PDA

Pogledaj cijelu verziju : The Witcher 2: Assassins of Kings

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

Kid A
16-12-2011, 23:57
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

O cemu ti pricas? Mislis da ljudi idu napamet pogadjat tko je sve skinuo igru?

nikome nedajem igre redovno, igre kupim koja mi se svidi, ali necu sigurno dat pare ubisoftu ili treyarchu
Kakve ovo veze ima s bilo cim?

http://i.imgur.com/Bc7r9.jpg
http://i.imgur.com/a6Oay.jpg

isuse boze kakve ti besmislice pises, daj suti

Ovo je jedan od najboljih development studija danasnjice, strasno je koliko izlaze u susret PC igracima i slusaju community ali hej, zidov si cim trazis ono sto ti zakonski pripada

Maloki
17-12-2011, 00:52
Meni je ovo čisto ok, prema poštenom kupcu se odnosit ko prema poštenom kupcu, a ne ko prema potencijalnom razbojniku i piratu.
No, ovo vjerojatno neće nikad proć, pogotovo ne u Europi kad su donjeli zakon o anonimnosti i potpunoj slobodi interneta.

Bartuc
17-12-2011, 01:00
Slušam na radiju neki dan da su u Švicarskoj donijeli zakon da se smiju koristiti torrenti (skidanje ilegalnog sadržaja) za privatne potrebe :pray:

Sgt. Bull
17-12-2011, 02:30
Za državu u kojoj je tucanje sa drvećem legalno, ništa me ne čudi.

Aral
17-12-2011, 09:02
I treba bit.

crnisokol
17-12-2011, 11:20
Za državu u kojoj je tucanje sa drvećem legalno, ništa me ne čudi.

ha???

pa tko je to uopće išao zakonski regulirat?

hansi
17-12-2011, 20:53
nije problem u tome sta ja pisem nego u tome sto se cijelo vrijeme pravis pametan i upadas sa nekakvim retajnim komentarima, da, jednu jebenu rijec sam krivo napiso, ajmo sad rec da pisem besmislice.

Maloki
18-12-2011, 19:31
Ali ono si stvarno napisao besmislicu.
CDProject je imao najobičniji DRM na retail kopijama, Steam verzija je koristila Steamworks, dok je verzija sa GOG-a bila besplatna.
Patch 1.1 je maknuo bilo kakav DRM sa svih verzija (osim sa Steama, jel).
I ti sad tu nešto upadaš da ti je pala u očima firma koja ne želi gnjaviti poštene kupce već pirate.
Logika?

Aral
13-01-2012, 09:56
CD Projekt RED stops chasing pirates, issues letter to community (http://www.newgamenetwork.com/news/3939/cd-projekt-red-stops-chasing-pirates-issues-letter-to-community/)

Sgt. Bull
13-01-2012, 10:16
Tresla se brda rodio se miš. Vjerovatno su shvatili kako im je to ipak previše novca za baciti na ganjanje nekih low-life pirata.

Deadwalker
13-01-2012, 11:11
Ponudiš ljudima savršene uvjete za kupnju igre, a oni je i dalje ilegalno skidaju...
Ova situacija opet potvrđuje ono kako će pirat skinuti igru makar ona koštala jednu kunu, a onaj koji kupuje, kupovat će uvijek. Mislim da trebaju i dalje raditi na način s kojim su krenuli, a to je nagrađivanje kupaca s dodatnim sadržajima te kvalitetna podrška. Ljudi će s vremenom sami skužiti, a koliko čitam po netu, pružatelji ISP-ova se također uključuju u borbu za zaštitu autorskih prava.

Sgt. Bull
13-01-2012, 13:13
Igra nikada neće koštati jednu kunu. Postoje realni uvjeti koji su sranje jer su igre preko bare mnogo jeftinije nego ovdje i to je ono što meni najviše smeta, zašto bih ja za igru plaćao 50€ kada je glupi amer dobije po 50% manjoj cijeni? Da ne spominjem činjenicu kako je i hw kod njih mnogo (skoro pa duplo) jeftiniji nego ovdje. Sve to dovodi do zaključka kako "savršeni uvjeti" ne postoje. Barem ne kod nas.
Pružatelji (lol) su dužni da se pridruže toj borbi jer im to polako postaje zakonska obveza, nemaju baš puno izbora po tom pitanju koje očito fercera po onom - il' si samnom il' si protiv mene.

Deadwalker
13-01-2012, 13:28
Jedna kuna je bila čisto filozofski aspekt problema, normalno da neće koštati toliko.
Lol.
U slučaju Witchera 2, deal je bio odličan. Za 270kn dobio sam sadržaja koju onu jadnu mapu u Skyrimu posrami barem za duplo.

Duke of Earl
13-01-2012, 13:45
U slučaju Witchera 2, deal je bio odličan. Za 270kn dobio sam sadržaja koju onu jadnu mapu u Skyrimu posrami barem za duplo.

Questovi u Skyrimu teško mogu ići pod plus. Sve užasno linearno i dosadno, jedino mi je Thieves guilda bila ok za igranje.

Srećom pa je igra toliko pristupačna za modanje pošto je Bethesda nesposobna napraviti većinu stvari kako treba

Koji kurac si davao Skyrimu 9/10, a pljuješ ga di god stigneš, bez obzira na temu. Ne kužim. Mislim, ja nisam ni igrao Skyrim i sasvim mi je svejedno, ali mi u svakoj temi iskače tvoje bijesno pljuvanje po igri koju si u recenziji proglasio gotovo savršenom, ako je suditi po ocijeni.

Maloki
13-01-2012, 13:47
Pa recenzent je, a Skyrim je pobrao hrpu dobrih kritika.

:P

Deadwalker
13-01-2012, 14:16

Questovi u Skyrimu teško mogu ići pod plus. Sve užasno linearno i dosadno, jedino mi je Thieves guilda bila ok za igranje.

Srećom pa je igra toliko pristupačna za modanje pošto je Bethesda nesposobna napraviti većinu stvari kako treba

Koji kurac si davao Skyrimu 9/10, a pljuješ ga di god stigneš, bez obzira na temu. Ne kužim. Mislim, ja nisam ni igrao Skyrim i sasvim mi je svejedno, ali mi u svakoj temi iskače tvoje bijesno pljuvanje po igri koju si u recenziji proglasio gotovo savršenom, ako je suditi po ocijeni.

Pljujem po quest lineu koji mojem ukusu ne paše. Doduše, ostalo je relativno dobro i kada uzmeš u obzir moju publiku tj. njihovu dob i razumijevanje u gaming, dobivao bih prijeteća pisma za nižu ocjenu. A i objektivno, ostali plusevi imaju veliku težinu, a pošto cijeli serijal nije nikada imao zanimljiv quest line, to sam uzeo kao olakotnu okolnost. Možda sam mogao još par postotaka spustiti ocjenu, no kako smo druge igre ocjenjivali, držao sam se nekog sistema.
I Witcheru 2 sam dao 9.6 :eyebrows:

U globalu, ocjena je nebitna. To je za one koji ne čitaju recenzije nego samo bace oko na ocjenu i seru ti zašto nije ovakva ili onakva.

bezimeni
14-01-2012, 16:06
Blamaža (http://www.bug.hr/master/vijesti/poraz-protiv-pirata/113385.aspx)

Izgleda slali te prijetnje tj. ucjene i ljudima koju su u stvari i kupili igru .Dobro da batinaše nisu poslali na kućne adrese .

Arbiter of Change
15-01-2012, 18:03
Malo o Witcheru 2 za 360, tj. povratku Enhanced Editiona. :)
http://addicted-gamers.com/2012/01/14/t ... d-edition/ (http://addicted-gamers.com/2012/01/14/the-witcher-2-gets-enhanced-edition/)

This edition seems to be right in line with that. Developer CD Projekt RED has made numerous tweaks and fixes to the original game, further optimized the controls for the console (even though gamepad controls for the PC version were already in good shape), and is said to have added over four hours worth of new quests. The story-arc for these additional quests revolves around the kidnapping of royal heirs which will have the player experience new locations, characters, and dialogue.

E da, još nisam odigrao igru. :(

Arbiter of Change
26-01-2012, 20:11
Animacija za konzolašku verziju. Dayum, son. :)
http://www.gametrailers.com/video/exclu ... her/726181 (http://www.gametrailers.com/video/exclusive-console-the-witcher/726181)

Deadwalker
26-01-2012, 20:30
Epic :)

Aral
26-01-2012, 20:52
Ne vjerujem :pray:

Hexfire
26-01-2012, 21:31
Odličan trailer. Nadam se da ćemo i na PC dobiti te dodatne questove kad tad.

Arbiter of Change
27-01-2012, 10:03
Malo detalja.
http://www.gog.com/en/news/the_witcher_ ... _announced (http://www.gog.com/en/news/the_witcher_2_assassins_of_kings_enhanced_edition_ announced)

New major adventures set in new locations. These consist of an underground system of chambers beneath Loc Muine and a temperate coniferous forest in the Loc Muine mountains, and a secret cave passage. These new adventures will add several hours of story-based gameplay to the game.

New major characters to the Witcher story. One of them is Brigida Papebrock Dame. This noble woman comes from the Temerian family Papebrock and is a 30 year old lady-in-waiting of the Temerian court. The other characters are secret--for now!

All new animations and cut scenes, including a new, three and a half minute pre-rendered cinematic depicting the assassination of King Demavend of Aedirn. BAFTA Award winner and Academy Award nominee Tomasz Baginski brings this key historical event to life, setting the stage for the story told in The Witcher 2.

Mirogamemasta
02-02-2012, 16:39
Napokon da i ja počnem prelaziti ovo čudo. Igra mi je za sad odlična. Dijalozi su fenomenalni, plačem što nijedna druga RPG igra koju sam do sad igrao nije dostigla takvu kvalitetu.
Quest journal mi se iznimno sviđa. Na početku sam se oznojio kao crnac. Mislim da je ovo najteži prologue koji sam imao priliku zaigrati. Nadam se da ću uspjeti srediti tog prokletog zmaja još.

Duke of Earl
02-02-2012, 18:32
Dijalozi su fenomenalni, plačem što nijedna druga RPG igra koju sam do sad igrao nije dostigla takvu kvalitetu.

Nisi nikad igrao Planescape: Torment, jelda ?

Mirogamemasta
02-02-2012, 19:16
Ne. Nisam igrao.

Može savjet za čitanje Journala. Da ih čitam na kraju chaptera ili šta? Vidim da se malo po malo tekst samo nadodaje, a ne da mi se sve ponovo čitati, jednu te istu stvar.

Mirogamemasta
04-02-2012, 13:00
26ZzQfLrrJw
Stiže i za PC. Odlično. :thumbs2:

Jel imate savjete za Arm Wrestling mini igru?
Ako počnem malo micati miš odmah onaj krug ode skroz lijevo, a ako mičem previše, onda ode skroz desno i opet izgubim. :hangin:

Deadwalker
04-02-2012, 13:03
S mišem samo ciljaš onu traku te s lijevom tipkom klikaš po toj traci. Kako to radiš, ona će ići u desnu stranu te je s laganim pokretom mišaSmoraš pratiti. Što ide više u desno, traka po kojoj klikaš će ti se skraćivati i moraš pripaziti onda da ti ne pobjegne. Kada skužiš foru, stvarno nije teško :)

I da, kada se igra nadogradi na enhanced edition, ide repriziranje :)

Mirogamemasta
04-02-2012, 13:07
Znači moram kliktati. Ovi na netu ne znaju ništa objasniti. Hvala. Odoh sad odmah probati.

Xero
05-02-2012, 21:37
Umm ne, ne moraš? Ja sam prošo igru dvaput bez da sam klikao išta u arm wrestelingu.

Edi Sm187
05-02-2012, 21:50
Super, popraviti će zadnje poglavlje, najveću manu igre.

Mirogamemasta
08-02-2012, 11:43
Taman sam se htio žaliti kako mi je igra postala lagana i nekkerse ubijam kao od šale, a onda naiđem na dva wratha u maloj sobici. :hangin:
Ako ne uspijem nakon još par pokušaja mislim da ću upotrijebiti taktičko povlačenje. :D Samo mi je žao svih napitaka koje sam upotrijebio.

Xero
08-02-2012, 11:46
Wraithovi u prvom chapteru su najteži neprijatelji u igri.

Deadwalker
08-02-2012, 12:40
Generalno jesu, no treba što više koristiti Geraltovu agilnost te izbjegavati udarce u leđa.

Falus
08-02-2012, 14:07
Jel se duja moze prec samo na swordplay, ili se treba i ulagat u alkemiju, signove...

Hexfire
08-02-2012, 14:29
Možeš samo sa swordplay, ali ne škodi potrošit koji point i na ovo drugo.

Mirogamemasta
08-02-2012, 22:44
Pošto sam jedinicu prešao pretežno sa swordplayem i više-manje jednim signom, ovog puta sam odlučio da baš idem suprotnom rutom. :)

Falus
09-02-2012, 00:41
Ja ne mogu tako, uvijek sam pravi muskarac koji ide prsa o prsa!

Mirogamemasta
13-02-2012, 20:30
Brzinsko pitanje. Što se mutagena tiče samo da najjače koristim, jelda? Pošto vidim da nema puno skillova sa mutagen slotovima....

Mirogamemasta
15-02-2012, 18:39
Pijani troll je zakon... :pray:
http://www.pohrani.com/f/1a/3s/35nBoDFR/witcher2-2012-02-14-17-5.jpghttp://www.pohrani.com/f/1v/QJ/dXRit32/witcher2-2012-02-14-17-5.jpg

Što se Kyrana tiče... fucking learning process :-x
Jel se može još neka zamka ponovo koristiti osim snare-a?

Hexfire
15-02-2012, 18:44
Mislim da ne.

keko
15-02-2012, 18:54
Na odvikavanje ga šalji!

Falus
15-02-2012, 23:16
Odigra san tutorial i u areni mi je preporucilo easy tezinu :D Jel stvarno na normal tesko tako? Nekako mi je bed igrat na easy, ali opet combat je masu tezi nego u W1 pa ne bi tija gubit zivce ako ne treba :)

Mirogamemasta
15-02-2012, 23:20
Odigrao si tutorial (Prologue?) i poslje si birao težinu? Nešto mi tu ne štima...
Uzmi normal, samo treba imati živce i dobro zagristi za prologue, poslje toga je već lakše. (I nemoj zaboraviti uključiti vijuge usred borbe.)

Falus
15-02-2012, 23:25
Nisam prologue. Nego bas tutorial u kojem trebas smixat potion nekom vitezu, upoznat mehaniku igre, i na kraju odigrat arenu.

Deadwalker
15-02-2012, 23:49
Na easyu nemoj nikako igrati, počni na normal težini. Na početku se samo čuvaj udaraca u leđa te probaj što više koristiti geraltovu agilnost. Kasnije kada dobiješ neke skillove i bolju opremu, mislim da će ti i normal težina biti prelagana.

Falus
16-02-2012, 17:07
Evo prosa san prologue bez nekih problema. Umra san samo 2 puta kad je trebalo od vatre bjezat. Combat je jebeno odlican, prica i cut scene su dosta "filmskije", cila prezentacija je za par klasa bolja nego u jedinici. A ovo ostalo kako san primjetija je dosta slicno kao u originalu.

Falus
17-02-2012, 18:53
Kako mutageni funkcioniraju? Mislim shvacam da poboljsavaju atribute neke, ali nije mi jasno koja je razlika ako odredjeni mutagen stavin na recimo deflecting arrows skill ili vitality skill?

Mirogamemasta
17-02-2012, 19:19
Mislim da mutagen radi upravo ono što piše, nema veze na koji skill ga staviš...

Xero
17-02-2012, 19:28
Jea.

Mirogamemasta
19-02-2012, 10:50
Upravo sam razgovarao sa Dethmoldom. Taman sam mislio da ću morati opet glumiti malog kurira, a na kraju Witcher je njega poslao po gajbu pive i cigarete. :D

Tko treba mač i signove kad su tu trapovi. :pray: Imao sam problema sa Lethom sve dok nisam trapove počeo koristiti. Sad idem na trap damage +100%

Zanima me koliko ste skill "drveča" mogli razviti do kraja. Jel ima dosta za dva?

Falus
19-02-2012, 12:57
Mene je Letho ubija 7-8 puta ali san ga sa aardom + fast style spustija do pola i sva sreca da je bilo gotovo :D Inace combat je stvarno najbolja stvar u ovom nastavku.

Falus
19-02-2012, 22:51
Pitanje:

Zasto je tocno Roche naredija Geraltu da ubij Loreda? Skuzija san da je bija spijun za Henselta (valjda), ali kao sad i Geralt suradjuje s Henseltom (bar je tako sad na pocetku ch 2) pa mi se to dvoje ne slaze.

Xero
19-02-2012, 22:54
Zato što je špija i debeli gad. Ne surađuje Roche s Henseltom samo je otišao u njegov kamp jer mora u Vergen dospjet, a Kedwen i Temeria nisu službeno neprijatelji. Onda magična magla dođe i Geralt mora pomoć Henseltu da je se riješi da bi došao do Kingslayera.

Falus
20-02-2012, 20:36
Ovaj drugi chapter nikako da mi sidne. Nekako se oteze, a nije pretjerano zanimljivo. Valjda ce postat pinku zanimljivije kad se maknemo iz kampa ovog. Ali dobro, tako je i u originalu pred kraj drugog dijela prica izgubila na kvaliteti pa se opet vratilo to kasnije

Xero
20-02-2012, 20:38
Wičer 2 nikad ne gubi na kvaliteti. Ti se drogiraš.

Falus
20-02-2012, 20:42
Pa kako kome. Meni iskreno ova prica sa kletvama nije pretjerano napeta. Jedino sta mi je awesum je sta se doznaje ponesto vise od proslosti Geraltovoj

Hexfire
20-02-2012, 21:57
Priča u dvojci je za koplje ispod prvog dijela.

Deadwalker
20-02-2012, 22:20
Priča u dvojci je dosta nedorečena, to je njezin problem.

hrčak
20-02-2012, 23:04
Problem je što nije nešto u stilu kraja prvog dijela gdje kreneš mozgat i to mi je jedina zamjerka dvojci

Falus
21-02-2012, 15:20
Zavrsija taman

Asistira Rocheu, otisa po Triss, i pustija Lethoa da zivi. Good times. And also, dopustija Rocheu da zakolje Henselta heh

Kraj je relativno mlak. Ne znam kakvi su ostali, ali pretpostavljam da svi zavrse slicno. Mislim da cu ako ne danas vec sutra pocet s novim prolazom na hard, te sa potpuno drukcijim odlukama.

+ grafika
+ sloboda izbora
+ optimiziranost
+ prezentacija
+ zvuk, glazba, atmosfera (doduse pinku slabija nego u originalu)
+ combat - vjerojatno najbolji kojeg sam susrea ikad igdi
+ voice acting, level dizajn, odlicni dijalozi
+ tezina - pocetak najizazovniji, dok sta se vise vjezbas, razvijas skillove, sve laksa i laksa, eventualno bi pokoji boss/mini boss mogao stvarat probleme, ali po meni tako i treba bit. Ne vidim zasto bi nekakav quard s kojim si se u prologu mucija, isti takav stvara probleme u chapteru 3. Ti si ojaca, oni su takvi kakvi jesu, ima smisla.

+/- prica - lijepo prezentirana, ispricina i to, ali jednostavno mi nije zanimljiva kao u jedinici

- kraj - naprasan, bez whoa animacije kakvu sam ocekiva :D
- 4-5 puta mi se igra crashala, ali nista strasno
- prekratka - jos barem 1 chapter cijeli i bilo bi taman
- i dalje nagli prekidi iz animacije u gameplay, doduse nesto blazi nego u jedinici, ali par puta san umra jer bi poprimija vec 1-2 udarca prije nego bi stiga iti mac izvuc a kamoli dodgeat
- ne znam sta cu sa zivotom sad...

9.1/10

Maloki
21-02-2012, 16:05
Problem je što nije nešto u stilu kraja prvog dijela gdje kreneš mozgat i to mi je jedina zamjerka dvojci
Ne znam, meni je cijela spika o paralelnim svijetovima bila mindblowing.

Arbiter of Change
21-02-2012, 20:38
CD Projekt strikes again. :)

http://s17.postimage.org/6he18wd4b/1329850974903.jpg (http://postimage.org/image/6he18wd4b/)

YZ2dP6O-lcs

Deadwalker
21-02-2012, 20:43
Enhanced edition stiže dakle 17. travnja. Sredinom petog mjeseca imam dva veća ispita, pet kolokvija i još sam k tome zaposlen.

:(

Sgt. Bull
21-02-2012, 20:44
Ko kaže da se mora spavati?

^^)

Falus
21-02-2012, 20:45
Brutalno je sta za vrijeme ispita/kolokvija zrtvujem spavanje jer preko dana nemam vremena igrat :(

Deadwalker
21-02-2012, 20:54
Ko kaže da se mora spavati?

^^)

Pa uz trenutni način života, za gaming imam vremena jedino u večernjim ili noćnim satima. Kada su ispiti, večernji i noćni sati pripadnu učenju.
Jedino da dan ima 48 sati :(

Srle
21-02-2012, 21:00
CD project ne zaslužuje PC publiku...
Igrao sam samo Witcher 2, ne i prvi i iako nisam Fantasy fan dopala mi se igra. Ali pored ovolike količine podrške od strane developera, igra se i dalje piratizovala u 7 miliona primjeraka. Toliko o tome da, ukoliko su developeri dobri, da će ih PC publika respektovati.

Deadwalker
21-02-2012, 21:13
Valjda želiš reći kako PC publika ne zaslužuje takav tretman od CD Projekt RED-a :)
No, nije stvar u PC publici, stvar je u odnosu prema kupcu koji je platio tvoj proizvod. Kupio sam igru na GoG-u kako bi sav novac išao izravno njima u džep, bez nekog posrednika. Još ću jednom vjerojatno uzeti igru na Steamu da ju imam u biblioteci pokraj prvog Witchera. Poljaci fakat zaslužuju to, imaju jedinstven odnos prema onima koji cijene njihov rad :)

Srle
21-02-2012, 21:16
Valjda želiš reći kako PC publika ne zaslužuje takav tretman od CD Projekt RED-a :)

Ovaj....da.
Mislio jedno, a pisao drugo.

Falus
22-02-2012, 01:51
Ja sam je pribavio iz hrv :D ! Inace, pocea san vec danas na hard, sa detaljima na ultra i igra izgleda tako jebeno predivno da cu je trpit na 15 fps-a ako treba. Kako vidim toliko toga san propustija u prvom prelasku da ova igra jednostavno zasluzuje minimalno 2 puta da je s predje.

Aral
22-02-2012, 08:38
Ok, ovako; questo Troll Trouble, razgovarao sam sa trollom i sad se moram u Flotsamu malo raspitat oko toga...s kim točno i gdje?

Mirogamemasta
22-02-2012, 08:44
http://witcher.wikia.com/wiki/Troll_Trouble

Ma najlakše ti je da samo ubiješ trolla. :P

Aral
22-02-2012, 08:54
lol =)

Maloki
23-02-2012, 01:05
Nemoj ubit trola, to nije vičerovski.

Aral
23-02-2012, 07:46
Da, baš nije xD Ma pokušat ću drugim putem, baš mi je drag dečko.

Srle
23-02-2012, 10:10
Trolovi su zakon...pogotovo iz Troll trouble misije...Pijan i tužan...valjalo bi popit pivu s njim....

Xero
23-02-2012, 10:20
Wičeri ne piju pivo.

Mirogamemasta
23-02-2012, 10:48
Trolovi su zakon...pogotovo iz Troll trouble misije...Pijan i tužan...valjalo bi popit pivu s njim....
Umjesto da riješiš problem ti bi ga zakomplicirao.
Pijani Witcher i Troll naplačuju Sprijelaz preko srušenogSmosta. E bome to bi bilo odlično za vidjeti. :D

Srle
23-02-2012, 10:56
Bolje i to nego da su na birou i da primaju socijalnu pomoć...

hrčak
23-02-2012, 11:39
Dam se kladit da sam takav scenarij vidio na nekoj igri na netu na temu Vičera, doduše ovo je obiteljski forum.....

Maloki
23-02-2012, 21:22
Umjesto da riješiš problem ti bi ga zakomplicirao.
Pijani Witcher i Troll naplačuju Sprijelaz preko srušenogSmosta. E bome to bi bilo odlično za vidjeti. :D
Ovo je odlična ideja.

I da, taj troll rula.

Deadwalker
23-02-2012, 21:31
Treba Poljacima mail poslati za novu nadogradnju igre :D

Falus
23-02-2012, 21:51
Ja nemam vise volje ista igrat nakon Witchera :( Vjerojatno cu ih samo naizmjenicno prelazit dok mi ne budu na usi izlazili.

Sgt. Bull
23-02-2012, 22:17
dok mi ne budu na usi izlazili.
Neće ti dugo trebati za to.

Falus
24-02-2012, 02:22
Kako me Endrega Queen rejpala jedno 15 puta sad :( Jos pri svakom quickloadu moran nanovo ubit 2 miniona njena prvo, sta je samo naporno :D Jel pomaze Inesctoid oil za ovu kuju? Na normal san je ubija bizarno lako, a na hard me ubila 4-5 puta fino plasiranim udarcem s ledja.

Mirogamemasta
24-02-2012, 12:30
Samo da još napišem da lajkam ekonomiju u Wičeru. Kupim malo crafting diagrama i komponenti, malo recepata za potione pa da vidiš kako curi lova. Eskort Damu ne smijem ni pogledati inače odmah ostajem praznog đepa.

Mirogamemasta
29-02-2012, 12:32
TRAPS FTW! Mamicu ti Draugovsku.... :fof: Ne znam od kud im ideja da ne mogu popiti potion prije fajta sa bossom. :thumbs1:

Falus
29-02-2012, 12:39
Taj boss je bija odlican. Dobro me potamanija par puta dok nisan u semu usa i rejpa ga Aardom. A sta se tice potiona, mislim da sam ih 3-4 puta na normal koristija. Prije Kayrana (iako mi nije ni treba), kad san mica kletvu sa Henselta pa protiv Wraithova onih, i protiv onog Fire Golema u Vergenu.

Mirogamemasta
29-02-2012, 12:50
Ma daj ajde, kad se sjetim Kyrana na početku sam jedva preživljavao, ali nakon što sam skužio kako se kreće mogao sam ga zatvorenih očiju preći...
Na Draugu nisam baš primjetio da mu Aaard išta radi pa sam počeo trapove po putu ostavljat dok ga nisam spustio na 20% HP. Na kraju sam se izmaknuo dok se on chargao na mene pa sam ga sa leđa dobro udario mačem dok ga nisam uništio.

Mirogamemasta
04-03-2012, 11:46
Treba mi preporuka za Steel sword u Act III. Jeli uopće moguče pokupiti sve dobre iteme u zadnjem aktu? Za Vran Armor mi fali još 1000 golda, a za Zerrikanterment trebam pokupovati oko 8 silver ore-a.
Superb Blue Meteorite Sword neću ni poušavati napraviti jer sigurno neću imati dovoljno materijala na kraju za Zerru.

Aral
04-03-2012, 12:06
Jedno pitanje; u Journalu, pored većine questova je nekakav sivi štit, kao neki znak, a pored nekih questova tog nema. Kad obavim quest onda se ispiše zelena kvačica unutar tog "štita". Kaj je s onim quetovima koji pored sebe nemaju taj štit?

Mirogamemasta
04-03-2012, 12:27
Mislim da su ovi sa štitom važniji questovi, ali nisam 100% siguran. Ali nije ni bitno, bitno ti je da dobiješ kvačicu. :)

Mirogamemasta
05-03-2012, 14:30
Dissisions, dissisions, witch one to take?
E da je više RPG igara poput ove, čitav užitak igranja bi bio puno ugodnij.
Kraj nije mind blowing kao u jedinici i to me nimalo ne smeta, već me više smeta to što se na kraju ne vide posljedice naših večih odluka u igri. Kao da je namjerno tako napravljeno kako bi sve te odluke utjecale na početak idučeg nastavka.

´ em ti Zerru sad sam vidio kako doći do toga kad je sve gotovo,a ja čekam da se borim sa zmajem, pomalo lame :thumbs1:. Papci te fakat sile da igru pređeš više puta. :D

crnisokol
05-03-2012, 17:44
Kad bi trebao doći Enhanced Edition?

Završio sam jedinicu pa se dvoumim dal da se strpim do EE ili da odmah pređem na dvicu :?

Delirium
05-03-2012, 18:03
Kad bi trebao doći Enhanced Edition?

Završio sam jedinicu pa se dvoumim dal da se strpim do EE ili da odmah pređem na dvicu :?

Ja bi se strpio na tvom mjestu.
Nek ti sjedne malo jedinica, više ćeš uživat.
Nemam pojma kad dolazi XD

Falus
05-03-2012, 18:15
Nesto po sredini/pred kraj 4. miseca. Sta vise igram duju sve je bolja, mozda cak i premasi original po kraju drugog prelaska. Iako sama cinjenica da sam ga niti dan nakon prvog prelaska krenija ponovo igrat govori puno :)

crnisokol
05-03-2012, 18:41
Ja bi se strpio na tvom mjestu.
Nek ti sjedne malo jedinica, više ćeš uživat.
Nemam pojma kad dolazi XD

Baš si mislim sad odigrat Mass Effect 3, pa onda Enhanced Witchera 2, makar sam uspio izgubit usb sa sejvovima od dvice/jedinice :(

Falus
09-03-2012, 15:53
Iorvethov put je dosta zanimljiviji zasad. Veliku ulogu igra i Vergen koji mi je nakon bokun questova prirasta srcu :) Ima stvarno lijepu i zivu atmosferu, jos samo da su nekakav veliki centralni trg stavili i bija bi savrsen. Cak su i questovi zanimljiviji, a sama prica je ljepse i suvislije prepricana. Sve mi se cini da ce nadmasit jedinicu ipak :wink:

Delirium
09-03-2012, 17:03
Iorvethov put je dosta zanimljiviji zasad. Veliku ulogu igra i Vergen koji mi je nakon bokun questova prirasta srcu :) Ima stvarno lijepu i zivu atmosferu, jos samo da su nekakav veliki centralni trg stavili i bija bi savrsen. Cak su i questovi zanimljiviji, a sama prica je ljepse i suvislije prepricana. Sve mi se cini da ce nadmasit jedinicu ipak :wink:

Sad mi je žao što su mi se winsi srušili nakon prvog prelaska...
Ovako sam lijen reinstallat da odigram i drugi path

Falus
12-03-2012, 21:18
Evo presao i drugi put. Zelim jos :( . Dosta bolji je Iorvethov path i tek sad mogu povezat pricu u jednu cjelinu. 2 prelaska su stvarno nuzna za potpunu uzivanciju. Pricu jesam pohvata sve konce, ali opet mislim da bi mi dio toga bi promaka da nisan i po internetu istraziva malo. Odusevljen sam igrom, a cak mi je i kraj sad ljepse lega. Iorveth je odlican lik, Philippa i Saskia takodjer, a o patuljcima u Vergenu da ne govorim. Opcenito je sve za klasu zanimljivije nego kad sam uz Rochea sta. Sad cu malo po Areni klat i onda original sa par modova.

Arbiter of Change
17-03-2012, 17:09
Novi trailer i sažetak featuresa EE verzije.

9_0f6GDlqdU

Delirium
17-03-2012, 17:14
:pray: :pray: :pray: :pray:
O jebeš li mi sve da me nisu trnci prošli, moram odigrat EE
Inače, jel CDPROJEKT planira radit na još ičemu? Postali su mi okosnica kvalitete i volio bi vidit još nešto od njih :roll:

Mirogamemasta
17-03-2012, 17:20
Uf što me preteče. Sad sam mislio staviti trailer. :D
Sve gledam da si nabavim nekog crnca da radi umjesto mene, ali kako god bilo da bilo ovaj EE cu morati nabaviti...

Arbiter of Change
17-03-2012, 17:29
Inače, jel CDPROJEKT planira radit na još ičemu? Postali su mi okosnica kvalitete i volio bi vidit još nešto od njih :roll:
Koliko se zna rade na 3 velika projekta. Jedan je Witcher 3, drugi je neki SF RPG, a treći nemam pojma. Naravno, ovo je sve iz neslužbenih izjava, itd.
Mislim da smo raspravljali ranije u tamo čak nešto sitno.

Xero
17-03-2012, 17:30
Jebem ti CD Projekt koliko će me puta tjerat da im prođem igru?

Windwalker
17-03-2012, 17:47
'You can't afford to miss it', kažu.

I can't afford to play it. :(

Deadwalker
17-03-2012, 17:54
Vidim da mi ne gine još jedan prelazak <3

Aral
17-03-2012, 18:02
Meni isto ne gine po prvi puta prelazak prvog chaptera. Hur dur.

Falus
17-03-2012, 18:22
Novi questovi woohooo! Ali najbolje od svega, prosireni outro!!! :) :)

Delirium
17-03-2012, 18:56
Koliko se zna rade na 3 velika projekta. Jedan je Witcher 3, drugi je neki SF RPG, a treći nemam pojma. Naravno, ovo je sve iz neslužbenih izjava, itd.
Mislim da smo raspravljali ranije u tamo čak nešto sitno.

Da, čitam baš... ovaj SF je FPS (Po wikipediji) i zvuči poprilično generički...
Neznam, ne sviđa mi se to... Al zato ću žrtvovat prvorođeno dijete za Witcher 3

Aral
17-03-2012, 19:18
SF fps od kreatora Witchera? Samo daj!

Delirium
17-03-2012, 19:33
http://en.wikipedia.org/wiki/They_%28video_game%29

Set in the year 2012, gamers will take the role of a soldier in England, who works with his comrade, a pilot. Terrorism has become a major problem; however, that changes when mysterious robots attack. The machines' intentions are unknown but the player soon discovers aliens called Phantoms are controlling them.

Ne zvuči baš originalno, al bar nisam amer. So that's a plus.

Mirogamemasta
17-03-2012, 19:56
Još da žele sandbox tip igre napraviti... samo mi se čini teško izvedivo, bez lockanja određenih područja i likova.

Falus
17-03-2012, 22:37
Jedini razlog zasto witchera 2 ne prelazim po treci puta je jer sam pocea jedinicu po drugi put. Kako su likovi savrseni u tim igrama, pogotovo u duji :pray:

Xero
17-03-2012, 22:42
Roach je isus.

Falus
17-03-2012, 22:47
Iorveth mi je ipak vise srcu prirasta :) Ali ona pijanka u prvom chapteru je ludilo quest. Ostavija san tetovazu do kraja :D

Xero
17-03-2012, 22:54
Filthy non-humans!

W3DR4N
18-03-2012, 13:49
Ubo Witchera 2 za 100 kuna.

Falus
18-03-2012, 14:07
Box, ne-box?

W3DR4N
18-03-2012, 14:26
Steam ključ.

IGoR_2803
20-03-2012, 00:17
ja ne vjerujem da wedran ne tvrdi za witcher 2 da je smeće... :D

Windwalker
20-03-2012, 00:46
Znači li to da je?

Falus
20-03-2012, 00:49
Kad je igra sve samo ne smece. To je vjerojatno reka svako ko je odigra :) Jedinicu mi se ne da prec drugi put :| Moga bi je probat sa Guideom, cuja sam da je jos bolje tako, ali sad san je niti po ure igra i dopizdila mi je :/

Arbiter of Change
23-03-2012, 16:31
Prestaju li oni ikada? :)
Druga polovica videa je zanimljivija, kad otkrivaju koje su cutscene dodali i kako se promijenila izvedba kraja igre.

Q9pw7CZzVmA

IGoR_2803
23-03-2012, 20:55
jebote, na kraju će tolko izmijenit igru s ovom enhanced edicijom da budem ipak moral prvo proći vanilla verziju...

Deadwalker
23-03-2012, 21:08
Neće je promijeniti, samo će otkloniti jedine zamjerke koje su ljudi imali do sada prema ovom vrhunskom naslovu.

Aral
25-03-2012, 09:57
The Witcher 2: Assassins of Kings – Enhanced Edition Changelog (http://www.dsogaming.com/news/the-witcher-2-assassins-of-kings-enhanced-edition-changelog/)

Nije puni changelog ali key features su na listi.

Arbiter of Change
05-04-2012, 19:07
Završila GOG.com konferencija. Stvari bitne za Witchera:

- izašao Witcher 1 za Mac na Steamu, hibridna verzija (ako si kupio tamo igru sad je imaš besplatno i za Mac)
- besplatni interaktivni Witcher strip za iPad/iPod
- Witcher 2 update za PC korisnike će biti težak otprilike 10GB i moći će ga se pre-loadati od 11.4.
- besplatna Witcher 2 back-up kopija na GOG.com za SVE koji su kupili igru negdje drugdje, aktivno tek od 17.4.

Konferencija na linku.
http://www.gog.com/news/spring_conference

Delirium
05-04-2012, 19:14
- Witcher 2 update za PC korisnike će biti težak otprilike 10GB

EE je toliko velik? :shock:

Deadwalker
05-04-2012, 19:20
CD Projekt <3
Što ako uzmem sada Witcher 2 na Steamu... Dobijem još jednu besplatnu backup kopiju, iako sam igru već prije kupio na GoG-u? :D

Delirium
05-04-2012, 19:29
:pray: Ane. Jebeš mi sve, možda oni stvarno...

*gasp*

Mare za kupca...

Windwalker
05-04-2012, 20:18
:shock:

Možda ima nade za ovaj svijet.
Možda...
:cry:

Grim
06-04-2012, 10:13
Mogli su onda i dati backup kopiju za Steam za one koji su kupili na GoG-u. :(

Aral
06-04-2012, 10:54
10gb update na EE?

Arbiter of Change
06-04-2012, 11:06
Što ako uzmem sada Witcher 2 na Steamu... Dobijem još jednu besplatnu backup kopiju, iako sam igru već prije kupio na GoG-u? :D
Pretpostavljam da možeš darovati igru nekome tko ima GOG račun tako da mu jednostavno daš svoj Steam Witcher 2 key i on ga registrira na GOG-u.

Mirogamemasta
07-04-2012, 16:11
ktuV2Cn6OMk
Čim vidim popust na Steamu uzimam. Taman drugi put pređem na strani non-humansa. :pray:
Već vidim kako si stavlja skillove koji mu trebaju dok je meditirao. :D

Arbiter of Change
10-04-2012, 22:33
EE pre-download is a go. Ostati će vam na kraju par stotina MB-a koji će se skinuti 17.04.
http://en.thewitcher.com/community/entry/178

The Enhanced Edition will be available for Xbox and PC in almost a week, but many of our fans just can’t wait to play it. For all those, who want to start playing the new content as soon as possible we have prepared a pre-download option. You can start downloading most of the 10 GB update now and just add the remaining files on the 17th. This way you can start enjoying the 4 hours of additional gameplay, 35 minutes of new cinematics and other improvements the moment they are released. Please read all the instructions concerning the pre-download to make the process as smooth as possible. We hope you’ll dive deep into the content we prepared!

Deadwalker
10-04-2012, 22:35
Čekam do ljeta :(
Previše je ispita iduća dva mjeseca :(

Maloki
10-04-2012, 23:41
Znači li ovo da će mi Witcher 2 zauzimat 28GB?

W3DR4N
11-04-2012, 01:02
Čim vidim popust na Steamu uzimam. Taman drugi put pređem na strani non-humansa.

Igra košta onak, 120 kuna. Ajmo se điberit.

Mirogamemasta
11-04-2012, 14:09
Prešao sam ga već jednom, i imam vremena, ionako ga neću brzo uzimati. S druge strane nisam znao da je cijena toliko niska, nisam ni gledao. (Valjda brijem da su sve igre od Activisiona dosle pa da drže cijenu od 50 eura po tri godine.)
Ako ti tako veliš veki onda ti vjerujem. Možda uzmem i bez popusta, sve ovisi kad ću je ponovno htjeti zaigrati.

Arbiter of Change
14-04-2012, 14:35
Zadnji trailer pred izlazak za par dana. I ispravak - EE patch je težak 11GB. :)

JegGxgINn4U

Delirium
14-04-2012, 15:34
Jebemti. Ne gine mi bar još dva prelaska poslije EE-a. :(

Aral
14-04-2012, 16:28
Meni će to bit prvi prelazak, pošto još ni prvi chapter nisam prošao. Fino, tko bi rekao da ću dočekat izlazak EE.

The Boz
14-04-2012, 16:40
Meni će to bit prvi prelazak, pošto još ni prvi chapter nisam prošao. Fino, tko bi rekao da ću dočekat izlazak EE.
This.
I regret nothing.

Mirogamemasta
14-04-2012, 19:04
Čim vidim popust na Steamu uzimam. Taman drugi put pređem na strani non-humansa.

Igra košta onak, 120 kuna. Ajmo se điberit.
http://store.steampowered.com/search/?s ... ASC&page=1 (http://store.steampowered.com/search/?snr=1_4_4__12&term=WITCHER+2#term=WITCHER%20&advanced=0&sort_order=ASC&page=1)
Dvojka dečko, dvojka. Nemoj me zezati.....

Trailer je super.
Poboljšanja na svakom koraku, do kraja godine će sigurno neki popust pasti i onda taman zaigram drugi put i pređem na Iorvethovu stranu.

Hexfire
14-04-2012, 19:18
Na g2play ti je Witcher 2 steam key 120 kuna.

Mirogamemasta
14-04-2012, 19:20
Bah, pa trebao mi je odmah linkati. :) Nema veze, dok ja odlučim ponovo zaigrati najvjerojatnije će neka akcija biti....

Deadwalker
15-04-2012, 10:17
Launch trailer

bdlcpXoiMqI

Opet mi se igra ovo :(

Arbiter of Change
15-04-2012, 10:40
Betmenu. :)

Inače, usporedba EE 360 verzije i trenutne PC verzije. Novo osvjetljenje izgleda dosta realističnije.
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... h-analysis (http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-the-witcher-2-tech-analysis)

http://i.imgur.com/7UaFi.jpg

Deadwalker
15-04-2012, 10:47
Pošto imam X360, razmišljam o nabavci konzolaške verzije.
Lijen sam spajati PC s televizijskim ekranom.
Al ništa prije ljeta, moram ispite položiti :(

Arbiter of Change
16-04-2012, 22:28
GOG backup kopije su live. Vjerojatno ćete se trebati prozorovati par dana ako imate igru na Steamu jer nemaju CD-key tamo, ali zato je support tu.
http://www.gog.com/en/witcher2/backup/

Falus
16-04-2012, 22:45
Molio bih feedback sta se tice novosti od sretnika koji imaju vremena za ovo :(

Aral
17-04-2012, 06:03
Patch mi se skida, još 6 i pol sati. Oh well, kad se vratim s posla onda bum vidio kaj ima novo :)

Shepard
17-04-2012, 07:10
Gdje radiš kad si čitave dane na forumu? :)

Aral
17-04-2012, 07:16
Kak čitave? Zadnjih mjesec dana me skoro pa i nema. Ovaj tjedan sam popodne, zato sam sad ujutro online.

crnisokol
17-04-2012, 10:46
Nije mi jasno kako je Witcher 2 najskuplji na GOG-u, čiji vlasnik je CD Project RED :?

a i zašto bi tamo kupovali ako recimo kupim steam key za 120kn na g2play, te ionako dobim igru i na GOG-u (ako sam dobro razumio ovo s backup copy)...

Deadwalker
17-04-2012, 11:18

Najskuplji je jer je to njihova visoko-budžetna igra jedva stara godinu dana. Da ne govorim koliko se dobije dodatnog sadržaja uz igru, čak je cijena preniska.

Akul
17-04-2012, 11:55
Nije mi jasno kako je Witcher 2 najskuplji na GOG-u, čiji vlasnik je CD Project RED

a i zašto bi tamo kupovali ako recimo kupim steam key za 120kn na g2play, te ionako dobim igru i na GOG-u (ako sam dobro razumio ovo s backup copy)...

steam key za 120kn na g2play, te ionako

HERESY! Čisti grijeh je za Witchera 2 platiti manje od 300kn! :-x

Falus
17-04-2012, 12:46
Mislim da cu i ovaj prelaz ic Iorvethov put, ali na Dark tezini i fokus na signove :) Fun times!

Hexfire
17-04-2012, 13:28
[quote]Nije mi jasno kako je Witcher 2 najskuplji na GOG-u, čiji vlasnik je CD Project RED

steam key za 120kn na g2play, te ionako

HERESY! Čisti grijeh je za Witchera 2 platiti manje od 300kn! :-x[/quote:ps2itfi8]

Nema veze, ispovijed je još uvijek besplatna.

Kostolomac
17-04-2012, 17:20
Osim u Pločama.

Sgt. Bull
17-04-2012, 23:12

Najskuplji je jer je to njihova visoko-budžetna igra jedva stara godinu dana. Da ne govorim koliko se dobije dodatnog sadržaja uz igru, čak je cijena preniska.

Po toj logici, D3 bi trebao koštati nekih... well... umm... 100 000 ćuna? xD

Windwalker
17-04-2012, 23:32
Ak ti je to D3 ono što mislim da je, i koštat će previše.
Barem 100 kuna više od normalnih igara.
A ne izgleda ni po čemu bolji od njih, čak naprotiv.
Dok će recimo GW2 imati normalnu cijenu.
I ak je D3 100 000, onda bi W2 trebao biti 100 000 000.

Sgt. Bull
17-04-2012, 23:56
D3 ne izgleda, ali je bolji. Od svega.

W3DR4N
18-04-2012, 00:04
Sve Blizzardove igre bi trebale biti besplatne. Jer su smeće.

Windwalker
18-04-2012, 00:04
Samo je Zagor bolji od svega.
Sve ostalo je relativno.

Aral
18-04-2012, 07:48
Super, neki error kod instalacije, a svi patchevi do sad su radili kak treba. Uninstall i sve ispočetka :(

Ovaj put ću konačno i počet igrat i pokušat završit do 15.05.

Maloki
18-04-2012, 11:37

<3

Feanor
18-04-2012, 11:53

<3

Agreed. Blizzard ima 3 IP-a. Dvije strategije koje su praktički indentične samo sa drugačijim settingom (Ne želim sada čuti 'različite su, tank u starcraftu ima +3dmg na meelee unitse dok katapult u warcraftu ima +2dmg-a') + je jedna od te dvije kopija warhammera, a obje strategije su grafički i konceptom jako zastarijele i to ne kao sad su zastarjeli, bili su grafički i konceptualno zastarjeli u vrijeme izlaska. Jebote Sacrifice i Messiah su izašli godinu dana prije diabla 2...

Ista stvar je sa Diablom, svi nastavci pa tako i ovaj treći će biti konceptualno i grafički zastarjeli za ovo/ono vrijeme u koje izlazi/su izlazili.

Istina Diablo baš i nema konkurencije u svom žanru, no i neznam zašto bi i imao pošto je žanr bjesomjučno klikanje po mišu i 1,2,3,4 brojeva na keyboardu da pukneš tu i tamo specijalnu moć. i čekanje da ti se regena mana da puneš tu istu moć. Dosadno, jako dosadno...

I nemojte mi govoriti da nisam igrao igre, prošao sam Warcraft 3 i TFT jednom i na Diablu 2 imam Druida lvl 80 (čisto jer ga frend voli pa ga halamo u co-opu tu i tamo, njemu za gušt.)

EDIT: Witcher 2 je s druge strane profinjena igra, istančana, izbalansirana, sa predobrom pričom, vrhunskom prezentacijom, probila je 90% granica u ustaljenom žanru i opet ga probudila, prebacila objektiv na PC gaming i možeš je pola godine nakon izlaska nabavit za 100 kn....

Deadwalker
18-04-2012, 11:56
Da, cijela priča je baš tako crno-bijela.
Aj ne spamajte topic, ako želite pljuvati Blizzard, ima za to prikladnije mjesto.

Feanor
18-04-2012, 12:01
OT jbg, ali mislim da sam dao par jako dobrih argumenata zašto Blizzardovi IP-ovi suckaju. Nikad nisam vidio čari u tankrushu i click festu. Naprono je i dosadno. Recite mi jedan element u witcheru 2 koji je lošije izveden nego u bilokojem diablu do sada??? I jedan faktor koji je bolji u diablu nego u withceru? Keep in mind da je u witcheru borba (barem u jedinici) tzv. Hn'S

Mirogamemasta
18-04-2012, 12:16
I ja bih volio da u Diablu ima više primjesa čistokrvnog RPG-a. al inažalost Diablo jednostno nije takva igra jer je Blizzard ne želi napraviti takvom. Take it or leave it! I'm the best there is at what I do. What I do best isn't very nice. I´m Blizzard!

IGoR_2803
18-04-2012, 12:36
OT jbg, ali mislim da sam dao par jako dobrih argumenata zašto Blizzardovi IP-ovi suckaju. Nikad nisam vidio čari u tankrushu i click festu. Naprono je i dosadno. Recite mi jedan element u witcheru 2 koji je lošije izveden nego u bilokojem diablu do sada??? I jedan faktor koji je bolji u diablu nego u withceru? Keep in mind da je u witcheru borba (barem u jedinici) tzv. Hn'S

naprotiv, nisi dao ni jedan argument, nego si iznio svoje viđenje stvari, na koje imaš pravo... a i vidi se recimo na osnovu toga kako si opisao diablo (click-fest) temeljno nerazumijevanje i neupućenost u ono što je glavno u toj igri...

ali kao što netko drugi reče, ovo nije topic...

so long...

Witcher 2... eh, da... idem stavit skinut to čudo od 10 ili kolko GB... :)

The Boz
18-04-2012, 12:43
17.

IGoR_2803
18-04-2012, 13:00
17.

mislil sam na ee samo, witcher 2 je već instaliran... :D

Deadwalker
18-04-2012, 13:04
Why CD Projekt decided to update The Witcher 2 for free (http://www.pcgamer.com/2012/04/17/why-cd-projekt-decided-to-update-the-witcher-2-for-free/)

“We do some extra work, but on the other hand, when you buy The Witcher, we’re promising you a really great experience. If you don’t feel satisfied enough then we, sometimes, probably a little bit guilty because we’re after delivering a really great experience,” he said.

“If you trust as a player that our games are great, you like them, you enjoy them, even if we can’t think about everything, if you find some glitches or problems in the game, you’ll be sure that will be fixed,” he said. “Then you’ll probably feel good when you’re buying our games, and that’s what we’re after.”

Kada bi svi tako razmišljali :(

Windwalker
18-04-2012, 13:20
:cry:

The Boz
18-04-2012, 13:31
Good Guy CD Projekt.

Falus
18-04-2012, 20:29
Kako iskrena i lijepa izjava :thumbs2:

Aral
18-04-2012, 22:16
Pa sve ovisi od osobe do osobe. Witchera2 mogu preć možda dva, eventualno tri puta, i svaki put je isto manje više. D3 pređem ajmo reć 15 puta...i svaki put je drugačije. Grafika je najmanje bitna i predivno stoji ovoj igri. Uz to, sve ovisi kako koju igru pratiš i doživljavaš pa nikak nemreš reć da je W2 bolji ili lošiji od D3. Mislim, tebi je, al stvarno stanje nije takvo. Ja igram i jednu i drugu igru (igrat ću, još D3 nije došao) i guštat ću se u jednoj i u drugoj igri. Druga je stvar kaj je D3 kralj svih zabavnih igara ikad, barem kaj se mene tiče.

Falus
18-04-2012, 22:37
Witcher 2 je jedna od rijetkih igara di su 2 prelaza nuznost i nikako isto iskustvo.

Windwalker
18-04-2012, 22:48
Ovaj D3 mora da je stvarno drukčije iskustvo svaki put.
U drugom prolasku, zbog random generiranja, chest će se pomaknuti 2 metra lijevo i napast će te zeleni, a ne crveni neprijatelji, no po svemu ostalome bit će jednaki.
O, razlike li!

Aral
18-04-2012, 22:52
Hou hou veri fani. Ne komentiraj ono u kaj se ne kužiš, to ti je moj dobronamjeran savjet i za RL jer ispadaš budala pred drugima.

Windwalker
18-04-2012, 22:55
I'm burning!

Maloki
18-04-2012, 22:56
Aral sad te pitam ovako prijateljski - zašto se trudiš napisat toliko teksta kad sve što ikad želiš reći je "ukusi su različiti"?

Aral
18-04-2012, 22:58
Tek tolko, da ljudima prisjedne ta činjenica, jer od količine bedastoća koje napišu, nemožeš ni sam shvatit što misle.

Deadwalker
18-04-2012, 23:01
Fascinira me kako se ovdje mogu generalizirati stvari do krajnjih granica.

Aerial
18-04-2012, 23:07
Jel nužno preći prvog Witchera da bi efektivno doživio drugog?
Prvog ne mogu igrati dulje od 10 minuta :(

Deadwalker
18-04-2012, 23:10
Nije nužno za razumijevanje radnje. Ak ti se neda, ima negdje na netu video od 5 minuta koji fino opisuje sva bitna događanja jedinice.

Windwalker
18-04-2012, 23:14
Ak ne možeš igrat prvog, zašto bi htio drugog?
Glava mi puca.

Deadwalker
18-04-2012, 23:15
Daj se smiri :(

Mirogamemasta
18-04-2012, 23:20
Najbolje da čekaš treći dio. Ionako se sve svodi na ubijanje monstera.

Aerial
18-04-2012, 23:46
names names names names names names names names names. all this game is is names and jargon,and this video doesnt help. i kept wondering why the guy kept saying "emphysema" then i realized its some place called vizima or something.

i just picked this up today, got my ass handed to me in the tutorial, then got a fucking shitload of names and jargon dropped on me within the first 2 minutes of gameplay. a bunch of characters and names and places and events i couldnt give less of a fuck about.

bože :D

Falus
18-04-2012, 23:51
Neovisno o prvom obavezno dvicu odigraj. Savrseno iskustvo od pocetka do kraja, a tek na drugom prelasku ces uvidit i zasto.

Mirogamemasta
18-04-2012, 23:52
names names names names names names names names names. all this game is is names and jargon,and this video doesnt help. i kept wondering why the guy kept saying "emphysema" then i realized its some place called vizima or something.

i just picked this up today, got my ass handed to me in the tutorial, then got a fucking shitload of names and jargon dropped on me within the first 2 minutes of gameplay. a bunch of characters and names and places and events i couldnt give less of a fuck about.

bože :DTeško je sa COD-a preći na Witchera znaš....

Falus
19-04-2012, 18:34
Ima li ko da je proba? Jel optimiziranija sta?

Xero
19-04-2012, 18:42
Ja u prvih 15 minuta igre dobio black screen.

Mirogamemasta
19-04-2012, 23:55
I8dwmnITV9I

http://www.gametrailers.com/video/troll ... her/729325 (http://www.gametrailers.com/video/troll-trouble-the-witcher/729325)

Najbolji questovi. :pray:
Sad sam se sjetio da je onaj quest ostao nedovršen. (Tip koji ti daje quest izgleda isto kao ovaj sa naočalama na početku videa.) Kad u prvom gradu pristaneš na onaj eksperiment, pa popiješ par potiona ako se ne varam...
Trebao bi kao zapisivati kakve posljedice imaš nakon uzimanja napitaka, ali na kraju ništa...

Aral
20-04-2012, 10:52
Igra ide ko i prije, tj. leti. Čvrsto sam odlučio ovo preć prije nego dođe D3.

Aral
21-04-2012, 11:14
The Witcher 2: Enhanced Edition GT review (http://www.gametrailers.com/video/review-hd-the-witcher/729374)

Worthaur
24-04-2012, 17:36
Imam problem sto se tice sejvanja, nakon sto imam otprilike 8 sejvova vise ne zeli sejvat, mada pise game saved kad sejvam, moram obrisat prijasnje sejvove da bi mogo opet sejvat. Izgubio sam 3 sata igre zbog toga, jel se moze to kak rijesit il moram uvijek brisat sejvove?

Mirogamemasta
24-04-2012, 17:43
Izgleda da nisi patchao igru. :)

Arbiter of Change
24-04-2012, 18:13
Igra je inače ~130kn na G2Play. Za betmene, jel'te.

Worthaur
24-04-2012, 18:43
Na g2play sam i uzeo, na steamu imam tak da je latest patch

Kid A
28-04-2012, 18:58
http://i.imgur.com/2EFi0.jpg

Deadwalker
28-04-2012, 19:22
:))))))

Windwalker
28-04-2012, 21:17
The best of bros!

Mirogamemasta
29-04-2012, 11:12
I LOVE THIS GAME!
http://www.gametrailers.com/video/devel ... her/729638 (http://www.gametrailers.com/video/developer-diary-the-witcher/729638)

Tsaя
03-05-2012, 07:56
Nabavio sam Witcherr 2 EE. Znam da se u prvom posebno birala EE kampanja, ali ovdje nemam to punuđeno već samo new game koji kreće kao običan witcher 2.
Dali priča iz EE počinje od kraja priče običnog witchera 2?

1van
03-05-2012, 09:10
ne, to je jednostavno poboljšani witcher 2, isto kao što je slučaj bio s jedinicom.

crnisokol
03-05-2012, 09:41
Nabavio sam Witcherr 2 EE. Znam da se u prvom posebno birala EE kampanja, ali ovdje nemam to punuđeno već samo new game koji kreće kao običan witcher 2.
Dali priča iz EE počinje od kraja priče običnog witchera 2?

Ha? Mislim da si nešto pomiješao, koliko se aj sjećam u prvom se nije birala nikakva posebna EE kampanja...valjda si mislio na 'avanture' u prvom witcheru koje su posve odvojene od kampanje...

The Boz
03-05-2012, 12:02
Jel ima igdje neki potpun popis novina i izmjena u EEu? Gdje god da tražim samo naletim na gluposti tipa "NEW STUFF", "SHINY" itd.

1van
03-05-2012, 20:16
http://witcher.wikia.com/wiki/The_Witch ... ed_Edition (http://witcher.wikia.com/wiki/The_Witcher_2:_Enhanced_Edition)

dole je i changelog za više detalja.

The Boz
03-05-2012, 22:34
E, thx, to mi treba.

Tsaя
05-05-2012, 19:51
Pa pisalo je 4 sata dodatnog gameplaya.
?

Mirogamemasta
01-06-2012, 15:05
gFJoP1yL-z4
NO, THANK YOU!

Arbiter of Change
18-06-2012, 12:52
WHEN WILL THEY STOP?
http://en.thewitcher.com/patch3-2/

Patch 3.2Sis a UI modification for the PC version of The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition. The mod adds the following enhancements to the game. It can be used optionally (enabled by default) by players when installed. You can disable it in Configurator DLC Menu.

Minimap: Adds a north arrow.
Alchemy: Crafting slots show how many ingredients there are; better default ingredient selection (e.g., not having to filter out quest item ingredients all the time); un-rotates alchemy element symbols; saves custom ingredient selection for a formula (until you close the panel or go to another formula, but no longer resetting every time you create something).
Tooltips: Taller, and scroll faster.
Inventory/Trading/Storage: Sorting buttons (sort by time acquired, name, aggregate weight, aggegrate price.) Reversible sort also possible.
Trading: Places a checkmark next to books, formulas, and crafting diagrams that you already have in your inventory.
Crafting: Shows how many items you have instead of capping the number at how many are required. E.g., 30/3 instead of 3/3.
Other: Sorts some lists alphabetically: crafting, alchemy, elixirs.

Deadwalker
18-06-2012, 12:56
Repriza je planirana za ljeto, tak da ono, ne bunim se :)

Windwalker
18-06-2012, 13:33
Kad ću ja napokon moći asasinirat te kraljeve? :(

Ali vjerujem da jednom, kada dođe moj red, imat ću ultimativnu i najispoliraniju igru ikada za odigrati. :D

Arbiter of Change
22-06-2012, 12:11
Sad sve imaju. :)

http://i.imgur.com/xa7TA.jpg

Windwalker
22-06-2012, 14:40
Gdje?
Koliko?

Arbiter of Change
02-07-2012, 14:51
Samo naletio na sliku, valjda u Poljskoj kao i obično. :)

Inače, GOG je dodao high quality artbook svim vlasnicima Witcher 2.

http://i.imgur.com/d5KAF.jpg

Sgt. Bull
02-07-2012, 15:05
Kolike su šanse da ovo bude na steam summer saleu sa nekim bezobraznim popustom? :D

Maloki
02-07-2012, 15:09
Poprilično velike.

Sgt. Bull
02-07-2012, 15:15
To. <3

Deadwalker
02-07-2012, 15:38
Samo naletio na sliku, valjda u Poljskoj kao i obično. :)

Inače, GOG je dodao high quality artbook svim vlasnicima Witcher 2.

330 MB crteža. Budem bacio oko :)

EDIT:
Fantastično, 231 stranica crteža, prezentirali su igru od prologa do epiloga. Artbook je koncipiran na način da je prikazana osnovna skica te zatim sam crtež, a tekst objašnjavanja što su htjeli postići s pojedinom scenom. Evo primjera:

http://i.imgur.com/mBfWq.jpg

=PcP=F@N
03-07-2012, 20:47
e kako pačevi idu sad od EE verzije...znaci zadnji mi je EE patch i ručno skidam 3.1 pa onda 3.2 jel tako?

ako je EE oznake 2.0 gdje je onda 3.0 patch?

Kostolomac
03-07-2012, 21:31
EE je 3.0, posije njega staviš 3.1, pa 3.2.

I ja počeo sa igrom,
taman se okupao sa Triss u vilenjačkoj kupaoni. Koja pichoka e. I boss fajt sa Kajranom mi je bio malo bezveze.
Šteta što su sjene ditherane, ali bez toga bi igra valjda bila još grafički zahtjevnija.

Arbiter of Change
09-07-2012, 16:43
Konačno igram. This I like. :)

Devil Dog
11-07-2012, 12:30
Konačno kupim Witchera. Instaliram. 11 gigabajta patcheva. 21 hours remaining. :twisted:

Hexfire
11-07-2012, 13:27
Isplati se čekati.

Arbiter of Change
14-07-2012, 18:44
Gotov prvi act. Ojebote ono sa trudnom elfovkom na kraju. Ne razočarava igra.

Devil Dog
14-07-2012, 18:48
I ja prvi završio. Koja je ovo igretina :pray:
Predobro su dočarali šumu, atmosfera je :pray:
Jedina zamjerka je što sam naišao na dosta bugova, najčešće se NPC-evi zabijaju u zid i zapinju za objekte. Dvaput mi se krešala igra za sad.

Deadwalker
15-07-2012, 10:53
Gotov prvi act. Ojebote ono sa trudnom elfovkom na kraju. Ne razočarava igra.

Da, sjećam se, to je i mene iznenadilo.
Ne budem ti ništ spojlao, no tek sada buš vidio moralna "govna" :D

Devil Dog
16-07-2012, 12:56
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/595849980683278540/7D3D12AC976C40D4D1333E9D606EAFA30D8A75F3/
http://cloud.steampowered.com/ugc/595849980683275446/5A4D194B8D1E3032A887C1CCE4C29F988EA1CB94/
Poštedio sam ga :D

Deadwalker
16-07-2012, 13:00
Ja također, nije bilo nikakvog razloga da ga se ubije

Xero
16-07-2012, 13:53
Lik je samo ubio najboljeg kralja ikad i prouzročio kaos i smrt na cijelom sjeveru. Čini se kao dobar tip ajmo se napit s njim.

Deadwalker
16-07-2012, 13:55
Da, Witcher je baš crno-bijela igra s jasno definiranim dobrim i zlim likovima

Devil Dog
16-07-2012, 13:56
E, Xero...
POMAGAO SAM ELFOVIMA!

Xero
16-07-2012, 14:02
Da je zao možda bi ga ostavio na životu. Ipak sam uvijek rengade.
Poanta je da on ujebo sve živo na sjeveru bez previše dobrog razloga, a i ubio mi je najdražeg lika. Dovoljno mi je to što sam zbog njega dobio batina da ga želim mrtvog.

Arbiter of Change
19-07-2012, 17:24
Chapter 2, blizanci upadaju u kraljev šator. Shit's about to get real, dawg.

Devil Dog
19-07-2012, 17:32
Jel to Rocheov path? Moram još to odigrat.

Deadwalker
20-07-2012, 10:25
Yup.

Chapter 2, blizanci upadaju u kraljev šator. Shit's about to get real, dawg.

Obdukcija mi je kasnije rulala.

Delirium
25-07-2012, 12:12
http://i.imgur.com/j4ye2.jpg

Devil Dog
30-07-2012, 13:25
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/595851247914074786/5109614741FF8441F4C58D66F4A8A9AA127B4F99/1024x819.resizedimage

Koji isusi :pray:

Hexfire
30-07-2012, 13:37
Stara fora, ali još uvijek me nasmije :).

Kostolomac
06-08-2012, 23:57
Napokon završio ovu divotu od igre. Stvarno sam uživao. Prešao sam Iorvethov put kao Swordmaster. Rochea bih mogao probati kao Mage.

Arbiter of Change
10-08-2012, 14:06
IT'S HAPPENING.
http://en.thewitcher.com/community/entry/275

CD Projekt RED will be attending this years Gamescom which takes place in Cologne, Germany next week. We will be hosting a series of behind closed doors, exclusive media presentations where we will be showing the REDkit, a long-awaited set of tools for modders which will allow any player to create their own content for the PC version of The Witcher 2: Assassins of Kings, such as new, non-linear adventures, great looking locations and much more.SCD Projekt RED’s recruitment team will also be present in Cologne so make sure to stop by the E60 booth in Hall 10 and have a look at our most recent job openings. Everyone who’s planning on beginning their journey in the game development industry, should come by and see what are the requirements to join our studio.