Pogledaj cijelu verziju : Koja zvucna kartica do 250kn
Koju biste mi zvucnu karticu preporucili do jedno 250kn...recimo do 300 moj max
nisam nikad kupio posebno zvuncu karticu pa neznam koliko je to isplativo ali sam od dosta ljudi cuo da je zvuk puno cisci i bolji,
imam jako dobre zvucnike sa pojacalom na kompu spojene i KOSS sluse pa ne bi htio da ih ne iskoristim kako treba kad sam vec toliko love spiskao na njih..
hvala unaprijed!
marijanovic
09-09-2009, 15:54
Creative Labs X-Fi, za te novce nema bolje od nje.
(http://www.nabava.net/trazilica.php?q=creative+x-fi&cod=220&cdo=400&firma=-1&order=cijena&smjer=asc&submit=Pretra%C5%BEi)
Možeš uzeti Creative Audigy SE pa ju pokušati modati u X-Fi.
Audigy SE ima za nijansu bolji zvuk nego integrirana Realtek HDAudio, moraš dobro načuliti uši da bi primjetio i točno znati kakve razlike tražiš.
Čak se i neke HDAudio daju moddati u realtek x-Fi xD.
U biti i integrirana kartica ti je dovoljna za dobar zvuk. Nije to onaj stari AC'97.
Niko Bellic
09-09-2009, 16:52
nisam nikad kupio posebno zvuncu karticu pa neznam koliko je to isplativo ali sam od dosta ljudi cuo da je zvuk puno cisci i bolji,
imam jako dobre zvucnike sa pojacalom na kompu spojene i KOSS sluse pa ne bi htio da ih ne iskoristim kako treba kad sam vec toliko love spiskao na njih..
hvala unaprijed!Bacati novce nema smisla. Uzmi ili neku mega kulnu tipa X-Fi Titanium ili onu eksternu X-Fi Surround nesto. Ostalo je premala razlika i ne isplati ti se. Ak hoces posaljem ti Audigy SE postom...
Constantine
09-09-2009, 19:16
hvala unaprijed!
definitivno Audigy SE,znatno je bolja od integrirane,meni je zvuk bio jedno 2,5x bolji sa zvucnom,osim toga,mozes rabljenu nabavit za 100kn i modas ju bez problema u X-Fi Xtreme Audio kao ja i imas jos bolji zvuk za najmanje novce.
DJ Not Nice
09-09-2009, 20:36
Ak hoces posaljem ti Audigy SE postom...
Pošalji meni : )
Niko Bellic
09-09-2009, 20:50
Ak hoces posaljem ti Audigy SE postom...
Pošalji meni : )Ako se Shaka predomisli tvoja je. Rekao je da mora malo razmislit. Inace, ja sam drugi vlasnik. To je bivsa zvucna od jednog od nasih PC Play administratora...
marijanovic
09-09-2009, 20:59
Poklanjaš? Hoću i ja xD
Constantine
09-09-2009, 21:08
[quote="h3@dhunt3r":hkuc91rv]Ak hoces posaljem ti Audigy SE postom...
Pošalji meni : )Ako se Shaka predomisli tvoja je. Rekao je da mora malo razmislit. Inace, ja sam drugi vlasnik. To je bivsa zvucna od jednog od nasih PC Play administratora...[/quote:hkuc91rv]
wedrana jelda?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.