Log in

Pogledaj cijelu verziju : WD Passport External USB HDD

Dyslexia
16-09-2009, 18:49
ovako vjerujem da mnogi posjeduju ovaj externi disk...ugl sta se desava kad idem na safly remove hard disk se ne ugasi nego nastavi dalje radit....citao sam po netu to svima tako i to je zbog viste al ja imam win 7 i na njemu isto se dogada...hard radi sve normalno ali bojim se da nece piknut...bas sam stavio uho na njegu i iscupam usb cuje se kako se prekine rad i ugasi se hard...po meni ne bi trebalo biti tako jer toje sok za hard, jel ima tko kakvu ideju?

Niko Bellic
16-09-2009, 19:07
ovako vjerujem da mnogi posjeduju ovaj externi disk...ugl sta se desava kad idem na safly remove hard disk se ne ugasi nego nastavi dalje radit....citao sam po netu to svima tako i to je zbog viste al ja imam win 7 i na njemu isto se dogada...hard radi sve normalno ali bojim se da nece piknut...bas sam stavio uho na njegu i iscupam usb cuje se kako se prekine rad i ugasi se hard...po meni ne bi trebalo biti tako jer toje sok za hard, jel ima tko kakvu ideju?
Imao sam i takav, a sad imam Seagate FreeAgent Go. Ne znam u cemu je tocno problem, ali nije mi se dalo biti bez diska da ga furam na servis, posto disk osim sto mu se to znalo nekad desavati inace sasvim normalno radi. Kad mi se to i desi, tj. kad se disk nakon sto ga uklonim sa safely remove hardware ne zgasi ja tad fino zgasim komp pa ga onda istekam. Tak je najjednostavnije i najbezbolnije. Nije to nikakav big deal. Nego, kad ce slike kucista?

Dyslexia
16-09-2009, 19:16
evo sad cu stavit ja i zaboravio XD.....ma strasno je cut kad ga istekas pa naglo stane i iglu kako zakoci....kazu da je to preblem u novim winsima...a valjda nece riknit :D

Niko Bellic
16-09-2009, 19:53
Ta mala djubrad od 2.5" je neunistiva. Moj je meni pao na beton u 12. mjesecu i nista mu nije bilo, cak niti mala ogrebotina...