PDA

Pogledaj cijelu verziju : The Witcher 2: Assassins of Kings

Stranica : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

WAR-ELEMENT
19-05-2011, 19:46
Meni je baš super što je igra dosta teža od prvog dijela,čak i na normal težini nije laka ali naučis malo koristit ispravno spelove sa prirodnim elementima,zamke,napitke,nabavis koje jače oružje ,armor i nekako je taman,jedino mi se nesvida sto moram meditirat kad pijem napitke.Sto se grafike tiče igram na low i nevidim mane svaki dio igre predivno izgleda i opravdava visoke zahtjeve.

Chappi
19-05-2011, 19:48
Kako me jebe ono crashanje nakon sto sam usao u onaj grad u chapter 1,jel se dogadja to jos kome?

kvakomekiki
19-05-2011, 19:55
c, c, c...

Ne mogu ba pre više suditi o igri prije no što dođem dalje od prologa na kojem sam sada no ipak me nekoliko stvari odmah dosta zasmetalo:

- -geraltu glas posuđuje drugi lik. Nekom je to možda potpuno nebitno, no ovaj sada pokušava biti nekako pre više badass dok je u jedinici bio hladnokrvan i sa manje emocija.
- već sam spomenuo aspect ratio problem. Na 1024x768 jednostavno nevidim čitati tekst... 2 ogromne crne štrafe da ni ne spominjem.
- borba (za sada) nema ama baš nikakve veze sa unikatnim witcher stilom kojeg smo voljeli (i na kojeg smo se navikavali prvih pol sata igre u jedinici). Sad ideš okolo klikaš, mašeš i radiš štetu. Totalno generičko i nezanimljivo.
- loot window je pre malen. Dodajte tome činjenicu da su slova vrlo sitna i dobijete još jedan oku neugodan detalj.
- svi signovi su odmah na raspolaganju, premda još baš i nisam skužio kako ih upotrebljavati xD

Igrat ću i dalje naravno, no nekako mi sve to skupa smrducka...

Gotovo sam siguran da je netko iz CDProject Reda potvrdio da je Geraltov VA isti. Trebalo bi provjeriti.

Stips222
19-05-2011, 20:05
@Chappi
Meni se do sada nije ni jednom crashala (na chapteru jedan sam)

Po meni je dvojka puno zabavnija od jedinice... Što se tiče borbe: puno je teža i vidi se da su ciljali na to jer ja igram na normal, a da ubijem onu Endrega Queen moram ponavljat maltane 20 puta ( da ne pričam o prokletim Nikkerima i njihovoj brojnosti -.-)
Možda je loot screen malčice nepregledan, ali nije mi neki veliki problem jer ionako sve uzimam pa kasnije gledam što ću s čim.
Apropo Geraltovog glasa- na nekim dijelovima mu je isti glas, a na nekim drugačiji. Neznam što reći po tom pitanju, ali ne smeta mi previše. Genijalno mi je doduše što u borbi dobacuje protivnicima tipa: "Damn you stink" ili "You're ugly"i takve stvari..

Inače, strah me kakav će biti prvi boss ako se mučim sa je*enim Endregama... xD

Grim
19-05-2011, 20:14
evo i ja malo poigrao i morampriznati da me osim grafike i nije tooliko odusevila igra,kretnje geralta su tako neprirodne i cover sustav u jednoj stealth misiji je ocajan,vadenje maca u kriticnik trenucima je takoder ocajno,mislim udem u fajt i stiscem ko budala ljevi klik ali oni me ubiju u 2 hica,na normal tezini,normal?!? mislim si kako je onda na insane bokte pa tko ima toliko zivaca neki sitni fajt igrati po 15min i stalno bjezati pa jednom lupiti itd. da ne govorim kakvi su poslje bosevi

nhf ali neke izjave da je ovo najbolja igra ikada je fakat smjesno,pa prvi witcher mi je imao bolji gameplay i prirodnije kretnje svih likova u igri...

bez obzira na mane(mozda si samo malo zabrijavam) igra je odlicna,vrtim ju na very high sa svim kerefekama ukljucenim,i nadam se da ce me prica iznenadit i navesti da zaboravim na sve mane igre...
Si ti igrao prvi dio pobogu, kretanje je bilo užasno, igra nije ni imala opcija da se hoda. Animacije Geralta u dvojici su odlično napravljene, i definitivno prirodne, mogu reći da je ovo prva igra u kojoj cijelo vrijeme hodam. Cover sustav je solidno odrađen, ne vidim loših stvari kod njega, radio točno ono što treba točno onako kako treba, primakneš se zidu, on se nasloni na njega i škilji, što bi ti htio? Inače, mač je pametno izvaditi prije borbe, a i ako ti nešto iskoči pred facu, a ti nemaš izvađen mač normalno da će ubiti boga u tebi. Prva reakcija kada mi nešto izleti, je da se zarolam u iza, ili u stranu (kakogod), pa onda izvadim mač.

Što se tiče težine, ne znam što da kažem. Savršeno je pogođena, a i lijepo ti piše tijekom kreiranja igre da ti 'Normal' nudi potpuno RPG iskustvo. Tako da, ako ti je preteško i nisi iskusan u RPG-ovima, igraj na easy. :D

igra ima wow efekt jedino zbog grafike ali ja ne vidim na sto to vecina svrsava cijelo vrijeme sto nisu imali u witcheru ee,e da i voiceacting mi je takoder malo traljav,me2 je po tom pitanju isus...
Ovo je jednostavno smiješna izjava koju neću udostojiti odgovorom. :)

kikl0p
19-05-2011, 20:24
Problem s mačevima je što u šumi zna bit i monstera i elfova pa je spetljano vadit kad te zaskoče, trenutno sam 11lvl igram na normal i borba je dosta lagana one queenove sam sve pobio bez beda iz prve a ostale monstere tamanim ko malu djecu.

Tsaя
19-05-2011, 20:36
Probao sam igru, stvarno je odlična, priča mi je zanimljiva, jedva čekam igrat dalje.

.
19-05-2011, 22:51
baš su mi kul ovi ljudi što neznaju izvadit mač s obzirom da se možeš kotrljat dok ga vadiš.

inače došo sam do letha, i onak tip me 10ak puta razvalio ko beba zvečku, ono sranje s pijenjem napitaka prije borbe me ubija u mozak. uglavnom, uloado save nakon što sam ubio a-nešto, onu živinu prije elfova, popričo s iorvethom i ošo radit ostale questove.

kako uništit one nekker nestove? jel bi trebo kupit fire bomb(nzm kak se točno zove) il ima neki quest item il nešto?

Stips222
19-05-2011, 22:54
Odi kod Sedricka (onog elfa s kojim trebas pričat za Kayrana, kako se već zove) i kupi formulu za Grapeshot.

WAR-ELEMENT
19-05-2011, 23:08
Nemogu jos uvijek ni ja sredid Endrega Queen,jedva ga ostetim vise od pola helta a 8 sam level pa skupljam ore da se nakupujem bombi,moze li mi neko objasnit kako mutegen koristim jos nisam skontao mada nisam ni pročitao turitorijal pa bi trebao.

The Boz
19-05-2011, 23:17
Brzi, brzi, jaki, brzi, brzi, jaki, Queen ne dobije niti jedan napad.

.
19-05-2011, 23:30
udarat tolko po queen nema previše smisla jer većinom blokira već 2. napad, eventualno 3.

al ono, ima malo helta, lako ju dodgeat, therefore lako ju izubijat.

Stips222
19-05-2011, 23:41
Lakše sam Kayrana ubio nego Wraithove u onom asylumu...

.
19-05-2011, 23:45
i ja isto ne

Grim
20-05-2011, 08:05
Nemogu jos uvijek ni ja sredid Endrega Queen,jedva ga ostetim vise od pola helta a 8 sam level pa skupljam ore da se nakupujem bombi,moze li mi neko objasnit kako mutegen koristim jos nisam skontao mada nisam ni pročitao turitorijal pa bi trebao.
Poprilično jednostavno ju je ubiti, samo je uhvati sa Yrdenom, i onda lupaj, i tako dok ne crkne.
Yrden je jako koristan, mislim da ga skoro u svakoj borbi koristim.

Tsaя
20-05-2011, 09:15
Zašto kad otvorim mapu sve piše na glagoljici? Jel to bug il je i vama tako?

Kenyi
20-05-2011, 09:20
Ne znam u cemu je problem, kao da ne razumijemo svi glagoljicu.

Akul
20-05-2011, 09:44
Zašto kad otvorim mapu sve piše na glagoljici? Jel to bug il je i vama tako?

Svima je tako. Sumnjam da i Poljaci znaju to pročitati ^_^;
To je radi estetike na glagoljici. Mapa koja dolazi u kutiji je pak na latinici.

.
20-05-2011, 11:45
evo navratio tek tako da skinem sve CDPRu što su onog lethoa napravili tolko imbanog, napravih si jedno 5-6 onih grapeshell, il kak se već zovu bombica, 1 samum, napuco napitcima, al jebeš ti to kad je on praktički isti geralt sa svime nabrijanim do kraja + ima 100x više helta i dila oko 50 dmga jednim udarcem mača.

Xero
20-05-2011, 11:46
U prvom chapteru?

W3DR4N
20-05-2011, 13:48
Igra je zbilja odlična s narativne strane (izuzev zbilja loše produciranih međusekvenci koje podsjećaju na loše flash clipove na netu). Napeta je, odlični likovi, odlična sinkronizacija.

Ono što me smeta u Witcheru 2 je jedna od najgorih mehnika borbe u RPG-u ikad. Ni jedinica se na tom polju nije proslavila, ali je bar imala konketan sistem.
Borba je nefunkcionalna. Detekcija kolizije ne postoji. Ako lockaš jednog neprijatelja, samo on može primiti štetu. Ako se drugi pojavi između, možeš na njega srušiti svijet i njemu neće ništa biti. Unatoč dvije vrste udarca, kombo sistem ne postoji, a izbacili su i criticale iz jedinice.

Odličan avanturistički dio i potpuno besmisleni borbeni.

Xero
20-05-2011, 14:22
Ima kasnije skill koji ti omogućuje da udariš više protivnika odjednom.

Deadwalker
20-05-2011, 14:25
Igra je zbilja odlična s narativne strane (izuzev zbilja loše produciranih međusekvenci koje podsjećaju na loše flash clipove na netu). Napeta je, odlični likovi, odlična sinkronizacija.

Ono što me smeta u Witcheru 2 je jedna od najgorih mehnika borbe u RPG-u ikad. Ni jedinica se na tom polju nije proslavila, ali je bar imala konketan sistem.
Borba je nefunkcionalna. Detekcija kolizije ne postoji. Ako lockaš jednog neprijatelja, samo on može primiti štetu. Ako se drugi pojavi između, možeš na njega srušiti svijet i njemu neće ništa biti. Unatoč dvije vrste udarca, kombo sistem ne postoji, a izbacili su i criticale iz jedinice.

Odličan avanturistički dio i potpuno besmisleni borbeni.

Borba je teška na početku pošto nemaš nikakve skillove, a i udarac s leđa ima damage 200%.
Dok razviješ Geralta, to je sasvim druga pjesma.

kikl0p
20-05-2011, 16:17
Jel skuzio neko kak koristit mutagene?

Windwalker
20-05-2011, 16:22
Ušao sam u ludnicu, poludio i zbrisao igru.
Tolerirao sam je par dana, nadao se nečemu, no ništa.
Svi moji snovi su nestali.

I još čujem da će u ME3 svi postati pederčine...
Gotovo je za mene s novim pc igrama.
Postajem čistokrvni konzolaš.

So long!

.
20-05-2011, 16:31
lol

Arbiter of Change
20-05-2011, 16:53
Ušao sam u ludnicu, poludio i zbrisao igru.
Tolerirao sam je par dana, nadao se nečemu, no ništa.
Svi moji snovi su nestali.

I još čujem da će u ME3 svi postati pederčine...
Gotovo je za mene s novim pc igrama.
Postajem čistokrvni konzolaš.

So long!
Bwuh? :)
Inače, još nisam uzeo igru. Ako ne kupim danas do večeri mogu se propucati jer ništa za vikend onda.

vex
20-05-2011, 19:38
Navodno stiže patch sljedeći tjedan.
Nisam još nabavio igru, pa ne mogu reći ništa pametno, ali sudeći po vašim komentarima mislim da će se bome uživati.

W3DR4N
20-05-2011, 21:28
Borba je teška na početku pošto nemaš nikakve skillove, a i udarac s leđa ima damage 200%.

Da pokupim ne znam što, ne mogu pokupiti koliziju koja u igri ne postoji.
Još gore od Gothica, a on je savršen primjer kriminalno loše borbe.

.
20-05-2011, 22:30
wedran opet trolluje.

bezimeni
20-05-2011, 22:39
Ništa nije gore od Gothica III .

Deadwalker
20-05-2011, 22:54

Da pokupim ne znam što, ne mogu pokupiti koliziju koja u igri ne postoji.
Još gore od Gothica, a on je savršen primjer kriminalno loše borbe.

Gothic ima losu borbu. Witcher 2 je samo tezak. Pretezak ocigledno za neke

.
20-05-2011, 23:03
isusa mu kad ćete shvatit da vas trolla? kak možete bit toliko naivni?

W3DR4N
20-05-2011, 23:23
Uopće ne trolam.
Dead, postoje igre koje su na pošten način teške, i one koje su teške zbog samih propusta igre. Witcher spada u drugu kategoriju. Većinom gubiš zato jer je neprijatelj odlučio biti ne pogođen mačem, jer si "zapeo" u animaciji i slične "jeftine" izlike za težinu.

.
20-05-2011, 23:36
nope.

ja jedino što sam gubio ko majmun je na lethou, al sam i njega slomio pizda mu :)))))

Deadwalker
20-05-2011, 23:57
Uopće ne trolam.
Dead, postoje igre koje su na pošten način teške, i one koje su teške zbog samih propusta igre. Witcher spada u drugu kategoriju. Većinom gubiš zato jer je neprijatelj odlučio biti ne pogođen mačem, jer si "zapeo" u animaciji i slične "jeftine" izlike za težinu.S

Jedino sto ne valja u borbi je lagav blok i ponekad problematicna detekcija protivnika (kao i drugih objekata u igri), no, to se lako popravi.

Tsaя
21-05-2011, 09:01
Jel se moze meditirat ko u jedinici?
Ak da, kako?

MTF*
21-05-2011, 09:49
borba je jebena jednom kad skuzis, i puno vise ovisi o signovima i preparaciji, nego o samom macevanju... makar i tokom borbe moras tocno znat kaj radis... tesko je dok se ne priviknes, jebiga...

igra je preodlicna, ali brate, prekratko je to, nema tu niti 20h, a nisam samo pratio main quest... ocekivo sam da ce bit po duzini ko jedinica bar...

i moze se meditirat, CTRL, i onda u sredini odaberes meditate

mravojed20
21-05-2011, 10:05
Nisam još igrao, al vidim po vašim komentarima da i nije baš 'najbolja igra svemira' kako su je neki prozivali prije 3 dana. Osim borbe i kratkoće, što još 'ne valja'?

MTF*
21-05-2011, 10:13
nis, meni je i dalje jedna od najboljih igara, s takvim sam je gustom preso i iso dalje da je to fenomenalno... ovakvu atmosferu mi samo witcher moze stvorit

Shaka
21-05-2011, 10:16
igra je izasla prije 2 dana a vi ste ju vec presli? ja sam presao tek prologue,jel vi imate nekakve zivote,skolu ili nestro trece osim igranja cime se zabavljate u zivotu??

Tsaя
21-05-2011, 10:25
Lol, kak ste vec uspili prec, ja sam tek čeptr 1.

Mordeth.
21-05-2011, 10:27
Nisam još igrao, al vidim po vašim komentarima da i nije baš 'najbolja igra svemira' kako su je neki prozivali prije 3 dana. Osim borbe i kratkoće, što još 'ne valja'?

Igra je dobra, ali definitivno nije najbolja igra, čak niti igra godine. Razočarala me, očekivao sam više, a dobio 30 sati igranja popračenog redovitim crashanjem igre (ok, ovo će se ispraviti kada patch dođe), borba je ok, ali možda da su ubacili više udaraca ili nešto da je čini zanimljivijom i lakšom. Kraj nije nešto, nisam ni znao da je kraj sve dok nisu počeli creditsi... Smetalo me i to što ne možeš popit neki potion tijekom borbe, več to moraš napraviti tako da prije borbe meditiraš i popiješ to, ali jebote kako da znam kada će doći do borbe pa da pijem ta sranja??? Tu je i vađenje mačeva, treba ti pol sata da ga izvučeš :D , koliko ti dugo mlatio po tipkovnici po tipkama 2 ili 1, tvoj lik mirno stoji dok ga ovi ne isprepičkaju na mrtvo.
A tu je i loadanje, ne znam jel je ovako bilo i kod drugih, ali znalo mi je početi loadati na pol prostorije, znači idem od jednog trgovca do drugog i počne mi loading :? .
Igri bi dao ocjenu 7/10

bezimeni
21-05-2011, 10:51
Ovo je jedan od rjeđih naslova koji je profitirao prilagodbom za konzole .Igra je dinamična i stalno te vuče na daljnje igranje .Ni traga monotoniji .Sve skupa je potpomognuto fenomenalnom ratničkom muzičkom podlogom .Grafika je odlična i na istom kompu mi radi glađe nego prvi dio koji po tom pitanju bio loš.Ugasio par opcija i igra ide skroz normalno .Na normal uopće nije teško .U borbama malo kombiniraš sa magijama uz brzo pritiskanje X-a na gamepadu i vitla mačem ko lud uz automatski prelazak sa jednog protivnika na drugog.Anamicije u borbi su odlične i sve skupa je na toj težini taman izazovno .Nisam ni pokušavao igrati ovu igru preko miša i tipkovnice jer su kontrole preko gamepada savršene.Jedina zamjerka ide kameri koja te nekada ne prebaci na mjesto zbivanja pa samo čuješ kako nekoga mlati .Također tu je konzolaška rezolucija pa na 1680x1050 imam crne crte na ekranu .

Nisam imao nikakvih problema sa tehnikalijama o kojima se piše.Mač vadi odmah i nemam nikakvih problema sa sporim učitavanjem ili sl.

Odličan ...ne odličan nego izvrstan naslov .Konačno oduševljen Witcherom kojeg su mnogi toliko hvalili dok ja na svojoj koži to nisam osjetio niti upola...sve do sada :pray: .

Arbiter of Change
21-05-2011, 11:13
Koliko sam ja shvatio učitavanje ti dosta ovisi o konfiguraciji, tj. koliko RAM-a posvetiš tome. Ako imaš loš komp vidjeti ćeš dosta loadinga i crnih ekrana, ako nemaš onda će ti se streamati sve.

Constantine
21-05-2011, 11:17
borba je izbrsna,a jedino sto mene smeta je sto igra skoro svaki put zablokira kad stisnem esc

Deadwalker
21-05-2011, 11:26
Koliko sam ja shvatio učitavanje ti dosta ovisi o konfiguraciji, tj. koliko RAM-a posvetiš tome. Ako imaš loš komp vidjeti ćeš dosta loadinga i crnih ekrana, ako nemaš onda će ti se streamati sve.

Upravo tako. Ja imam 4GB rama, ucitavanja su gotovo nepostojeca.

U vezi borbe, pricate vecinom gluposti, fenomenalna je. Dok poprave sa patchom problem lagavog bloka te detekciju neprijatelja, biti će orgazmična.
U vezi kratke priče, CD Projekt RED je najavio ekspanzije. Očigledno su ostavili prostor za njih i to pozdravljam, jer je bolje da objasne nedorečene stvari, nego da izmišljaju naknadno toplu vodu.
U vezi bugova, osobno nisam pronašao ni jedan previše iritirajući. Više manje sitnice koje znaju ponekad zasmetati. Igra je neispolirani biser. Kada je poprave s patchevima i kad dođu novi sadržaji, biti će najpotpunije RPG iskustvo koje čovjek može odigrati danas. Za razliku od drugih dev-ova, Poljaci nisu zaboravili što je to ekšueli RPG. Nelinearnost radnje je na zapanjujućoj razini. Fakat ima čovjek osjećaj da je Geralt i da može raditi što mu je volja.

Srle
21-05-2011, 12:05
Koliko na kraju traje SP?
Vrijedi li kupovine nekom ko nije toliko fasciniran RPG-ovima, i ko nije baš toliko bio impresioniran prvim dijelom?

Windwalker
21-05-2011, 12:17
Neoptimizirano, bugovito, preteško na dijelovima (no loše preteško, ne kao D.Souls).
Sad, pravit ću se da mi je igra loša zato što mi trza i jer sam pod stresom zbog faxa, te ću probat zaboraviti da sam je igrao dok ne izađe hrpa patcheva, dok ne nabavim mega-comp i dok stres ne prođe.

No ne vjerujem da će mi ikada moći biti dobra kao prvi dio ili kao neke druge starije RPG legende.

WAR-ELEMENT
21-05-2011, 12:32
Igra je savšeno optimizirana,na drugom sam chapteru i nisam naišao na crashanje nijednom dosad,malo u borbi zeza blokanje i borba zahtjeva korištenje svega sto imas i mozes nač u igri,jedino sto je prvi chapter dosta kraci od prvog chaptera iz prvog dijela igre,pa prepostavljam da citava igra upola krača naspram prvog dijela.

Akul
21-05-2011, 12:59

Ja imam samo dvije gige rama, vrtim na High detaljima i igra ide ko po loju: nikakvih CTD-eva, laganja, neoptimiziranosti i sličnih *BEEEEP*.
Borba isto nije problem jednom kad shvatiš da "Zabij se i mlati" tehnika ne služi ničemu osim da počiniš samoubojstvo. Dok sam u jedinici samo udarao po mišu, ovdje actually koristim svaki element borbe: od mačevanja do svih signova pa do kotrljanja, bombi i zamki. Osim ako si Hack'n'Slasher, borba nije ni tako teška jednom kad to sve počneš koristiti.

Sve po svemu, igra mi je odlična i puno bolja nego jedinica.

MTF*
21-05-2011, 13:09
igra je izasla prije 2 dana a vi ste ju vec presli? ja sam presao tek prologue,jel vi imate nekakve zivote,skolu ili nestro trece osim igranja cime se zabavljate u zivotu??

grozno, igri sam posvetio 2 dana od 365, nemam sigurno zivot... inace opce ne igram igre, i kad izadje neka igra kaj me zanima, malo se vise tom posvetim... hebemti al sam nolifer...

i svi koji spominjete bugove, 90% vas nema original igru, bokte pitaj kakve kompove i kako odrzavane winse, i zalite se na bugove i lagove... ja nisam imo ni bugova, ni lagova, niti ikakvih problema... jedino zamjeram sto je kratka, i to je to...

Shaka
21-05-2011, 14:04
cek prosao si u dva dana? onda nemam vise komentara...sigurno igras wow

kikl0p
21-05-2011, 14:11
LoL pogle ga na avataru jel ti izgleda ko neki nolifer koji cjeli dan sjedi pred pc i igra wow?

Inače pitanje za one koji su prešli igru, koliko se vecih gradova posjeti u jednom prelasku?

W3DR4N
21-05-2011, 14:20
To što borba zahtjeva zamke i druge stvari izuzev mača dodatno potvrđuje da je borba lošija, a ne bolja zbog toga.
Ti bi u pravilu najslabijim oružjem trebao moći pobijediti najjačeg protivnika na najvećoj težini. Onda je developer napravio perfektan posao, jer borba ovisi o skillu igrača, a ne opremi. Oprema ti može olakšati stvar, ali ne smije biti presudna.

Nisam ni znao da je podržan gfw kontroler. Nakon njegove uporabe po bezimenovoj preporuci, kontrole su značajno bolje i ugodnije, borba fluidnija, a cjelokupni dojam igre bolji.

Witcher bi trebao biti primjer svim developerima kako uzeti najbolje od konzola, a opet iskoristiti mogućnosti PC-a poput skalabilne grafike, modova i ostalog.

sickpetey
21-05-2011, 14:29
Pa to je uvijek moguce samo svi ostali vragovi olaksavaju stvari...zasto bi netko iso klati npr bestiju sa ogromnim armorom sa macem ako mu mac radi mizerni dmg kad ga moze ubiti drugim oruzjima ili nacinima?
Ono oke moze se klati sa tim bijednim hrdjavim macem bez pola ostrice i ubiti bestiju nakon...3 sata al na koji nacin je to freaking zabavno i kul? Samo bi se retard toliko mucio radje bi ga ubijo sa necime što ga moze ostetiti nego jos vise izjebo vec lošu macetu.

I zapravo..ZASTO bi trebao biti sposoban sve ubiti sa najlosijem oruzjem? Jeli bi ti mogao u realnoti ubiti viteza sa teskim oklopom motkom il hrdjavim macem, koliko god ti imao "skilla" taj frajer ce te ubiti nakon nekog vremena.

Fable je bio igra di si mogo sve najslabijim oruzjem pobiti..jel to znacilo da je fight gameplay bio vrlo dobar? Nah nego je igra sama po sebi bila enormno lagana (btw volim Fable jer mi je prica bila vrlo dobra al borba je bila prelagana ko sto sam reko).

MTF*
21-05-2011, 15:57

ti malo teze kuzis, kakav wow frajeru?
kazem ti da opce ne igram igre, osim 2-3 godisnje, ak i tolko, koje me zanimaju, poput witchera i mass effecta, i onda se tim igrama posvetim, kad zavrsim, nema opet igre... i dobro ti je kiklop reko... logika ti nije jaca strana... zavrsio sam skolu i nemam neko fiksno radno vrijeme da bi me to sprjecilo...

sickpetey
21-05-2011, 15:58
Ti njega ne kužiš da te podjebava.

Shaka
21-05-2011, 16:15

ti malo teze kuzis, kakav wow frajeru?
kazem ti da opce ne igram igre, osim 2-3 godisnje, ak i tolko, koje me zanimaju, poput witchera i mass effecta, i onda se tim igrama posvetim, kad zavrsim, nema opet igre... i dobro ti je kiklop reko... logika ti nije jaca strana... zavrsio sam skolu i nemam neko fiksno radno vrijeme da bi me to sprjecilo...

kudos...frende

Looky
21-05-2011, 16:57
poceo i ja igrat...
nego imam pitanje, sad sam na pocetku prvog chaptera, ono iskrcavanje iz broda, gdje mogu ostavit/prodat nepotrebne iteme pošto mi stalno baca ono da previše weighta carryam... ?

Arbiter of Change
21-05-2011, 16:59
Patch 1.1 uskoro.
http://en.thewitcher.com/community/entry/26/

Patch 1.1 is nearing completion and will be available shortly. It will address a number of issues reported by players such as keymapping, inverting the mouse, sudden crashes, problems with activation, difficulties with the game`s DLC, and more.

Deadwalker
21-05-2011, 17:50
To što borba zahtjeva zamke i druge stvari izuzev mača dodatno potvrđuje da je borba lošija, a ne bolja zbog toga.
Ti bi u pravilu najslabijim oružjem trebao moći pobijediti najjačeg protivnika na najvećoj težini. Onda je developer napravio perfektan posao, jer borba ovisi o skillu igrača, a ne opremi. Oprema ti može olakšati stvar, ali ne smije biti presudna.

Nisam ni znao da je podržan gfw kontroler. Nakon njegove uporabe po bezimenovoj preporuci, kontrole su značajno bolje i ugodnije, borba fluidnija, a cjelokupni dojam igre bolji.

Witcher bi trebao biti primjer svim developerima kako uzeti najbolje od konzola, a opet iskoristiti mogućnosti PC-a poput skalabilne grafike, modova i ostalog.

Molim te.
Prestani.
Ako već trolaš, trolaj sa nekim razumom. Witcher je RPG, ne akcijska avantura. Nije to God of War. Statistike utječu na gameplay. Jer da nije tako, onda ne bi imalo nikakvog smisla trošiti novce na bolje armore, oružja i da ne nabrajam dalje.

U vezi kontrolera, mogao bih isprobati, iako sa mišem mi je sasvim ok igrati :)

W3DR4N
21-05-2011, 18:01
Prvi Witcher je bio RPG. Ovaj je akcijska avantura uzduž i poprijeko.

Akul
21-05-2011, 18:04
Za one koje to zanima, TW2 se prodaje puno bolje nego su developeri očekivali.
Uzevši u obzir da su recenzenti i igrači itekako zadovoljni mislim da je šansa da TW2 bude smatran uspjehom puno veća.

MTF*
21-05-2011, 18:20
poceo i ja igrat...
nego imam pitanje, sad sam na pocetku prvog chaptera, ono iskrcavanje iz broda, gdje mogu ostavit/prodat nepotrebne iteme pošto mi stalno baca ono da previše weighta carryam... ?

nema storage u TW2, postoje enchantovi da vise nosis jedino... sve sto je oznaceno kao common, ne moras cuvat tolko, jer stvarno crafting materijala ima pun k, uvijek dostpunog...

The Boz
21-05-2011, 18:26
Ti bivaš glup. Mislim da više čak i ne trolaš, nego da si nemreš pomoć.

.
21-05-2011, 18:29

:pray: :pray: :pray:

Arbiter of Change
21-05-2011, 18:44
Desni donji kut. Brojevi.

Kid A
21-05-2011, 18:46
Kod mene je 19:46

Xero
21-05-2011, 19:17
Nisam znao da je Bosna u drugoj vremenskoj zoni. Nego naišo sam na naprijatelja koji je doslovno nepobjediv čak i na easy. Jebač je mage ima dosta healtha radi ogroman damage i spawna addove koje te totalno izmasakriraju pošto je soba u kojoj se boriš metar sa metar,a ne možeš pobjeć van.

WAR-ELEMENT
21-05-2011, 20:22
Zapeo sam na drugom chapteru,zna li iko gdje da nadem source of the power??? (tako nesto) samo mi jos to fali i boss prepostavljam da predem chapter.
P.S.Nisam vidio qwest hunt magic tako da sam rijesio.

Kostolomac
21-05-2011, 22:50
Nisam mogao izdržati, i pokrenuo sam Witchera na 7600GT. Dovoljno reći da su mi uvodni filmići štekali x)

kikl0p
21-05-2011, 23:12
lol, sjecam se vremena kad je ta grafa bila solidna.

Kostolomac
21-05-2011, 23:56
Da, tamo negdje 2006. :D

LukA33
22-05-2011, 08:04
meni i na minimum steka sa ovom konfiguracijom navedenom u opisu, pretpostavljam da je procesor kriv za to

Tsaя
22-05-2011, 10:25
Ja sam trenutno čeptr 2, dal će se moć kasnije samostrijel kupit?

Looky
22-05-2011, 10:53
Can girls become witchers too? Can girls become witchers too? Can girls become witchers too?

Jel i vama iritantna ona mala što vas prati u prvom gradu i cijelo vrijeme spamma tu rečenicu ?

Xero
22-05-2011, 11:37
Evo prošo sam igru. Šta ću sad sa životom?

Deadwalker
22-05-2011, 11:41
Prođi još 15 puta. Igra ima 16 alternativnih završetaka.

Xero
22-05-2011, 11:43
Pa baš i nema pošto ti na kraju samo puste credits nema nikakvog filma koji pokazuje kako su tvoje odluke utjecale na svijet.

Deadwalker
22-05-2011, 14:41
To što nema nekakve animacije na kraju, ne znaci da alternativni završeci ne postoje. CD Projekt je mudro ostavio prostora za ekspanzije koje su već neslužbeno najavljene. Za posljedice cemo se morati malo strpiti :)

Stips222
22-05-2011, 14:49
Jel mi može netko reći gdje mogu kupit formulu za bombu Beehive u Vergenu?

WAR-ELEMENT
22-05-2011, 15:07
Kako kratka igra :( da nisam obavljao sporedne zadatke jos bi sinoč zavšio igru,a ne malo prije.Trebali su stavit više zadataka i veče cheptere,jer se ovako nemoze iskoristit puni pontecijal igre.

crnisokol
22-05-2011, 15:42
Kratka?? Pa kolko treba za proć?

Xero
22-05-2011, 15:47
30-35 sati manje, ako samo main quest pičiš.

crnisokol
22-05-2011, 15:48
pa dosta onda :D ...već su me uplašili s ovim komentarima o kratkoći

Xero
22-05-2011, 16:04
Zadnji chapter je prilično gej osim djela u kojem Geralt postane ninja i kindapira starijeg gospodina. Ta scena je meni bila posebno smješna jer sam imao štap za glavno oružije pa je izgledalo kao da prijeti da će mu prerezat vrat komadom drva s munjom na vrhu.

WAR-ELEMENT
22-05-2011, 18:08
Jeste li pogledali težinu save fajla kod mene je ispao malo više od 2,5 gige,što se tiče dužine igre trebalo mi je nekih 30 sati sa svim zadacima da pređem,iduči put če trebati par sati manje.

Arbiter of Change
22-05-2011, 19:28
Vidim da su se manji modovi već pojavili.
http://www.gog.com/en/forum/the_witcher ... ures/page1 (http://www.gog.com/en/forum/the_witcher_2/recommended_mods_and_adventures/page1)

.
22-05-2011, 20:04
Australia Uncensor patch
Restores the bit of sexual content censored from the Australian version of the game.

jel nisu rekli da će svugdje bit necenzurirano?

P.S. sad sam bio igro sat vremena bez savea i ubije me hrpa bandita u šumi... /rage

Tsaя
22-05-2011, 21:13
Kolko ima chaptra u igri?

Xero
22-05-2011, 21:29
5, ako računaš prolog i epilog. Usput borbe s Lethom su super lake.

.
23-05-2011, 08:34
da

Kenyi
23-05-2011, 08:38
Australia Uncensor patch
Restores the bit of sexual content censored from the Australian version of the game.

jel nisu rekli da će svugdje bit necenzurirano?

P.S. sad sam bio igro sat vremena bez savea i ubije me hrpa bandita u šumi... /rage
Australija ima posebne zakone cenzure za igre. Pola ih uopce i ne smiji biti prodavano u Australiji.

M14Ok
23-05-2011, 09:12
Samo da pitam, da li nakon što prođem prologue bi mi main menu trebao bit potpuno crn ili je to neki bug?

Xero
23-05-2011, 09:13
I ja bi cenzuriro igru koja sadrži scenu nasilnog otklanjanja nečijih testisa.

Akul
23-05-2011, 09:20
5, ako računaš prolog i epilog. Usput borbe s Lethom su super lake.

Uzevši u obzir da je Chapter 2 potpuno dugačiji ovisno o tome jesi li na Rocheovom ili Iorvotheovom Pathu (niti jedan quest se ne dijeli mislim), rekao bih da ima 6 ili 7 chaptera (ne znam koliko ima razlika između rocheovog i Iorvotheovog patha u Ch3 jer još nisam došao do tu pa se ne želim spoilati) ukoliko želiš proći baš svu igru.

Xero
23-05-2011, 09:32
Na prvom prijelazu imaš samo 5 chaptera i to je to.

Akul
23-05-2011, 09:42
Radi čega sam i rekao "ako želiš proći baš svu igru" i spominjao pathove. Netko bi trebao biti iznimno glup da ne shvati da su potrebna dva prolaska za ovaj drugi broj <_<

Deadwalker
23-05-2011, 09:49
Igra je kraca, ali u pozitivnom smislu. Nema vise hrpe onih zamornih side questova tipa skupi 10 gljiva, ubi 5 reptila i sl. Manje je sporednih questova, ali su daleko zanimljiviji za igranje.
Trajanje igre je oko 30 sati sto je ok, posto mi je za prelazak primjerice Mass Effecta 2 trebalo 28 sati. S time da Witcher 2 ima veliki replay value tako da jednostavno ne stoji da je igra prekratka. U jednom prelasku ne mozes odigrati sva poglavlja i pripadne questove tako da 2-3 prelaska ne ginu :)

.
23-05-2011, 09:58
ko nije igru prešo 16 puta, kao da ju nije ni igro. EOD.

Tsaя
23-05-2011, 11:01
Evo, prešao sam igru. Super je, priča... al šteta kaj nije malo duža. Nadam se da će brzo nastavak doć.

Praetorian
23-05-2011, 13:28
Ja još nisam igru ni zaigrao, čekam da kupim ATI 6970 i novi monitor. želim uživat u igri na pravi način.

.
23-05-2011, 15:12
lol, dobro da igra na low postavkama ne izgleda ko fps.

.
23-05-2011, 19:23
sad sam na assault on vergen, dođem do onog podzemnog komplexa i pobijem dethmoldove retarde i on ostane iza one barijere i ništa se ne događa, koji kurac.

Xero
23-05-2011, 19:36
Lodaj save. I meni se to jednom desilo, ali nije neki problem pošto je borba zabavna.

.
23-05-2011, 19:50
loado triput, 3. put sam dethmolda zadnjeg ostavio i pokrenuo se dijalog...

Kid A
23-05-2011, 21:38
lCjzA-C647o

Mirogamemasta
23-05-2011, 21:49
Sad želim igrati igru još više. ROFLMAO

Kid A
23-05-2011, 21:55
Nisam igrao igru ali koji
JEBENI BOG
:pray:
sori frende sto ti ne stoje u grupici ko debili i idu jedan po jedan na tebe dok ti udaras istu kombinaciju tipki s razlicitim rezultatima :)))))))))))

ovo je garant neki mutavi konzolas, bar pretpostavljam

Mirogamemasta
23-05-2011, 22:08
Mislim, zar nije očito da je konzolaš. :D

LukA33
23-05-2011, 22:09
kako dobro radi o_O
ja to ne mogu dobiti ni kada mi je sve pogaseno i na minimumu :(

playyy
23-05-2011, 22:13
+ besplatni DLC-ovi nikako ne zaboravit ;)

Babitz
23-05-2011, 22:19
Frajer se žali jer mu blokiraju napade i napadaju ga u grupi. Nadam se da nije nikad igrao Demon's Souls. :(

W3DR4N
23-05-2011, 22:27
Destructiod - 6/10

http://www.destructoid.com/review-the-w ... 1752.phtml (http://www.destructoid.com/review-the-witcher-2-assassins-of-kings-201752.phtml)

Arbiter of Change
23-05-2011, 22:28
lCjzA-C647o
Ima neka vrsta katarze u gledanju toga kako ubijaju boga u liku koji očito ne zna igrati.

PS.
Nekih ~20 minuta. Sweet.

Constantine
23-05-2011, 22:30
super,nasao si jedan negativan review u moru onih koji hvale igru,bravo ti :thumbs2:

hansi
23-05-2011, 22:40
jel bas bas potrebno prec prvi dio za igrat ovaj...?

Constantine
23-05-2011, 22:44
da.

Kid A
23-05-2011, 22:45
super,nasao si jedan negativan review u moru onih koji hvale igru,bravo ti :thumbs2:
wtf sta ti je

pa nisam to linkao da pljujem igru, nego mi je smijesno kako lik lose igra i krivi developere za to.

smiri zivce malo :D

EDIT
a izgleda da si se obracao wedranu, nisam mu vidio post lol

hansi
23-05-2011, 22:46
dobro :(

Grim
23-05-2011, 22:47
Destructiod - 6/10

http://www.destructoid.com/review-the-w ... 1752.phtml (http://www.destructoid.com/review-the-witcher-2-assassins-of-kings-201752.phtml)
http://www.metacritic.com/game/pc/the-w ... s-of-kings (http://www.metacritic.com/game/pc/the-witcher-2-assassins-of-kings)

:wink:

@Kid A - taj post se odnosio na wekya :D

Deadwalker
23-05-2011, 22:54
Daj Wedran, ponekad stvarno pretjerujes. Od 24 recenzije koje su u pozitivnom tonu, ti bas polinkas onu najnegativniju.

W3DR4N
23-05-2011, 22:59
Te su nezanimljive. :(

Kid A
23-05-2011, 23:03
joj joj, ti šašavac jedan mali ^_^

Deadwalker
23-05-2011, 23:05
:)

W3DR4N
23-05-2011, 23:49
joj joj, ti šašavac jedan mali ^_^

>_^

Mirogamemasta
24-05-2011, 08:41
Witcher 2: GT Review (http://www.gametrailers.com/video/review-the-witcher/714183)

Xero
24-05-2011, 13:42
I ploughed a succubus. That is all.

Aral
24-05-2011, 14:23
Evo i mene, da se malo javim, bio sam banan pa sam imao vremena kaj igrat xD

Igru je najbolje opisala PC Gamer-ove recenzija, do svakog detalja i to u globalu mislim o samoj igri. Igram je ajmo reć nekih tjedan dana, još sam u Flotsamu, nisam ni došao do prvog bossa, svaki dan igram po pol sata i to je to. Uglavnom, igra je ispunila očekivanja i hvala bogu nije se rasprsnula ko balon od sapunice. Svaka igra igra neku svoju manu, pa tako i ova, ali to joj definitivno ne smeta da pretendira za GOTY nagradu. I što je najbolje, sa vrlo dobrim postavkama ide odlično i na ne baš novim konfama.

Kenyi
24-05-2011, 14:27
Wekijeva recenzija je realna, jebiga igra ima mana i prihvatite to pobogu. Nije nipošto savršena niti ce biti igra godine.

Deadwalker
24-05-2011, 14:55
Osim sto 20-ak ostalih recenzija govori suprotno. Jednostavno je činjenica da je igra fenomenalna. Nije bez mane, naravno, ali u moru promašenih koncepata Poljaci su napravili odličan posao.

Kenyi
24-05-2011, 15:14
Igra je dobra ali nije fenomenalna. Cijenim trud i rad, to je za svaku pohvalu jer vidi se da CD Projekt radi iz ciste strasti i ljubavi za razliku od novca. No ipak, nisu nepogrešivi i svijet koji su stvorili i nije baš tako divan i bajan.

Gwin
24-05-2011, 15:33
mene osobno izluđuje ovaj MassEffect2/DragonAge2 feeling

i praktički se u svemu slažem sa ovom destructoid recenzijom..
posebno me iritira combat.. i činjenicu da geralt odbija skrenuti GDJE mu kažem i KAD mu kažem jer je on upravo usred scriptiranog comboa koji će ga postavit tamo gdje ja NE želim

i ne sviđaju mi se boje.. jedinica je bila atmosferski daleko ugodnija.. ovo je prešareno..

Aral
24-05-2011, 15:42
Igra je dobra ali nije fenomenalna. Cijenim trud i rad, to je za svaku pohvalu jer vidi se da CD Projekt radi iz ciste strasti i ljubavi za razliku od novca. No ipak, nisu nepogrešivi i svijet koji su stvorili i nije baš tako divan i bajan.
+1

Duke of Earl
24-05-2011, 16:06
Nisam igrao, ali sam pročitao dosta recenzija i pogledao većinu gameplay videa (izašlih nakon izbacivanja igre na tržište), i ona recenzija od Destructoida mi se čini vrlo objektivnom i realnom. I bez da sam je zaigrao, očito je da igra ima puno mušica i nedostataka, i da je u trenutnom stanju sigurno precijenjena. ALI, kao što je bio slučaj s prvim dijelom, mislim da će kroz par velikih patcheva ispraviti veliku količinu trenutnih negativnosti, i tad će igra vjerojatno zaslužiti ove dosadašnje hvalospjeve i ocjene.

Deadwalker
24-05-2011, 16:28
Prosječna ocjena igrača je 9.0. Mislim da to dovoljno govori o igrinoj kvaliteti.

Kenyi
24-05-2011, 16:30
Ne kaže niko da je igra sranje, nego da nije tako fenomenalna kakvom je svi predstavljaju.

Deadwalker
24-05-2011, 16:35
Igra je daleko bolja od većine RPG konkurencije koja je vani i koja je aktualna. Witcher 2 zbog toga predstavlja nešto najbolje od RPG žanra i bez problema se može igra okarkterizirati kao fenomenalna.

Kenyi
24-05-2011, 16:42
Igra je fenomenalna samo ako se izdiže iznad konkurencije u periodu izlaska ?
:(

Deadwalker
24-05-2011, 16:48
Igra je fenomenalna kada se gleda RPG žanr (noviji predstavnici dakako). Jesi uopće igrao igru btw? Jer jedno je čitati tuđa mišljenja, a drugo sam isprobati nešto...

Aral
24-05-2011, 17:05
Ovaj Dead se jako promijenio kad je ova igra u pitanju :) Igra je NJEMU fenomenalna, al općenito svakako nije. Naravno, teško je definirat kaj je fenomenalno al opet...ovaj RPG će rulat još dugo vremena.

Deadwalker
24-05-2011, 17:06
Da, samo meni je fenomenalna.
Te jos jedno 95% gamerske populacije. Ali ok, na ovom forumu svi nastoje biti Wedran.

Durin
24-05-2011, 17:09
Igra nije jedinica, posve je drugačija atmosfera, combat je drugačiji (nema više Neverwinter 1 enginea), i dosta je kraća (ali je svijet otvoreniji). Sada, sve ovisi o tome što se nekome sviđa. Igra je odlična (na način drugačiji od jedinice).

The Boz
24-05-2011, 17:10
Slažem se sa nekim primjedbama u onom 6/10 reviewu, ali ukupna ocjena je opet pre mala.

Duke of Earl
24-05-2011, 17:12
Da, samo meni je fenomenalna.
Te jos jedno 95% gamerske populacije. Ali ok, na ovom forumu svi nastoje biti Wedran.

:( Kritičko razmišljanje, anyone ?

Deadwalker
24-05-2011, 17:16
Igra nije jedinica, posve je drugačija atmosfera, combat je drugačiji (nema više Neverwinter 1 enginea), i dosta je kraća (ali je svijet otvoreniji). Sada, sve ovisi o tome što se nekome sviđa. Igra je odlična (na način drugačiji od jedinice).

This. Rekao sam par puta, igra treba patcheve i treba srediti neke propuste, ali riječ je o neispoliranom biseru. Nešto kao što je bio prvi Witcher kada je izašao. Ja sam spreman zažmiriti na neke propuste pošto je to jedan od rijetkih RPG-eva po definiciji. I k tome, produkcijski je miljama ispred konkurencije.

@Duke
Odigraj igru pa onda reci je li valja ili ne. Ne možeš nečemu suditi na temelju drugih stavova.

IGoR_2803
24-05-2011, 17:37
haha, ovo je smijurija... taj isti Destructoid je COD Black Ops ocijenio također sa 6/10... staviti te dvije igre u isti koš (iako su različiti žanrovi) može samo zakinuta osoba... black ops kao jedan od najvećih ispljuvaka u zadnje vrijeme... da ne govorim o Batllefield Bad Company 2 koji je na istom siteu ocijenjen sa 8.5 a SP je smeće... (ne govorim o MPu jer ga nisam igrao)...

Deadwalker
24-05-2011, 17:43
Rekoh, svi žele biti Weky :eyebrows:

Ljudi, odigrajte ovo. Ili barem pričekajte da se srede određeni propusti. Igra trenutno zbog bugova i neoptimiziranosti ne spada u 90+ kategoriju, ali kada pogledamo radnju i nelinearnost koju nudi, rpg elemente, sam gameplay te ostale elemente koji čine dobar rpg, Witcher 2 u 95+ kategoriji. To su činjenice

W3DR4N
24-05-2011, 17:53
Witcher 2 je najbolji RPG za PC ikad. Malo treba popraviti borbu i optimizirati kod, no sve je na svom mjestu. Recimo, prvi Witcher je masivno failao kad je bila u pitanju epičnost.
Ono, jebena štriga na početku je oversajzani skakavac. Do bola moćno i epski. :rotfl:
A i kad prvi boss bude obični pes koji ima onaj zeleni smrad oko sebe kao u looney toones crtićima.

Wicher 2 bar ima zmajeve i takve stvari. Borba ne izgleda kao da se penzioneri u staračkom domu sa štakama tuku za daljinski i cijela igra ide poprilično lijepim, fluidnim tokom.
I za boga miloga, najbolje od svega, igra ima razumnu količinu dijaloga. Witcher je bio na granici pretjerivanja, dok sam u Dragon Age: Originsu doslovno povraćao od količine smeća od nasnimljenog dijaloga koji ničemu ne služi. Witcher 2 ima taman, par rečenica, idemo dalje, prebiješ nekoga, rečenica, animacija i opet prebiješ nekoga.

Naravno, neće biti GOTY. Kao ni LA Noire. Stiže Uncharted 3, Dark Souls i druge bolje igre.

Grim
24-05-2011, 18:13
Što se tiče PC-a, definitivno GOTY.

Shaka
24-05-2011, 18:55
da je borba malo bolje izvedena mogla bi konkurirati za GOTY,ovako ce biti tesko,opet ovisi kako ce druge igre izgledati

jednu opasku bi htio ipak ostaviti,a to je grafika koja me je toliko iznendila da mi je cak bolja nego u crysisu,do sada meni subjektivno najbolja grafika u pc gamingu...

W3DR4N
24-05-2011, 18:57
Što se tiče PC-a, definitivno GOTY.

Kao da pošalješ atletičara na paraolimpijadu.

Kenyi
24-05-2011, 19:07
Rekoh, svi žele biti Weky :eyebrows:

Ljudi, odigrajte ovo. Ili barem pričekajte da se srede određeni propusti. Igra trenutno zbog bugova i neoptimiziranosti ne spada u 90+ kategoriju, ali kada pogledamo radnju i nelinearnost koju nudi, rpg elemente, sam gameplay te ostale elemente koji čine dobar rpg, Witcher 2 u 95+ kategoriji. To su činjenice
Ja bih ga ipak zadržao u 85 - 90 kategoriji.
Ne kažem da je igra sranje, nego da ima mane koje svi ocigledno odbacuju kao da ne postoje te pricaju kako je igra fenomenalna. Nije uopste tako fenomenalna i ima svoje mjesto na ljestvici i ono je dosta visoko, ali nije na vrhu.
GOTY je odavno izgubio svoju vrijednost tako da je nevažno koja ce to biti igra. Ionako je to samo razlog da izdaju istu igru sa par dodataka.

Windwalker
24-05-2011, 19:13
Ja se kladim da će goty biti neki Call of Duty 2011 ili nešto slično.
Uvijek je tako.

Deadwalker
24-05-2011, 19:20
nego da ima mane koje svi ocigledno odbacuju kao da ne postoje te pricaju kako je igra fenomenalna.

Mane su iskljucivo tehnicke prirode koje se vrlo lako poprave patchom. S druge strane, da su u pitanju pogreške u osnovnom dizajnu igre, onda bi već mogli gledati stvari na taj način.
Pošto općenito danas ocjene preko 90 dobiva iole bolja igra sa nekoliko desetaka milijuna dolara teškim budžetom, onda Witcher 2 zasluzuje 99 od 100.

Kenyi
24-05-2011, 19:32
teško da mogu borbu izmijeniti i mehaniku igre u patchu.
Ali da je veoma dobra igra to stoji.

Akul
24-05-2011, 19:39
Well, završio igru na Rocheovom pathu. Moja mišljenja.

Negativnosti:
1. borba postane smiješno laka kasnije. Krivo ciljanje nije toliki problem jer kad si slab, nisi dovoljno glup da pustiš da budeš usred nekoliko neprijatelja a kasnije ćeš vjerojatno već uzeti talent kojime udaraš sve oko sebe
2. jedan ili dva iritantna questa
3. Alkemija je postala manje više nevažna

Neutral:
1. Još uvijek ne znamo tko je onaj Witcher koji je napao kralja na kraju jedinice

Pozitivnosti:
1. Odlična dark fantasy priča i setting
2. Odlično grananje priče: igra se mora prijeći bar dvaput da bi mogao tvrditi da si ju stvarno odigrao (Iorvetheov i Rocheov ne vole baš dijeliti questove)
3. Unatoč tome što borba postane laka kasnije, puno mi je bila zabavnija nego u jedinici. A i te dvije grane se također lijepo granaju
4. Nedostatak banalnih "Sakupi mi x veprovih govana" questova je uvijek ogromni plus
5. Zanimljivi questovi koji obično imaju više završetaka

Osobno, smatram da dobre strane igre puno jače od loših i smatram da igra zaslužuje titulu "Fantastična". Ne same da poražava većinu modernih RPG-ova već se razvija i u smjeru u kojem bi se, po meni, RPG-ovi trebali razvijati: granata radnja, dobra akcija, moralne dileme (no good&evil crap) i sl. (za razliku od Dragon Agea koji je pošao u sasvim krivom smjeru (sviđa mi se DA2 i čak mi je draži od jedinice ali... činjenice su činjenice)).

Sve u svemu, jedva čekam besplatne DLV-eve i ekspanziju (koja je hintana od strane developera) ili Witcher 3. A trojka će doći: ne samo da je završetak dvojke hintao na to, već je kritički i prodajni uspjeh dvojke daleko iznad očekivanja i nema razloga da ne dobijemo sequel.

Constantine
24-05-2011, 19:50
@kenan,jesi li igrao uopce witcher 2?
Ja također mislim da je fenomenalna,nije savršena,ali je za 9/10.Na pocetku su me ipak neke stvari iritirale,ali kad se naviknes na combat system i nabavis kvalitetniji armor postoje znatno bolja.Ja bi samo htio da ima malo vise side questova.

W3DR4N
24-05-2011, 20:01
GOTY je odavno izgubio svoju vrijednost tako da je nevažno koja ce to biti igra. Ionako je to samo razlog da izdaju istu igru sa par dodataka.

Nije. Prošle godine je najviše GOTY nagrada pokupio Red Dead Redemption, no ta igra uistinu jest nekoliko puta bolja od većine igara, uključujući Witcher 2.

hrčak
24-05-2011, 20:43
Pol vas za usporedbu uzima od prvog Witchera Enhanced Editio kao usporedbu koji je patchana igra. Kada Witcher 2 postane Enhanced Edition onda mu neće biti premca.

Aral
24-05-2011, 20:44
Vezano uz developere, Witcher 2 developers to announce new project at E3 2011 (http://www.pcgamer.com/2011/05/24/witcher-2-developers-to-announce-new-project-at-e3-2011/)!

.
24-05-2011, 23:28
sad došo kuć... lol kolko sranja nasrano

http://www.destructoid.com/review-call- ... 4804.phtml (http://www.destructoid.com/review-call-of-duty-modern-warfare-2-154804.phtml)

tipovi su ovako retardiranoj igri koja vuče gameplay iz 2004. il bokte pita koje godine prošlog desetljeća dali 9.5 ocjenu, čime gube svaki kredibilitet za raspravu o kakvoći igara kao i ljudi koji igraju LoL.

nadalje, priče o neoptimiziranosti i lošem combatu su debilnost iz sljedećih razloga. konfa mi je radeon hd4850 512mb vram, 2 gb ram 800 mhz, intel quad core q6600 4x 2.4 ghz i igram igru na high postavkama samo što sam isključio ssao i AA i to bez ikakvih problema, a da nespominjem da igra na low izgleda bolje od sve trenutne konkurencije.(sad čekam da neko uleti s nekom nabrijanom pucačinom >.>)

što se combata tiče, ono ljudi, naučite igrat il nešto, priče o koliziji i slične gluparijama su bezveze jer ovo je rpg, ne tps sa hladnim oružjima, combat je isti ko u svakom drugom rpgu, dakle targeta se, samo što je sve dinamičnije i bolje odrađeno.

po meni igra zaslužuje 10ku jer nepostoji igra koja me je više zainteresirala od ove + kutija je prejebena.

Babitz
24-05-2011, 23:39
Nije isti lik recenziro vičera i cod.

vex
25-05-2011, 09:12
Jedno pitanje, našao sam Dwarven Reinforcement , enchantment za armor jel.
Kako to koristiti?
Drag and drop na item ne radi, npc-evi ne daju nikakvu upgrade opciju, dupli klik na item , action on item not allowed.

Deadwalker
25-05-2011, 09:14
itemi su upgrejdaju na drag & drop principu. Ne znam kako ti ne radi

Looky
25-05-2011, 11:09
Armor ti treba imat "socket" da bi stavil enchantment nutra, isto ko i s oružjima...

vex
25-05-2011, 11:48
kuzim, takav jos armor nemam :D
hvala.

Edi Sm187
25-05-2011, 12:11

Jim Sterling nije ista osoba otkako je recenzirao MW2?

Nego, njegove recenzije na stranu, lik mi je iritantan.

Akul
25-05-2011, 12:46

You might want to read who reviewed the games before saying that... oboje je recenzirao isti tip.

.
25-05-2011, 17:38
inače, prcam se već sat vremena s registracijom igre i svime. onaj code za otključavanje bonus packa ne radi, a redeem code za onaj DLC uopče nemogu nač nigdje, šta to koji kurac nisu ubacili odma u igru i do jaja.

Akul
25-05-2011, 18:06
Neuključivanje DLC-a u igru iritira pirate jer trebaju čekati dok se još jedna zaštita razbije. Često se koristi u zadnje vrijeme.

Koliko sam shvatio, problemi oko registracije i DLC-a su nastali jer je prodaja bila previše iznad očekivanja pa im se sustav srušio. Navodno bi trebalo biti riješeno za koji dan.

.
25-05-2011, 18:12
aha oke onda :D

baš su si neki pesimisti, da sam ja CEO CDPRa očekivo bi nekih 10 milja na dan izlaska s preorderima.

Srle
25-05-2011, 21:45
Vezano uz developere, Witcher 2 developers to announce new project at E3 2011 (http://www.pcgamer.com/2011/05/24/witcher-2-developers-to-announce-new-project-at-e3-2011/)!
Kruži glasnina da će objaviti da Witcher 2 ide na konzole, tačnije samo na jednu, Xbox 360

senad_986
25-05-2011, 21:47
Novi patch samo sto nije izasao! :) (http://www.en.thewitcher.com/community/entry/30/)

Akul
25-05-2011, 22:03
Kruži glasnina da će objaviti da Witcher 2 ide na konzole, tačnije samo na jednu, Xbox 360

Da, ali ova obavjest nije o tome (kao što piše u članku).
To je neka potpuno nova igra pretpostavlja, ako Bog da RPG.

U svakom slučaju objašnjava zašto tvrtka ima 300 radnika (Bethesda ima oko 130 radnika za Skyrim): radili su na dvije igre.

.
25-05-2011, 22:31
dat ću

Mirogamemasta
26-05-2011, 11:57
http://www.witchernexus.com/

In case you haven't noticed there's a new Nexus site on the block, The Witcher Nexus, that has been set up to support the developing Witcher 2: Assassin of Kings modding community.

The Witcher 2: Assassin of Kings was released last week across the world and has received very favourable reviews from critics.

The site is fully functional but quite bare, as you'd expect from a new game without an SDK. However I'll be doing the rounds trying to get in contact with the various Witcher mod authors out there and get the word out about the site. There's lots of stuff I need to do now "behind the scenes" and there might be things missing that you think are important.
Ako pocnu modovi izlaziti isto kao za Oblivion bice svega ovdje. :pray: (Mislim na dobre modove, loše ćemo ionako preskočiti.)

Arbiter of Change
26-05-2011, 13:20
Zabavno mi je da postoji mod koji mu dodaje još ožiljaka. :)

R@pt0r
27-05-2011, 01:25
Novi patch samo sto nije izasao! :) (http://www.en.thewitcher.com/community/entry/30/)
Izašo. :)
http://www.en.thewitcher.com/patch/

Aral
27-05-2011, 19:31
Dali 9.6 na Playomaniji, lol. Ajde, da je 9.0, 9.1, ne bi niš rekao...al ajde :)

Deadwalker
27-05-2011, 19:33
Ako gledaš omjer uloženog i dobivenog, može biti i 9.9
Mislim da je sve lijepo obrazloženo.

bezimeni
27-05-2011, 20:01
Igra zaslužuje ogromnu ocjenu .Nije za cjepidlake i razmažene igrače koje plaću kada vide neki bug .

Stips222
27-05-2011, 20:19
Igra zaslužuje ogromnu ocjenu .Nije za cjepidlake i razmažene igrače koje plaću kada vide neki bug .

+1

.
27-05-2011, 21:54
Ako gledaš omjer uloženog i dobivenog, može biti i 9.9
Mislim da je sve lijepo obrazloženo.

ma može i 10

+1
+trilijun

inače, prešo igru, dobra je i sve to, al završetak ne ostavlja onakav utisak kao što je imao završetak jedinice. sad trebam preć još jedno 3-4 puta da pohvatam ko tu koga i ko se kako zove. :D

jedna od mana je ta šta ima premalo sexa i ide mi na kurac kad cijelo vrijeme moram pazit koji kurac imam u inventaru i šta ću uzet, umjesto da ljepo idem i samo autolootam sve.

senad_986
27-05-2011, 23:27
+1 Trenutno sam u rugom poglavlju i do sad je igra fenomenalna. Pokoji bug i kad se pojavi, zanemarim ga. Evo, novim patchom, legende Poljaci su skroz skinuli DRM! Sta reci! :)

jedna od mana je ta šta ima premalo sexa i ide mi na prozor kad cijelo vrijeme moram pazit koji prozor imam u inventaru i šta ću uzet, umjesto da ljepo idem i samo autolootam sve.
+1 Stvarno ubija fluidnost igranja jer ima toliko toga za pokupiti, a Geralt ne moze sve ponijeti i svaki cas treba stati i uzimati plijen. Mozda neko napravi kakav mod po ovom pitanju. :)

.
27-05-2011, 23:57
u 3. poglavlju dobiš iteme koji ti povečavaju kapacitet, a onda ti jedino što fali jest gold, a sam kraj završi relativno brzo, nekako mi se čini nedorađen kraj.

inače jel ko skužio onaj quest u 3. actu... jebemu nemogu se sad sjedit imena, uglavnom one mysterious scripture koje nađete u kolibi na obali u 2. actu, dethmold za njih kaže da su nekakve nekromantske spise, a zapravo su ključ za riznicu onih Vranova, onaj majmun u town squareu u loc muinu kaže password, al je prepun kurac kompliciran, tako da sam ga zajebo prvi put i onda više nema isponova kolko mi se čini. uglavnom to jedino nisam bio napravio, pa me zanima šta bude ako neko je. inače o questu nema niš u guideu.

Kid A
28-05-2011, 00:05
It's nice to have a game that doesn't think I'm a 4 year old girl and needs my hand held through the entire thing

couldn't agree more

IGoR_2803
28-05-2011, 00:42

ako ima koga na ovome forumu čije mišljenje cijenim, onda je to ovaj čovjek kojeg citiram... tak da, nemamo se kaj više spominati... :P

Aral
28-05-2011, 07:11
Već vidim kak ću se guštat ubijat prvog bossa :) Prvi put sam krepao, ajmo 2nd try.

Oni i da vide bug, ne bi znali što je to. Bugovi su ok, samo da ne smetaju progressu igre.

Gwin
28-05-2011, 08:19
mkay.. nakon nekoliko dana igranja moram revidirat svoju ocjenu.

i dalje ima nekih debilnih grešaka, poput toga da morate sve recepte imat u inventoriju.. onak. napravio sam potion 30 puta, prodao recept i sad ne mogu napravit 31 potion jer nemam recept??

ali globalno? da, masterpiece od igre..

W3DR4N
28-05-2011, 08:22
[quote="neki internet lik o Witcheru 2":1xjqbo5p]It's nice to have a game that doesn't think I'm a 4 year old girl and needs my hand held through the entire thing

couldn't agree more[/quote:1xjqbo5p]

Kako te fore prepisuju s recenzija Demon's Soulsa. Plačem. Witcher 2 uopće nije teška i taktički zahtjevna igra. Samo ima do bola nedorađenu mehaniku borbe.

Gwin
28-05-2011, 08:52
vjerojatno "They", kojeg su stavili na led da bi napravili TW2

kaj se nisu čak svojedobno pojavili neki inserti iz te igre u nekom witcher traileru?

.
28-05-2011, 10:02
kakav they? :S

Gwin
28-05-2011, 10:18
JSUUJPq9V3Y&playnext=1&list=PL5DFC1A6376606DB9
http://en.wikipedia.org/wiki/They_(video_game)

otkupili su prava i pauzirali zbog recesije da dovrše TW2.
brzo nakon izlaska TW EE, u jednom witcher traileru (možda rise of the white wolf ili neš slično) su se pojavili ovakvi FPS screenovi, kao skrivene sublimininalne, poruke.

viš da tip čak i govori engleski s teškim poljskim naglaskom :D

Akul
28-05-2011, 11:07
u 3. poglavlju dobiš iteme koji ti povečavaju kapacitet, a onda ti jedino što fali jest gold, a sam kraj završi relativno brzo, nekako mi se čini nedorađen kraj.

inače jel ko skužio onaj quest u 3. actu... jebemu nemogu se sad sjedit imena, uglavnom one mysterious scripture koje nađete u kolibi na obali u 2. actu, dethmold za njih kaže da su nekakve nekromantske spise, a zapravo su ključ za riznicu onih Vranova, onaj majmun u town squareu u loc muinu kaže password, al je prepun prozor kompliciran, tako da sam ga zajebo prvi put i onda više nema isponova kolko mi se čini. uglavnom to jedino nisam bio napravio, pa me zanima šta bude ako neko je. inače o questu nema niš u guideu.

Kad riješiš taj quest, možeš sve talente ponovno raspodijeliti (pa ako ti je žao što si uložio talent u nešto beskorisno moći ćeš ga iskoristiti u nešto drugo).
Mutagene na žalost ne možeš ponovno raspodijeliti.

BTW, pitanje onima koji su prvi završili igru: kakve ste odluke donijeli?
Kod mene je:

- poštedio onog balavca u prologu
- opalio vilenjaka šakom u nos tjekom prvog susreta s Lethoem
- stao na Rocheovu stranu
- spasio Iorviela tijekom bitke za Vergen
- pustio sam Rochea da ubije Henselta
- spasio Triss
- spasio onu sorcererku
- ubio Dragon Saskiu
- pustio Lethoa da odšeta

.
28-05-2011, 11:10
neznam, ne izgleda mi baš nešto posebno :/

P.S. govorio o they

pimp
28-05-2011, 11:15
a vidis da je trailer star par godina, vjerovatno ce napraviti lijepu stvar od toga, nemaju oni pravo da izbacuju izbljuvke od igara kao ostale velike tvornice igara

Tsaя
28-05-2011, 11:41
Igra nije teška, igro sam na hard, koristio sam samo mačeve, nisam nikakve otrove i sranja koristio.

.
28-05-2011, 11:53
ja sam igro na normal. umro sam kojih... pa možda i do 100 puta, al da igra nije teška, al se definitivno umire :)

Tsaя
28-05-2011, 14:18
Sad kad sam završio Roučev put, idem ovaj Jurovetov, samo sam sejv vratio.
Odmah se vide razlike, i već mi se u početku ovaj Jurovetov čini zanimljiviji.

.
28-05-2011, 15:36
jebemu onaj redeem code kurac još ne radi, jel ima još ko problema s tim?

kvakomekiki
28-05-2011, 15:57
Ako hoćeš redeemat pre-reorder bonuse imas ih ovdje sve besplatno. A več su rekli da imaju probleme s tim.

http://www.en.thewitcher.com/community/entry/34/

.
28-05-2011, 18:51
jel ima negdje nekakva lista onih atributa(conjurer, assassin i ta sranja) i kako se uopče dobiju? nema u journalu ništa o tome, niti piše kad mi se digne koji od tih atributa, samo odjednom kad pogledam vidim da imam određeni atribut. sad na drugom prolasku geralt ima strong back, +50 loada :D

Stips222
28-05-2011, 22:03
Kada meditiraš pod Character listom stisneš "Enter" pa ti se pojave svi atributi.
Tamo ti je ujedno i knowledge...

.
28-05-2011, 23:27
>.>

lista. na internetu. di pišu svi. mogući. i kako ih dobit.

Kid A
29-05-2011, 02:00
http://translate.googleusercontent.com/ ... jZuqz66m-g (http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=pl&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&twu=1&u=http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9684341,Prezent_Tuska_dla_Obamy__iPad_z__K atedra__Baginskiego.html&usg=ALkJrhiCR8wDoxXMosvYd9y1jZuqz66m-g)

Aral
29-05-2011, 10:41
Fora slikovita usporedva prvog i drugog witchera, The Witcher 2: Then and Now (http://www.gamespot.com/features/6315831/the-witcher-2-then-and-now/?tag=topslot;title;4).

MoD
29-05-2011, 10:47
Možete hvaliti igru na sva usta, dapače vjerujem vam da je kvalitetna. Ali poserem ti se ne igru koja šteka i kojoj se teksutre ne učitavaju na mojoj konfiguraciji.

mravojed20
29-05-2011, 10:49
Joj zaista mi je jadno za vidit ovaj depth of field na slikama dvojke na ULtra, jbte ko to ekšli voli? platit za novu kantu i onda uključit to đubre di ti cijele pozadina na ekranu osim lika i par metara ispred zamagljena, nema one crystal clear slike radi toga, detalji se ne vide, iskreno mi medium i pogotovo low izgledaju normalnije i privlačnije jer nemaju to uključeno.

Aral
29-05-2011, 11:00
Kako kome. Meni je depth of the field ftw i postaje standard u sve više igara to cum.

bezimeni
29-05-2011, 11:30
Možete hvaliti igru na sva usta, dapače vjerujem vam da je kvalitetna. Ali poserem ti se ne igru koja šteka i kojoj se teksutre ne učitavaju na mojoj konfiguraciji.

Kad si slagao tu konfiguraciju bio si tvrdoglav i kupio si po svome ...sad kad imaš pre velika očekivanja kriva ti igra koja radi savršeno na duplo jeftinijem stroju uz dvije/tri ugašene stavke .

Maloki
29-05-2011, 11:56
Do you know why it's fun to be the president of the United States? You get presents each time you make an official visit to some country. And when you visit Poland the best present you can get is The Witcher 2 Collector's Edition. That's right boys and girls! President Barack Obama received our game signed by the dev team!

Hahahaha :)

mravojed20
29-05-2011, 11:58
Kako kome. Meni je depth of the field ftw i postaje standard u sve više igara to cum.

Ne znam stvarno :( šta ima bit za pobjedu ako zamagli inače bistre teksture, nebo, likove, pod, travu i sve? Jednostavno mi zdrav razum govori da je igra s tim ružnija, bar Witcher 2, ajd još kužim U pucačini kad snajperom ciljaš il neš..

Aral
29-05-2011, 12:57
A to je out of the focus dio, koji šatro ne vidiš kad se koncentriraš na npr. osobu s kojom razgovaraš. Druga je stvar kaj ti pičiš očima po ekranu i sve vidiš, ali sam character to tak vidi ^^ Neznam, meni je fora, igra mi ljepše izgleda, amosferičnije izgleda.

MoD
29-05-2011, 13:29
Kad si slagao tu konfiguraciju bio si tvrdoglav i kupio si po svome ...sad kad imaš pre velika očekivanja kriva ti igra koja radi savršeno na duplo jeftinijem stroju uz dvije/tri ugašene stavke .
Naravno da sam kupio po svome, moji su novci u pitanju. Upravo sa tim uloženim sam dobio najbolje, za tu cijenu, tj. mrcinu od kompa koja će to i dalje biti narednih godinu dana. Ne moram pisati koliko su isplative, sa obzirom na kvalitetu i cijenu, sve kompenente koje sam onda kupio. Pišeš nebuloze koje jednostavno nemaju smisla. Da sam kupio "po tvojem" uštedio bih možda 1500-2000 kuna te imao znatno slabiji komp. Osim toga, već sam 1000x rekao da ATI/AMD kod mene ne dolazi u nikakav obzir te sam to i potkrijepio.

Btw, sredio sam nizak FPS i loše teksture. Ubersampling je proždro' tih 30 FPS-a manje čak i na moje dvije grafe. Sada sam lock-an (V-Sync) na konstantnih 60 FPS-a na maksimalnim postavkama (na 1080p).
:roll:

Srle
29-05-2011, 13:31
Sooo...počeo sam igrati...Dojmovi...hm...sjajna igra, ali ne onoliko koliko je razvikana (nek se uzme u obzir da nisam RPG-fantasy fan)...Najviše mi smetaju sitnice, jer imam osjećaj da je puno uloženo u igru, te neki sitni detaljčić kad se pojavi baš bode oči...

Mirogamemasta
29-05-2011, 17:09
Fora slikovita usporedva prvog i drugog witchera, The Witcher 2: Then and Now (http://www.gamespot.com/features/6315831/the-witcher-2-then-and-now/?tag=topslot;title;4).
Ja samo vidim da jedinica još uvijek lijepo izgleda. :D

BigBongman
29-05-2011, 20:12
Prvi dio me oduševoi, unatoč tome što nisam RPG fan.
Za dvojku čujem samo pohvale, i zanima me da li mi se isplati kupiti?

Xero
29-05-2011, 20:47
Da.

BigBongman
29-05-2011, 20:47
Hvala na tako promišljenom i obrazloženom odgovoru.
Ajd netko manje sarkastičan.

Xero
29-05-2011, 20:50
Da zato što je dobra igra.

Akul
29-05-2011, 20:56
Ovisi o tome što ti se svidjelo kod jedinice. Kako je ovo Sequel velika je šansa da će ti se i dvojka svidjeti.
Što drugo da kažemo? Ne možemo detaljnije odgovoriti ako sam ne obraložiš što te točno zanima.

BigBongman
29-05-2011, 20:58
Kakva je priča, kvestovi, bossovi?

Xero
29-05-2011, 20:58
Mega dobra.

Mirogamemasta
29-05-2011, 21:21
Ako si bio oduševljen jedinicom i imaš dovoljno jak komp za pokretanje dvojke onda ne vidim u čemu je problem?
Zašto sumnjaš u drugi dio Witchera? Pa nisu dvojku toliko uništili (Nisu je uopce uništili, ali pokušavam dati primjer ovdje.) da je ne možeš odigrati.
Uostalom ako si toliko sumnjičav pitaj frenda da ti posudi pa vidi.

Stips222
29-05-2011, 21:34
Upravo prešao...
Dvije riječi: REMEK DJELO!

Ako BAŠ moram naći nešto što mi nije dobro sjelo, onda je to manjak čudovišta... U jedinici je bilo puno više čudovišta.
Inače, što se borbe tiče- teška je u početku, frustrirajuće teška (bojim se da moram mijenjat miš), ali kasnije je lagana. Napitke sam prestao koristiti u 3. chapteru, za uljima nisam imao potrebe osim u borbi protiv Wraithova u onoj bolnici. Lureove nikad nisam koristio, ne vidim njihovu svrhu.
Možda će mi na hard biti od neke veće koristi.
Mogu reći da po meni ima materijala za trojku i bio bi najsretniji čovjek na svijetu da naprave trojku :D

Akul
29-05-2011, 22:47
Kakva je priča, kvestovi, bossovi?

Priča: odlična
Questovi: kvalitetni, nema onih trivijalnih "Pokupi 10 pasjih ******" questova. Priča ima dva patha i tu ne govorimo o istima questovima ali druga strana več o sasvim drugom kompletu questova ovisno o tome na čijem si pathu
Bossovi: simpa, ali nema ih puno

BigBongman
29-05-2011, 22:57
Vidim da ju svi hvale. Svidjela mi se jedinica.
Kupujem. Hvala.

neox99buleseye
30-05-2011, 12:17
ja ovo nekužim!!!! Zapeo sam tamo kod onog dwarf grada i nemogu se vratiti natrag do kampa, onog kod vrata u njihov grad sam pobjedio u diceu i nece samnom više igrati, i dobio sam mač, kako natrag do kampa???
Nemogu proći kroz maglu, kada uđem u onu plavu maglu samo se vratim natrag

IGoR_2803
30-05-2011, 14:44
spoiler tag? :(

Xero
30-05-2011, 18:01
Ja i dalje ne vjerujem da strajker ne posta u ovu temu.

hrčak
30-05-2011, 18:22
Još uvijek igra.

Xero
30-05-2011, 18:24
Pa ja sam ga već triput prešo pa sve jedno postam.

M14Ok
30-05-2011, 18:37
E da upravo sam prešao igru, al i dalje ne razumijem što je s onim assassinom s kraja prvog witchera? Je on samo neki random witcher iz Viper škole ili samnešto propustio tijekom igre? Prešao sam na Roche's path.

Akul
30-05-2011, 19:54
E da upravo sam prešao igru, al i dalje ne razumijem što je s onim assassinom s kraja prvog witchera? Je on samo neki random witcher iz Viper škole ili samnešto propustio tijekom igre? Prešao sam na Roche's path.

Pretpostavljam da je car arangažirao još Viper Witchera uz Lethoa koji su djelovali nezavisno.

Gwin
30-05-2011, 20:16
pa kaj nije letho, još tamo u flotsamu, spomenuo da još barem dva kingslayera operiraju oko pontar valley?
mislim, nisam još završio, pa možda ne pričamo o istim ljudima..

Xero
30-05-2011, 20:17
Taj assassin je prilično mrtav, a Letho nije.

Gwin
30-05-2011, 20:36
poanta je bila da ako operira letho+2, moglo je biti i letho+3 i letho+4 :D

Akul
30-05-2011, 21:12
pa kaj nije letho, još tamo u flotsamu, spomenuo da još barem dva kingslayera operiraju oko pontar valley?
mislim, nisam još završio, pa možda ne pričamo o istim ljudima..

Tu dvojicu sretneš kasnije a ovaj iz TW1 outroa je očito mrtav. A kroz priču primjetiš da je Letho surađivao samo s tom dvojicom koji su u Pontar Valleyu. Nigdje nije spomenuto da su se Letho i taj Outro Witcher poznavali a kamoli surađivali.

Gwin
30-05-2011, 21:20
cool. thnx

Srle
30-05-2011, 22:09
Sad sam na prvom cross-roadu...
dvoumim se Vilenjaci ili blue stripe general?

M14Ok
31-05-2011, 00:10
Poanta je u tome da sam odabereš.

kvakomekiki
02-06-2011, 19:41
http://www.en.thewitcher.com/community/entry/49/

CDPR će objaviti veliku najavu za 20 min, imamo i stream pa ko hoće može pogledati.

Durin
02-06-2011, 20:33
Velika najava je da Witcher2 dolazi na Xbox 360.

Xero
02-06-2011, 20:34
Šta nije Papercraft?

Akul
02-06-2011, 20:34
PAPERCRAFT OF KINGS XD XD XD XD XD
Anyway, velika najava je TW2 za XBOX360 :P

Ali sviđa mi se kako zajebavaju konzole istovremeno: "Don't worry, we will not dumb it down :D"... hell, čak su i u papercraftu zajebavali konzole XD

Arbiter of Change
02-06-2011, 20:51
Dobar im je CGI trailer bio, baš sam se bio spojio kad je počeo. I da, GOG.com ima masivno prošireni game library sad kad je EA tu.

E da, sutra patch 1.2 koji će usput sadržavati i sve pre-order DLC-ove koji su se inače dobijali naručivanjem od određenih trgovina.
Besplatno, naravno. :eyebrows:

Mirogamemasta
02-06-2011, 21:48
http://www.gametrailers.com/video/e3-20 ... her/714515 (http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-the-witcher/714515)

Aral
03-06-2011, 09:48
Dobar trailer, sviđa mi se kaj dolazi na x360 a ne na ps3.

Također, dobar podsjetnik, mogao bih nastavit igrat TW2, još sam na prvom chapteru xD