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUU...

Bara
02-08-2010, 11:01
E jbg sada, ne mogu u Dona budući da sam Warrior of the Order, pa mi mač otpada. Morati ću se boriti sa nekim staffom, a to za luk i strijele istinu govoriš, samo je li mogu kao Orderovac istrenirati u nekoga do 10 luk i strijele, i gdje bi bilo dobro nabaviti luk i staff?

(imam onaj damage 50 iz grada)

sickpetey
02-08-2010, 11:04
Staff ima u gradu onj Executioner on je dosta dobar a za trening odi u library ima warrior of order kojem ak nadjes knjigu iz groblja i dades mu na trenutak ce ti dati da citas onu knjigu za wisdom i dat ce ti treninge za crossbow

baldrick_
02-08-2010, 21:42
Mage možeš biti samo ako dobiješ preporuku od maga iz Harbor City-a. Ako si do dvorca došao tako da si pričao sa šefom Ordera (bez preporuke), onda niš od Mage klase. Ali nije velika razlika, mage je nešto bolji ali warrior nije daleko pošto ima neke magične skillove.
a taj deo priče je pomalo glupkast, šta uvate te na kvarno, zatvore te, i ti umesto da si ljut i da hoćeš da se osvetiš ispadneš pussy i pridružiš im se. ko da su ti isprali mozak

Izgubljeni
02-08-2010, 21:43
Meni je ovo dosadilo, prebacujem se na Witchera :(

baldrick_
02-08-2010, 21:44
meni se witcher mnogo više sviđa

Bartuc
02-08-2010, 22:26
Ha jebiga, Witcher predstavlja vrh RPG žanra :D

Nego da, malo je bedasto. Možda da su napravili četvrtu klasu dok te zarobe, recimo Rogue klasa pošto razvijaš skill tako da pobjegneš iz dvorca. A Warrior klasu ostaviti samo kao izbor ukoliko im se pridružiš preko kapetana, mage preko maga...

baldrick_
02-08-2010, 22:33
pa sad, dal je vrh.. mislim da je torment bolji. treba prvo da pređem, pa da se slegnu utisci, u zadnje vreme kad god igram neku dobru igru deluje mi kao da je najbolja na svetu, a tek kad se malo otreznim shvatim pravu istinu o njoj

Bartuc
02-08-2010, 22:37
Ajde ajde, vrh žanra je sveto trojstvo među naslovima koji tvore špic piramide :D

1) Witcher
2) Baldur's Gate 2
3) Vampire the Masquerade

Redoslijed nije važan, ti naslovi tvore vrh moga RPG ukusa...

PS:SNeide mi geometrija, ono je vrh trokuta, ne piramide :rotfl:

baldrick_
02-08-2010, 22:54
to je redemption, a? meni je bloodlines jedan od omiljenih

Bartuc
02-08-2010, 23:09
Ma stavio sam bez nastavka pošto su mi oba legendarna, ovako se švercam sa dvije igre pod jednim imenom :D

Arbiter of Change
31-08-2011, 06:24
Izašao je Unofficial Patch 1.2. Just saying. :)
http://forum.worldofplayers.de/forum/sh ... p?t=978203 (http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?t=978203)

4.3. Patch 1.2 (25th of August, 2011).
------------------------------------

General changes.

- Fixed inability to loot the following NPCs upon beating them: Belschwur, Elias, Flavio, Jack, Pavel.
- Great gate in the dungeon beneath the volcano no longer opens if player uses a single winch, saves and reloads a game.
- Stone door blocking one of the passages in the dungeon beneath a volcano no longer changes its state if player opens it, saves and reloads a game.
- Removed a secret wall ring in the dungeon beneath the volcano that triggered non-existing entity.
- "Open the great gate" quest now automatically succeeds as soon as the player opens that gate. As a result "Open the great gate" quest no longer becomes impossible to finish if player completes "The tunnel" quest before receiving "The tunnel" quest from Inquisitor.
- Fixed inability to use Woodcutter's axe and all self-forged weapons on the quickbar.
- Stone plate and Smith's hammer can no longer be used on quickbar.
- Now player has an option to learn Create scrolls skill from Illumar in Chapter 4 upon completion of "Find a mage who can help you" quest if he has not done so beforehand.
- Now Walter provides information on the amount of obsidian ore needed to trade for the bastard sword blank as soon as that blank becomes available for trade.
- Deactivated leftover quest "Duel with Finn".
- All quest items with no use for player beyond related quest are removed from the game world when they are given away by the player to finish the quest.
- Changed the category of "Drive out the intruders!" quest from "World" to "Volcano keep".

English localization changes.

- More cosmetic changes in English text strings.

kulamasta
10-10-2011, 12:01
Ojla

Nakon sto sam svrsio s mocnim ratnikom, zelim dati priliku i mocnom magu...

Sto moram ucinit da postanem mag?

Bartuc
10-10-2011, 12:32
Ne smiju te uloviti (ako te ulove, biti ćeš nešto kao Battle Mage), moraš doći u grad i rješavati sve questove za onog Maga što kuha, onda od njega dobiješ preporuku za Mage klasu.

Sorry, zaboravio sam imena i detalje, tak da je ovo u grubo.

kulamasta
10-10-2011, 15:26
Ne smiju te uloviti (ako te ulove, biti ćeš nešto kao Battle Mage), moraš doći u grad i rješavati sve questove za onog Maga što kuha, onda od njega dobiješ preporuku za Mage klasu.

Sorry, zaboravio sam imena i detalje, tak da je ovo u grubo.

Odista cu postupit tako!

sickpetey
10-10-2011, 19:05
Koliko se ja sjecam kad te uhvate onda moras biti warrior a mage samo ako te ne uhvate i ako dobijes preporuku iz grada. Mozda cak i ako te uhvate mozes postati mage al nisam bas tolko uvjeren. Warrior mozes postati odma.

Mag nije toliko mocan dok mu ne stavis magic missiles na najjace. Nakon toga siluje..SVE.

Bartuc
10-10-2011, 19:07
Meni je mage bio brutalan, neprijatelj ne stigne do tebe koliko brzo umire.

sickpetey
10-10-2011, 21:05
A ono ti projektili jos odbacuju frajere unatrag :/ zadnje misiju su mi samo trebali potioni. Frajer mi je dobio grč od bacanja silnih projektila.

Arbiter of Change
11-03-2012, 00:25
Tages DRM je danas uklonjen iz Steam verzije. Ako vam je bilo bitno.

DJ Not Nice
11-03-2012, 14:47
Već neko vrijeme pokušavam pribaviti igru.

Kid A
11-03-2012, 14:50
Mozda ti je ja mogu srediti hue hue

Deadwalker
11-03-2012, 18:11
Tages DRM je danas uklonjen iz Steam verzije. Ako vam je bilo bitno.

GG^^
Uzeo nedavno zahvaljujući onom tvojem kuponu, ići će repriziranje prije izlaska dvojke.

DJ Not Nice
12-03-2012, 03:57
Mozda ti je ja mogu srediti hue hue
..kul, plaća mi je za par dana pa očekuj neš zauzvrat.